Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AFF Reaktywacja - zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ring name: Badu

Pseudonim: The Prospect

Pochodzenie: Kraków, Polska

Wzrost: 190

Waga: 75-85

Wygląd: Krótkie brązowe włosy, dość szczupły. Jego strój to nic nadzwyczajnego. Typowe wrestlingowe majty, ochraniacze na łokcie i łączone buty z nakolannikami (co jak Daniel Bryan). Na wejście skórzany, nie zapięty bezrękawnik z nie nałożonym kapturem. Cały komplet zawsze z tym samym kolorze. Zmienia się co kilka gal.

Styl walki: Technik z domieszką high-flyingu

Postać: Heel

Gimmick: Generic heel. Arogant obrażający publiczność, uważający siebie za guru federacji i najlepszego wrestlera na świecie.

Finishery:

Bad Bottom (Rock Bottom)

Bad Knee (Akcja typowo z zaskoczenia. Gdy zmęczony przeciwnik jest pochylony, Badu bierze rozbieg i równocześnie chwyta go za głowę i uderza kolanem w twarz)

Signature moves:

Gutwrench Powerbomb

Alley Oop Facebuster

Samoan Drop

Charakterystyczne akcje:

Sitout Rear mat Slam

Inverted Body Slam

Lifting DDT

Overhead Belly to Belly Suplex

German Suplex

Running Powerslam

Springboard Hurricanrana

Diving Clothesline (z narożnika)

Moonsault (z narożnika)

Camel Clutch

One-Handed Bulldog

Elbow Drop

Enzuigiri

Scoop Slam

Double Underhook Backbreaker

Double Underhook Suplex (z narożnika)

Full Nelson Facebuster

Da Shout Out

Gutwrench Suplex

Theme song:

Jestem ciekawy co z tego wyjdzie :)

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

4

• TheVillain

3

• Wieri

3

• Bigbrother

2

Top użytkownicy w tym temacie

Pseudonim: Big Masked Man

Urodzony: 18 lipca 1993

Pochodzenie: Katowice, Poland

Wzrost: 201 cm

Masa ciała: 130 kg

Postać: Tweener/Face

Styl: Coś pomiędzy Kanem a Big Showem, tylko, że trochę lżejszy

Finishery:

- Chokeslam

- Frog Splash

Akcje:

- Rope-hung DDT

- Powerbomb

- Clothesline

- Elbow Drop

- Big Boot

- Runing Big Boot

- Cross-Armed Neckbreaker

- DDT

- Chokeslam

- Piledriver

- submissiony (STF, Cross Armbreaker (Flying cross armbar)

Wygląd: Zamaskowana postać, spod maski widac tylko oczy i usta+niewielka część policzków, brazowe oczy, krótkie włosy. Ma lekki zarost na twarzy. Jest ubrany w spodnie Kane z 2011 roku i całą czarną koszulkę z długim rękawem, na której widnieje napis "Monster" .

Gimmick: Połączenie Kane z ery Arttidute i z przełomu 2011 i 2012 roku. Chce aby wszyscy się go bali gdyz wtedy osiąga nad rywalami przewage psychologiczna.

Charakterystyczne ruchy:

wolny krok, pewnośc siebie wymalowana na twarzy

Muzyka wejściowa: WWE Kane theme song 2012 - Veil Of Fire

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ring name: Wesley Krzysinho

Pseudonimy: Run AKC, Mr #37, Wesley W Superstar, 37Pac

Data urodzenia: 29 maja 1992

Pochodzenie: Sacramento, Kalifornia

Wzrost: 180

Waga: 75

Wygląd: Chłopak o niebieskich oczach i ciemnobrązowych włosach, które są starannie ułożone. Na ring wchodzi ubrany w koszulkę koszykarską Sacramento Kings, na sercu nadrukowane jest zdjęcie jego ukochanej Angel oraz napis Kings. Tył to W.Krzysinho i numerek 37. Walczy w czarnych luźnych jeansach, oraz białych "Najkach". Na nadgarstkach ma białe taśmy. Na wewnętrznej stronie przedramienia ma wytatuowane na prawej stronie "Angels are everywhere", na lewej "Wesley W Superstar". Podczas wchodzenia na ring ma na głowie odwróconą bandankę jako hołd dla swojego idola Tupaca.

Styl walki: Brawler i grappler

Postać: Heel

Gimmick: Najemnik, który zawsze podejmie wyzwanie, oczywiście nie za darmo. Wychowany na ulicach Sacramento, gdzie oprócz przemocy i obowiązku walki o swoje, namiętnie słuchał Tupaca. Nienawidzi każdego gościa ze wschodniego wybrzeża. Trudne dzieciństwo sprawiło, że nie boi się niczego i nikogo, jest po stronie tych którzy zapłacą mu więcej. Czasem jednak lojalność bierze górę nad kasą lecz zdarza się to bardzo rzadko. Typowy materialista.

