Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Eye of the Tiger

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Promo przed najbliższym Nowym Outbreak numer 8 po przerwie ]

Ekran robi się czarny i zaczyna grać theme AWF.. po chwili już widzimy urywki z ostatniej gali Outbreak która odbyła się jeszcze w 2005roku. Urywki są bez głosu i skupiają się głownie na końcówce gali i odejściu Snake’a. Kamera też zagląda wtedy w oczy Wolfowi oraz Jupiterowi. Po chwili następują już tylko niewyraźne urywki z tego co zdarzyło się po gali, widać tam własnie Galeretę.. Wolfa.. wszystko to jednak jakies zamazane.. wszystko to jakoś znika... Theme wycisza się powoli i... (pauza krótka) Na ekranie pojawia się skrzynka pocztowa którą otwiera jakaś ręka.. wyjmuje ona ze środka kopertę na której wytrawni widzowie zauważa znaczek AWF. Całą sytuacje widzimy oczami postaci która operuje wspomnianą korespondencją i postanawia ją szybko otworzyć.. Po chwili okazuje się że to list od zarządu AWF.. Możemy jeszcze tylko szybko zauważyć napis "ZAWIESZONO" i list upada na podłogę.. i znów ciemność..

Zaczyna grać znany utwór "Eye of the Tiger" .. a my lądujemy na plaży po której biega znana postać. Tak.. po chwili widać już że jest to Chris "More" Attitude ! Chris ubrany jest bardzo podwójne dresy, czapkę, kurtkę sportową, a z jego ust wydobywa się para (jest bardzo zimno z tego co możemy zaobserwować po otoczeniu). Wrestler bardzo intensywnie biega, a na ekranie pokazują się kartki z kalendarza na rok 2006.. wpierw leci Styczeń.. i dociera do 19 Stycznia.,. wtedy sceneria się zmienia i widzimy jak Attitude trenuje w siłowni.. podnosząc się na drążku.. Kalendarz dalej leci to już Luty i Chris.. uderza nogą bardzo mocno w worek treningowy.. Kończy się luty, a my obserwujemy Chrisa sparingującego się na prawdziwym wrestlingowym ringu. Na kartkach zaczyna się Marzec i znów Chris wraca na plaże ale tym razem jest cieplej i wrestler swobodnie biega przy pięknym słońcu.. Utwór który towarzyszył całemu video zaczyna się kończyć.. a na Kalendarzu pokazuje się już koniec Marca.. 21 Marca.. 22 Marca.. 23 Marca.. kartki zwalniają.. 24 Marca.. i.. 25 Marca wracamy znów w znane nam miejsce z skrzynką pocztową. Tym razem widać że to Chris odbiera pocztę i bierze ją od samego listonosza. To znów koperta z AWF.. chwila zawachania na twarzy Chrisa.. (pauza) .. Otwiera kopertę.. i... (muzyka już zupełnie cichnie)

Jest ! Karta na nową galę AWF.. Outbreak 8.. Oczy Chrisa patrzą na nią z zaciekawieniem a tam :

Main Event

AWF World Championship Match

Lord DeMarco/with Ruthless Scyther & BackStabber vs Chris "More" Attitude/with Jupiter

Chris jest wyraźnie zadowolony, a koperta (jak zwykle) ląduje na podłodze.. po chwili też list bo Attitude wybiega z planu.

Promo kończy się..

[ Wywiad z Chrisem Attitude specjalnie dla AWF ]

Jesteśmy w małej sali treningowej (spostrzegawczy odnajdą w niej salę w której Chris ćwiczył w trakcie swojego efektownego video-promo) która może nie przypomina ruiny ale na pewno zasługuje na szybki remont. Na środku sali stoi ring wrestlingowy przy którym rozpoznamy dwie znane postacie w kręgach AWF, jest to : Chris More Attitude oraz Paweł Macheta (znany spec od wywiadów, bardzo szanowany przez wrestlerów). Kamera zbliża się do obu panów i zaczyna się wywiad.

Pawel Macheta : Witaj Chris..

Chris Attitude : Uszanowanie.. (panowie podają sobie ręce)

Pawel Macheta : AWF powraca!.. Muszę od tego zacząć, nie ma innej rady. Federacja która stanowiła jakość w polskim wrestlingu pod koniec 2005 roku, powraca! A Ty powracasz razem z nią. Jakieś wstępne komentarze i odczucia?

Chris Attitude : Wiesz Paweł.. to jest tak że znów mogę oddychać pełną piersią.. Znów powietrze ma ten sam smak i zapach co kiedyś. Już kiedyś mówiłem że wrestling jest dla mnie równie ważny co mój ukochany surfing i tak jak umieram bez deski i morza i fal.. tak samo będę gasł bez wrestlingu. To są dwa pierwiastki które uzupełniają mój świat.. gdy jednego zabraknie.. Chris nie jest tym samym Chrisem.. (pauza) Dlatego odpowiem bardzo prosto.. No cholernie się cieszę że wracamy.. AWF jeden skrót a tak wiele znaczeń !

Pawel Macheta : Ładnie powiedziane.. ale AWF to chyba nie tylko wiele radości ale i zmartwień.. Pod koniec 2005 roku, Ty i Jupiter zmagaliście się z wieloma trudnościami, a teraz chyba można rzec że historia lubi się powtarzać ?

Chris Attitude : Gdyby zamartwiał się takimi problemami to zostałbym sprzedawcą pamiątek w Międzyzdrojach, a nie wrestlerem. Ja jestem do tego przyzwyczajony.. do ciągłej walki i do życia na krawędzi.. Do potyczek których nie można wygrać. Jestem twardym człowiekiem tego nauczyło mnie morze z którym się czasem zmagam, kiedyś gdy zaczynałem swoją przygodę z deską i surfingiem bardzo szybko chciałem zrezygnować. Byłem młodszy.. obawiałem się że nie dam sobie rady.. nic mi nie wychodziło.. a upadki przydarzały się często.. myślałem czy warto.. I wtedy to usłyszałem radę która dźwięczy mi w uszach po dziś dzień.. "Synu.. nie sztuką jest utrzymać się na fali.. sztuką jest z niej spaść i na nią wrócić".. (pauza) I tak właśnie będzie z AWF .. byłem na fali razem z Jupiterem.. lecz nagle wszystko się skończyło.. AWF znikło z naszego życia.. ale teraz powraca a my musimy powrócić na naszą falę! I dokonamy tego.. z pomocą (Chris odwraca się do kamery) was.. naszych fanów!

Pawel Macheta : A właśnie fani.. zaskarbiłeś sobie ich sympatię. Jak ty to robisz ?

Chris Attitude : Wrestler, tak jak każdy inny sportowiec, powinien wykonywać swoją pracę z pasją i dla fanów. Czym jest gala wrestlingowa w pustej hali.. tym samym czym mecz przy pustych trybunach.. czyli igrzyskami bez publiczności. Bez fanów to traci po prostu sens! Dlatego tak szanuje tych ludzi i szanuje ich prawo do dobrej oraz czystej rozrywki.

Pawłe Macheta : Wiele mówisz zawsze o czystym wrestlingu ale na gali Outbreak #8, znów czeka cię swego rodzaju Handicap Match. W narożniku DeMarco będą Scyther i The Backstabber, w twoim zaś tylko Jupiter. Do tego stawka jest wysoka, powiedz nam coś wreszcie o swojej wielkiej szansie.

Chris Attitude : AWF World Title jest w złych rękach. Ja to wiem, państwo to wiedzą i ty też Pawle. Pas wagi ciężkiej powinna posiadać osoba która będzie godnie reprezentować federację AWF! .. a DeMarco ? Lord DeMarco myśli tylko o tym żeby to on był na piedestale. I jak taki typowy egomaniak może być naszą witytówką ?.. wizytówką nas wszystkich ! Od wrestlerów AWF .. przez pracowników.. aż do fanów!. Dlatego też wykorzystam wszystko czego się nauczyłem do tej pory i przywrócę AWF World Title należytą chwałę... Bo czy DeMarco ma w ogóle świadomość jak ważny pas nosi? I jaka odpowiedzialność na niego spływa z tego tytułu? Nie sądzę.. (Chris kręci głową) I dlatego nie powinien go posiadać! I obiecuje państwu że obiorę mu ten pas.. tak Lord zabiorę ci twoje świecidełko.. bo faktycznie pewnie tylko tyle dla ciebie znaczy World Title.. Kolejna ozdoba w twojej kolekcji.. Opływasz w luksusach ale zapragnąłeś mieć coś jeszcze, kolejny gadget.. ale tym razem źle trafiłeś bo dla niektórych ten gadget znaczy więcej niż zdrowie. A czyje to będzie zdrowie to przekonamy się na najbliższym Outbreak!! I mogę cię zapewnić że Chris More Attitude będzie tym którego wspomnisz jako pierwszego gdy na starość zasiądziesz na swoim luksusowym fotelu.. i odtworzysz na swoim DVD płytę "The Best of AWF".. Zaczniesz oglądać i coś zacznie cię niepokoić.. postępująca skleroza da o sobie znać i nie będziesz wiedział o co chodzi.. I nagle bum ! Zobaczysz na ekranie jak odbieram ci pas wagi ciężkiej.. ! Pilot uderzy w twój drogi telewizor.. Lokaj już będzie dzwonił i zamawiał kolejny odbiornik, gdy ty w rozpaczy zaczniesz sobie przypominać tą noc ! Tą noc którą będziesz chciał zapomnieć do końca życia.. I nigdy Ci się to nie uda! Bo na Outbreak nr. 8 wygra dobry i czysty wrestling ! I będzie to początek twego końca !! Końca Lorda DeMarco !! Na tronie AWF zasiądzie nowy król.. który będzie tam dla was.. dla fanów .. a nie dla siebie.. Wreszcie WRESTLING WYGRA !!

Pawel Macheta : I naprawdę nie obawiasz się Stabbera lub Scythera.. ??

Chris Attitude : Co do przewagi to nie w takich tarapatach dawaliśmy już sobie radę z Jupiterem. To dla nas tylko jedno z kolejnych wyzwań, które niczym się nie różni od innych którym stawialiśmy czoła. Dlatego akurat o ten aspekt się nie obawiam.. jesteśmy obaj zaprawieni już w bojach.. A musisz zauważyć że Snake wyjechał.. Wolf zniknął.. Stabber i Scyter może i staną w narożniku DeMarco.. ale nie będzie tam najważniejszych osób dla ich stajni.. Owce nie poradzą sobie bez swojego pasterza.. Choć to chyba nie owce lecz barany (uśmiech).. No dobrze to chyba wytniemy.. Staram się nie obrażać swoich przeciwników to nie godne prawdziwego sportowca..

Pawel Macheta : Skoro atmosfera się troszkę rozluźniła.. to może 3 szybkie skojarzenia.. Ja mówię czyjeś nazwisko bądź ksywę, a Ty odpowiadasz skojarzeniem.

Chris Attitude : Ok.

Pawel Macheta : Jupiter ?

Chris Attitude : Partner!

Pawel Macheta : Galareta ?

Chris Attitude : Fałsz!

Pawel Macheta : Lord DeMarco

Chris Attitude : Były World Champion? (Chris uśmiecha się)

Pawel Macheta : Dobre, widzę że masz refleks i zdolność do szybkich trafnych odpowiedzi.. Takie cechy jak refleks przydadzą ci się pewnie na początku kwietnia.. gdy..

Chris Attitude : i.. pozwól że ci przerwę. DeMarco to dobry wrestler z wieloma ciekawymi technikami powietrznymi. Już raz z nim przegrałem ale do momentu w którym naszą walkę przerwała nieczysta interwencja to pojedynek był wyrównany. I nie można mu odmówić wspomnianego refleksu i szybkości.. zatem muszę przeciwstawić mu coś innego. Coś co go zaskoczy..

Pawel Macheta : a będzie to..

Chris Attitude : .. no przecież nie powiem tego teraz.. nawet taki ignorant jak DeMarco pewnie ogląda ten program albo choćby ma swoich ludzi którzy oglądają go za niego.

Pawel Macheta : Myślę że bardziej to drugie..

Chris Atttude : Ja też.. ale nie w tym rzecz.. Chciałem tylko zaznaczyć że odrobiłem swoją lekcję.. wiem jakie błędy popełniłem przy pierwszej walce.. a co ważniejsze wiem jakie popełnił DeMarco !! I tym razem je wykorzystam!

(Chris podchodzi bliżej kamery)

bo... Chris jest wrestlerem kompletnym..

bo... Attitude nie poddaje się po pierwszej porażce

bo... Chris More Attitude nauczy cię co znaczy szacunek do wrestlingu i do fanów..

Pokaże ci twoje błędy Lord.. a to będzie bolało.. aż odpłyniesz z bólu.. i dopadnie cię..

Wave OUT !!

I nie mam nic więcej do dodania..

(Chris uśmiecha się do Pawła i odchodzi z planu wywiadu.. przez co definitywnie go kończy)

Paweł Macheta : A Chrisem More Attitude rozmawiał Peweł Macheta.. Dobranoc państwu..

--

ps : hmm dopisałbym coś jeszcze ale mi się już nie chce :)

:: THE END ::

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• theGrimRipper

1

• Scythe

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

P0, jak dla mnie świetny, face'owy RP... widać, że Vaclav trochę pojechał Ci po ambicji, twierdząc, że jako Chris Attitude pisałeś krótkie roleplay'e :)

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ten też jest za długi nie jest.. brakuje mi cholera jeszcze z jednego akapitu to pełni szczęścia.. czegoś ponad przeciętność :( ale licze ze DeMarco zanudzi was swym referatem :D

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Tak jak Grim napisał. Świetny face'owy RP :) Odsyłam tutaj wszystkich debiutantów pragnących zostać main eventerami po 1 walce :P
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg