Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Blalight Zone

Jak ma się nazywać moja federacja  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ma się nazywać moja federacja

• Blalight Championship Wresling
      11
    • Blalight Entermaint
      0
    • Blalight Zone
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Royal Rumble pojawi się między 28.01 a 02.02 :) Edytowane przez Blalight

196226315251bf7dfc3a762.png

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blalight

19

• 8693

3

• Kelley

2

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

http://imageshack.us/a/img600/6988/beznazwy2vk.png

The Miz: Tydzień temu zostałem podstępnie zaatakowany przez Blalighta. Pewnie myśli że należało mi się to, ale ja mówię że to jest błąd. Jestem THE MIZ. Jestem Niesamowity. I zapewne zaraz ten bufon pojawi się w ringu żeby mi dać reprymendę. Ale mnie to mało obchodzi. Bo jestem mistrzem Interkontynentalnym i nie muszę się przejmować pretendentami. Bo jestem lepszy! I udowodnię to kiedy będzie taka okazja. Nawet teraz, zaraz.

Blalight: Tak masz rację. Udzielę Ci reprymendy ale nie tutaj na oczach wszystkich. A walkę dzisiaj będziesz miał o twój tytuł. Następna walka to Tyson Kidd vs The Miz

Walka 1

For IC Champion

The Miz vs Tyson Kidd

Końcówka Walki: The Miz wrzuca rywala w narożnik, szykuje się Corner Clothsline, ale Kidd robi unik, próba High Kick'a skontrowana na Ankle Lock przez Miza, Tyson wykonuje fikołka do przodu przewracając przeciwnika. Podniesienie Mike'a Irish Whip w narożnik, Missile Dropkick, szybkie wejście na trzecią linę, Body Drop z przypięciem. 1...2.. The Miz odbija. Kidd się cofa, czeka aż Mizanin wstanie i wykonuje High Kick, do którego dorzuca Dungeon Lock i Miz odklepuje.

Mamy nowego mistrza Interkontynentalnego i jest nim Tyson Kidd.

Walka 2

Normal Tag Team Match

R-Truth&Evan Bourne(R-Bourne) vs Primo& Epico

Końcówka Walki: Irish Whip od Trutha, przerzut przez ramię i High Leg Drop. Podniesienie Epica wrzucenie w narożnik, zmiana z Evanem. Ten szybko biegnie do przeciwległych lin odbija się i wykonuje hurricanranę po której przeciwnik ląduje za ringiem. Bourne ustawia się na środku ringu, czeka aż Epico wstanie za ringiem by na niego skoczyć. Top Rope Dive. R-Truth wrzuca obu do ringu, gdzie szybciej do siebie doszedł Epico, i dokonał szybkiej zmiany z Primo. Clothsline, wrzucenie w narożnik, Monkey Flip, wejście na 3 line Splash. 1...2.. Evan odbija. Primo próbuje wykonać BackStubber, ale Bourne zaciąga na School Boya puszcza i szybko zmienia się z R-Truthem. Ten wbiega do ringu i wykonuje Lil'Jimmy.1...2...3.

Walkę wygrywa R-Bourne

W drodze do ringu Randy Orton. Trzyma mikrofon i wymachuje nim na boki. Zapewne ma coś do powiedzenia.

Randy Orton: Więc widzieliście jak zostałem potraktowany tydzień temu, i zapewne dziwi was moja reakcja. Spokojne nic nie mówiąc o mojej przegranej, pogodziłem się z nią, jednak uważam że Bully mnie oszukał, ale dlaczego to zrobił? Proszę Cię do ringu Bully Ray'u powiedz dlaczego nie w tak podły sposób oszukałeś. Jak mogłeś mnie tak zawieść? Naprawdę, jest mi przykro.

Bully Ray idzie do ringu

Bully Ray:Zastanawia Cię dlaczego przeszkodziłem Ci w odniesieniu zwycięstwa. Widzę trawiący Cię żal po przegranej walce, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Pomimo że zostałeś mistrzem w bardzo młodym wieku, jesteś przeciętnym zawodnikiem i nie osiągnąłeś nic znacznego. Więc jest tylko jeden wniosek.

Stone Cold w drodze do ringu

Stone Cold: Za tydzień zmierzycie się w pojedynku o hardocowym gimmicku wybranym przez publiczność. A teraz jazda z ringu.

Biuro Blalight'a. CM Punk rozmawia z prezesem.

Blalight: Punku, nie masz kontraktu wrestlerskiego, ja jednak chciałbym to zmienić jesteś wspaniałym zawodnikiem a moja federacja jest na dobrej drodze do sukcesu, a jakby coś złego przydarzyło Ci się w ringu? Dlatego proponuję Ci kontrakt na pół roku, z moją federacją. Jak podpiszesz go teraz dostaniesz jeszcze dzisiaj walkę. Zgadzasz się?

CM Punk: Jasne że się zgadzam. Jestem „Best in The World” i udowodnię to wszystkim podczas moich następnych pojedynków. Dziękuję za danie mi tak ogromnej szansy. Z kim się dzisiaj zmierzę? Powiesz mi?

Blalight: Tak powiem. Dzisiaj zmierzysz się z jedynym i nie powtarzalnym Zackiem Ryderem! Zobaczymy ile pamiętasz jeszcze z dawnych lat.

Walka 3

Normal 1 on 1 Match with Special Reffere Cody Rhodes

Damien Sandow vs Kane

Końcówka Walki: Kane obity przez Team Rhodes Scholars, ląduje w narożniku, wiedząc że każde dotknięcie sędziego spowoduje dyskwalifikacje. Sandow skoczył na niego, ten jednak złapał go za w locie i rzucił w Cody'ego. Wykorzystał zamieszanie. Tombstone dla Rhodes'a. ChokeSlam dla Damien'a. Teraz woła sędziego. Przybiega inny. 1...2...3! Walkę wygrywa Kane!

Walkę wygrał Kane, jednak po niej został zaatakowany przez 4 zawodników. Na końcu ich lider wykonał Pedigree, zostawiając obitego Wielkiego Czerwonego Potwora w ringu.

CM Punk: Oh Yeah! Zostałem zatrudniony przez Blalight'a żebym mógł pokazać że jestem najlepszy na świecie .Za chwilę zmierzę się z jakimś zawodnikiem. A będzie nim: ZACK RYDER

Walka 4

Triple Threat Match

CM Punk vs Zack Ryder vs Kurt Angle

Końcówka Walki:Punk atakuje Ryder Clothsline'm, po którym wykonuje Sueside Dive na Kurta. Ponownie wchodzi do ringu i Flying Clothsline na Zacka. Odbicie od lin Long Island Z! Powstrzymuje Brooksa, powalając go Shoulder Blockiem. Obraca się i trafia na Big Boota od Kurta .Angle wynosi Rydera i wykonuje Angle Slam. W tym czasie Punk atakuje złotego medaliste, Go To Sleep. Zaskakujący atak Rydera zza pleców. Zack Attack. Ryder przypina Kurta Angle.1...2...3!

