Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zawodnik NXT w Royal Rumble Matchu, Carlito i Benjamin powró

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Do sekcji Alumni na stronie WWE dodany został La Parka.

Kilku byłych zawodników WWE, którzy mogą pojawić się w Royal Rumble Matchu będzie akurat Phoenix w ten weekend. Wśród nich na gali Championship Wrestling wczoraj pojawili się Carlito, Shelton Benjamin, Chris Masters, Domino, Honky Tonk Man i Shane Helmes. Być m...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zawodnik-nxt-w-royal-rumble-matchu-carlito-i.html
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RadzioShowOFF

2

• Vercyn

1

• Jack Doomsday

1

• Napoleoni

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie ten Fan Test wygra Bo Dallas (chodź chciałbym żeby wygrał PAC)

Attitude Mówi Versus- Właśnie pobieram na kompa i z kompa zgrywam na telefon i oczywiście posłucham!

14933276850cf4a72a6715.jpg

Carlito i Benjamin? Zawsze miło zobaczyć jakieś powracające twarze nawet jeśli to tylko występ "one night only". Miło też będzie zobaczyć jakąś legendę.

Dobry pomysł z tym turniejem o miejsce w RR matchu. Ktoś z NXT będzie mógł się pokazać szerszej publiczności. Osobiście chciałbym wygranej Corey Gravesa, ale jak większość mam wrażenie, że do RRM wejdzie Bo Dallas.

Czyli się szykuje niezły gnój na Royal Rumble. Zamiast dać szanse ludziom takim jak Hawkins, bracia Uso, to oni wolą ściągać Carlito, który odszedł z WWE, bo miał w dupie ich prośby o odłożenie narkotyków. Shelton to zajebista opcja powrotu, bo chłop jest o wiele lepszy niż Kofi (według mnie ma to coś jeżeli chodzi o high flying). Shane Helms mógłby mnie ucieszyć jakby wrócił jako Hurricane lub ewentualnie jakby załatwili mu Moora i Karagiasa i weszli jako 3 Count i zobaczylibyśmy konfrontację z 3MB. :twisted: Chris Masters, Domino, Honky Tonk Man to odpady, których nie chcę nigdy więcej widzieć. Nadal trzymam kciuki za Morrisona i PACa. Coś mi się wydaję, że jak w 2001 roku mieliśmy przez dłuższy okres hardkorowe Rumble, to w tym roku otrzymamy zajebiste spoty high flyingu.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Mi się zdaję że ten cały match wygra Leo Kruger lub Bo Dallas.Chociaż wolałbym że to Harper wygrał ten cały turniej jednak i tak wygra ktoś inny , chociaż Wyatt Family by przybło do WWE.

Po za tym ma jeszcze ktoś wróci tak sądzi Jerry ! , powiedział w jednym wywiadzie że powróci jeden zawodnik którego uwielbialiśmy przez nie które PPV .. mianowicie może to być : Goldberg, Batista albo ktoś jeszcze inny.

Z NXT chciałbym zobaczyć Nevilla aka Paca bo mógłby dać kilka fajnych akcji jak np Morrioson 2 lata temu. Co do WWE Championship to nie skreślałbym Punka - ma realne szanse i obrona byłaby dobrym wyjściem ale jak zawsze wszystko w rękach WWE.
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

który odszedł z WWE, bo miał w dupie ich prośby o odłożenie narkotyków.

Narkotyków? Mi się wydaję, że to byly środki przeciwbólowe. Może łyknąłem to co mi podali : ). Osobiście nie widze sensu wrzucania tam, ani Usos'ow, ani Hawkinsa, bo Royal Rumble match to niekoniecznie walka, na którą patrzymy tak bardzo na ring skille. I tak zostaliby wyeliminowani bardzo szybko, bo są największymi Jobberami w Vincolandzie. A takiego Kudłacza fajnie bedzie znów zobaczyć : )

Generalnie w RR chodzi o:

*Fajne spoty w stylu Morrisona, Kofiego na rękach itp.

*Wejścia killerów i czyszczenie ringu

*Ostatnie 5 min, gdzie wszystko się wyjaśnia

*Wejścia tych, których dawno nie widzieliśmy

*Czasem jakiś komediowy spot jak choćby tańczący Too Cool czy Kane rozbijający gitarę na głowie Honky Tonk Man'a.

Co takiego w tej kwestii mogą dać tacy jak Hawkins czy Usos?

Wogóle wyrzuciłbym jeszcze kilku midcard'erów z Khalim na czele.

Mam nadzieję na wejście PAC'a, może powrót Evana, Morrisona i Benjamina. No i powrót kogoś konkretnego, kto może namieszać w końcówce, bo jak na razie to star power jest marny.

213559901458cecbdd39123.jpg

@hrabia_zuo

A ja bym chciał żeby z NXT wszedł O'Brian... Świetny jest, a na pewno lepszy niż Bo Dallas który ma fizjonomię chłopca z gimnazjum.

Ma taką fizjonomię bo ma dopiero 22lata (albo 23).

14933276850cf4a72a6715.jpg

Myślę ,że powróci Mark Henry , ale Punk może przecież skorzystać z dyskwalifikacji , bo McMahon powiedział jeśli shield będzie ingerować w walkę to straci pas .

Moje typy :

The Rock def. Cm punk by DQ lub The Rock def.CM Punk (atak Shield wtedy Rock nowy WWE champion )

Alberto del Rio def. Big Show (bo to było by bez sensu , gdyby zabrali Del Rio pas po miesiącu )

Rhodes Scholars def. Hell No (rozpad Hell NO będą osobno uczestniczyć w Chember )

Pre - Show 2 opcje :

Cesaro def Miz (DQ)

Miz def. Cesaro (Wątpię , ale może ... )

NO i Royal Rumble match :

winner : Stawiam 3 typy : Cena , Orton , Ryback ( chociaż wolałbym , żeby było zaskakująco ).

Carlito wróci? To fajnie, jego lubię, chciałbym żeby braciszka i kuzynka jakoś pokierował do trochę dupy ostatnio dają. Mam nadzieje że te niespodziewanki wypalą.

Z tego co obecnie mówi się w kuluarach, szału nie będzie. Niby PWINsider jest pewne Carlito i Benjamina, ale jakoś mam duży dystans do ich plotek. Dodatkowy Boogeyman, może Morrison i MVP. Booker ostatnio dużo mówi o tym że w WWE program dostanie w najbliższym czasie jego brat Stevie Ray, więc kto wie czy i on nie dostanie miejsca w RR, ale to mało prawdopodobne. Jericho jeśli ma dostać walkę na WM z Del Rio, może na tej gali wykorzystać walizkę. Co do walki Rock-Punk, jeden z portali podał plotkę że może w to wkręcić się Lesnar. Skoro Shield nie może, to inny człowiek Heymana pomoże Punkowi? Oby nie było nudno. Ciekawe co podają Amerykanie w związku z typami na zwycięzce RR

http://screenshooter.net/data/uploads/zz/zz/khdv.jpg