Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #112 - PaCZąc na DDW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Attitude Mówi #112, wkracza na nieznane ścieżki. Zwykliśmy tylko gadać, być podcastem, teraz nauczyliśmy się też "paCZeć". Skoro nasz organizm zaczął odbierać takie bodźce, wypadało rzucić okiem na rodzimą federację, Do or Die ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-112-paczac-na-ddw.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• maly619

1

• PH93

1

• B-Side

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

AM ewoluujące w AM PaCząCe to jak RAW standardowe idące w RAW 3h - nie podążajcie tą drogą, choć dla Schoopa oczywiście szacunek, że mu się chciało. :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

AM ewoluujące w AM PaCząCe to jak RAW standardowe idące w RAW 3h - nie podążajcie tą drogą, choć dla Schoopa oczywiście szacunek, że mu się chciało.

Spokojnie. Dalej jestesmy podcastem, co zawsze bede podkreslal. Tak jak WWE, kiedyś robiło okazjonalne 3h odcinki RAW, tak i my bedziemy okazjonalnie łapać za kamere :wink:

W weekend materiał o TNA Genesis.

Typer czeka do podliczenia, a ten sobie jeździ na wycieczki :twisted:

A tak serio, to fajna niespodzianka. Takiego odcinka chyba nikt się nie spodziewał. Chociaż czuję trochę niedosyt, bo liczyłem na większe zróżnicowanie, więcej wywiadów, ogólnie więcej mniejszych scen, a nie jedną dłuższą walkę. No, ale do tego pewnie potrzeba by większej ilości czasu spędzonego tam, a rozumiem, że było to po prostu niemożliwe.

Najważniejsza cześć to oczywiście wywiad, a może raczej monolog Roida, bo to on ciągle się wypowiadał. Wyszło to jednak dobrze, a co ważne, mówił on jako właściciel, a nie jako postać.

Jak widać DDW ma się dobrze, adeptów mają naprawdę wielu, no i nie pozostaje nic innego jak życzyć im powodzenia, bo może za jakiś czas dostaniemy galę w pełni złożoną z ich wychowanków.

Na początku myślałem, że dostaniemy coś w stylu segmentów TNA i Josepha Parka, który przechodzi intensywny trening i metamorfozę. Czasami głośność nagrania np. upadki na ring dawała po uszach a czasami było cicho. Nie czepiam się - rozumiem brak czasu a co więcej doceniam starania i chęci. Fajny materiał :D
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

• Urządzenie:  Android

Kurczak, a ty się chociaż po tym ringu przeturlałeś, czy tylko stałeś z kamerą? :wink: Dzięki za materiał. Wiem, że gonił cię czas i zapewne stąd tylko jeden wywiad, ale i tak jest nieźle. No, może poza tym, że nie porozmawiałeś z żadną dziewczyną, a chyba były ze dwie... (zagadując je z kamerą wyglądałbyś pewnie, jakbyś kręcił kolejny odcinek Podrywaczy, ale kto wie, może to byłby twój atut :twisted: ) Pytanie: osoby, które siedziały przy ringu podczas walki pokazowej, i krzyczały "gdzie mutacja?", to adepci? Czy może były też osoby z zewnątrz, które po prostu przyszły zobaczyć trening?

Po wypowiedzi Dona nie powiem, że jestem spokojniejszy o DDW. Oczywiście nie wiem, co siedziało mu w głowie, kiedy ruszał z federacją, ale myślę, że plany były dużo większe niż to przedstawił. Tzn. że wychowankowie rzeczywiście mieli stanowić trzon rosteru, ale motorem napędowym mieli być wrestlerzy z zagranicy i to nie jakieś no name'y, ale takie postacie jak Aries czy Generico. Bo to ich chcą oglądać ludzie. Zdał sobie jednak sprawę z czegoś, o czym dyplomatycznie powiedział, że "trudno się robi wrestling w kraju, w którym go wcześniej nie było", a mianowicie z tego, że Polacy nie są skłonni za wrestling płacić ani przemierzać dla niego kilkuset kilometrów (wiem, bo sam narzekałem na ceny biletów :) ).

Sam wywiad oceniam jednak pozytywnie, bo Don wyszedł na sympatycznego faceta, który opowiada o swoich planach, a DDW przestało się jawić jako zamknięta twierdza. Problem w tym, że takie filmiki z gatunku "co u nas słychać?" to oni powinni kręcić sami. Liczba adeptów wzrasta - dlaczego się tym nie pochwalić? Dlaczego nie wrzucić do internetu takiej pokazowej walki? W moich oczach wizerunek DDW zawsze się poprawia, kiedy widzę takie materiały. Nawet gdyby z planów miało nic nie wyjść, jak z tego programu telewizyjnego, o którym mówił rok temu (no właśnie, o to go można było zagadać), to sam fakt, że jakieś plany są, że coś się dzieje, zmienia obraz DDW.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Kurczaka przerabiają na rosół, więc co mogę, ogarnę za niego...

