Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Royal Rumble 2013 PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak sobie pomyślałem i wpadłem na pomysł dla niebieskiego brandu na RTW ale wiem że większość fanów może tego nie kupić, ale w newsach czytałem że na RR ma powrócić John Morrison wiem że WWE nigdy nie promowało tego zawodnika jak należy ale jakby wygrał RR to byłoby wszystko poukładane w mojej głowie co do niebieskiego brandu.Teraz wytłumaczę o co mi chodzi

-Dolph inkasuje walizkę na RR i mamy nowego WHC nie ochodzi mnie na kim walka JoMo vs Ziggler o pas WHC na WrestleMani nawet na opener ringowo byłoby świetnie nie wiem czy JoMo na mikrofonie sie poprawił ale słabo chyba być nie może.Poza tym ja nie mówię że pas ma on od razu ale byłby solidnym pretendentem i możliwe że ich program przyciągnąłby widzów na SD. -Sheamus i Orton mogą zawalczyć bez pasa bo bądź co bądź to są już większe nazwiska które sprzedadzą walkę bez pasa

-Podobnie co do walki Ryback vs Big Show (coś sporo tych singlowych walka się nam szykuje na WM) wędkarz ma mieć swoje momentum dobra niechmu będzie byle by pasa nie dostał bo nie kupuje go od początku

-Jedyny minus w moim planie to to że ostatnio cały czas zwycięzca RR walczy o pas WHC dawno nie było że zwycięzca walczy o pas WWE,ale to inna bajka i chyba nikt na to nie patrzy.

A skoro została poruszona dyskusja o Jacksonie stawiam że WWE naprawdę skopiuje pomysł TNA i Ezekiel pomoże Madoxowi zgarnąć kontrakt i będę oni łazić jak Morgan i Ryan.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308331

• Odpowiedzi 332
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

17

• maly619

16

• TakerFanKrk

16

• Arkao

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Tak sobie pomyślałem i wpadłem na pomysł dla niebieskiego brandu na RTW ale wiem że większość fanów może tego nie kupić, ale w newsach czytałem że na RR ma powrócić John Morrison wiem że WWE nigdy nie promowało tego zawodnika jak należy ale jakby wygrał RR to byłoby wszystko poukładane w mojej głowie co do niebieskiego brandu.Teraz wytłumaczę o co mi chodzi

-Dolph inkasuje walizkę na RR i mamy nowego WHC nie ochodzi mnie na kim walka JoMo vs Ziggler o pas WHC na WrestleMani nawet na opener ringowo byłoby świetnie nie wiem czy JoMo na mikrofonie sie poprawił ale słabo chyba być nie może.Poza tym ja nie mówię że pas ma on od razu ale byłby solidnym pretendentem i możliwe że ich program przyciągnąłby widzów na SD. -Sheamus i Orton mogą zawalczyć bez pasa bo bądź co bądź to są już większe nazwiska które sprzedadzą walkę bez pasa

-Podobnie co do walki Ryback vs Big Show (coś sporo tych singlowych walka się nam szykuje na WM) wędkarz ma mieć swoje momentum dobra niechmu będzie byle by pasa nie dostał bo nie kupuje go od początku

-Jedyny minus w moim planie to to że ostatnio cały czas zwycięzca RR walczy o pas WHC dawno nie było że zwycięzca walczy o pas WWE,ale to inna bajka i chyba nikt na to nie patrzy.

A skoro została poruszona dyskusja o Jacksonie stawiam że WWE naprawdę skopiuje pomysł TNA i Ezekiel pomoże Madoxowi zgarnąć kontrakt i będę oni łazić jak Morgan i Ryan.

Mi to by się nie podobało , Morrison jest za małym nazwiskiem by wygrać Royal Rumble Match. Wiem że zaczniecie mówić że niby Del Rio i Sheamus też wielkimi firmami nie byli ale jakoś wygrali lecz to nie to samo. Nie wierzę by on mógł wygrać taką walkę , jednak jakbym się mylił to by było fajnie. Napisałeś że w tym roku będzie na Wrestlemani dużo walk , człowieku to może być największa Wrestlemania jeśli chodzi o ilość walk. A to przez to że w tym momencie jest w federacji z 10 Main Eventerów ( jeśli oni nimi nie są to i tak muszą wystąpić na tej gali ). Do tego trzeba dorzucić kilka mniejszych walk i same legendy , Taker,Rock,Lesnar,Hunter , Jericho . Rozumiem Lesnar będzie walczył z Triple H ale reszta? To jest kilka nowych walk a do tego walkę musi mieć Shield więc to może być "gigantyczna " Wrestlemania.

