Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AFF Reaktywacja - zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Witam wszystkich, jak wiecie w tej chwili poziom Booking Zone jest po prostu kiepski. Pewnie wiele osób powie, że to ich nie obchodzi, ale ja chcę wrócić do pewnej rzeczy, która fajnie się zaczęła i niespodziewanie szybko zakończyła. Pewnie domyślacie się, że chodzi mi o AFF. Marzy mi się takie coś jak podczas pierwszej wersji tego pomysłu, wiem że może być ciężko ale to nie jest problem. Więc mam do wszystkich prośbę. Zapisujcie się pod tematem od razu z nazwą wrestlera. No więc jeśli chodzi o push to będzie pod uwage brany ciekawy gimmick zawodnika, a także wasze zainteresowanie i oddanie sprawie (chodzi o to żebyście komentowali gale a na pewno to wam pomoże).

PS - Zapytałem pierwszego autora tego pomysłu czy nie ma on nic przeciwko wznowieniu AFF i ten nie miał nic przeciwko.

Edytowane przez Arkao

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

4

• TheVillain

3

• Wieri

3

• Blalight

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Zgłaszam swojego zawodnika.

Pseudonim: Konrad von Würdevoll

Urodzony: 8 września 1992

Pochodzenie: Wiedeń, Austria

Wzrost: 198 cm

Masa ciała: 136 kg

Postać: Heel

Styl: Technik z elementami powera. Zakłada wiele dźwigni, dążąc do osłabienia lub poddania rywala. Pomimo dużej masy jest bardzo sprawny. Bez porównania z RVD czy Mysterio, ale jest w stanie wykonać salto z narożnika. Potrafi uwolnić się z niemal każdej klamry, co nie znaczy, że zawsze mu się to udaje. Wykorzystuje ogromną siłę do znęcania się nad mniejszymi przeciwnikami i przeciwstawiania się większym. Rzadko używa ciosów, a jeżeli już, to głównie potężnych Chopów i Uppercutów.

Finishery:

- Verletzung Verachtung (Reverse Figure-Four Leglock)

- Silencium (Step Side Kick z zaskoczenia)

- Palmarium (Modified Suplex Cutter)

- Poena Leccionem (Samoan Drop z zaskoczenia)

Akcje:

- Doctrinam (Double Underhook Back to Back DDT - Jest to akcja wyglądająca jak odwrócony Killswitch)

- Cubito Aequet

- Diving Cubito Aequet

- Spernentes (Diving Senton Bomb)

- Syncopa (Full Nelson Hold, okazjonalnie w wersji Back to Back, czasami zakończony Full Nelson Slam)

- Dulcis Somnia (Sleeper Hold z Body Scissors)

- Overhead Belly to Belly Suplex

- Belly to Belly Suplex

- Exploder Suplex

- Teardrop Suplex

- Full Nelson Suplex

- Snap Suplex

- Delayed Vertical Suplex Powerslam

- Body Slam

- Forward Fireman's Carry Slam

- Runing Front Powerslam

- Fallaway Slam

- Pumphandle Slam

- Military Press Slam/Drop

- Scoop Powerslam (kontra)

- Spinning Side Slam (kontra)

- Electric Chair (kontra)

- Clothesline

- Short-Arm Clothesline

- Short-Arm Elbow Smash

- Big Boot

- Runing Big Boot

- Cross-Armed Neckbreaker

- Sit-Out Spinebuster (kontra)

- Spinning Spinebuster (kontra)

- Swinging Reverse STO

- DDT

- Chokeslam

- Piledriver

- Backbreaker Rack

- Boston Crab

- Side Backbreaker to Sidewalk Slam

- Step-Up Enzuigiri

- Enzuigiri

- Apron Enzuigiri

- Full Nelson Turnbuckle Smash

- Kip-Up (okazjonalnie)

- Turnbuckle Flip

- Diving Moonsault

- Russian Leg Sweap

- Sit-Out Powerbomb

- Gutwrench Powerbomb

- Uppercut

- Hard Chop

- Snapmare

- Dropkick (bardzo rzadko)

- Corner Discus Elbow Smash

+ niezliczonej ilości submissiony (zależnie od sytuacji)

Kombinacje:

- Turnbuckle Flip/Apron Enzuigiri/Spernentes

- Doctrinam/Cubito Aequet/Palmarium

- Step-Up Enzuigiri/Cross-Armed Neckbreaker/Verletzung Verachtung

- Corner Discus Elbow Smash/Snapmare/Diving Cubito Aequet lub Diving Moonsault

Wygląd: Ciemny blondyn, krótkie włosy, niebieskie oczy. Ma lekki zarost na twarzy. Sylwetką przypomina Chrisa Mastersa. Jego strój ringowy również kojarzy się z The Masterpiecem, ale z przodu majtek ma ozdobne KvW, a z tyłu herb swojego rodu. Całość zwieńczona jest liśćmi laurowymi. Strój może mieć kilka wariantów kolorystycznych. Chodzi ubrany w płaszcz (William Regal), którego kolor jest zawsze zgodny z barwą stroju ringowego.

Gimmick: Połączenie cech Damiena Sandowa i Williama Regala. Szlachcic, uczony. Pomimo bardzo młodego wieku posiada wysokie wykształcenie i niemałą wiedzę na niemal każdy temat. Twierdzi, że wszyscy ludzie są idiotami i krytykuje cały otaczający go świat. Zna wiele języków, np. niemiecki, włoski, angielski, francuski, hiszpański, rosyjski, łacinę. Proma wygłasza po niemiecku, a następnie tłumaczy na angielski, stosując swój charakterystyczny zwrot "Teraz przetłumaczę, ponieważ nawet nie posądzam was o to, że zrozumieliście". Często robi łacińskie wstawki. Mówi ludziom, że powinni się uczyć, a najlepszą nauką będzie dla nich słuchanie go. Używa zwrotów: "albowiem", "przeto", "w istocie". Kibice go nienawidzą (z wzajemnością). Lubi współpracować, a właściwie lubi kiedy ktoś pracuje za niego. Mimo doskonałych warunków fizycznych i umiejętności, stroni od walki i często ucieka przed rywalami. Nie robi tego jednak ze strachu (tylko on tak twierdzi), lecz, jak sam mówi - "aby nie kaleczyć swoich zacnych dłoni na plebejskich twarzach".

Charakterystyczne ruchy:

- Ukłon z artystycznym wymachem ręki,

- Mycie dłoni po wygranej walce w złotej wazie i wycieranie ich jedwabnym ręcznikiem,

- Postawa stojąca z jedną ręką na piersiach lub za plecami i drugą uniesioną w górę,

- Prezentowanie swojej idealnej sylwetki,

Muzyka wejściowa: Marsz Turecki - W. A. Mozart

PS. Podobnie jak w przypadku Wieriego, częste edycje mojej postaci były spowodowane uzupełnianiem akcji oraz gimmicku. To jest wersja finalna i nie będę już nic zmieniał. Bardzo duża ilość movesów ma na celu odciążenie writera od pisania przypadkowych akcji w niektórych momentach. Jednocześnie proszę, aby moja postać nie używała żadnych movesów, których nie wymieniłem. Wyjątkiem są Punche, ale, jak można wywnioskować z opisu stylu, on rzadko ich używa. Nie dotyczy to zwykłych Stompów, itp., lecz o tym chyba nie muszę pisać.

Edytowane przez DestructionMachine

Zgłaszam swojego zawodnika.

Pseudonim: Konrad von Würdevoll

Urodzony: 8 września 1992 (...)

chyb nie mozna wymyslać zawodników...

Wręcz przeciwnie - to jest nawet wzkazane :D

Pozdrawiam, Kari.

