Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Korea

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po za aktualnym rosterem wpadnie kilku nowych zawodników oraz paru starych którzy będę występować już regularnie. Rosterów oczywiście nie ma. Gale typu Superstar, Saturday Moring Slam będą w postaci raportów.

Roster (Nowi zawodnicy)

X-Pac

Chris Jericho (gimmick z początku kariery w WWE)

Colt Cabana

El Generico

Carlito

Boogeyman

New Age Outlows

D’Angelo Dinero

Shelton Benjamin

Paul London

Brian Kendrick

Caylen Croft

Tag Team, Stajnie

Colons Familly (Epico, Primo, Carlito, Rosa Mendez)

New Generation X (X-Pac, Road Dogg, Billy Gunn)

3MB (Jinder Mahal, Drew McIntyre, Heath Slater)

The Dudebusters (Curt Hawkins, Trent Barretta, Caylen Croft)

The Shield (Seth Rollins, Dean Ambrose, Roman Regins)

Team Hell-No (Daniel Bryan & Kane)

Team Rhodes Scholars (Cody Rhodes & Damien Sandow)

The Time Primes Players (Darren Young & Titus O’Neil)

Sin Cara & Rey Mysterio

Camacho & Hunico

Uso Brothers (Jimmy & Jay Uso)

Pasy Mistrzowski

WWE Champion – CM Punk

WWE World Heaviweight Champion – Vacant

WWE U.S Championship – Antonio Cesaro

WWE Intercontinental Championship – Wade Barrett

WWE Tag Team Championship – Team Hell-NO

WWE Divas Championship – Eve Torres

http://img547.imageshack.us/img547/1087/wwerawnew2012logobywindr.png

WWE Monday Night RAW 1/4/2013

Chicago, Illinois

Na arenie strzelają fajerwerki w tle słyszymy "Tonight is the night". Fani witają czas na Monady Night RAW!

J. Lawler – Witamy na Monday Night RAW! Dziś jesteśmy w bardzo ważnym miejscu! Chodzi oczywiście o Chicago!

M. Cole – Racja Jerry! Jest to na pewno ważne miasto dla federacji, ponieważ pochodzi stąd aktualny WWE Champion CM Punk!

J. Lawler- Racja Cole, jesteśmy pewnie, że mistrz będzie miał coś do zakomunikowania swojemu miastu.

M. Cole – To na pewno! A co czeka nas w walce wieczoru? Otóż dziś poznamy przyszłego przeciwnika Punka na Royal Rumble Match który odbędzie się 28 Stycznia.

J. Lawler – Będzie to 10 osobowy Battle Royal w którym udział wezmą m.in. John Cena, Ryback czy „Mr. Money In the Bank” Dolph Ziggler. Resztę uczestników poznamy z czasem.

Look in my eyes, what do you see?

L. Garcia – Panie i Panowie. Oto mistrz WWE CM Punk!

Przy ogromnym pop’ie fanów do ringu zmierza CM Punk.

CM Punk próbuje coś powiedzieć lecz cały czas jest zagłuszany przez Chanty. „CM Punk”

CM Punk – Po raz pierwszy w tym roku mogę się cieszyć z rodzinnego miasta. Niestety ktoś już zepsuł mi dzień, ponieważ zamiast dać mi odpocząć muszę dziś walczyć. Tom Roberts jest młodym dobrze zapowiadającym się Generalnym Managerem RAW! Jednak na samym początku zadarł ze złą osobą. Jaki sens ma moja walka skoro nawet nie będę bronił swojego tytułu. Do tego mój pojedynek z Team Hell-No nawet nie jest walką wieczoru! Do walki mam stanąć za chwilę a nawet nie znam swojego partnera do walki o ile takowy jest! Jestem wściekły na to co dzieje się w tej organizacji Istny burdel…

Na telebimie pojawił się Tom Roberts.

T. Roberts – Pohamuj swoją złość póki jestem jeszcze dla ciebie dobry. Po pierwsze nie masz prawa podważać moich decyzji a po drugie staniesz dziś do walki czy ci się to podoba czy nie. Panie i Panowie! Team Hell-No kontra WWE Champion CM Punk i X-Pac już za chwilę.