Walkę wygrał Zack Ryder wykorzystując nie uwagę rywali

Walka 5

Normal One vs One Match

Alberto del Rio vs Drew McIntyre

Końcówka Walki:Atakuje Drew. Shoulder Block po którym próbuje wykonać BackBreaker jednak Del Rio kontruje na NeckBreaker. Kilka kopnięć w lewe ramię, odsunięcie się od Szkota. Cofnięcie się do narożnika, teraz wystarczy poczekać aż Drew się podniesie na narożnik i można wykonywać Enzugiri. I udało się. Alberto daje sygnał pod CrossArmBreakera, ale Drew go odpycha, kopnięcie w krocze i DDT. Cofa się dwa kroki, kiedy Del Rio miał głowę na odpowiedniej wysokości, McIntyre'er wykonał Knee to Face. Przypięcie 1...2..2.8 Meksykański Arystokrata odbija. Przygotowanie pod Future Shock DDT, ale Alberto odepchnął Szkota, kopnął go i CrossArmBreaker. Drew McIntyre poddaje się po walce z rywalem.

Walkę wygrał A. Del Rio, teraz może się domagać walki o tytuł Interkontynentalny w posiadaniu Tysona Kidda

Walka 6

One vs One Match

Big E Langston vs Austin Aries

Końcówka Walki:Austin za ringiem ucieka przed rywalem. Przebieg dookoła ring szybko wszedł do ringu, i kiedy Big E wchodził zarobił od Ariesa, Dropkicka po którym wyleciał jak z armaty i uderzył w barierki okalające ring. Double A wszedł na narożnik i MoonSault z trzeciej liny za ring. Tam jednak został przejęty przez Langstona. Big Endding za ringiem. Big E wrzuca Austina do ringu, jednak nim sam zdążył wejść został zaatakowany przez Rybacka. Próba ShellShocka, ale nie zdołał utrzymać Langstona na ramionach który szybko skontrował i wykonał drugie Big Endding na tej gali.

Po brawlu między dwoma olbrzymami, Austin Aries podszedł do Big E Langstona i podał mu rękę.

Main Event

6 Man Tag Team Elimination Match

Alex Riley&Christian&Randy Orton vs John Morrison&Ted DiBiase&Bully Ray

Końcówka Walki:Zostało już tylko trzech zawodników. Bully Ray,Randy Orton oraz TedDiBiase. Dwaj ostani w ringu. DDT z drugiej liny dla Teda. Taunt pod RKO i udaje się.1...2...3. Teraz czeka nas walka Bully'ego z Randym. Kilka puchów, ale żaden nie może uzyskać przewagi. Kiedy wydawało się że Ray który jest bardziej wypoczęty zdobędzie przewagę, Orton wykonał Gut Kicka, do którego dorzucił Uppercuta. Irish Whip po którym następuje OrtonSlam. Bully turla się za liny, jednak to nie koniec. Próba DDT z drugiej liny jednak Ray wyrzuca Apex Predatora za ring. Sędzia liczy, jednak Hardcore wychodzi za ring, tam obija chwilę Randego po czym wrzuca go do ringu. Sam wchodzi za nim, i otrzymuje RKO.1...2...3!

Walkę wygrywa Team A.Riley&Christian&Randy Orton. Przypinał Randy który wyeliminował Teda i Bully'ego po dwóch RKO.

Popracuj nad wyglądem graficznym. Pozatym gala wygląda dobrze. Ciekawi mnie to pedigree po walce. Chyba mi nie powiesz, że stajnia Harda przeszła turn?

Hehe :D. A kto powiedzial ze to stajnie Hitmana? ;). Ich lider wykonuje poprostu Peddigree :D

Royal Rumble pojawi się między 28.01 a 02.02 :)

No i gdzie ono? Jest 3 II i dalej nie ma... . Wrzuć szybko, ciekawi jesteśmy.

RR Match jest 15 osobowy(wiem żałośnie mało) ale ze względu na to że udało mi się odzyskać do 3 walki(format kompa) jest taka krótka. Zrekonpensuje to pisząc 10 osobowy Battle Royal o pas IC :)

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c0.0.403.403/p403x403/16077_488386827850426_1179619564_n.png

JBL:Witamy państwa! Dzisiejsza gala nie będzie miała pre-show ponieważ prezes uważa że ludzie przed telewizorami powinni widzieć wszystko co się tu dzieje. Czeka nas dzisiaj Royal Rumble Match! Można spodziewać się kilku powrotów. Z zawodników zapowiedziany jest tylko Sting. Można się spodziewać wielkiej wrzawy na jego widok. Mecz również zostało zmienione z 30 osobowego na 20 ponieważ jest „zaledwie” 28 zawodników gotowych do walki dzisiaj. Na następnym BCW będzie 8 Man Battle Royal o tytuł IC lub Stanów Zjednoczonych. Teraz zobaczmy walkę pierwszą.

Walka 1

For United States Champion

AJ Styles vs Austin Aries©

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ_Styles_21.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/Aries23.jpg for http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/us_burak_s.png

Końcówka Walki:AJ wskakuje na trzecią linę i Flying Clothsline, Aries pod naporem akcji, uciekł za ring. Sueside Dive od Styles'a, teraz Double A jest całkowicie w świecie rywala. AJ wrzuca przeciwnika do ringu. Przypięcie 1...2.. odbija. Punk wstaje na nogi. Taunt pod finisher. Aries wstaje, były mistrz TNA cofa się kilka kroków, ale Austinowi udaje się uciec spod finisher'a. Styles się obraca, dostaje Gut Kick'a, po którym Clothsline. Aries się cofa kilka kroków, kiedy Brooks się podnosi się w narożniku, otrzymuje od Double A, Running Shoulder Block. Cofa się kilka kroków, sygnalizacja StarrBuster'a. I udaje się wykonać ten finisher. 1...2...3!

Walkę wygrywa obecny mistrz Stanów Zjednoczonych Austin Aries

Walka 2

For Intercontinental Champion

Tyson Kidd© vs The Miz

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/tysonkidd1_wrestlingmaniac.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/miz_profile_001.png for http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/w04531.png

Końcówka Walki:Miz wrzuca Kidda w narożnik, próba wykonania Flying Corner Clothsline, jednak Tyson robi unik i wykonuje Dropkick w plecy byłego mistrza WWE który uderza klatką piersiową w ochronę od narożnika, obraca się twarzą do Kidda i otrzymuje Kopnięcie w Krocze. Po uderzeniu wykonuje DDT. Mike jest ogłuszony, ale chyba nie widzi że rywal wchodzi na narożnik.

Kidd próbuje wykonać Splash, ale Mizanin odsuwa się i jego rywal spotyka się z matą. Miz szybko wstaje, żeby ustawić się za rywalem. To może znaczyć tylko że Miz chce odzyskać tytuł, wygrywając tą walkę. Skull Crushing … NIE, rywal Mike'a robi przewrót do przodu tak że Mizanin ląduje twarzą do Kidda i otrzymuje od Kanadyjczyka High Kick do którego został dorzucony Dungeon Lock.