Catchprase: "Na chuj drążysz temat?", "Paragonik zostawiam" (Tylko w momencie, gdy weźmie kasę i zdradzi swojego mocodawcę), "Ocipiałeś?!", "Angel Krzysinho Company przyjmuje zamówienia"

Finishery:

Run AKC (Atomic Drop+Knee Drop+Cravate Suplex)

# 37 (Canadian Destroyer)

Signature moves:

Wesley Lock (Brabo)

Angels Choke (Pentagram Choke)

Charakterystyczne akcje:

Chop

Clothesline

Bronco Buster

Tiger Faint Kick

Shoulderblock

Eye Rake

Slap

Backfist

Armbar

Armlock

Kneelock

Key Lock

Theme song:

Edytowane przez krzysinho
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Ring name: Szpicu

Pseudonimy: Big Electric. The Police Man

Data urodzenia: 11.07.1985

Pochodzenie: Dokładnie nieznane

Wzrost: 187

Waga: 90

Wygląd: Ma brązowe, podchodzące pod czarne oczy. Włosy również ma czarne. Na ring wchodzi z karnym kijem bejsbolowym, na którym jest krew. Ubrany jest w obdartą dżinsową katanę, a spodnie ma czarne w stylu Johna Ceny. Walczy w spodniach i białej koszulce na ramiączkach. Na nadgarstkach ma białe taśmy.

Styl walki: Coś w stylu Undertakera

Postać: Tweener, potrafi nieźle przygadać

Gimmick: Jest to psychol, schizofrenik. W dzieciństwie został oddany do domu dziecka. Dlatego jego pochodzenie jest nie znane. Sprawiał problemy wychowawcze. Gdy miał 12 uciekł z domu dziecka i od tego momentu żył na dworcu i na ulicy. Pierwszą styczność z wrestlingiem miał w wieku 18 lat. Dodatkowo wiele razu brał udział w nielegalnych walkach, aby zarobić na życie. Nie ufa nikomu z racji tego, że rodzice go opuścili. Gdy się wkurzy, to nikt nie jest w stanie nad nim zapanować.

Catchprase: Yippee-ki-yay, motherfucker! Lepiej zejdź mi z drogi, chyba że Zycie Ci nie miłe.

Finishery:

Yippee-ki-yay, motherfucker[Running Knee Lift]

Texas Piledriver

Signature moves:

Sit Out Powerbomb

Angle Slam

Charakterystyczne akcje:

Elbow Drop

Body Slam

Back Suplex

Suplex

DDT

Diving clothesline

Big Boot

Clothesline

Theme song:

enimen we made you

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Pseudonim: Black Light

Pochodzenie: Wrocław, Polska

Urodzony: 02.01.1997

Wzrost: 182 cm

Waga: 90 kg

Wygląd: Dobrze zbudowany szatyn, brązowe oczy, obcięty na jeża. Walczy w krótkich spodenkach z napisem F*CK OUT. Do ring wchodzi w koszuli z materiału i marynarce.

Styl walki: Brawler,Technik

Postać: Tweener

Gimmick: Zależy od humoru. Jeśli jest zadowolony, walczy uczciwie nie popełnia przewinień, ale jak ktoś mu zajdzie za skórę po walce będzie się znęcał różnymi przedmiotami, jak gong czy ekrany od telewizorków ze stołu komentatorskiego.

Finishery: Extreme Twist of Fate,Stunner(najczęściej),LeBell Lock(zawsze po Stunnerze)

Signature moves: Missile Dropkick,High Kick, Jumping Knee(na leżącego oponnenta)

Charakterystyczne akcje: Low Blow, Low Dropkick, Elbow Drop

Theme song:

196226315251bf7dfc3a762.png

Kiedy jakaś orientacyjna data startu?

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kiedy jakaś orientacyjna data startu?

Gala pojawi się w Weekend.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Nie chcę się czepiać, ale jest już poniedziałek, a gali jak nie było, tak nie ma.

no własnie... czekam na tę galę.

Lol, jest jakieś 10 osób w rosterze, więc jak na razie nie ma co liczyć na cuda. Ale trzymam kciuki i zgłaszam swoją postać. Skowpiowałem opis z zapisów do poprzedniej próby, zmieniłem tylko parę szczegółów.

Name: James Stewart

Nickname: Showtime (możesz używać tego częściej niż imienia i nazwiska)

Pochodzenie: Chicago, Illinois

Wzrost: 194cm

Waga: 110 kg

Wygląd: Włosy średniej długości, broda (nie tak długa jak u Bryana, coś jak James Hetfield lub Kirk Hammet), długie spodnie, mogą być jeansy, albo zwykłe czarne gacie, ochraniacze na łokcie i kolana. Wjeżdżając na arenę ma na sobie rozpiętą kamizelkę. Wygłaszając promo ma z reguły jeansy i koszulkę jakiegoś zespołu.