PS - Co wy piszecie ? :D Ja chciałem zażartować pisząc o Jacksonie jako przyszłym następcy Lesnara a wy od razu zaczeliście łączyć go z jakimiś osobami. Ja nawet nie wiem czy on wraca. :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308335

Mi to by się nie podobało , Morrison jest za małym nazwiskiem by wygrać Royal Rumble Match.

Według mnie to, że jest jak to mówisz "małym nazwiskiem' może być zaletą. Ostatnio Vince i spółka lubią nas zaskakiwać, a to z pewnością byłoby wielkim zaskoczeniem. Jednak na przeszkodzie takiego rozwiązania stoi to w jakich stosunkach JoMo opuścił federację. Wątpie żeby za takie zachowanie wujek Vince dał mu shota o złoto na WM'ce. Jeśli Morrison powróci to prawdopodobnie będzie musiał odpokutować swoje zachowanie, a potem kto wie, może zgarnie walizkę ?

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308336

Już za niecały miesiąc moje ulubione PPV w roku, więc wypadałoby coś napisać. Na początku walka o pas WWE. Zapewne wygra Rock i zawalczy z Ceną o obiecany pas WWE, tak więc w takim scenariuszu zwycięzca RR matchu zmierzy się o WHC z Big Showem/Zigglerem, jeśli wykorzysta walizkę. I tutaj lubiany przez publiczność, całkiem wypromowany Ryback moim zdaniem ma największą szansę na wygranie. Walka pomiędzy nim a Big Showem byłaby dość dobrym rozwiązaniem. Jeżeli wygra Miz/Y2J to mógłby kontynuować feud z Zigglerem. Cena ma też tam jakąś szansę na wygranie, żeby znów walczyć z Rockiem, ale do tego nie potrzebuje wygrywać RR, chociaż znając WWE tak też może się stać. Kto tu jeszcze mógłby wygrać.. Orton? On też uwielbiany przez publikę mógłby wygrać, bo o dziwo dawno wokół pasa się nie kręcił, więc może czas najwyższy.

Ogółem raczej nie zapowiada się, aby w tym roku zwycięzcą miałby zostać ktoś młody etc. pokroju Barret, Rhodes.

Tak więc ostatecznie faworyci to kolejno : The Miz, Ryback, Y2J, Orton, Cena

Edytowane przez jachu9
https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308348

Jednak na przeszkodzie takiego rozwiązania stoi to w jakich stosunkach JoMo opuścił federację. Wątpie żeby za takie zachowanie wujek Vince dał mu shota o złoto na WM'ce.

Akurat Morrison odszedł z WWE w dobrych stosunkach. Ten mały wypadek przy okazji WM27 to bardziej podziałał na odrobinę lżejszy push w przyszłości. Jednakże mimo tego, że Morrison to jedna z wyjątkowych gwiazd, to nie ma on aż takiego potencjału za micem, żeby być królem RAW. Zostaje mu mierne i niebieskie (a raczej szare) Smackdown. Tam już pędzi Ziggler, więc JoMo musiałby poczekać na ewentualną szansę.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308352

Dolph inkasuje walizkę na RR i mamy nowego WHC

Kpisz chyba. Albo na WM albo po WM Dolph inkasuje walizkę. RR ma być dniem Rocka. A nie Dolpha. Dużo ludzi czeka na tą walizkę więc pewnie WWE poczeka z walizką. DVD ma się sprzedać jako The Rock vs CM Punk.

A nawet się nie ździwię jakby Sheamus wygrał RR Match.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308353

Dolph inkasuje walizkę na RR i mamy nowego WHC

Kpisz chyba. Albo na WM albo po WM Dolph inkasuje walizkę. RR ma być dniem Rocka. A nie Dolpha. Dużo ludzi czeka na tą walizkę więc pewnie WWE poczeka z walizką. DVD ma się sprzedać jako The Rock vs CM Punk.

A nawet się nie ździwię jakby Sheamus wygrał RR Match.

Czyli według ciebie WWE powinno mieć w dupie całą gale byle by Rocky wygrał pas żałosne podejście,szanuję Rocka za to co osiągnął ale jego powrót mam za przeproszeniem w dupie i liczę,że Shield na RR skopie nieźle mu tyłek działając w sprawiedliwej sprawie.A co do walizki jaki masz problem ważne w moim planie było by ten co stracił pas nie miał rewanżu,który wypada na WrestleMani.Co do Morrisona to liczę na niego w RR Matchu bo to chyba ten mecz na wypromować zawodnika,bo uznane w wrestlingu marki to chyba tylko dla statystyk mogłby by wygrać bo nie potrzebują tego,a Rybacka nie zniosę od początku jestem przeciw pushowi tego zawodnika kiedy wy podniecaliście się Rybackiem ja wiedziałem że to beztalencie,a teraz zaczęły się narzekania na Wędkarza chcialiście to macie You're Welcome.Co do młodych gwiazd typu Rhodesa to póki on jest w tagu nie ma szans na wygraną w RR,a Barrett nie wiem czemu zamiast Big Showa nie dali Barretta dla Sheamusa byłoby lepiej jednak Barrett,który z Kingstonem przegrywa i ma losing streak nie jest dobrym kandydatem na zwycięzcę RR.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308396

