Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Wrestling Entertainment - New Era

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam Wszystkich !!! O stronie i diary dowiedziałem się od kumpla z ławy szkolnej, który również pisze. Z racji tego że dopiero zaczynam pisać, prosze o wyrozumiałość i dyskrecje. Akcje zaczynam od początku grudnia 2012 roku. Posiadacze pasów mistrzowskich WWE są tacy sami jak dotychczas. Odcinki Smackdown będą live w piątki(koniec z wtorkowymi tapingami). Przywróciłem World Tag Team Championship na Raw, i WWE Tag Team Championship na Smackdown, a także rozwiązałem dywizję Div. Byłbym zapomniał, rozwiązałem tag team Hell No. Ponieważ widze zarówno Kane'a jak i Daniela w karierach solowych. Mimo swojego niewielkiego doświadczenia zachęcam do czytania i komentowania :)

Roster Raw

Alex Riley

Antonio Cesaro

Brodus Clay

Chris Jericho

CM Punk

David Otunga

Epico

Evan Bourne

Jack Swagger

John Cena

Johny Curtis

JTG

Kane

Lord Tensai

Mason Ryan

Michael McGillicutty

Primo

R-Truth

Rey Mysterio

Ryback

Santino Marella

Sin Cara

The Miz

Zack Ryder

Tag Teamy:

Epico & Primo

Rey Mysterio & Sin Cara

Santino Marella & Zack Ryder

Stajnie:

___

Roster Smackdown:

Alberto Del Rio

Big Show

Batista

Camacho

Christian

Cody Rhodes

Curt Hawkins

Daniel Bryan

Damien Sandow

Darren Young

Drew McIntyre

Ezekiel Jackson

Heath Slater

Hunico

Jey Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

Justin Gabriel

Kofi Kingston

Mark Henry

Randy Orton

Sheamus

Ted DiBiase

Titus O'Neil

Trent Barreta

Tyson Kidd

The Great Khali

Wade Barrett

Yoshi Tatsu

Tag Teamy:

The Usos

The Prime Time Players

Hunico & Camacho

Stajnie:

____

Tytuły Mistrzowskie:

WWE Championship:

Brand: RAW

Aktualny Posiadacz: CM Punk

Poprzedni Posiadacz: Alberto Del Rio

World Heavyweight Championship:

Brand: Smackdown

Aktualny Posiadacz: Big Show

Poprzedni posiadacz: Sheamus

Intercontinental Championship:

Aktualny Posiadacz: Kofi Kingston

Poprzedni Posiadacz: The Miz

United States Championship:

Brand: RAW

Aktualny Posiadacz: Antonio Cesaro

Poprzedni Posiadacz: Santino Marella

World Tag Team Championship:

Brand: Raw

Aktualny Posiadacz: Rey Mysterio & Sin Cara

Poprzedni Posiadacz: brak

WWE Tag Team Championship:

Aktualny Posiadacz: Prime Time Players

Poprzedni Posiadacz: brak

Managerowie:

Paul Bearer (Kane)

Paul Heyman (Brock Lesnar), (CM Punk)

Ricardo Rodriguez (Alberto Del Rio)

Legendy:

Mick Foley

Booker T

Bret Hart

Steve Austin

Kevin Nash

Pół-aktywni zawodnicy:

Brock Lesnar

The Undertaker

The Rock

Goldberg

Pozostali pracownicy:

Właściciel: Triple H & Vince McMahon

GM Raw: Ric Flair

GM Smackdown: Hulk Hogan

Komentatorzy: Jerry "The King" Lawler, Michael Cole

Spiker: Justin Roberts

Reporter: Matt Striker, Josh Mattews

Kalendarz gal PPV:

Royal Rumble – 27 Styczeń

Elimination Chamber – 17 Luty

WrestleMania XXIX – 7 Kwiecień

Extreme Rules – 5 Maj

Backlash – 26 Maj

Bragging Rights – 23 Czerwiec

Monay In The Bank - 21 Lipiec

SumerSlam – 25 Sierpień

Night of Champions - 22 Wrzesień

Hell in a Cell - 27 Październik

Survivor Series - 17 Listopad

TLC – 16 Grudzień

RAW

03.12.2012r.

