Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP SeBa #1 Wielki Powrót

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gdzieś w Polsce okolice świąt Bożego Narodzenia

Widzimy jakieś zatłoczone miejsce ale możemy rozpoznać tam dwie osoby są to Feldmarszałek SeBa i jego kuzyn/menadżer Mati.

SeBa (w myślach): Co by tu kupić tej zachlanej mordzie na gwiazdkę może flaszke jakąś albo jakieś wino za piątaka.

Feldmarszałek wszystkich polaków po przejściu kilku metrów wśród tych wszystkich świątecznych promocji zauważa plakat na którym widniej wielki napis „EWF Wielki Powrót już 6 stycznia w Szczecinie”. Nagle słyszymy krzyk SeBy.

SeBa (w pośpiechu): Mati ! Mati ! Mati !

Mati spojrzał na niego jak na idiotę, bo jak inaczej mógł na niego spojrzeć gdy dookoła pełno ludzi, a Nasz Feldmarszałek drze się ja popierdolony.

Mati: Czego sie drzesz jakby tyle co cie z psychiatryka wypuścili.

SeBa (zdążył już złapać oddech): Nie zgadniesz co przed chwilą widziałem. EWF powraca już w przyszłym roku dokładnie 6 stycznia czyli w Święto Armii w Iraku.

Mati: Co ty do mnie mówisz?

SeBa: Jak mi nie wierzysz to chodź ze mną pokaże ci ten plakat (Przyszła legenda ciągnie swojego kuzyna mimo jego woli).

Kuzyni przychodzą do miejsca gdzie SeBa widział plakat. Mati zaszokowany tym co zauważył zaczął mówić.

Mati: No młody chociaż raz masz racje.

W tym momencie podenerwowany Feldmarszałek przerwał swojemu kuzynowi.

SeBa: A z chełmu byś nie chciał, wiec jedno że Feldmarszałek zawsze i wszędzie ma racje oraz jest Prawy i …

W tym momencie SeBa chyba przemyślał co chciał powiedzieć i się zatrzymał się na chwile ale za chwile zaczął znowu mówić.

SeBa: Ziom słuchaj musimy teraz zapierdalać do twojego domu i to ogarnąć rozumiesz?

Mati: Dobra to na co czekamy idziemy po fure i jedziemy.

Małe cięcie i widzimy już jak kuzyni jadą do domu Matiego. W samochodzie słychać Hymn Prus Wschodnich oczywiście bas podkręcone na maxa że Meganka Matiego prawie aż podskakuje.

Kolejne cięcie widzimy już jak Przyszła Legenda surfuje po Internecie a dokładniej po stronie ewf.site40.net/ (reklama musi być :) ) i mówi do swojego menadżera.

SeBa: Patrz można wysłać swoje CV i na dodatek jest napisane że byli pracownicy EWF będą mieli większe szanse na przyjęcie. (po krótkiej chwili znowu zaczyna mówić). Słuchaj mam pomysł wypisze ten formularz co jest na tej stronie a nóż mi się uda i w końcu wrócę do robienia czegoś co lubię.

Mati: Po co mi to mówisz bo niezbyt czaje?

SeBa z miną jak by właśnie spalił kilo dobrego stafu

SeBa: No jak to po co bo będziesz moim menadżerem nawet nie chcę słuchać że się nie zgadzasz, są plusy tego nie będziesz musiał kupować biletów na każdą gale.

Mati: No i co z tego.

SeBa: Pomyśl będzie więcej kasy na browary i może wrócimy do Lechów bo tymi Wojakami już się przepiłem z deka.

Mati: Normalnie szokujesz mnie dzisiaj po raz drugi ty jednak nie jesteś taki głupi jak wszyscy myślą. A tak swoją drogą to narobiłeś mi smaki na Browara.

Parę minut później. Widzimy jak Mati wnosi kaste Wojaków i od samych drzwi krzyczy.

Mati: Te wrestler pomógłbyś mi a nie ciągle siedzisz w tym Internecie!

SeBa (mrucząc pod nosem): Już, już tylko tu coś dopisze i już idę spokojnie.

Godzinę później gdy krata zaczyna robić się pusta SeBa postanowił sprawdzić mejla. Przegląda i mówi.

SeBa: Spam, spam ,spam. (nagle jego wzrok zatrzymuje się na wiadomości której adres tam jest EWF klika w nią i zaczyna „przelatywać” wzrokiem całą wiadomość i nagle zaczyna krzyczeć) "Witam (ponownie) w EWF i życzę wielu sukcesów". Jest kurwa dostaliśmy się rozumiesz to.

Nagle widzimy jak SeBa wyjmuje z kieszeni portfel a z niego wyciąga ostatnią stówę.

SeBa: Masz hajs i idź do sklepu po jakąś dobrą flaszkę ewentualnie kup jakiegoś tanie whisky.

5 dni później. Widzimy że Feldmarszałek przegląda po raz kolejny stronę EWF i zaczyna mówić do Matiego.

SeBa: Ej ziomek w końcu kartę dodali .Tylko jakaś dziwna jest bo nie ma normalnych walk tylko jest podział na grupy. ( Przyszła Legenda wreszcie znalazł swój ring name i zaczyna czytać) Chłopie to jest grupa śmieci.

Mati: no mów kto tam jest.

SeBa: Legenda Polskiego Wrestlingu Vaclav, Yoshihito Nabeshima, Feldmarszałek Prus Wschodnich i jakiś rookie Max punkt G Graves.

Mati: Vaclava znam tego Nabashime też ale ten Graves wygląda jak hipis jakiś.

SeBa: Czekaj, czekaj w rosterze coś jest na jego temat zaraz przeczytam.( SeBa zaczyna wertować strone swojej rodzimej federacji) O mam coś tu jest napisane że jak był młody to nieźle ćpał więc z jego kondycją może być kiepsko, koleś mówi slangiem z przed dwóch dekad więc jest coś nim nie halo jaki pojeb normalnie, mówi że nie interesuje go hajs ani władza więc widać że nie miałby szans na to by zostać Feldmarszałkiem. Często ma podobno huśtawki nastrojów może jeszcze regularnie krwawi. Nie no koleś jest naprawdę dziwny.

1 Stycznia 2013 godzina 16:00. Widzimy jakiś pokój a w nim na pół jeszcze pijanego Feldmarszałka, pełno pustych flaszek i butelek po browarach. Nagle SeBa zaczął się ubierać znalazł jeszcze jedno pełno piwo i zabrał paczkę fajek i wyszedł. Mija jakieś półgodziny i Wasz Feldmarszałek dochodzi do jakiejś opuszczonej budowy gdzie stoi pełno rusztowań i SeBa wchodzi na jedno z nich otwiera piwo, odpala szluga i zaczyna mówić.

SeBa: Max, Max, Max mam nadzieje że pomodliłeś się do Ahmada Szach Massuda gdyż jego pomoc będzie ci bardzo potrzebna jeśli los dla mnie będzie szczęśliwy to spotkamy się w Scaffold Match’u to spotkamy się na takim rusztowaniu jedną z dróg do zwycięstwa będzie zrzucenie rywala z owego rusztowania podpowiem ci że osobą która zostanie zrzucona nie będę Ja. (SeBa bierze solidnego łyka piwa i solidnego bucha i mówi dalej) Rusztowanie będzie na dużej wysokości ty pewnie już nie raz „latałeś” po dragach wiesz co ci powiem że w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie ćpałem wole wypić browar albo zapalić fajkę niż mieć nie ogarniętą fazę po jakiś gównach. A jeśli spotkamy się w Stocznia Szczecińska Match’u to wiedz że stoczniowcy będą po mojej stronie z dwóch powodów. Po pierwsze jestem z krwi i kości Polakiem a ty niby jesteś mieszkańcem całego świata chyba wymyśliłeś to na jakiejś niezłej fazie, a po drugie w przeciwieństwie do ciebie jestem urodzonym przywódcą. Więc niech los się do mnie uśmiechną i żebym mógł ci skopać tą zaćpaną dupę. Na tym zakończę przemyśl sobie czy opłaca ci się pokazywać 6 Stycznia w Szczecinie bo nie ważne kogo wylosujesz to i tak twoje szanse na zwycięstwo są zerowe.

Dzień gali widzimy już Feldmarszałka i Matiego jak przemierzają korytarze hali w której odbędzie się gala i nagle dorywa ich Mariusz Max Kolanko.

Kolanko: Można prosić o krótki wywiad?

SeBa: Jasne

Kolanko: Żeby nie zanudzać przejdźmy do pierwszego pytania. Co robiłeś przez te dwa lata od upadku EWF?

SeBa: Jak wiadomo odeszłam jakiś czas przed upadkiem tej świetnej federacji gdyż czułem że dzieje się coś nie dobrego z nią. Ale przejdźmy do pytania przez te dwa lata łapałem prawie każdą pracę jaką się dało i bardzo żałowałem odejścia z federacji, najciekawszą rzeczą jaką robiłem była chyba praca w barze mojego dobrego przyjaciela gdyż mogłem sobie pić piwka i chyba przez to bar upadł bo jak wiadomo Feldmarszałek na jednym browarze nigdy nie kończy.

Kolanko: Ostatnie pytanie. Co myślisz o powrocie EWF na salony?

SeBa: Powrót EWF daje duże możliwości młodym zawodnikom na szansę debiutu w najlepszej federacji wrestlingu na świecie. Oczywiście jeśli któryś z młodych zawodników będzie chciał to Feldmarszałek wszystkich Polaków okaże się pomocny. Kto wie może nawet jakaś reaktywacja Prus Wschodnich.

Kolanko: Dziękuje za wywiad i życzę sukcesów Panie Feldmarszałku

SeBa: Ja również dziękuje za wywiad. I wiedz jedno że Feldmarszałek SeBa król Dark Match’y po reaktywacji EWF będzie nie pokonany.

Na tym mamy już koniec i widzimy rozmazany obraz i napis „De End”

[/i]

==========================================================

Tak swoją drogą wydaje mi się że jakiś progres jest

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• seba

2

• Camp

1

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• seba

seba 2 odpowiedzi

• Camp

Camp 1 odpowiedź

• mu

mu 1 odpowiedź

SeBa: Legenda Polskiego Wrestlingu Vaclav <--- Seba jak zwykle poczuciem humoru rozpierdala i nie bierze jeńców ;]

• Urządzenie:  Windows

SeBa: Legenda Polskiego Wrestlingu Vaclav <--- Seba jak zwykle poczuciem humoru rozpierdala i nie bierze jeńców ;]

:lol: true story

Tak swoją drogą wydaje mi się że jakiś progres jest

jest , ale dodaj speech czyli dłuższy monolog o Twoim rywalu . będzie jeszcze lepiej .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Dzięki mu za rady w następnych RP postaram się dostosować