Edytowane przez TheVillain

Postanowiłem że zmienię swojego zawodnika a dokładniej stworzę własnego. Chyba będzie ciekawiej jak w rosterze pojawi się więcej innowacyjnych postaci.

Ring Name: Bart Wieri

Urodzony: 18.05.1987

Pseudonimy: "Prisoner Nr 62000", "Prison Nightmare", "Mr. Knockout"

Pochodzenie: Nowy Jork, Stany Zjednoczone

Wzrost: 195 cm

Waga: 120 kg

Wygląd: Budową ciała bardzo przypomina przypomina The Rocka. Ma niebieskie oczy, krótkie włosy, ciemny blondyn. Przeważnie ma kilkudniowy zarost. Posiada tatuaż w górnej części pleców oraz całe wytatuowane ręce (bardzo podobnie do Randy'ego Ortona). Pod okiem znajduje się charakterystyczna, niewielka blizna. Walczy w typowym, pomarańczowym, więziennym stroju z lekko podciągniętymi rękawami. Z tyłu ubrania posiada nadrukowany swój numer więzienny "62000".

Styl walki: Brawler/Submission

Postać: Heel

Gimmick: "Więzienny zabijaka". Wychowany przez ulice. Były więzień a jeszcze wcześniej niepokonany zawodnik MMA (wszystkie walki wygrane po brutalnych nokautach) który trafił za kratki po bójce w barze w której zmasakrował kilku swoich rywali używając do tego wyłącznie swoich pięści. Małomówny ale kiedy trzeba potrafi ostro dyskutować. Ma arogancki stosunek do innych. Bywa agresywny i dąży do celu po trupach. Nie interesuje go czy jego przeciwnik to Heel czy Face. Lubi dominować w ringu i zadawać ból swoim rywalom ale, przeważnie stara się jak najszybciej zakończyć pojedynek bez zbędnej zabawy i znęcania się. Ma głęboko w poważaniu jak reaguje na niego publiczność. Indywidualista ale, potrafi współpracować jeśli ma z kimś wspólny cel.

Catchphrase:

"Nie obchodzi mnie jak się nazywasz, dla mnie jesteś kolejnym facetem który prosi się by przywalić mu mordę."

"Nigdy nikogo nie zabiłem ale, jak to mówią... kiedyś musi być ten pierwszy raz."

Taunt: Unosi ręce w górę wykonując gest symbolizujący kajdanki.

Finishery:

- Final Judgment (Rock Bottom)

- Spear

Signature moves:

- Float-Over DDT

- Spinebuster

Charakterystyczne akcje:

- Backbreaker

- Back Suplex

- Closeline

- Elbow drop

- Facebuster

- Flapjack

-Neckbreaker

- Overhead belly-to-belly suplex

- Powerbomb

- Powerslam

- Superplex

- Shoulderbreaker

- Samoan drop

Submissiony:

- Ankle Lock

- Kimura Lock

- Sleeper Hold

Theme song: Tommy Fields - Wildfire in the Streets (http://www.youtube.com/watch?v=0sU6o0FwfsQ)

P.S. Częste edycje spowodowane są głównie zmianami akcji i dopiskiem do gimmicku ale, wszystko już ostatecznie zrobiłem i raczej więcej nie będę edytować :D.

Edytowane przez Wieri

Witam wszystkich jeszcze raz,chciałbym przeprosić osoby które zrobiły już zapis ale zmieniłem zdanie co do AFF.Po tym jak pewne osoby nalegały bym zrobił pewną zmianę robię ją.Od teraz wszystkie osoby które robiły zapis na Wrestlera który istnieje faktycznie muszą zrobić to jeszcze raz.Tylko że teraz każdy musi zrobić zapis z postacią wymyśloną przez siebie.

To jest wzór.

Wzór zawodnika

Nick-

Gimmick

Styl Walki

Finishey

SM

Osoby które zrobiły już zapis na własne postacie nie muszą nic zmieniać.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Nick- Black Light

Gimmick- Tweener

Styl Walki- Brawler,Submission

Finishery-Stone Cold Stunner,Cross ArmBreaker

SM- Batista Spinebuster, Flying Elbow

196226315251bf7dfc3a762.png

Witam wszystkich jeszcze raz,chciałbym przeprosić osoby które zrobiły już zapis ale zmieniłem zdanie co do AFF.Po tym jak pewne osoby nalegały bym zrobił pewną zmianę robię ją.Od teraz wszystkie osoby które robiły zapis na Wrestlera który istnieje faktycznie muszą zrobić to jeszcze raz.Tylko że teraz każdy musi zrobić zapis z postacią wymyśloną przez siebie.

To jest wzór.

Wzór zawodnika

Nick-

Gimmick

Styl Walki

Finishey

SM

Jeśli mogę coś jeszcze wtrącić to wydaje mi się że wzór zawodnika w tym momencie jest trochę zbyt okrojony (brak theme, określenia postaci i wyglądu) bo tak na dobrą sprawę wypełniając go niewiele wiadomo o zawodniku co chyba powinno być najważniejsze . Pozwolę sobie dać bardziej obszerną propozycję wzoru i mam nadzieje że arkao ją w jakimś stopniu wykorzysta albo chociaż stworzy własną bardziej rozbudowaną. Liczę że ten projekt tym razem wypali i trzymam za niego kciuki.

Moja propozycja wzoru:

Pseudonim:

Pochodzenie:

Wzrost:

Waga:

Wygląd:

Styl walki:

Postać:

Gimmick:

Finishery:

Signature moves:

Charakterystyczne akcje:

Theme song:

P.S. Podałem tylko te rzeczy które wydają mi się wymagane. Można dać jeszcze datę urodzenia czy Catchphrase ale wiadomo... jak ktoś będzie chciał to sobie dopiszę.

Ringname: James Cross

Gimmick: "Enygma" - Tajemniczy osobnik wchodzący na arenę w długim płaszczu (Face - Zielony ; Heel - Czerwony) z narzuconym kapturem. W swoim promach występuje w czarnym pokoju. Podczas walki nie tauntuje i nie ujawnia żadnych emocji.

Styl Walki: Technic / High Flyer

Finishery:

Magic Trick - Spinning Backfist (często z zaskoczenia)

Enigmatic Smash - Fame Asser (Główny)

Last Jump - Diving Moonsault

Signature Manouvers:

Enygma Bomb - Suplex Stunner

Blow Out - Springboard Tornado DDT

You Suck - Cutter

To jest wzór.

Wzór zawodnika

Nick-

Gimmick

Styl Walki

Finishey

SM

Jeśli mogę coś jeszcze wtrącić to wydaje mi się że wzór zawodnika w tym momencie jest trochę zbyt okrojony (brak theme, określenia postaci i wyglądu) bo tak na dobrą sprawę wypełniając go niewiele wiadomo o zawodniku co chyba powinno być najważniejsze . Pozwolę sobie dać bardziej obszerną propozycję wzoru i mam nadzieje że arkao ją w jakimś stopniu wykorzysta albo chociaż stworzy własną bardziej rozbudowaną. Liczę że ten projekt tym razem wypali i trzymam za niego kciuki.

Moja propozycja wzoru:

Pseudonim:

Pochodzenie:

Wzrost:

Waga:

Wygląd:

Styl walki:

Postać:

Gimmick:

Finishery:

Signature moves:

Charakterystyczne akcje:

Theme song:

P.S. Podałem tylko te rzeczy które wydają mi się wymagane. Można dać jeszcze datę urodzenia czy Catchphrase ale wiadomo... jak ktoś będzie chciał to sobie dopiszę.

Wiesz co,twoja propozycja może być ale jak ktoś juz zrobił zapis wczesniej to nie musi zmieniac ni.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Ring Name: Dunn

Pochodzenie: West Goshen Township, Pennsylvania, U.S

Urodzony: 20 Czerwca, 1989r w Seul, Korea

Pseudonim: "Random Hero"

"Submission Machine"

Wzrost/Waga: 188cm/97kg

Styl Walki: Striker, High Flyer, Grappler

Gimmick:

Dunn wzoruje się na zmarłym Ryan'ie Dunn'ie. Jest bardzo szalony i arogancki.

Kocha to co robi oraz kocha fanów, nie wyzywa ich i próbuje się z nim bratać. Wszyscy go

lubią ma także dobry stosunek do przeciwników i w ring i na zapleczu.

Ustosunkowanie: Baby Face

Entrance Theme: Disturbed "Decandance"

Moves:

- High Kick

- Waki - gatame

- Juji - gatame

- Tornado DDT

- Moonsault

- Standing Shoting Star Press

- Step up Enzegurii

- Spinning kick

- Wheel kick

- Crossface

- Suicide dive

- Powerbomb

- Dragon Suplex, German Suplex

- Diving Hurricanrana

- Leg Lariat

- STO

- Frog Splash

- Sliced Bread 2

- Yakuza Kick

- UFO

Signature Moves

- Superkick

- WA4

- Springboard Tornado DDT

- Kneecolepsy

- Spinning Powerbomb

Finishing Moves

- Twister (Submission)

- Double underhook pildedriver

- 630 Senton

Wygląd:

Postura Alex'a Shelley'a, tak samo jak strój. Natomiast twarz wzorowana na Ryan'ie Dunni'e. Długa broda i średniej długości włosy.

On Memories - Ryan Dunn (1977-2011)

98601568850ba66cb4a40b.jpg

W takim razie zrobię coś, z czego najbardziej znani są Mick Foley i Abyss. Czyli dwie różne postaci, z których będziesz mógł korzystać w razie potrzeby (tak, uczepiłem się tego - ale wolę, abyś nie miał argumentu że masz za dużo face'ów lub za dużo heeli ;) )

Pseudonim: Victor Von Tarkin

Pochodzenie: Dark Side

Wzrost: 6'11'' ( 211 cm)

Waga: 310 lbs ( 142 kg)

Wygląd: Wysoki facet o czarnych krótkich włosach, ubrany w czarną maskę i płaszcz o tym samym kolorze o dostojnym i powolnym kroku - wchodzący do ringu trzymając na smyczy ujadające psy.

Styl walki: Power wrestler

Postać: (Monster, a nie cipo)Heel wzbudzający strach w przeciwnikach...

Gimmick: Mroczny, upadły psychopata o arystokratycznych korzeniach, które lubi podkreślać - tak samo jak fakt posiadania niszczycielskiego Powerbomba.

Finishery: Jackknife Powerbomb, Full Nelson (submission)

Signature moves: Big Boot, Chokeslam, Elbow Drop, Spear, Powerslam, Running DDT

Theme song: Children of Bodom - Kissing The Shadows

Pseudonim: Vic "The Sexual Machine"

Pochodzenie: Sex Valley, California

Wzrost: 6'11'' ( 211 cm)

Waga: 310 lbs ( 142 kg)

Wygląd: Wysoki facet o długich blond włosach, chodzący do ringu w ręczniku na biodrach (coś jak Val Venis) i prezentujący swoje umięśnione ciało paniom w okolicach ringu...

Styl walki: Power wrestler

Postać: Face/Tweener - brata się z fan(k)ami, chociaż niektórych irytują jego wieczne aluzje do jednego tematu.

Gimmick: Ulubieniec kobiet, prezentujący wszędzie swoje ciało oraz zapraszający na hmmm...igraszki. Lekko narcystyczny, ale w większości lubiany przez fanów.

Finishery: Sex Suplex ( Tiger Suplex), Bear Hug (submission)

Signature moves: Superkick, Stinkface, Big Boot, Scissors Kick, Football Kick

Theme song: I'm sexy and I know it

Edytowane przez Bigbrother

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Pseudonim: Shadow

Urodzony: 16.03.1995

Pochodzenie: Warszawa, Polska

Wzrost: 186 cm

Waga: 84 kg

Wygląd:

Styl walki: Power wrestler/Aerial (High Flyers)

Postać: Tweener

Gimmick: Dobrze zbudowany, zamaskowany i ubrany na czarno. Zwykle mało mówi. Gdy jednak zostanie do tego zmuszony jego głos powoduje strach w rywalach. Przypomina trochę postać z power rangers, więc ludzie wśród publiczności zazwyczaj go lubią. Z nikim nie współpracuje chyba, że ma z kimś wspólny cel lub wspólnego wroga. Potrafi jak Undertaker pojawić się znikąd w ringu przy wygaszonym świetle na hali. Jego ulubione powiedzenia: Zemsta najlepiej smakuje na zimno (Przed walką, po lub przy przyjęciu wyzwania) i "śmierć jest niczym w porównaniu ze mną".

Finishery: Chokeslam, Shadow Bomb (Powerbomb), Spear i Final Kick (coś w stylu Sweet Chin Music, najpierw rozpęd z narożnika)

Signature moves: Hurricanrana, Codebreaker, Enzuigiri, Powerslam, Podwójny german suplex, piledriver, dwa z rzędu clothesline'y+drop kick, Monkey Flip, Big Boot,

Theme song: The Rasmus - In the Shadow

1.Name: CD Blaze.

2.Pseudonimy: ''The American People Champion'' ; ''The Big Future''

3.Pochodzenie: Los Angeles, California.

4.Wzrost: 185 cm.

5.Waga: 95 kg.

6.Wygląd: Wygląda tak samo jak Corey Graves, ta sama fryzura, te same tatuaże. Różni się jedynie tym, że w ring attire CD Blaze'a zamiast spodni znajdują się krótkie ''wrestlingowe'' spodenki moro do kolan, buty jak Curt Hawkins oraz czarna owijka na lewej dłoni. Do ringu wchodzi w bandanie (w stylu Michaela Tarvera)

7.Styl walki: Brawler.

8.Postać: Twenner.

9.Gimmick: Narwaniec/ Brutal, który nie boi się żadnego zawodnika. Ma bardzo dobry kontakt z publiką, która wręcz kocha go za to jaki jest. Bardzo często atakuje kończyny rywala akcjami typu: Arm Stuuner, Stomp to elbow (lubi się znęcać nad bezbronnym oponentem)... Krócej mówiąc mix gimmicku Vipera z lat 2009 z gimmickiem Stone Colda Steve'a Austina.

10.Catchphrase:

''I'm the american people champion and american people champion is me!... I'm him and he is me!''

''If you wanna fight with me in the ring... Okay, you get this, because this is not problem for me!''

11.Finishery:

A.Show Blaze! (Five Frog Splash)

B.Greetings from my People! (Swinging Reverse STO)

C.Clutch of Diesel (Kimura)

12.Signature Moves:

A.Spinning Spinebuster

B.Saito Suplex

C.Rope Hung DDT

D.Arm DDT (ale z bezpośrednim przejściem w Clutch of Diesel.)

