Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Awards 2012 - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Wrestler Roku - Kevin Steen

2. Najgorszy Wrestler Roku - RVD

3. Najlepszy Babyface - John Cena

4. Najlepszy Heel - Christopher Daniels

5. Feud/Storyline Roku - Asy i ósemki

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - szopka z AJ Styles'em i Claire

7. Tag Team Roku - Daniels & Kazarian

8. Najgorszy Tag Team - Santino i broski

9. Największy Postęp - Dolph Ziggler

10. Najlepsze Mic Skillsy -Christopher Daniels

11. Największa Charyzma - CM Punk

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - El Generico

13. Najbardziej Przereklamowany - Sheamus

14. Najbardziej Niedoceniony - Dean Ambrose

15. Najlepsza Gala TV - 1000 Raw

16. Walka Roku (podać galę) - Main Event PWG Threemendous III: Super Smash Bros vs Future Shock vs Young Bucks

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Blady z Bryan'em na WM'ce

18. Odkrycie Roku - Damien Sandał

19. Rozczarowanie Roku - Tensai

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Joseph Park

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Brooke Hogan

22. Najlepszy Komentator - Jim Ross

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - TLC

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - No way out

25. Najlepszy Finisher - package pile driver w wykonaniu Kevina Steena

26. Najlepszy Theme Song - here to show the world

27. Kobieta Roku - Eve Torres

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - 1000 Raw

Edytowane przez maciejex

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

2

• PH93

1

• Mejfen

1

• Qba5000

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Wrestler Roku

CM Punk - ciężko tłumaczyć ten wybór, jego wygrana jest już pewna. Przez cały rok trzymał pas WWE co nie często widzi się w Main Stream'ie. Heel Turn + połączenie go z Heyman'em także bardzo udane. Ciężko było o przeciwnika dla Brooks'a w tej kategorii. W TNA ten rok miał bardzo udany Austin Aries, lecz ten przegrał na BFG z Hardy'm, co automatycznie go przekreśliło jeśli chodzi o Wrestlera Roku.

2. Najgorszy Wrestler Roku

Santino Marella - mogłem zagłosować na Ricardo Rodrigueza lub na Laurinatisa, ale oni stoczyli tylko jeden oficjalny pojedynek w tym roku. Głos na Santino, może nie dlatego że jest strasznym drewnem, lecz jego gimmick jest tak słaby że na większe akcje z jego strony liczyć nie możemy. Santino do tego w tym roku nic nie zyskał, ani nie stracił i tak od kilku lat. Głosowanie na Tensaia czy na Brodusa to trochę śmieszne, patrząc na to że WWE nagle przestało na nich stawiać i teraz są tam gdzie są (Brodus nie ma tak słabej pozycji, ale i tak dużo stracił).

3. Najlepszy Babyface

Daniel Bryan - strasznie trudny wybór, ale jednak głos na Danielsona. John Cena często odbiera duży heat, więc według mnie nie zasługuje na to. Oczywiście był Storm ale dla mnie to D-Bryan był najlepszym babyface'm. W pierwszej części roku był heel'em, jednak po przejściu Face Turnu stał się jednym z najbardziej pop'owanych wrestlerów.

4. Najlepszy Heel

Bobby Roode - nie chciałem wszędzie głosować na kogoś lub coś z WWE, więc głos na człowieka z Orlando.

5. Feud/Storyline Roku

Brak - w tym roku żadnego feudu wartego wyróżnienia nie było. Dużo głosów widziałem na A&8, lecz ten feud jest strasznie przeciągany na siłę, w dodatku po tak długim czasie znamy tylko dwie osoby z tej stajni. Nie chciałem na siłę głosować w tej kategorii więc odpuściłem sobie.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku

AJ/Claire Lynch - ten feud był tak słaby że aż szkoda słów, więc nie będę się wysilał.

7. Tag Team Roku

Team Hell No - Wybór między Hell No, a Danielsem i Kazarianem był ciężki, mimo wszystko wybrałem dwójkę od McMahona która zrobiła tak duże wrażenie na początku i do tej pory nikogo nie denerwują.

8. Najgorszy Tag Team

Team Cobro - Santino i Zack to jakieś nieporozumienie...

9. Największy Postęp

Ryback - Dolph Ziggler już rok temu walczył o pas WHC i był dość wysoko, w tym roku zrobił postęp ale Skip zrobił o wiele większy.

10. Najlepsze Mic Skillsy

CM Punk - nie pamiętam proma w którym wypadł słabo. Zawsze wysoki poziom i najlepszy segment na praktycznie każdej tygodniówce pokazuje jakimi świetnymi skillami za mikrofonem dysponuje Punk.

11. Największa Charyzma

Damien Sandow - pierwszy lepszy wybór.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer)

Brak - ciężko kogokolwiek wybrać więc pozostawię tutaj bez głosu.

13. Najbardziej Przereklamowany

Sheamus - wygrana w Royal Rumble + długi title run z WHC + po straceniu pasa nadal o niego walczy, to za dużo dla osoby, która ma bardzo słabe skille w ringu, jak i za mikrofonem.

14. Najbardziej Niedoceniony

Cody Rhodes - w poprzednim roku mogłoby się wydawać że to będzie jego rok (co sam JR napisał na Twitter'ze), a tutaj tragiczny rok dla Rhodes'a. Mimo że na początku roku miał ten pas IC, to i tak bardzo niedoceniony w tym roku. WWE najwyższy czas dać mu szansę tak jak Ziggler'wi !

