Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - grudzień 2012

Wrestlerem Grudnia powinien zostać:  

113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Grudnia powinien zostać:

• Dolph Ziggler (WWE RAW)
      51
    • Dean Ambrose (WWE RAW)
      23
    • Big Show (WWE SmackDown!)
      9
    • Rhodes Scholars (WWE SmackDown!)
      1
    • Austin Aries (TNA Impact Wrestling)
      1
    • Christopher Daniels/Kazarian (TNA Impact Wrestling)
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

Dolph Ziggler - Skuteczna obrona walizki na TLC, kradzież dziewczyny Johna, i zdecydowany apel w strone zarządu, że mają na składzie main eventera na nowy rok.

Dean Ambrose - Nie mogliśmy nominować stajni, więc wybraliśmy jej najjaśniejszy punkt. Ilość sceptyków do tej postaci, zdecydowanie zmalała po ostatnim PPV.

WWE SmackDown

Big Show - W ringu pokazuje siłę, a na zapleczu charyzmę - segmenty z Rodriguezem. Dominacja giganta trwa dalej.

Rhodes Scholars (Cody Rhodes /Damien Sandow) - Zaliczyli skuteczny powrót do dywizji Tag Team. Mówiło się o rozpadzie, a skończyło na statusie pretendetów do pasów Team Hell No.

IMPACT WRESTLING

Austin Aries - Sporo się kręciło wokół A-Double. Wyszedł "z tarczą" ze storyline'u z Bullym, a nawet uprzykrzał życie pretendentom do złota.

Christopher Daniels/Kazarian - Głównym czynnikiem był triumf Danielsa nad Stylesem, choć obaj to pewny punkt każdego Impactu. Potrafią generować uśmiechy, w segmantach z mikołajem - które z reguły są spisane na straty - czy parodiując swego wroga.

Głosy na podstawie Raportu Miesiąca ( http://www.attitude.pl/news-raport-miesiaca-grudzien-2012-podsumowanie.html )

Głosowanie trwa do 6 stycznia.

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Ghostwriter

1

• Icon

1

• Mejfen

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dean Ambrose, to co sie działo na TLC po prostu przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
Sometimes It's Hell trying to get to heaven.

Stawiam na duet Christopher Daniels/Kazarian. To dla nich się ogląda Impact, a dodatkowo Fallen Angel czysto pojechał AJ Stylesa na FR w najlepszej bodaj walce w TNA w 2012 roku. Koniec miesiąca również świetny: Daniels był genialny w segmencie z Mikołajem, a Kaz świetnie naśladował Stylesa. Zacząłem żałować, że nie postawiłem na nich w głosowaniu AWA na tag team roku.

14453752125651e0a536c69.jpg

Kolejny raz oddaję głos na Dolpha . Wielu z nas spodziewało się wykorzystania walizki na jednym z pierwszych PPV po MiTB, który wywindowałby go na szczyty - tymczasem, wzrost jego pozycji na kartach wygląda na wolny, ale progresowy. Liczę na to, że wygrana z JC na TLC jest dopiero wstępem dla jeszcze lepszego roku dla Zigglera, a jego run z pasem WHC wszyscy będziemy wspominać bardzo dobrze.

• Styl:  Jasny

Team Daniels/Kaz przez cały rok pokazywał klasę, ale w grudniu, szczególnie w okresie świątecznym, ratował nudny Impact przed kompletną nędzą (segmenty z Mikołajem i Kazarianem naśladującym Stylesa). Dodajmy do tego dobre walki i mamy tag team kompletny. Ci faceci zawsze zapewniają dobrą rozrywkę, a dodatkowo Daniels (wreszcie!) odniósł singlowy sukces bijąc Stylesa jego własnym movesem. Jeżeli właśnie po hali rozbrzmiewa theme Bad Influence, to wiesz, że będzie to dobrze zagospodarowany czas.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Zdecydowanie Dolph Ziggler. Podtrzymał świetną passę z zeszłego miesiąca pokonując Jasaia w main evencie TLC i wymieniając Vickie na lepszy model. Pozostaje tylko żałować że nie było z nim tak dobrze przez cały rok tylko ostatnie 2 miesiące...

• Reputacja:   1

Głos na Show Offa. Grudzień miał bardzo przyzwoity (pokonanie Ceny na TLC bardzo podbudowało jego postać). Dolph odstawił także Vickie a dostał w zamian do towarzystwa najciekawszą divę ostatnich miesięcy :) Razem z AJ stanowią obecnie najciekawszą parę w WWE (dodajmy do tego jeszcze Big Langstona jako milczącego osiłka atakującego na każde skinienie Zigglera) Jeszcze tylko czekam na realizację neseserka i będzie gites :)

Bardzo dużo wartych uwagi kandydatów w tym miesiącu. Ambrose, Big Show, Rhodes Scholars, Aries, Bad Influence... W tym miesiącu na pewno się wyróżniali, ale swój głos oddaję na Dolpha Zigglera. Grudzień był jego miesiącem, a kulminacyjnym momentem tego miesiąca była wygrana z Ceną na TLC. Brawo Dolph, oby tak dalej :)

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moje głos oddaje na:

Dolpha Zigglera

Sporo się działo wokół niego. A jednym z ważnych punktów to zerwanie z Vickie co dodało mu wielu punktów :)

2025collage.png

Ciężki wybór miałem w tym miesiącu bo Ziggler pokonał Cenę a to jest duże osiągnięcie i poza tym dalej był świetny. Jednakże został on już wrestlerem listopada a w grudniu tylko potwierdził jak dobry jest, więc w jego miejsce wytypowałem Kaza i Danielsa. Są świetni w ringu i w segmentach i ostatnimi czasy w dużej mierze ratują nudne Impacty. Christopher wygrał czysto z AJ'em a Kaz świetnie go sparodiował. Przez Dixieland są trochę za przeproszeniem szmaceni gdzie podkłada się ich bezbarwnym i dennym meksykańcom, więc niech chociaż na naszym forum zostaną docenieni za swoją świetną pracę.
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

Ziggler zdominował RAW w tym miesiącu, mam nadzieje ze to nie jest tylko grudniowy push, ale poważny rozwój postaci, wykorzystanie walizki na WM i feed z Big E Langstonem (face turn dla Showoffa). Ambrose przyrzadzil tylko walkę PPV, pasy dla The Shield by się zdały.

Daniels stworzył atmosferę przez która to był pierwszy miesiąc od trochę ze chciałem obserwować IMPACTa bardziej od Smackdowna.

W Smackdownie glosowalbym na Big Showa.

Głos leci na Dolpha bo najbardziej mu się nalezy.

swój głos postanowiłem oddać na Christopher'a Daniels'a i Kazarian'a. Według mnie to oni w zeszłym miesiącu znacznie podnosili poziom Impact'u. Ich segmenty a szczególnie ten z ubiegłego tygodnia były genialne. Na uwagę zasługuje również fakt że Daniels w końcu pokonał Styles'a. Szkoda tylko że nie mają pasów TT

247782758521a06569bd9f.jpg

Mój głos Christopher Daniels/Kazarian. Chłopaki są zabawni za mikrofonem i walki mają też na poziomie. Dla mnie byli najlepszymi mistrzami TT w 2012 roku.

ZNAJOMY ZBIERA PIENIĄDZE NA OPERACJE NIENARODZONEJ CÓRECZKI. WESPRZYJCIE GO JAK MOŻECIE.

http://siepomaga.pl/sercezosi

http://facebook.com/niestandardowesercezosi

P.S.

Zdecydowanie uhonorowanie w tym miesiącu należy się Show Off Dolph Ziggler pokonując Johna Cene, utwierdził nas w przekonaniu, że to nie jego rok. Obronił walizkę, zyskał świetnego ochroniarza i dziewczynę, która mam nadzieję zostanie przy nim znacznie dłużej niż z dotychczasowymi partnerami. Oby ten rok był jeszcze lepszy.

• Reputacja:   1

Oczywiste jest to, że skoro w AWA w kategorii ''Najlepszy Tag Team Roku'' oddałem swój głos na Danielsa i Kaza, to i w tym głosowaniu również oddaje na nich swój głos. W skrócie... Obaj są niesamowici!