Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Backyardowe podsumowanie roku

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Potrzebuje waszej pomocy. Chce znać waszą OPINIE co do pewnych kategorii.

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik)

WTF ROKU

Gimmick roku

Image roku

Storyline roku

Mic skill roku

Backyardowa inicjatywa roku

Promo roku

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik)

To jest tylko część kategorii. Ale tylko nad tymi mam problemy więc zgłaszam się do was jako do "community backyardowego" o sugestie które będę mógł rozpatrzeć. Vttitude podsumowujące powinno być na początku stycznia.

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rashy

1

• cmd

1

• MonsterTWF

1

• EkologgyPL

1

Top użytkownicy w tym temacie

Snake

WTF ROKU

Gimmick roku

Nathan Flame, Virus lub Matt2Hot

Image roku

Resh

Storyline roku

Mic skill roku

Nathan Flame, Matt Blazer

Komentarz w galach WSW lub Backyard Mania III

Promo roku

Nathan Flame - Summer Fights 2012

H.P.W lub CMD

Edytowane przez GregSES
https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307272

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) - Black Joker, Snake lub Matt Blazer.

Joker już pod koniec zeszłego sezonu był koksem, ale jakby na to nie patrzeć odejście Shedo z backyardu pozwoliło Krystianowi na maksa rozwinąć skrzydła i rozpierdolić całą scenę na łopatki, pod każdym względem jest w chwili obecnej najlepszy w Polsce pozostałych zostawiając daleko w tyle. Dla mnie progres olbrzymi, a właściwie oszlifowanie już istniejącego diamentu.

Snake bardzo dużo pracował w tym sezonie w ringu, z przeciętnego chłopaka w szortach przemienił się w topowego high flyera w Polszy, cośtam próbuje na micu, coś kombinuje gimmickowo, rozwój ewidentnie zauważalny.

Podobnie sytuacja ma się z Mattem Blazerem. W zeszłym sezonie jako Deadman był kompletnie nijaki, w tym roku z marszu z buta wjechał, zmiana gimmicku pokazała wszystkie atuty Mateusza, jest finezyjny na mikrofonie i bardzo charakterystyczny, mega zaskoczenie.

WTF ROKU- Hell Devil (czy jak to tam było)

Piekło diabeł na tyle zwrócił moją uwagę, że postanowiłem zostawić im komcia, a to się rzadko zdarza nawet gdy widzę chłopaczków w szortach lejących się na trawniku czy innych Monsterów i Bili Roxów. Do tego ten moveset Andrzeja. WTF?!

Gimmick roku - Black Joker

Wszystko już chyba napisałem wcześniej. Cholernie barwny, stale ciekawy, ciągle się rozwija. Czego chcieć więcej?

Image roku - Virus

Na Reason Day na prawdę zrobił wrażenie, aż szkoda, że nie oglądamy go regularnie.

Storyline roku - Black Joker vs Snake lub Black Joker vs Shedo

Byłbym zdecydowany na tą drugą opcję, ale przez odejście ze sceny Tomka storyline nie miał zakończenia. Co by jednak nie mowić przez cały początek sezonu atmosfera była budowana idealnie, wszystko zgrywało sie pięknie, robiło się coraz ciekawiej. Brakło kropki nad i, szkoda.

Konflikt Snejka z Jokerem pod koniec sezonu który wpadł tak trochę w zastępstwo BJ vs TS wyszedł całkiem solidnie, mimo, że szybko trzeba było jakoś uwiarygodnić postać Łodziany. Całość miała ręce i nogi, było budowanie emocji, czasem drobna niekonsekwencja, ale w sumie dostaliśmy długą, solidną historię która dość ładnie nam się skończyła, myślę, że tegoroczny lider.

Mic skill roku - Black Joker

Nie ma żadnych wątpliwości, że wybór w tym roku będzie się ważył między mną a Krystianem, osobiście uważam, że konsekwentna całoroczna praca (czy to w krótkich scenkach czy w dłuższych promach którą bez wątpienia trzeba uznać za niezwykle solidną, bo Joker był w tym sezonie przekonujący i umiejętnie prowadził rywali w dialogach) jest zdecydowanie lepszym wyznacznikiem umiejętności za mikrofonem niż kilka prom z doskoku jakie dałem. Dodatkowo podczas gdy Flejm szedł po najmniejszej lini oporu Krycha maltretował słownie swoich rywali z różnych stron, zawsze świeżo i ciekawie. Imo tegoroczny zwycięzca, bez wątpliwości.