15. Najlepsza Gala TV

Raw Supershow - czy dało się zagłosować na coś innego ?

16. Walka Roku (podać galę)

Davey Richards vs Michael Elgin (Showdown In The Sun Day 2) - Z tego co widziałem to już wiadomo że wygra HHH vs Taker co jest kompletnie niezasłużone. Walka Elgina z Richardsem to chyba jedyny tegoroczny Five Star co już udowadnia co powinno być walką roku. Zawsze nie potrafiłem zabrać się za federacje niezależne, więc na start obejrzałem tą walkę. Powiem tylko że ta walka wgniata w fotel każdego.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę)

John Cena vs John Laurinaitis (WWE Over The Limit) - jeśli to był Main Event PPV to ja nie mam nic do powiedzenia.

18. Odkrycie Roku

Brak - bardzo synonimiczna kategoria do Postęp roku. Ciężko kogoś nazwać odkryciem roku, więc wstrzymam się.

19. Rozczarowanie Roku

Brodus Clay - miała być petarda, a dostaliśmy tańczącego Brodusa. Do tego zastopowanie jego pushu z dnia na dzień. Kompletnie nie udany okres dla Clay'a.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager)

Brak - Nie mam tutaj nic do powiedzenia.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager)

Brak - Jak wyżej.

22. Najlepszy Komentator

JBL - bardzo go lubiłem jako wrestlera, do tego powrót do stołka komentatorskiego przyniósł trochę świeżości. JR wrócił do WWE na chwile (nie liczę NXT), Lawlera nie mam zamiaru chwalić, bo każdy wie jakim on jest komentatorem i zawał nic tutaj nie zmieni (oczywiście szkoda go jak każdego człowieka którego spotkał zawał).

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

TLC - gala była kilka dni temu ale zasłużyła na to miano. Walki były dobre, 6 man TT oraz Main Event nawet świetne. W TNA żadne PPV nie utkwiło mi zbytnio w pamięci, a w WWE po TLC też ciężko wybrać inną galę.

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)

No Way Out - gala która zamieniła Capitol Punishment odziedziczyła po niej to samo, czyli bardzo niski poziom walk i feud'ów.

25. Najlepszy Finisher

Brak - kategoria trochę na wyrost, więc będzie to kolejna kategoria w której się wstrzymam.

26. Najlepszy Theme Song

Brak - jak wyżej.

27. Kobieta Roku

Eve Torres - Eve oraz AJ Lee kompletnie zdominowały dywizję kobiet w tym roku. Wybrałem tutaj po tym którą bardziej lubię, bo ciężko porównać osiągnięcia obu pań.

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku

Powrót Brocka Lesnara - wielkie zaskoczenie. To wydarzenie napewno bardziej zasługuje na to miano niż Raw 1000th, bo jeszcze dostaniemy różne jubileusze tej tygodniówke (np. 20 lecie w styczniu). Było także to pierwsze HoF w TNA ale czy to było aż tak duże wydarzenie ?

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

1. Wrestler Roku: Dolph Ziggler

Wahałeś się między Ziggim, a Austinem Ariesem, ale zadecydowała słaba druga część roku w wykonaniu tego drugiego.

2. Najgorszy Wrestler Roku: Garrett Bischoff

Jest sens dyskutować ?

3. Najlepszy Babyface: John Cena

Słodki, przesłodki, rzygam tęczą, John Cena - tak stopniujemy przymiotnik słodki :P

4. Najlepszy Heel: CM Punk

Zdecydowanie, zdecydowanie Punker. Jako Face (przynajmniej na początku) gniótł jaja, jako heel jest jeszcze lepszy.

5. Feud/Storyline Roku:

A&8 - z powodu braku jakiegoś zajebistego.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku:

AJ Styles/Claire

7. Tag Team Roku:

World Tag Team Champions of the World

8. Najgorszy Tag Team:

Devon & Garett Bischoff

9. Największy Postęp:

Austin Aries

10. Najlepsze Mic Skillsy:

CM Punk

11. Największa Charyzma:

The Rock

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer):

Austin Aries

13. Najbardziej Przereklamowany:

Sheamus

14. Najbardziej Niedoceniony:

Kazarian

15. Najlepsza Gala TV:

Raw

16. Walka Roku (podać galę):

World Tag Team Champions of the World vs Dream Team vs Chavo Guerrero & Hernandez (TNA Bound for Glory 2012)

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę):

Alberto Del Rio vs Sheamus (Money in the Bank)

18. Odkrycie Roku:

Antonio Cesaro

19. Rozczarowanie Roku:

Jack Swagger

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager):

Paul E. Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager):

Vickie Guerrero

22. Najlepszy Komentator:

Michael Cole

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna):

TLC 2012

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna):

Heel in a Cell

25. Najlepszy Finisher:

The Neutralizer

26. Najlepszy Theme Song:

Off the Chain (Instrumental) - Bobby Roode

27. Kobieta Roku:

AJ Lee

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku:

TNA Hall of Fame

1. Wrestler Roku - Austin Aries

2. Najgorszy Wrestler Roku - Brodus Clay

3. Najlepszy Babyface - James Storm

4. Najlepszy Heel - Bully Ray

5. Feud/Storyline Roku - A88A

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - AJ Styles/Dixie/Lynch

7. Tag Team Roku - #WTTCOTW ! Daniels & Kazarian

8. Najgorszy Tag Team - 3MB

9. Największy Postęp - Daniel Bryan

10. Najlepsze Mic Skillsy - Bully Ray

11. Największa Charyzma - Austin Aries

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Austin Aries

14. Najbardziej Niedoceniony - Christopher Daniels

15. Najlepsza Gala TV - Impact Wrestling

16. Walka Roku (podać galę) - Austin Aries vs Bobby Roode Destination-X

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Sheamus vs Daniel Bryan WM 28

