Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poznajmy się :)

Czyli cała prawda o użytkownikach RazorMedii :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nick: nauro

Prawdziwe imię i nazwisko: Arek P.

Data urodzenia: 19.02.1986

Miejsce zamieszkania: Łomża

W temacie: Z kilkuletnią przerwą od końcówki lat 90-tych

Posiadane zwierzęta: Koteł

Posiadana kobieta: Brak

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Stary grat

Hobby: sport (głównie piłka nożna i wrestling...o ile można go nazwać sportem:P), muzyka, filmy, seriale, książki i dziennikarstwo

Typ kobiety: Nie mam określonego. I serio uważam, że najbardziej liczy się wnętrze

Ulubiona potrawa: Chińszczyzna

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Pepsi Max i piwo

Nałogi: Za dużo by wymieniać :D

Ulubiony kolor: Zielony

Ulubiony gatunek muzyki: Wszystko oprócz Justina Biebera :P inna sprawa czy jego wypociny można w ogóle nazwać muzyką :D

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Patrz - nałogi

Najlepsza książka: Nędznicy by Victor Hugo

Najlepszy film/serial: Les Miserables/Glee, Gra o Tron

Ulubiony aktor/aktorka: Jim Carrey, Adam Sandler, Sandra Bullock

Gdzie się obecnie uczysz: już nigdzie

Co porabiasz w wolnym czasie?: A co to wolny czas?

Motto, którym kierujesz się w życiu: Carpe diem

Autorytet: Nie posiadam

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Gdyby żył to z Nelsonem Mandelą

Komu byś dał chętnie po pysku?: Przygotowałbym całą listę, ale to może potrwać... :P

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Wkurza mnie rasizm i ocenianie książki po okładce

Najlepsze miejsce na wakacje: Dania :)

Największy sukces: Myślę, że jeszcze przede mną

Największa porażka: Rzucenie pierwszych studiów pod koniec 2 roku

Co sądzisz o wrestlingu?: Niby wiem, że to fake, ale cholernie wciąga :D

Najlepsza federacja: W sumie oglądam jedynie WWE

Najgorsza federacja: Nie podejmuję się oceny

Najlepszy wrestler: Sami Zayn, Dean Ambrose, Dolph Ziggler

Najgorszy wrestler: Romuś

Najlepszy pojedynek: Tyle ich było...nie potrafię wybrać jednego

Najgorszy pojedynek: A tu jeszcze więcej

Najlepsza gala: TakeOvery NXT niszczą konkurencję

Najgorsza gala: I znów trudno powiedzieć... za duży wybór :D

Najlepszy entrance theme: Sky's The Limit (Sasha Banks), Just Close Your Eyes (Christian)

Najlepsza diva: AJ Lee, Sasha Banks, Becky Lynch...niekoniecznie w tej kolejności ;)

Kogo najbardziej lubisz na forum?: właściwie nikogo tu nie znam, ale jestem otwarty na zmiany :P

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Każdego trolla

Co sądzisz o "konkurencji"?: To mamy jakąś konkurencję?

Co sądzisz o forum?: Dobre, chyba wreszcie zacznę się udzielać :P

Słowo na koniec: And That's The Bottom Line... ;)

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Android

Nick: Michcio (także MichcioPL, wcześniej na forum Attitude MichcioPL22)

Prawdziwe imię i nazwisko: Michał Sienkiewicz

Data urodzenia: 13.07.1990

Miejsce zamieszkania: Białystok

W temacie: od końcówki 2008 roku

Posiadane zwierzęta: Obecnie brak (kiedyś kot i żółw w tym samym czasie)

Posiadana kobieta: Jestem stanu wolnego.

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Wrestling da się oglądać ;) Pograć też w sporo dość nowych gier można, więc nie narzekam.

Hobby: wrestling (a jakże), historia, branża gier i wszystko, co z nią związane oraz (od dość niedawna) ćwiczenia na siłowni.

Typ kobiety: Just love me, that's all I need...

Ulubiona potrawa: Wszystko co można wymyślić z ziemniaków :)

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Napoje piwopodobne (typu 3%) / napoje gazowane

Nałogi: Niepalący i niepijący.

Ulubiony kolor: Kiedyś niebieski, obecnie niebieski i czarny.

Ulubiony gatunek muzyki: Wszystko, oby liczyło około tyle lat co ja, bądź więcej :) Ze szczególnym uwzględnieniem disco lat 80 i 90

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Modern Talking, Annie Lennox, Dead or Alive, Alice Cooper, Dr. Alban, Captain Jack i inni (czasem nietypowi :) ) wykonawcy z lat 80 i 90

Najlepsza książka: Mario Puzo "Ojciec Chrzestny"

Najlepszy film/serial: cała trylogia "Ojca Chrzestnego" oczywiście, "Człowiek z Blizną", "Night at the Roxbury" (niefortunnie przetłumaczone jako "Odlotowy duet"), "Poranek Kojota", "Chłopaki Nie Płaczą", "Sara" oraz obie części "Psów". Co do seriali nie oglądałem dużo i te, które lubiłem bardzo szybko się kończyły: "39 i Pół", "Mamuśki", "13 Posterunek", "Miodowe Lata" (dwa ostatnie to ulubione polskie) i "The IT Crowd" (ulubiony zagraniczny).

