Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Randy Orton zawieszony??!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

hehe thx za odp Six ;)

Wiem ze napewno nie teraz ale kto wie co bedzie za 3 miechy albo jakos tak :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Scythe

18

• evertonian

17

• -Raven-

12

Top użytkownicy w tym temacie

no i chyba nie jest zawieszony bo walczyl na SD

78269406145f2cb280ea01.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Walczył bo ta walka była już wcześniej zapowiedziana, a czy zostatnie zawieszony przekonamy się na najbliższym SmackDown! albo może nawet na kolejnym.

15974308365193fac7b7921.jpg

bo tym smacku to juz z pewnoscia, pociagną wątek, ze Kurt kontuzjował Ortona i ten nie wystąpi w najblizszym czasie.

Nie rozumiem niektórych jak mówie, ze to dziwny krok WWE zawieszczać jednego ze swoich lepszy wrestlerów. Randy nie ma immunitetu, federacja nie zawieszałaby go za byle błachostke, musieli mieć znaczący powów. Skoro tak to widocznie Orton na to sobie zasłużył. Mam nadzieje, ze jeszcze wróci i dalej będzie swietny na ringu i mnie problematyczny backstage

bo tym smacku to juz z pewnoscia, pociagną wątek, ze Kurt kontuzjował Ortona i ten nie wystąpi w najblizszym czasie.

dokładnie szkoda mi Orotna ale sam sobie na to zasłużył.

nózka pewnie będzie niby w gipsie i ogłosza jego przerwe :piwo:

458954520447d6ce7641a4.jpg

Swoją drogą co za bzdura - najpierw na oficjalnej stronie ogłaszają że Orton zawieszony na 60 dni a potem jakby zapomnieli o tym i na Smackdown łamią mu nogę żeby usprawiedliwić nieobecność. Bez sensu...
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

A to że Kane po nagraniu filmu słyszy głosy i robi to co robi na ostatnim RAW ma sens.

WWE już od dawna robi wątki jak w telenoweli żebyś był ciekawy co dalej. Zwykłe zawieszenie Ortona nie przyniesie większej oglądalności a jakiś kolejny story line z kontuzją Ortona kto wie

:?: :?: :?:

1724760860440aabdb41ec3.png

No tak, ale tu to wygląda tak jakby się brały za to dwie ekipy które się wzajemnie nie informują o swoich poczynaniach. Jedna od wwe.com daje prawdziwe info, druga, czyli writerzy SD, nie sprawdzają strony i robią angle z kontuzją. Chodzi mi właśnie o takie wewnętrznie sprzeczne efekty. A to z Kane'm oczywiście było głupie, ale nie można tego rozpatrywać jako wpadkę organizacyjno-informacyjną. Tyle;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Czytałem sobie dzisiaj troszke wiecej o zawieszeniu Ortona. Nadal nie wiadomo dokładnie za co go zawiesili ale ponoc nawet sam HHH był za tym. I zastanawiaja sie na tym czy nie przedłuzyyc tych 60 dni plus jak juz wroci nie wiadomo czy nadal bedzie pełnoetatowy... ponoc chca ostro skrocic jego czas antenowy i jego push O_o To chyba sobie chłopak niezle nagrabił.

Jestem ciekaw jak to sie dalej wszystko potoczy

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Ciekawe co takiego zrobił, że nawet HHH byl za jego zawieszeniem.

20726886454675b1540758e.jpg

pewnie byl wkurwiony ze go schujali na wrestlemani i powiedzial co mysli do jakies histeryczki typu steph mcmahon.