Walkę wygrywa Tyson Kidd utrzymując tytuł

Walka 3

For Tag Team Championship

Cody Rhodes & Damien Sandow© vs Team McA-Ry

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3862/crdsyaren.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/Drew_McIntyre_CutOut_Jess-x.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_2012CutByJibunjishin2.jpg for http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/shimmertitle.jpg

Końcówka Walki:Cody wykonuje Irish Whip na Alexie, ten odbija się od lin i nadziewa się na Dropkicka. Rhodes ciągnie Riley'a za rękę do narożnika gdzie zmienia się z Sandowem. Ten wykonuje kilka kopnięć w bezbronnego Riley'a. Elbow Drop do którego dorzucił Knee Drop. Damien cofa się do narożnika by móc w spokoju poczekać aż przeciwnik wstanie. Kiedy Alex był na nogach Sandow rzucił się na niego powalając na matę, od razu podniósł byłego mistrza Tag Team i wykonał na nim swój finisher. Zmiana z Codym który tauntuje pod CrossRhodes, ale Riley wydostaje się i zmienia z McIntyre'm. Shoulder Tackle i od razu próba Future Shock DDT ale Sandow wskakuje do ringu wykonując NeckBreaker na Szkocie. Rhodes przypina 1...2...3!

Walkę wygrywa Team Rhodes Scholars i utrzymują oni tytuły.

Walka 4

For WH Champion

Zack Ryder© vs CM Punk

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/1536_Zack_Ryder.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg

for http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/uwl-heavyweight-championship-cut-out-by-bruno-vario.jpg

Końcówka Walki:Zack wykonuje Corner Elbow Attack na rywalu. Ten upada, opierając się ciałem o najniższą linę, Ryder cofa się do narożnika 8 metrów dalej i chce wykonać Brosky Boot. Ale Punk schodzi z linii i kilka Low Kicków, dwa Punche i High Kick. Wyciąga Zacka na środek ringu, sam wchodzi na narożnik i Flying Elbow Drop. Ręcę składają się w poduszkę. To może znaczyć tylko G.T.S! Wynosi Rydera na ramiona, ten jednak zaczął straszne wierzgać i dał radę zeskoczyć z ramion Punka. Zack Attack! Jednak nie, Brooks skontrował PowerBomb. Anacodna Vise, ale są zbyt blisko lin i rywal Punk'a mógł się chwycić najniższej. Widać jak na dłoni przewagę byłego mistrza Wagi Ciężkiej. Kolejny taunt pod Go To Sleep, i również teraz kontruje Ryder, i znowu Zack Attack, ale tym razem udaje się wykonać. Zack Ryder przypina 1...2...3!

Tytuł utrzymał Zack Ryder po walce z CM Punkiem.

ROYAL RUMBLE MATCH

Zaczynają:

Alberto del Rio i John Morrison

Walka:Kilka Punchów na rozpoznanie, ale Del Rio próbuje szybko wyeliminować rywala ale ten sprytnie kontruje i Alberto prawie sam wylecial za ring. Zawisł na rękach, w tym czasie zaczęło się odliczanie. Kto będzie następnym zawodnikiem?

The Miz

#3 Miz rzucił się na Morrissona po krótkim Brawlu dołączył do nich Alberto del Rio, który wykonał Enzuigi na Mizaninie i dorzuca High Kick dla John’a i na nogach pozostał tylko Meksykanin.Wywołuje Mike’a do góry, kiedy ten jest na kolanach, zapina Cross ArmBreaker. Miz odklepuje, ale to nie jest zwykła walka, tutaj może mu del Rio nawet złamać rękę. Ale Morrisson atakuje Alberta i odciąga zainteresowanie od Miza.

#4 Bully Ray, wykorzystał sytuację i powalił Miza oraz del Rio i zabrał się za Morrissona, wrzucił go w narożnik i wykonał serię Punchów. Kiedy wydawało się że pozbędzie się Meksykańskiego Arystokraty, przyszedł z pomocą Miz i zaatakował Bully’ego. Clothsline, kombinacja Back+NeckBreaker i...

#5 John Cena. Staje na rampie i czeka. Zobaczmy co się dzieje w ringu. Wszyscy się patrzą na Prototype'a, ten jednak nadal stoi, Miz rzucił się na Bully'ego, potem powalił Del Rio a na końcu Morrissona.

#6,7,8 Wchodzi naraz 3 zawodników jest już cały team Harta: Cena,Triple H,Evan Bourne, R-Truth.

Biegną do ringu. Pierwszy jest Evan. Rzuca się na Miza który od razu go eliminuje przerzucając przez górną linę. Następny jest Cena, rzuca się na Ray'a. Shoulder Tackle, odbicie od lin drugie Shoulder Tackle i ProtoBomb.

W tym czasie Triple H powalił Del Rio. Irish Whip i Spinebuster. The Game jest na fali. Podnosi del Rio przy linach, i Pedigree, ale nie udane, Alberto przerzuca rywala za plecy i Paul Levasques zostaje wyeliminowany.

Teraz został zaatakowany R-Truth przez Morrissona oraz Miz'a. Kilka szybkich akcji, Skull Crushing Finally oraz Starship Pain. Zaczyna się odliczanie. Widać trzeba będzie zrobić w inny sposób resztę RR Match gdyż Hitman Station zmienili ustawienie walki. Jako dziewiąty

#9 CM Punk spokojnie idzie, żeby nie zmęczyć zbyt szybko organizmu, gdyż nadal są Cena,Bully Ray,Del Rio,Morrisson i Miz. Mike, rzuca się na Cenę i rzuca go w liny, wraz z Bully'm i Alberto zaatakowali Johna przy linach i prawie już go wyeliminowali, i udało im się . Teraz Brawl między Mizem i del Rio. Przewagę zdobywa Mizanin, teraz na pomoc mu przyszła reszta zawodników wraz z Punkiem. Eliminują Meksykańskiego Arystkokratę. Zaraz po tym wyleciał Bully który był najbliżej Alberta. Reszta zawodników szybko się wycofała. W ringu są: Miz,Morrisson,Punk. We trzech staneli na środku ringu i zaczeli się okładać. Nagle Miz i Brooks rozpoczeli współpracę. Morrisson prawie wyeliminowany, ale Pele Kick na Mike'u, a Punk się cofnął. Widać ma na razie dosyć. Kibice kończą odliczanie.

#10 Na arenie zrobiło się zupełnie ciemno. Za chwilę światło się zapaliło i na środku ringu stoi THE UNDERTAKER!! Szybko eliminuje Miza i Morrisson i chce atakować Punk'a, jednak nagle cała hala krzyczy „OOOO” bo oto pojawił się

#11 Sting! „Dream Match” dla wielu może się ziścić. Grabarz odwraca się od Punka i czeka na byłego mistrza WCW. Wymiana Punchów między tymi dwoma olbrzymimi zawodnikami, Brooks powoli się podnosi i wchodzi na 2 linę. Krzyczy coś do Takera i jego rywala i wykonuje Dropkick. Przeciwnicy padają. A kibice zaczynają odliczać.

#12 Ted DiBiase wbiega do ringu, jednak bardzo szybko został wyeliminowany przez Stinga. Który ponownie obraca się do Undertaker'a i zaczynają się kolejny raz obijać. Nagle Grabarz kopie przeciwnika w krocze i wykonuje Irish Whip. Po tej akcji Big Boot i Flying Elbow Drop od Punk'a. Byli zawodnicy WWE będą chyba ze sobą współpracować.

