Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Elimination Chamber 2013 PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

maciejex, prawda i tylko prawda. Jeżeli "tarcza" ma pod kogoś podlegać to tylko i wyłącznie pod Punka lub tylko samego Heymana (co sugerowało dzisiejsze RAW). Bądź co bądź, WWE póki co stara się nas uświadomić, że The Shield to najemnicy, którzy działają w sumie na własny rachunek, ale wykładając im na stół dużą kasę mogą współpracować. I to właśnie się stało w przypadku Heymana i Punka...

Taak. Kolejny raz widzimy jak kreatywni eksperymentują z tą "stajnią". Najpierw mieli być "ligą sprawiedliwych " która pilnuje żeby żaden z zawodników się nie wywyższał (pieprzone komuchy :twisted: ). Teraz mają być kimś w rodzaju najemników. Oba te pomysły są bardzo dobre ale ten pierwszy to było tylko załorzenie, teoretycznie mieli tacy być ale wiemy jak było w praktyce nic z tego nie wyszło a ten drugi co prawda jeszcze raczkuje ale już jest skazany na niepowodzenie gdyż wszyscy wiemy jak sprawy się mają i chyba nikt nie kupi takiego rozwiązania gdyż gdyby stajnia od razu zadeniutowała jako najemnicy pewnie sypałyby się pochwały w ich stronę. Kaczka to max co może z nich być :D Nie śledziłem wcześniej ich karier dlatego w moich oczach są to przydupasy Punka.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ronnie

6

• maciejex

6

• Qba5000

6

• TakerFanKrk

5

Top użytkownicy w tym temacie

Spodziewałem się, że Rock będzie bronił tytułu w komorze. Jednak rewanż 1 vs 1 z Punkiem to też bardzo dobre rozwiązanie. Kolejny raz podkreślę w swoim poście, że bez względu na wszystko to i tak będę kibicował Punkowi. Jak czytam posty poprzedników to całkiem realny wydaje mi się pomysł na Triple Threat o pas WWE. Może kreatywni wiedzą, że głupotą będzie serwowanie "Once in a Lifetime" po raz drugi. Będę trzymał kciuki żeby wydarzyło się cokolwiek aby jednak nie było solowej walki Rocka i Ceny. Pozostaje pytanie co z walkami w komorach? Co będzie stawką? Takiego problemu nie ma SmackDown i raczej stawką będzie World Heavyweight Championship. Skład ma kilka możliwości. Pytanie czy już na EC dostaniemy walke Dallas-Barrett. Jeśli nie to widziałbym tego drugiego w komorze, poza Wade'em mamy jeszcze Ziggiego, Jericho, Showa, Mysterio. No i zapewne ktoś ze skoczków się tam pojawi. R-Truth, Sin Cara albo Kofi, który może się tam wkręcić jakby RAW miało nie mieć swojego pojedynku. Kolejną niewiadomą jest z kim zawalczy Cena. Czy będzie to jakiś nic nie znaczący przeciwnik, którego rozłoży bez problemu a może ktoś mocniejszy? Sam nie mam jakiegoś ciekawego pomysłu dla niego.

Wracając do najważniejszego wydarzenia na tej gali. Patrząc realistycznie to Punk nie pokona Rocka, niestety. Ale teraz, skoro nie ma obawy, że straci pas to może dojść do ciekawych interwencji. The Shield? Wydają się najprawdopodobniejszą opcją. Punk mógłby stanąć na ich czele. To jednak nie zbliżało go do walki z Takerem. Wyjść jest kilka i liczę, że Vince i reszta wybiorą ciekawsze rozwiązanie niż zrzucenie Rocka z 3 piętra a ten i tak wygra.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Urządzenie:  Android

Tutaj macie temat od pisanie na temat zdarzeń na tapingu SmackDown! - http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=360338#360338

biorąc po uwagę wydarzenia z SD, można śmiało powiedzieć że kolejna gala zostanie "odgimmkickowana", bo Chambera za wiele nie obejrzymy. W sumie najbardziej na EC ciekawiłaby mnie walka Shield, jednak jeśli Orton i Sheamus mają dostać się do innej walki, to raczej obejdziemy się smakiem. Ciekawe jak Taker zostanie wmieszany w EC. Dodatkowo Lesnar. Jak dla mnie obecna sytuacja to idealny moment by np zrobić program Punk vs Lesnar, ale czego ja oczekuje...