129287286446c8a666924a3.jpg

Ponoc na gieldzie spekulacji na ten temat najwyzej stoi opcja, ze znowu zaszedl za skore jakiejs divie (vide wczesniejsza akcja bodajze z Amy Weber, ale nie jestem pewien ;) ) i sadze, ze to jest pewnie najblizsze prawdy. Ale dopoki beda to tylko nieoficjalne spekulacje, the only thing for sure about his suspension...is nothing for sure :P
What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Reputacja:   293

Szkoda Ortona - chłopak miał największy potencjał z wszystkich tych "młodych wilków" w WWE i myślę, że wielu osobom będzie go brakowało na Smacku. Faktycznie - za swoje zachowanie należała mu się niezła kara (szczyl permanentnie mylił swój gimmick z prawdziwym życiem...), ale uważam, że takie drastyczne posunięcia jak jakieś długaśne zawieszenie z możliwością całkowitej wyjebki, to lekka przesada. Myślę, że mogli go utemperować przykręcając mu porządnie push i waląc mu konkretne kary finansowe. Wypierdalając Ortona (albo drastycznie ograniczając jego rolę w WWE) - Vinnie działa na swoją szkodę (Randy bankowo byłby przyszłością WWE), bo powinien starać się okiełznać chłopaka (nie wierzę, że jakby na prawdę chciał to zrobić, to by nie dał rady...) a nie próbować go "zneutralizować". Co do powodu takich posunięć ze strony WWE, to tak zupełnie z dalekiej piłki, strzelałbym, że Randy mógł molestować seksualnie jakąś Divę (może Stefkę? :] ) i Vince bojąc się smrodu (tego, że dziewczyna poleci z tym np. do sądu) - wysłał Ortona na "zieloną trawkę", aż sprawa przyschnie... Oczywiście jest to tylko gdybanie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

że Randy mógł molestować seksualnie jakąś Divę (może Stefkę? :])

Jakby molestował seksualnie Stefkę, to Triple H by go powiesił za jaja, a Vince rozbujał... Więc ta opcja nie wchodzi w grę :P

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Raven: moim zdaniem WWE nie pozwoli Ortonowi odejść. Przecież ten chłopak to kura znosząca złote jajka. Wydaje mi się, ze WWE chce go nastraszyć, zmusić do refleksji. Musi przemyśleć swoje zachowanie, bo przecież to nie pierwszy raz. O jego wybrykach zakulisowych było już głośno kiedy zdobył World Title. Teraz też dostał większy push i znów to samo. Nie wiem, może on po prostu ma jakiś problem. Niektorzy ludzie nie mogą piastować kierowniczych stanowisk. Może Orton najzwyczajniej w świecie nie może sobie poradzić z własnym pushem?

To młody wrestler, trzeba go teraz tego oduczyć (czuje się jakbym pisał o małym dziecku), bo jak nie to za kilka lat będzie sie tak panoszył, że już nie będzie czego zbierać. Będzie go można tylko zwolnić. Nie wiem ile go nie będzie, ale w moim przekonaniu ta kara była potrzebna. Mam nadzieję, ze to tylko zabieg resocjalizacyjny i WWE nie rozważa naprawdę możliwości pozbycia się Ortona. My na tym nic byśmy nie stracili, bo pewnie po dziewięćdziesięciu dniach pojawiłby się w TNA. Tam też mógłby prowadzić ciekawe feudy. Ale niech zostanie w WWE, jest przyszłością tej federacji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Szkoda nie wykorzystanego potencjału. Mógłby kręcić fajne story,ale fedka nie ma nic,co by kreatywni mogli przekuć w wypromowanie go
    • Maxiu
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cena Logan 4. Becky
    • Paulek
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes & Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • Mankind89
      1. Solo Sikoa vs. LA Knight vs. Penta vs. Seth Rollins vs. Andrade vs. El Grande Americano - Money in the Bank ladder match for a men's championship match contract 2. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Rhea Ripley vs. Giulia vs. Naomi vs. Stephanie Vaquer - Money in the Bank ladder match for a women's championship match contract 3. Cody Rhodes and Jey Uso vs. John Cena and Logan Paul - Tag team match 4. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Last Chance match for the WWE Women's Intercontinental Championship If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman.  
  • Dodaj nową pozycję...