Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Blalight Zone

Jak ma się nazywać moja federacja  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ma się nazywać moja federacja

• Blalight Championship Wresling
      11
    • Blalight Entermaint
      0
    • Blalight Zone
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam Państwa podczas pierwszego wieczoru tego Show!

Przy stole komentatorskim CM Punk i JBL.

Punk:Jestem CM Punk zwany również „Best in the World” a obok mnie siedzi JBL. Będę miał przyjemność komentować dzisiejszą galę. Teraz jednak spójrzmy do ringu gdzie nowy szef ma coś do powiedzienia.

Blalight: Cześć! Jak pewnie zauważyliście po niezbyt ciekawym ubiorze że jestem prezesem tej federacji. Mam jednak problem jak ją nazwać mam nadzieję że mi pomożecie. Do Main Eventu jest czas więc na razie usiądę w swoim biurze i popatrzę na moje gwiazdy. Pierwsza walką tego wieczoru jest pojedynek między Tysonem Kiddem a Justinem Gabrielem o miano pretendenta do tytułu Mistrza Stanów Zjednoczonych który jest w posiadaniu Sin Cary.

I walka.

Tyson Kidd vs Justin Gabriels

Początek walki: Zaczyna się bardzo energicznie od ataku Gabriela który zaskoczył Kidd'a low kickiem. Następna próba kopnięcia zostaje skontrowana przez Kanadyjczyka. Tyson od razu przystępuje do ataku, robi katapultę w narożnik dzięki czemu zyskuje jeszcze większą przewagę nad rywalem.

Próbuje akcji z biegu jednak Gabriel kontruje i wykonuje dropkicka z narożnika[...]

Końcówka walki: Justin i Tyson są bardzo zmęczeni jednak doświadczenie bierze górę i Kidd high kickiem nokautuje rywala i zakłada Dungeon Lock. Przeciwnik prawie natychmiast odklepuje.

Przez submission po 8.17 minut wygrywa Tyson Kidd

Sin Cara: Tyson Kidd! Així que vostè és un nou contendent pel títol? Felicitacions pel seu fracàs

(Więc jesteś nowym pretendentem do tytułu? Gratuluję porażki)

Blalight(w swoim biurze): No więc wygrał Tyson Kidd. Jestem z tego bardzo zadowolony, ten zawodnik ma potencjał i pomoże mi rozwinąć ten biznes. Teraz została tylko walka na Survivior Series o U.S Champion. Potem go damy w feud z Mizem o tytuł Interkontynentalny, dzięki czemu Mizanin przejdzie do sekcji Main Eventowej i dostanie walki o najważniejszy tytuł mojej federacji z mistrzem.

Ale teraz jest czas i trzeba to wykorzystać na kolejną walkę. Chwila co się dzieje?! Co ten dupek robi w rigu? Trzeba się tam przejść.

Tymczasem w ringu

Seth Rollins:Dlaczego nie jestem doceniany? Kiedy ta federacja należała do poprzedniego właściciela dostałem walkę o pas bo mi się należała a tutaj nawet nie zostałem uwzględniony w programie!

Blalight: Witaj Seth chciałem Ci przypomnieć że sam prosiłeś o chwilę przerwy ale skoro wracasz i próbujesz zrobić ze mnie oszusta dostajesz teraz walkę. Seth Rollins vs Alberto del Rio. Dziękuje!

Walka II

Alberto del Rio vs Seth Rollins

Początek walki:Seth zaatakował rywala całą swoją mocą. Alberto ledwie uniknął ciosu a już musiał uważać na kolejne. Kiedy Rollins wykonał Irish Whip w narożnik Del Rio to wykorzystał i skontrował Shoulder Blockiem. Zaczął atakować lewą rękę przeciwnika.

Końcówka walki: Alberto del Rio po kilku udanych akcjach bardzo osłabił lewą rękę Setha, jednak sam ucierpiał chociażby od Ho Traina po którym Rollins wykonał Elbow Drop, czym sam sobie osłabił rękę na którą teraz zakłada Cross ArmBreaker'a Del Rio. Czy Seth się podda?

Seth poddał się po prawie minutowej walce z bólem w lewej ręce.

Cała walka trwała 12.36 minut i dostarczyła wielkich emocji

Walka III

Alex Riley& Drew McIntyre vs Randy Orton&Damien Sandow

Początek walki: Zaczynają Riley i Orton od zwarcia, szybki przerzut przez biodro i Żmija leży na ziemi. Szybko jednak wstaje i wykonuje backsupleks żeby zerwać dzwignię rywala. A-Ry błyskawicznie wstał po akcji rywala i wykonuje dwa Clothesliny i próbuje zrobić Spinebustera co kontruje Orton na DDT. Zmiana w drużynie Orton&Sandow, do ringu wkracza Damien.

Końcówka walki: Orton leży koło ringu bez przytomności po Future Shock DDT od McIntyre'a który teraz postanowił zająć się Sandowem. Przygotowuje go pod swój finisher i już miał go wykonać ale postanowił zmienić się z Alexem który był nakręcony do walki. Do gry wchodzi Riley, wykonuje Spinebustera i wynosi rywala na ramiona, spojrzenie na fanów i TKO.

Alex przypina rywala. Jeden... Dwa... Trzy! A-Ry i Drew wygrywają walkę przez pinfall po około 15 minutach

Walka IV

Wade Barrett vs Daniel Bryan(WHC)

Walka: Barret zaatakował Danielsona Big Bootem zaraz po gongu. Rzucił przy tym kilka gniewnych słów na rywala który nie mógł wstać po tak silnej akcji. Wade chciał podnieść Bryana który skontrował...

...School Boyem i wygrał walkę po zaledwie 23 sekundach!

Zack Ryder w ringu: Teraz kiedy inteligentna osoba ma w swoich rękach władzę tutaj liczę że dostanę jakąś szansę na walkę o najważniejsze pasy federacji, być może nawet je zdobędę.

Blalight: Skoro dzisiaj już tak często się pojawiam zapowiem walki na najbliższą galę PPV Survivor Series.

1. Walka o pasy Tag Team A-Ry&Drew vs Morrison&DiBiase

2. Walka o pas IC : The Miz vs Kofi Kingston

3. O US Champion: Sin Cara vs Tyson Kidd

4. O WHC : Daniel Bryan vs Zack Ryder

5. Wygrany dzisiejszego Main Eventu vs Rey Mysterio o najważniejszy pas federacji

6. Tradycyjny 5vs5 Elimination Match w składzie:

Drużyna CM Punka(po lewej): Drużyna Johna Cena(po prawej):

Alberto del Rio || Kofi Kingston

The Rock || Triple H

Primo || R-Truth

Epico || Evan Bourne

CM Punk || John Cena

A teraz dzisiejszy Main Event. Walka o najważniejszy pas federacji:

Cody Rhodes vs Dolph Ziggler

Mam nadzieję że jesteś zadowolony Zack.

Zack: Tak szefie jestem zadowolony.

Walka V

Cody Rhodes vs Dolph Ziggler

Początek walki: Walka zaczyna się od zwarcie w którym wygrywa Rhodes. Wykonuje Europan Uppercut jednak Ziggler wciąż stoi na nogach. Cody poddenerwowany tym próbuje zaatakować łokciem jednak Dolph robi unik a następnie atakuje biegnącego rywala Samoan Dropem.

Końcówka walki:Dolphowi udaje się uciec przed Cross Rhodesem robi unik przed Clotheslinem i sam wykonuje Zig Zag na niczego nie spodziewającym się Codym.

Ziggler przypina rywala po swojej akcji kończącej i udaje mu się wygrać mecz, dzięki czemu zostaje nowym mistrzem.

Mam nadzieję że pojawi się wiele krytyki bo chciałbym pisać długo a bez krytyki nie będę wiedział co poprawić ;)

196226315251bf7dfc3a762.png

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Blalight

19

• 8693

3

• Kelley

2

• Giero

1

Top użytkownicy w tym temacie

Blalight Championship Wrestling

Punk: Kolejny raz witają państwa Najlepszy na świecie CM Punk i JBL jak pewnie wiecie większością głosów zdecydowano że federacja będzie nazywać się Blalight Championship Wresling i jedynym powodem dlaczego o tym wspominam jest to że obecny na zapleczu Dolph Ziggler jest posiadaczem BCW Champion a nie jak na poprzedniej gali Unknown Title. I właśnie w drodze na ring były pretendent do tego tytułu Cody Rhodes.

Rhodes: Wy naiwniacy myślicie że ten laluś w różowej koszulce dał mi uczciwie radę? Nie jemu pomagał sędzia i prezes tej żałosnej federacji. Tak, tak. Myślicie że oszalałem? Ale ja uważnie przestudiowałem nagranie z ostatniej gali i widać jak na ręce że sędzia odliczał za szybko.

Blalight(przez mikrofon znajdujący się w gabinecie): Tak,tak Rhodes. Tak jak każdy oszukiwał cię od zawsze? Jak dla mnie musisz się dzisiaj zmierzyć z kimś kto jest dla mnie wielką gwiazdą. If You Smell?

… What the Rock is cocking!!

Jak widzisz walczysz z The Rockiem. W Main Evencie gali. Niepowodzenia.

Walka I

John Cena vs Rey Mysterio

Początek walki: Rey próbuje zaskoczyć Johna low-kickiem ale Cena łapie Mysteria za nogę przewraca i chce wykonać katapultę jednak Rey wylądował nogami na 3 linie i wykonuje Moonsault na Prototype'a.

Końcówka walk: Rey wykonuje hurricanranę na między 2 linę rozpędza się odpija i wykonuje 6.1.9. po którym następuje Splash i przypięcie Johna Ceny.

Rey Mysterio wygrywa po 14 minutach i19 sekundach

Walka II

Tyson Kidd vs Primo/w Epico& Rosa Mendes

Początek walki: Kidd zadaje serię uderzeń otwartą dłonią wpycha Prima na liny i wykonuje Irish Whip, następnie Kick to Face i podcina. Elbow Drop w plecy i Primo jest w świecie Tysona.