Ulubiony aktor/aktorka: Cezary Pazura za filmy złotej ery polskich komedii. Co do aktorki, to trudno mi powiedzieć.

Gdzie się obecnie uczysz: Uniwersytet w Białymstoku

Co porabiasz w wolnym czasie?: Dużo czasu wolnego spędzam w internecie, gram lub oglądam wrestling i staram się regularnie ćwiczyć na siłowni (sprawia mi to niesamowitą przyjemność, ale czasem trochę ciężko się zmotywować).

Motto, którym kierujesz się w życiu: Why so serious? :)

Autorytet: Nie posiadam. Choć w kwestii dyscypliny odnośnie ćwiczeń na siłowni, to Triple H :)

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Maria Kannelis (Bennett, nie bij...), Stephanie McMahon (kolejnemu się narażam), ale także Kevin Owens oraz Shinsuke Nakamura.

Komu byś dał chętnie po pysku?: Nikomu. Jestem bezkonfliktowy :)

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Nie lubię ludzi, którzy są zbyt poważni, czyli tzw. "sztywnych". Irytuje mnie to.

Najlepsze miejsce na wakacje: Japonia albo Stany Zjednoczone, najlepiej w okresie odpowiednio Wrestle Kingdom i WrestleManii :) Poza tym, odwiedziłbym raz jeszcze Finlandię.

Największy sukces: Nie jestem w stanie powiedzieć. Możliwe, że wciąż czekam na taki.

Największa porażka: Nie pamiętam w tym momencie.

Co sądzisz o wrestlingu?: Niezwykle interesujące połączenie walki i, w pewnym sensie, akrobacji z tzw. operą mydlaną. Na pewno wystarczyło, by przyciągnąć moją uwagę.

Najlepsza federacja: Regularnie oglądam tylko dwie, więc jeśli tu podaję NJPW...

Najgorsza federacja:... no to tu muszę podać WWE. No co zrobisz, nic nie zrobisz.

Najlepszy wrestler: Jak dla mnie Shinsuke Nakamura, Triple H, Seth Rollins, Kenny Omega oraz Daniel Bryan.

Najgorszy wrestler: Każdy stara się, jak może, więc tu nikogo nie podam.

Najlepszy pojedynek: Shinsuke Nakamura vs. Sami Zayn z NXT Takeover: Dallas, Shinsuke Nakamura vs. Kota Ibushi z Wrestle Kingdom 9, praktycznie każdy Singls Match Okady i Tanahashiego oraz AJ Styles vs. Kota Ibushi z Invasion Attack 2015.

Najgorszy pojedynek: Jeśli widziałem jakiś naprawdę zły, to najpewniej kompletnie go z tego powodu nie pamiętam.

Najlepsza gala: Wrestle Kingdom 9 oraz Dominion 2015. Z WWE to będzie WrestleMania XXX (za momenty), jako całość WrestleMania XXV (przez sentyment bycia pierwszą WMką, którą oglądałem).

Najgorsza gala: Tak jak w przypadku najgorszych pojedynków.

Najlepszy entrance theme: Przede wszystkim Shinsuke Nakamura ("Subconscious" oraz "The Rising Sun"), a poza tym Finn Balor, Kevin Owens, AJ Styles (WWE), Bullet Club, Roppongi Vice.

Najlepsza diva: Będę się raczej kierował wyznacznikami wizualnymi, więc będą to Paige, Mao (New Japan), Sasha Banks, Maria Kannelis. A skoro biorę pod uwagę to, jak mi się dana diva podoba, to Stephanie McMahon powinna się również wpisywać w tę kategorię :)

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Kolegów (i koleżankę :) ) newsmanów, gdyż mam z nimi kontakt na co dzień poprzez takie coś, jak GG. Poza tym, to ludzi najczęściej przebywających na forumowym czacie, gdyż praktycznie nigdzie na forum poza czatem się nie udzielam tak dużo jak tam.

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: W zasadzie nie ma takiej osoby.

Co sądzisz o "konkurencji"?: Niewiele doświadczenia mam z "konkurencją" Attitude, gdyż właśnie tylko na tym forum mam konto i korzystam z niego codziennie.

Co sądzisz o forum?: Bardzo fajnie rozwinięta społeczność, która z czasem staje się niemal jak rodzina :)

Słowo na koniec: Dobranoc :D

Edytowane przez Michcio

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

Nick: DashingNoMore(nie wiem co miałem w głowie wybierając właśnie to, wystarczy samo Dashing)

Prawdziwe imię i nazwisko: Bartosz F...

Data urodzenia: 26.04.1996

Miejsce zamieszkania: Jawor

W temacie: Wiosna 2007... gdzieś w okolicach draftu

Posiadane zwierzęta: Brat

Posiadana kobieta: Brak... piękną tworzymy społeczność ludzie :D

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Wiedźmina 3 na niskich ustawieniach uciągnie :D

Hobby: wrestling, astronomia

Typ kobiety: Ładna, kobieca, powinna mieć coś w głowie. Nie szukam nie wiadomo kogo, po prostu chce się zakochać.

