Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF Wrestlepalooza CIX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

a także napisać sobie erpozkę w oparciu o opis gimmicku i cech charakteru, co z całego serca polecam.

Nie ucz ojca dzieci robić :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

8

• Scythe

6

• Robespierre

4

• K-PEL-K

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Zawsze byłem pod wrażeniem ile można z takiego krótkiego opisu wykrzesać. :P

Tak czy inaczej, jestem facem i można mi z czystym sumieniem wytykać złe uczynki.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Mam ograniczony czas, ale gale dałem radę na raty przeczytać :D. Wrażenia bardzo pozytywne! Mimo mojej porażki jestem zadowolony z zaprezentowania mojej postaci (szkoda tylko, że zostałem spałowany xD). Bilans zawodowych walk 62-1, ale jak na debiut w nowej formule to można było się spodziewać przerwania streaku :D. Generalnie gala była bardzo dobra, a nawet świetna :).
  • 2 tygodnie później...

Choć wszyscy żyją już 110-tką, ja muszę wrócić do 109 i podzielić się z Wami moim zachwytem. Że gala już jest, że taka wspaniała. Chociaż nie jest to szczyt na jaki stać EWF. Trzeba czasu by się ponownie wkręcić w klimat tej fedy, zresztą dużo się pozmieniało. Naprawdę sporo.

Zmienił się Shaman, czy wpływa na to jego coraz to mniejsza epizodyczność? Mniej abstrakcyjny, taki jakby... normalniejszy :)

SeBa dojrzewa. Ukradł galę segmentem z darowaniem piwa. Naprawdę. W momencie w którym próbował wykonać transfer browaru poprzez więzienne kratki - śmiałem się tak jak dawno się nie śmiałem :)

Jakoś miło ogląda się tyle osób kręcących się po zapleczu. Bogata w członków rodzina EWF trzyma się dobrze. Na wyróżnienie zasługuje Szakal, szczególnie w duecie z telefonem :)

Co zaś w feudach? Większość znajduje się na fali rozkręcania, dają jednak nadzieję na epickie rozwinięcie. Jestem ciekaw jak rozwinie się postać Nasa, to właśnie on wydaje się być potencjalnym Słońcem, wokół którego kręcić się będą inne planety tego układu.

Ładne debiuty, szczególnie Bane'a.

Fajnie widzieć, że tak mocno wygląda Aero. Ajfan, przez te lata, a już chyba piąty trwa, rozwinąłeś się potężnie i dobrze wiedzieć, że ewolucja nie została wstrzymana. Strach pomyśleć co się stanie za kilka Palooz :)

Podsumowując - dobrze tej gali z oczu patrzy. Poproszę o więcej.

Jestem ciekaw jak rozwinie się postać Nasa, to właśnie on wydaje się być potencjalnym Słońcem, wokół którego kręcić się będą inne planety tego układu.

http://www.troll.me/images/xzibit-yo-dawg/nigga-please.jpg

Bez urazy Nas, ale nigdy nie byłem i nie zamierzam być "planetą" kręcącą się wokół "słońca" i tu już nawet nie chodzi o umiejętności :) W razie, gdyby mój styl okazał się zbyt zakurzony na e-fed nowej generacji pełen zawodników inspirujących się Damienem Sandowem, albo "błyskotliwymi" speechami CM Punka, no to już trudno...pozostanie mi też zacząć używać inteligentnych słów i pisać poezję :twisted:

Do It Like A BOSS !

Nie jestem czarnoskóry ;_;

W razie, gdyby mój styl okazał się zbyt zakurzony na e-fed nowej generacji pełen zawodników inspirujących się Damienem Sandowem, albo "błyskotliwymi" speechami CM Punka

Miałem nie odpowiadać, ale jakoś mnie to ujęło. Mianowicie gali wrestlingowej nie widziałem gdzieś od 2008/09, Sandowa poznałem dzięki Twojemu postowi a o słynnym speechu CM Punka (który zresztą jest ostatnim mi znanym wydarzeniem w jego karierze) dowiedziałem się z newsa na portalu i pamiętam tylko tyle, że był łysy oraz komuś wpierdolił (chociaż co do tego pewności nie mam). Natomiast samą sugestię, że inspiruje się wrestlerami (wrestlerzy jacy są każdy widzi) odbieram już nie jako policzek, ale cios w krocze obrażający moją - jakakolwiek by nie była, ale pewnie jakaś jest - inteligencję.

Ta poezja to chyba nie do mnie, tylko do Toola, on coś recytował więc niech się wypowiada. :P

Nie płakałem po CM Punku

Miałem nie odpowiadać, ale jakoś mnie to ujęło. Mianowicie gali wrestlingowej nie widziałem gdzieś od 2008/09, Sandowa poznałem dzięki Twojemu postowi a o słynnym speechu CM Punka (który zresztą jest ostatnim mi znanym wydarzeniem w jego karierze) dowiedziałem się z newsa na portalu i pamiętam tylko tyle, że był łysy oraz komuś wpierdolił (chociaż co do tego pewności nie mam). Natomiast samą sugestię, że inspiruje się wrestlerami (wrestlerzy jacy są każdy widzi) odbieram już nie jako policzek, ale cios w krocze obrażający moją - jakakolwiek by nie była, ale pewnie jakaś jest - inteligencję.

