Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #111 - Wyniki Attitude User Awards

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Największą niespodzianką konkursu jest chyba zdetronizowanie Ravena przez N!KO. Szczerze mówiąć to się tego nie spodziewałem, ale użytkownicy zdecydowali inaczej - też dobrze, szczególnie, że Nikodem jakby nie patrzeć także zasłużył: prowadzi Attitude Mówi (które co prawda miało swój udział w innej kategorii, ale jest na tyle dużym projektem, że zaważyło na wyborze usera roku), poza tym pisze on zawzięcie podsumowania wszystkich tygodniówek (podziwiam Cię N!KO szczególnie za Smackdown) oraz PPV, a co najważniejsze podsumowania te są długimi, sensownymi postami i nie ukrywam, że w przypadku wspomnianego już Smacka czy Impactu stanowią dla mnie wyrocznię i nierzadko nakłaniają mnie do obejrzenia danej tygodniówki lub odpuszczenia sobie jej (najczęściej to drugie, ale taki produkt serwują nam TNA i WWE). W kwestii opinii podsumowujących tygodniówki chciałbym także pochwalić E9 - jego posty czytam równie chętnie.

Gratuluję wszystkim pozostałym zwycięzcom, mam nadzieję, że kolejny, 2013 już rok także będzie udany na naszym forum i portalu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307596

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

10

• Ghostwriter

6

• maly619

5

• -Raven-

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

AM standardowo nie przesłuchałem (niestety, brak czasu daje znać o sobie), bo pewne rzeczy mogę sobie doczytać w pracy, ale odsłuchać ich – już nie da rady :D Co do wyników glosowania, to dzięki wszystkim za oddane glosy, zwłaszcza te z jakimś uzasadnieniem. Zawsze miło zobaczyć, że ktoś miał ochotę dla nas (Forumowiczów) poświęcić te parę minut na wysmarowanie kilku linijek, zamiast hurtowo pojechać „ksywami” po kategoriach. Szkoda tylko, że frekwencja była tak słaba. Nie chce mi się sprawdzać, ale na 99% w zeszłym roku była większa (że o głosowaniu 2 lata wstecz – nie wspomnę), a więc tego typu regres zawsze będzie budził u mnie pewien niesmak (w końcu jest to glosowanie w którym każdy kto w jakikolwiek sposób utożsamia się z Forum, powinien jednak wziąć udział). Kolejny rok z rzędu zawodzą nasi Admini, olewając plebiscyt. Jasne, przymusu nie ma, ale jak to mówią – „przykład idzie z góry”, tak więc nie ma co wymagać od „szeregowców” zapału i inicjatywy, skoro „wierchuszka” pokazuje, że nie ma sensu spinać dupy. Trochę wstyd, Panowie! :roll:

Hadaszyszek – nie dziw się wygranej w „regresie roku”. W zeszłym było Cię wszędzie pełno, a posty można było czytać niczym mini-nowele (co osobiście uwielbiłem) i jeżeli nawet w tym roku nie przeszedłeś całkowicie na „forumową emeryturę”, to jednak kontrast 2011 do 2012 w kwestii Twojej aktywności na Forum widać bardzo wyraźnie. Nie dziw się, że jak przyzwyczaiłeś nas do dobrego, to po „zmniejszeniu obrotów”, ludzie zaczną twierdzić, że obecnie jest tak, jakby Cię w ogóle nie było.

N!KO – gratki za zdobycie „złota” w najważniejszej kategorii. „Vox populi, vox Dei”, tak więc jobuje bez żalu, tym bardziej że ten rok miałeś pracowity jak mało kto na Forum :wink: Tym razem to ja będę mógł na Zlotach podosrywać Ci w kwestiach bycia „Userem Roku” i będzie to jakaś miła odmiana :D Pamiętaj jednak, że wygrana w tej kategorii wiąże się z pewnym prestiżem (zobowiązuje) i obecnie, najzwyczajniej w świecie nie przystoi Ci obnażać się na Zlotach w jakichś podrzędnych Hostelach :lol: Ewentualnie postaw na streap-teasa w lokalu pokroju Amazonki, albo na samej gali (może zakasujesz w kategorii „OMFG Moment” Schoopa w drobiowym gimmicku? :lol: ). W końcu – Sky is the limit! :twisted:

Tak na serio, to cieszę się z „przekazania pochodni” (choć osobiście wolałbym jednak komuś, kto przynajmniej pije :twisted: ), bo Papa Raven od 6 tygodni jest „Papą” nie tylko z ksywy i ze względu na pojawienie się „Małego Kruka” w domu (a więc zaczyna się praca na „dwie zmiany” :wink: ), pewnie moja aktywność na Forum może stosunkowo się zmniejszyć, choć będę się jednak starał nie załapać na przyszłorocznego „karnego kutasa” w kategorii „regresu roku” i pisywać posty z mniejszą lub większą regularnością (tak więc N!KO nie waż mi się obniżać tu lotów, bo tytuł nie jest nadawany dożywotnio, a parafrazując słowa Takera: „I will never rest in peace!” :twisted: ) :wink:

Gratulacje dla wszystkich nominowanych i zwycięzców. Oby rok 2013 był dla Atti jeszcze lepszy, a posty liczniejsze i jeszcze bardziej ciekawe oraz merytoryczne.

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307624

Szkoda tylko, że frekwencja była tak słaba. Nie chce mi się sprawdzać, ale na 99% w zeszłym roku była większa (że o głosowaniu 2 lata wstecz – nie wspomnę)

W zeszłym roku było sporo więcej, ale 2010 to porównywalny wynik.

N!KO – gratki za zdobycie „złota” w najważniejszej kategorii. „Vox populi, vox Dei”

Vox..po... sam jesteś głupi! :wink:

Tym razem to ja będę mógł na Zlotach podosrywać Ci w kwestiach bycia „Userem Roku” i będzie to jakaś miła odmiana

Może wygrałem, ale w tej kwestii i tak pozostanę bez zmian. Dalej bedziesz nazywany "alfa i omega". Dalej bede na Tobie wisiał, a jak już z Ghostem pojdziesz zapalić, to nawet nie probujcie mnie nie zaprosic! :wink:

A tak powaznie, dzięki :wink: Z tym rozbieraniem, to wiesz, jaka jest sytuacja. Odwołałem, to Vercyn się wycofał ze zlotu :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307670

Może wygrałem, ale w tej kwestii i tak pozostanę bez zmian. Dalej bedziesz nazywany "alfa i omega". Dalej bede na Tobie wisiał, a jak już z Ghostem pojdziesz zapalić, to nawet nie probujcie mnie nie zaprosic! :wink:

N!KO, jeżeli masz zamiar na mnie wisieć na Zlocie, to nie wiem czy jechać, bo chyba nie do końca jestem gotowy na tak poważny związek i takie też igraszki na wyjeździe :D Zagadaj z Schoopem, on już ma doświadczenie w tego typu erotycznych, zlotowych przygodach, wiec może przynajmniej on pozwoli Ci na sobie powisieć :twisted:

Ghost – teraz żeby spierdolić przed Nikodemem to będziemy chyba musieli wyrywać się żeby „walnąć w żyłę”, to może za nami nie pójdzie :D Chłopak jest już tak zdesperowany, że nawet zaryzykuje raka płuc żeby tylko wkupić się w łaski „loży emerytów i szyderców” :lol:

Swoją drogą – świetne podsumowanie głosowania. Uwielbiam takie ironiczne teksty i momentami normalnie brechtałem się do monitora czytając niektóre z Twoich „porad” :wink:

A tak powaznie, dzięki :wink: Z tym rozbieraniem, to wiesz, jaka jest sytuacja. Odwołałem, to Vercyn się wycofał ze zlotu :twisted:

Jak w tym kawale: „… nie to żebym chciał, ale Vercynowi obiecałem”, co? :twisted: Jednak jak przystało na Usera Roku, teraz zwykłe pokazanie Kleinów nie wystarczy. Będziesz musiał wyskoczyć co najmniej w stringach z gronostajów, żeby sprostać powadze tego wyróżnienia :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307718

Ghost – teraz żeby spierdolić przed Nikodemem to będziemy chyba musieli wyrywać się żeby „walnąć w żyłę”, to może za nami nie pójdzie Chłopak jest już tak zdesperowany, że nawet zaryzykuje raka płuc żeby tylko wkupić się w łaski „loży emerytów i szyderców”

Umowmy sie, ze bardziej emerytow, niz to drugie :wink: Tez sie starzeje. Nie jest to takie samo tempo, jakie Wy narzuciliscie, ale robie co moge.

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307722

Umowmy sie, ze bardziej emerytow, niz to drugie :wink:

Umówmy się, że bardziej szyderców niż to pierwsze. "Nie-członkowie" nie wiedzą co mówią :D

Tez sie starzeje. Nie jest to takie samo tempo, jakie Wy narzuciliscie, ale robie co moge.

N!KO, przecież Ty już stara dupa jesteś :D Stanowisz żywy przykład, że jednak Cola (Ty) nie konserwuje tak dobrze jak stare, dobre alco (My) :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307765

Ghost – teraz żeby spierdolić przed Nikodemem to będziemy chyba musieli wyrywać się żeby „walnąć w żyłę”, to może za nami nie pójdzie :D Chłopak jest już tak zdesperowany, że nawet zaryzykuje raka płuc żeby tylko wkupić się w łaski „loży emerytów i szyderców” :lol:

Już od pewnego czasu zauważyłem, że N!KO nieśmiało przebąkiwał o tym, że starość zaczyna go dopadać. Mogłem się domyśleć, że w ten sposób nie tyle zaczyna spoglądać prawdzie w oczy, co wyrabia sobie grunt do wejścia do naszej ekskluzywnej loży. Raven - ja bym się nie zdziwił, gdyby przyjechał na zlot z paczką fajek (coby się do towarzystwa wkupić) i działką jakiś prochów (skoro już wspomniałeś o mocniejszych rzeczach) ... :D

N!KO, jeżeli masz zamiar na mnie wisieć na Zlocie, to nie wiem czy jechać, bo chyba nie do końca jestem gotowy na tak poważny związek i takie też igraszki na wyjeździe :D Zagadaj z Schoopem, on już ma doświadczenie w tego typu erotycznych, zlotowych przygodach, wiec może przynajmniej on pozwoli Ci na sobie powisieć :twisted:

Z N!KO musisz Raven uważać, bo chłopak już na poprzednim zlocie pilnował, żebyśmy obok siebie nie siedzieli. Zapewne zawczasu chciał wyeliminować potencjalnych rywali. Pamiętam jak się oburzył, gdy próbowałem wbić się przy stoliku z krzesłem obok ciebie i zdaje się Bonkola. Jego sprzeciw był tak stanowczy, że poszedłem siedzieć w całkiem innym miejscu. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307821

Nie brakuje wam VebVe'a w Attitude Mówi? Wtedy beka jest większa.
https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307946

Nie brakuje wam VebVe'a w Attitude Mówi? Wtedy beka jest większa.

https://forum.wrestling.pl/topic/31775-attitude-m%C3%B3wi-111-wyniki-attitude-user-awards/page/3/#findComment-307956