Ulubiona potrawa: Jestem wszystkożerny... tylko wątróbki nie ruszę ;/

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Pepsi

Nałogi: Pepsi

Ulubiony kolor: Kiedyś czerwony, teraz idę bardziej w czarny

Ulubiony gatunek muzyki: Generalnie rock i wszystkie jego odchyły

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Ostatnio słucham dużo Story of the Year a tak poza tym to nie mam ulubionych zespołów, słucham tego co wpadnie pod rękę i mi się spodoba

Najlepsza książka: Zdecydowanie więcej czytałem w gimnazjum niż teraz. Powiedziałbym, że saga "Wielka Wojna Diabłów" ale coś czuje, że jakbym ją przeczytał teraz to już by mi się tak nie spodobała.

Najlepszy film/serial: Brak... chyba, że podpinamy temat pod anime to zarzuciłbym jakimś Królem Szamanów #Nostalgia

Ulubiony aktor/aktorka: Brak. Jestem prostym człowiekiem, słucham muzyki, oglądam filmy ale nie bawię się w to kto jest najlepszy.

Gdzie się obecnie uczysz: Skończyłem szkołę

Co porabiasz w wolnym czasie?: Cóż, wolny czas opieram głównie na oglądaniu wrestlingu, oglądaniu hińskich bajek i graniu w gry. Od czasu do czasu wyjdę na piwo.

Motto, którym kierujesz się w życiu: Miej wyjebane ;)

Autorytet: Zabrzmi cipowato ale matka

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Kevin Owens, zdecydowanie ;)

Komu byś dał chętnie po pysku?: Hm...nikomu... powiedziałbym, że New Jackowi ale by mi oddał... krzesłem owiniętym drutem kolczastym.

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszy mnie gadanie, że wrestling jest sztuczny. Ale nie w sensie, że mam o to ból dupy, po prostu mnie to śmieszy ^ ^.

Najlepsze miejsce na wakacje: Nie byłem w za wielu miejscach ale uwielbiam wielkie, rozbudowane miasta więc byłyby to dla mnie chyba Nowy Jork i Tokio.

Największy sukces: Potrafię zjadać wafelki ryżowe nie używając rąk... liczy się?

Największa porażka: Zaspałem na egzamin zawodowy

Co sądzisz o wrestlingu?: Gej teatr

Najlepsza federacja: Chyba WWE... bo wszystkie federacje jestem w stanie rzucić ale McMahonlandu nie potrafiłbym rzucić nawet jakby wpychali mi w gardło Hornswoggle'a z pasem WWE.

Najgorsza federacja: TNA ;3 Dla mnie tego się już nie da oglądać

Najlepszy wrestler: Taki of all time... Shawn Michaels. Obecny... Owens/Rollins.

Najgorszy wrestler: The Great Khali

Najlepszy pojedynek: Shawn Michaels vs Undertaker Wrestlemania 25... pojedynek dzięki któremu na dobre zakochałem się w wrestlingu

Najgorszy pojedynek: Batista vs Alberto Del Rio Elimination Chamber 2014 - Takiego pojedynku bym nawet divą nie wybaczył

Najlepsza gala: Wrestlemania 25... ze względu na nostalgię. Moja pierwsza Wrestlemania(WWE zacząłem oglądać w 2007 ale oglądałem na Extremie, zacząłem oglądać chwilę po WM'ce 23 i chyba nie wiele po samobójstwie Benoita. To była era gdy na ESC leciało tylko Raw więc WM'ka 24 mnie ominęła. Internety mały Bartuś odkrywać zaczął niecały rok później, dlatego WM'ka 25 była moją pierwszą)

Najgorsza gala: Chyba nie pamiętam takiej, która swoją beznadziejnością wybiła się ponad resztę. Z braku pomysłu powiem Wrestlemania 27 bo to była najgorsza Wrestlemania jaką widziałem w życiu.

Najlepszy entrance theme: Za dużo ich było, nie wybiorę

Najlepsza diva: Umysł podpowiada Lita/Trish Stratus ale serce chce bym wpisał Aprilkę :D

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Nie będę dyskryminować :P

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: I nie będę wytykać palcem. Są ludzie, którzy działają mi na nerwy bardziej niż reszta ale to forum dyskusyjne, każdy może tu przebywać

Co sądzisz o "konkurencji"?: Forum Attitude > Forum Wrestlefans, to na pewno. Jeśli chodzi o samą główną stronę i o kontent to są według mnie na tym samym poziomie.

Co sądzisz o forum?: Świetny sposób na spędzenie wolnego czasu. W jakiś sposób czuje się tu jak w domu

Słowo na koniec: Eee... nie wiem... szerzcie miłość :D

Nick: PHG (dawniej Paul_Heyman, stąd znany jestem także jako Heyman)

Prawdziwe imię i nazwisko: Paweł ******

Data urodzenia: 01 VII 1998

Miejsce zamieszkania: Katowice

W temacie: od stycznia 2011 regularnie oglądam wrs, lecz smartem jestem od jakichś 3 lat

Posiadane zwierzęta: York siostry - Argo

Posiadana kobieta: kobiet się nie posiada, kobiety się ru.... makiem przewozi :D (taka, jedna piękna i wspaniała)

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): a Bóg jeden wie...

Hobby: wrestling, skoki narciarskie, anime, trochę piłka nożna i siatkówka

Typ kobiety: mądra, ładna, fajna, z poczuciem humoru i KOBIECA, nie jakaś femininazistka

Ulubiona potrawa: pizza (ależ oryginalność :D )

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Z alkoholowych to wino roboty domowej, bezalkoholowe... soczek ;)

Nałogi: brak... chyba

Ulubiony kolor: zielony, zółty i czarny - barwy miejscowego KS Rozwój :)

Ulubiony gatunek muzyki: epic music, rok, rap, pop i tym podobne

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Oberschleisen, Metallica, Kukiz i Piersi, NickelBack

Najlepsza książka: "Mały Książę" "Biblia" "Jericho: Undisputed"

Najlepszy film/serial: "Gra o tron" "Prison Break"

Ulubiony aktor/aktorka: brak

Gdzie się obecnie uczysz: Technikum; zawód - technik ekonomista

Co porabiasz w wolnym czasie?: dziewczyna, wrestling, anime, filmy... czasem pogram w FM'a

Motto, którym kierujesz się w życiu: -

Autorytet: każdy człowiek, który żyje jak najlepiej dla siebie, nie zawadzając innym...

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Daniel Bryan ;)

Komu byś dał chętnie po pysku?: każdy je*any lewak!

Co cię śmieszy, a co wkurza?: świat...

Najlepsze miejsce na wakacje: USA i SummerSlam live ;)

Największy sukces: znalezienie idealnej dziewczyny :D

Największa porażka: -

Co sądzisz o wrestlingu?: jest świetną formą rozrywki

Najlepsza federacja: Lucha Underground... potem WWE, mimo wszystko walki bez story tracą 80% uroku...

Najgorsza federacja: TNA

Najlepszy wrestler: Seth Rollins, Kurt Angle

Najgorszy wrestler: grubasy, niepotrafiące nic w ringu (Big Daddy itd.)

Najlepszy pojedynek: trochę tego jest... nie wiem co wybrać...

Najgorszy pojedynek: 1-2 minutowe squashe w WWE/TNA...

Najlepsza gala: wszystko od PWG i Progress

Najgorsza gala: Slammiversary 2015

Najlepszy entrance theme: AJ Styles "Phenomenal" Finn Balor, Brock Lesnar

Najlepsza diva: Sasha Banks, Becky, Charlotte, Asuka, Paige... knockoutki i wrestlerki się liczą?

Kogo najbardziej lubisz na forum?: chyba wszyscy są ok ;)

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: -

Co sądzisz o "konkurencji"?: są do dopy jak TNA :P

Co sądzisz o forum?: jest spoko, aczkolwiek liczę, że na 15 urodziny będzie nowe ;)

W temacie: od stycznia 2011 regularnie oglądam wrs, lecz smartem jestem od jakichś 3 lat

Posiadana kobieta: kobiet się nie posiada, kobiety się ru.... makiem przewozi :D (taka, jedna piękna i wspaniała)

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): a Bóg jeden wie...

Typ kobiety: mądra, ładna, fajna, z poczuciem humoru i KOBIECA, nie jakaś femininazistka

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Z alkoholowych to wino roboty domowej, bezalkoholowe... soczek ;)

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Oberschleisen, Metallica, Kukiz i Piersi, NickelBack

Co porabiasz w wolnym czasie?: dziewczyna, wrestling, anime, filmy... czasem pogram w FM'a

Autorytet: każdy człowiek, który żyje jak najlepiej dla siebie, nie zawadzając innym...

Najlepsza federacja: Lucha Underground... potem WWE, mimo wszystko walki bez story tracą 80% uroku...

Najlepsza diva: Sasha Banks, Becky, Charlotte, Asuka, Paige... knockoutki i wrestlerki się liczą?

Co sądzisz o forum?: jest spoko, aczkolwiek liczę, że na 15 urodziny będzie nowe ;)

[ Dodano: 2016-06-01, 16:59 ]

• 1 miesiąc temu...

Nick: Misiek_PL

Ach, pozostało z czasów gdy zaczynałem...

Prawdziwe imię i nazwisko: Michał

Data urodzenia: kwiecień 1996

Miejsce zamieszkania: okolice Szczecina

W temacie: początek 2009

W rzeczywistości to była końcówka 2008, lecz regularnie zacząłem wrestling śledzić w 2009 roku. Tak było niemal dwa lata. Po powrocie Shane'a, niemal po pięciu latach powoli zacząłem wracać do pro wrestlingu.

Posiadane zwierzę: pies

Posiadana kobieta: ech, nie ten moment...

Dokonałem właściwie kompletnej alienacji - najpierw zadbanie o karierę, potem o przyjemności.

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Da się przeżyć, do prac biurowych jak ulał.

Hobby: rugby, media (szczególnie w kierunku biznesowej relacji sportu z telewizją)

Typ kobiety: mogę na ten temat pisać całe elaboraty...

Ulubiona potrawa: nie mam konkretnej

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Oshee cytrynowe - alkoholu nie piję, mojej skromnej osobie nie wypada dokonywać tak impertynenckich czynności.

Nałogi: Bieganie, książki naukowe

Ulubiony kolor: nie mam

Ulubiony gatunek muzyki: nie mam konkretnego

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: nie mam konkretnych ulubionych wykonawców

Najlepsza książka: Książka naukowa - Jerry Weissman - Skuteczny prezenter Powieść - Neil Strauss - Gra Inna - Krzysztof Stanowski - Stan futbolu

Najlepszy film/serial: nie mam czasu na oglądanie

Ulubiony aktor/aktorka: każdy piłkarz symulujący ból nawet po lekkim dotknięciu (na poważnie)

Gdzie sę obecnie uczysz: studiuję informatykę i dziennikarstwo

Co porabiasz w wolnym czasie: nie mam wolnego czasu

Motto, którym kierujesz się w życiu: Kontrowersja kreuje przychody.

Autorytet: ja

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Eric Bischoff, Mauro Ranallo, Al Michaels, James i Rupert Murdoch

Komu byś dał chętnie po pysku?: ludziom, którzy mylą dziennikarstwo z legitymacją partyjną

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszy mnie perspektywa pokazywania piłki nożnej przez Polsat

Najlepsze miejsce na wakacje: praca

Największy sukces: niedługo nadejdzie, mam nadzieję...

Największa porażka: nie uważam niczego za coś, co mógłbym jednoznacznie uznać za niewiarygodną porażkę

Co sądzisz o wrestlingu?: Sports entertainment

Najlepsza federacja: WWE za czasów obecności Bischoffa i Heymana jako bookera, obecnie nie mam konkretnej

Najgorsza federacja: nie mam konkretnej

Najlepszy wrestler: Kurt Angle, Chris Benoit

Najgorszy wrestler: brak konkretnego typu

Najlepszy pojedynek: Shawn Michaels vs Triple H vs Chris Benoit - WM XX

Najgorszy pojedynek: wszystko z Davidem Arquette (co to za pomysł by go rzucić na WCW Champa?)

Najlepsza gala: Taka, podczas której oglądania się dobrze bawiłem.

Najgorsza gala: brak konkretnego typu

Najlepszy entrace theme: Adam Morenoff - Break Down The Walls

Najlepsza diva: Chyna (post-DX)

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Hej, dopiero tu wracam - nie potrafię odpowiedzieć na pytanie.

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Jak wyżej

Co sądzisz o "konkurencji"?: Nie chce mi się zawracać nią dupy.

Co sądzisz o forum?: Z wszystkich forów wrestlingowych na których byłem, tutaj czuję się najlepiej.

Słowo na koniec: Cokolwiek robisz, to baw się dobrze!

Edytowane przez Misiek_PL
Do adminów: już dawno jestem poza branżą, lecz proszę, byście nie usuwali konta. Czasem będę - jeżeli coś odpowiedniego się stanie - komentował pewne wydarzenia.

6043907034bbf6a575e208.gif

Nick: kazia

Prawdziwe imię i nazwisko: Kasia M

Data urodzenia: 13/09/2016

Miejsce zamieszkania: okolice Opola/Wrocław

W temacie: 2010-2013, a teraz od powrotu Shane'a

Posiadane zwierzęta:pies

Posiadana kobieta: no homo

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): nic specjalnego: no śmiga sobie

Hobby: wrestling

Typ kobiety: no homo

Ulubiona potrawa: pierogi ruskie

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): dla smaku malibu, dla zabawy wódka/ sok pomarańczowy

Nałogi: internet

Ulubiony kolor: fioletowy

Ulubiony gatunek muzyki: zależnie od humoru: indie rock, folk, r&b, hip-hop, rap, reggaeton, soca

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: half moon run, nothing but thieves, kanye west, drake, rihanna, beyonce

Najlepsza książka: Trylogia Igrzysk Śmierci i nie, to nie jest głupi gniot dla nastolatków

Najlepszy film/serial: Whiplash, Polowanie

Ulubiony aktor/aktorka: Nie mam ulubionego, ale J.K. Simmons w ''Whiplash'' był przegenialny

Gdzie się obecnie uczysz: Uniwersytet Wrocławski

Co porabiasz w wolnym czasie?: Zanurzam się w youtube, spotykam się ze znajomymi, ćwiczę, gram na instrumentach, śpiewam

Motto, którym kierujesz się w życiu: Nic nie dzieje się bez przyczyny

Autorytet: Jenna Marbles

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: mam dużo takich osób, ale najbardziej chyba z Kanye Westem

Komu byś dał chętnie po pysku?: komukolwiek kto mi powie ''czemu oglądasz wrestling? przecież oni udają''

Co cię śmieszy, a co wkurza?: błyskotliwe żarty, a wkurza zamknięty umysł, ignorowanie mnie i brak szacunku do innych

Najlepsze miejsce na wakacje: ojj, jest wiele takich miejsc: Tajlandia, Indie, Japonia, Islandia, Norwegia, Stany

Największy sukces: Uzyskanie prawa jazdy

Największa porażka: Niedostanie się na wybrany kierunek studiów

Co sądzisz o wrestlingu?: Mogłabym książkę napisać... ale w skrócie to kocham za emocje jakich dostarcza i bardzo żałuję że jest tak mało popularny w Polsce

Najlepsza federacja: regularnie oglądam tylko WWE

Najgorsza federacja: patrz wyżej

Najlepszy wrestler: John Morrison (tutaj bardziej pasuje 'ulubiony' niż 'najlepszy'), a z obecnych Kevin Owens, AJ Styles, Sami Zayn, Nakamura, Enzo&Cass

Najlepszy pojedynek: trudno wybrać jeden, ale podobały mi się dwa tegoroczne: Zayn vs Nakamura i Zayn vs Owens na Battleground

Najgorszy pojedynek: pewnie jakiś squash, albo jakieś nudy Sheamusa

Najlepsza gala: brak

Najgorsza gala: brak

Najlepszy entrance theme: Nakamura, Bray Wyatt

Najlepsza diva: AJ

Kogo najbardziej lubisz na forum?: nikogo jeszcze nie poznałam

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: patrz wyżej

Co sądzisz o forum?: Jest ok, miło jest mieć z kim porozmawiać o wrestlingu

Edytowane przez kazia
  • 5 miesięcy temu...

• Urządzenie:  iPhone

Fajny temat. Szkoda, że dopiero teraz na niego zwróciłem uwagę. :D

Nick: HBK Fan (pisze po lewej stronie przecież :twisted:)

Prawdziwe imię i nazwisko: Paweł N****

Data urodzenia: 11 Listopad 1995 roku

Miejsce zamieszkania: Wojkowice urodzony w Czeladzi

W temacie: od końca 2007 roku

Posiadane zwierzęta: Pies

Posiadana kobieta: Niestety brak. Więc korzystajcie panie :twisted:

Konfiguracja komputera: E???

Hobby: Wrestling, Piłka nożna, gry komputerowe, muzyka, astronomia

Typ kobiety: Najbardziej lubię blondynki :D

Ulubiona potrawa: Barszcz z uszkami. Mmm.. pycha

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Coca-Cola (Nałogowiec)

Nałogi: jw. Cola :D

Ulubiony kolor: Czerwony/Czarny

Ulubiony gatunek muzyki: Ciężkie brzmienia

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Metallica

Najlepszy film/serial: Miodowe Lata

Ulubiony aktor/aktorka: Nie mam

Gdzie się obecnie uczysz: Skończyłem edukację w technikum

Co porabiasz w wolnym czasie?: Głównie gram na konsoli/kompie

Motto, którym kierujesz się w życiu: Chyba żadnym

Autorytet: Nie mam

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Z nikim

Komu byś dał chętnie po pysku?: Nikomu.

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszy mnie dużo rzeczy, memy, trolling itp. a wkurza mnie arogancja

Najlepsze miejsce na wakacje: Morze

Największy sukces: Nadejdzie. Mam nadzieję

Największa porażka: Hm.... nie wiem

Co sądzisz o wrestlingu?: Dobra sztuka teatralna w sportowej oprawie.

Najlepsza federacja: WWE - bo tylko ich oglądam, choć chcę to zmienić

Najgorsza federacja: Brak

Najlepszy wrestler: Shawn Micheals - A kto może być lepszy? 8)

Najlepszy pojedynek: Shawn Micheals vs Razor Ramon Wrestlemania X

Najgorszy pojedynek: Dużo ich

Najlepsza gala: Hm... Wrestlemania 17

Najgorsza gala: Brak

Najlepszy entrance theme: Evolution

Najlepsza diva: Charlotte

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Nie znam tu nikogo prywatnie, więc ciężko mieć jakieś sympatie przez internet

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Jak wyżej

Co sądzisz o forum?: Jest całkiem fajne, kulturalnie można podyskutować, czy poczytać dyskusji innych.

Słowo na koniec: Życzę powodzenia wszystkim :smile:

• 6 lat później...

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Nie pije piwa ale przy coli to chyba z Carlito Petey`em, Shelley`em i Morrisonem

• Reputacja:   682

Zapraszamy każdego nowego użytkownika do napisania czegoś o sobie!

Cm Punk Reaction GIF

Możecie skopiować szablon poniżej:

Nick:

Prawdziwe imię i nazwisko: 

Data urodzenia:

Miejsce zamieszkania: 

W temacie:

Posiadane zwierzęta: 

Masz partnera/partnerkę?

Hobby:

Typ kobiety/mężczyzny:

Ulubiona potrawa: 

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): 

Nałogi: 

Ulubiony kolor: 

Ulubiony gatunek muzyki:

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: 

Najlepsza książka: 

Najlepszy film/serial: 

Ulubiony aktor/aktorka:

Co porabiasz w wolnym czasie?

Motto, którym kierujesz się w życiu: 

Autorytet: 

Komu byś dał chętnie po pysku?:

Co cię śmieszy, a co wkurza?: 

Najlepsze miejsce na wakacje: 

Największy sukces: Największa porażka:

Co sądzisz o wrestlingu?:

Najlepsza federacja: 

Najgorsza federacja:

Najlepszy wrestler: 

Najgorszy wrestler: 

Najlepszy pojedynek: 

Najgorszy pojedynek: 

Najlepsza gala: 

Najgorsza gala: 

Najlepszy entrance theme: 

Najlepsza diva: 

Kogo najbardziej lubisz na RR?:

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?:

Co sądzisz o tym miejscu:

Słowo na koniec:

Poznajmy się ;) 

• Reputacja:   676
  • Urządzenie:  Windows

Nick:KyRenLo

Miejsce zamieszkania: Ceres

W temacie: 2012/2013

Posiadane zwierzęta: Kotka Rose

Masz partnera/partnerkę? Od Czerwca szczęśliwie wolny

Hobby:Fantastyka naukowa

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Herbata

Nałogi: Brak (Chyba)

Ulubiony kolor: Czerwony

Ulubiony gatunek muzyki: Pop

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Charli XCX 

Najlepsza książka: Dużo by wymieniać.

Najlepszy film/serial: Peaky Blinders/Interstellar

Ulubiony aktor/aktorka: Anya Taylor-Joy/Cillian Murphy

Co porabiasz w wolnym czasie? Audiobooki

Komu byś dał chętnie po pysku?: Seth Rollins

Co sądzisz o wrestlingu?: Dobrze, że jest (WWE)

Najlepsza federacja:WWE

Najlepszy pojedynek: Charlotte vs. Sasha vs. Bayley vs. Becky - NXT Women's Title: NXT TakeOver: Rival

Najlepsza gala: Money in the Bank (2019)

Najlepszy entrance theme:Bayley

Najlepsza diva:Bayley

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Każdy, kto lubi WWE jest spoko

Co sądzisz o tym miejscu: Piękne jest

Słowo na koniec: Witam

• Lubię to 1

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   581
  • Urządzenie:  Windows

Nowe forum, nowy rok, nowy ja  :D

Nick: 
nie widać?

Prawdziwe imię i nazwisko: 
Cycelin Zboczyński

Data urodzenia: 
11 października 1660

Miejsce zamieszkania: 
Nikt nie chciałby tu mieszkać

W temacie: 
1995 - okazjonalnie trafiało się na nitro na starym telewizorze przez jakiś czas, potem powrót w 2007. 

Posiadane zwierzęta: 
8 kotów w pracy, pająki w kątach mieszkania. 

Masz partnera/partnerkę? 
Każdy wie, że kobiety to zło.

Hobby: 
MMA, Wrestling, książki, filmy (szczególnie horrory, komedie, buddy cops oraz klasa Z + kino ugandyjskie), seriale, imprezy, kamieniarstwo. 

Typ kobiety: 
potwór nie potwór, byleby miał otwór :D

Ulubiona potrawa: 
wszystko co związane z makaronem i ryżem.

wszystkie alkohole świata (minus koniak), woda, cola zero. 

Nałogi: 
PC, walenie konia

Ulubiony kolor: 

czarny?

Ulubiony gatunek muzyki: 
Rock/Metal (ale nie darcie ryja, tylko taki, w którym można zrozumieć słowa)

ło w pytę, trudne pytanie staram się odpowiadać zero-jedynkowo tutaj, ale chyba nie da się wypisać jednego.
Metallica, Disturbed, Slipknot, Korn, AC/DC, Anthrax + masa innych klasyków z tych rejonów, a ostatnio Brand New i Chevelle.

Najlepsza książka: 
"Małpi Szał" - Carlton Melick III - idealnie oddaje moje poczucie humoru i pojebanizm mego żywota.

Najlepszy film/serial: 
The Room :D

Ulubiony aktor/aktorka:
Tommy Wiseau albo Neil Breen - ciężko zdecydować

Planuje imprezy, przeglądam memy, próbuje poukładać życie. 

Dildo konsekwencji rzadko przychodzi nawilżone :twisted:

Autorytet: 
Hmm.. Tata?

hidetaka miyazaki - specjalnie z małej i nie po pysku tylko gruby wpierdol. 
I sobie. 

Śmieszy mnie czarny/zbereźny/zjebany humor
Wkurza mnie szczęście innych :D

Mój wymarzony domek-kanciapa, który się buduje w moich myślach od kilku lat

Największy sukces: 
Nie mam, bo...

Największa porażka:
...jestem wrakiem człowieka 

Co sądzisz o wrestlingu?:
Fajna rozrywka, która polaryzuje ludzi. Kiedy tak się dzieję tłumaczę im, że to jest serial, który się ogląda z zaciekawieniem.

Najlepsza federacja: 
AEW - renesans w tym szarym jak pizda świecie wrestlingu opanowanym przez McMahona.

Najgorsza federacja:
WWE - w sensie nie jest najgorszy, ale biorąc pod uwagę potencjał/jakość to niestety się strasznie sponiewierali.

Najlepszy wrestler: 
HBK - jak dla mnie najlepszy w ringu, do tego charyzmatyczny, dosyć wygadany z dobrą wejściówką, a to wszystko się liczy.
Wyróżnienie dla Jericho, który mimo lat i setki zmian persony zawsze daje rade. Może nawet bym ich zamienił, ale Krzycha powinno się też traktować jako jednego z GOATów czy powinien być wymieniany na wrestlerskim Mount Rushmore (jeśli nie bierze się pod uwagę nostalgii) 

Najgorszy wrestler: 
Braun Strowman - biorąc pod uwagę zależność skill/promowanie to gość nigdy nie powinien być w WWE, a co dopiero być mistrzem świata. Ale to tak na szybko - pewnie byłoby więcej lepszych przykładów jak choćby Khali.

Najlepszy pojedynek: 
Tyler Bate vs Pete Dunne - NXT TakeOver Chicago - kiedy NXT jeszcze coś znaczyło i było na szczycie. 
Ta walka była tak dobra, tak wiele nadziei w nią pokładano, że specjalnie Jim Ross przybył żeby ją komentować.
Epickie to było - dwóch cholernie dobrych zawodników w ringu, jeden kochany face, mistrz UK kontra chyba najlepszy heel i persona w tamtych czasach w WWE - idealnie grający złola Pjoter. 