#13 Alex Riley. Wbiega do ringu, powala Brooks'a odbija się od lin i atakuje Taker'a. Kończy się to chwyceniem za gardło i wykonaniem Chokeslam'a. Sting w tym momencie założył Scorpion Deathlock. Widać po twarzy A-Ry że ma już dosyć ale teraz dostaje akcje od drugiego olbrzyma. Leg Drop na głowę. Podnoszą młodego Amerykanina i wyrzucają go za ring. Punk powoli dochodzi do siebie a Sting i Undertaker znowu zaczynają się bić. Teraz przewagę zdobywa były zawodnik TNA. Irish Whip i Big Boot.

# 14 Christian wbiega do ringu i rzuca się na Taker'a i Sting'a. Ci jednak bez problemu sobie z nim radzą, Piledriver od Grabarza, jednak jego rywal podnosi Kapitana Charyzmę i wykonuje Scorpion Death Drop. Punk wstaje wynosi Christiana na ramiona i wykonuje Go To Sleep. Chce pokazać swoim rywalom że nie jest gorszy

# 15Ostatni wchodzi Apex Predator, Randy Orton. Rzuca się na Punk'a, powala go, później atakuje Takera i jego rywala. Jeden otrzymuje Orton Slam, drugi RKO. Viper, nakręcony, obraca się plecami do Punk'a, który szybko skacze i eliminuje rywala. Teraz do Brooks'a przybiegł Undertaker, ale Sting powstrzymał Grabarza. Punk się odsuwa powoli, kiedy tamci dwaj zbliżyli się lin. Teraz jest najlepsza okazja dla Brooks'a. Wyskakuje i Dropkick, Taker i Sting wylatują za ring.

Zwycięża CM Punk

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg

• 1 miesiąc temu...

RING

CM Punk:Dobrze widzieliście, podczas Royal Rumble Match'u. Wygrałem ze Stingiem, Undertakerem i innymi zawodnikami. Czyż teraz, po wygraniu tego meczu, nie jestem już w 100% najlepszy na świecie? Nikt nie dokonał tego co ja. World HeavyWeight Champion. WWE Champion. Intercontinental Champion. Tag Team Champion. Mr.Money in the Bank. Royal Rumble Winner. Teraz jestem już naprawdę najlepszy na świecie. Nikt temu nie zaprzeczy. Więc, zapraszam do ringu Generalnego Managera. Ogłoszę o który tytuł będę walczył.

Stone Cold na rampie, powoli zmierza do ringu

Stone Cold: No o jaki tytuł chcesz walczyć? Niech zgadnę. O najważniejszy w federacji. O Blalight Champioship Wrestling? To było oczywiste.

CM Punk: Mylisz się. Chętnie zrezygnuje z mojej wygranej, i zmierzę się z tobą. W walce o coś. O tytuł najlepszego wrestlera świata. Tak właściwie obaj mamy tu stawkę. Ja będę musiał się sprężyć by utrzymać mój tytuł, Ty będziesz się wziąć za siebie i walczyć by zdobyć ten tytuł. Co ty na to?

Stone Cold: Nie wiem. Muszę się namyślić. Ale możesz być pewien, że jak się zgodzę to skopie twoje dupsko. Hell Yeah!

Walka 1

Normal One vs One Match

The Miz vs Alberto del Rio

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/The_Miz_2_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/del-rio_2.png

Końcówka Walki:The Miz atakuje od dłuższej chwili swego rywala. Powala go potężnym Clothslinem. Irish Whip w narożnik, i Corner Clothsline. Mike'a wchodzi na trzecią linę. Double Axe Handl... Nie, Alberto wykonuje Pele Kick. Cofa się, kiedy przeciwnik się odrobinę podniósł wykonał Low Dropkick, tak żeby Miz wylądował w narożniku. Teraz czas na Enzuigiri. Del Rio, wykonuje swoją sygnaturę, i łapie rywala w łokciu. Próba CrossArmBara, ale Mike'a odpycha przeciwnika i kiedy ten się na niego rzucił, próbuje wykonać Skull Crushing Finally, jednak teraz to Meksykanin się wydostał. Co to?!

Do ringu biegnie,ta sama grupa która tydzień temu zaatakowała Kane'a. Zaraz za nimi biegnie Wielki Czerwony Potwór i Triple H. Grupa szybko wyrzuciła z ringu, walczących i zabrała się za Kane'a i Huntera. Za chwile Potwór ląduje za ringiem, na Mizie i Del Rio. W ringu Triple H. Po raz kolejny, lider tej grupy wykonuje Pedigree. Teraz mamy pewność że nie jest ich liderem Paul Levasque.

Chris Jericho: Dlaczego nie wystąpiłem w RR Matchu chociaż miałem kontrakt od lutego? Przecież to tylko 3 dni. Ale Blalightowi szkoda na mnie pieniędzy!

Blalight w drodze do ringu

Blalight: Gdyby mi było szkoda na Ciebie kasy, w ogóle bym Cię nie sprowadzał do BCW. Jesteś jednym z najlepiej opłacanych, jeśli nie najlepiej opłacanym zawodnikiem, rocznie, a występujesz przez 3-4 miesiące w roku. Więc te TRZY DNI by nie dały by nic. Tak więc twoje wielkie rozczarowanie, według mnie, jest kompletnie nieuzasadnione, jeśli masz ochotę złożyć na mnie skargę, napisz list. DO MNIE. A teraz wyjdź z ringu i pozwól się ludzią cieszyć wrestlingiem.

Walka 2

Normal Tag Team Match

Triple H&John Cena vs Masked Men's

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/TripleH026.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_36_unconquerable.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/472/spider-man2012_yaren3.png &http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3607/The_Avengers_2012CutByJibunjishin2.jpg

Końcówka Walki: Paul wykonuje Spinebuster, na jednym z rywali, zmiana z Johnem Ceną, który zakłada STFU!. Wbiega zamaskowany wyglądający jak Capitan America. Triple H, atakuje go, Gut Kick, i Pedigree, „Spider Man” wyrzuca z ringu, Levasquesa, i obraca się do John'a. AA od Ceny i STFU. Bardzo silny jest przeciwnik Ceny. Powoli czołga się do lin, i udaje mu się ich dotknąć. Za ringiem, Paul atakuje swojego rywala i powala go na ziemię. Teraz staje twarzą do ringu i chwyta drugiego z przeciwników za nogę i rozprasza go. John Clothslinem, wyrzuca tegoż osobnika za ring. Jednak zza pleców atakuje 3 zawodników. To są byli zawodnicy dawnego NXT. Seth Rollins, Kassius Ohno i Big E Langston. Są z nimi Roman Reigns i Dean Ambrose. Pięcioosobowa grupa atakuje Johna Cenę i Paula Levasqueza. Zostają oni powaleni, i wygrywają zarazem przez DQ, teraz na pomoc biegną im R-Truth i Evan Bourne. Zaraz za nimi biegnie Mark Henry. Czy ten olbrzym pomoże czy będzie przeciwko swoim dawnym przyjaciołom. Jednak zaraz po wbiegnięciu do ringu powala wszystkich, wyrzuca ich poza kwadratowy pierścień, zostaje z nim, John Cena, który jest chwilę później wyrzucony w ten 11 osobowy tłum.

Mark Henry, w moim diary będzie heelem, z rzadkimi(jednym) przebłyskiem face :)

W drodze do ringu „The Show Off” Dolph Ziggler

Dolph Ziggler: Jestem „Show Off”. Jestem mistrzem tej federacji, jednak mimo wyleczonej kontuzji, nie pojawiam się, nie walczę dla was. Dlaczego?! Przecież to oczywiste, że jestem więcej wart niż 3/4 rosteru. Tak więc żądam, walki dzisiaj z CM Punkiem. Jeśli wygra będzie pretendentem do mojego tytuły. Jeśli przegra, na następnym PPV będzie moim pieskiem i będzie musiał bronić mnie przed wszystkimi. Rozumiesz?

Jeśli jesteś wystarczająco odważny to zapraszam. Let's do this!

Walka 3

Normal 1 vs 1 Match.

CM Punk vs Dolph Ziggler

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler_2012CutByJibunjishin21.jpg

Końcówka Walki: CM Punk wchodzi na trzecią linę. Ręce w górę i skok z narożnika. Ziggler się odsuwa. O NIE! Punk to chyba przegra. Dolph odbija się od lin i wykonuje low-dropkick! Podnosi Brooks'a, ten jednak wykonuje MMA Combination. Low Kick, 2 Chopy, i High Kick. Irish Whip i Swinnging Neck Breaker. Przypięcie. 1...2.. i odbija Dolph. Punk go podnosi, jednak zostaje odepchnięty. Hero Dropkick od Zigglera. Trzecia lina. Punk powoli wstaje, i Body Splash ale Brooks unika tego ataku, szybko podnosi rywala, wynosi na ramiona i wykonuje G.T.S, jednak nie udaje mu się gdyż Ziggler złapał go za kolano i przewrócił. Sharpshooter w drodze, jednak Punk się obraca w drugą stronę i przewraca Dolph'a. Clothsline i Anaconda Vise.

Dolph Ziggler odklepuje.

Punk szybko pomógł wstać Zigglerowi, bo zaczęli się do ringu zbliżać po raz kolejny zamaskowani zawodnicy. Zza kulis wypadają byli wrestlerzy NXT. Przeganiają grupę, i ratują tym skórę Punka i Ziggler'a.

Punk zostaje pretendentem do Blalight Championship

Stone Cold ponownie w ringu. I chce coś powiedzieć

Steve Austin: CM Punku! Jesteś pretendentem do pasa BCW. Ja się namyśliłem. Chcę z tobą walczyć, jednak nie teraz. Na Over the Limit. Wtedy, zawalczymy. Mój kontrakt albo twój. Jeden wygrany. Jeden zostaje w federacji. Za tydzień będziesz miał szansę odpowiedzieć. Teraz walka Randego Ortona z Austinem Ariesem.

Walka 4

Normal One vs One Match

Randy Orton vs Austin Aries

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_54.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/Aries23.jpg

Końcówka Walki: Randy wykonuje Europan Uppercut i rzuca Ariesem w narożnik. Clothsline i PowerSlam. Cofa się do narożnika. Punt Kick. Odsuwa się do Austina kilka kroków, i obraca się jak żmija. Taunt pod RKO. Wyskok, i Aries odpycha. Orton ląduje na plecach i Double A się na niego rzuca. Kilka kopnięć. Przypięcie, ale Orton odbija przy pierwszym klepnięciu. Austin go podnosi co wykorzystuje Żmija uderzając przeciwnika w brzuch i popychając go na liny. OrtonSlam. Aries turla się do lin. DDT z drugiej liny. Randy odchodzi na drugą stronę ringu. Kolejny taunt pod RKO. Double A wstaje i kolejny raz udaje mu się uciec do finishera rywala. Gut Kick dla Ortona, próba wyniesienia pod StarrBuster'a, jednak Randal kontruje i wykonuje RKO. 1...2...3!

Randy Orton wygrywa walkę, stając się jednocześnie pretendentem do pasa Stanów Zjednoczonych.

I think I'm Cute. I know I'm sexy!

Shawn Michaels:Witajcie. Zostałem poproszony przez Blalighta, o ocenienie 5 wybranych przez niego zawodników. Jest to zadanie o tyle trudne że nie ma wśród nich uznanych zawodników. Sami młodzi. Ale spójrzmy na listę:

Alex Silva 

Jesse Sorensen

Adam Mercer

Mike Dalton

Richie Steamboat

Jestem przekonany że największe szanse z nich na karierę ma... TEN KTÓRY WYGRA pojedynek. Fatal 5! Match

Walka 5

5 Man Match

Alex Silva vs Jesse Sorensen vs Adam Mercer vs Mike Dalton vs Richie Steamboat

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3623/Alex_Silva_01.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3114/Jesse_Sorensen_02.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3450/Adam_Mercer_01.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3344/Mike_Dalton_8_CutByJess12Feb2013.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2315/Richie_Steamboat_5_GD.jpg

Końcówka Walki: Jesse rzuca się na Silve. Powala go i wykonuje kilka kicków. Później bierze się za Daltona, jednak jego dalszy atak zostaje przerwany przez Richiego który wyrzuca go za ring. Sam atakuje Mercera i jego również się pozbywa. Szybko próbuje przypiąć Silve jednak Mike ostatkiem sił go popycha i Steamboat ląduje za ringiem. Najprawdopodobniej ma uraz, gdyż nie wstaje i trzyma się za lewe ramię. Dalton przypina ale jego akcja zostaje przerwana przez Mercera który wraca. Pozbywa się obu rywali i tauntuje. Z tyłu zachodzi go Sorensen i wykonuje Inverted facelock spun out into a DDT. Przypina. 1...2...3!

Nowo zakontraktowanym zawodnikiem jest Jesse Sorensen. Zgodnie z podpisanym kontraktem na następnym PPV walczy o tytuł Stanów Zjednoczonych

Jesse Sorensen: Witajcie! Jestem zaszczycony mogąc wam pokazywać moje umiejętności. Pokonałem czterech rywali, jednak nie chcę się tym chełpić. Chciałbym wam powiedzieć, że jako gwiazda BCW będę ze wszystkich sił walczył dla was przyjaciele. Jestem cały do waszej dyspozycji.

Look in me Eyes

CM Punk: Gratulacje Jesse, dostało się ślepej kurze ziarno. Nie zapominaj jednak że to ja jestem Voice of Voiceles. Ja jestem Głosem Ludu. Ja jestem CM Punk i jestem najlepszy na świecie. Radzę Ci o tym pamiętać kiedy będziesz się piął w górę, po szczeblach kariery. Jednak pokonanie 4 rywali to coś. Jak pokonasz 11 to wtedy porozmawiamy. Na razie, poćwicz trochę swoją inteligencję. Bo z tym może być ciężej.

Walka 6

Main Event

One vs One Match

Bully Ray vs Chris Jericho

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/ppv3.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho7.jpg

Końcówka Walki: Jericho wykorzystuje moment nieuwagi rywala i próbuje wykonać CodeBreaker, jednak Bully odpycha go od siebie, także Chris leży teraz na ziemi. „Hardcore” od razu do niego doskakuje. Kilka kopnięć w okolice brzucha, następnie Low Dropkick. Bully cofa się kilka kroków i próbuje wykonać Punt Kick, ale Jericho odsuwa swoje ciało z linii kopnięcia. Ray upada. Dopada do niego Chris i miażdży w parterze rywala. Ogromna ilość kopnięć. Sędzia odpycha Jericho od przeciwnika i mówi żeby się uspokoił. Y2J wycofał się za rywala i chce wykonać swój finisher, jednakże Bully kolejny raz strząsa przeciwnika i sam chce wykonać Bubba Cutter. Chris zaciągnął w drugą stronę i Neck Breaker na ramieniu. Bully wstaje i CodeBreaker. 1...2...3!

Jericho wraca do BCW po kłótni z prezesem i wygrywa walkę. Pokaz umiejętności.

• 2 tygodnie później...

Twój ostatnio odcinek jest według mnie za krótki. Stanowczo powinieneś wydłużyć segmenty, które są według mnie za krótkie. Chodzi tu głównie o speeche, bo przeważnie to u Ciebie wymiana zaledwie dwóch zdań. Staraj się także nadawać jakiś emocji w opisach, aby się to przyjemniej czytało. Ogólnie akcja toczy się tylko w ringu, nie masz backstage'u? Dodawaj tam jakieś segmenty, czy to chociażby w szatni, czy jakiś wywiad. U Ciebie jest jakoś smętnie - mało akcji. Mało ataków właśnie na backstage'u, jakiś wyrazistych feudów. Zerknij sobie na diary bardziej doświadczonych kolegów chociażby w dziale już nieaktywnych diar. Piszesz tylko końcówki walk, jednak to akurat u Ciebie wygląda dobrze. Main Event powinien być nieco dłuższy od innych walk, jednak one są na dobrym poziomie. Póki co, to tyle ode mnie.

Hmmm. co tu dużo pisać na razie jest dosyć słabo. Tak jak wspomniał Austin, segmenty i speeche są za krótkie, co w szczególności widać po pierwszym segmencie, który był za krótki, a wypowiedzi Punka, a w szczególności Austina były słabe. Do tego nie użyłeś Stone Coldowi żadnego Catchphrasa, co jest dla mnie głupotą! Jeśli chodzi o walki, to piszesz tylko ich końcówki, ale jeśli chcesz poprawić swój poziom to MUSISZ pisać całe walki. Ogólnie nie jest najgorzej. Widać że masz multum pomysłów, tylko teraz trzeba je przelać na papier. Musisz również robić dłuższe odcinki i starać się pisać całe walki, a wtedy na pewno będzie lepiej.
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

W tym roku(za kilkanaście dni xD) mam egzaminy do liceum i nie mam za bardzo czasu pisać całych walk. Jakby były w całości to 2-3 na gale. Po 26.04 będą na 100% dłuższe i więcej segmentów. Dziękuję za komentarze Austin i Szpicu

Zdradzę że jestem w trakcie pisania gali o jakiej mówili dwaj koledzy wyżej. O to jeden ze speechy żeby widać było że staram się nie poprawić ich jakość:

Gabinet GM'a

Blalight:Co do jasnej cholery sobie myślisz?! Narażasz moją największą gwiazdę na uraz w tak ogromnym handicapie? Jesteś naprawdę nieodpowiedzialny. Co by było jakby miał kontuzję? A może ty się go boisz Steve? Że on skopie Ci twoje cholerne dupsko?!

Steve Austin: Hell No!

Kane i Bryan:Słuchamy? Czego chcesz panie?

Steve Austin:Wypad z mojego biura! Walka o tytuły Tag Team!!!!!

Kane i Bryan: YES! YES! YES! YES!

Stone Cold: Wypad! A ty Blalight jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia, też proszę wyjdź...

Blalight: Mam coś do powiedzenia. Jeśli przegrasz z Punkiem tracisz swój urząd, a nowym GM'em zostaje nie kto inny jak... THE HEART BREAK KID!!!!! SHAWN MICHALES!!!!!!!!! No i TRS mają drugą walkę dzisiaj. Dlaczego?

Steve Austin: Ponieważ ja tak mówię. I ponieważ mam inne plany dotyczące tej dwójki. Muszą dzisiaj stracić tytuły. Rozumiesz?

Po tym jest walka :)

• 2 tygodnie później...

JBL:Witam państwa. Jestem John Bradshaw Lanfield i zapraszam na kolejny odcinek BCW!

Walka 1

One vs One Match for #1 Contender for http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/us_burak_s.png

Primo vs Epico

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1094/Primo_Colon1.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2579/Epico_2_CutOut_Jess-x.jpg

Walka: Walka zaczęła się od kłótni o Rosę Mendes, czyją ma być menagerką. Doszło do bójki którą wygrał Primo. Przeciwnik powiedział, że przegrał ponieważ był słabszy i wykonał... LOW BLOW! Sędzia go upomina, ale to nie ma sensu, ponieważ ma przewagę na rywalem. Epico podnosi Prima z ziemi i wykonuje Irish Whip i Swinging BackBreaker dorzuca Leg Drop. Elbow Drop, jednak Primo się odsuwa. Przeskakuje na Apron i akcja wysokiego ryzyka. Udana! Nie zdążył przypiąć, gdyż od razu został zrzucony. Teraz wstaje i Clothsline dla Epico po którym mniej doświadczony zawodnik pada. Primo nie przypina tylko przesuwa rywala do Apronu kiedy głowa przeciwnika wystaje za ring, ten wyskakuje i Knee Drop. To musiało boleć. Jednak Epico poleciał za ring. Primo wrzuca go do kwadratowego pierścienia i przypina. 1...2..2.66 Epico odbija. Primo zapina Arm Lock'a jednak jego rywal szybko dał sobie radę z tą dźwignią i skontrował na przerzut przez ramię. Teraz Epico nakręcony. Kilka punchy, Irish Whip i LooP(przypięcie przez fikołka) 1...2...2.9 i KickOut Prima! Epico zdenerwowany atakuje kuzyna High Kickiem, który został skontrowany na podcięcie i przypięcie „drabinką” i po 2 uderzeniu w matę Epico odbił. Teraz Primo wykonuje Elbow Drop. Szybko wchodzi na 3 linę i Frog Splash. 1...2...3! Wygrywa Primo

Backstage

Dolph Ziggler: Czy ty to rozumiesz?! Jestem mistrzem tej federacji! Jestem mistrzem i nie mam żadnych pozwoleń na dodatkowe rzeczy? Nie mam żadnych uprawnień. Jak to do cholery możliwe?! Punk nawet nie jest mistrzem US i ma większe przywileje niż ja! To jest do kurwy nędzy żart!

Chris Jericho: Ponieważ Punk ma coś czego ty nigdy nie będziesz miał. Ma umiejętności i ma cierpliwość. Na najważniejszy tytuł czekał prawie 6 lat. Teraz na luzie może sobie pozwolić na układy z szefostwem. Ty nawet nie miałeś 25 lat i już miałeś tytuł Wagi Ciężkiej. Teraz masz trochę ponad 30 i jesteś od wielu dni, od wielu tygodni mistrzem. I co z tego? Jesteś żałosnym gównem...

Idzie w ich stronę Randy Orton i Bully Ray?! Sprzymierze tych dwóch panów? Nieprawdopodobne.

Bully: I co zasrańce? Dogadaliśmy się. Będziemy się nazywać CutterRKO! Albo BuubaOrton! Jeszcze nie wiemy...

Y2J: Jesteście żałośni. Nawet nie macie nazwy dla swojego zjebanego teamu. Proponuję „Team Two Small Dicks!”

I mówiąc to wykonał CodeBreaker na Ortonie a Ziggler rzucił się na Bully'ego i wykonał Zig Zag.

Walka 2

One vs Three Handicap Match

CM Punk vs Rhodes Scholars&Kurt Angle

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3862/crdsyaren.png&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/Kurt_Angle_08.jpg

Blalight: Wiem, że właśnie ma się zacząć Handicap Match, ale się na niego nie zgadzam! Punk to jest czołowy zawodnik i dlatego zmieniam tą walkę na 3v3 i współpracować z Brooksem będą: Jesse Sorensen oraz... debiutujący w ringu BCW znany jako „Bestia”. Yeah! It's Brock Lesnar!

Steve Austin: Hell No! Brock nie ma kontraktu! Więc nie możesz...

Blalight: Mogę robić co chcę! ROZUMIESZ MNIE?! Podpisałem z nim kontrakt tego samego dnia co z tobą. Tylko że niektórych zawodników trzymam ukrytych. Rozumiesz? Mam nadzieję że tak. Start!

Walka 2

Three vs Three Tag Team Match

CM Punk&Jesse Sorensen&Brock Lesnar vs Rhodes Scholars& Kurt Angle

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk-2011Cutout_by_Jibunjishin2.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3114/Jesse_Sorensen_02.jpg&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/Brock_Lesnar_Cutout_By_SoulRider9112.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3862/crdsyaren.png&http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/Kurt_Angle_08.jpg

Walka: Punk wrzuca Rhodes'a w narożnik i zmiana z Lesnarem. Wielka wrzawa na trybunach, dla „Bestii” to coś nowego. Szybkie punche zmiana z Jessem, ten mówi coś na ucho Brockowi i Irish Whip prosto w Cody'ego. Zmiana z Brooksem. Ten cofa się kilka kroków i Shinning Wizard Combo do którego dorzuca Bulldog! Punk wchodzi na trzecią linę po drodze zmieniając się z Lesnarem. Flying Elbow Drop! Zaraz po nim, Brock podnosi przeciwnika i próbuje wykonać F-5 jednak do ringu wbiega Angle, atakuje „Bestię” próbuje go wynieść pod Olimpic Slam jednak Punk wbiega do ringu wynosi na ramiona Kurta. Teraz atakuje Brooks'a z kolei Damien. Próbuje wykonać NeckBreaker, jednak przeszkadza mu Sorensen, wyrzuca za ring Sandowa, teraz sam zostaje wyrzucony przez Rhodes'a który jest zaatakowany przez Punk'a. Ląduje w narożniku syn słynnego Dusty'ego. Clothsline od Lesnara, Punk wynosi Angle'a i próba G.T.S jednak Kurt łapie przeciwnika za nogę i zakłada Ankle Lock! Brock kopię w kręgosłup „Olimpijczyka” wyrzuca go za ring i obraca się do „Undashing” który wykonuje Fream Elbow Attack. Teraz pora zająć się Brooksem. Wyrzuca go za ring, obraca się do Lesara który właśnie wstaje, seria kopnięć po których próbuje wykonać „Cross Rhodes” ale Brock się obraca tak, że Cody trafia na ramiona przeciwnika. Ten go wyrzuca w górę i PowerBomb. I drugi! I trzeci! To koniec. Przypięcie! 1...2...2,99 „Bestię” atakuje Angle. Olimpic Slam! Przeciąga Rhodes'a na rywala. 1...2..2,5 Sorensen łapię za włosy Cody'ego i wykonuje Back DDT. Teraz znowu Jesse ciągnie swojego TT Partnera na przeciwnika. Ten jednak wykonuje kick-out po zaledwie 1 klepnięciu w matę. Brock czołga się do swojego narożnika. I zmiana z Punkiem. Ten wskakuje na trzecią linę, Flying Clothsline na „Undashing'u”. Odbicie od lin zwykły Clothsline. Irish Whip i Swinnging Neckbreaker. Ręce same się składają w poduszkę. Pora na G.T.S! Jednak Rhodes jest na tyle przytomny, że po spojrzeniu na Brooks'a odskoczył, odrobinę niefortunnie prosto w ręce Lesnara który sprzedał mu Punch'a i Punk G.T.S! 1..2...3!

Walkę wygrywa Punk, Lesnar i Sorensen!

Gabinet GM'a

Blalight:Co do jasnej cholery sobie myślisz?! Narażasz moją największą gwiazdę na uraz w tak ogromnym handicapie? Jesteś naprawdę nieodpowiedzialny. Co by było jakby miał kontuzję? A może ty się go boisz Steve? Że on skopie Ci twoje cholerne dupsko?!

Steve Austin: Hell No!

Kane i Bryan:Słuchamy? Czego chcesz panie?

Steve Austin:Wypad z mojego biura! Walka o tytuły Tag Team!!!!!

Kane i Bryan: YES! YES! YES! YES!

Stone Cold: Wypad! A ty Blalight jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia, też proszę wyjdź...

Blalight: Mam coś do powiedzenia. Jeśli przegrasz z Punkiem tracisz swój urząd, a nowym GM'em zostaje nie kto inny jak... THE HEART BREAK KID!!!!! SHAWN MICHALES!!!!!!!!! No i TRS mają drugą walkę dzisiaj. Dlaczego?

Steve Austin: Ponieważ ja tak mówię. I ponieważ mam inne plany dotyczące tej dwójki. Muszą dzisiaj stracić tytuły. Rozumiesz?

JBL: W drodze do ringu Blalight. Jestem ciekawy co ma teraz do powiedzenia.

Blalight: Miz jesteś naprawdę chory jeśli myślisz, że twoje sztuczki się nie wyjdą na jaw. Proszę spójrzcie na Titantron.

Na ekranie widać 5 zamaskowanych zawodników i Miz'a którzy próbują na parkingu zaatakować prezesa. Jednak z pomocą przyszedł mu Punk,Triple H, John Cena, Tyson Kidd i Jesse Sorensen. W walce 6v6 przewagę zdobyli No-Masked i przegonili rywali. Po całym zajściu do Blalight'a podszedł Punk i się o coś spytał. Dostał odpowiedź i poszedł porozmawiać z pozostałymi obrońcami.

Blalight: Miz, chodź tu do jasnej cholery i weź jednego ze swoich kolegów. Czeka cię mecz Tag Team. Zawodnicy są już wybrani zapraszam ich tu!

Do ringu idzie Triple H oraz John Cena.

Walka 3

Tag Team Match

HHH&Cena vs The Miz&Masked Man

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/74/TripleH026.jpg & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_36_unconquerable.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/44/miz_profile_001.png & http://psd-dreams.de/data/thumbnails/472/spider-man2012_yaren3.png

Walka: Triple H nie tracił czasu. Rzucił się na przeciwnika, obalił go i założył Kimurę. Cena wbiegł do ringu pozbył się zamaskowanego i wyskoczył za rywalem. W ringu Miz odklepał a Cena ściągnął maskę drugiemu zawodnikowi. Ich oczom ukazał się:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2586/Damien_Sandow_4.jpg

Walka 4

One vs One Match-Champion vs Champion match

Tyson Kidd© vs Austin Aries©

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/tysonkidd1_wrestlingmaniac.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/Aries23.jpg

Walka: Zaczyna się od wymiany punchów w której przewagę osiągnął Kidd ale wystawił się na kopnięcie które skwapliwie wykorzystał rywal. Teraz dorzuca do gut kicka maczugę. Tyson pada na matę. Rozbieg i low dropkick. Double A podnosi przeciwnika i wykonuje kilka chopów kierując Kanadyjczyka w narożnik. Tam wykonuje Elbow Attack po którym wynosi rywala na trzecią linę. Wykonuje DDT z trzeciej liny. Przypięcie 1... Kick-Out! Kidd od razu wstaje i wykonuje katapultę w narożnik. Aries uderza twarzą, obraca się twarzą do przeciwnika i trafia na cios w brzuch. Składa się w pół i dostaje kolejne uderzenie. Kopnięcie w twarz, po którym Austin podskakuje. High Kick od Tysona i próba zapięcia Dungeon Lock, ale Aries kopnięciem odrzuca Kidd'a. Szybko wstaje i wykonuje Clothsline do którego dorzuca Leg Drop. Teraz akcja się zatrzymała w miejscu, ponieważ obaj zawodnicy są wykończeni. Pierwszy wstaje mistrz IC chwyta przeciwnika za włosy, wkłada jego głowę pod pachę, ręka zarzuca na szyję i Suplex. Nie przypina tylko wchodzi na trzecią linę i próbuje wykonać Body Splash, jednakże mistrz Stanów odturlał się. Teraz Austin nabija się z przeciwnika. Wyskakuje i wykonuje Elbow Drop. Przypięcie, jednak sędzia nawet nie zdążył doliczyć do 2 i już odbił Tyson. Jako, że był przy linach sturlał się za ring, kiedy tylko rywal do niego wyszedł, wykonał Gut Kick i Irish Whip w metalowy słupek. Aries uderza całą masą w masywny słup. Kidd się wczołguje do ringu i za chwilę wychodzi. Kolejne kopnięcie, głowa między nogi i wyniesienie pod PowerBomb! TAK! Ta akcja została wykonana na stół komentatorski. Kidd szybko się cofa do ringu i znowu wychodzi, tym razem po Double A, wrzuca go w kwadratowy pierścień i zapina SharpShooter. Aries zdołał ostatkiem sił sięgnąć liny. Tyson szybko puścił dźwignię i nadział się na kontrę ze strony Austina. Ten wyskoczył nogami do góry i szarpnął z ogromną siłą odśrodkową co doprowadziło do zderzenia się całej trójki z sędzią. Komentator woła zastępczego sędziego. Kidd przypina jednak Aries odbija po 2. Double A szybko wstaje i próbuje wykonać StarrBustera, jednak Kidd'owi udało się skontrować na NeckBreakera na ramieniu i zapina Duengon Lock. Teraz mistrz Stanów nie ma już opcji. Musi odklepać.

Walka 5

Main Event

Walka o tytuły Tag Team

Team Hell No vs Rhodes Scholars

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3847/team_hell_no_2_unconquerable.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3862/crdsyaren.png

Walka: Od początku walka jest jednostronna. Przewagę ma Team Hell No! Wykorzystuje to Bryan wrzucając w narożnik Rhodes'a i wykonując na nim Dropkick. Zmiana z Kanem. Big Red Monster wchodzi do ringu krzycząc YES! YES! YES! Na co jego Tag Team partner odpowiada No! No! No! Wykorzystuje to Cody i wykonuje zmianę ze swoim partnerem Damienem. Shoulder Block wykonany z ogromną grację. Do tego dorzucony Elbow Drop. Sandow jest przykładem zawodnika z wyrafinowaniem i wspaniałą gracją, rzadko spotykaną przy wrestlerach mających ponad 190 cm wzrostu. Jednak nie czas o tym mówić, ponieważ ten Intelektualista podnosi przeciwnika i próbuje wykonać swój finisher, jednak na daremno, gdyż Daniel obraca się wykonuje Gut Kick i skacze do swojego narożnika zmieniając się z Wielkim Czerwonym Potworem. Uppercut ale Sandow jest bardzo silnym przeciwnikiem nie upadł od tego ciosu. Rozwścieczyło to Kane'a który wykonuje Irish Whip w róg ringu. Corner Clothsline. Kolejny Irish Whip i kolejny Corner Clothsline, teraz dorzuca do tego PowerSlam. Zmiana z Bryanem. Skok z trzeciej liny. Niestety! Head Butt się nie udał. Teraz ledwo żywy czołga się do swego narożnika by klepnąć Cody'ego w rękę i wykonać zmianę. Rhodes w ringu. Wściekle atakuje przeciwnika. Ten jednak go odpycha i doskakuje do Kane'a uderzając go w to rękę. W ringu Big Red Monster i UnDashing. Syn Dusty'ego próbuje zaatakować Wielką Czerwoną Maszynę jednak jego zapędy zostają szybko stłamszone. Uppercut po którym pada i Elbow Drop. Do tego jeszcze Running Low Dropkick i przypięcie. Sędzia nawet raz nie klepnął ręką o matę bo w ringu był już Sandow. Przerwał pin i zaatakował Kane'a. Teraz sam jest celem ataku Bryana. Dropkick z narożnika i seria kopnięć w klatkę piersiową. Wypchnięcie za ring Damien'a, a Daniel idzie na apron. Running Knee Drop! Teraz przeciwnik „Mr. No!” jest już na pewno poza grą. W ringu zamieszanie próba „Cross Rhodes'a” jednak Kane kontruje to i wykonuje ChokeSlam! Jest bardzo zdenerwowany! Podnosi przeciwnika i wykonuje Tombstone Piledriver'a! Zmiana z Bryanem, który wskakuje na trzecią linę, wykonuje Splash na rywala i zapnia No-Lock! To koniec tej walki.

Walkę wygrywa „Team Hell No!” i zostają oni nowymi mistrzami Tag Team

Bryan: YES! I'm the Tag Team Champion! Wait! We're TAG TEAM CHAMPIONS!

Sandow: Nie zgadzam się! To oburzające. Przecież to nasza druga walka dzisiaj. Czy Szanowny GM jest mało inteligentny? To oczywiste, że on jest odrażający. Ta jego łysa czaszka odpycha ludzi od niego. Jak powszechnie wiadomo ludzie z większą ilością włosów są inteligentniejsi, dlatego uważam, iż szefem powinien być prezes lub jego zaufany człowiek. A nie łysa karykatura człowieka która jest całkowicie pozbawiona szarych komórek.

JBL:Widokiem Damiena Sandowa kończy się dzisiejsza gala.

Wybaczcie mi taką długą przerwę zakuwałem do egzaminów. Wszystko napisane w przeciągu tygodnia :)

Gala naprawdę niezła, jeden błąd - w Main Evencie dałeś zdjęcie Hell No z pasami, a przed walką jeszcze ich nie mieli :) Poza tym w walce o pretendenta do US był pas, a w ME nie... Poza tym Sandow zdemaskowany i nic w związku z tym?

Jest czas. Nie martw się mój kolego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...