biorąc po uwagę wydarzenia z SD, można śmiało powiedzieć że kolejna gala zostanie "odgimmkickowana", bo Chambera za wiele nie obejrzymy. W sumie najbardziej na EC ciekawiłaby mnie walka Shield, jednak jeśli Orton i Sheamus mają dostać się do innej walki, to raczej obejdziemy się smakiem. Ciekawe jak Taker zostanie wmieszany w EC. Dodatkowo Lesnar. Jak dla mnie obecna sytuacja to idealny moment by np zrobić program Punk vs Lesnar, ale czego ja oczekuje...

Teraz Punk vs Lesnar?? I co kolejny face turn Punkera?? Nie no super dawajmy mu turn co miech. Taki feud na bank bedzie, ale jeszcze nie w tym roku. Zwracajac uwage na to ze Lesnar podpisal kontrakt nie ma co sie z tym spieszyc

Teraz Punk vs Lesnar?? I co kolejny face turn Punkera?? Nie no super dawajmy mu turn co miech. Taki feud na bank bedzie, ale jeszcze nie w tym roku. Zwracajac uwage na to ze Lesnar podpisal kontrakt nie ma co sie z tym spieszyc

Lesnar, Punk, Ziggler, to są dla mnie postacie które powinny dostać dobry program na WM, z prostego powodu, mogą przydać się federacji jeszcze przez wiele lat. Rock odejdzie po tej WMce, jestem tego niemalże pewien, Triple H podobnie. Lesnar przegrywając z HHH będzie mieć na koncie 2 przegrane w 3 walkach. Komiczny wynik jak na takie "monstrum". Punk? Jak dla mnie powinien być robiony w stylu heela, ale heela na poziomie, coś jak SCSA, Kane czy Taker ery attitude, nawet jeśli przegrywa to w jakimś w miare dobrym stylu. Tymczasem pójdzie śladami Y2Ja, czy Big Showa, niby Best in The World, a w feudach kreowany jest na słabszego, który tylko dzięki oszustwom wygrywa. Lesnar vs Punk mogłoby zakończyć się remisem czy dyskwalifikacją, ale obaj pozostali by w nurcie Main Eventerów. Porażka Lesnara znacznie osłabia jak dla mnie jego wizerunek, już przegrana z Ceną nie miała sensu, ale przegrać z emerytem HHH który ostatnie lata obrywał na WM lub nie walczył?

Walka Lesnar vs Punk byłaby dobra z jednego powodu. Obaj są świetnie wyszkoleni pod względem ciosów/rzutów prosto z MMA. Byłaby to walka Dawida z Goliatem, ale według mnie to bardziej się nadaje pod Main Event Summerslam, bo na WM by się gdzieś ta walka zagubiła w midcardzie.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   1

Walka Lesnar vs Punk byłaby dobra z jednego powodu. Obaj są świetnie wyszkoleni pod względem ciosów/rzutów prosto z MMA. Byłaby to walka Dawida z Goliatem, ale według mnie to bardziej się nadaje pod Main Event Summerslam, bo na WM by się gdzieś ta walka zagubiła w midcardzie.

Dokładnie ta walka nadaje sie na SS bo na Wrestlemanii zagubiła by sie w walkach Rock vs Cena i Taker vs np.Jericho.Na Sumer Slam dostaniemy dwie walki które będą mogły dorównać walką z WN , chciałbym by były to walki Lesnar vs Punk i Ziggler vs HHH

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Dokładnie ta walka nadaje sie na SS bo na Wrestlemanii zagubiła by sie w walkach Rock vs Cena i Taker vs np.Jericho.Na Sumer Slam dostaniemy dwie walki które będą mogły dorównać walką z WN , chciałbym by były to walki Lesnar vs Punk i Ziggler vs HHH

Jestem jak najbardziej za! Może podczas walki Punk/Lesnar na chwilę powróci era Atti, co jest wątpliwe. Ale jeżeli Vincent coś na chwilę wprowadził coś bardziej harcore'owego może podniósł by oglądalność ;)

- - - - - - - -

Co do EC- ja liczę na walkę Hell No z Shield(Rollins/Ambrose) o Tag Team Championship.

Może Wade bronić będzie pas z Dallasem (swoją drogą, nie mam fioletowego pojęcia co w nim widzą, skoro Graves siedzi w rozwojówce, a może być drugim Punkiem) i Cesaro vs. ktoś [ratunku, byle nie Miz!]

116218737055c51bc30a173.jpg

• Reputacja:   1

Może Wade bronić będzie pas z Dallasem (swoją drogą, nie mam fioletowego pojęcia co w nim widzą, skoro Graves siedzi w rozwojówce, a może być drugim Punkiem)

Dokładnie przecież w NXT siedzą takie przyszłe gwiazdy jak :

Kassius Ohno , Corren Graves , Rick Victor , Pac , Bray Wyat i jego ludzie , a także Xawier Woods oraz Richie Staembot.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

A ja jestem właśnie ciekaw jakby mógł się potoczyć feud Lesnara z Punkiem i jak go w ogóle zacząć, pewnie wyglądało by to tak że obaj "podopieczni" Paula spieraliby się o to kto jest lepszy i tak dalej, standard ;)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Windows

A ja jestem właśnie ciekaw jakby mógł się potoczyć feud Lesnara z Punkiem i jak go w ogóle zacząć, pewnie wyglądało by to tak że obaj "podopieczni" Paula spieraliby się o to kto jest lepszy i tak dalej, standard ;)

Niekoniecznie... Wystarczyło podczas walki na RR zrobić interwencję Lesnara (chciałby pomóc, a finalnie by zaszkodził), przez którą Punk straciłby pas na rzecz Rocka - i feud gotowy (a Brooks nie musiałby całkowicie czysto jobować Johnsonowi). Fajnie by tu wyglądał Heyman miotający się pomiędzy swoimi "guys'ami" :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Niekoniecznie... Wystarczyło podczas walki na RR zrobić interwencję Lesnara (chciałby pomóc, a finalnie by zaszkodził), przez którą Punk straciłby pas na rzecz Rocka - i feud gotowy (a Brooks nie musiałby całkowicie czysto jobować Johnsonowi). Fajnie by tu wyglądał Heyman miotający się pomiędzy swoimi "guys'ami" :wink:

Ale w takim razie kolejny turn Punkera?? Ten feud pewnie jest kwestia czasu, ale nie zaledwie pare miesiecy po heel turnie Punka. No bo chyba nikt nie wierzy w to, ze zrobiliby feud heel vs heel, a nawet nie chce myslec jakby ktos wpadl na face turn Bestii.

Feud zapowiada sie bosko, ale jest w tym roku jak dla mnie nierealny, no chyba ze face turn Punka, ale to pokaze ze jest on daleko od jakies czolowki jesli chodzi o twarz fedki...

Ale w takim razie kolejny turn Punkera?? Ten feud pewnie jest kwestia czasu, ale nie zaledwie pare miesiecy po heel turnie Punka. No bo chyba nikt nie wierzy w to, ze zrobiliby feud heel vs heel, a nawet nie chce myslec jakby ktos wpadl na face turn Bestii.

Feud zapowiada sie bosko, ale jest w tym roku jak dla mnie nierealny, no chyba ze face turn Punka, ale to pokaze ze jest on daleko od jakies czolowki jesli chodzi o twarz fedki...

Jeżeli przejdzie turn to chyba nadam mu tytuł najczęściej turnowanego wrestlera..

Chociaż może Vince się przełamie i zrobi feud heel vs. tweener. Już widzę Heymana raz łażącym za Brockiem, a raz za Punkiem :twisted:

116218737055c51bc30a173.jpg

a nawet nie chce myslec jakby ktos wpadl na face turn Bestii.

A byłoby to bardzo możliwe patrząc na to jaką zebrał reakcje Brock po powrocie. Co jednak nie zmienia faktu, że robić z kogoś takiego face'a i na dodatek po tym co robił w zeszłym roku to chory pomysł. Punk vs. Lesnar na lato wydaje się najlepszym momentem by ten feud miał miejsce. Po roku jako heel może spokojnie przejść turn. Mógłby to być ten spóźniony wakacyjny storyline z zeszłego roku.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif