Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cena złamał zakaz? Morrison i Hardy Boyz powrócą do WWE? Rho

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Poniedziałkowe RAW osiągnęło rating 2.7 i zgromadziło przed telewizorami 3 920 000 widzów (pierwsza godzina – 4 147 000, druga – 4 126 000, trzecia – 3 488 000).

Oficjele WWE dyskutowali ostatnio nad tym, że w tym roku jest zbyt duża kontrowersyjnych zakończeń main eventów PPV oraz tygo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cena-zlamal-zakaz-morrison-i-hardy-boyz.html
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• SixKiller

2

• Valer

2

• Bullinho

2

Top użytkownicy w tym temacie

Morrison znowu w WWE? Jasne, że tak.

Hardy Boyz ponownie w WWE? 3 razy tak.

No i taka karta na WM-kę mi pasuje. Tylko WWE Championship match dla Takera i Punka, oczywiście w Main Evencie gali. Nie jestem wielkim fanem pojedynku Rock vs Cena, ale nie będzie mi on wadził gdy nie będzie ostatnim pojedynkiem Wrestlemanii. Mam nadzieję, że tym razem kasa nie zasłoni Vincentowi tego czego chcą zobaczyć widzowie, czyli dobrego wrestlingu.

Po pierwsze dzięki za naprawdę obszerną paczkę newsów.

Twice in a lifetime? Średnio to widzę. Podbudowa, oprawa i feud w tym roku była dobra ale sama walka mocno zawiodła. A jeśli dojdzie do tego prowadzenie programu via satellite to może wyjść średnio. Wiadomo, że takie nazwiska na pewno przyciągną widzów ale dawanie po raz drugi tego samego nie jest czymś do końca przemyślanym. Rock zdobywa pas na RR a na WM bohater obecnej ery John Cena wygrywa z Dwayn'em?

Punk vs Undertaker z chęcią bym zobaczył :)

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

"Okazuje się, że RAWactive Twitter Poll, czyli ankieta Twittera, w której na ostatnim RAW można było wybrać przeciwnika dla CM Punka, nie została w żaden sposób sfałszowana"

Jak ta ankieta mogła nie być sfałszowana skoro #WWEBryan, w przeciwieństwie do #WWEKane było światowym trendem na twitterze, a do tego z serwisów analizujących popularność hashtagów (i nie chodzi tylko o hashtagbattle - są inne serwisy tego typu i one mówią to samo) jasno wynika, że Bryan wygrał z dużą przewagą...

Mam nadzieję, że bracia Hardy powrócą do WWE na jeszcze jeden, kilkuletni run. A przynajmniej zrobi to Jeff - choć wiek już nie ten, to młodszy Hardas w tym roku (Lockdown, Turning Point) udowodnił, że wciąż potrafi latać i elektryzować, jak za starych, dobrych czasów.

Myślę, że WWE chciałoby go mieć znów u siebie. Tym bardziej, że Enigma to ulubieniec marków i jest "czysty".

"Zeszłotygodniowy WWE Main Event, w którym głównym pojedynkiem było starcie Miza Dolphem Zigglerem, osiągnął rating 0.7 i zgromadził 1 200 000 widzów przed telewizorami."

No nieźle, jakiaś drugo-, a nawet trzeciorzędna tygodniówka WWE osiąga ratingi na poziomie flagowej gali TNA...

Cieszy mnie że znowu jest pomysł na zorganizowanie MITB na wrestlemanii.I co najważniejsze bardzo mnie cieszy że może powrócić Morrison.Nigdy nie dostał on porządnego pushu ale sama jego obecność w federacji i oglądanie jego walk byłaby dla mnie wystarczająca,bo w odróżnieniu od Kingstona ma jeszcze lepszy ring skill i mic skill,a niestety to murzyn był zawsze bardziej pushowany.

To ja zacznę od tego od czego nikt nie zaczął Cena łamiący prawo !!! , moim zdaniem jest to kolejny przykład że Cena przez to że jest twarzą fedki jest ponad prawem.

Morrison w WWE chętnie bym go zobaczył ale pisze jak wół że nie będzie specjalnego pushu dla niego więc to dla niego nie ma sensu , po co marnować takie nazwisko na jobbowanie komu popadnie.

Hardy Boys to już nie to samo , nie wyobrażam ich sobie tak jak kiedyś , teraz to są dwie oddzielne osoby i tak moim zdaniem pozostanie. Będą ze sobą kojarzeni już do końca ale wiadomo jak to teraz z nimi jest.

WM-ka odgrzewają to samo mięso podwójnie Cena Rock Lesnar HHH , nie widzę tego bardziej zobaczył bym HHH Rock i Cene wpakować w walkę Punk Taker no taki trecik bym zobaczył. Nazwiska przyciągnęły by i każdy mógł by zabłysnąć , bo jednak jest tak że ten face wwe powinien się chodź raz zmierzyć z Takerem w końcu to legenda.

Rhodes ma wolne do stycznia , nie ma co się cieszyć bo tracimy dobrego zawodnika.

Ogl. Moja karta na WM-kę wygląda tak :

ME - Taker Punk

WWE title - Rocky HHH lub lesnar

WH title - Ziggler Rhodes albo Barret

Ryback Byk show niech zostanie

Jasiu vs Orton heel

Maska vs Maska

Money in the Bank : Kingston Miz Sandow itp.

Miz powinien wygrać Royal Rumble w Styczniu, a walizkę zostawić komuś innemu. Chciałbym, aby walizkę zdobył nie kto inny, jak Tyson Kidd. Jeżeli nie On, to ktoś, kto posiada dobre umiejętności w ringu oraz mic skille.

Tyson powinien mimo wszystko dostać jakiś push, chociażby na pas U.S. Tak jak ostatnio powiedział Bret Hart: "WWE ma dużo dobrych zawodników, ale boi się na nich postawić. Przykładem jest niedoceniany Tyson Kidd, który jest świetny w ringu"- coś koło tego.

• Reputacja:   1

Jakoś zniósłbym ten powrót Takera, gdyby jego przeciwnikiem był Cena albo ktokolwiek inny, kto miałby szansę go pokonać. Umówmy się, że ktoś taki chyba nie istnieje, ale są zawodnicy, o których można pomyśleć "a może..." Punk takim zawodnikiem niestety nie jest, a naprawdę nie chce mi się oglądać, jak Taker uczy go pokory. Jeżeli już Deadman musi wracać na jedną walkę, to niech dostanie na pożarcie kogoś, kto i tak nikogo nie obchodzi, a kogo specjalnie na tę walkę by się wypromowało w czasie RTWM (tak, wiem, to niemożliwe, by walczył z kimś pokroju Tensaia). Rock vs. Cena i HHH vs. Lesnar to kolejne dwie walki, których nie chcę oglądać, bo już je widziałem. Mam nadzieję, że plany się zmienią i że zobaczymy coś ciekawego.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Czyli w sumie Ziggler walizke wykorzystać przed WM musi czy jak ?

Musi przed MitB w lipcu - a dokładnie to ma cały rok na to od kiedy ją zdobył.