Backyardowa inicjatywa roku - Pozyskanie ringu przez WKSW / Backyardmania III

Ciężko mi wybrać bo w sumie pierwsza sprawa skończyła się klapą a druga po mnie spłynęła. W każdym razie coś z tej dwójki.

Promo roku - Fitness z muzyczką z rockyego

No mnie rozpieprzyło :D

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) - PXW, dziękuję

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307300

Na taką rzecz i ja się nawet wypowiem:D:P :

Największy progres roku- I tu wszystkich może zaskoczę ale nowe i młode fedki takie jak BHW, TWF, BWN I PBF. Dlaczego?

A już wyjaśniam:P.W czasach PXW,HPW,WSW i WKSW/WFW takie fedki próbują walczyć z nimi dlatego na nie oddaje swój głos.

WTF ROKU- tu mam jednego kandydata Backyard Wrestling Zone. do Ekology czy jak mu tam było nic chłopaczka nie mam ale z naprawdę ciekawego portalu który powstawał na oczach takich starych wyg jak ja, a tu nagle co..... cisza nic nie ma .. pusta.

Storyline roku - ehhh naprawdę mi szkoda bo jest ich coraz mniej prowadzonych ale u mnie zwycięzcy to Black Joker i Snake.

Tu nie muszę dużo pisać dobrze chłopaki sobie dają rade i czekam na dalszą część w kolejnym sezonie:P

Gimmick roku-hmm ciężko mi tu uznać kogoś ale myślę że Hawro z WSW.

No co po prostu jego bezczelność w ringu i zachowanie typu jestem zajebisty a wy mi ssijcie pały do mnie przemawia :twisted:

Image roku-No nic panowie tu walne narcyzmem ale głosuje na siebie 8)

Dlaczego?Proste, na Polskiej scenie rzadko pojawiają się osoby które działają na swój image ,zazwyczaj to malowanie twarzy albo zmiana koszulki i spodenek z w-f.

Mic skill roku - Back Joker i tyle w tym temacie:P

Backyardowa inicjatywa roku-jak i tak na nich nawrzeszczałem to i tak ich szanuje za robotę. BWZ

Promo roku Nasz kochany Nathan Flame na Summer Fights 2012 :)

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik)- odpowiem jak Natan PXW.

Ok to na tyle odemnie pozdrowienia ludziska i Wesołych świąt

P.S Vebve rozpatrzyłes też już kategorie Hardcore ?:P

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307323

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) Black Joker

Nie ma co. Krystyna doskonale się rozwinął. Mikrofonowo każdego rozkładał na łopatki..i doliczał do trzech... he he

WTF ROKU Diamante? Diamente? Coś takiego.[/b]

Zupełnie nie podeszła mi ta postać. Ok, była (jest?) BARDZO oryginalna, ale nie wszystko co oryginalne jest dobre. Dla mnie to nie jest fajne po prostu i tyle. Można wyrażać opinie :)

Gimmick roku: Black Joker

Bezkonkurencyjny. Był co prawda jeszcze Nightmare, ale dla mnie on w ogóle nie jest wiarygodny. W dodatku ten kostium to masakra. Joker rozwija swoją postać, jest diabelnie dobry i tak zostanie...mam nadzieje.

Image roku Resh

Pomalowana twarz, jeansy, ciężki punk to jest to! He he. Ja go jak najbardziej kupuje. Koleś jest ciekawy.

Storyline roku Snake vs Black Joker

Tak jak napisał Natan...Nie wybieralem Shadow'a i Joker'a, bo brakowało zakończenia. Ten feud był solidny, chociaż był do jednej bramki. Świetna walka na Extreme Hell (Superkick i BAM! Na 2 stoły!) no i to wszystko! ;]

Mic skill roku Black Joker

Mnóstwo świetnych prom. Tyle.

Backyardmania III

Promo roku

Nathan Flame - Summer Fights 2012. Potrafił wkurwić skamieniałą publikę.

Matt Blazer :)

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307327

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) Snake

WTF ROKU Mr. Fitness

Gimmick roku: Black Joker

Image roku Black Joker

Storyline roku Snake vs Black Joker

Mic skill roku Natan

Ring WKSW

Promo roku

brak

STEVEN

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307338

Ja również muszę się wypowiedzieć.

Największy progres roku- zgodzę się tu z the virus , ponieważ młodsze federacje typu BWN ,TWF są nie postrzegane bo PXW wyrobiło sobie taką markę że nikt nie zwraca na nie uwagi

ale zastanówcie się , BWN zbudowało ring to już zrobili ogromny postęp ponieważ nikt w tym roku nie dokonał czegoś takiego, następnie niesamowite walki szczególnie hardcore , jak ich pierwszy raz oglądnąłem ( to była walka last man standing ) to aż miałem ciarki , a później było już tylko lepiej , chłopaki podwyższyli poprzeczkę jeżeli chodzi o walki Hardcore na polskiej scenie.Wszystkie przygotowania jeżeli chodzi o walki np: zbudowanie stołów , drabina zawieszenie pasów , nawet zbudowanie rusztowania specjalnie na jedną walkę , przepuszczam że innym by sie nie chciało.

TWF już gorzej , w tym roku szczególnie nie zabłysnęli , no ale widać że roili powoli postępy.

A więc mój głos daje na BWN

WTF ROKU- BRAK

Gimmick roku-BLACK JOKER i tu nic nie mam do dodania bo każdy już wszystko napisał

Image roku - I tu raczej nie miałem problemu bo to gołym okiem widać że tą osobą jest CMD ,od góry do dołu przemyślany strój , w najmniejszych szczegółach , jest bardzo charyzmatyczny i dlatego zwrócił tak na mnie uwagę.

Storyline roku - snake vs black joker ,nic dodać nic ująć

Mic skill roku - i to już pewne kto wygra tą kategorie - Black Joker

Backyardowa inicjatywa roku- Raczej postawił bym tu na Backyardmania 3 albo na BWZ

Promo roku - Nathan Flame - Summer Fights 2012

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) Tu tez miałem lekki problem bo nie wiem czy postawić na całą fede BWN czy wyróżnić tylko CMD , jak dla mnie on zrobił największe wrażenie , to właśnie on na całej scenie backyardu , jak by nie patrzeć najbardziej się narażał w walkach , potrafił zawalczyć dwie hardcorowe walki w ciągu zaledwie jednego miesiąca , co innym sie nie udaje w w ciągu roku , bardzo dobrze wykonuje akcje jak i je przyjmuje , nie botchuje akcji , co nie jest takie łatwe , zdecydowanie oddaje głos na CMD

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307372

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) - BHW, TWF, BWN

WTF ROKU-Rozpadnięcie się WTW po BM3 albo Odejście Terrego :shock:

Gimnick roku - Manny PXW

Image roku - Rash

Storyline roku- Hmm To jest trudne ale postawie na Joker vs Snake

Mic skill roku - Black Joker PXW

Backyardowa inicjatywa roku-BM 3

Promo roku- Nathan Flame w trakcie poszukiwania Sirreksa albo na Summer Fights 2012

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) - CMD ! !

Czekam na podsumowanie roku dzięki:)

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307404

Ciężko wybrać, jednak stawiam na BWN, ponieważ od zeszłego roku zrobili postęp i demolkę, która mi się podoba.

WTF ROKU

BWZ! Nie, że celowo głosuje na "swój" projekt, ale trzeba się przyznać bez bicia, że daliśmy z tym ciała, a bez BWZ, sam Głos Polskiego Backyardu schodzi na psy (i nie mam na myśli PSY'a, który wykonuje "Gangnam Style")

Gimmick roku

Black Joker, lub Resh. Obaj panowie mają tajemnicze postacie, które mi przypadły do gustu oraz umieją w bardzo dobry sposób mówić za micem.

Image roku

Remedy, bez dwóch zdań.

Storyline roku

Chudy - Steven. Ta dwójka jest pro i dla mnie jest głównym silnikiem napędowym w WKSW.

Mic skill roku

Tutaj mam mały kłopot, ponieważ "najłatwiej" byłoby powiedzieć, że PXW za BM III, ale mimo, że i tak PXW z tego powodu wygra, to jednak zagłosuję na PXW, ale z powodu, że ściągnęło na BM III stacje telewizyjnie i za to też powinno dostać nagrodę WKSW

Promo roku

W tym roku żadne promo mocno tyłka nie urwało, ale ten tytuł powinien dostać Nathan Flame za jego wypowiedź na Summer Fight.

TWF, ponieważ mimo hejtu trzyma się rok i nie wygląda na to, że ma upaść, tylko mam nadzieje, że chłopaki nie spoczną na laurach i sięgną wyżej.

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307410

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) Ogólnie PXW/ oraz BWN W porównaniu do sezonu 2011 całość była o wiele bardziej spójna oraz milsza dla oka. Nie mówię że ubiegłoroczny czas spędzony z PXW mnie nie satysfakcjonował, lecz z perspektywy fana widzę naprawdę wielki progres zarówno w samej federacji jak i tworzących ją zawodnikach. BWN samym zbudowaniem ringu szybko stało się fedką liczącą się na polskiej scenie. Mają kilka naprawdę dobrych meczy, nad stroną "mówioną" muszą jeszcze popracować, ale jestem jak najbardziej dobrej myśli :)

WTF ROKU: Nowa Era Wrestlingu. Poważnie co to do cholery było? xD Wiem że często chłopaki poprawiali nam humor swoimi niebanalnymi wyczynami na osiedlowym trawniku, rozmowami z kamerzystą w trakcie trwania walki, "ustnym" gongiem itp itd. Jednak te właśnie czynniki kalsyfikują grupę ze Świnoujścia w tej oto kategorii.

Gimmick roku: Black Joker Obecnie na polskiej scenie jak dla mnie nie ma gimmicku, który mógłby konkurować właśnie z tym który prezentuje Krystian. Miażdżąco dobry ring skill, świetne proma, cięty język, czego chcieć więcej? A mam wrażenie że nasz pan Joker dopiero się rozkręca...

Image roku: Resh Tutaj pójdę w podobną stronę co Virus. Głosuję na swoją osobę, ponieważ trochę jednak poświęciłem czasu i wysiłku na skomponowanie swojego image żeby nie być tylko kolejnym "chłopcem w szortach" (przynajmniej wizualnie ;d)

Storyline roku: Tu stawiałbym na trylogię Snake vs Black Joker o Pas PXW. Feud naprawdę solidny i dość konkretnie rozciągnięty w czasie aby mógł się rozwinąć i zakończyć wraz z końcem sezonu. Do tego dochodzą naprawdę fenomenalne walki dwóch panów i zakończenie rywalizacji które jak najbardziej było do kupienia.

Mic skill roku: Matt Blazer Naprawdę nieźle się wyrobił. W jego promach czuć to wyluzowanie, widać że nie mówi tekstu wyuczonego na pamięć, robi swoje w pełni świadomie i wychodzi mu to kapitalnie.

Backyardowa inicjatywa roku: Bez wątpienia Backyardmania III Tak to było naprawdę coś MEGA. To spotkanie tak naprawdę konkretnie rozpoczęło moją przygodę z backyardem. To trzeba było przeżyć.

Promo roku: Nathan Flame na Summer Fights Naprawdę kawał dobrej gadaniny, przy czym nawet momenty interakcji z publiką. Nic dodać nic ująć ;D

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) PXW! PXW! PXW! :P

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307415

I ja się pokuszę aby zagłosować.

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) - Może to głupie ale zagłosuję na swoją federacje BWN. Zbudowanie ringu to ciężka sprawa a jeszcze ciężej jest coś w nim pokazać , aby się ludziom podobało.Trenowaliśmy ciężko , liczne kontuzje nawet niektóre poważne , ale nie poddawaliśmy się i robiliśmy to dalej. Robiliśmy wszystko aby się rozwijać żeby nie stać w miejscu . I to by było na tyle .

WTF ROKU- Odejście Terrego

Gimnick roku - Bez wątpienia Black Joker

Image roku - Niestety muszę wskazać na siebie , poświęciłem dosyć dużo czasu aby skompletować strój, aby wszystko do siebie pasowało. Bo wrestler nie powinien wyglądać jak wyjęty z ulicy , ale powinien wyróżniać się z tłumu , a ja taką osobą jestem.

Mic skill roku -Black Joker

Backyardowa inicjatywa roku- I tu są dwie opcje , Backyardmania 3 lub BWZ .

Szacunek dla BWZ że powstało , bo to zawsze coś nowego i dobrego dla polskiej sceny.

No a Backyardmania 3 , była najlepszą rzeczą która mi się przytrafiła w życiu , i chyba tu nie jestem odosobniony , dla wszystkich była to dobra lekcja.

Promo roku - Nathan Flame za jego zajebistą wypowiedź na Summer Fight.

Kurdę i znów będę samolubem i wskażę na siebie :D , trochę to głupie pisać o sobie ale co mi tam, przez ten rok pracowałem ciężko , walczyłem większość walk gdzie wszystko było dozwolone , to większe ryzyko kontuzji no i większy ból. Narażałem się w walkach aby podnieść poprzeczkę na polskim backyardzie , to był mój główny cel. Zawsze chciałem zaskoczyć ludzi czymś nowym , aby nie było monotonni. Starałem się aby moje akcje były wykonywane perfekcyjnie żeby nie wyglądały byle jak. Również przyjmowanie ciosów , przyjmowałem ciosy czysto , czyli głównie chodzi o to aby nie zasłaniać się rękami przy np: clothesline lub odwracać się barkiem , (jak u niektórych niestety to widać :P ).

W wrestlingu nie można się bać , bo strach tylko ogranicza.

Dzięki :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307439

Jest to PXW tak jak moi poprzednicy wspomne tylko że PXW poczyniło ogromne postepy zarówno w ringu jak i poza nim.

WTF ROKU

Monster

Gimmick roku

Jest to zdecydowanie Black Joker i tu nie trzeba nic wyjaśniać

Image roku

Na ta nagrode zasłużył sobie nowy zawodnik na polskiej scenie backyardowej, Resh. Długo pracował nad swoim wygladem i myśle że osiągnał sukces w tej dziedzinie. Jego image świetnie odwzorowuje postać jaką gra.

Storyline roku

Feud na lini Black Jokera vs Snake

Mic skill roku

Matt Blazer, dlaczego? To proste mówi bez jąkania, na luzie.

BM III

Promo roku

Nathan na Summerfights

Tutaj nie mam żadnego faworyta, myśle że każda federacja oraz każdy zawodnik ma potencjał jedyne czego potrzeba to determinacja oraz współpraca.

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307463

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) - Jak dla mnie duży postęp zrobiło BWN , także ewidentnie głos należy do nich ;)

WTF ROKU - Diamente z PXW - totalna porażka i dno , nie podchodzi mi ta postać ani trochę.

Gimmick roku - DAVID - ewidentnie głos oddaje na niego za jego styl walki , proma i za całokształt , to co zrobił w 2012 roku to była magia , także głos idzie na niego ;)

Image roku - Silenzo , jak dla mnie zawsze ma wspaniały pomysł do swojej postaci ;)

Storyline roku - Hardcore Icon vs DAVID - od samego początku podobała mi się ta inicjatywa doprowadzenia ich do HardcoreManii III od przegranej ich na Valise Of Destiny :)

Mic skill roku - Jakoś mi trudno wybrać pomiędzy Black Jokerem , a David'em oboje mają w sobie to coś także niestety ale tutaj stawiam na remis ;)

Backyardowa inicjatywa roku = Ewidentnie można powiedzieć że pozyskanie ringu przez WKSW

Promo roku - H.P.W. 21/10/2012 - David miażdży rywali w swoim promie !.

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) - Ciężko powiedzieć fakt faktem każdy zasłużył na tą nagrodę bo każdy coś w to włożył !

Pozdro ! ;]

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-307776

• 3 tygodnie później...

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik) - Nie będę oryginalny - PXW - Dlaczego? No chyba nie muszę na to pytanie odpowiadać :twisted:

WTF ROKU - Wiem ,że zaraz spadnie od groma hejtu itp. ,ale jak dla mnie WTF Roku 2012 to nie pojawienie się na BM3 HPW i WSW/DSW oraz Profesor Polskiego Backyardu Matt2Hot.

Nie pojawić się na najważniejszej gali w roku, potem tydzień później przyjechać na tygodniówkę robiąc zamieszanie i na koniec komentować i hejcić prawie wszystkich co się pojawili na BM? W T F ?

Gimnick roku - Zdecydowanie Black Joker - największy skurwiel wśród skurwieli , nie do przebicia

Image roku - Tutaj się waham między Rash'em i Monster'em i chyba nie będę tego roztrząsać i zostawie tych dwóch panów razem :)

Storyline roku - Black Joker vs Snake

Mic skill roku - BLACK JOKER x3

Backyardowa inicjatywa roku - BM 3

Promo roku - Nathan Flame(wszystkie proma z poszukiwania Sirreksa oraz to z Summer Fights - GENIUSZ!)

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) - Według mnie wszelkie młode federacje typu TWF,BWN jak i te stare jak PXW,WSW/DSW,HPW mają potencjał ,który trzeba po prostu wykorzystać :)

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-309039

Największy progres roku (tu obojętnie feda czy zawodnik)- Snake, chłopak niesamowicie rozwinął się przez krótki okres czasu.

WTF ROKU-Odejście Terrego, zdecydowanie wielki cios dla PXW i polskiego backyardu. Świetny ring skill i wyrazista postać.

Gimmick roku- Black Joker, mimo że niektórzy powiedzą że to podróba z naszego mrocznego rycerza to jednak sprawdza się do tej pory.

Image roku-Nathan Flame zwłaszcza podczas walki z Sirreksem, kozackie entrance attire :)

Storyline roku- Terry vs Black Joker lub Sirreks vs Nathan

Mic skill roku- Black Joker, świetne proma.

Backyardowa inicjatywa roku-Backyardmania.

Promo roku-Nathan Flame na Summerfights

Największy potencjał (tu obojętnie czy feda, czy program czy zawodnik) -tu nie mam nic do wyróżnienia, myślę że dużo osób by tu pasowało i trudno wybrać.

https://forum.wrestling.pl/topic/31763-backyardowe-podsumowanie-roku/#findComment-309051

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Słaby w ringu na majku też nima szału. Wolałbym jakiegoś ELiasa żeby np. zatrudnili.
    • RomanRZYMEK
      Przegrał w kiepskim stylu, zaliczając najlepszy HICM ostatnich lat? Dawał najlepsze proma w swojej karierze, w czasie rywalizacji właśnie z Punkiem. Słuch o nim zaginął? Właśnie wrócił i dalej jest jednym z ważniejszych graczy w rosterze. Porażka z Punkiem wcale nie sprawiła, że stracił Momentum. Na, ten program zbudował go w oczach wielu fanów, którzy dają mu słusznie miano MVP ostatniego roku w WWE. 
    • PTW
      Polska część rosteru PTW prezentuje kapkę swoich umiejętności i zaprasza Was na gale w 2025 roku! Bilety na wydarzenie 11 stycznia już dostępne, korzystajcie i do zobaczenia! <3 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
      Ehh jak ja go nie trawie... Irytujący, ociężały kloc.
    • Mr_Hardy
      W nowym roku postanowiłem, że spróbuję coś częściej pisać, choć nie wiem, na ile mi to wyjdzie, bo nigdy mi to jakoś nie szło. "The Rated R Superstar" Cope... Ktokolwiek to wymyślił, nie był wtedy trzeźwy. Do rozpadu The Acclaimed coraz bliżej. Lubiłem ich jako tag team, cieszyłem się, kiedy wygrali pasy, ale moim zdaniem więcej już chyba nie dało się z nich wycisnąć jako drużyna. Nieźle Jeff Jarrett postraszył tym, że może ogłosić emeryturę, choć nie do końca w to uwierzyłem. Jeff podpisał ostatni kontrakt jako wrestler i chce iść po główny pas, co jest głupie, bo od razu wiadomo, że nic z tego nie będzie. Na Wrestle Dynasty Mercedes Moné stanie w obronie pasa NJPW przeciwko Minie. Bardzo chciałbym, żeby wygrała Shirakawa, ale, mówiąc szczerze, szanse są bliskie zeru. Jedyny promyk nadziei to fakt, że to pas NJPW. Co tam jeszcze? O, Ricochet przechodzi heel turn. Ok, coś się zacznie z nim dziać. To chyba na tyle, co udało mi się napisać.
  • Dodaj nową pozycję...