Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Randy Orton zawieszony??!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ej no tylko nie mówcie że wy oglądacie to wszystko. Ja ledwo znajduje czas na RAW
czy Eugen mógłby przejsc hell turn
  • Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Scythe

18

• evertonian

17

• -Raven-

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

evertonian to dziwne, bo niedawno pozowałeś na pierwszego moraliste forum (kiedy rozmawialiśmy o Vince'u McMahonie), a teraz piszesz, że Cie to nie obchodzi jak ktoś sie zachowuje za kulisami ;). Troche konsekwencji ;).

I nie uświadamiam Cie. Nie wszyscy wiedzą jak wygląda Heat, bo nigdzie się o tym nie pisze (wszystko ogranicza się do RAW, SmackDown! i PPVs), a nie każdy chce ściągnąć i przekonać się na własne oczy.

[ Dodano: 2006-06-15, 01:15 ]

raffal: wszystkiego nie, przynajmniej ja nie oglądam wszystkiego ;). Oglądam RAW, SmackDown!, Impact, PPV WWE i TNA i teraz ECW. Od niedawna, bo wcześniej nie miałem czasu, teraz mam go więcej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ej no tylko nie mówcie że wy oglądacie to wszystko. Ja ledwo znajduje czas na RAW

A ja ogladam z WWE praktycznie tylko PPV no chyba ze na raw/smackdown wydarzylo sie cos godnego uwagi.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

A ja SD!, RAW i PPVki WWE

164305289646824b56733d3.gif

Ej, bez offtopicu... Według mnie topic jest do zamknięcia, bo Orton jest już "odwieszony"... Ale założę topic za chwilę, w którym będziecie mogli się wypowiedzieć, co oglądacie, tak jak tutaj :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
  • Dodaj nową pozycję...