18. Odkrycie Roku - Austin Aries

19. Rozczarowanie Roku - Chris Jericho

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Joseph Park

22. Najlepszy Komentator - ???

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - BFG 2012

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna)- No Way Out

25. Najlepszy Finisher - Styles Clash

26. Najlepszy Theme Song - Similar Creatures

27. Kobieta Roku - Tara

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Austin Aries wygrywa pas TNA

• Reputacja:   1

1. CM Punk

2. The Great Khali

3. John Cena

4. CM Punk

5. Historia z Kanem i Danielem Bryanem

6. Sheamus vs Alberto Del Rio

7. Team Hell No

8. Santino Marella & Zack Ryder

9. Dolph Ziggler

10. CM Punk

11. The Miz

12. Daniel Bryan

13. Sheamus

14. Cody Rhodes

15. WWE SmackDown! z 21 września 2012 (Team Hell No w roli głównej)

16. The Undertaker vs Triple H (WrestleMania XXVIII)

17. Sheamus vs Daniel Bryan (WrestleMania XXVIII)

18. Damien Sandow

19. Antonio Cesaro

20. Paul Heyman

21. Horswoogle

22. The Miz (całkiem nieźle sobie poczyna przy stoliku komentatorskim na Main Event)

23. TLC

24. Over The Limit

25. Kimura Lesnara

26. Cult Of Personality (choć nie ukrywam że powinni Punkowi już theme zmienić)

27. AJ Lee

28. Niespodziewany heel turn CM Punka na 1000 epizodzie RAW

Edytowane przez TakerFanKrk

1. Wrestler Roku - Sheamus. Ten rok należał do niego. Wygrał Royal Rumble, na WM pokonał Bryana w świetnym stylu, a podczas swojego title reignu pokonał takie osobowości jak Alberto Del Rio czy Randy Orton. Na mikrofonie w tym roku błyszczał i brylował, zwłaszcza w charakterystycznych już dla jego postaci segmentach komediowych. Rok kończy świetnym feudem z Big Showem zwieńczonym bardzo dobrą walką na TLC.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Daniel Bryan. Słabo, słabo. Słabo na mikrofonie, w ringu też nie lepiej. Słaby title reign z początku roku, przegrana na WM a potem żmudne przegrywanie PPV z Punkiem. Tag Team z Kane'm nie ratuje jego postaci. Na jego korzyść przemawia tylko bycie over z fanami.

3. Najlepszy Babyface - Hornswoggle. Zawsze gdy widzę tego karła na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Jego postać rozwija się z każdym miesiącem coraz bardziej. Fani go kochają, a Tag Team z Great Khalim tylko zwiększa moją sympatię do tego wrestrela.

4. Najlepszy Heel - Tensai. Bardzo dobry heel. Kreatywni mają na niego pomysł. Najpierw krótki feud z Ceną, potem obijanie jobberów, potem bycie obijanym przez jobberów, a na koniec zakończenie roku na granicy upper midcardu. Mimo, że jestem smartem to czasami go nienawidzę jak obija moich ulubieńców, takich jak Santino czy Brodus. Podsumowując: w 2013 Tensai powinien zgarnąć walizkę. Najlepiej czerwoną.

5. Feud/Storyline Roku - AJ Styles/Daniels i Kazarian/Claire. No niech mi ktoś powie, że spodziewał się, że AJ nie jest ojcem! Ja już byłem przekonany! Dobry, długofalowy storyline, który mnie naprawdę wciągnął. Mam nadzieje na więcej takich perełek w przyszłym roku!

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - brak. Ten rok obfitował w świetne feudy. Po prostu.

7. Tag Team Roku - Prime Time Players. Co tu dużo mówić. Konkurencji nie mieli. Panowie są świetni, nie rozumiem dlaczego chwilowo zakręcono im korek z pushem. W ringu świetnie, na micu też. TT kompletny.

8. Najgorszy Tag Team - Team Hell No. Żałosny Tag Team złożony z 2 przeciętnych wrestlerów. Szkoda słów.

9. Największy Postęp - Mason Ryan. Znaczący progres od poprzedniego roku. Ten pan jak najszybciej powinien odebrać pas Kofiemu albo Cesaro.

10. Najlepsze Mic Skillsy - The Great Khali. Tu chyba nie musze argumentować. Ten człowiek tak potrafi mnie porwać swoją gadką, że... no potrafi porwać.

11. Największa Charyzma - Drew McIntyre. On jednym spojrzeniem potrafi mnie rozbroić przed monitorem. Charyzma bije od niego na kilometr.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Hunico. Dobrze lata. To chyba wszystko.

13. Najbardziej Przereklamowany - Undertaker. Nie wiem jak taki ktoś może mieć taki streak na WM. Szkoda, że Sheamus przegrał na WM 26 z Triple H, bo to w nim upatrywał bym pogromce streaku Trumniarza, który jest po prostu przecięty.

14. Najbardziej Niedoceniony - Camacho. Za wspaniałe prowadzenie rowerka powinien dostać duuuuży push. Niestety, od dawna go nie ma w telewizji, a szkoda.