Pytanie: osoby, które siedziały przy ringu podczas walki pokazowej, i krzyczały "gdzie mutacja?", to adepci? Czy może były też osoby z zewnątrz, które po prostu przyszły zobaczyć trening?

To byli adepci, którzy przyglądali się poczynaniom kolegów.

1. dlaczego podczas wypowiedzi Dona z tyłu był taki hałas,krzyk.

Będę strzelał... boooo szaleje tam za nim sporo osób? :wink: Wypada na to przymknąć oko - a dokładniej ucho - bo to zabieg celowy, który pokazuje, że ludzie się dobrze bawią na treningach - przynajmniej tak to odbieram.

Sam wywiad oceniam jednak pozytywnie, bo Don wyszedł na sympatycznego faceta, który opowiada o swoich planach, a DDW przestało się jawić jako zamknięta twierdza. Problem w tym, że takie filmiki z gatunku "co u nas słychać?" to oni powinni kręcić sami. Liczba adeptów wzrasta - dlaczego się tym nie pochwalić? Dlaczego nie wrzucić do internetu takiej pokazowej walki? W moich oczach wizerunek DDW zawsze się poprawia, kiedy widzę takie materiały. Nawet gdyby z planów miało nic nie wyjść, jak z tego programu telewizyjnego, o którym mówił rok temu (no właśnie, o to go można było zagadać), to sam fakt, że jakieś plany są, że coś się dzieje, zmienia obraz DDW.

Popieram. Wypowiedz i mnie się podobała - tia, powiedziałem to ja, rzekomo, jakiś "antychryst polskiego wrestlingu", który nie promuje, tylko oczernia. Takiego podejscia życzę im na przyszłość. Jeśli chodzi o te pytania, które warto byłoby zadać, to wiesz, jak sprawa wygląda :wink: Tych wątków było sporo, teraz jest nawet więcej. Mimo, że jestem skłonny je poruszyć, to po drugiej stronie "słyszę ciszę". Jakoś się te drogi przeciąć nie mogą. Wnioski? Osoby o innych poglądach, dyskutować nie będą - myślałem, że definicja mówi inaczej, ale człowiek może się mylić.

Tu nie chodzi o to, że ja mam racje. Niech nawet będzie, że jej nie mam, ale w takim wypadku niech mi to powiedzą w merytorycznej dyskusji. Spoko, ja nie będę uparty, zawsze staram się ich sytuacje zrozumieć. Tak jak powiedziałem w AM #113, to nie jest tak, że ja im życzę źle. Musiałbym być zdrowo kopnięty, żeby jako fan wrestlingu, odmawiać sobie przyjemności zobaczenia go na żywo. Zobaczenia gości pokroju El Generico, czy innych, których znałem tylko z ekranu monitora. Niech rozwijają skrzydła, niech robią galę co 2 miesiące, ale niech nie odwracają się od ludzi, którzy za te bilety im zapłacą.

o, może poza tym, że nie porozmawiałeś z żadną dziewczyną, a chyba były ze dwie... (zagadując je z kamerą wyglądałbyś pewnie, jakbyś kręcił kolejny odcinek Podrywaczy, ale kto wie, może to byłby twój atut :twisted: ) Pytanie: osoby, które siedziały przy ringu podczas walki pokazowej, i krzyczały "gdzie mutacja?", to adepci? Czy może były też osoby z zewnątrz, które po prostu przyszły zobaczyć trening?

1. Dziewczyny były 3 :twisted:

2. Bez Streeta podrywacze to nie to samo :C

3. Przy ringu siedzieli adepci. Oprócz babki z klubu nikt z zewnątrz nie oglądał treningu.

1. dlaczego podczas wypowiedzi Dona z tyłu był taki hałas,krzyk.

Zapewne przez to, że za plecami Dona trenowało właśnie 20 osób... Chociaż nie wiem, mogę się mylić... :D

2. czy była próba przeprowadzenia wywiadu z Panem Pawłowskim ?

Nie było, ponieważ nie brałem tego pod uwagę. Chciałem złapać jeszcze przynajmniej Kamila Aleksandra, ale musiałem uciekać na ostatni pociąg. Generalnie nie było problemu z wywiadami i nawet Pan Pawłowski stwierdził, że może coś tam do kamery powiedzieć jeśli będę chciał.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg