Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wielkie powroty na RAW Slammy Awards! Niezadowolenie z reakc

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Newspack zawiera otwarte spoilery RAW.

Rating piatkowego SmackDown! wyniósł 1.74 co przełożyło się na 2 630 000 widzów.

Na dzisiejsze SuperSmackDown! Live zapowiedziany został pojedynek drużynowy – John Cena/Sheamus vs Dolph Ziggler/Big Show.

Okazuje się, że w poprzedni poniedziałek trwało bur...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wielkie-powroty-na-raw-slammy-awards.html
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PiTeRo

2

• Vercyn

1

• B-Side

1

• Dallas

1

Top użytkownicy w tym temacie

Heelowi fani - nie słyszałem jeszcze takiego określenia. Fajne, jestem heelowym fanem w takim razie:)

Powrót Flaira - świetnie, może z nim będzie ciekawiej, choć osobiście go nie lubię za te jego odejścia i powroty.

Big E. Langston - oglądałem kilka jego walk i może nie jest jakimś wybitnym zawodnikiem, ale jako powerhouse będzie ok. Dobrze, że WWE w końcu nie boi sie stawiać na młodych, jeszcze młody Steamboat i Kasius Ohno, a w WWE będzie od razu ciekawiej.

Boogeyman na Raw? Świetnie, on jest fajny i oby to nie tylko jednorazowy występ.

TLC trzeba obejrzeć dla walki The Shield z Hell No/Ryback, bo Rollins i ekipa pokazali jak powinno wyglądać WWE. Cena i Ziggler też dali popis, więc koniec roku naprawdę epicki.

Zaczynając oglądać RAW byłem pewien, że będzie to kolejne Slammy Awards bez specjalnych niespodzianek, ale już na początku przekonałem się, że będzie inaczej. Pierwsza niespodzianka to jednak nieco zepsuty, ale jednak powrót Boogeymana (mam nadzieje, że będzie się pojawiał częściej). Powroty Rica Flaira i New Age Outlaws też mnie pozytywnie zaskoczyły, lecz mam nadzieję, że będą pojawiać się częściej. Największe nadzieje wiąże z Tommym Dreamerem bo został zaatakowany przez The Shield i można by teraz pociągnąć to jakoś dalej. Zupełnie nie spodziewałem się debiutu Big E Langstona. Pewnie narazie będzie ochroniarzem Dolpha Zigglera, ale to troche bez sensu bo Langston dopiero co zdobył NXT Championship (tak przynajmniej było w jakimś newsie). Bardzo dobrze, że odłączyli wkońcu Dolpha od Vickie bo AJ chyba nie będzie taką kulą u nogi dla Zigglera jak Vickie. Podsumowując: RAW bardzo udane, chyba nawet najlepsze od kilku dobrych miesięcy, byle więcej takich.

Vince proszę zrób coś z 3MB bo tego się nie da znieść! Kto widział rockmana w turbanie. Zarówno Drew jak i Mahal mają potencjał na mocnych mid-carderów, a oni pakują ich w takie g*wno.

Trzeba przyznać, że WWE postarało się w przeciągu ostatnich kilku dni. Może jest jeszcze trochę chaosu w tym co prezentują ale z czasem się to wyklaruje.

Kiepska reakcja na Rybacka? Co w tym dziwnego skoro na siłę pushują kolesia, który oprócz mięśni nie ma nic ciekawego do pokazania.

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

Ekhem jak widać w newsach pojawił się mały błąd..Brodus Clay pokonał JTG'iego ;D
Oczywiście bohaterski jasio musiał zostać uznanym za Superstar of the year. Yeah brawo, co tam ponad 365 mistrzowski reign Punka, dajmy jasiowi to wyróżnienie, żałosne heh. Mam nadzieje,że są to jego ostatnie chwile chwały w WWE. Organizacja posiada o wiele lepszych wrestlerów oraz mic skilliowców
No cóż, takie są efekty jak głosowanie jest legit. Gdyby Creative Team zrobił ustawione wyniki to wygrałby Punk, bo jego reign trwa tyle, że Slammy byłaby uzasadniona. Ale dali głosować ludziom i dzieciarnia zrobiła swoje. Takie czasy, że na komunię dzieci dostają iPhone'a zamiast roweru.

Dla mnie tam dobrze ze Cena wygrał. On robi najwięcej dla tej federacji. Może i w ringu nie robi furory a jego proma nie są świetne ale poza ringiem robi najwięcej dla WWE. Poświęcił się temu jak nikt inny i chłopak zwyczajnie nie ma życia. Punk z pasem jest coraz nudniejszy. Bo zaraz... Hell in a cell match by przegrał. Potem na SS także. Taki dupny z niego mistrz. Jak dla mnie za wcześnie The Rock zapowiedział że będzie walczył na RR. A oni chcieli Punka. I wyszło co wyszło. Wieje nudą.

Oby było więcej powrotów! Woooooo

Nie od dziś wiadomo, że Slammys są wręczane w większości z powodów storyline'owych. Oczywiście są też prawdziwe głosowania i dlatego nagrodę Cena. Przecież wiadomo, że jak dochodzi do otwartego wyboru (a szczegolnie wśród dzieci), to nie jest to głos ze względu na działania w ciągu roku, a z powodu, że Cena jest ich ulubionym wrestlerem. 2012 to był najgorszy rok Ceny od dawna. Przejebał RR, przejebał WM, przejebał walizkę, przejebał kilka szans na pas, przejebał z Ziggim na koniec roku. Jedyna warta odnotowania wygrana Ceny to pokonanie Lesnara, ale w cholernie ciężkim stylu. CM Punk trzyma pas od początku roku, więc to wyjaśnia wszystko.

Btw. Wkurwia mnie czasem jak WWE potrafi ustawił głosowanie o statuetkę. Szczególnie jeżeli chodzi o mecz roku. Gdzie tam był Sheamus vs Bryan z ER czy Punk vs Bryan z OTL? Sheamus vs Big Show się dostał na listę...Większa szkoda, że typy były dawno przygotowane, a nie wzięto pod uwagę TLC, bo jednak Slammys obejmują cały rok, a nie tylko okres Styczeń-Listopad.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Moim zdaniem Slammy zostały rozdane tak a nie inaczej tylko po to, by swój segment mogli mieć Punk, Hell No czy choćby Cesaro.

A jako walkę roku wybrałbym Punk vs Jericho z Extreme Rules, a nominował Punk/Bryan z Money in the Bank, Taker/HHH oraz przedwczorajszą Hell No & Ryback vs Shield, lecz ze względów marketingowych WWE nie chciało wstawiać fragmentów walki z przed 2 dni, stąd tej ostatniej nawet nie było na liście.

Slammy porównywalne, a może nawet lepsze do RAW1000. Było to, czego się spodziewałem (Flair), to czego sie nie spodziewałem (Dreamer czy Langston) ale zabraklo mi cash-inu Zigglera, w sumei może to i lepiej, niech wykorzysta walizkę na/po WM.

Kurde ale nie wiecie czegoś wiecej co Boogeyman wszedł i wyszedł bo mówili że będą sprowadzać mid-cardowe gwiazdy , podobnie Tommy hym coś mi się zdaję że Tommy zostanie na dłużej chodzi o The Shield zaatakowali go , a Ambrose lubi Hardcorowych przeciwników a Dreamer to legenda Hardcoru więc wyjasnia kto tu dowodzi , Foley może srać w gacie bo nie długo go za pewnie też zaatakują,ale Tommy może stoczyć z nim walkę kto wie.

Big E ! nie spodziewał bym się tego wiecie co wam powiem on będzie bodygardem Zigglera za pewnie itd. więc na nic nowego się nie napalam.

Coś wam jeszcze powiem jeżeli zadebiutowało 4 Heelów , to jedno jest pewne Ohno a takze Wyatt będą face'ami to jest niemal pewne,założe się że Ohno rozpocznie feud z punkiem na początku swojego debiut.. będzie kłótnia itd to wszystko ode mnie.

Jeżeli Ohno ma debiutować, to na 99% procent w przypadku zostanie face'm rzucą go dla Cesaro, aby przejął jego pas i wypuścił ex-Claudio na wyższe wody.

48798430952f294e69c1e4.jpg

co do Ohno, to mam dziwne przeczucie, że zrobią go uczniem Sandowa. pasuje wyglądem i w ogóle ;D (pod warunkiem, że ten angle będą kontynuować i Rhodes Scholars faktycznie się rozpadnie). opcjonalnie po rozpadzie Teamu Hell No zestawią go z Bryanem i zrobią z tego Team Goatface'ów aka Team OhNO! NO! NO! :P Wyglądem również zajebiście pasują ;P

w kwestii debiutantów, to mogę się tylko cieszyć. troche świeżości i nowych twarzy w głównym rosterze nigdy dość. również w kontekście nadchodzącego Royal Rumble Matchu.

samo RAW raczej segmentami stało, a walki to typowe zapchajdziury, które oglądało się na szybkiej przewijce.

EAT IT, YEAH!