Steven1401 ale to nie znasz WWE. Przecież jak ktoś wraca to ma być jego dzień. Rick jak wrócił to dał się poskładać na raw? Nie. WWE nie interesuje jak w tym momencie Dolph. Na gali ma się gadać o The Rocku bo po to On wraca. Sam widzisz chyba że RR Match nie będzie ME gali. O czym to świadczy? Poza tym Dolph na WM z pasem WHC? Przecież Orton jest. Na tegorocznej WM przegrał więc w następnym roku pewnie sięgnie po pas. Nie patrz na to jak Ty chcesz...tak samo reszta. Każdy sobie wróży kij wie co. A potem piszą idiotyczne komentarze "ale ta gala była do dupy". Bo macie wymagania wobec WWE ciągle za wysokie jakbyście nie znali ich. RR ma należeć do The Rocka, EC ma być odbębnieniem wszystkiego a WM ma być przepakowana aż głowa mała. A nie to co gadał Vercyn że WM będzie przepakowana. LOL.
https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308416

• Urządzenie:  Windows

Moim zdaniem z tym Morrisonem to gadacie głupoty. Lubię go i czuję, że może się pojawić w RR Matchu, ale c'mon! :D Nie dość, że koleś jest kompletnie niewypromowany (Del Rio i Sheamus byli znacznie lepiej wypromowani niż taki John, gdy wygrywali tą walkę) to jeszcz go przecież od roku nie ma w federacji. Chciałbym by kiedyś dostał push i zdobywał najwyższe laury, ale na razie na zwycięstwo w tak prestiżowej walce nie zasługuje.
https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308418

Moim zdaniem z tym Morrisonem to gadacie głupoty. Lubię go i czuję, że może się pojawić w RR Matchu, ale c'mon! :D Nie dość, że koleś jest kompletnie niewypromowany (Del Rio i Sheamus byli znacznie lepiej wypromowani niż taki John, gdy wygrywali tą walkę) to jeszcz go przecież od roku nie ma w federacji. Chciałbym by kiedyś dostał push i zdobywał najwyższe laury, ale na razie na zwycięstwo w tak prestiżowej walce nie zasługuje.

Ja tu wyskoczyłem z Morrisonem bo poprostu wpadło mi to do głowy swego czasu JoMo był promowany to chyba było pod koniec 2010 roku gdy pokonał Sheamusa i został pretendentem do pasa WWE.Oczywiście wiemy jak to się skończyło i wole do tego nie wracać.

Dlaczego się tak upieram przy Morrisonie???

Bo ja chce jakiegoś ringowego majsterszyka,po którym będę mógł powiedzieć ''O Kurwa!!!''

i tu właśnie liczyłęm na walkę Ziggler vs Morrison.

Przyznam ci rację del Rio był bardziej wypromowany od Morrisona,ale Sheamus proszę ciebie przed RR obijał go Mahal i zapinał mu swój Camel Clutch,a potem RR Sheamus wygrał i nikt tego nie pamięta co było przed.Dopiero po RR Sheamus zrobił się takim ''terminatorem'' jakim jest teraz,chyba że chodzi ci o to że John nie jest takim wielkim nazwiskiem by po powrocie wygrać.Coś w tym jest,ale to byłby szoker,a chyba o to nam chodzi w RR by było zaskakujące.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308431

• Urządzenie:  Windows

Przyznam ci rację del Rio był bardziej wypromowany od Morrisona,ale Sheamus proszę ciebie przed RR obijał go Mahal i zapinał mu swój Camel Clutch,a potem RR Sheamus wygrał i nikt tego nie pamięta co było przed.Dopiero po RR Sheamus zrobił się takim ''terminatorem'' jakim jest teraz,chyba że chodzi ci o to że John nie jest takim wielkim nazwiskiem by po powrocie wygrać.Coś w tym jest,ale to byłby szoker,a chyba o to nam chodzi w RR by było zaskakujące.

Say what? :D Przecież Sheamus po face turnie w połowie 2011 naprawdę był solidnie promowany i praktycznie wszystko wygrywał. A Mahala to raczej Rudy niszczył w squashach. Zresztą widać było, że na Irlandczyka czekają "duże rzeczy". Moim zdaniem pod względem wypromowania Sheamus pasował na zwycięzce Royal Rumble. To czy nam smartom się podobało czy nie, to już inna kwestia.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308522

Po przeczytaniu tego co napisaliście poukładałem sobie to wszystko głowie i obyśliłem plan dobrego ale mało prawdopodobnego bookingu dla pasa whc w tym roku. Zacznę od tego że nie widzę innego potencjalnego zwycięzcy rr niż ryback. Zdecydowanie jestem pewien że wygra też z Big Showem. Cały feud miałby potencjał gdyby ex Skip Shefield pokazał jakim to jest terminatorem np. poprzez pobicie rekordu kane`a w liczbie wyeliminowanych przez niego uczestników rr matchu. Big show z kolei mógłby przypomnieć nam jakim to jest gigantem na elimination chamber. Mielibyśmy najlepszy program na walkę o pas whc jak na obecny czas. Dalej wiadomo, odbyłby się rewanż na extreme rules. Potem gdy Big show zostałby odsunięty z main eventów można w końcu wykorzystać walizkę Zigglera i wszystko miałoby ręce i nogi ponieważ można posłużyć się pstacią Big E Langstona poprzez bronienie Dolpha. Następnie można zestawić ich obu na jakimś ppv i uwolnić Ziggiego od bycia cipą(bo nie uważam że mógłby kozaczyć przeciwko rybackowi) Wtedy trzeba znaleźć dla niego nowego przeciwnika. Ja tutaj upatruję postać Morrisona, gdyby ten pojawił się na rr bo ten pan potrzebuje jakiejś półrocznej dostawy pushu aby stać się wiarygodnym mistrzem. Program między JoMo a Zigglerem(& AJ) byłby na pewno świetny a jeszcze gdyby stawką był pas to już sama śmietanka. Z czasem gdy trzeba byłoby odsunąć show offa od pasa można w jego miejsce wstawić Cody`ego Rhodedes`a. Taki program może dupy by nie urwał ale też byłby ciekawy. Na kolejnego mistrza uparuję sobie Ortona. Tutaj pojawia się mały problem, mianowicie obaj panowie są heel`ami i ciężko by było coś zrobić z tą dwójką. Ale przecież można stworzyć triple threat poprzez dorzucenie im jakiegoś face`a np. Miza ponieważ po przejściu turnu aż prosi się o skonfrontowanie go młodym Rhodes`em. W taki sposób mamy zapewniony dobry program z pasem wagi ciężkiej Myślę że takiego bookingu nie powstydziłby się nawet sam Vince Russo :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308831

W taki sposób mamy zapewniony dobry program z pasem wagi ciężkiej Myślę że takiego bookingu nie powstydziłby się nawet sam Vince Russo

Powstydziłby się, bo ten jest realny. :-) ... a starcie Big E z Rybackiem jest w mojej opinii niemal konieczne prędzej czy póżniej.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308836

Powstydziłby się, bo ten jest realny. :-) ... a starcie Big E z Rybackiem jest w mojej opinii niemal konieczne prędzej czy póżniej.

Tak też jestem zwolennnikiem zestawiania ze sobą dwóch mięśniaków bo żaden w takiej walce nie musi wychodzić na cipę gdyż tak zazwyczaj odbywa się to w zestawieniu dużego z małym. W wypadku zestawienia dwóch takich dzików nie potrzaba tworzenia jakiejś wymyślnej psychologii ringowej gdyż można oprzeć taki konflikt na prostym udowodnieniu który jest silniejszy. Tak więc niech osoba która marudziła by na taki feud odpowie sobie na pytanie: po co wymagać od nich więcej? Doszukiwanie się głębszych powodów do zatargu między takimi mięśniakami byłoby nie wskazane i nie trafne.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308838

Tak też jestem zwolennnikiem zestawiania ze sobą dwóch mięśniaków bo żaden w takiej walce nie musi wychodzić na cipę gdyż tak zazwyczaj odbywa się to w zestawieniu dużego z małym. W wypadku zestawienia dwóch takich dzików nie potrzaba tworzenia jakiejś wymyślnej psychologii ringowej gdyż można oprzeć taki konflikt na prostym udowodnieniu który jest silniejszy. Tak więc niech osoba która marudziła by na taki feud odpowie sobie na pytanie: po co wymagać od nich więcej? Doszukiwanie się głębszych powodów do zatargu między takimi mięśniakami byłoby nie wskazane i nie trafne.

No tak, to wszystko prawda, ale najpierw Big E musiałby wygrać parę walk na tygodniówkach, mogłyby być to nawet bardziej squashowate squashe niż te z początków Rybacka. Ot tak, żeby uwiarygodnić możliwość zwycięstwa Big E.

https://forum.wrestling.pl/topic/31767-wwe-royal-rumble-2013-ppv/page/6/#findComment-308852