Postać (face/heel/tweener): tweener (może delikatnie podchodzić pod face'a, choć zrobienie walki TT z heelem w drużynie jak najbardziej dopuszczalne )

Gimmick: Coś na zasadzie Takera z czasów American Bad Ass. Wjazd na arenę na motocyklu. Przy wjeździe fajerwerki w stylu Goldberga (tylko na rampie). Bardzo dobry showman (jak nickname wskazuje ) Częste taunty (podniesienie ręki do góry a'la Rock, kucnięcie podczas walki mające na celu wyluzowanie, uspokojenie sytuacji, zastanowienie nad następnym ruchem lub zdenerwowanie przeciwnika/lekceważenie go i imitacja gry na gitarze). I taka wzmianka - wprawdzie wygląd jest najmniej ważny, ale chcę, żeby moja postać miała lańcuszek z krzyżykiem na szyi. Zachowanie podczas wejścia trochę zalatuje rockmanem, zresztą muzyka wejściowa lekka nie będzie Poza tym jeśli chodzi o zachowanie za mikrofonem, to przy wyluzowaniu Showtime opiera się o liny, lub siada na drugiej linie. Takim charakterystyczym powiedzeniem będzie "Czas na SHOW". Lubi dbać o swój tyłek, ratuje kolegów, atakuje wrogów (wszystko przy olbrzymiej owacji fanów :P) Nie boi się przeciwników, za mikrofonem stara się zmiażdżyć rywala (mniej więcej jak CM Punk), w walce zachowuje spokój i rozwagę. Co innego w meczach typu Hardcore, gdzie pokazuje drugie oblicze. W każdym meczu stara się dać super widowisko. W walkach NO DG nie boi się spotów wysokiego ryzyka.

Styl walki (technical, brawler, high-fly etc.): Coś podobnego do Shawna Michaelsa (troszkę techniki, trochę brawlu, bez chopów, nieco ewolucji, akcje z narożnika czasami się pojawią - mam nadzieję). Pisząc trochę techniki chodzi mi o np. zakończenie walki przez submission (o ile jakąś wygram)

Rodzaj wrestlera (heavy/cruiser): Raczej heavy. Z budowy ciała podobny do Shawna Michaelsa i Randy'ego Ortona, przy okazji - kilka tatuaży :P

Taunty:

*Imitacja gry na gitarze

*Podniesienie ręki w górę - tak jak The Rock

*Kucnięcie podczas walki, gdy jest chwila spokoju

*Siad na drugiej linie

*Przy oczekiwaniu na Spear siada na drugiej linie

Catchphrase:

*Czas na SHOW!!!

*Obczaj to.

*Jeśli nie masz co powiedzieć, to zamilcz.

*G*wno mnie to obchodzi!

*Po walce wywiozą Cię albo w karetce, albo w karawanie.

Finishery:

*Backflip DDT (Asai DDT, chyba wiesdz jak wygląda , czasami może być zakończony w stylu Kendricka czy Spike'a Dudleya)

*Duality (Chwyt jak do suplexu, jednak w powietrzu akcja przeistacza się w stunner; i mam jeszcze prośbę: czasem kończy się stunnerem, a czasem niech to będzie zwykłe TKO, ale pod tą samą nazwą)

*Rock N Roll Bottom (zwykły Rock Bottom, ale nazwa swoja xD)

Signature moves:

*Spear (w stylu Rhino lub Goldberga)

*Crazy Kick (Super Kick a'la Shawn Michaels)

*Vertebreaker (obowiązkowo musi być!)

*Welcome To St. Troopez (Elbow Drop z narożnika)

Charakterystyczne akcje:

*Cutter (wykonywany jako normalna akcja, lub jako kontra w stylu Ortona na Bournie)

*Flying Leg Drop

*Running Neckbreaker (można go znaleźć w SvR, wykonywany z rozbiegu od tyłu)

*Lou Thesz Press (chyba dobrze napisałem)

*Enzuiguri (na pewno źle napisałem, ale wiadomo o co chodzi, wykonywane tylko, gdy przeciwnik znajduje się na narożniku)

*Face Palm (teraz będzie ciężko, gdy przeciwnik znajduje się w narożniku postać bierze rozbieg, staje jedną nogą na klatce piersiowej przeciwnika, a drugą nogą kopie w podbródek, po wylądowaniu moze nastąpić od razu Crazy Kick)

*Falling Hammer (inaczej Jackhammer)

*Kick-Ass Bomb (Full Nelson Bomb)

*Lariat

*Mic Check z Kendo Stickiem (jeśli będą jakieś mecze No DQ)

*Emerald Fusion

Reszta ruchów no to wiadomo jakieś suplexy, scoop slamy itd. Ale tego już nie będę przecież wymieniał.

Submissiony:

*Snuff (Crossface)

*Show Clutch (Sharpshooter)

Theme song:

http://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk

Metallica - For Whom The Bell Tools

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Kolejny weekend i gali niema. Wiem, że roster jest za mały by wystartować, ale niepotrzebnie podajesz niemożliwą dla startu datę. Mam nadzieje, że coś z tego będzie i ta gala się kiedyś pojawi :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
  • Dodaj nową pozycję...