Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk wyląduje na wózku inwalidzkim? Colt Cabana powróci do W

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WWE opublikowało na swoim kanale YouTube film o czasach Colta Cabany w WWE (Scotty Goldman). Wywołało to spekulacje, że zawodnik może w niedługim czasie powrócić do federacji.

Colt znalazł się również na liście najbardziej charakterystycznych zawodników i pracowników WWE o korzeniach żydowskich, która została zamies...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-punk-wyladuje-na-wozku-inwalidzkim-colt-cabana.html
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

3

• Vercyn

2

• Grishan

2

• kr3cik-bmc

2

Top użytkownicy w tym temacie

Niech Cię szlag Vercyn! Podniosłeś mi ciśnienie tytułem tego newsa. Całe szczęście, że to chodzi tylko o pojawianie się na raw...
dobra to juz jest smieszne , te wasze tytuly newsow , idz zatrudnij sie na onecie albo interii, tam takich pelno. i tak kazdy oglada najnowszyz news wiec po co robic ten chwyt? denerwuje mnie to bo to tak jakbym czytal jeden z tych gownianych portali typu onet... brawo Vercyn ,oby tak dalej -.-. Nie widze innego wyjscia niz to zeby na RR Ziggler zostal WHC juz mam dosc ogladania drewien w ringu z pasem WHC

Hehe. Tytuł jak najbardziej ok. Przeczuwałem, że będzie to coś w tym stylu, ale jak widać ludzie się chwytają. Co do wypowiedzi zdenerwowanego pana, to portale takie jak onet czyta cała Polska i pewnie nieźle trzeba by było się nagimnastykować, żeby się tam wbić na stałe. Dlatego dziwi mnie, że podobnego porównania używa się jako czegoś negatywnego. Wracając do tytułu - tak się robi kliknięcia i zachęca do czytania nawet jeżeli treść nie jest jakaś porywająca. Jestem na tak. ;)

Co do samego pomysłu, żeby wepchnąć Punka na wózek, to po prostu będziemy mieli ciąg dalszy szmacenia go. Jak ten pizdeusz będzie narzekał i spierniczał na tych kółkach przed wściekłym Rybackiem. Inna możliwość - po prostu ucieknie z tego wózka, a Cole krzyknie standardowe "I can't believe it. It's a miracle". :)

A Muppety przewinę. Lekarz kazał mi unikać stresów. :roll:

Jeżeli zaś chodzi o plany kreatywnych, to zaskoczyła mnie wiadomość o zatrzymaniu pasa przez Kingstona. Ja bym obstawiał, że Wade jednak przejmie IC.

14453752125651e0a536c69.jpg

Właśnie o to chodzi, żeby pomysł był chwytliwy, pewnie nie jest to jakoś znaczące, ale na 4 komentarze, w 3 jest mowa o pierwszych słowach nagłówka, zanim przeczytałem o co tak na prawde chodzi myślałem, że kolana Punka są na tyle zniszczone, że za kilka(naście) lat nie będzie mógł chodzić o własnych siłach, na szczęscie chodziło o coś innego, najpierw Heyman (o nim i o Finkelu slyszałem, ale że Macho Man miał żydowskie korzenie? : o) zawałowiec, teraz Punk kaleka, jedyny team, wokół któregoś coś się dzieje.

Usosi zapowiadają zdobycie 3(4) tytułów mistrzowskich? no chyba w Hula-Kula Tonga Wrestling Federation, bo według mnie są jednymi z pierwszych do odstrzału po WM. Teoretycznie nic do nich nie mam, ale są zbyt szarzy i nudni jak na WWE. Całą swoją postać opierają na tańcu Haku, czy tam Haka i na powiązaniach rodzinnych z...Haku.

Raczej do przewidzenia było, że po TLC nic nie ulegnie zmianie, żaden tytuł, ani tym bardziej walizka nie zostaną ruszone.

Na czele stawki dobrze znanych mid-carderów oczywiście widziałbym Morrisona oraz Carlito, same ich oglądanie w ringu sprawi wielu ludziom przyjemnośc, może czasem dostaną więcej niż 10 minut spotu. Shelton Benjamin czy MVP raczej nie wrócą, mają ugruntowane pozycje w swoich federacjach i na ich miejscu nie wracałbym do vincelandu.

• Urządzenie:  Android

że Macho Man miał żydowskie korzenie

Jeżeli dobrze pamiętam, to Żydem jest się po ojcu (jeżeli chyba chodzi o wiarę) - jeżeli się mylę, to sprostujcie mnie. Z kolei on miał korzenie żydowskie po matce, co nie oznaczało, że wyznawał judaizm.

Hehe. Tytuł jak najbardziej ok. Przeczuwałem, że będzie to coś w tym stylu, ale jak widać ludzie się chwytają.

Taaaa... tylko w poprzedniej wersji tytułu był wykrzyknik zamiast pytajnika co diametralnie zmieniło sens zdania :)

Co do "obrażania" kogoś porównując do onetu to w tej chwili poziom tytułów (wnętrza nie czytam, bo tytuły mnie jakoś odstraszają) jest porównywalny z odpowiednikami w Fakcie. Niby praca, w miarę dobrze płatna, ale opinia o autorach tekstu nie jest pozytywna.

że Macho Man miał żydowskie korzenie

Jeżeli dobrze pamiętam, to Żydem jest się po ojcu (jeżeli chyba chodzi o wiarę) - jeżeli się mylę, to sprostujcie mnie. Z kolei on miał korzenie żydowskie po matce, co nie oznaczało, że wyznawał judaizm.

Na odwrót, Vercyn, "pełnoprawnym" Żydem zostaje się po matce.

Muppety....ah no co jest....nuda.

Ciekawe, że w tej liście żydów nie wymienili Kidmana i Kelly Kelly

48798430952f294e69c1e4.jpg

Hehe. Tytuł jak najbardziej ok. Przeczuwałem, że będzie to coś w tym stylu, ale jak widać ludzie się chwytają.

Taaaa... tylko w poprzedniej wersji tytułu był wykrzyknik zamiast pytajnika co diametralnie zmieniło sens zdania :)

Co do "obrażania" kogoś porównując do onetu to w tej chwili poziom tytułów (wnętrza nie czytam, bo tytuły mnie jakoś odstraszają) jest porównywalny z odpowiednikami w Fakcie. Niby praca, w miarę dobrze płatna, ale opinia o autorach tekstu nie jest pozytywna.

Znak zapytania jest lepszy. Wykrzyknik bardziej sugerowałby, że to fake/storyline/chwytliwy tytuł. A znak zapytania stwarza niepewność. Czytelnik zastanawia się, czy aby lekarze po zbadaniu Punka nie orzekli, że ten powinien dać sobie spokój z wrestlingiem (jak np. Edge).

Jeżeli chodzi o "Fakt" to jest to pierdolenie przemądrzałego narodu. Pierdolenie polega na tym, że wszyscy narzekają jaki to "Fakt" zły, a wszyscy czytają (czasami nieświadomie, bo informacje z "Faktu" idą w Polskę poprzez różne portale). Przeciętny zjadacz chleba (zakładam kr3cik, że ty również do tego grona się zaliczasz, podobnie jak ja) dobrze wie kim jest mama Madzi, ale nie potrafiłby odpowiedzieć o czym pisali, chociażby, w ostatnim tygodniu w Gazecie Prawnej. Poza tym typowy zjadacz chleba (oczywiście zagorzały przeciwnik wszelkich "Faktów" i "SE") nie kuma, że media w ogóle się tabloidyzują, co jest odpowiedzią na oczekiwania Czytelników. Przoduje w tym "poważna" Gazeta Wyborcza, chociaż ludzie stroją poważne miny, gdy ją czytają. Natomiast tytuł w artykule z założenia powinien przyciągać uwagę. Bez względu na to, czy jest to tabloid, czy np. portal ludzi pasjonujących się wrestlingiem. Poza tym Atti to nie jakiś kościelny periodyk, żeby oburzać się takimi rzeczami. Przestańcie więc już boleć nad tym jak to Atti upodabnia się do onetu. Po pierwsze - nie upodabnia się. Po drugie - od twórców onetu niejeden krytykant mógłby się uczyć.

Swoją drogą - bycie dziennikarzem w tabloidzie nie jest sprawą łatwą. Trzeba być sprytniejszym, bardziej pomysłowym i czasami dużo bystrzejszym niż dziennikarz tzw. poważnego tytułu.

Amen.

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Po raz kolejny fajny tytuł newsa. Nie ukrywam, że przed przeczytaniem dałem się złapać i dobrze, o to chodziło.

Nie wiem dlaczego i jak to w ogóle możliwe, ale mimo, że są bliźniaczkami, tp jedna z Belli jest wyraźnie ładniejsza (ta z nierozrośniętą klatką piersiową).

Dzięki Vercyn za newsy.

Semper invicta