Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Randy Orton zawieszony??!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

cienki on jest jak jeszcze Goldberg walczył to prał ich wszystkich a dla ortona dobrze że go zawiesili bo sie za dużo popisywał jak dzieciak

To, że uważasz Goldberga za lepszego wresltera od Ortona to już dla mnie wystarczający powód, by nie wdawać się z Tobą w jakąkolwiek dyskusję :) (świstak...to do Ciebie)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Scythe

18

• evertonian

17

• -Raven-

12

Top użytkownicy w tym temacie

no pewnie ze jest lepszy przeciesz go "rozwalił" tyle razy

;)

458954520447d6ce7641a4.jpg

Spokojnie panowie ;) Widać ze chłopak jest zielony w temacie .Moim pierwszym ulubionym wrestlerem był hogan :rotfl2:

4767434946cdf3126eccd.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Faktycznie, to kto jest ulubionym wrestlerem świadczy o tym czy ktoś jest zielony czy nie :co: . Nie chodzi o to kto kogo lubi ale kto co pisze. Tu każdy widział co zostało napisane. Ja zrobię to samo co Scyther i nie odezwe sie dopoki nie zacznie się rzeczowa dyskusja ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

na stronie początkowej powinna byc krótka ankieta z podłączeniem przewodów do głowy ( admini wymyslcie jak to zrobic) .... : jestes markiem czy nie....

za chwile druga strona - jesli jestes markiem spadaj.

nie najezdzajmy na ludzi ktorzy wierza ze wrestling dzieje sie naprawde, i ze Goldberg polozylby w handicap Matchu Ander The Gianta i Undertakera - bo on duzo wytrzyma. luzu troche :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Hmm, Alacer. Ten temat dotyczy Ortona. Nagle koles wyskakuje tutaj z Goldbergiem ni z gruszki ni z pietruszki, afiszując się z tym, że według niego nie ma lepszego wrestlera. Dziwne to troche... :/

luzu troche

Luzu to ja mam aż za dużo :P

Po drugie, jeśli ktoś mi wali tekstem w stylu: "dobrze, że zawiesili Ortona, bo jest cienki", to już nawet nie zastanawiając się nad tym, czy ktoś jest markiem czy nie, ale taka wypowiedź to parodia.

Do It Like A BOSS !

• Reputacja:   294

Fakt Scythe - cholernie ciężko utrzymać powagę, po takich "argumentach nie do obalenia" :/ . No, chyba, że samo nazwisko Goldberga ma wszystko tłumaczyć (na zasadzie: "Siara. I wszystko jasne... :] ).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie wierzycie w power Da Mana?!

:kill: :kill: :kill:

Nie wierzycie w power Da Mana?!

:kill: :kill: :kill:

ja wierze.

129287286446c8a666924a3.jpg

Nie wierzę :P

EOT

GG: 2290774

• Reputacja:   294

Da man jest przecież jak Chuck Norris - The best forever :]

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Da man jest przecież jak Chuck Norris - The best forever :]

Płakać się chce :P

164305289646824b56733d3.gif

Dobra, koniec tego offtopu. Zamiast o zawieszeniu Ortona zaczęliśmy rozmawiać o Goldbergu.

wwe musi cos zrobic ze smackiem. nie ma ortona, moze nie byc angle'a.... cienko to widze. batista i ken kennedy musza szybko wracac :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Kennedy niewątpliwie rozrusza Smacka jak wróci, ale z Angle'em faktycznie może nie być ciekawie. Po zawieszeniu Ortona wygląda na to, że Smack może stracić kolejnego main eventera. Teraz ponownie pojawia się pytanie: Cóż tak strasznego musiał zrobić Orton, skoro Vince poświęcił nawet swoje ratingi, oby go zawiesić? :P
Do It Like A BOSS !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
    • Giero
      R-Truth powrócił do WWE na Money in the Bank 2025, atakując Johna Cenę. Doszło do tego zaledwie kilkanaście dni po tym, jak ogłosił, iż wygasł jego kontrakt z organizacją. Był to jeden z najważniejszych momentów tegorocznej gali Money in the Bank i wzbudził sporo zakulisowych spekulacji. Czy WWE od początku planowało taki ruch? A jeżeli nie, to na co R-Truth zgodził się przy renegocjacji umowy? Okazuje się, że oficjele starali się o powrót R-Trutha właściwie od momentu ogłoszenia, iż odchodzi z WWE. Ale weteran przez kilka dni ignorował próby kontaktu, aż do momentu, gdy sprawy w swoje ręce wziął Nick Khan. To tylko ma utwierdzić w przekonaniu, że cała sytuacja nie była „workiem”, bo Khan rzadko zajmuje się takimi rzeczami w WWE. I pokazywała determinację ze strony samej organizacji. Momentalnie poprawiło to morale w samej szatni, które poudpadły po ogłoszeniu odejścia R-Trutha. Panuje także przekonanie, że rzeczywiście reakcja rosteru i samych fanów miała wpływ na takie duże zaangażowanie najważniejszych osób w jego powrót. Internauci zauważyli także szybko, iż w WWE Shop pojawiły się koszulki R-Trutha, jako „Rona Killingsa”. Z jednej strony, to nie są nowe przedmioty, bowiem nosił on już je w telewizji. Z drugiej, można spodziewać się, że właśnie teraz będzie występował pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. I będzie w nieco poważniejszym gimmicku, co miało być jednym z jego warunków do porozumienia z organizacją. Jest bowiem świadom, że także zbliża się ku końcowi kariery i chciał nieco inaczej podejść do swojej postaci. Warto odnotować także, iż syn R-Trutha dość ostro w mediach społecznościowych odpowiedział na słowa Triple H’a z konferencji prasowej po Money in the Bank. CCO próbował sugerować, że WWE planowało coś takiego od samego początku. Syn Rona nazwał to kłamstwami. I pogratulował ojcu nowej umowy. Źródło: Fightful Select/411mania
    • IIL
      Prawdziwym hitem ostatniego wydarzenia AAA x WWE Worlds Collide był Mr. Iguana. Przyznam, że nie był mi wcześniej znany, ale fakt faktem, gościu przyciąga do siebie od razu swoim unikalnym comedy stylem... Bije od niego taki vibe jak od Orange Cassidy'ego (ale oczywiście na niego nie poszedł hejt fanbojów fedu nochala) Oglądał ktoś Worlds Collide? Sądząc po urywkach jakie widziałem wypadło to interesująco i jak dla mnie ciekawiej od Money in the Bank. Taka rozgrzewka przed nadchodzącymi coraz większymi krokami mocnymi galami AEW/CMLL w Arena Mexico.  
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 3 Data: 05.06.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...