Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2013 PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po roku jako heel może spokojnie przejść turn.

Jestem za, chociaż mam nadzieję, że do tego czasu CM zdąży wygrac jakiś fajny feud jako heel. Generalnie to wielka szkoda, że WWE bookuje heeli tak jak bookuje, bo gdyby Punk walczył tak jak za czasów gdy był face'm ( koksił nawet z Henrym ) oraz dalej zachwycał heelowymi promami to mielibysmy jednego z najlepszych heeli w historii WWE. Niestety, ostatnia dwójka heeli którzy są porządnie bookowani to właśnie Lesnar i Mark Henry ( do czasu ), a oni nie mają szans pokazać w ringu nawet połowy tego co Punker.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ronnie

6

• maciejex

6

• Qba5000

6

• TakerFanKrk

5

Top użytkownicy w tym temacie

Po roku jako heel może spokojnie przejść turn.

Jestem za, chociaż mam nadzieję, że do tego czasu CM zdąży wygrac jakiś fajny feud jako heel. Generalnie to wielka szkoda, że WWE bookuje heeli tak jak bookuje, bo gdyby Punk walczył tak jak za czasów gdy był face'm ( koksił nawet z Henrym ) oraz dalej zachwycał heelowymi promami to mielibysmy jednego z najlepszych heeli w historii WWE. Niestety, ostatnia dwójka heeli którzy są porządnie bookowani to właśnie Lesnar i Mark Henry ( do czasu ), a oni nie mają szans pokazać w ringu nawet połowy tego co Punker.

Jak dla mnie turnuje sie postac jak juz wycisnela czy to z face czy heela wycisnie wszystko i staje sie nudny i nie ma pomyslu,a czy tak jest z Punkiem, no jak dla mnie nie. Z tym feudem bym poczekal, a narazie zrobic z nich cos w rodzaju zespolu gdzie Heyman wozi sie to z Punkiem to z Lesnarem.

Co do bookowania go jako heela kozaka to nie ma na to szans, po pierwsze gabaryty, po drugie taki juz jest standard dzisiejszego zlego by WWE.

Tylko poczekajmy jak Bestia bedzie uciekala przed Nochalem jak wroci jak dla mnie to tylko kwestia czasu

Tylko poczekajmy jak Bestia bedzie uciekala przed Nochalem jak wroci jak dla mnie to tylko kwestia czasu

Według mnie niekoniecznie, Lesnar nie uciekal przed Trajpelem około SummerSlam a sam chciał się z nim bić ( inna sprawa, że Trajpel go wtedy rozkładał ) więc teraz też nie musi uciekać.

Niby tak, ale to samo bylo z Henkiem, za pierwszym feudem z Showem tez byl kozakiem, a potem bookowali go jak cipoheela i teraz nie zdziwie sie jak zrobia to samo z Brockiem.

Co do poprzedniej wypowiedzi i reakcji na Brocka to nie dziwota wynika ona z tego ze pojawia sie raz na ruski rok to sie jaraja wszyscy a na codzien do reakcji chocby Rocka jednak brakuje. Poza wszystko tylko nie face turn Bestii on bez Heymana przy micu zginie a w dodatku jako face??

Swoją droga coraz więcej osób bo i coraz więcej na to wskazuję (konflikt Heyman vs McMahon) gdyba, że WWE moze zrobić na WM 29 walkę Team Heyman (Lesnar, CM Punk, The Shield) vs Team McMahon (Maddox, Ryback, Sheamus, HHH, ?, ? ) - była była by to walka dużego kalibru i nie wiem czy nie za dużego wiec jest to raczej mało prawdopodobne ale pofantazjować można.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Dwie nowe walki, tak jak przypuszczałem Tag Team Match. Mam nadzieję, że Shield rozwali rywali.

Co do 1# WH Championship to mam szczerą nadzieję, że nie wsadzą tak Khaliego. Byłby to już 3 EC z jego udziałem, a poprzednie 2 były kompletnie spieprzone.

116218737055c51bc30a173.jpg

• Urządzenie:  Windows

Co do 1# WH Championship to mam szczerą nadzieję, że nie wsadzą tak Khaliego. Byłby to już 3 EC z jego udziałem, a poprzednie 2 były kompletnie spieprzone.

Ja też mam nadzieję, że nie wsadzą tam Khaliego, ale pewnie to zrobią. Szczególnie biorąc pod uwagę jego wspaniały tag team z Hornswogglem :(

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Mnie się wydaje, że Khaliego ostatecznie w komorze nie będzie, zastąpi go Henry albo... Chris Jericho. Byłaby to świetna szansa do pociągnięcia storyline'u Y2J z Zigglerem, wystarczyłoby żeby Dolph scashował walizkę na ADR i na WM dostaniemy triple threat o pas WHC, który na pewno będzie ciekawy do obejrzenia.

• Reputacja:   3

Jeżeli chodzi o dwa pozostałe, wolne miejsca w komorze to zapewne zostaną zachowane dla kogoś z tej czwórki: Jack Swagger, Dolph Ziggler, Chris Jericho czy powracający Christian. Wszyscy by pasowali ze względu na obecną pozycja oraz spełniająca warunek bycia byłym mistrzem.