Kidd obraca rywala na plecy wchodzi na trzecią linę i próbuje wykonać splasha ale nie trafia i Primo szybko przejmuje kontrolę.

Końcówka walki: Primo próbuje wykonać dropkick'a ale Tyson robi unik wykonuje High Kicka i zapina Dungeon Lock.

Tyson Kidd wygrywa przez poddanie po 13 minutach i 57 sekundach

Walka III

R-Truth&Evan Bourne vs Del Rio&Epico

Początek walki: Truth atakuje Del Rio trzema Slapami po których robi unik przed Clothslinem i wykonuje przerzut przez ramię.Zmiana z Bournem który atakuje Meksykańskiego Arystokratę Frog Splashem wstaje, odbija się od lin i wykonuje senton. Evan podnosi Alberta który kopnął przeciwnika w udo wykonuje silny Irish Whip w narożnik, Enzuguri i zmiana z Epico.

Końcówka walki:W ringu Epico i R-Truth obaj wykonują Clothsline i leżą na macie. Próbują doczołgać się do swoich narożników i … TAK w obu drużynach zmiana. Del Rio atakuje kopnięcie Bourna, dorzuca Slap, Kick to Gut i CrossArmBreaker.

Evan Bourne poddał się po dźwigni Alberta. Czas walki wynosił 22 minuty i 26 sekund

Seth Rollins: I kolejny raz nie walczę na gali. Co to ma być? Żart? No tak przecież według szefa wziąłem urlop. Chociaż sam mnie na niego wysłał, dlatego domagam się walki Tag-Teamowej przeciwko o Ricardo i Alberto del Rio. Moim Tag Team partnerem będzie człowiek którego znacie. Ale dzisiaj o ile „Prezes” się zgodzi chciałbym zmierzyć się z partnerem Del Rio. A i zapomniałbym jeśli wyrazi zgodę na walkę Tag Team, i o ile wygramy. Phi na pewno wygramy wtedy zobaczycie kim był mój Tag Team partner.

Walka IV

Ricardo vs Seth Rollins

Walka: Seth zaatakował z furią. Przewrócił konferansjera Del Rio i zaczął go kopać. Po chwili oprzytomniał, wszedł na narożnik i wykonał Moonsault'a na biednego Ricardo.

W walkę zainterweniował Alberto del Rio najpierw kopiąc swego konferansjera by ten wygrał walkę a później Setha.

Walka V

Kofi Kingston vs The Miz

Początek walki: The Miz rzuca się na Kofiego jednak ten robi unik i wykonuje Sobat Kick'a.

Podnosi Mike i ciska nim w narożnik. Dorzuca Enzuguri ponad górną liną wchodzi na narożnik, czeka aż Miz wstanie i chce wykonać Body Slam,jednak Awsome One robi przewrót przez ramię i Kauczukowy Kofi nie trafia w Miza.

Końcówka walki:Miz wykonuje Flying Corner Clothsline po którym wchodzi na trzecią linę i atakuje Kofiego Double Axe Handle. Podnosi rywala, Neck+BackBreaker Kingston jest w tarapatach, Miz ze złośliwym uśmieszkiem ustawia się za rywalem, i Skull Crushing Finally!

Miz wygrywa po 12 minutach 21 sekundach. Po walce zaatakował Kofiego który najprawdopodobniej jest kontuzjowany

Blalight: Miz idioto co ty zrobiłeś?! Przez Ciebie muszę zmieniać dwie walki. Zadowolony?

Miz: Jestem zadowolony że pozbyłem się go z walki o MÓJ tytuł.

Blalight: W takim razie na Survivior Series spotkasz się z Wadem Barrettem. A do tradycyjnego SS meczu muszę dodać zawodnika na szybko. Bez potrzebnego czasu na przemyślenie całej sprawy. Nie zapowiedziałem Rhodesowi żadnej walki, więc piątym zawodnikiem drużyny Johna Ceny będzie Cody Rhodes. Żegnam was!

Walka Main Eventowa

Cody Rhodes vs The Rock

Początek walki: Rock zrobił dwa kroki w stronę Codego który od razu wszedł między liny, sędzia nakazał cofnąć się The Rockowi. Za chwilę Rhodes rzucił się na rywala i próbował wykonać dropkicka jednak Rock złapał go za nogę i wykonuje legbreakera. Chyba Cody ma już dosyć ale Brahma Bull podnosi go Irish Whip i Belly to Belly suplex.

Końcówka walki: Cody próbuje zaatakować z rozbiegu, Spinebuster od The Rocka i przygotowanie do People Elbow! Rock bierze robieg i TAK! Udaje mu się wykonać swoją akcję, ale chwila Rhodes się podnosi, i Brahma Bull chwyta i wynosi pod Rock Bottom!

The Rock wygrywa po 22 minutach i 54 sekundach

Edytowane przez Blalight

Survivor Series 2012

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/ca/Survivorseries2012poster.jpg/200px-Survivorseries2012poster.jpg

Walka I o Mistrzostwo Stanów Zjednoczonych

Sin Cara© vs Tyson Kidd

Początek Walki:Kidd atakuje rywala serią ciosów po których wykonuje Irish Whip w narożnik. Próba Corner Clothsline ale Sin Cara robi unik i kopie Tysona w twarz. Wchodzi na górną linę i Body Press.

Końcówka Walki:Kidd podobnie jak podczas walki z Justinem Gabrielem, wykonuje High Kick i zakłada Dungeon Lock.

Tyson Kidd wygrywa po 14 minutach i 57 sekundach

Walka II o tytuł Tag Team

Alex Riley&Drew McIntyre vs John Morrison&Ted DiBiase©

Początek Walki:Zaczyna Drew i Morrison. Gut Kick i Chop od McIntyre, odbicie od lin i kontra od Johna. Zmiana z DiBiase'm, który robi Irish Whip i biegnie za rywalem do lin, po odbiciu Drew hamuje a Ted wykonuje na rywalu Clothsline.

Końcówka Walki:W ringu zostali Riley i Morrison, dwa Shoulder Blocki od Alexa, Spinebuster wyniesienie na ramiona próba TKO ale John kontruje. Pele Kick ale Riley robi unik i kolejny raz próba TKO tym razem udana.

Alex Riley&Drew McInyre wygrywają w 21 minut i 32 sekund

Walka III o Intercontinental Champion

The Miz© vs Wade Barrett

Początek Walki:Barrett rusza na Miza i od razu przewraca Mike'a. Ustawia go między linami i próbuje wykonać Big Boot jednak Mizanin robi unik po którym podcina Wade'a i robi leg-breakera.

Podnosi Brytyjczyka i wykonuje Irish Whip w narożnik od którego Barrett odbija się a Miz wykonuje Swinging NeckBreaker.

Końcówka Walki:Miz wykonuje Flying Corner Clothsline na Brytyjczyku wchodzi na ostatnią linę i Double Axe Handle. Barrett się podnosi Back+NeckBreaker i Wade leży prawie bez przytomności. Miz przypina 1...2... i Brytyjczyk odbija cóż za pech Miza. Ale już szykuje się pod wykonanie Skull Crushing Finally i tak udaje się!

Miz utrzymuje tytuł po walce która trwała 18 minut i 25 sekund

Walka IV o Tytuł Wagi Ciężkiej

Daniel Bryan© vs Zack Ryder

Początek Walki: Zawodnicy zaczynają od zwarcia które wygrywa Ryder, jednak Bryan szybko kontruje BackSuplexem. Zapowiada się pojedynek na wysokich obrotach. Kolejne zwarcie które tym razem wygrywa Dragon i wykonuje szybki przerzut przez biodro.Ryder wstaje podchodzi z Bryanem na szyji do lin i odpija rywala. Sholuder Block od Zacka powala Daniela.

Końcówka Walki:Bryan wykonuje Corner Dropkicka, Ryder upada, Smok wyciąga go na środek ringu i zadaje serię kopnięć w klatkę piersiową, po chwili Zack pada prawie bez przytomności Daniel zakłada LeBell Lock i zmusza rywala do poddania.

Daniel Bryan utrzymuje tytuł po walce która trwała 19 minut i 35 sekund

Walka V o tytuł Blalight Championship Wrestling

Dolph Ziggler© vs Rey Mysterio

Początek Walki:Zaczynają od kilku szybkich ataków po których żaden nie uzyskał przewagi.

Mysterio wykonuje hurricanrane po której Ziggler wyleciał za ring. Rey szybko odbił się od lin po drugiej stronie ringu i próbuje zaatakować Dolpha, Springboard Body Dropem jednak Ziggler robi unik i mistrz 6.1.9 uderza całym impetem w matę obok ringu.

Końcówka Walki:Dolph wykonuje Dropkicka po którym Mysterio ląduje w narożniku. Ziggler próbuje wykonać Corner Clothsline'a ale Rey robi unik i próbuje Roll-Upem przypiąć rywala jednak ten odbija po 2 klepnięciach sędziego o matę. Mysterio wchodzi na trzecią linę próba ataku jednak Dolph skontrował i wykonuje Superplex z trzeciej liny. Przypięcie 1...2...3.

Dolph Ziggler utrzymuje tytuł. Walka trwała 25 minut i 42 sekundy

Walka VI

Tradycyjny 5 vs 5 Tag Team Elimination Match

Alberto del Rio,The Rock,Primo,Epico i CM Punk vs Cody Rhodes,Triple H,R-Truth,Evan Bourne i John Cena.

Początek Walki:Zaczynają kapitanowie. Łokieć od Punka ostudza zapał Ceny. Irish Whip i John jest w świecie Brooksa. Przyciągnięcie Prototyp'a do swego narożnika i zmiana z Brahma Bullem, który od razu wykonuje dwa Elbow Dropy do których dorzuca Leg Dropa. Podnosi Cenę który skontrował i skacze do swojego narożnika i zmienia się z Hunterem.

Pierwsza Eliminacja:John Cena wykonuje AA zmienia się z Evanem który skacze i robi Air Bourne.