Kamera spojrzała na CM Punka który jest bardzo zdziwiony.

Reklama

Po Reklamach

W ringu stoi już Team Hell-No i CM Punk.

X-Pac!!! X-Pac!

L. Garcia – Panie i Panowie! Pochodzący z Minneapolis, Minnesota ważący 91kg i mierzący 180cm! X-Pac!!!

1. Tag Team Match

WWE Champion CM Punk & X-Pac vs. WWE TT Champ Team Hell-No

Walkę rozpoczęli Punk i Bryan. Szybki klincz po czym Punk przeszedł do headlocku próba snaperman’a udana. Próba duszenia jednak Daniel szybko się uwalnia i podnosi starcie do góry! Próba Clotheslinu w wykonaniu Bryan’a chybiona Punk szybko odbija się od liny i wykonuje calf kick po czym przechodzi do pinu niestety nie było nawet dwóch teraz szybki arm-drag Daniel szybko się podnosi i przyjmuje dropkick który rzucił nim w narożnik. Zmiana! Do ringu wchodzi X-Pac i zaczyna od serii chop’ów po czym dorzuca kilka uderzeń ręką i nogą. Bryan leży już na dole natomiast Pac szykuje się do Bronco Buster’a! Udana próba! X-Pac wykonuje Taunat DX po czym wykonuje Irish-Wip i mamy potężny Spinning Back Kick próba pinu! 1…2…I Bryan odskakuje. X-Pac natomiast przeciąga go pod narożnik po czym sam na niego wchodzi i wykonuje Frog Splash! Jednak Daniel w ostatniej chwili zrobił zmianę i do ringu wpadł Kane który od razu zaczął od Big Boot’a po czym dorzucił Body Slam! Przy okazji próbuje pozbyć się Punka jednak ten wymierzył mu High Kick po czym wskoczył na trzecią linę i wykonał Clothesline! Trafiając w Bryan’a z którym wyleciał za ring. W pierścieniu natomiast X-Pac wykonuje Low-Blow na Kane’ie (sędzia nie widział) po czym dorzucił X-Factor!!! Pin 1…2…3!

Winners: CM Punk & X-Pac

X-Pac świętuje na narożniku, Punk natomiast bez słowa udał się na backstage!

Reklama

Po Reklamach

Na backstagu widzimy złego Punk’a do którego podbiega Matt Striker!

M. Striker – Przepraszam Punk mogę zająć ci dosłownie chwilkę? Wygraliście możesz powiedzieć, dlaczego jesteś taki zły i poirytowany?

CM Punk – Tak być może wygraliśmy, ale to ja miałem być gwiazdą tego wieczoru! Nie jakaś była upadła gwiazda WWF! Jesteśmy w Chicago w domu mistrza WWE, dlatego żądam, aby traktowano mnie jak mistrza! Gdy mówię, że chce dzień wolny tak ma być! A nie jakiś sraluch rozkazuje mi walczyć! Mi mistrzowie WWE! To się nie mieści w głowie!

M. Striker – Rozumiem twoją złość, ale nie lepiej pokazać się z dobrej strony przed swoim miastem?

CM Punk – Wiesz, co Striker? Irytujesz mnie, co raz bardziej tymi swoimi pytaniami. Przypomnę ci jedną rzecz jestem mistrzem WWE!!!

Punk odchodzi a Striker spogląda przed siebie.

M. Cole – No cóż Punk nie jest zadowolony ze swojego tryumfu!

J. Lawler – Taki on już jest musi być tak jak chce!

M. Cole – Trochę go rozumiem jestem mistrzem WWE od ponad roku więc należy mu się szacunek!

J. Lawler – Być może ale Punk już zniknął czas na inną wielką postać w historii WWE.

"Break the Walls Down"

Na arenę przy mieszanych odgłosach fanów WWE wchodzi od mieniony Chris Jericho!