Obawiam się, że ze względu na aż 2 star-powerowe walki (Rock vs Punk; Six-Man Tag Match) mogą dać wojnę w komorze jako pierwszą. :/

mam nadzieję, że do tego czasu CM zdąży wygrac jakiś fajny feud jako heel.

To jak dla mnie jest konieczną opcją. Inaczej bez sensu ten cały turn. Oczywista przegrana w feudzie z Rockiem i potem przegrywanie kolejnych feudów z byle kim i nagle z wygrywającego face'a mamy heela, który wygrywa z pomocą innych a bez pomocy nic nie znaczy.

Ciekawym pomysłem byłoby liderowanie Punka w The Shield. No chyba, że zostałoby to spieprzone jak z Nexus. Przyjdą Cena i Sheamus i choć Shield miało 10 członków to i tak nic nie zrobią. Jeśli tak to ma wyglądać to jak najszybciej zapomnijmy o takim story. Jeśli miałoby to jednak wyglądać inaczej to nie ma co tego rozpoczynać przed programem z Brockiem bo skończy się tak czy inaczej jak latem 2011.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Mam przeczucie,że na EC zwycięży Orton.Shield głównie atakowało trójke wrestlerów: Sheamusa,Rybacka i Ortona.Więc łatwo by było zgadnąć,że ta trójka powinna zmierzyć się z Tarczą na EC.Jednak zamiast Randalla na szybko wciskają tam Jasia a Orton idzie do komory,gdzie najprawdopodobniej wygra.Co do reszty to myślę,że wejdzie tam jeszcze Swagger,Henry,w którego łatwo uwierzyć jako zwycięzce.Oprócz tej dwójki jako byli mistrzowie i nie mający walki na PPV zostają Kane,Y2J,Khali i Ziggi.Jeśli do komory wbije Y2J i wygra to stawiam wszystkie pieniądze,że jeszcze tego samego wieczoru Dolph zainkasuje walizkę na Del Rio.

• Reputacja:   2

Jeżeli chodzi o dwa pozostałe, wolne miejsca w komorze to zapewne zostaną zachowane dla kogoś z tej czwórki: Jack Swagger, Dolph Ziggler, Chris Jericho czy powracający Christian. Wszyscy by pasowali ze względu na obecną pozycja oraz spełniająca warunek bycia byłym mistrzem.

Osobiście z tej czwórki wybrał, bym Jericho i Ziggler'a. Christian niby jest gotowy, ale jeszcze spekulują na temat powrotu, więc nie wiadomo. Swagger? Raczej nie. Może i szykują coś większego dla tego zawodnika, ale na pewno nie udział w EC. Jego powrót nie był jakąś bombą. Ma za sobą dopiero dwie walki. Po za tym Ziggler, Y2J i Christian to wyższa półka i ja stawiam na dwóch z nich (bardziej Chris i Dolph) oraz Kane. Udział Bryan'a jest pewny, więc to dobra okazja do kontynuowania rozpadu ich drużyny.

Obawiam się, że ze względu na aż 2 star-powerowe walki (Rock vs Punk; Six-Man Tag Match) mogą dać wojnę w komorze jako pierwszą. :/

NWO 2009, EC 2010, 2012, 2013.

Myślę, że normalnie dało, by się przeżyć to po raz piąty, aczkolwiek po raz pierwszy od dawna będziemy mieli tylko jedną walkę w komorze i obawiam się, że jeśli pojedynek nie będzie w miarę dobry to w tym roku rzeczywiście ranga tej walki zostanie zabita. :/

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   3

NWO 2009, EC 2010, 2012, 2013.

Myślę, że normalnie dało, by się przeżyć to po raz piąty, aczkolwiek po raz pierwszy od dawna będziemy mieli tylko jedną walkę w komorze i obawiam się, że jeśli pojedynek nie będzie w miarę dobry to w tym roku rzeczywiście ranga tej walki zostanie zabita. :/

Tak, tylko w tamtych latach były 2 walki w komorze, więc logiczne, że jedną musieli zostawić na początku, a drugą na koniec. W tym roku mamy tylko jeden taki match i dlatego najsmaczniejsze danie powinno być na końcu (przynajmniej dla mnie, bo tej walki najbardziej oczekuję).

najsmaczniejsze danie powinno być na końcu (przynajmniej dla mnie, bo tej walki najbardziej oczekuję).

Ja również czekam najbardziej na tą walkę, jednak mogę się założyć, że Vince czy tam Trajpel ( kto tam teraz szefuje ) nawet nie myśli o daniu tego na koniec. Pewnie wahania są pomiędzy Six Man tagiem i Rockiem, obawiam się, że ostatecznie ME będzie walka Dżona. Już wyobrażam sobie koniec tej gali, 3 terminatorów w narożnikach i nuta Ceny :? Mam wielką nadzieję, że WWE nas solidnie zaskoczy na tej gali, może Punk odzyska pas... :D

• Reputacja:   2

W tym roku mamy tylko jeden taki match i dlatego najsmaczniejsze danie powinno być na końcu (przynajmniej dla mnie, bo tej walki najbardziej oczekuję).

Wiem i o tym wspomniałem, że jest tylko 1. Ja też oczekuję EC, ale niestety sama obecność Rock'a zbija komorę z głównego planu, a mamy jeszcze mecz drużynowy. Sheamus, Ryback i Cena w jednym team'ie... . No i skład komory przemawia za tym, że zobaczymy ją wcześniej.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg