Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kilka Pytań powracającego

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam. Po bardzo długim rozstaniu z wrestlingiem, postanowiłem znów zacząć oglądać gale. Przy mojej absencji zauważyłem spore zmiany mianowicie kane znowu w masce co mnie cieszy przeogromnie lecz pytanie jest czemu znowu założył maskę i kiedy to się stało.

Drugie co zaobserwowałem to że tacy zawodnicy jak Brock Lesnar, The Rock, Mick Foley wrócili do wwe czy ten powrót jest tymczasowy czy to tylko jakieś epizody?

Czy jeszcze jacyś zawodnicy powrócili? Czy wwe poszło w lepszą stronę po tych zmianach jakie wymieniłem?

Kolejne pytanie jest o Jeffa Hardy.

Zauważyłem że Jeff walczy w federacji TNA czemu już w wwe nie walczy?

Przed ostatnie pytanie: Kiedyś był taki zawodnik nazywał się boogeyman jakiś czas walczył później już go nie widziałem co się z nim dzieję? walczy jeszcze gdzieś?

I ostatnie: Czy jest jakiś polski wrestler w WWE?

Mam nadzieję że udzielicie mi odpowiedzi i dzięki temu wrócę do czynnego oglądania wrestlingu.

Pozdrawiam.

https://forum.wrestling.pl/topic/31533-kilka-pyta%C5%84-powracaj%C4%85cego/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• manhut92

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie