Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

7 wolnych spotów w RR Matchu, Backlund drugim Hall of Famere

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Newspack zawiera otwarte spoilery RAW.

Rey Mysterio pomimo obecności na weekendowym live evencie RAW nie pojawił się nawet na zapleczu wczorajszej gali. Obecnie mówi się, że powrót Mysterio nie odbędzie się w najbliższym czasie i nie pojawi się zarówna na Royal Rumble ani po gali. Z Twittera można było dowied...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-7-wolnych-spotow-w-rr-matchu-backlund-drugim.html
https://forum.wrestling.pl/topic/31993-7-wolnych-spot%C3%B3w-w-rr-matchu-backlund-drugim-hall-of-famere/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

1

• Qba5000

1

• Bullinho

1

• Tatanka

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena, Sheamus, Darren Young, Titus O’Neil, Randy Orton, Dolph Ziggler, The Miz, Antonio Cesaro, Heath Slater, Jinder Mahal, Drew McIntyre, Wade Barrett, Kane, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Brodus Clay, The Great Khali. Jimmy Uso, Jey Uso, Michael McGillicutty, Cody Rhodes, Damien Sandow, Ryback, ??, ??, ??, ??, ??, ??, ??

Road Dogg

Billy Gun

Sin Cara

Rey Mysterio

Mark Henry

Curt Hawkins

Big E Langston

dupy nie urwie nam w tym roku ponownie. Liczyłem na Shield w RR, jako grupa mogliby odegrać ważną rolę, oczywiście możliwe że w tej 7ce będą jednak jakieś sensacyjnie powroty, ale to będzie jak dla mnie 2 kolejne Royal Rumble nudne jak flaki z olejem.

PS. Odpowiadając na komenty jakobym hejtował, poczekajmy do RR i przekonamy się ile z tych wielkich powrotów na 20 leciu RAW i RR się sprawdziło

W końcu Santino zrobił coś co ma ręce i nogi i ładnie wygląda :D

Miz miał odżyć po faceturnie a jest bardzo przeciętnie. Nawet Flair mu nie pomoże jak będzie on występował w takich nudnych i sztucznych segmentach jak ostatnie MizTV.

Też liczyłem na udział Shield w RR matchu, ale w sumie jak ma wparować Ryback albo co najgorsze jakiś Cena i ich wyeliminować to lepiej jak nie wezmą udziału oficjalnie. Mogli by za to wejść o tak o i wykonać kilka power bombów tak dla urozmaicenia tego zapewne kolejnego nudnego RR matchu. No i licze na powrót Morissona albo może Boogeymana ;)

Gdyby JoMo miał pojawić się w tym RR matchu to byłoby coś. Ale jakoś nie nie chce mi się w to wierzyć.

"W rozmowie z Mattem Strikerem dla WWE App Sheamus stwierdził, że planuje wykonać na każdym zawodniku podczas RR Matchu swoją akcję – Brogue Kick."

Jak dla mnie mógłby zacząć od siebie. :roll:

W końcu Santino zrobił coś co ma ręce i nogi i ładnie wygląda :D

Fakt. Córeczka całkiem, całkiem.

Co do powrotów na RR to jest kilka możliwości. Nie chciałbym całego składu NAO, gdyż wolałbym, żeby Road Dogg dał sobie spokój. On miał swój czas rok temu, teraz dajcie pole do popisu Mr. Ass. Oprócz tego wyczekuję na return Steve'a Blackmana. Ileż można czekać?! Morrison to bardzo możliwa opcja, ale z kolei on nie ma jakby potrzeby wracać, bo na WM dostałby jakiś pojedynek z celebrytami lub inny wieloosobowy tag match. Możliwe, że wróci Henry jako face i zdominuje RR przez jakiś czas, a potem go wywali Cesaro lub Barrett.

• Reputacja:   1

Myślę, że Morrison nie ma już po co w ogóle wracać skoro w MR jest już Seth Rollins, który będzie odwalał podobną robotę do JoMo, czyli niesamowite spoty. Jeden już wykonał na TLC spadając z drabiny na stoły... Myślę, że Morrison nie wróci, ale zamiast niego być może powróci Shelton Benjamin i tutaj jakieś szanse na jego powrót są, ponieważ jakiś czas temu było głośno o jego powrocie do WWE, ale również i z tego może wyjść taka sama kicha jak z powrotów na 1000-cznym RAW. Bądź, co bądź liczę, że nie zobaczymy w jednym z tych siedmiu wolnych spotów zielonego karła tak jak to było 2 lata temu, gdzie wykonał AA na Tysonie :? Liczę na to, że takiej żenady nie odpierdo**... Co do The Shield, to skoro ich nie ma w składzie, to to 3MB zostanie wyeliminowane przez Cenę :grin:

Chciałbym, żeby w RR matchu pojawili się: Ric Flair, przegrany walki o pas WWE i Heavyweighta, oraz Mark Henry. Ten ostatni mógłby rzeczywiście być wyeliminowany przez jakiegoś midcardowego championa, żeby rozpocząć z nim program do Wrestlemanii

Naprawdę zostało tylko 7 miejsc do RR? Trudno mi się spodziewać czegoś "wielkiego"... niestety.

O Zigglera nie boje się - wykorzysta walizkę, kiedy będzie do tego odpowiedni moment. Myślę, że rekordu należącego do Copelanda nie pobije.

B-Side - trudno się z Tobą nie zgodzić :D

John Cena, Sheamus, Darren Young, Titus O’Neil, Randy Orton, Dolph Ziggler, The Miz, Antonio Cesaro, Heath Slater, Jinder Mahal, Drew McIntyre, Wade Barrett, Kane, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Brodus Clay, The Great Khali. Jimmy Uso, Jey Uso, Michael McGillicutty, Cody Rhodes, Damien Sandow, Ryback, ??, ??, ??, ??, ??, ??, ??

Road Dogg

Billy Gun

Sin Cara

Rey Mysterio

Mark Henry

Curt Hawkins

Big E Langston

dupy nie urwie nam w tym roku ponownie. Liczyłem na Shield w RR, jako grupa mogliby odegrać ważną rolę, oczywiście możliwe że w tej 7ce będą jednak jakieś sensacyjnie powroty, ale to będzie jak dla mnie 2 kolejne Royal Rumble nudne jak flaki z olejem.

PS. Odpowiadając na komenty jakobym hejtował, poczekajmy do RR i przekonamy się ile z tych wielkich powrotów na 20 leciu RAW i RR się sprawdziło

Ja szczerze mówiąc też chciałbym Shield w RR.

Gdybym to ja był bookerem [a nie jestem :D] dałbym jeszcze Flaira, Hawkinsa, Langstona i jakąś legendę/ powracającego zawodnika [Henry/ Lesnar/ HHH?]

"pozbawi CM Punka pasa, jeżeli CM Punk zainterweniuje w swój pojedynek."

Hahaha! No to Punk ma przechlapane :D

PS. Wiem, że to tylko pomyłka Vince'a żeby ktoś zaraz się nie czepiał, że nie zrozumiałem...