Chris Jericho – Zacznę od tego, że nie podoba mi się to gdzie dziś się znajdujemy! Chicago jedno z najbardziej ohydnych miast w Stanach Zjednoczonych! Do tego urodził się tutaj CM Punk Wszyscy jesteście tacy sami! Pijecie, ćpacie do tego jesteście grubi! I potraficie robić tylko buu buuu! Żałosne naprawdę, ale nie dziwie się wam jesteście ludźmi bez perspektyw nie ma cię nic! Jedyną „fajną” rzeczą w waszym nędznym życiu jest wydawanie pieniędzy na pizze i mnie! Tak właśnie! To ja jestem osobą, która was napędza to dla mnie tutaj przychodzicie! Jestem najlepszy w tym, co robię! Jestem znakomitym muzykiem, aktorem i co najważniejsze Wrestlerem! A wy?! Jesteście nikim albo nawet gorzej jesteście ludźmi z Chicago! Nie wiem, co może być gorsze…

Na hali rozmierza „Boom Boom” do ringu przy oklaskach fanów wchodzi Colt Cabana!

Chris Jericho – Kim jesteś? I czemu mi przerywasz?

Colt Cabana – Jestem Colt Cabana! Dumny mieszkaniec Chicago! Powiedziałeś dużo złych słów na temat tego pięknego miasta! Przed chwilą rozmawiałem z Tom’em Robertem Ale nie spokojnie był wyjątkowo miły! Spytałem się czy mogę dziś walczyć? Odpowiedział, że tak i że to Chris Jericho będzie moim pierwszym przeciwnikiem!

Chris Jericho – Chyba sobie żartujesz nie będę tracił czasu na…

Na telebimie pojawił się Tom Roberts!

T. Roberts – Wiesz co Chris? Lubię cię i dlatego dam ci wybór! Albo za raz stoczysz walkę z Colt’em, albo już nigdy tego nie zrobisz na ringu WWE! Wybieraj.

Wkurzony Chris spogląda na fanów WWE po czym atakuje Colta!

2. Single Match

Colt Cabana vs. Chris Jericho

Walka zaczęła się od szybkiego klinczu. Zawodnicy odbili się od lin, po czym Jericho staranował Cabane potężnym barkiem. Chris ruszył w przeciw ległą linę Colt natomiast wsunął mu się pod nogi następnie łokcia w wykonaniu Cabany, Jericho jednak robi unik, ale nadział się, na dropkick. Próba pinu, ale nie było nawet dwóch. Colt podniósł Chrisa, po czym pchnął go w narożnik i zaczął kombinacją łokieć i chop, po czym wykonał T-Bone Suplex próba pinu 1…2 i kick out! Cabana podnosi rywala i od razu Irish Wip Jericho odbija się od liny, po czym przyjmuje, Back Body Drop i chwilę po tym Step Up Enzegurii który mało co nie wyeliminował go z ringu. Jericho opuścił ring chyba chciał odpocząć ale Colt od razu wykonał Suicide Dive! Sędzia odlicza się za ringiem jednak Mr.Boom szybko wskakuje do pierścienia przy okazji wciągając swojego przeciwnika. Cabana zaczyna od Back Suplex’a po czym wykonuje Tiger Suplex i sędzia odlicza 1…2 i kolejny kick out! Colt się lekko zdenerwował i od razu zaczął od mocnych elblow drop’ów oraz leg drop’u. Kolejna próba ale tym razem tylko jeden! Czas na Colt .45 Jednak Chris zdołał uciec i wykonał Step Up Enzegurii po czym od razu założył Walls of Jericho! Fani zaczęli mocno buczeć natomiast Chris prawie że usiadł na plecy Colt’a. Już miał klepać ale nagle koło ringu pojawił się Punk. Jericho wypuścił Cabane i zaczął się kłócić się z Mistrzem WWE. Jednak to był błąd ponieważ Cabana wykonał Roll Up i uzyskał pin.

Winner: Colt Cabana

Po walce do ringu wpadł Punk i wymierzył High Kick’a Jericho po czym przykrył go flagą USA! I razem z Colt’em ruszyli na Backstage!