Pierwszym wyeliminowanym został Primo po Air Bourne od Evana, po 8 minutach i 21 sekundach.

Druga Eliminacja:Evan Bourne próbuje wykonać hurricanranę jednak The Rockowi udaje się go utrzymać i PowerBomb, zmiana z Punkiem który skacze z narożnika Flying Elbow Drop.

Drugim wyeliminowanym został Evan Bourne, po Flying Elbow Dropie od CM Punk'a po 12 minutach i 55 sekundach

Trzecia Eliminacja:Cody Rhodes szykuje się do Cross-Rhodesa ale Alberto przechwytuje jego dłoń i zakłada bardzo przekombinowanego ArmBreakera.

Cody Rhodes został wyeliminowany przez Alberta del Rio po ArmBreakerze, po 25 minutach i 23 sekundach

Czwarta Eliminacja:Epico próbuje wykonać Splasha, ale John Cena łapie go na barki i wykonuje AA, przypięcie i tak. Epico zostaje wyeliminowany.

Epico został wyeliminowany po AA od Johna Ceny, po 32 minutach i 41 sekundach

Piąta Eliminacja:R-Truth szykuje się do wykonania Lie Detector'a ale The Rock się odsuwa i ROCK BOTTOM! Przypięcie. 1...2...3.

The Rock eliminuje R-Trutha po swoim finisherze. Truth odpadł po 36 minutach i 51 sekundach

Eliminacja Szósta: Alberto próbuje wykonać Dropkick'a, Triple H robi unik, przygotowuje się do Pedigree i wykonuje swój finisher.

Triple H przypina Del Rio po 41 minutach i 12 sekundach

Eliminacja Siódma:Triple H podnosi się po wyeliminowaniu Del Rio, ale Punk szybko wchodzi na ring wynosi The Game i Go To Sleep.

CM Punk eliminuje Huntera po równo 42 minutach.

Eliminacja Ósma: The Rock próbuje wykonać People Elbow, jednak John Cena szybko wstaje wynosi Brahma Bull i AA po czym dodaje STFU i The Rock odklepuje.

The Rock zostaje wyeliminowany przez Johna Cene po 57 minutach i 26 sekundach

I w ringu zostali kapitanowie obu drużyn: John Cena i CM Punk.

Walka: Punk i Cena sprawdzają się w zwarciu, z którego zwycięsko wychodzi John, Brooks cofa się do lin i wyrzuca do przodu Prototype. Zamiast wykonać którąś ze swoich akcji Punk podcina rywala i wykonuje Elbow Drop'a w tył pleców Ceny. Best in the World, odbija się od lin i Knee into face dla Johna.

Prototype leży na plecach i Punk sygnalizuje Flying Elbow Drop, wchodzi na trzecią linę, skacze i.... TAK udaje mu się. Cena powoli się podnosi Brooks wynosi go pod G.T.S i wykonuje swoją akcję końcową. Ale chwila zamiast przypinać zaciąga Anaconda Vise, i John Cena musi odklepać.

CM Punk zmusza do poddania Johna Cenę po 1 godzinie 12 minutach i 23 sekundach. Cały Tradycyjny 5vs5 Eliminacyjny Mecz wygrywa drużyna CM Punk'a

• Reputacja:   1

Kolego, przystopuj trochę z tempem wrzucania odcinków, ponieważ nie dajesz nikomu szansy na to, aby skomentować twoje wcześniejsze wypociny... Ja na razie nie będę czytał, a tym bardziej komentował, ponieważ nie mam tymczasowo czasu, ale chciałem tylko powiedzieć, abyś nie wrzucał dzień za dniem odcinek za odcinkiem, ponieważ w ten sposób przeszkadzasz samemu sobie, bo nie widzę w tym sensu, aby ktoś teraz skomentował twój nawet drugi odcinek, gdy gala SS została wrzucona. Mój post tyczy się tylko tego, a komentować twoich wypocin na razie nie będę, ale postaram się to zrobić w przyszłym tygodniu, gdy bd miał czas.

Wiem że trochę za dużo, ale moje tygodniówki mają miejsce w soboty, więc PPV muszę wrzucać dzień później. Od przyszłego tygodnia najpewniej tygodniówki będą we wtorek-środę, więc będzie już dużo czasu :)

• 2 tygodnie później...

We wcześniejszym komentarzu obiecałem skomentować, ale w zasadzie to nie ma czego u Ciebie komentować przy gali PPV Survivor Series, bo mogę stwierdzić, że napisałeś ją w maks. 10 minut. Oczywiście nie zniechęcaj się przez to, a po prostu przyłóż się bardziej i napisz coś więcej niż dwie linijki więcej na walkę, która odbyła się na gali PPV... Jeżeli byłoby tak na tygodniówce to okej, zrozumiem to, ale na gali PPV, która opiera się na walkach, to... Sam pomyśl co. Gdzie są jakiekolwiek segmenty? ;) Ale okej... Coś tam postaram się napisać jako sam komentarz do gali PPV, a więc... Wyniki walk zdecydowanie zadowalające, ale zakończenie walki poprzez zwykły Superplex? Tego by nikt nie kupił... Dużo pracy jeszcze przed tobą, ale oczywiście życzę Ci przy tym powodzenia. ;)

JBL: Witamy Państwa podczas Blalight Championship Wrestling. Ze względu na to że ostatnia gala miała miejsce dzień przed PPV postanowiono ją przenieść na wtorek.

Tak więc od dzisiaj będzie Tuesday Night with BCW. A dzisiejszymi komentatorami będą:

CM Punk, JBL oraz gość specjalny Bret „Hitman” Hart, który opowie nam o pomyśle dotyczącym całej drużyny Johna Ceny. I o swoich planach dotyczących przyszłych występów jako komentator w BCW. To wszystko i jeszcze więcej przed Main Eventem gali.

Walka I

??&Seth Rollins vs Alberto del Rio& Ricardo Rodriguez

Początek Walki: Zaczyna Rollins z Del Rio. Kolejny raz możemy obejrzeć tych dwóch zawodników jednak tym razem nie są sami. Towarzyszą im ich Tag Team partnerzy.

Seth kopie Alberto w brzuch, Irish Whip w narożnik zmiana z Zamaskowanym Zawodnikiem(ZZ). ZZ cofa się wykonuje Corner Shining Wizard Combo, które do złudzenia wygląda jak to Punka, który gdzieś przed walką zniknął.

Końcówka Walki: Seth wykonuje dropkicka, zmiana z ZZ który wykonuje Flying Elbow Drop na Ricardo. Wynosi go już miał wykonywać jakąś akcję ale zdecydował się na Samoan Drop do którego dorzucił High Kick'a. Spojrzał na „Hitmana” i zakłada Sharpshootera.

Ricardo Rodriguez odklepuje.

Po walce która trwała 12 minut 42 sekundy zawodnik w masce ściąga ją i ukazuje się rozradowane oblicze CM PUNKA który wziął mikrofon i powiedział...

Punk: Tak, tak ludzie, to ja jestem tym przyjacielem Setha, pomogłem mu pokonać tych dwóch lamusów. Jeśli Alberto uważa się za arystokratę to ja jestem królem. „I'm the Best in The World and what I do”

Z tymi słowami atakuje Rollinsa który pada znokautowany na matę.

Walka II

Justin Gabriel vs Kofi Kingston

Początek Walki:Na początek zawodnicy wymieniają uprzejmości swoimi nogami. Pewną przewagę wytworzył sobie wyższy Kofi który próbował wykonać DDT jednak Gabriel skontrował na Neckbreakera. Szybko wszedł na drugą linę i udana próba Splasha.

Końcówka Walki: Justin próbuje wykonać Dropkicka jednak Kingston robi unik. Wszystko zapowiada Trouble in Paradise, ale chwila czy to Sin Cara? Wchodzi na arenę odwracając uwagę obu zawodników i w tamtej chwili zaatakowali ich od tyłu Chris Jericho i Christian. Czy to może nam zapowiadać powrót tych dwóch zawodników do federacji?

Walka III

Alex Riley© vs John Morrison

Początek Walki:Walka odbywa się o TT Champion. Zasada prosta, jeśli jedną z tych walk wygrają mistrzowie utrzymują tytuł jeśli przegrają obie tracą. Z tego miejsca zapowiadam kolejną walkę. Drew McIntyre vs Ted DiBiase. Zaczynamy.

John rzucił się z furią na rywala, chyba naprawdę musiał być rozwścieczony po utracie tytułu.

Kilka punchów w głowę wrzucenie siłą w narożnik i Shoulder Blocki w żołądek. A-Ry w świecie Morrisona.

Końcówka Walki: Riley wykonuje Clothsline'y do których próbuje dorzucić Spinebustera jednak John kontruje go na Jumping DDT. A-Ry idealnie wystawiony i Starship Pain.

Wygrywa John Morrison. Pierwsza walka dla teamu JM&TD.

Walka IV

Drew McIntyre vs Ted DiBiase

Początek Walki: Drew zaczyna od Big Boota, widać że nie chce stracić tytułu który zdobył na ostatniej gali PPV.Ustawienie Teda za linami i Shoulder Block w brzuch. DiBiase naprawdę daleko odleciał bo udało mu się zderzyć ze stołami komentatorskimi.

Końcówka Walki: DiBiase szykuje się do finishera jednak Drew przejmuje jego rękę,wykręca ją, wykonuje Arm Wrench sprowadza do parteru zakłada dźwignię. Po chwili podnosi Teda na którym pokazuje nam już kolejny raz swój finisher. Future Shock DDT.

Tytuły zostały utrzymane przez A-Ry& Drew McIntyre po dwóch osobnych meczach w których stawką był tytuł. Obie walki trwały 35 minut i 46 sekund

JBL:Coś do powiedzenia ma teraz Bret Hart. Posłuchajmy go.

Hitman:Obiecałem że powiem co myślę o drużynie Johna Ceny. Jestem więcej niż pewien że ta drużyna była wprost idealna pod wieloma względami. Jednak trzeba przyznać że Team Punka był lepszy. Mimo to mam propozycję. Wszyscy wrestlerzy z Teamu Ceny dołączą do stajni którą chciałbym stworzyć i zostać w niej managerem. Zaś wy moi drodzy pokazalibyście prawdziwą klasę na jaką was stać.

Walka ME

The Miz&Dolph Ziggler vs Daniel Bryan&Tyson Kidd

Początek Walki: Zaczynają mistrzowie mid-cardowi czyli Kidd i Miz.

Zwarcie w którym swoją dominacje pokazał Mike poparte silnym DDT ogłusza Tysona. Zmiana z Zigglerem który wykonuje Elbow Drop w tył pleców.

Końcówka Walki: W ringu Ziggler i Bryan. American Dragon wrzuca Dolpha w narożnik, Corner Dropkick, wyciągnięcie na środek ringu i założenie LeBell Locku. Ziggler nie ma wyjścia musi odklepać po tej wspaniałej submissionowej akcji D.Bryana.

Kidd i Bryan wygrywają po 26 minutowej walce w której było pokazane to co najlepsze w BCW. Genialna technika i wiele akcji na najwyższym poziomie

Edytowane przez Blalight

• Urządzenie:  Windows

Hmm Ryder jest chyba Twoim ulubieńcem skoro miał walkę o mistrzostwo... Ciekaw jestem czy jakoś rozbudujesz stajnię Hitmana o ciekawne segmenty i feundy. I postaraj się przy następnym PPV ;)

Fakt, lubię Rydera, ale można się spodziewać co do niego pewnej niespodzianki. A na następnym "Thursday Night with BCW" można będzie się dowiedzieć co o tym pomyśle sądzą zawodnicy z "Teamu Ceny" ;). I zdradzę również że Miz będzie miał PUSH na pas Wagi Ciężkiej.

Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle ale wydaje mi się, że walki i sama gala mogłaby być odrobinę dłuższa. Estetycznie wszystko jak najbardziej okey, ortografia i interpunkcja zachowana! Więc próbuj pisać dłużej!
On Memories - Ryan Dunn (1977-2011)

98601568850ba66cb4a40b.jpg

ZAPELECZE

Widzimy Codiego Rhodes'a,Triple H'a,R-Truth'a,Evana Bourna i Johna Cenę którzy zawzięcie o czymś rozmawiają, podejdziemy bliżej by ich posłuchać.

John Cena: Bret ma rację, jakbyśmy się zjednoczyli żaden cwaniaczek by nam nie wchodził w drogę. Zobaczcie co Punk zrobił tydzień temu, najpierw sam sobie pomógł wrócić do wrestlingu a potem zaatakował swojego przyjaciela. Musimy poszukać Rollinsa, ale kto oprócz mnie jest chętny dołączyć do tej stajni?

Triple H:Uważam że Hitman ma głowę na karku, jednak teraz lekko przegiął można czasem się zjednoczyć ale żeby cały czas to lekka przesada, ale mimo wszystko jestem ciekawy jak by pracował jako Manager, więc dołączam.

R-Truth: Ja też dołączam.

Cody Rhodes: Wy macie naprawdę najebane w baniach!Bret Hart to tylko stary idiota który myśli że z czterech niedorozwojów zrobi stajnię. Tak mam na myśli was frajerzy, ja nigdy nie dołączę do was żaden z was nie ma umiejętności. Jesteście żał...

(trach Cody dostaje krzesłem w głowę)

R-Truth: Za dużo gada!

Evan Bourne: Ja oczywiście dołączam. Uwielbiałem Hitmana, był najlepszym wretlerem tamtych czasów.

Walka 1

Christian vs Justin Gabriel

Początek Walki: Gabriel od początku atakuje Kapitana Charyzmę z zimną krwią bo najbardziej bolesnych miejscach, takich jak wątroba, żebra czy uda. Christian jest zagubiony tym gwałtownym atakiem na swoją osobę jakby teraz nie odbywała się walka tylko rewia mody. Justin dorzuca Spinning High Kick i Moonsault z 3 liny do całego zbioru akcji.

Końcówka Walki:Gabriel na 3 linie szykuje się do wykonania 450 Splashu, zauważył to Christian który błyskawicznym ruchem wstał i podciął nogi rywala. Przeniesienie ciężaru ciała Justina na swoje ramiona i Samoan Drop. Kapitan Charyzma zaczyna klaskać co może oznaczać tylko Killswitch, chwila czy to jest Y2J?! Czemu on do jasnej cholery trzyma w ręku kastet? Wchodzi do ringu, wydaje się że uderzy Justina, jednak robiąc zamach przedłużył cios i Christian odleciał w tył, wygrywając przy tym walkę przez DQ.

Walka trwała 13 minut i 24 sekundy

Walka 2

Chris Jericho vsKofi Kingston

Początek Walki: Jericho po interwencji w mecz Christiana i Gabriela jest wyraźnie zadowolony, ma teraz psychiczną przewagę na Kingstonem. Wykorzystuje ją dwoma Slapami i Irish Whipem po którym wykonał Elbow into Face. Kofi upada, a Y2J dorzuca Lionsault'a i zapowiada się że Kofi nie pociągnie zbyt długo.

Końcówka Walki: Kingston przygotowuje się do wykonania Trouble in Paradise, unik Jericho i Chris wykonuje Codebreaker i dorzuca Walls of Jericho, nim Kofi zdążył odklepać do ringu jednak wbiegł Christian zaatakował Y2J'a wyrzucił go za ring

Walka trwała 14 minut i 52 sekundy

i powiedział...

Christian: Tydzień temu byliśmy partnerami a teraz mnie w tak podły sposób odwracasz się ode mnie? Wiedz że zostaniesz za to surowo ukarany. Na następnym BCW żądam meczu przeciwko tobie. Uważasz się za zbawcę wrestlingu ale jesteś nikim. Słyszysz mnie?! JESTEŚ NIKIM!

Walka 3

Alberto del Rio vs Evan Bourne

Początek Walki: Del Rio zaczyna od kilku kopnięć w udo, po których Evan ma już dosyć i próbuje opuścić ring. Alberto jednak szybko go złapał, co wykorzytał Burne wykonując Stunnera na liny, Del Rio leży bez przytomności na środku ringu. Evan wchodzi na trzecią linę i czeka aż Meksykański Arystokrata wstanie, by wtedy na spokojnie wykonać na nim Knee Drop'a.

Końcówka Walki:Evan kopie Del Rio w brzuch wrzuca go w narożnik, próba wykonania Corner Lariata, które skontrował Alberto kopnięciem w twarz. Wypchnięcie Bourne'a w pobliże środka kwadratowego pierścienia i próba założenia Cross ArmBreakera, jedynie próba bo Evan szybko wepchnął go w narożnik wykonał swoją akcję, wszedł dna trzecią linę i wykonał Air Bourne

Walka trwała 19 minut i 32 sekundy

John Cena: Nasza czwórka zaprasza do ringu Breta Harta. Chcemy z nim porozmawiać o jego propozycji z ubiegłego tygodnia. Chodź do nas.

Bret wychodzi z zaplecza i wchodzi do ringu

Bret Hart: Przejdźmy od razu do rzeczy, zgadzacie się dołączyć? Bo nie widzę kompletu z tamtej walki.

Triple H: Cody postanowił walczyć dalej solo. Uważa nas za nieudaczników. Mam nadzieję tylko że Blalight mu wytłumaczy że walka oznacza bitwę na ręce, nogi i wszystko, a nie tylko na słowa.

Blalight: Wszystko muszę ja załatwiać?! Nie dość że ustalam wam walki w których pokazujecie swoje umiejętności to jeszcze muszę rozwiązywać konflikty? Nie znacie jeszcze Main Eventu. Zaraz zadzwonię do paru osób i walkę wieczoru wyznaczy GM. Dziękuję. A co do Codyiego, będzie walczył on teraz z R-Truthem. Żegnam!

Walka 4

Cody Rhodes vs R-Truth

Początek Walki:

Cody rzuca się na Trutha który robi unik, przerzut przez ramię, i próba przypięcia. Tylko 1 count. Przewagę ma R-Truth który wykonuje teraz Leg Drop'a. Rhodes ma już dosyć ale Truth próbuje dorzucić jeszcze Frog Splasha, Cody robi unik i szybka podcinka i Elbow Drop.

Końcówka Walki:Truth wykonuje kilka Slapów w twarz Irish Whip i przyszykowanie do BackBody Dropu ale Cody uderza go w twarz, Dropkick w kolano i DDT. Rhodes wchodzi na drugą linę i Elbow Drop.

Disaster Kick, Reverse DDT i Cross-Rhodes.1...2...3

Cody Rhodes wygrał walkę która trwała 24 minuty i 41 sekund

Blalight: Jeszcze jedna walka i Main Event. Zobaczymy już w tej chwili nowego GM BCW. Jest nim ten osobnik...

JBL: Zdjęcia legend skaczą jak w drafcie. Jestem naprawdę bardzo ciekawy kto będzie pierwszym Generalnym Managerem. Chwila czy to jest jakiś błąd systemu? W całej arenie zgasło światło a na titantronie widać tylko jakieś stare walki. Holy Shit, jeden z tych zawodników wykonał Stunnera. Możemy zgadywać że nowym managerem będzie nie kto inny tylko..

Blalight: Hornswoggle...

Żartowałem, byście mnie zabili jakby on został GM'em. Tak więc bez żartów, zapraszam Cię tutaj kolego.

Stone Cold: Hell Yeah.(Cała publiczność krzyczy razem ze Stone Coldem)Nie chciałem zostać Generalnym Managerem, jednak kiedy usłyszałem że wielu moich fanów żąda mojego powrotu zgodziłem się.

Walka szósta dzisiejszego BCW to starcie CM Punk'a z Zackiem Ryderem o pretendenta do tytułu Dolpha Zigglera. I za zgodą Blalight'a dodam jeszcze jedną walkę przed Main Eventerm. Tyson Kidd vs Seth Rollins.

Blalight: Oczywiście się zgadzam. Teraz ty rządzisz miło mi cię znów powitać w biznesie.

Stone Cold: Dzięki. Teraz pójdę obejrzeć moje biuro. Mam nadzieję że będzie tam piwo! Bo jak nie to któryś z was mi po nie pobiegnie do najbliższego sklepu.

Walka 5

Tyson Kidd vs Seth Rollins

Początek Walki:Seth zaczyna od Gut Kicka, dorzuca Irish Whip i Powerslam. Wejście na trzecią linę, i próba Splasha, Kidd się odsunął i Rollins uderzył całym impetem w matę, zwija się z bólu jednak musi wstać bo Tyson jest już gotowy do natarcia.

Końcówka Walki: Rollins kolejny raz wykonuje Irish Whip jednak teraz Kidd kontruje na Jumping DDT. Dropkick w kolano i dorzucenie do tego Dropkicka w twarz. Wejście na trzecią linę, Elbow Drop. Podniesienie Rollinsa, High Kick i Dungeon Lock. Ostatnim wydarzeniem tej walki jest poddanie się Setha.

Tyson Kidd wygrał walkę która trwała 25 minut i 54 sekundy

Walka 6

Zack Ryder vs CM Punk

Początek Walki: Zaczynają od zwarcia, w którym dzięki doświadczeniu wygrywa Brooks. Ryder cofa się do lin, wyrzuca rywala i atakuje Shoulder Blockiem, Punk leży co wykorzystuje Zack wykonując Leg Dropa. Brooks podnosi się, WooWooWoo chciałby chyba już kończyć pojedynek, Dropkick i podduszanie przy linach. Ryder nie zachowuje się jak FACE

Końcówka Walki:Dwa Clothsilne'y od Punka,Swinging NeckBreaker i Flying Elbow Drop z 3 liny.

Zack ustawiony pod G.T.S. Po wyniesieniu na ramiona Brooksa, Zack mocno uderza go w szyję co doprowadza do uniemożliwienia wykonania finishera. Kontra Rydera jest natychmiastowa, Zack Attack.

Zack Ryder wygrywa po 20 minutachi 38 sekundach. Po walce zaczął katować Punka i następnie wygłosił heelowe promo

Zack Ryder:Jakie z was debile,że wierzycie w te wszystkie bajeczki o rycerskim postępowaniu i dobrych uczynkach bez powodu. NIE koniec tego. Usłyszcie prawdę. Jedyną nowiną zły Zack który przejmie wszystkie tytułytej żałosnej federacji i czegoś co dalej propaganduje, dobro a nie pokazuje prawdziwego wrestlingu.

Steve Austin: Chcesz prawdziwego wrestlingu?! Dobrze, za tydzień zmierzysz się z Triple H'em w Hardcore Matchu. Dodam że będzie to Main Event gali. A teraz masz stulić dziób i wypierdalać z ringu bo jest jeszcze jedna walka. A Main Eventem dzisiaj będzie John Cena vs Dolph Ziggler. Powodzenia.

Main Event(7)

Dolph Ziggler vs John Cena

Walka się nie odbyła bo kiedy John wchodził do ringu zaatakował go od tyłu Cody Rhodes i Cena nie mógł kontynuować gali. Zamiast tego dostaliśmy pogadankę od Blalighta

Blalight:Rhodes, jesteś kretynem. Jeśli jeszcze raz mi podpadniesz to cię wywalę na zbity pysk. W twoje miejsce mogę zatrudnić wielu wrestlerów. Chociażby AJ Styles'a.

Za tydzień dostajesz ostatnią szansę. Musisz wygrać z rywalem którego wybierze Ci publiczność albo ja.

Żegnam i daję Ci ostatnią szansę. I zapowiadam z tego miejsca walkę Bryan vs Miz

Main Event

Daniel Bryan© vs The Miz

Początek Walki:Miz rzuca się na Bryana z furią atakując nogi „Dragona”. Wrzuca go do narożnika i kolana w brzuch, Irish Whip w narożnik po drugiej stronie, Daniel biegnie po linach robi salto w tył, odbija się od lin i Clothsline na środku ringu. Szybkie wejście na trzecią linę, próba Headbutta ale Mike się odsuwa powodując że Bryan uderza całym impetem ciała w matę.

Końcówka Walki:Miz wykonuje Clothsline, nim „Dragon” złapał go Mizanin. Wykonał kombinację Neck+BackBreaker. Szykuje się do Skull Crushing Finally, Bryan go podcina próba założenie LeBell Lock'u zakończona fiaskiem. Obaj szybko podnoszą się na nogi, zwarcie z którego zwycięsko wychodzi Miz, Irish Whip w narożnik, Flying Corner Clothsline, Double Axe Handle. Wygląda że Bryan ma już naprawdę dosyć tej walki. Mike go podnosi i wykonuje swoją akcję kończącą.

The Miz wygrywając stał się pretendentem do BCW Heavyweight Champion. Walka trwała 19 minut i 57 sekund

Wysyłam dzisiaj bo jutro kończę o 16 i nie będę miał czasu :)

• 3 tygodnie później...

http://imageshack.us/a/img600/6988/beznazwy2vk.png

JBL:Skoro CM Punk wrócił do czynnej kariery, przydałby się drugi komentator. Zapraszam Cię tu Booker!

Stone Cold Enterance

Stone Cold:Nie, Hell No! Nowym komentatorem będzie Jim Ross. Na dodatek dostałem rano SMSa od Blalighta że zostali kupieni nowi zawodnicy. Część teraz, część się pojawi podczas a część na koniec. Oto Ci na początek.

AJ Styles

Austin Aries

Christopher Daniels

Kurt Angle

Bully Ray

Damien Sandow

Sting(umowa na dwie-trzy walki(Royal Rumble,Elimination Chamber,Wrestlemania29) i 3 występy na tygodniówkach)

Zostały również zapowiedziane walki oto one każda ma stypulacje która zapewni ciekawsze widowisko:

1. AJ Styles vs Rey Mysterio – Pin after oponent finisher(przypięcie po finiszerze rywala)

2. Austin Aries vs Tyson Kidd – Chairs Match

3. Christopher Daniels vs Chris Jericho – First Blood Match

4. Kurt Angle vs John Cena- Table Match

5. Bully Ray vs The Miz – No DQ Match

6. CM Punk vs Daniel Bryan – Submission Match

7. Zack Ryder vs Dolph Ziggler – Street Fight

8. Cody Rhodes vs Triple H – Hardcore Match

Walka 1

AJ Styles vs Rey Mysterio

Końcówka Walki:AJ wrzuca Reya w narożnik, unik i hurricanrana, dla Stylesa, który ląduje za ringiem. Sueside Dive od Mysteria, skontrowane na Cross Body po odbiciu od barierek. Akcja na chwilę zamarła, obaj zmęczeni ledwie dochodzą do siebie. Pierwszy wstał AJ, wrzuca Reya do ringu, ostawia go na drugiej linie, próba 619, jednak Mysterio robi unik, Pele Kick przechwycone w locie. Rzut o matę, kolejne ustawienie na drugiej linie, i tym razem udane 619. Styles przypina. 1...2...3

AJ Styles wygrywa z Reyem Mysterio po ok. 12 minutowej walce

Walka 2

Austin Aries vs Tyson Kidd

Końcówka Walki:Austin wykonuje Irish Whip w stronę narożnika gdzie znajduje się krzesło, w ostatniej chwili Tyson robi unik. Sabat Kick z drugiej liny dla Double A. Wyciągnięcie Ariesa, na środek ringu, MoonSault z drugiej liny. Kidd podnosi Austina, katapulta w narożnik i DungeonLock, ale rywal go podnosi i wykonuje PowerBomb. Przypięcie, 1...2...3.

Austin Aries wygrywa z Kiddem po ok. 14 minutowej walce

Walka 3

Chris Jericho vs Christopher Daniels

Końcówka Walki: Jericho wyciąga spod ringu kij do kendo. Chce nim uderzyć Danielsa w twarz, jednak uwagę Y2J'a odwraca theme Christian'a, mimo to Chris szybko się otrząsnął i wyładował furię przeznaczoną dla Kapitana Charyzmy na swoim obecnym rywalu. Kiedy kij się złamał Jericho wyszedł z ringu żeby wyciągnąć kolejny przedmoit, jednak zaatakował go Daniels, wykonał dwa Chopy ale nie nacieszył się długo swoją przewagą. CodeBreaker z kontry i krzesło które zostało wyciągnięte chwile wcześniej. Gut Kick krzesełko na ziemie i DDT w krzesło. To musiało boleć. CD przez chwile zasłaniał twarz, jednak po chwili ukazała się wszystkim krew!

Wygrywa Y2J po walce trwającej ok. 14 minut. Po walce został zaatakowany przez Christiana jednak zdołał sobie poradzić z rywalem dorzucając kolejnego Chair Shot'a.

Walka 4

Kurt Angle vs John Cena

Końcówka Walki:Kurt sięga po stół który znajduje się pod ringiem. Kiedy wyciągnął go i wrzucił do ringu, został zaskoczony atakiem za którym stał rywal a zaatakował Angle'a owym stołem który chwilę wcześniej wylądował w ringu ale wbrew chęci John'a Ceny nie został złamany. Kurt znowu schyla się po ten stół i rewanżuje się Cenie tym samym. Kiedy ten pada jak nie przytomny, złoty medalista olimpijski rozkłada stół, jednak nie zauważył że Prototype doszedł do siebie, wyniesienie pod AA, Kurt uderzeniami w szyję kontruje, Irish Whip w narożnik Corner Clothsline, Cena na środku ringu, wyniesienie pod Powerbomb i tą właśnie akcję wykonuje Kurt Angle pokazując Cenie że ten mecz przegrał!

Kurt Angle wygrał walkę trwającą ok. 17 minut.

Walka 5

Bully Ray vs The Miz

Końcówka Walki: Bully wyrywa kable od monitorów które i tak są w rozsypce po jego poprzednich akcjach. Podchodzi do Miz'a i zaczyna go nimi dusić, po krótkiej chwili Mizanin jest już siny na twarzy, Bully go podnosi i Cutter na środku ringu.

I hear Voices

JBL: Randy Orton zmierza powolnym krokiem w stronę ramp i mówi:

Randy Orton: Bully używasz mojego finishera, teraz za to zapłacisz...

Jim Ross: The Rock atakuje od tyłu Ortona, Spinebuster na metalową rampe, po chwili Żmija się podnosi i ROCK BOTTOM. Teraz już nikt nie przeszkodzi Mizowi i Bully'emu w pojedynku

Tymczasem w ringu

The Miz atakuje Bully'ego Clothsline'm powala go i zaczyna taniec za rywalem. Skull Crushing Finally.

Przypięcie 1...2...3!

The Miz wygrywa z Bullym Ray'em po walce trwającej ok. 18 minut. Po owej walce Miz zaatakował Vipera za wtrącenie się do walki

Triple H: Jak wiadomo dzisiaj zmierzę się z Rhodes'em w Main Evencie dzisiejszej gali. Mam nadzieję że lekcja którą mu dzisiaj dam, pozwoli mu wszystko przemyśleć i następnym razem kiedy nazwie mnie lub kogoś z mojego bliskiego otoczenia epitetem lub innym obraźliwym określeniem pomyśli że jak mu dam wpierdol to przeprosi. Tak będzie dzisiaj. Wylądujesz na pinezkach i będziesz przepraszał mnie na kolanach za twoje zachowanie. Przeprosisz również Hitmana za to że jego również obraziłeś.

Walka 6

Daniel Bryan vs CM Punk

Końcówka Walki: Daniel Bryan serią kopnięć w pierś powala Punka, jednak w założeniu LeBellLock'u przeszkadza mu interwencje Setha Rollinsa które staje nad Dragonem i Brooksem trzymając w ręce krzesło. Sędzia wyrzuca go z ringu, kiedy udaje się Bryanowi założyć dzwignię na Punku pojawia się Dean Ambrose, atakujący Daniela i pomagający Brooksowi założyć Anaconde. Dragon nie miał wyjścia już i odklepał. Po meczu Rollins zaatakował Punka jednak jego zapędy ostudził Ambrose atakujący Setha młotem. Następnie pomógł „Best in The World” opuścić ring i udać się na zaplecze.

Walka 7

Zack Ryder vs Dolph Ziggler

Końcówka Walki: Ryder próbuje wykonać Broski Boot'a ale Ziggler schodzi mu z drogi i School Boyem próbuje przypiąć, ale udaje mu się uzyskać tylko dwa county. Dolph szybko opuszcza ring, wyciąga krzesełko i kij do baseball'a. Uderza krzesłem Zack'a i układa go na nim. Sam wchodzi na trzecią linę skąd skacze uderzając kijem baseballowym w brzuch Rydera.

Ziggler przypina. 1...2...3!

Ziggler wygrywa walkę trwającą ok. 20 minut

Walka 8(Main Event)

Triple H vs Cody Rhodes

Highlights*: Po Irish Whipie Cody ląduje w narożniku. Paul wychodzi za ring i wyciąga pinezki o których mówił. Wejście z powrotem do ringu u rozrzuca je na środku. Kolejny Irish Whip i Spinebuster w pinezki.[...] Rhodes ma przewagę i udaje mu się wykonać Cross Rhodes! Ale zamiast przypinać wychodzi za ring i wyciąga zgaszoną pochodnię. Po niej wyciąga stół?! Oraz zapałki! Stół do ringu, został rozłożony w miejscu gdzie leżą resztki pinezek. Wychodzi po pochodnię, smołom obtacza stół i go podpala! Jednak Hunter był na tyle przytomny że udaje mu się zniweczyć wszelkie plany Rhodes'a wykonując Spinebustera na zapalony stół![...] W ruch idzie teraz ostrze od piły mechanicznej. Peddigree! Rhodes ma zmasakrowaną twarz. 1...2...3! Triple H wygrywa pierwszą Hardcorową walkę w BCW. Dostaliśmy również wiadomość że teraz Stone Cold poda listę zatrudnionych zawodników.

Shawn Michaels – GM Assistant

Rikishi – Zawodnik Okazjonalny

Vader - Zawodnik Okazjonalny

Undertaker - Zawodnik Okazjonalny

Bob Orton- Zawodnik Okazjonalny

Dusty Rhodes - Zawodnik Okazjonalny

Zawodnicy czynni przez cały czas:

Brock Lesnar

Dean Amborse

Ryback

Kane

Big Show

Randy Orton

Stone Cold: W związku z zatrudnieniem wielu nowych zawodników postanowiliśmy zatrudnić kilka legend oraz byłych zawodników WWE lista jest do wzglądu na górze.

*- Jest to jedna z nielicznych walk w których nie będzie końcówki a skróty wybranych przeze mnie momentów :)

Przepraszam za tak długą przerwę, miałem wszystko zapisane nie było czasu wrzucić. Jeszcze raz przepraszam.

TLC zostanie dodane w środę. Przepraszam za zamieszanie. Od nowego roku wszystko będzie według planu.

Skoro chciało Ci się przeczytać oraz skomentować mój ostatni odcinek, to z wielką chęcią zrewanżuję Ci się, a więc przejdźmy do rzeczy:

*Epizod troszeczkę słabo się zaczął, ale z czasem robił się coraz ciekawszy. ''Kupienie'' tych zawodników wygląda obiecującą. Liczę na to, że ich w pełni wykorzystasz tak jak należy... W segmencie brakowało przecinków.

*Kilka starć rozpisałeś na ok. 4 linijki, a więc zbyt wiele o nich nie napiszę. W pierwszej nie potrzebnie odmieniłeś nazwisko Rey'a, bo gdybyś napisał ''od Mysterio'' to wtedy byłoby dobrze napisane. Druga: ''DungeonLock, ale rywal go podnosi i wykonuje PowerBomb.'' nie sądzę, aby taka kontra z tego submissiona byłaby realna, ponieważ zablokowuje ona również nogi, bo to jest mix Hell's Gate z Figure Four Leg Lockiem. Jak na razie zwyciężali sami debiutanci.

*Trzecia walka- ''CodeBreaker z kontry i krzesło które zostało wyciągnięte chwile wcześniej. Gut Kick krzesełko na ziemie i DDT w krzesło.'' Tego nie rozumiem. No chyba, że CD po otrzymaniu CB chwiał się na nogach... Walka była ciekawa.

*Ciekawy pomysł z interwencją Ortona w walce pomiędzy Ray'em a Mizem, czyżby zapowiadał się jakiś fued pomiędzy pierwszą dwojką? Ciekawie by było, a w szczególności, gdyby ich walkami na PPV byłyby same hardcorowe gimmicki, po czym powrót pasa Hardcore'u (no chyba, że już go masz u siebie).

*W szóstej walce powstał lekki armagedon pomiędzy zawodnikami :D Rollins usiłujący udupić Punka, a Ambrose Daniela... No muszę powiedzieć, że jestem ciekawy co z tego wyjdzie, bo zapowiada się nieźle.

*Fajna akcja w ME z psychopatycznym Hunterem, który w bardzo brutalny sposób zmasakrował Rhodesa.

PRE SHOW

JBL: Witamy! Będziecie świadkami znakomitej gali! Pierwsza walka zostaną podane tylko wyniki i kto w jakiej kolejności kogo eliminował.Tag Team Battle Royal oto uczestnicy:

AJ Styles&Dean Ambrose

Rey Mysterio&Sin Cara

Damien Sandow&Cody Rhodes

Kane&Big Show

John Morrison& Ted DiBiase

Ostatnia OSOBA w ringu wraz ze swoim Tag Team partnerem zostanie pretendentem do tytułu.

1.Pierwszym wyeliminowanym został SIN CARA

2.Jako drugi z ringiem pożegnał się AJ STYLES

3.Po Stylesie przyszła kolej na któregoś z olbrzymów! JoMo&Ted&Dean&Damien wyeliminowali BIG SHOW'A

4.Kane pozbył się Codyego i Damiena za jednym zamachem.

5.Dean Ambrose wyrzucił z ringu Teda DiBiase

6.John Morrison wyeliminował Rey'a Mysterio

7.Ambrose i Morrison współpracują by pozbyć się Kane'a co udaje im się po jakimś czasie.

8.JoMo wykonuje Pele Kick. Dean pada bez przytomności. Morrison go podnosi ustawia przy linach i dropkick. Zwyciężają poprzedni mistrzowie John Morrison&Ted DiBiase!

TLC: TABLES,LADDERS AND CHAIRS

http://cdn2.sbnation.com/imported_assets/1285247/349747_lg.jpg

Walka 1

For United States Champion

Tyson Kidd© vs Seth Rollins vs Austin Aries

Końcówka Walki:Kidd próbuje zaatakować z trzeciej liny Ariesa który jednak został wyciągnięty z ringu przez Rollinsa, który szykuje się do przypięcia, jednak Tyson podcina go i zakłada dźwignię na ramię! Seth już miał odklepywać ale Austin zdążył przerwać tą akcje. Wyrzuca Kidda za ring i sam próbuje wykonać StarrBustera ale Tysonowi udaje się wykaraskać, Kick to Gut, do którego dorzuca High Kicka i Dungeon Lock,ale tym razem przerywa Rollins. Wyrzuca Kidda za ring i nadziewa się na StarrBustera od Ariesa.1...2...3!

NOWYM MISTZEM STANÓW ZJEDNOCZONYCH ZOSTAJE AUSTIN ARIES

Walka 2

Tables Match. Intercontinental Champion

The Miz© vs Bully Ray

Końcówka Walki:The Miz wykorzystuje swój spryt żeby pozbyć się z ringu rywala. Bully lekko poturbowany z powrotem wchodzi do ringu i robi unik przed Clothsline'm Mike'a. Następnie sam wykonuje Shoulder Block do którego dorzuca Irish Whip w narożnik. Miz jednak zdążył wystawić kolano na które nadział się Bully. Do kolanka zostało dołożone Double Axe Handle z drugiej liny, rywal leży na ziemi, najprawdopodobniej jest to już koniec walki bo Mizanin ustawia stół i przygotowuje się pod PowerBomb, jednak Randy Orton wbiegł znokautował sędziego wykonał RKO na Bullym i pobiegł po innego sędziego. Kiedy drugi sędzia znalazł się w ringu Mike wykonał PowerBomb na stół i utrzymał swój tytuł IC!

Cody Rhodes & Damien Sandow w drodze do ringu.

Cody: Wraz z moim przyjacielem zostaliśmy wyeliminowani przez przerośniętego gbura który nie ma żadnego talentu w dodatku uważa się za pomocnika diabła. Tak się składa że my jesteśmy wierzący ale w Boga więc niech tego przerośniętego człowieka pokaże Bój Ojciec.

Damien&Cody:Amen

Kane: Więc uważacie że to wy zasłużyliście na wygraną? Zobaczymy! Show chodź tu do mnie pokażmy im kto jest lepszy.

JBL:Big Show i Kane ruszają do ringu załatwić Rhodesa i Sandowa. Ale na arenie pojawia się asystent GM'a Shawn Michaels.

HBK: Witajcie! Jakże miło jest być znowu wśród was moi drodzy. Skoro Kane i Show oraz Damien i Cody są tacy chętni do walki bardzo proszę. Następna walka należy do was. Wygrany spotka się z mistrzami Tag Team na następnym BCW. Dziękuje.

Walka 3

Tag Team Match for #1 Contender.

Kane & Big Show vs Cody Rhodes & Damien Sandow

Końcówka Walki:Kane wrzuca Rhodesa w jeden narożnik, Clothsline, Irish Whip w przeciwny narożnik drugi Clothsline i Side Slam. Taunt szykujący Piledrivera, ale do ringu wbiega Damien i wyrzuca Wielkiego Czerwonego Potwora przez liny, jednak nie dostrzegł Big Show'a który wykonał na nim Chokeslam, dorzucił do tego jeszcze WMD dla Codiego za próbe wtrącenia się. Tymczasem Kane doszedł do siebie wtrulał się do ringu i zamiast przypinać Rhodes'a czeka aż ten wstanie by wykonać na nim Piledrivera. Wyniesienie, jednak Un-Dashing tak się miota że udaje mu się przejść za plecy rywala, kolano w kręgosłup, Kane wygięty, i CrossRhodes. 1...2...3! Wygrywają Rhodes i Sandow

Randy Orton: Jestem najmłodszym mistrzem w historii wrestlingu. Jestem „Zabójcą Legend” jestem najgroźniejszym drapieżnikiem tej federacji więc...

W drodze do ringu Blalight!!

Blalight: Więc stulisz się pójdziesz na zaplecze żebym mógł coś ogłosić a jak powiesz chociaż jedno słowo dostaniesz handicap match 1 vs 5 i ty będziesz tym jednym. A teraz szybko stąd spadaj.

W przyszłym roku dojdzie do wielu zmian w wykazie gal PPV jedne dojdą inne znikną lub się zamienią. Oto lista:

27.01.2013– Royal Rumble

24.02.2013- No Way Out

31.03.2013- Wrestlemania29

28.04.2013- Extreme Rules

26.05.2013- Over the Limit

30.06.2013- Elimination Chamber

28.07.2013- King of the Ring

25.08.2013- SummerSlam

29.09.2013- Night of Champions

27.10.2013- Hell in a Cell

24.11.2013- Survivor Series

29.12.2013- Tables Ladders and Chairs

Walka o walizkę będzie rozgrwana na Wrestlemania29. W King of the Ring udział wezmą tylko mistrzowie i pretendenci do tytułów. A teraz zapraszam do ringu Punk'a z Deanem Ambrose i Daniela Bryana z Rollinsem. Nie rozumiem ich konfliktu niech mi go wytułmaczą.

CM Punk: Ja też nie rozumiem o co chodzi tej zmutowanej wiewiórce i też chętnie posłucham co ma do powiedzenia

Seth Rollins: Nie wiecie o co chodzi?! O to że on mnie zaatakował po naszej walce, ale nie byłem rywalem tylko jego przyjacielem ja mu pomogłem wrócić do wrestlingu a on jak mi się odwdzięczył? Zaatakował jedyną osobę która chciała mu pomóc w powrocie do ringu.

Blalight: Tak to jest jak się jest naiwnym. Punk wracasz za stół komentatorski nie masz kontraktu wreslerskiego. NIE MASZ PRAWA WALCZYĆ W MOIM RINGU. Rozumiesz? Mam nadzieje że tak. Peace.

Walka 4

For Tag Team Champions

Team McA-Ry vs MorriBiase

Końcówka Walki: W ringu a raczej na narożniku Alex Riley i DiBiase. W walce przewagę ma ten pierwszy. Próba SuperPlexu. Tylko próba bo wtrącił się Morrison wykonując na Alexie PowerBomb, jednak Drew nie został dłużny. DDT dla Teda i na nogach są zawodnicy illegalni. Najpierw dwa Clothsliny od McIntyre'a potem BackBreaker i próba finishera jednak DiBiase rzucił się i wyleciał z ringu razem z Drew. Nim jednak Morrison zdążył dojść do siebie został zaatakowany przez Riley'a. Spinebuster, po którym pora na TKO. I udaje się. Walkę wygrywa Team McA-Ry. Utrzymują oni tytuł i tym samym zmierzą się z Rhodes'em i Sandow'em na następnym BCW.

Walka 5

Ladder Match. WH Champion

Daniel Bryan© vs Zack Ryder

Końcówka Walki: Ryder leży na ziemi nie zdolny do walki więc Daniel nie ma się czym przjmować. Ale czy to jest Ambrose?! Atakuje Bryana wyrzuca go za ring tam obija go krzesłem. Wyciąga stół bierze drabinę. Uderzenie drabiną w brzuch po którym Bryan pada na ziemie. Rozłożenie stołu i ułożenie na nim Danielsona. Dean wchodzi na drabine w tym czasie co Ryder ale w odróżnieniu od Amrose'a Zack nie skacze tylko majstruje przy zawiasach. Chyba mamy nowego mistrza wagi ciężkiej, ale spójrzmy co robi z Bryanem, Ambrose. Po Splashu z drabiny włożył ją Danielowi na ramiona tak by ten nie mógł nic zrobić. Zaciąga go pod ring, kopnięcie i szybkie wejście na narożnik. Knee Drop z 3 liny i Bryan ma chyba złamany bark. Naprawdę straszna końcówka tej walki. Spójrzmy na Rydera który nadal męczy się z pasem, ale udaje mu się. Zack Ryder nowym mistrzem wagi ciężkiej.

Main Event

TLC Match. BCW Champion

Dolph Ziggler© vs The Rock

Końcówka Walki:The Rock wrzuca Zigglera w narożnik, szykuje się Body Splash, ale Dolph robi unik, Dropkick w plecy i Clothsline w tył głowy pozbawiają Rocka jakiejkolwiek chęci do walki, ale jak wiadomo Ziggler może mieć ogromną przewagę i przegrać. Kiedy Rocky ustawił się w narożnik twarzą do Dolpha ten wziął rozbieg i skoczył,niestety nie trafił w Rocka tylko w poduszkę na narożniku. Brahma Bull na środku ringu czeka na Zigglera. Ten biegnie i Spinebuster! Rock szykuje się do wykonania People Elbow. I TAK UDAJ MU SIĘ. Teraz tylko Rock Bottom, ale chwila Ziggler się wydostaje i kopnięcie w czułe miejsce do którego dorzuca DDT. Teraz oczekiwanie aż Rocky wstanie...

Rock wstaje a Ziggler wykonuje Zig Zag. Teraz zostało tylko szybko wejść na drabinę i ściągnąć pas. Ostatni stopień drabiny, Dolph zaczyna majstrować przy zapięciu, jednak Rock się powoli podnosi i przewraca drabinę, ale na szczęście Zigglera udało mu się przytrzymać metalowej uprzęży i dalej ściąga pas. Udaje mu się! Zapomniał jednak że wisi nad ringiem gdyż puścił się i spadł, możliwe że ma kontuzję jednak on tym się nie przeszkadza ponieważ dalej jest mistrzem.

• 2 tygodnie później...

http://imageshack.us/a/img600/6988/beznazwy2vk.png

RING

The Miz: Well, well, well, Bully, pokonałem Cię na TLC w Tables Match'u. Ty osoba uwielbiająca stoły, krzesła wszystko co extremalne przegrywasz z Mizem? Ciekawe czy wiesz dlaczego? Beacouse I'm Awsome, and I'm MIZ! Więc mój tytuł będzie leżał długo na moim ramieniu ponieważ...

JBL: W drodze do ringu prezes federacji Blalight. Posłuchajmy co ma do powiedzenia.

Blalight: Więc Mike'u uważasz że wygrałeś swój pojedynek bo jesteś lepszym zawodnikiem od Bully'ego. Nie mogę Ci tego uświadomić siłą, ale mogę w inny sposób. Dzisiaj walką wieczoru będzie stracie o nowy tytuł. Hardcore Champion. Bully Ray vs Dean Ambrose. Dziękuje za uwagę. A i jeszcze jedno, jeśli pojawisz się gdziekolwiek i przeszkodzisz jednemu bądź drugiemu, możesz się pożegnać z tytułem gdyż Cię zawiesze.

The Miz: Nie możesz mnie zawiesić, czy ty wiesz kim ja jes...

W tym momencie Blalight nie wytrzymał, kopnął Miza w krocze, i wykonał Twisted Stunnera, do którego dorzucił CrossFace. Może zapowiadać nam to jakieś wydarzenie z udziałem prezesa federacji.

Walka 1

For Tag Team Champions

Team Rhodes Scholars vs Team McA-Ry

Końcówka Walki: Cody i Damien wykonują zmianę, w ringu obijany jest Alex Riley. Irish Whip, SpineBuster+NeckBreaker. Praca między Rhodesem i Sandowem się układa znakomicie. Sędzie wygania z ringu Un-Dashing'a a w tym czasie Damien wykonuje Face Rake. Bardzo nieczysta akcja. Dorzuca szybki Clothsline, i dwa Elbow Dropy. Zmiana z Cody'm. Ale Riley szybko skoczył do swojego narożnika i zmienił się z McIntyrem. Shoulder Block od Szkoda, i Rhodes ląduje na ziemi. Powoli wstaje, ale Drew nie czeka, Irish Whip i FaceBuster. Rywal gotowy na przyjęcie finishera, ale Damien atakuje zza pleców, a Cody szybko wstaje i wykonuje CrossRhodes. 1...2...3 Wygrywa Team Rhodes Scholars. Mamy nowych mistrzów Tag Team.

Nowymi mistrzami drużyn zostają Cody Rhodes i Damien Sandow. Wywiad z nimi będzie dostępny przed następnym odcinkiem na stronie internetowej. Pomimo sporych obrażeń podczas ostaniego BZ Cody doszedł do Siebie już na TLC gdzie również w drużynie był z Damienem.

ZAPLECZE

Zack Ryder: Tak! Dobrze widzicie, jestem mistrzem świata wagi ciężkiej. Dokonałem tego sam, nikt mi nie chciał pomóc, ale na swoje nieszczęście Daniel, miał wroga, bardzo trudnego wroga, który go wykończył. Mówię o Deanie Ambrose. Dlaczego jednak mnie też nie zaatakował? Dowiemy się tego za jakiś czas, bo mam zamiar go odszukać i zapytać.

RING

Walka 2

AJ Styles vs Austin Aries

Końcówka Walki: AJ Styles wykonuje MoonSaulta z 3 liny, jednak Double A odsuwa się, podnosi przeciwnika, próbuje wykonać StarrBuster'a ale Styles wydostaje się i wykonuje Dropkick'a w plecy.

Cofa się do przeciwnego narożnika, rozpęd i naskok na Aries'a którego teraz okłada Punchami w twarz. Po których schodzi fikołkiem do tyłu z rywala i dorzuca z miejsca Back Body Drop. Przypięcie! 1...2..! Austin kick out'uje. AJ wycofuje się do lin, i próba wykonania Pele Kick'a, jednak nie udaje się gdyż Double A unika ciosu. Clothsline w tył głowy, Styles ląduje przy linach na wpół żywy. Irish Whip i Aries próbuje wykonać Lou Thezz Press, ale AJ robi przewrót w przód, i Pele Kick prosto w twarz rywala. To już jest koniec. Sędzia liczy. 1...2...3!

Walkę Wygrywa AJ Styles stając się pretendentem do pasa Stanów Zjednoczonych.

Dean Ambrose: Zastanawiasz się Zack, dlaczego Ci pomogłem? Mylisz się, nie pomogłem tobie tylko przeszkodziłem Bryanowi. Ale dlaczego? Ponieważ on nie zasłużył by być mistrzem świata wagi ciężkiej. Ty też nie. Więc uważaj na plecy bo nagle mogę się za tobą pojawić.

Walka 3

Gauntlet 3v1 Match.

Ryback vs Dean Ambrose&Seth Rollins&Big E Langston

Końcówka Walki: Rollins został wyeliminowany, teraz walczy Big E, z Rybackiem. Przewagę ma Langston. Clothsline i Neckbreaker. Przygotowanie pod Big Ending, ale Ryback się wydostaje. Próba wyniesienia pod Samoan Drop, skontrowana na Reverse DDT. Jak widać ex Skip nie ma zbyt dużych umiejętności technicznych w odróżnieniu od swojego rywala*. Clothsline from Hell od Big E. Wyniesienie i Big Endding. 1...2...3!

Walkę wygrywają Big E Langston i Dean Ambrose, który nie pojawił się nawet w ringu.

Walka 4

1v1 Match. For #1 Contender to BCW Belt.

Randy Orton(jeśli przegra nie może walczyć o BCW Belt never again) vs The Miz(na następnym BCW ma walkę o tytuł IC jeśli wygra dziś)

Końcówka Walki: Miz wykonuje swoją kombinacje Back+NeckBreakers. Podnosi Ortona, Irish Whip po którym wykonuje Flying Corner Clothsline. Wejście na 3 line skok pod Double Axe Handle skontrowany na RKO, jednak Randy nie miał siły wstać. Sędzia doliczył do 7 i obaj zaczeli się podnosić. 9 i jeden i drugi na nogach. Kilka Punchów, przewagę zdobył Legend Killer, Irish Whip, Orton Slam(bardzo szybki Power Slam) Mike turla się za liny. DDT z drugiej liny. Tount pod RKO, ale na rampie z mikrofonem pojawia się Bully mówiąc że „Randy jest żałosny bo nie ma nic z prawdziwej gwiazdy jaką jest”, w tym momencie przerwał, a The Miz wykonał Skull Crushing Finally. Przypiął, i sędzia doliczył do 3. Po walce Bully wszedł do ringu i dokończył zdanie „The Miz”. Podał rękę Mizowi który po chwili uścisnął rękę Bully'ego jednak to była pułapka, gdyż dostał od Harcode'a Bubba Cutter i padł jak nieprzytomny na matę.

Dolph Ziggler: Więc moim rywalem będzie Miz? Naprawdę nie mogłeś znaleźć nikogo bardziej żałosnego? Przecież on jest najgorszym materiałem na mistrza. Zobacz na mnie. Emanuje perfekcją, a on? Nie ten wygląd, jestem prawdziwą gwiazdą a on jest marną podróbką. Ale byłem przebadany przez lekarza, mam zwichniętą kostkę. Nie mogę walczyć przez najbliższy miesiąc. Wiesz, masz problem ponieważ podczas Royal Rumble nie będę mógł bronić tytułu. Masz powód do smutku Blalight, i ty też Mizie. W każdej walce za mnie będzie występował mój ochroniarz. Chodź tutaj, Big E! Tak dobrze widzicie. Big E Langston jest ochroniarzem Dolpha Zigglera. Ktoś podskoczy do niego? NIKT! Nikt nie jest tak silny jak on. Tak więc mogę podziękować za wprowadzenie go do rosteru, bo inaczej miałbym problem jak go tu ściągnąć.

Walka 5

Triple Threat Match. For #1 Contender to WHC Belt.

Alberto del Rio vs Antonio Cesaro vs Kane

Końcówka Walki:Cesaro przygotowuje się pod wykonaje Naturalizera na Del Rio, ale atakuje go zza pleców Kane. Big Red Monster chwyta Antonio za szyję i wykonuje Choke Slam'a. Próba przypięcia, przerwana po 2 klepnięciu przez Alberta który zaczął kopać lewą rękę Kane żeby była osłabiona, dzięki czemu akcja kończąca Meksykanina jest o wiele skuteczniejsza. Po kilku kopnięciach, wykonał Shining Wizard, po czym zabrał się za Szwajcara. Kolejny raz kila Kicków rękę i zapięcie ArmBara, jednak Kane przerwał ten Subbmison wykonał Choke Slam na Del Rio, próba przypięcia, ale Antonio szybko się podnosi i wykonuje Naturalizera na Wielkiej Czerwonej Maszynie. Ale w tym momencie od tyłu atakuje go Del Rio, wykonuje CrossArmBreaker i Szwajcar odklepuje.

Nowym pretendentem do pasa wagi ciężkiej zostaje Alberto del Rio.

Daniel Bryan: Podczas TLC straciłem tytuł, oraz zostałem ciężko kontuzjowany. Bardzo przykro mi to mówić ale moje złamania są bardzo poważne. Przed No Way Out nie ma szans na mój powrót. Pojawię się najprawdopodobniej tuż przed samą Wrestlemanią więc nie daję sobie dużych szans na walkę o jakiś pas podczas najważniejszej gali roku. Jest mi bardzo smutno z tego powodu. Tak więc jedyne co mogę powiedzieć to jest życzyć Albertowi lub Zackowi, zależy który będzie miał pas po Royal Rumble, jak najdłuższego reginu, i walki podczas Wrestlemanii z najlepszymi. I na moją prośbę, Blalight zgodził się bym został komentatorem do czasu mojego powrotu. I wezwał też Punka do swojego biura, bo ma z nim sprawę do przegadania.

JBL:Tak więc Punk wylądował na dywaniku. Może być ciekawie w związku z tym.

Walka 6(Main Event)

Normal 1 vs 1 Match.

Zack Ryder vs Tyson Kidd

Końcówka Walki:Zack przygotowuje się do wykonania Broosky Boot, jednak Kidd schodzi z linii kopnęcia i School Boyem przypina. Sędzia doliczył do 1.Gdyż Ryder od razu odbił. Seria kopnięć w uda i żebra Long Island Z! skutecznie ostudziła jego zapał do walki. Tyson wszedł na 3 linę i skacze. W drodze Body Slam, ale Zack wykonuje Dropkicka w lecące ciało, i Kidd pada bez ruchu na macie. Zack podnosi go wyrzuca za ring i tountuje. Tyson wykorzystuje rozkojarzenie rywala, podcina go zza ringu i wyciąga poza kwadratowy pierścień. Tam atakuje rywala Elbow Attackiem w twarz, przez co na twarzy Rydera pojawia się krew. Kidd wrzuca przeciwnika do ringu a sam wchodzi na narożnik i wykonuje Flying Shoulder Block. Czeka aż Zack wstanie i wykonuje na nim High Kick, po którym zapina Dungeon Lock, po którym Ryder odklepuje.

Gala kończy się widokiem świętującego Kidd'a który teraz będzie miał realne szanse na walkę o mistrzostwo wagi ciężkiej lubi IC

*W porównaniu do Rybacka, Big E jest bardzo dobrze wyszkolony technicznie :)

Przepraszam za krótki odcinek, miałem pisać z kimś wspólne diary, ale ten ktoś zrezygnował...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...