Poniedziałkowy wieczór zaczął się!! A w parze z nim rozpoczął się poniedziałkowy odcinek Monday Night Raw. Fanów jak co tydzień przywitały fajerwerki i...

Justin Roberts: Panie i Panowie powitajcie nowego GM Monday Night Raw...

Po chwili ciszy do ringu wchodzi nie kto inny jak RIC FLAIR !!!

Ric Flair: Jak się macie??. To wspaniałe uczucie stać znów na tym ringu i mówić do was. Zarząd mianował mnie nowym GM Raw. Nie wiem czy jesteście z tego powodu zadowoleni czy też nie...(na trybunach wrzawa). Miło mi, ale nie jestem tutaj od gadania, pora zabrać się do pracy. Jak już wiecie na Raw zostały przywrócone pasy World Tag Team, które nie mają jeszcze swoich właścicieli. Tak więc za chwilę odbędzie się pojedynek o World Tag Team Title, a mianowicie pojedynek Rey Mysterio & Sin Cara vs Primo & Epico.

Flair siada obok stołu komentatorskiego, witając się z Jerrym Lawlerem i Michaelem Colem.

A w ringu są już obydwa teamy a więc zaczynamy!

1.Tag Team Match for World Tag Team Title - Rey Mysterio & Sin Cara vs Primo & Epico

Końcówka walki: Walka jest niezwykle wyrównana. W ringu jest Sin Cara i Epico. Epico podnosi leżącego Carę, a ten natychmiast wyprowadza 2 mocne ciosy na tułów. Epico odpycha rywala na liny, by zaraz otrzymać DDT. Jeden i drugi są potwornie zmęczni, czołgają się do swoich narożników, by zrobić zmianę, i zmieniają się jednocześnie. Do ringu wbiega Rey Mysterio i Primo, który zamierza wyprowadzić cios na głowę biegnącemu w jego stronę rywalowi, lecz ten unika, odbijając się od lin i wykonując Hurricanranę. Primo jednak szybko wstaje i popycha Reya na liny, ten przechodzi pomiędzy jego nogami i chwytając za nogi, przewraca go i mocno kopie w głowę. Próba pinu 1..2, Epico uderzając Reya, przerywa liczenie. Sin Cara nie czekając długo wchodzi na liny i wykonuje Dropkick na Epico. Do Cary podbiega Primo i wyrzuca go za ring, lecz Cara się utrzymał i bardzo mocno kopnął go w twarz. Primo pada jak kłoda na liny, więc Rey Mysterio już podnosi w górę palec sygnalizując 619. Ni stąd, ni z owąd do Reya podbiega Epico, który kopnięty w nogi również pada na liny. Rey odbijając się od lin wykonuje double 619. Epico wypadł z ringu, a Primo leży na nim niruchomo. Sin Cara i Rey wchodzą na narożnik, Sin Cara skacząc kopie w głowę Epico, a Mysterio wykonuje Splash na Primo, pin: 1,2,3! Mamy nowych mistrzów!!

Zwycięzca walki: Rey Mysterio & Sin Cara(10:04)

Ric Flair wraca na ring.

Ric Flair: Dobra walka, ale to dopiero początek emocji jakie nas czekają w najbliższym czasie. W związku z tym że jest to przedostatni odcinek Raw przed TLC, to trzeba wybrać przeciwnika dla CM Punka. A więc w dzisiejszej walce wieczoru odbędzie się Triple Trip Match, której stawką będzie walka o pas mistrza WWE na TLC w Ladder Matchu, a udział w niej wezmą: The Miz, John Cena i Ryback. Ale przed tym jeszcze dwie walki, których nie będę zdradzał.

Flair żegnając się z fanami udał się na beckstage.

2.Normal Match – Kane vs Jack Swagger

Końcówka walki: Wyrównana walka z lekkim wskazaniem na Kane’a. Kane trzymając za kark Swaggera, uderza nim o stół komentatorski. Wrzuca go na ring, a Swagger wracając do siebie podnosi się, lecz Kane wykonuje potężny Big Buut. The Red Big Machine wchodzi na narożnik i skacząc uderza z kolana w głowę Swaggera. Próba odliczenia 1,2, Swagger przerywa. Kane podnosząc go, inkasuje dwa mocne ciosy na głowe, Swagger odbija się od lin i Shoulder Tackle od Kane’a. Kane podnosi Swaggera do Chokeslam, ale ten się urywa i łapiąc Kane’a za nogi przewraca go i wykonuje Ankle Lock. Kane z grymasem bólu, po pewnym czasie dosięga lin. Swagger podnosi Kane’a, odbija się od lin i.. kolejny Big Buut. Kane podnosi rywala i wykonuje Chokeslam. Wydawałoby się że to już koniec, ale nie. Kane wykonuje Tombstone Piledriver. Sędzia odlicza 1,2,3! Kane zwycięzcą walki.

Zwycięzca walki: Kane(9:52)

3.Normal Match – Antonio Cesaro vs R-Truth

Końcówka walki: Do tej pory minimalna przewaga Cesaro. Cesaro jest już z Truthem na narożniku i wykonuje Suplex. Podnosi rywala i potwornie mocno kopie w twarz. Cesaro próbuje odliczyć 1,2, próba przerwana. Antonio ponownie podnosi przeciwnika i ciska nim w narożnik. Cesaro próbuje wyprowadzić Closeline, ale Truth unika i z zaskoczenia wykonuje Truth Axe, pin: 1,2,3! Truth zwycięża.

Zwycięzca walki: R-Truth(8:43)

" Cult of Personality "- a w drodze na ring mistrz WWE CM Punk wraz ze swoim managerem Paul’em Heyman’em:

CM Punk: Obiło mi się o uszy, że odbędzie się zaraz walka o miano pretendenta do tytułu który posiadam… Ale czy to ma sens?? Przecież Cena co chwilę otrzymuje szanse na walkę ze mną. Ryback całkiem niedawno również maił szansę, którą zaprzepaścił, mam gdzieś w jakich okolicznościach. Więc dla mnie sprawa jest oczywista, to The Miz powinien walczyć ze mną na TLC…

" If you smell, what The Rock is Cookin?? " – mistrz publiczności już w ringu:

The Rock: Na TLC może I Miz powinien z tobą walczyć. A co z Royal Rumble?? O ile wiem to nie masz jeszcze rywala na tę galę. Jak już powiedziałem na tysięcznym Raw, mam zamiar jeszcze raz zdobyć pas mistrzowski WWE, a mianowicie właśnie na Royal Rumble. A więc The Rock rzuca Ci wyzwanie: Czy masz na tyle odwagi by wyjść ze mną do ringu??

CM Punk: Co ty sobie myślisz?? Zjawiasz się raz na pół roku i od razu domagasz się walk, i nie nie byle jakich walk. Pół roku temu zmierzyłeś się z Ceną w walce wieczoru Wrestlemanii. A teraz zjawiasz się jak gdyby nigdy nic, i chcesz walki o pas. To że jesteś mistrzem publiczności, to nie znaczy że będziesz dostawał wszystko czego chcesz…

The Rock: Posłuchaj. Szanuje Cię. Szanuje Cię za to jesteś mistrzem WWE przez okrągły rok. Ale uważam, że pora na zmiany. Zamierzam odebrać tobie ten pas i obronić go na najważniejszej gali w roku, a mianowicie na Westlemanii…

Po chwili ukazuje się titantron Brocka Lesnara, który już jest na rampie. The Rock odwraca swoją uwagę na niego, a stojący za nim CM Punk wykorzystuje sytuacje i wykonuje G.T.S na Rocku. Widząc to Lesnar wchodzi do ringu witając się z CM Punkiem i Heyman’em. Rock powoli dochodzi do siebie, lecz tylko na chwilę, gdyż widząc to Lesnar wykonuje na nim F5. Here Comes The Pain chwyta za mikrofon i mówi:

Brock Lesnar: Rocku, mam do Ciebie propozycje nie do odrzucenia. Zmierzysz się ze mną na TLC w Table Matchu, o ile masz na tyle odwagi.

Lesnar rzuca mikrofon i wraz z Punkiem i Heyman’em opuszcza ring.

4.Triple Trip Match for #1 Contender on WWE Championship – John Cena vs The Miz vs Ryback

Końcówka walki: Walka przebiega pod dyktando dwóch panów a mianowicie Ceny i Rybacka. Cena wykonując Closline wyrzuca Miza z ringu. Obija go niemiłosiernie poza ringiem a Ryback przygląda się całej sytuacji, stojąc w ringu. Lecz nagle z trybun wbiega zamaskowana osoba i uderza Rybacka poniżej pasa, sędzia nie widział tego zajścia, gdyż całą uwagę skupiał na Cenie i Mizie. Cena widząc leżącego Rybacka momentalnie zostawia Miza, wchodzi na narożnik i wykonuje Elbow Drop na Rybacku. Unosi w górę ręke sygnalizując " You Can’t See Me " i wykonuje Five Knuckle Shuffle. Wynosi Rybacka na barki i… Attitude Adjustment. Cena nie widzi jednak stojącego za nim Miza a ten momentalnie wykonuje na nim Skull Crushing Finale. Sędzia odlicza 1,2,3! Miz zmierzy się na TLC w Ladder Matchu z CM Punkiem.

Zwycięzca walki: The Miz (14:33)

Tym wydarzeniem zakończyło się poniedziałkowe Raw!

Karta na TLC 2012:

1.Tag Team Match for World Tag Team Championship – Rey Mysterio © & Sin Cara © vs Primo & Epico

2.Normal Match for United States Championship – Antonio Cesaro © vs R-Truth

3.Ladder Match for WWE Championship – CM Punk © vs The Miz

Newsy:

- The Miz pokonał Rybacka I Johna Cene i będzie walczył z CM Punkiem o pas WWE na TLC w Ladder Matchu.

- Na Raw powrócili: The Rock i Brock Lesnar. Lesnar zaatakował Rocka wykonując F5 i wyzwał go do walki na TLC w Table Matchu.

Edytowane przez prezesinho
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• prezesinho

2

• łukaszek123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Witam nowego bookera na forum!

Co do RAW to dobrze, że diary nie rozpoczynasz na początku 2013 roku tak jak to teraz robią początkujący, nowi bookerzy. Oczywiście nic do tego nie mam, ale już trochę te diary mi się mieszają :P. Jak na razie to jest mało co do komentowania. To dopiero I odcinek i czekam, aż się rozkręcisz. Ciekawi mnie tylko walka Punk vs. Miz na TLC. Starcie heel vs. heel. Ciekawe jak to rozpiszesz. Życzę wytrwałości i czekam na kolejne odcinki. :-)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

SMACKDOWN

07.12.2012r.

Jest piątek a więc zaczynamy Friday Night Smackdown. Fanów jak zawsze powitały fajerwerki i… Vince McMahon !!!

Vince McMahon: Też się cieszę że was widzę. Ale nie przyszedłem tu po by wam to powiedzieć. Przyszedłem tu po to by wam przedstawić nowego GM Smackdown, który jest zarówno moim pracownikiem, jak i przyjacielem. Panie i Panowie powitajcie Hall of Famera i nowego GM Smackdown – Hulk Hogan!

" I am a Real American " – Hogan wchodzi do ringu uściskując się z Vince’m, który udaje się na backstage.

Hulk Hogan: Witajcie! Myślałem że tu już nigdy nie zagoszcze a jednak. Dobra, ale skoro już tu jestem to wyznaczam walkę o pas WWE Tag Team Title, w której udzał wezmą The Prime Time Players i The Usos.

Hogan wita się z Lawlerem i Colem i siada obok ringu

1.Tag Team Match for WWE Tag Team Title – The Prime Time Players vs The Usos

Końcówka walki: W ringu Jay i Titus. Jay odbija się od lin i otrzymuje Shoulder Tackle od O’Neila. Titus wchodzi na narożnik i wykonuje na rywalu Elbow Drop! Próba pinu 1…2… Kick –Out! O’Neil zmienia się z Youngiem, a ten podnosi rywala, wchodzi z nim na narożnik i wykonuje DDT. Pin: 1…2…3! PTP nowymi mistrzami!

Zwycięzca walki: The Prime Time Players(6:21)

Po chwili ukazuje się titantron Batisty. Wielki powrót ” The Animala „:

Dave Batista: Na wstępie chciałem powitać nowego GM.

Batista podaje dłoń Hogan’owi i mówi dalej:

Dave Batista: Powiem krótko, nie wróciłem po to żeby gadać, tylko po to żeby znów wygrywać. Mianowicie chodzi mi o to Hulk’u abyś włączył mnie do walki o pas WHC na TLC.

Hulk Hogan: Dobrze, ale pod warunkiem że zmierzysz się dzisiaj w walce wieczoru z Big Show’em i wygrasz.

Dave Batista: Zgoda!

" It's a shame for they, lost their head! " – Celtycki wojownik w drodze na ring!

Sheamus: Ja również witam nowego GM.

Sheamus wita się się z Hogan’em

Sheamus: Witam również Ciebie Dave.

Sheamus wyciąga ręke do Batisty, a ten niepewnie mu ją podaje i wychodzi z ringu.

Sheamus: Nie wiem czy wiesz Hulk’u ale przed twoim przybyciem to ja byłem pretendentem do tytułu WHC. Mam nadzieje że dalej nim będę.

Hulk Hogan: By tak było musisz pokonać dzisiaj…

Hoganowi przerywa theme Marka Henrego. Najsilniejszy człowiek świata zmierza na ring!

Mark Henry: Chciałeś powiedzieć że będzie musiał pokonać mnie.

Hulk Hogan: Panie i Panowie w przedostaniej walce dzisiejszego Smackdown Sheamus zmierzy się z Mark’iem Henry’m. Ale przedtym jeszcze walka Christian vs Kofi Kingston.

Wszyscy opuszczają ring.

2.Normal Match – Christian vs Kofi Kingston

Końcówka walki: Poobijany Kofi leży na ringu a Christian wchodzi na narożnik, skacze, lecz Kingston zdążył się zorientować i uniknął uderzenia. Kofi czeka aż rywal się podniesie, aby wykonać Trouble in Paradise. Gdy rywal się podnosi Kingston ma zamiar wyprowadzić swój finiszer, ale Christian unika, szybko łapie przeciwnika za nogę i potwornie mocno kopie w twarz. Christian podnosi oszołomionego rywala i wykonuje Killswitch. Sędzia odlicza: 1…2…3! Christian pokonuje mistrza Interkontynentalnego!

Zwycięzca walki: Christian(8:36)

Do ringu przy swoim theme wychodzi Alberto Del Rio:

Alberto Del Rio: Jestem tutaj z jednego powodu a jest nim Randy Orton. Mamy sobie do pogadania. Orton wychodź.

„ I hear voices In my head. They council me, they understand, they talk to me “ – Żmija w drodze na ring.

Randy Orton: Słucham.

Alberto Del Rio: Zdaje się że nie wyrównaliśmy rachunków. Żądam walki z tobą na TLC.

Randy Orton: Chcesz walki?? To będziesz ją miał, ale na moich zasadach. Starcie to odbędzie się w stypulacji Chair Match.

Alberto Del Rio: Zgoda!

Alberto wyciąga ręke w strone Ortona, w celu zatwierdzenia ustalenia walki, ten chwilę się namyślając wykonuje R.K.O! i opuszcza ring.

3.Normal Match for #1 Contender on World Haevyweight Championship – Mark Henry vs Sheamus

Końcówka walki: W ringu dominuje Najsilniejszy człowiek świata, choć Sheamus ma momentami przebłyski. Henry chwyta rywala za ręke i z całą siłą ciska nim w narożnik, po czym podnosi go i wykonuje Body Slam. Próba odliczenia: 1…2… Kick – Out! Zbulwersowany Henry chwyta Sheamusa za kark i wyrzuca go za ring, po czym zchodzi z niego i niewidząc tego że Sheamus już doszedł do siebie otrzymuje Brogue Kick! Potwornie zmęczony Sheamus wrzuca rywala na ring, staje przy narożniku i uderza się w klatkę piersiową, sygnalizując kolejny Brogue Kick. Ale nagle rozbrzmiewa theme Wade’a Barrett’a, co odwraca uwagę Sheamus’a. Barrett powoli zmierza do ringu, a Henry korzystając z okazji wykonuje na Celtyckim wojowniku World Strongest Slam! Próba pinu: 1…2…3! Mark Henry pretendentem do tytułu!

Zwycięzca walki: Mark Henry(12:27)

Gdy Henry już opuścił ring, to Barrett przystąpił do akcji wykonując na Sheamus’ie The Wasteland! Po chwili z uśmiechem na twarzy opuszcza ring.

Matt Striker i jego gość… Dave Batista:

Matt Striker: Witaj Dave!

Dave Batista: Cześć!

Matt Striker: Za chwilę przystąpisz do walki, której stawką jest walka o pas WHC na TLC. Jak myślisz czy uda Ci się pokonać obecnego mistrza?

Dave Batista: Czy uda mi się go pokonać?? Ja na tym człowieku nie pozostawie suchej nitki. Walkę o pas mam zagwarantowaną!

Matt Striker: Ale jak pewnie wiesz na TLC nie będzie tak łatwo ponieważ będzie to starcie TLC Match. A dodatkowo weźmie w niej udział Mark Henry.

Dave Batista: Łatwo nie będzie, ale mimo to na TLC zostanę Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej!

Matt Striker: No więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia!

Dave Batista: Dzięki!

4.Normal Match – Dave Batista vs Big Show

Końcówka walki: Bardzo wyrównana walka. Big Show obija Batistę Chop’ami, następnie bierze rozbieg by wgnieść rywala w narożnik, ale ten w ostatniej chwili unika. Batista chwyta rywala za kark i wykonuje na nim Bulldog. Podnosi go i wykonuje Spinebuster! Batista podnosi rywala i jeszcze jeden Spinebuster! Batista porusza linami sygnalizując Batista Bomb! Gdy się odwraca otrzymuje od Show’a W.M.D! Pin: 1…2… Kick – Out! Batista nogą dotyka liny! Show podnosi rywala, który natychmiast kontruje wyprowadzając potężne kopnięcie na tułów. Batista odbija się od lin i wyprowadza Shoulder Tackle! Podnosi Big Show’a i Spinebuster! Znów sygnalizuje Batista Bomb! Ustawia głowę rywala między nogi i z trudem wykonuje Batista Bomb! Sędzia liczy: 1…2…3! Batista zostaje drugim pretendentem do tytułu!

Zwycięzca walki: Dave Batista(14:56)

Po walce wieczoru Smackdown schodzi z anteny!

Karta na TLC 2012:

1. Tag Team Match for World Tag Team Championship – Rey Mysterio © & Sin Cara © vs Primo & Epico

2. Normal Match for United States Championship – Antonio Cesaro © vs R-Truth

3. Normal Match for Intercontinental Championship – Kofi Kingston © vs Christian

4. Chair Match – Randy Orton vs Alberto del Rio

5. TLC Match for World Heavyweight Championship – Big Show © vs Batista vs Mark Henry

6. Ladder Match for WWE Championship – CM Punk © vs The Miz

Newsy:

- Batista podpisał kilkuletni kontrakt z WWE.

- Batista i Mark Henry powrócili do WWE, i wygrywając swoje walki zapewnili sobie udział w walce na TLC o pas World Heavyweight Title.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Turniej powoli zbliża się do końca. Zostało czterech wojowników:  
    • KyRenLo
      Jemu się nie chciało wpaść na WM, żeby zakończyć coś, co zaczął, a miałby teraz reagować, bo WWE, ewentualnie skopie galę Premium?  Rzeczywiście, gdyby na spokojnie usiąść z boku i na spokojnie zerknąć na tę sprawę to wychodzi, że główny cel zdobycie rekordowego tytułu plus już później zdobycie brakującego złota – zostało to osiągnięte. To właściwie spięło klamrą to, iż można go nazywać tym najlepszym. Oczywiście tutaj każdy może mieć inne zdanie w kwestii najlepszego. No, ale że to
    • Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
  • Dodaj nową pozycję...