Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Odbudowa X-Division

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Federacja ma ukazanie jakiegokolwiek "odbudowania" dywizji X w TNA w moim wykonaniu.. Myślę, że to diary się jakoś szybko nie spali... Piszę tylko galę Xplosion, gdyż ona dot. tylko X-Division

http://m.onet.pl/_m/19126b5c2b776b79b3e8daa63780ac2e,62,37.jpg

Roster :

Alex Silva

Austin Aries

Douglas Williams

Jesse Sorensen

Kenny King

Kid Kash

Joey Ryan

Chris Daniels

Samoa Joe

Zema Ion

Chavo Guerrero

Chris Sabin

Frankie Kazarian

AJ Styles

Petey Williams

Jay Lethal

http://2.bp.blogspot.com/-MueK2_51Ksg/T31rnWneNpI/AAAAAAAAAPU/TJP3Cm37YN8/s1600/TNA%252520XPlosion.jpg

Czas zacząć nowy rozdział tygodniówki Xplosion! A uczyni to sam Hulk Hogan!

Hogan : Nie będę obijać w bawełnę, nie chcę psuć ratingów tej gali, wystarczająco ją wypromowałem na Impact Wrestling.. Podjąłem decyzję, która ma na celu ukazać dawne dzieło TNA, które sam zabiłem, a teraz staram się je odbudować! Xplosion nie będzie służyło do tego, abyśmy przypominali sobie część Impactu i oglądali słabe walki... Teraz, w te soboty, na Challenge TV będziemy świadkami powrotu do korzeni TNA - X Division! Możecie mi wierzyć, a nawet nie - wrestlerzy zgodzili się na to, aby uczestniczyć na dwóch galach tygodniowo, więc dzięki temu macie powrót X Division! Do dyspozycji jest 16 zawodników, z czego po 8 poznacie podczas dwóch gal, gdyż od dzisiaj ruszamy z TNA X Division Tournament o standardowych zasadach ringowych, który wyłoni mistrza tej dywizji... Czas nie przedłużać, jestem stary potrzebuję spokoju - miłej zabawy!

Douglas Williams vs Kid Kash

Obaj panowie z wielkim animuszem ruszają na siebie. Szybszy jest Anglik, który obchodzi swojego rywala blokując mu ręce i od razu wymierzając Dropkick w plecy.. Kash poleciał na liny, ale to podpucha, którą wykorzystał sam Kid wykonując na rywalu Clothesline... Rywal się podnosi i mamy łokieć w głowę i standardowy Suplex. Przypięcie.. 1.. kickout! Chinlock zapięty przez amerykanina, ale publiczność stawia się na byłym wrestlerem British Invasion, a ten szybciutko przechodzi do lin, gdzie sprytnie wstaje i wyrzuca za ring przeciwnika. Liny użyte! Crossbody za ring wykonane! Seria mieszaniny Low Kicków z Middle Kickami się sprawdza. Wracają ponownie do ringu, ale Doug stoi przy apronie, gdzie wykonuje lżejszą wersję Bombs Away - 1...2 kickout! Irish Whip w narożnik i nietrafiony Anarchy Knee, zaś Kash od razu z rozbiegu skacze na rywala, ponawia tą samą akcję.. Wchodzi na narożnik stając nad głową rywala wykonując mu Bulldoga! Były zawodnik MMA nie traci czasu.. Frog Splash, ale uderza głową w ring! Sędzia nie ma wyjścia wymuszając odliczanie.. Podczas liczenia Douglas wstaje i podnosi rywala, ale ten szybko wyprowadza ładne Clothesline, bierze rozbieg i Clothesline od przeciwnika! Williams biegienie i unika Clothesline'u, ale za chwila! Hurricanrana od tyłu! Nie przyjemne spotkanie głowy z ringiem miał Williams, jest przypinany 1...2.. prawie! "The Notorious K.I.D" zapina na leżącym rywalu KOD, a ten coraz bardziej słabnie. Sędzia zobaczył, że Douglas nie wyglądał zbytnio dobrze, więc sędzia zaczyna podnosić rękę.. Za drugim razem ręka zostaje w górze ku uciesze fanów, którzy są murem za anglikiem. Doczołgał się do lin i Kash musi puścić rywala. Kid na apronie i mamy European Uppercut po odbiciu się od lin, po którym Williams wylatuje za ring... Rywal nie tracąc czasu leci w powietrzu wykonując Bankroll! Szybko wskakuje na ring, gdzie wykonuje taunt... Doug wkracza jeszcze raz do akcji, dostając Gut Kick i Hurricanranę! Money Maker w drodze, kontra! Facebuster, po którym odwraca się do fanów pokazujac kto jest lepszy.. Sędzia zostaje zaczepiony przez jakiegoś kibica, a drugi z fanów rzuca krzesełko i Smash Mouth! Gra aktorska Kida i kładzie się koło rywala i kładzie mu krzesło na ręce! Sędzia odwraca się i nie dowierza! Kończy starcie!

Winner : Kid Kash by DQ

Sędzia nie wiedział co się dzieje, jednak krzesło pomogło mu w podjęciu decyzji! Kid nie dowierza co się dzieje w ringu, ale jakże cieszy sie ze zwycięstwa... Patrzy na rywala, po czym wchodzi na naroznik! Frog Splash... Chair shot w głowę! Douglas powoli wstaje i łapie rywala, jak szmatę i zapina Gilotynę! Kid szybko klepie, ale wie on i tak że wygrał starcie! Doug łapie szybko za mikrofon

Williams : Eh... na świecie jest wiele sukinsynów, a takim jest właśnie Kid... Szkoda, że Hulk jeszcze nie wyszedł na arenę, bo zapewne zmieniłby swoje zdanie na temat tego starcia.. Gratuluję Ci z całego serca i obiecuję, że będziemy się spotykać co tydzień w nieprzyjemnych dla Ciebie sytuacjach... See you later bitch!

Przed Impact Zone stoi świeży nabytek TNA - Chavo Guerrero

Guerrero : Fani na tej arenie muszą uwierzyć w to, że ktoś taki jak Chavo Guerrero, meksykanin, wujek Eddiego Guerrero, syn Chavo Guerrero Seniora znajduje się w federacji, w której w końcu będę mógł coś udowodnić fanom... W końcu po wielu chwilach dywizja X odżyje... Dzięki takiej postaci jaką jestem udowodnię niedowiarkom, co tak naprawdę potrafie zrobić w ringu, a patrząć na to ilu masochistów znajduje się w tej federacji to jestem ideałem ideałów. Nie zważając na lata spędzone w ringu, lata na tym świecie - wciąż potrafię o dużo i dużo... Przekonajcie się jak to można udowodnić.. Przepraszam chłopcze, możesz podejść? (Chłopiec pokazuje wielką radość i podbiega do wrestlera)... Chciałbym się Ciebie rzeczowo zapytać - co sądzisz o mojej postaci jako wrestlera? (Chłopiec kierujący swoją dysaprobatę wobec meksykanina, pokazuje mu dwa środkowe palce i uderza go pięścią w twarz!)... Ale frajer! Dzieciarnia potrafi być okropna, a teraz ten chłopak pokazał, że nie jest prawdziwym fanem wrestlingu... On nie potrafi lubić prawdziwych wrestlerów.. Czekam na to, aż kolejna osoba wykonująca podobne gesty na mnie oberwie tak, aby jego buzia straciła kości i zęby po tragicznym końcu... VIVA LA RAZA

Na titantronie ukazuje się promo Against All Odds dotyczące walk X'ów!

Trzeci tydzień stycznia... W kasynach cały czas toczą się boje w rosyjską ruletkę o pieniądze... TNA także ma takie święto - Against All Odds! PPV będzie miało swoją jedyną cechę jakiej nie ma ani jedna gala - wszystkie walki oraz ich uczestnicy są losowane! Dywizja X musi się szykować na potężną dawkę starcia... Gauntlet 3 vs 1 Match to starcie, w którym jeden wrestler będzie musiał ukazać swoje potężne umiejętności, aby wygrać starcie... Każdy z uczestników walki będzie losowany! Hogan nie będzie musiał wybierać wrestlera! Szykujcie się na wyjątkowe emocje

Jesse Sorensen vs Zema Ion

Panowie od razu przechodzą w zwarcie, w którym lepiej odnajduje się Zema przechodząc natychmiastowo do Uppercutu... Biegnie i Back Body Drop za ring! Jesse bierze mikrofon i mówi, że teraz Zema ma za swoje, za spowodowanie kontuzji! Schodzi z ringu i potężnie nadziewa głowę przeciwnika o barierki! Clothesline ! Knee Drop! Szybko wykorzystuje arsenał swoich akcji! Irish Whip w schodki! Cierpi niesamowicie Ion... Niski Dropkick! Szybki wrzut do ringu i przypięcie 1...2 nie ma! Wrist Lock zapięty i Sorensen jest dopingowany przez wielu fanów... Zema wstaje i świetnie przewala rywala Arm Dragiem, lecz ten szybko wstaje.. Odbicie od lin, unik ze strony Jessego, ponownie odbicie i podskok Jessego, kolejne odbicie i skontrowany Dropkick na wyprowadzenie tej samej akcji! Szybki skok z lin ! Splash 1... kickout! Odbicie się od lin i niski Dropkick.. Zema zarzuca rywala na górę narożnika i... Tornado DDT skontrowane na Neckbreaker z 3 liny ! Sorensen może wyprowadzić swój finisher! Lone Star Press weszło! 1...2.. nie ma ! Jesse nie dowierza z tego jak to się stało, ale stara się zapomnieć i wyprowadza szybkie DDT! Ponownie chce spróbować wykonać Shooting Star Press - mamy zwrot akcji! Zema wstaje i szybko dobiega do rywala i wyprowadza Frankensteinera! Szybki Ion teraz spróbuje zaatakować z powietrza rywala. 450 Splash trafione ! 1...2...3 koniec!

Winner : Zema Ion

Po walce na arenie ukazuje się Kid Kash..

Kash : Kolejny marny grajek, mający sylwetkę anorektyka pokonuje 2 razy większego Sorensena przez jego błąd... Nie wiem co ma mi przychodzić na myśl, kiedy dowiaduję się o tym, że zmierzę się z kimś takim za dwa tygodnie na Xplosion... Szkoda mi Ciebie chłopcze, bo jeśli masz zapanować nad moimi umiejętnościami, które są starsze niż Twój staż w ringu to oczekuję krótkiego, szybkiego i co najważniejsze... przegranego starcia!

Zema także bierze się za mikrofon

Ion : Przypomnij sobie staruszku jak to kilkanaście miesięcy wstecz pokazałem temu arogantowi jak trzeba radzić sobie z takimi wrestlerami - złamałem mu kark! Wrócisz spokojnie na backstage to włącz sobie naszą dawną walkę i zobacz to, co ja mogę z Tobą zrobić jeśli zasługiwał na to swoim jakże idiotycznym zachowaniem... Przypomnij sobie, że pokonywałem takiego Roba Van Dama, a patrząc na to ile on przeszedł, Ty będziesz pryszczem do wyciśnięcia, który dość szybko wyjdzie i z Tobą będzie to samo! Jeśli się chcesz przekonać to zapraszam do ringu!

Kid ściągnął koszulkę i rusza w stronę ringu... Staje przed ringiem i pokazuje rywalowi, że ma zjawić się przed nim, jednak spod ringu wystaje ręka z dezodorantem, którego zawartość zostaje psiknięta na twarz Kida! ! Zema to wykorzystuje wykonując i powalając Somersaultem Kasha

W Interview Roomie znajduje się Jeremy Borash, który czeka na jakiegoś gościa

Borash : W oczekiwaniu na mojego gościa szybkie przypomnienie tego co dzisiaj się wydarzyło na Impact Wrestling.. Prosże obejrzeć :

Odbyły się dwa starcia w turnieju o pas Dywizji X w TNA... W pierwszym starciu pomiędzy Douglas Williams przegrał przez DQ z Kidem Kashem, kiedy ten dość sprytnym sposobem wykonał Smash Moutn rywalowi i podstawił mu krzesło, dzięki czemu zyskał sobie miejsce w starciu w ćwierćfinałach turnieju... Sam Douglas był poddenerwowany i coś przekazał rywalowi :

Williams : Eh... na świecie jest wiele sukinsynów, a takim jest właśnie Kid... Szkoda, że Hulk jeszcze nie wyszedł na arenę, bo zapewne zmieniłby swoje zdanie na temat tego starcia.. Gratuluję Ci z całego serca i obiecuję, że będziemy się spotykać co tydzień w nieprzyjemnych dla Ciebie sytuacjach... See you later bitch!

Drugie starcie to dość krótszy, ale jakże ciekawe starcie między Jessem Sorensenem a Zema Ionem, wygrane poprzez tego drugiego. Zema dzięki wygranej zmierzy się z Kidem Kashem za 2 tygodnie w starciu o wejście do półfinału turnieju.. Po walce mieliśmy słowną potyczkę między wrestlerami i Ion po konwersacji wykorzystał brak orientacji Kida i wykonał Somersault

Borash : Tak to w skrócie wyglądało, a czas na rozmowę z powracającym do TNA - Chrisem Sabinem.. Jak z kolanem? Podobno były z nim powazne problemy... najpierw wyleczone jedno, a teraz była kontuzja drugiego.

Sabin : Konkretnie chodzi Ci o postawę mojego kolana? Jest dobrze, nie czuję jakiś wzwodów, które mogłyby doprowadzić do jego ponownego kontuzjowania... Jest jak najbardziej w porządku

Borash : Zaraz po tym wywiadzie zmierzysz się w starciu z Peteyem Williamsem w turnieju... Powiedz co odczuwasz przed tym pojedynkiem.. Będziesz uważać na kolano?

Sabin : Chłopie, jeżeli miałbym uważać na kolano to nawet nie miałbym ochoty walczyć.. To jest X Division... tutaj trzeba dawać z siebie wszystko i nie wolno patrzeć na urazy i inne pierdoły - to jest prawdziwy wrestling..

Borash : Uh.. uwielbiam coś takiego... W związku z uczestnictwem w turnieju, czujesz że to wygrasz?

Sabin : Nic nie czuję, przyszedłem tutaj dać fanom wiele rozrywki i tego niech oczekują!

Borash : Prawidłowo.. Zapraszam na ring, gdzie będziesz za chwilę walczyć!

Petey Williams vs Chris Sabin

Chris w ringu nawiązuje kontakt z fanami, zaś jego opponent ma to głęboko gdzieś i stoi sobie za ringiem.. Kiedy do niego wchodzi rozbrzmiewa gong i kanadyjczyk rozpoczyna swoją szarżę od potężnych Punchy, które lądują na twarzy. Irish Whip i Forearm Smash dla Williamsa! Petey'a jednak to nie ruszyło i dalej stara się ograniczyć ruch rywala. Headlock na "Canadian Destroyerze", ale ten wymyka się szybko i wykręca rękę swojego rywala. Chris wykonuje to samo z ręką Williamsa i wykonuje Headbutt na tą rękę. Dropkick! Szybkie przypięcie 1... kickout! Ataki kolanem o plecy przeciwnika i przejście do Angry Stompu. Szybko podnosi i Irish Whip w narożnik... Enzuigiri! W dodatku Clothesline i rywal ląduje poza kwadratowym pierścieniem! Chris nie atakuje w locie, ale schodzi do swojego przeciwnika i częstuje go solidnym łokciem powalając go na ring, zaś po powaleniu mamy Elbow Drop. Springboard Crossbody! Williams pokrzyżował plany rywalowi przesuwając się odpowiednio blisko barierek, tak aby zachaczył ciałem! Petey chwilowo odpoczywa, a połówka MCMG "umiera" z bólu... Potężne kopnięcie w głowę i powrót na ring.. Tam juz czysta walka - Russian Legsweep... 1...2. kickout! "Little Petey Pump" podnosi swojego rywala i Swinging Neckbreaker wykonane... Petey przechodzi do tego co w X'ach uwielbia się - loty. Crossbody trafione, ale mamy przerolowanie i Chris świetnie przechodzi do Bum Rush, lecz po tej akcji nie ma sił by dalej walczyć. Sędzia wyliczył do 4 i pierwszy podniósł się były mistrz Tag-Teamów TNA, który z małą ilością sił wykonał Irish Whip - reversal! Potężny Spinning Wheel Kick w narożniku! Sitout Jawbreaker dodane! Williams tauntuje! Chris posiada ostatki sił przy czym próbuje atakować rywala ale mamy Leg Lariat i szybkie przejście do przypięcia 1...2 kickout! Petey już idzie po zwycięstwo... zapina Sharpshooter! Plan jednak mu się nie udaje, ponieważ liny są bardzo blisko Sabina i ten się ich złapał! Williams pod wpływem emocji puszcza rywala, który sprytnie "spadł" pod ring i złapał za podchodzące nogi przeciwnika, który otrzymał na dokładkę Tiger Suplex na matę za ringiem! Knee Drop gratisowo sprzedany! Panowie dość szybko wracają do ringu, gdzie "The Future" pieknie wykonuje Springboard Tornado DDT! Oh no! Dawno nie widziana akcja u Sabina - Double Hammerlock Piledriver w drodze.. Jego dawny finisher 1...2.. nie ma! Podnosi swojego rywala i próbuje Cradle Shock, ale kanadyjczyk odskakuje.... Canadian Destroyer wykonany 1...2.. nie ma ! Nie możliwe! Podchodzi do rywala... Small Package 1...2 nie ma! Williams próbuje jeszcze strzelić buta w twarz... DDT! Ale kontra, szybkie wstanie i jeszcze raz DDT! 1...2.. kickout! NIE MA ! Chris nie może uwierzyć w to co widzi... Bierze rozbieg... CANADIAN LEGSWEEP! Ależ kontry pod koniec walki... Szybki przeskok na górne liny... Hurricanrana nie udana... Double Hammerlock Piledriver z narożnika! It's finish! 1...2...3

Winner : Chris Sabin

Dzisiaj same przelotowe akcje! Widać, że Petey zostanie wyeliminowany na jakiś czas, gdyż lekarze muszą mu pomóc w ringu... Na noszach zostaje wyprowadzony.

Przenosimy się do biura Hulka Hogana

Williams : Hulk, o co tutaj do cholery chodzi? Czy Ty nie zauważyłeś jak tutaj się działo na początku, co on zrobił? Nie interesuje Cię to, masz to głęboko w dupie, nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie?

Hogan : Douglas, rozumiem że Twoje zdenerwowanie jest nadzwyczajnie nabuzowane, ale nie rozumiem dlaczego Ty tak się zachowujesz.. Widziałem całą sytuację z biura i muszę ją ocenić.

Williams : Gówno mnie interesuje Twoje zainteresowanie tym co się stało... jeśli decyzji nie zmienisz to gorzko tego pożałujesz i policzę się z Tobą tak samo jak z Kidem Kashem w najbliższym czasie.. Skurwielu!

Chavo Guerrero vs AJ Styles -

Chavo pokazuje, że nie boi się weterana federacji Dixie Carter i próbuje go zaatakować poprzez wszelakie slapy po klatce piersiowej, a nawet punche z wyskoku na twarz AJ, ale ten przechwytuje rywala, i potężnie aplikuje mu Clothesline. Chavo przerażony stara się wycofać z akcji, lecz stosuje sztuczkę czyli ucieczka z ringu i ponowne skoczenie.. Styles niestety nabrał się na ten "chwyt" otrzymując przy okazji Baseball Slide, a po chwili Crossbody, które dość przewidywanie przechwytuje oraz ciska nim o stalową rurę. Jednak Guerrero udowadnia, że to jego nie boli ani nie rusza, więc AJ w akcie desperacji rusza na rywala, zaś Chavo poprzez Drop toe Hold kładzie rywala na matę za ringiem i wraca do kwadratowego pierścienia szybko. Tam już po powrocie "The Phenomenala One'a" rozpoczęła się na nowo akcja, którą syn Chavo Guerrero Sr. rozpoczyna kopnięciami w nogi, którymi próbuje osłabić rywala... Odbija się od lin... ... Dropkick! 1.. kickout! Styles w tej chwili osłabia swojego rywala i to on zaczyna dominować. Irish Whip w narożnik! Clothesline! Jeszcze jeden rozbieg i Splash... ale unik i mamy kontrę na niemożliwy Roll-Up 1...2 kickout! AJ szybciej wstaje i sprzedaje mocny Punch oraz Body Slam. Angry Stompy na nogi powoli wychodzą, a Chavo dosyć mocno przeżywa to co się dzieje.. DDT na nogę! Nie traci on czasu i wynosi rywala pod Vertical Suplex z połączeniem Neckbreakera... Próba Tornado DDT od Guerrero zakończona niepowodzeniem, gdyż Backbreaker ładnie zrekompensował próbę Suplexu. Ponowna próba przypięcia 1...2.. jest co raz bliżej, ale to nie ten czas! Były członek Fortune chce przenieść akcję poza ring więc wykorzystuje do tego Hurricanranę! Chavo uderza głową o barierki i lekarze szybko wbiegają na arenę sprawdzić czy nic się nie stało meksykańskiemu luchadorowi.. Styles każdemu z lekarzy wymierza potężny prawy sierpowy na twarz i zabiera przeciwnika, który po Irish Whipie na schodki ubolewa, ale przeciwnik sobie z tego nic nie robi. Irish Whip na stół komentatorski, a sędzia dalej liczy lecz dopiero jest na 5 ! Jeszcze jeden Irish Whip w kant ringu i wrzucenie tam, gdzie powinna akcja się odbywać... AJ wykazuje swoje doświadczenie i mamy Rack Bomb. Pin 1...2 kickout! Kolejny Irish Whip dla Chavo... Running Crossbody. Świetna kontra ze strony byłego mistrza Tag-Teamów TNA i ten w dodatku nie przypina a sprzedaje potężne kopnięcie w głowę swojego rywala, po którym dość szybko przenosi się na narożnik skąd mamy kapitalny Frog Splash! 1...2.. blisko! Leg Drop oraz Three Amigos 1...2 nie ma! "The New Nature Boy" półprzytomny wstaje na nogi i Sitout Side Powerslam! Zablokowany! Pele Kick! 1...2.. nie ma jednak! Jak on z tego wyszedł?! AJ dość szybko wynosi swojego rywala pod Brainbuster, ale Chavo odskakuje i Misille Dropkick! Próba Clothesline'u i... Atomic Drop. Enzuigiri! Styles Clash już w drodze.... 1...2...3

Winner : AJ Styles

Tak oto kończymy pierwsze Xplosion..

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wielki859

1

• DestructionMachine

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wygląda na to, że nikt nie chce komentować Twojego diary. Nie rozumiem tego, bo gala jest naprawdę fajna. Może nie jest to jakiś niesamowity poziom, ale jak na początkującego, to moim zdaniem radzisz sobie bardzo dobrze.

Ciekawy pomysł, aby pisać tylko o X Division. Twoje walki są dosyć długie i czytelne. Segmenty także wyszły Ci ładnie, więc czekam na kontynuację. Następnym razem postaram się o bardziej szczegółowy komentarz.

Taka uwaga - Nie pisałbym całej gali wyśrodkowanej, gdyż czasem dziwnie to wygląda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Aigor
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match   2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's - WarGames match   3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Champi
    • Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
    • Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
  • Dodaj nową pozycję...