Promo Dolph’a Ziggler’a

„You Can’t See Me”

Przy buczeniu fanów do ringu wchodzi John Cena

John Cena – No widzę że nadal nikt nie zapomniał mojej pamiętnej walki z Punkiem na Money In the Bank. Nie wiem co wam zrobiłem ale rozumiem Punk pochodzi z Chicago i to chyba jedyna rzecz dla której go kochacie. Ale on nie jest tutaj dziś ważny oczywiście jeśli chodzi o mnie! Ja muszę skupić się na dwóch rzeczach! Battle Royalu i Dolph’ie Ziggl’erze. Ostatnio chłopak sobie za bardzo pofolgował! Byłem atakowany pod czas walk i na zapleczu! Jestem pewny że gdyby nie jego wielki czarny kolega do niczego by nie doszło! Dolph jest małym bardzo płochliwym chłopcem który robi karierę oszukując i wysługiwując się innymi ludźmi! Dziś weźmie udział w Battle Royalu ale dopilnuję żeby poleciał jako pierwszy…

„I’m Here Show Off”

Dolph Ziggler – Wiesz co John! Przestań się kompromitować! Nie dość że nie dawno minął twój najgorszy rok w karierze to jeszcze teraz myślisz, że masz szansę wygrać Battle Royal? Nie łudźmy się czasy w których byłeś typowany do faworytów walk już dawno minęły! Teraz jest era w której to Dolph Ziggler jest potencjalnym zwycięzcom wszystkich walk! JA! Nie ty!

John Cena – Big E Langston! Gdzie on jest? Zawsze gdy pojawiałeś się w ringu był z tobą? Czyżby po raz pierwszy w życiu urosły ci jaja? Wiesz co…

Nagle z pod ringu wyskoczył Langston po czym zaatakował Cena Lariat’em. Podniósł go i szykował się do Finisher’a ale w tym samym momencie do ringu wbiegł Sheamus który trącił wcześniej Ziggler’a. Langston próbował zaatakować Rudego ale na pomoc przyszedł mu Cena i razem pozbyli się wielkoluda z ringu.

Sheamus – Ziggler! Szykuj się na śmierć…

J. Lawler – Cóż, szykuje się potężny Main Event!

M. Cole – Tak właśnie. Po za Ceną, Ziggler’em, Sheamus’em pojawi się między innymi Big Show który jako jedyny będzie reprezentował Smackdown!

J. Lawler – A już za chwilę walka o pas U.S Antonio Cesaro będzie bronił swój tytuł przeciwko Zack’owi Ryder’owi.

Promo Zack’a Ryder’a

Zawodnicy gotowi już w ringu do walki.

3. Single Match for U.S Championship

Antonio Cesaro vs. Zack Ryder

Ryder rzucił się z motyką na słońce. I od razu rzucił się na przeciwnika który wymierzył mu łokcia. Dodał kilka Stomp’ów po czym wykonał swój Finisher i odzyskał swój pas.

Winner : Antonio Cesaro

Backstage

CM Punk i Colt rozmawiają.

CM Punk – Znowu razem! Jak za dawnych czasów w Ring of Honor!

Colt Cabana – Tak właśnie! Jesteś mistrzem WWE a ja przyszłym mistrzem wagi ciężkiej.

CM Punk – Już nie mogę się doczekać wspólnej walki! Secondo Saint City! Będzie pierwszym TT w historii, w którym jego przedstawiciele będą mistrzami Tag Team i będą w posiadaniu pasów WHC i WWE.

Colt Cabana – Ach! Będzie się działo…

Nagle obok nich przechodził Tom Roberts który trącił Punka barkiem.

CM Punk – Masz jakiś problem?

T. Roberts – Nie Philip’e. Ale to wy macie problem! Może tego nie wiecie ale oficjalnie doszło do oddzielenia się Brandów. Co oznacza, że zawodnicy z RAW nie mogą występować na Smackdown i na odwrót.

Colt Cabana – Co to ma do nas?