15. Najlepsza Gala TV - RAW 1000. Było fajnie. Sheamus wygrał prestiżowy Tag Team Match, ale szkoda że Cena nie skasował walizki. Byłoby jeszcze lepiej.

16. Walka Roku (podać galę) - Ryback vs Jack Swagger RAW . Dobra walka, która pokazała siłę obu panów. Szkoda tylko, że tak krótko.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - CM Punk vs Daniel Bryan Over The Limit. Serio, to się komuś podobało?

18. Odkrycie Roku - Johnny Curtis. Solidne uzupełnienie rosteru. Tego człowieka można wrzucić do Main Eventu WM z The Rockiem i chyba nikt nie będzie miał pretensji.

19. Rozczarowanie Roku - Dolph Ziggler. Zeszły rok był dla niego dobry, dzierżył przecież bardzo prestiżowy pas US. Teraz zszedł na psy. Z każdą galą udowadnia mi, że nic nie umie. Zawiodłem się na tym panu.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Vickie Guerrero. Dobry GM. I tyle.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman. Nie wiem co myśleli sobie kreatywni zatrudniając tego pana...

22. Najlepszy Komentator - Micheal Cole. Zawsze trafne komentarze i cięte riposty to styl tego komentatora.

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Royal Rumble 2012. Wybrałem tą gale ze względu na zwycięstwo Sheamusa w ME, tak to bez rewelacji.

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Slammiversary X. To było naprawdę słabe. Żenujący TT match, słaby ME, reszta walk mierna.

25. Najlepszy Finisher - Attitude Adjustment. Zawsze jak Cena wykona ten finisher, czuję jego impact przed monitorem. To ma moc!

26. Najlepszy Theme Song - Sheamus. Fajna, wpadająca w ucho muzyczka ze świetnym wokalem.

27. Kobieta Roku - Eve. Jest ładna i to tyle.

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - 18 sekund na WM.

Spokojnie, przecież to prowokacja :) Nie ma sensu rozprawiać nad czyimiś "typami", głosujmy dalej.

Z racji braku czasu przedstawię jedynie swoje typy bez uzasadnienia jak miało to miejsce w poprzednich latach.

1. Wrestler Roku CM Punk

2. Najgorszy Wrestler Roku Lord Tensai / Tensai

3. Najlepszy Babyface John Cena

4. Najlepszy Heel Bobby Roode

5. Feud/Storyline Roku Daniel Bryan-Kane

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku nudny do bólu AJ Styles (nie jako wrestler lecz to co robiło z nim storylinowo TNA)

7. Tag Team Roku Team Hell No

8. Najgorszy Tag Team Santino Marella & Zack Ryder

9. Największy Postęp Dolph Ziggler

10. Najlepsze Mic Skillsy CM Punk

11. Największa Charyzma CM Punk

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) Daniel Bryan

13. Najbardziej Przereklamowany RvD

15. Najlepsza Gala TV RAW

16. Walka Roku The Shield vs Hell No/Ryback (TLC)

17. Najgorsza Walka Roku Ricardo Rodruguez vs Santino Marella (No Way Out)

18. Odkrycie Roku

19. Rozczarowanie Roku Chris Jericho

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) Theodore Long

22. Najlepszy Komentator JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) TLC: Tables, Ladders & Chairs

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) Elimination Chamber

25. Najlepszy Finisher Muscle Buster od Samoa Joe

26. Najlepszy Theme Song AJ Styles

27. Kobieta Roku AJ

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku powrót Lesnara

Edytowane przez KaMaz

• Urządzenie:  Windows

1. Wrestler Roku

CM Punk.

Garett Bischoff.

3. Najlepszy Babyface

James Storm.

4. Najlepszy Heel

Bobby Roode.

5. Feud/Storyline Roku

Kane/John Cena (można tu było zacząć przeciągać Jasia na ciemną stronę mocy i idealnie zwieńczyć to na WMce, ale niewiele z tego wyszło - w każdym razie miało to jakiś klimat, moim zdaniem)

Sheamus vs Albeertoooooooooo Deeeeel Rrrrrrrriooooo.

7. Tag Team Roku

Daniels & Kazarian.

8. Najgorszy Tag

Chavo Guerrero & Hernandez.

9. Największy Postęp

Dolph Ziggler.

CM Punk.

11. Największa Charyzma

Damien Sandow.

Austin Aries.

Jeff Hardy.

Daniel Bryan.

15. Najlepsza Gala TV

Raw1000.

Ryback & Hell No vs The Shield (TLC)

John Cena vs John Laurinitis (Over The Limit)

18. Odkrycie Roku

Damien Sandow.

19. Rozczarowanie Roku

Tensai.

Joseph Park.

Claire Lynch.

22. Najlepszy Komentator

JBL.

Tables, Ladders & Chairs.

Hell In A Cell.

25. Najlepszy Finisher

Blackout (Seth Rollins)

26. Najlepszy Theme Song

"Here To Show The World" Dolpha Zigglera.

27. Kobieta Roku

AJ Lee.

Brak. Nie jestem w stanie się zdecydować na nic konkretnego, ani mi nie utknęło w pamięci aż tak bardzo by móc nazwać to wydarzeniem roku.

EAT IT, YEAH!

1. Wrestler Roku

CM Punk

Hornswoggle

3. Najlepszy Babyface

John Cena

4. Najlepszy Heel

Bobby Roode

5. Feud/Storyline Roku

Undertaker/Triple H

Sheamus vs Alberto Del Rio

7. Tag Team Roku

Team Hell No i Prime Time Players ex aequo

8. Najgorszy Tag

Hornswoggle & The Great Khali

9. Największy Postęp

Dolph Ziggler

CM Punk

11. Największa Charyzma

CM Punk

Daniel Bryan

Sheamus

Daniel Bryan.

15. Najlepsza Gala TV

WrestleMania 28

The Undertaker vs Triple H - WrestleMania 28

Sheamus vs Daniel Bryan - WrestleMania 28

18. Odkrycie Roku

Damien Sandow

19. Rozczarowanie Roku

Tensai ( a raczej jego booking )

Paul Heyman

Claire Lynch

22. Najlepszy Komentator

JBL

WrestleMania 28

SummerSlam 2012

25. Najlepszy Finisher

Antonio Cesaro - Neutralizer

26. Najlepszy Theme Song

''Here to show the world''

27. Kobieta Roku

AJ Lee

walka The Rock vs John Cena na Wrestlemanii 28 i tysięczny odcinek RAW ex aequo

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

1. Wrestler Roku: CM Punk - Mimo niepotrzebnego heel-turnu facet przez cały rok był najciekawszym elementem układanki Vince'a, dokładając do tego ponad roczne panowanie jako WWE Champ nie można znaleźć innej opcji w tej kategorii.

2. Najgorszy Wrestler Roku: RVD - Pewnie znalazłoby się kilku o wiele gorszych, ale w tym roku nie przypominam sobie kogoś, kto był promowany, a totalnie na to nie zasługiwał. Głos leci więc na Szatkowskiego, który nadal "cwaniakuje" i zamiast promować X-Division Title swoim runem, zalicza jeden z gorszych reignów w ostatnim czasie i w oczach smartów z dnia na dzień obniża prestiż i znaczenie w.w. tytułu.

3. Najlepszy Babyface: John Cena - Nie da się inaczej głosować. Jasiek jest jaki jest, ale jako baby-face sprawdza się genialnie i obecny target programów WWE łyka go z połykiem (chociaż to podchodzi w tej sytuacji pod pedofilię :twisted: ).

4. Najlepszy Heel: Bobby Roode - Można uważać, że to Brooks powinien tu wygrać, ale byłego mistrza TNA broni lepszy booking, a dokładając do tego równie dobre umiejętności na majku muszę zagłosować właśnie na niego.

5. Feud/Storyline Roku: Brak - Obie największe fedki w Stanach miały masę okazji na feudy roku, a wszystko zostało wspaniale popsute. Punk vs Jericho, Roode vs Storm, TNA vs A&8 to tylko pojedyncze przykłady, a było tego więcej. Nic w tym roku nie zasługuje na wyróżnienie... smutne, ale prawdziwe.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku: Brak - Nie chcę szukać czegoś na siłę, bo mieliśmy sporo "shitu" w tym roku serwowanego przez WWE i TNA. Za grupowy głos przyjmijmy wszystkie romansidła jakie nam serwowano bez przerwy.

7. Tag Team Roku: Team Hell No - Saga segmentów z terapii, masa świetnego humoru (którego dawno w WWE nie było), świetny booking i podniesienie prestiżu pasów drużynowych to dla mnie wystarczający argument. Daniels & Kaz również zasługują na pochwałę, ze sceny niezależnej wyróżniłbym SSB, ale to Bryan & Kane zdominowali w mojej głowie tą kategorię.

8. Najgorszy Tag Team: Team Cobro - Nie chciałem szukać czegoś wyrywkowo, więc ukoronowałem swoim głosem dwójkę Marella & Ryder. Panowie pojawiając się wspólnie na moim ekranie autentycznie grają mi na nerwach i szczerze, w ostatnim czasie mniej mi przeszkadzał duet Horni & Khali... a to podchodzi pod ewenement.

9. Największy Postęp: Antonio Cesaro - ex Claudio po przybyciu do WWE i awansie do głównego rosteru przez większość skazywany był na porażkę, degradację do NXT i ewentualne zwolnienie. Facet jednak nabrał "pary", zdobył pas US, publika zaczyna go kupować, a federacja stopniowo go pushuje. Jeżeli dadzą mu większą szansę i przede wszystkim swobodę w działaniu to jestem pewien, że "Antek" zda egzamin celująco.

10. Najlepsze Mic Skillsy: CM Punk - W MS mamy masę świetnych mówców, na scenie niezależnej cycki miażdży Steen, ale to mistrz WWE zasługuje na miejsce na szczycie. Gadał świetnie jako face, nawija kapitalnie jako heel... aż żal ściska tyłek, że nie wykorzystano tego tylko w feudzie z Jericho, który miał potencjał na konflikt roku.

11. Największa Charyzma: Bobby Roode - Tym razem to on wygrywa bezpośrednią walkę o pierwsze miejsce z CM Punkiem. Jak dla mnie Panowie stoją na równi w tej "dziedzinie" wrestlingowego rzemiosła, ale skoro miałem wybrać... uwielbiam segmenty Bobika, z których charyzma wręcz tryska, a zachowania podczas walki nie raz są wręcz wzorowe dla odgrywanej postaci. To zadecydowało...

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer): Tyson Kidd - cholernie ciężka kategoria do typowania. Na samych galach PWG widziałem masę chłopaków, którzy mogliby tą kategorię z palcem w tyłku wygrać, ale nie o to chodzi... Kidd jak na standardy WWE kręci rzeczywiście kapitalne pojedynki i z nie jednego osobnika wycisnął ostatnie poty. Szkoda "szmacenia" chłopaka, zwłaszcza, że podobno cały backstage stoi za jego pushem...

13. Najbardziej Przereklamowany: Sheamus - dominacja rudowłosego Irlandczyka z pasem WHC była nie do zniesienia, a 18s na WM skreśliło go już na starcie w oczach smartów. Bezbarwny, słodkopierdzący face to nie rola dla niego...

14. Najbardziej Niedoceniony: Christopher Daniels - Facet przeżywa drugą młodość i po miłosnych komediach z Claire powinien pójść po singlowy push i feud o główny pas federacji. Świetne segmenty, kapitalne aktorstwo, ringowo wszystko bez zarzutów... tylko poparcia ze strony CT brakuje do pełni szczęścia.

15. Najlepsza Gala TV: WWE RAW SuperShow - Cały Main Stream serwował nam w tym roku średniej jakości (delikatnie mówiąc) rozrywkę, więc z totalnego sentymentu postawię na główną tygodniówkę od Vince'a.

16. Walka Roku (podać galę): The Undertaker vs HHH (WM 28) - Na "niezależnej" była masa kapitalnego wrestlingu (zwłaszcza warto wyróżnić wspominany już pojedynek FS vs SSB vs YB z PWG), ale to wytypowany przeze mnie pojedynek był tym, czego konkretnie oczekuję od tej rozrywki, czyli emocje, otoczka, psychologia ringowa... a gdy wkręcam się i potrafię markować, czuję totalne zaspokojenie jako widz... a właśnie HiaC mi to dało.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę): Daniel Bryan vs Sheamus (WM28) - Panowie zapowiadali w wywiadach, że to ich życiowa szansa i dostaną szansę na stworzenie we dwójkę czegoś fajnego (nie były to wywiady dla WWE), a zabookowano im taki shit, który z miejsca popsuł mi oglądanie WM-ki. Pozytywem jest tu tylko push dla Dragona, który fani na całym świecie "wymusili" od Vince'a.

18. Odkrycie Roku: Damien Sandow - Facet siedzi w WWE od kilku naprawdę ładnych lat i dopiero teraz znalazł swoje przeznaczenie. Jako intelektualista sprawdza się kapitalnie, a jego postać zaczyna genialnie sprzedawać się wśród publiczności. Oby tylko federacja tego nie zepsuła...

19. Rozczarowanie Roku: Cody Rhodes - Pozostając przy Rhodes-Schollars należy w tej kategorii wymienić młodego Rhodesa. Facet jeszcze niedawno błyszczał jako "Undushing" i brylował w WWE z pasem IC, który miał być dla niego finalną odskocznią do ME i głównego pasa. Jak się okazało, na jego postać brakło pomysłów, a Cody jako zwykły chłoptaś w majtkach został zesłany do dywizji tagów... urozmaicenie z wąsami tego nie ratuje i to on zwycięża w tej kategorii.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager): Joseph Park - Facet z nudnawego już potwora stał się kapitalną postać, która swoją grą aktorską nie raz cieszyła moją łypę. Co więcej, trzeba to oddać TNA, że od debiutu aż do obecnego momentu postać prowadzona była/jest wzorowo i może to być książkowy przykład dla bookerów w tej dziedzinie, bo obecny wrestling ma straszne "zacofanie" w tej dziedzinie.

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager): Teddy Long - za całokształt proszę Państwa, za całokształt! :twisted:

22. Najlepszy Komentator: William Regal - Tak, właśnie on! Nie występuje na większych galach ale słuchanie go w FCW/NXT to raj dla moich uszów, uwielbiam te historyczne wzmianki i masę ciekawostek, o których nikt nie będący na zapleczu gal (z całego świata) nie miałby pojęcia. Na wyróżnienie zasługuje również fakt, że jako jedyny z ekipy komentującej w WWE wiedział, że finisher ex Tylera Blacka to "stomp", a nie "awesome move".

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Extreme Rules 2012 - coś, co miało być zakończeniem okresu RtWM okazało się niezłym sukcesem. Świetna publika w Chicago, kapitalnie zabookowany Bryan w walce z Sheamusem (który wykręcił tutaj swój najlepszy mecz), Cody odzyskuje pas IC, wkręcający i krwawy jak na PG brawl pomiędzy Jasiem i Lesnarem oraz świetne zakończenie feudu Punk vs Jericho złożyło się na bardzo fajne PPV, które dało nam dość dużo "extreme" jak na WWE.

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna): Over The Limit 2012 - Nie licząc walki Punk vs Bryan dostaliśmy kupę syfu z makabrycznym ME na czele. Nie dało się tego oglądać.

25. Najlepszy Finisher: Package Piledriver - Bieda w Main Streamie pod tym względem panuje już od jakiegoś czasu, więc wybór musiał być jednoznaczny... Steen i jego finisher to zawsze moc i wyczuwalny impakt, czego chcieć więcej?

26. Najlepszy Theme Song: "The Memory Remains" by Metallica - Pieprzyć theme Punka, pieprzyć theme Dolpha... najlepszy theme i wejściówkę w tym roku miała klatka z walki HiaC na WM. Ciary gwarantowane!

27. Kobieta Roku: AJ Lee - Z szarej chudzinki stała się psychopatycznym "szmulem", który do tego dostał posadę "GM of RAW" i uczestniczył w głównych feudach w federacji Vince'a. Nie widzę innego wyboru...

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku: 18s of Daniel Bryan - Najgorszy moment w jego życiu przerodził się w coś kapitalnego. Poparcie fanów z całego świata, zasłużony push i wysokie miejsce w karcie każdego PPV to coś, czego nikt się po WM nie spodziewał. Przy tej kategorii można też wspomnieć o publiczności na RAW, które odbyło się zaraz po WM... najlepsze smartowe towarzystwo od kilku lat u Vince'a.

Edytowane przez E_9

1. Wrestler Roku - CM Punk Nie chce ale muszę, nie jestem jego fanem ale doceniam jego prace. Trzymał pas WWE przez ponad rok, co jest rzatkię w Main Stream'ie. On + Heyman zapewniają świetną rozrywkę ,a przecież o to

w tym chodzi.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Garett Bischoff (Bez komentarza)

3. Najlepszy Babyface - John Cena Prosty wybór ,kiedy słyszę słowo babyface to widzę jego kwadratową twarz :) A dzieci szczają w gacie ,czyli spełnia swoją role znakomicie.

4. Najlepszy Heel - CM Punk Świetne proma i segmenty (choćby to w którym reanimował Heyman'a)

5. Feud/Storyline Roku - A&8 Nie dlatego że był taki wspaniały ,tylko że żaden się nie wyróżnił.

7. Tag Team Roku - Team Hell No

8. Najgorszy Tag Team - ODB & Eric Young

9. Największy Postęp - Ryback

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Punk

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) ----

13. Najbardziej Przereklamowany CM Punk

14. Najbardziej Niedoceniony - Cody Rhodes

15. Najlepsza Gala - TV RAW

16. Walka Roku (podać galę) Undertaker vs Triple H - WM 28

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) -----

18. Odkrycie Roku -----

19. Rozczarowanie Roku ----

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) ----

22. Najlepszy Komentator - JBL

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) ----

25. Najlepszy Finisher ----

26. Najlepszy Theme Song ----

27. Kobieta Roku - Eve

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Powrót Lesnara

176692385750d340968cce9.jpg

1. Wrestler Roku - CM Punk

2. Najgorszy Wrestler Roku - Santino

3. Najlepszy Babyface - John Cena

4. Najlepszy Heel - CM Punk

5. Feud/Storyline Roku - Asy i ósemki

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Sheamus vs Alberto del Rio

7. Tag Team Roku - Hell No

8. Najgorszy Tag Team - Santino & Ryder

9. Największy Postęp - Dolph Ziggler

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Punk

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Daniel Bryan

14. Najbardziej Niedoceniony - Cody Rhodes

15. Najlepsza Gala TV - Raw

16. Walka Roku (podać galę) - PWG Threemendous III The Super Smash Brothers vs Future Shock vs The Young Bucks

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Sheamus vs Daniel Bryan WM28

18. Odkrycie Roku - Damien Sandow

19. Rozczarowanie Roku - Tensai

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Paul Heyman

21. Najgorszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Teddy Long

22. Najlepszy Komentator - Michael Cole

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - No Way Out

25. Najlepszy Finisher - RKO

26. Najlepszy Theme Song - CM Punk Cult of Personality

27. Kobieta Roku - Eve

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - Powrót Lesnara

1. Wrestler Roku

CM Punk

Tensai

3. Najlepszy Babyface

Sheamus

4. Najlepszy Heel

CM Punk

5. Feud/Storyline Roku

A&8

Sheamus vs Alberto

7. Tag Team Roku

Hell No

8. Najgorszy Tag Team

Santino Marella & Zack Ryder

9. Największy Postęp

Dolph Ziggler

CM Punk

11. Największa Charyzma

Dolph ZIggler

Tyson Kidd

Ryback

Tyson Kidd

15. Najlepsza Gala TV

Raw 1000

Triple H vs Undertaker WM28

Sheamus vs Daniel Bryan WM28

18. Odkrycie Roku

Antonio Cesaro

19. Rozczarowanie Roku

Tensai

Paul Heyman

Vickie Guerrero

22. Najlepszy Komentator

Michael Cole

TLC

Over the Limit

25. Najlepszy Finisher

sting rushing finally

26. Najlepszy Theme Song

The Miz

27. Kobieta Roku

Ryback ^^

1000 raw

Na początku zaznaczam, że robię to bez patrzenia na wcześniejsze głosy. Czasami zdarza się, że jak coś przeczytam to zaraz zmienię własne zdanie, więc wolę nie ryzykować.

1. Wrestler Roku - CM Punk - Nie mam innych propozycji. Chyba, że Cena :twisted: Pierdyliard dni jako mistrz WWE to wystarczający fakt, który przesądza dominację Punka.

2. Najgorszy Wrestler Roku - Garrett Bischoff - Nie wiem po co oni tego człowieka pushują...

3. Najlepszy Babyface - CM Punk - Został najlepszym wrestlerem, a jego rola w tym roku ułożyła się po równo. Pół roku zacnie fejsował...

4. Najlepszy Heel - CM Punk -...oraz pół roku zacnie heelował.

5. Feud/Storyline Roku - The Rock vs John Cena - Jakoś nic mi się aktualnie nie nasuwa na myśl co miałoby to przebić. Lesnar vs Cena było zakrótkie, Lesnar vs HHH zbyt rozciągnięte w czasie, Punk vs Jericho źle rozplanowane i jedynie okres po WM był całkiem fajny. U Rocka i Ceny otrzymaliśmy kilka tygodni ciekawych wymian przy mikrofonie. Jeżeli WWE postarałoby się bardziej i szybciej z The Shield, to Ambrose i spółka mogliby mieć szansę na ten tytuł.

6. Najgorszy Feud/Storyline Roku - Aces And Eights - Jeżeli coś co ma potencjał na bycie szarlotką jest przeterminowanym zakalcem, to takie są tego efekty.

7. Tag Team Roku - Team Rhodes Scholars - Nie nominuję Hell No, bo oni nie są w sumie dobrym tag teamem, tylko śmiesznym. Rhodes Scholars bardzo ładnie za mikrofonem się prezentują i ich całokształt wypada lepiej.

8. Najgorszy Tag Team - Kofi Kingston & R-Truth - bleee...szaro panowie...szaro...

9. Największy Postęp - Austin Aries - Ziggi tutaj nie pasuje ze względu, że jego pozycja się właściwie nie zmieniła od zeszłego roku. Ciągle właściwie się gdzieś błąka w okolicach midcardu i upper midcardu. W 2011 miał story z Edgem, a na początku 2012 z Punkiem, a następnie gdzieś się zagubił i dopiero w lipcu go odnaleźli, po czym znowu się zagubił i na TLC się odnalazł. Aries z mistrza X błyskawicznie przeteleportował się do main eventów. Szkoda, że nie wytrzymał dłużej z pasem, ale warte odnotowania jest, że powtrzymał najdłuższy w historii TNA reign.

10. Najlepsze Mic Skillsy - CM Punk - 2012 rok może nie był rekordowy pod względem masowych pocisków na micu, ale Punk jednak utrzymał swą dominację z 2011 roku, bo nie miał zbytnio rywali. Rock miał za mało momentów, a Cena był słodzony niczym napoje na półkach.

11. Największa Charyzma - Daniel Bryan - to co ten pan zrobił w tym roku było niesamowite. Brakowało mu trochę momentów w Main Eventach, ale to co robił podczas YESmanii oraz Shelby Teraphy, to coś niepowtarzalnego.

12. Najlepszy Cruiserweight (w tym high flyer) - Austin Aries

13. Najbardziej Przereklamowany - Sheamus - FELLAAAAA

14. Najbardziej Niedoceniony - Dean Ambrose - IWC postanowiło stworzyć stronę, na której niczym fani Chelsea liczący dni od debiutu Torresa bez gola, odliczali ile dni minęło od początku oczekiwania na debiut Dean'a. Miał być on hitem, który podbije WWE, a czekał na debiut zdecydowanie za długo. WWE było takie suche po SummerSlam, a WWE zdecydowało się na taki debiut tuż przed RtWM.

15. Najlepsza Gala TV - RAW - mógłbym równie dać brak głosu i nie byłoby żadnej kontrowersji. W tym roku wszystko po kolei w main streamie prosiło się o dobrego kopa z półobrotu od Pana Chuka, powieszenie za jajca i spalenie na stosie za totalny debilizm i brak odpowiedniego zarządzania galą.

16. Walka Roku (podać galę) - TLC Match - Shield vs Team Hell No/Ryback - Totalna, zwariowana i niesamowita masakra (w sensie rozwałki). Takiej walki TLC nie było w WWE od niepamiętnych czasów.

17. Najgorsza Walka Roku (podać galę) - Sheamus vs Daniel Bryan - Wrestlemania

18. Odkrycie Roku - Antonio Cesaro - Mialem do wyboru Cesaro i Sandowa. Wybrałem Szwajcara, bo uważam, że jego styl jest o wiele ciekawszy od pana intelektualisty. Na micu ich umiejętności są porównywalne, ale w ringu przeważa Antonio.

19. Rozczarowanie Roku - Sheamus - Rozczarowałem się tym jak bardzo WWE się nim ekscytuje.

20. Najlepszy Nie-Wrestler (w tym manager) - Dr. Shelby

22. Najlepszy Komentator - JBL

23. Najlepsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Extreme Rules - Wybór tej gali jest prosty. Otrzymaliśmy kilka fajnych walk i to była jedyna gala, na której Sheamus na prawdę pokazał coś ciekawego.

24. Najgorsze PPV (lub inna gala nietelewizyjna) - Over the Limit

25. Najlepszy Finisher - Neutralizer (Antonio Cesaro)

26. Najlepszy Theme Song - Bobby Roode - Off The Chain

27. Kobieta Roku - AJ Lee

28. Wrestlingowe Wydarzenie Roku - YES!YES!YES!

48798430952f294e69c1e4.jpg

1. Wrestler Roku

CM Punk

Great Khali

3. Najlepszy Babyface

Daniel Bryan

4. Najlepszy Heel

Daniel Bryan

5. Feud/Storyline Roku

Daniel Bryan vs Sheamus

"pierdząca Natalia"

7. Tag Team Roku

Hell No

8. Najgorszy Tag Team

Primo i Epico

9. Największy Postęp

Damien Sandow

CM Punk

11. Największa Charyzma

CM Punk

Rey Mysterio

AJ

Michael McGuillicutty

15. Najlepsza Gala TV

Main Event

Hunter vs Taker Wrestlemania

brak

18. Odkrycie Roku

Damien Sandow

19. Rozczarowanie Roku

Cody Rhodes

Paul Heyman

Vickie

22. Najlepszy Komentator

Jim Ross

TLC

brak

25. Najlepszy Finisher

Finisher Wade Baretta

26. Najlepszy Theme Song

Alex Riley

27. Kobieta Roku

Kaitlyn

Powrót Brocka Lesnara

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Zmieszany/a
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...