E.Super Kick (Tutaj z tą akcją jest tak samo jak w przypadku Dolpha Zigglera- raz na jakiś czas i jak już to z nienacka)

13.Charakterystyczne akcje:

-Diving Clothesline

-Diving Forearm

-Roundhouse Kick

-Savate Kick

-Arm Stunner

-Leg Stunner

-Stomp into elbow

-Tornado DDT

-Inverted Alabama Slam

-Dragon Screw/ Knee Breaker combo

-Sligshot Outside/ Inside Savate Kick

-Running Front Dropkick

-Crossface

-Arm Breaker

-Corner Big Boot

-Side Effect

-Neck Snap

-Chicken Wings Camel Clutch Style

-Jumping Neckbreaker

-Russian Leg Sweep/ Octopus Stretch Combo

-Half Nelson Facebuster

-Enzu Lariat

-Flapjack Hotshot

-Baseball Slide

-Release Headlock Takedown

-Knee Drop into back of head

-Single Leg Haas Of Pain

-Bridging German Suplex

-Swinging Scoop Slam

-Avalncha Arm Drag

14.Theme Song: Swollen- Meltdown

1. Name: The Kari

2. Pseudonimy: Essence of Madness, God of War

3. Pochodzenie: Chicago Illinois

4. Wzrost: 192cm

5. Waga: 103kg

6. Wygląd: Długie czarne włosy i długa czarna broda. Na lewej ręce ma tatuaż w kształcie grobowca z napisaną na nim datą swoich urodzin. Zamiast spodni wrestlingowych nosi porwane czarne spodnie jeansowe, buty jak JTG za czasów Cryme Tyme. Walczy bez koszulki. Na prawej nodze ma zawiązana białą opaskę. Do ringu wchodzi mając na plecach pelerynę.

7. Styl walki: Brawler połączony z technikiem.

8. Postać: Heel

9. Gimmick: Psychol, który w ważnych momentach potrafi spiąć dupę. Bardzo często po walce okłada słabszych rywali, usypiając ich dźwignią Crossface.

10. Catchprase: "Feed me fresh blood".

"I'm the most dangerous man in the business. Fight with me like a death."

11. Finishery:

Brainbuster,

Crossface.

12. Signature Move:

Backpack Stunner,

Sitout Powerbomb,

Running Lariat.

13. Charakterystyczne akcje:

Spinebuster,

Arm Trap Swining Neckbreaker,

Enzuigiri,

Snap Suplex,

Corner Elbow Smash,

German Suplex,

Diving Elbow Drop,

Europen Uppercut,

Running Corner Shoulderblock,

Over Head Belly to Belly

14. Theme song:

http://www.youtube.com/watch?v=dH6FoJAYQUw

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Name: Shocker

Pseudonimy:White Chocolate, Honey

Pochodzenie: Stockholm, Sweden

Wzrost: 188 cm

Waga: 99 kg

Wygląd: Shocker jest to postać o brązowych, długich włosach. Zawsze walczy w koszulce oraz spodenkach za kolana. Na tyle koszulki jest ukazana biała czekolada po której spływa miód, stąd jego pseudonimy. Natomiast na przodzie koszulki widnieje napis: "Hi honey, no! I am honey!" Są trzy koszulki, czarna, niebieska i różowa. Natomiast spodenki są koloru tylko i wyłącznie czarnego na których widnieje napis White Chocolate

Styl walki: Submissioner

Postać: Face

Gimmick: Mimo, że jego walki nie są efektowne to publiczność go uwielbia. Jednak nie tak bardzo by można go nazwać BabyFacem. Często prowokuje zawodników mówiąć do nich: "C'mon Honey". Do ringu wbiega z białą czekoladą w dłoni którą wyrzuca do publiczności wskakując na narożnik. Potrafi rozbawić publiczność, jednak w ringu jest konsekwentny. Najczęściej kończy walki przez Ankle Lock, jednak podczas walki nie stara się obijać nogę przeciwnika.

Finishery: Ankle Lock, Shock (Edgecution - rzadko używa)

Signature moves: Cross Drop (odbicie od lin, znak krzyża i skok całym ciałem na leżącego przeciwnika), Superplex

Charakterystyczne akcje: Low Dropkick, Backbreaker, Double Axe Handle, Flapjack, Suplex

Theme song: Ghost K - Stop

Fajne diary o dablju dablju i:

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=419110

"Look in my eyes, what do you see?"

1221692335316239be3243.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...