T. Roberts – Już wyjaśniam. Wspominałeś coś o zdobyciu pasa wagi ciężkiej. Ten tytuł znajduję się na Smackdown! Co oznacza, że wasz Tag team jest niemożliwy!

CM Punk – Kto mówił, że Colt pojawi się na Smackdown?!

T. Roberts – Ja w tej chwili!

Doszło do małej przepychanki ale w porę zainterweniowała ochrona.

Promo Colt’a Cabany

M. Cole – Witamy po przerwie. Jak państwo mogli usłyszeć przed chwilą doszło do ponownego podziału, Brandów co oznacza, że zawodnicy ze Smackdown nie mogą pokazywać się na RAW i na odwrót? Tytuły mistrzowskie tak, że oficjalnie zostały rozdzielone. Jak na razie wiadome jest to, że pas WWE zostanie na RAW a mistrzostwo wagi ciężkiej pojawi się na Smackdown?

4. Gauntlet Match 3 vs. 1

Ryback vs. Epico, Primo & ???

Pierwszy w ringu pojawił się Epico. Na początek klincz w, po którym Ryback sprowadził swojego przeciwnika do narożnika, po czym wymierzył mu kilka uderzeń w twarz i brzuch. Krótki rozpęd i potężny, splash który wbił Epico w narożnik, po czym upadł na twarz. Ryback przeniósł się na równoległy narożnik, po czym zaczął skandować „Come On”, gdy Epico się podniósł natychmiast został powalony potężnym Lariat’em! Podniósł się i krzyknął „End”! Shell Shocked! I pin 1…2…3! Epico wyeliminowany. Po chwili do ringu wbiegł Primo, który rozpoczął atak od Springboard dropkick,’u który co dziwne rzucił Ryback’iem o narożnik kilka mocnych uderzeń ze strony Primo, który pokazał, że stać go na wiele. Ponowna próba zadania kilku ciosów skończyła się bardzo źle, ponieważ otrzymał powerbomb, po którym zwijał się z bólu. Ryback był bardzo zły i swoją dominację zaczął od kilku ciosów w parterze, po czym chwycił Primo za kark i ustawił do pionu tylko po ty by za chwilę powalić go potężnym Lariat’em! Kolejny Shell Shocked i Primo wyeliminowany! Ostatni do ringu miał wejść Mystery Opponet! Okazał się nim wracający po długiej przerwie z WWE Carlito! Pojedynek zaczął się dla niego całkiem nieźle rozpoczął tym samym, co brat tyle, że po jego uderzeniu Ryback upadł na matę. Chwilę potem zobaczyliśmy kombinację lionsault i senton bomb, po którym Carlito próbował pinu, ale na Ryback’a to za mało. Carlito podniósł potwora tak, aby stał na nogach i rozpoczął od dropkicku, który nie zrobił na nim żadnego wrażenia zdesperowany Carlito wykonał kolejno Step up Enzegurii, po czym próbował body slam,’u ale skończyło się Lariat’em od Ryback’a po czym dołożył Shell Shocked i wyeliminował Carlito!

Winner: Ryback

Po walce do ringu wpadli Epico i Primo którzy razem z Carlito ruszyli do ataku. Po kilku chair shoot’ach Ryback odpłynął a Carlito miał coś do powiedzenia!

Carlito – Wróciłem! Moja rodzina przez bardzo długi czas błądziła w WWE. Jestem tutaj aby naprostować ich na tytuły mistrzów TT a samego siebie na pas mistrzowski WWE! Tak, tak buczcie sobie to i tak nic niezmienni a raczej bardziej podbuduje nas do ataku!

Reklama

Promo filmu Marine 8 z Zack’iem Ryder’em (XD)

Po Reklamach

J. Lawler – Witamy po przerwie! Panie i Panowie czas na Main Event!

M. Cole – 10 Man Battle Royal! W którym udział wezmą:

(John Cena, Dolph Ziggler, Big E Langston, Big Show, Sheamus, The Miz, Randy Orton, Wade Barrett i ???)

5. Main Event 10 Man Battle Royal for No 1 Contendrat In WWE Championship

W ringu tylko 9 zawodników! Walka zaczęła się od natarcia w stronę Ziggler’a i Langston’a. Jedynym, który tego nie zrobił był Big Show, który stał w innym narożniku. Pierwszym wyeliminowanym okazał się Langston, który za trzecią linę poleciał przez John’a Cena. W innej części ringu Randy Orton i Sheamus obijali Big Show’a. A w kolejnej Barrett i Miz wymieniali się uderzeniami. W końcu Miz miał dużo szczęścia i zdołał wyeliminować Barrett’a który był tak wściekły, że aż wyciągnął Miz’a z ringu (dolna lina) po czym rzucił nim w metalowe schody. W ringu natomiast dominował Big Show który akurat wykonywał Chokslam na Zigglerze powalając ostatnią stojącą osobę. Największy atleta świata podniósł Ziggler’a i już miał go wyeliminować ale pojawił się Langston który sprzedał mu Chair Shoot’a po czym pozbył się go z ringu eliminując go przez najwyższą linę. Do ringu wrócił Miz i zaczął od ataku na stojącym Dolph’ie który był już totalnie zmęczony i poobijany Miz był bliski eliminacji Zigglera nawet do pomocy przybył mu Cena ale Ziggler był na tyle sprytny że pociągnął za sobą Miza który o mały włos nie został wyeliminowany chwilę potem jednak doszło do jego eliminacji po tym jak otrzymał potężny Broque Kick! W ringu zostali już tylko Orton, Cena, Ziggler i Sheamus. Wszyscy zgodnie zaatakowali „Show Off” który bronił się jak tylko mógł niestety chwilę po tym już leżał na ziemi. Zostało już ich tylko trzech. Nie mogli się zdecydować kto kogo ma zaatakować. Ostatecznie padło na Cene który początkowo dobrze sobie radził. W końcu wymierzył Sheamus’owi lariat który posłał go za liny tyle, że wylądował na skraju ringu! Nie było to dla niego za dobre ponieważ nagle został strącony co oznacza eliminacje! Co gorsza otrzymał Big BOOT od zamaskowanego przeciwnika? Cena i Orton wstrzymali walkę i czekali na dalszy ruch ich przeciwnika. W końcu Mystery wszedł do ringu i odsłonił swoją twarz! To Boogeyman! Pierwszy rzucił się Randy jednak został wyeliminowany przez back body drop. Cena próbował zacząć od klinczu jednak otrzymał tylko Big BOOT po czym otrzymał kilka serii uderzeń w parterze! Boogey-End! I Cena leży nieprzytomny na ringu. Boogeyman podniósł swojego przeciwnika i wyeliminował go! Boogeyman jedzie na Royal Rumble!

Winner: Boogeyman

M. Cole – Holy Sh**! Wrócił i od razu jedzie na Royal Rumble! Będzie walczył z Punk’iem o pas mistrzowski WWE. To już koniec RAW żegna się z państwem Jerry Lawler i Micheal Cole widzimy się na Smackdown.

Karta na Royal Rumble

1. CM Punk © vs. Boogeyman - WWE Championship Match

2. Royal Rumble Match

On Memories - Ryan Dunn (1977-2011)

98601568850ba66cb4a40b.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DestructionMachine

1

• Korea

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pomysł z PSW nie wypalił? Mam nadzieje, że z WWE będziesz pisał dłużej. A teraz opinia - Niby wszystko jest w porządku, do estetyki nie mam zastrzeżeń, walki też prezentują się dobrze. Jedek w mojej, subiektywnej zresztą opinii Twoje diary jest zbyt chaotyczne. Wywróciłeś federację do góry nogami i zrobiłeś dużo powrotów. Po pierwszym odcinku nie wiele jeszcze wiadomo i pozostaje czekać na kolejne gale. Powodzenia!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena 4. Stephanie Vaquer  
    • Aigor
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match   2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's - WarGames match   3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Champi
    • Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
    • Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
  • Dodaj nową pozycję...