Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Randy Orton zawieszony??!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Vince to boss i moze wszystko. a jesli sam sobie szkodzi to cienki z niego biznesmen czy po prostu glupi ? ciekawe jak to nam wyjasnisz SixKiller.

Normalnie. Narzekasz na tego McMahona jakby Ci zrobił krzywdę, a wszystko co on robi może się odbić tylko na WWE, czyli tak jakby na nim. Może, nie musi. Do tej pory się nie odbiło, WWE żyje i ma się dobrze. O to chodziło. Cienkim biznesmenem nie jest, głupi też nie, bo ciągle zarabia pieniądze.

To ze sie dorobil to jedno, ale to nie daje mu prawa do przekraczania pewnych granic (tak to ogolnie ujme i jeszcze raz powtarzam ze nie mam tu namysli sytuacji na backstage !), bo vince powinien byc odpowiedzialny za swoj produkt. z polski zostalby juz dawno wypierdolony z takim badziewiem.

Jest odpowiedzialny za swój produkt. Jego moralność nie ma tu nic do rzeczy. Na pewno słyszałeś o makiaweliźmie.

Polska to kraj katolicki. Nie prowadzimy takiego konsumpcyjnego trybu życia jak Amerykanie, mniej u nas można. To głupie porównywać Polske do Stanów Zjednoczonych. Róznica widoczna gołym okiem.

taki np Solorz tez jest kolesiem ktory sie dorobil, robi w tej samej branzy co Vince jednak nie posuwa sie do odwalania jakis zalosnych debilizmow.

Nie, Solorz miał tylko kilka paszportów na rózne nazwiska. Łamanie prawa też jest amoralne. Mam nadzieję, że kolejnym przykładem nie będzie Walter :D. Poza tym z czym Solorz miałby się posunąć? Z Polsatem? To inna branża. Poza tym spójrz na ramówkę i powiedz czy gnieniegdzie to nie debilizm :).

swietna logika. dowodzi ona tylko tego, ze niczego nie musze zawdzieczac mcmahon'owi (nawet jako fan tej rozrywki), bo to nie od wymyslil wrestling

Jeżeli przeczytasz moje posty to dowiesz się, że to nie ja napisałem że trzeba mu być wdzięcznym. Zreszta nie wiem kto. Ja napisałem, że należy mu się szacunek i to podtrzymuje.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36701

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Scythe

18

• evertonian

17

• -Raven-

12

Top użytkownicy w tym temacie

widze, ze dla Ciebie kade porownanie jest glupie i bez sensu. odniose sie tylko do ostatniego zdania:

"Ja napisałem, że należy mu się szacunek i to podtrzymuje."

a ja to neguje :D

pozdrawiam.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36704

niech no ja jeszcze zobacze tu krzyki, jak w angle'ach bedzie sie przewijac postac Eddiego

Ja nie krzyczalem głośno chociaż mi sie to nie podoba. Inna sprawa narzekać na angle, a inna pocieszać się czyjąś nadchodzącą śmiercią. Napisałem, że McMahon nie jest świętą krową, która nie podlega krytyce. Ale ona też ma swoje granice. Oskarżasz McMahona o to, że je przekracza. Sam chociaż mógłbyś w tej dziedzinie swiecić przykładem. A Ty zamiast tego cieszysz się, że on umrze.

[ Dodano: 2006-05-01, 21:20 ]

widze, ze dla Ciebie kade porownanie jest glupie i bez sensu. odniose sie tylko do ostatniego zdania:

Nie. Po prostu Twoje porównania opierają się na skrajnościach, są irracjonalne. Lepiej nie pisz artykułów do magazynów motoryzacyjnych, bo zrobisz porównanie Malucha i Merca. Gdzie Polska, a gdzie Stany Zjednoczone? Porównaj USA do Niemiec. W Niemczech jest wrestling. Ale między Niemcami i Polska też jest przepaść rozwojowa.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36705

niech no ja jeszcze zobacze tu krzyki, jak w angle'ach bedzie sie przewijac postac Eddiego

Ja nie krzyczalem głośno chociaż mi sie to nie podoba. Inna sprawa narzekać na angle, a inna pocieszać się czyjąś nadchodzącą śmiercią. Napisałem, że McMahon nie jest świętą krową, która nie podlega krytyce. Ale ona też ma swoje granice. Oskarżasz McMahona o to, że je przekracza. Sam chociaż mógłbyś w tej dziedzinie swiecić przykładem. A Ty zamiast tego cieszysz się, że on umrze.

jesli tak to odebrales to nie masz zbyt wielkiego poczucia luzu :) wiec prostuje: nie zycze mcmahon'owi smierci....co innego powazny wypadek :)

Nie. Po prostu Twoje porównania opierają się na skrajnościach, są irracjonalne. Lepiej nie pisz artykułów do magazynów motoryzacyjnych, bo zrobisz porównanie Malucha i Merca. Gdzie Polska, a gdzie Stany Zjednoczone? Porównaj USA do Niemiec. W Niemczech jest wrestling. Ale między Niemcami i Polska też jest przepaść rozwojowa.

porownywanie skrajnosci jest najbardziej obrazowe i wytluszcza roznice. rownie dobrze moglbym porownac USA z Kanada tylko po co ? ale abstrachujac od tego co napisalem, to skrajnoscia byloby porownanie rzeczywistosci usa z np irakiem czy chinami. wez to prosze pod uwage. w usa duzo wolno, ale to niezawsze jest dobre. zwlaszcza ze w moim odczuciu wrestling, mimo ze to show, to jednak nie jest programem satyrycznym i np mieszanie Boga jest dla mnie nie na miejscu. ale powiedzmy ze odlam fanatykow religijnych w us jest mniejszy niz tutaj (skrajnosc), wiec vince jest rozgrzeszony. w ogole to fajny gosc ktory robi wszystko zeby czynic wrestling lepszym, ciekawszym i realniejszym :D

[ Dodano: 2006-05-01, 21:31 ]

ps a narzekam na mcmahon'a nie dlatego ze zrobil mi krzywde wielka, tylko ze mam za nic ludzi dla ktorego jedynym kryterium oceny sytuacji sa pieniadze i wlasne korzysci.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36706

porownywanie skrajnosci jest najbardziej obrazowe i wytluszcza roznice. rownie dobrze moglbym porownac USA z Kanada tylko po co ?

Prawda. A po co? Pewnie po to żeby był to bardziej racjonalny przykład :).

skrajnoscia byloby porownanie rzeczywistosci usa z np irakiem czy chinami

Z Burkiną Faso też i z Wybrzeżem Kości Słoniowej też. Hej, nie mówmy o krajach, które są ewidentnymi outsiderami. Polska nie jest na szarym końcu, ale daleko w tyle za Stanami Zjednoczonymi. Róznimy się kulturowo, głównie dlatego wrestling nie móglby się tutaj rozwinąć. U nas nie ma tak dużo rozrywki jak tam.

ale powiedzmy ze odlam fanatykow religijnych w us jest mniejszy niz tutaj (skrajnosc), wiec vince jest rozgrzeszony. w ogole to fajny gosc ktory robi wszystko zeby czynic wrestling lepszym, ciekawszym i realniejszym

Niepotrzebnie ironizujesz. Stany Zjednoczone nie są krajem katolickim. Tam ludzie nie sa tak wrażliwi. Poza tym starają się dostrzec w tym rozrywkę. Nie wiem czy Ty masz takie prawicowe skrzywienie, że Cie ten angle tak bulwersuje. Jest głupi i to wszystko. Nic więcej nie trzeba dodawać. Vince pozwala sobie na tyle, na ile może w Stanach Zjednoczonych. Tam nie ma przewrażliwionej KRRiT.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36714

Tam ludzie nie sa tak wrażliwi

oj, tu troche wtopa :) tyle maja tam pozwow do sadow z tyluz samo glupich powodow ze glowa mala. Ale z tym nawiazaniem do katolicyzmu to jest ok :tak:

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36728

Ale nie mają swojej Rodziny Radia Maryja? :)
https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-36733

• 1 miesiąc temu...

maly spoilerek ONS, ale wynikow nima :)

no i randy zbiera zniwo swojej kary. podczas walki z angle'm dostal kilka osmieszajacych go akcji :) ciekawe jak dlugo beda tak robic ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40189

W Ortonie jest największy potencjał, sposród wrestlerów WWE.

Orton dostał już swoją karę, a teraz pewnie przez następnych kilka tygodni będzie ośmieszany na oczach fanów.

Vinnie... ysofab

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40205

Juz skonczyla sie kara :?:

Na Randy na RAW to co z SD ja juz tam nawet nie wiem kto jest :shock: Vince idioto co ty robisz z dobrymi wrestleami. A osmieszac mozesz sobie Henrego, Umage i Boogeyamana.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40227

poraz kolejny potwierdza sie, ze smackdown to 2ga liga
https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40230

2 liga ? 2 liga to heat :lol:

nie ma juz wwe title, wiec jest dobra okazja na polaczenie rosterow. mysle ze nastapi to tuz po summerslamie. najwieksze gwiazdy zostana, a reszta pojdzie do ecw. dla mnie proste. smack w tym momencie jest chyba tylko po to, aby dociagnac zabawe do jakiegos tam konca, bo po samych decyzjach wwe widac do czego sie przymierzaja.

rosterow od razu polaczyc nie mozna, bo chca zrobic konkretniejszy storyline i wypuszowac mocniej co poniektorych.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40255

Vince idioto co ty robisz z dobrymi wrestleami. A osmieszac mozesz sobie Henrego, Umage i Boogeyamana.

Może oni mają więcej oleju w głowie niż Orton ;)? Skoro Randy'emu skrócono kare, to nie ma sie co dziwić. Ja nie mam nic przeciwko, uważam, że sobie zasłużył, a poza tym nie wyciągnął żadnych wniosków, bo za kulisami dalej zachowuje się tak samo ;). Dlatego pretensje można kierowac tylko do Ortona.

2 liga ? 2 liga to heat

Nawet niżej ;). Heat niewiele różni się od zwykłych house showów. Nie sa tam (z małymi wyjątkami) rozgrywane żadne storyline'y. Tyle tylko, że jest pokazywane w telewizji ;).

rosterow od razu polaczyc nie mozna, bo chca zrobic konkretniejszy storyline i wypuszowac mocniej co poniektorych.

Też mi się tak wydaje. Tylko nie sądzę, że w WWE zostaną największe gwiazdy, a reszta pójdzie do ECW. Myślę, że bez zwolnień się nie obejdzie ;). Oby ECW nie stało się takim wysypiskiem śmieci.

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40256

• Reputacja:   1

Ale za to Velocity bardzo miło się ogląda. I to wcale nie tylko zasługa Simona Deana ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40267

nie wyciągnął żadnych wniosków, bo za kulisami dalej zachowuje się tak samo

wszystko to prawda, tylko ze wiekszosci z fanow (w tym mnie) raczej nie obchodzi to jak kto sie zachowuje prywatnie, na backstage itp tylko co reprezentuje soba w ringu.

Heat niewiele różni się od zwykłych house showów. Nie sa tam (z małymi wyjątkami) rozgrywane żadne storyline'y. Tyle tylko, że jest pokazywane w telewizji .

dzieki za uswiadomienie :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/3196-randy-orton-zawieszony/page/9/#findComment-40270

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...