Ta poezja to chyba nie do mnie, tylko do Toola, on coś recytował więc niech się wypowiada.

Nie było moją intencją Cię urazić, ani atakować. Właściwie zostałeś w to wplątany całkowicie przypadkowo, zostając ogłoszony "słońcem". Jedno, czego nigdy nie mogłem w sobie zmienić (inna sprawa, że niezbyt chciałem), to wyrażanie swojej opinii w chwili, kiedy coś mi się nie podoba. To była właśnie jedna z takich chwil.

Nie jestem czarnoskóry ;_;

Dobrze, że erpoza była trochę bardziej twórcza, niż ta riposta :)

Do It Like A BOSS !

Dobrze, że erpoza była trochę bardziej twórcza, niż ta riposta

Dziękuję :)

Wiesz Scyther, szczerze zaskoczyła mnie Twoja reakcja. Nie od dziś w tym biznesie jedni wypowiadają się na temat drugich, stosując konstrukcję typu "Ten gość jest przyszłością tego biznesu". Choćby poczciwy Terry, lecz nie Funk, a Bollea powiedział tak kiedyś o Garrecie Bischoffie. Al Snow w podobnych słowach ocenił jakiegoś 18-latka, który nie wyszedł poza GutCheck.

Podobną znaczeniowo, choć mocno poetycką konstrukcją posłużyłem się ja. Bo akurat to słońce jest potencjalne, nikt nie mówi, że istnieje teraz, już. Wiem, że niedokładnie to wszystko ująłem, dopuściłem się wyolbrzymienia. Po prostu wyobrażam sobie Nasa jako głównego mistrza fedy.

A tak patrząc to układów planetarnych w kosmosie jest mnóstwo. Sytuacja, w której planety krążą wokół kilku gwiazd się raczej nie wyklucza ;)

I chyba z pozycji Nasa bliżej jest zostać twarzą czegoś pozytywnego, aniżeli Garretowi, albo jobberowi z GutChecka.

Kończąc: serio przejąłeś się słowami 18-latka bawiącego się w rpowanie ledwie kilka lat?

Podobną znaczeniowo, choć mocno poetycką konstrukcją posłużyłem się ja. Bo akurat to słońce jest potencjalne, nikt nie mówi, że istnieje teraz, już. Wiem, że niedokładnie to wszystko ująłem, dopuściłem się wyolbrzymienia. Po prostu wyobrażam sobie Nasa jako głównego mistrza fedy.

Ja wcale nie zamierzam negować faktu, że Nas jest przyszłością e-fedów, a nawet bliżej mu już do teraźniejszości. Uważam wręcz, że pisze bardzo dobre erpozy, które zawsze trzymają się kupy, chociaż czasami tam trochę za dużo lania wody, ale to już pewnie kwestia gustu. Nie widzę również żadnych przeciwwskazań, żeby został mistrzem i twarzą EWF już teraz.

Po prostu nie zamierzam być jedną z planet krążącą wokół kogokolwiek. Preferuję bezpośrednią kolizję :)

Ta poezja to chyba nie do mnie, tylko do Toola, on coś recytował więc niech się wypowiada.

Toola broń Boże nie ruszam, gdyż jest jednym z ostatnich już oldschoolowców, których erpozy wciąż trzymają konkretny poziom.

Kończąc: serio przejąłeś się słowami 18-latka bawiącego się w rpowanie ledwie kilka lat?

Całkiem serio, nie spodobało mi się to porównanie :)

Nie rozpatrywałbym również całego zajścia w kategoriach Twojego wieku, gdyż jak sam zapewne wiesz (bo chyba nie bedziemy się bawić w fałszywą skromność, prawda?), Twój wysoki poziom wypowiedzi świadczy o tym, że doskonale wiesz, co chcesz napisać i dlaczego :)

Tak czy owak, z mojej strony temat można uznać za zamknięty. No hard feelings.

Do It Like A BOSS !

• Urządzenie:  Windows

Też chciałbym by się z tego wytłumaczył. Najlepiej w panelu dyskusyjnym z pewnym przedstawicielem wzruszającej poezji azjatyckiej, który wprowadził poezję na masową skalę do swoich eRPów i uczynił EWF lepszym miejscem.

5624562044dc465af79c51.jpg

który wprowadził poezję na masową skalę do swoich eRPów i uczynił EWF lepszym miejscem.

Biorąc pod uwagę obecny stan boardu, staczamy się?

Nie płakałem po CM Punku

Za mało poezji i wierszy! Oczywiście nic nie prześcignie słynnego "Halogenu" Szakala (o, on też mógłby wziąć udział w dyskusji), ale zdecydowanie od tej strony większość eRPów jest jeszcze bardzo niedopracowanych.

• Reputacja:   41
  • Styl:  Jasny

Jeśli ktoś trafi na terapię do Szakala to do jej programu włączę warsztaty poetyckie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zobaczycie, jeszcze wszyscy będziecie poetami! Ktoś w końcu napisze pierwszego eRPa całkowicie wierszem. Już nie mogę się doczekać.