Najgorszy pojedynek: 
Jakikolwiek Braya Wyatta - gość jest sztywniejszy w ringu niż moja była #7 w łóżku.
Ciężko wskazać jeden - ogólnie Wariat zazwyczaj ma pojedynki poniżej 2*

Najlepsza gala: 
Money in the Bank 2011 - gala praktycznie bez wad. Zdecydowanie jedna z najlepszych w obecnych czasach. Jedynie Takeovery i ostatnio AEW potrafiło to doścignąć.
Wszystko dobrze zabookowane, walki dawały radę i początek ery Punka. 

Najgorsza gala: 
Przychodzi mi na myśl jakieś Capitol Punishment, ale niee to był raczej niewyróżniający się jednorazowy niewypał (co ciekawe również w 2011 roku).
Oooo wiem! Jakakolwiek gala w Arabii Saudyjskiej - raczej gloryfikowane house showy niż PPV, ale słoiki się cieszą, więc można gówno serwować.

Edge - Metallingus - komu nie skacze ciśnienie i nie przeżywa emocji kiedy słyszy sławetne "You think you know me" kiedy niespodziewanie albo nawet spodziewanie pojawia się Adaś?

Najlepsza diva: 
Ciężko powiedzieć, nie interesują mnie raczej divy (Nie, nie w tym sensie :D) 

Raczej nietrafione/niezaktualizowane no bo czym jest "RR"? Chyba raczej chodzi o forum. @IIL 
Co do pytanie dużo ludzi lubię/lubiłem - oczywiście papcio @-Raven- czy Jacek aka TakerFanKrk, z którym załapałem dobry kontakt. 
Z obecnych lubię CC, Jeffrey'a Nero, młody adept KyRenLo (trudny nick) zapowiada się dobrze ;d
Sorry jak o kimś zapomniałem, ale tak jak mówię - kłopoty z pamięcią. 
Aaaa Ghostwriter też choćby ;d

No k***a Killaza, a kogo innego :twisted:

Co sądzisz o tym miejscu:
Świetne miejsce (i chyba już jedyne), na którym można pogadać o naszej wspólnej pasji i nie tylko.
Dodatkowo fajni choć już nieliczni ludzie i dużo humoru. 

Słowo na koniec:
Lejcie na jakieś nowe e-fedy. Attitude Wrestling Federation is da shit! 
https://forum.wrestling.pl/topic/48873-awf-attitude-wrestling-federation/

Wpisujcie się i bądźcie aktywni na forum. 
Piszcie dużo żeby można było reaktywować złotoustych i żebyśmy dalej istnieli.
A, i J***ć from software.

• Lubię to 2
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   50

Nick:

Prawdziwe imię i nazwisko: Mateusz Skazaniec Dzieniszewski

Data urodzenia: widać

Miejsce zamieszkania: O k***a. Co chwilę gdzieś indziej

W temacie: 2009

Posiadane zwierzęta: raz to, raz tamto

Masz partnera/partnerkę? Raz tą, raz tamtą.

Hobby: kinematografia, raz to raz tamto...i niszczenie sobie życia.

Typ kobiety/mężczyzny:

Raz ten, raz tamten. W zależności od chwili, musi być mniej lub bardziej damska niż ja. 

Ulubiona potrawa: meksykańskie, omlety na słodko

Piwo bananowe, mleko kokosowe, cola

Nałogi:  Sprawa dosyć rozległa.

No, ale będę mam nadzieję, stawał na nogi. Twardym być.

Ulubiony kolor: Tylko czerń i biel w ubraniu a tak, to każdy dobrze oddany w montażu i zdjęciach.

Ulubiony gatunek muzyki: Doom, Atmospheric black, Dark ambient, jazz, Klasyczna.

Mój były zespół...

Najlepsza książka: 

Hmm... Takorzecze?

Najlepszy film/serial: 

Here we fucin go. Może po jednym

1. Mystery' Muholland Drive

2. Spiritual/religion- Joanna, od aniołów.

3. Poetic- Stalker?

4.Experimental-la'ntena

5. Black comedy- Songs of the second floor.

6. Monocument- Pina

7.  Quazi document- great silence

8. Dramat...hmm. Tricky one. Ordet może.

9. Avan garde- Edwarda Yanga i Ki'ego twórczość.

11. Surrealistic- Holly Motors.

12. Body horror- Dead Ringers.

13. Thewise sci fi- Eternal sunshine of the spotless Mind

Zmęczyłem się a chciałem, jeszcze powymieniać filmy, segregując na kadry, shooty, użycie swiatła etc...może później.

14.  Animacja- Perfect blue.

15. Tryllllaaaaa! Memento

16. Noir-  Le' Samourai

17. Action/ kostiumowy- hero

Ulubiony aktor/aktorka:

No chyba kpicie.

Niszcze sobie życie.

Zakończyć życie z hukiem albo w ogóle pizdo.

Autorytet: 

Obecnie, brak.

To się źle skończy

Raz to, raz tamto.

Psychiatryk.

Największy sukces: Największa porażka: Dużo sukcesów...porażek w pizdę więcej.

Co sądzisz o wrestlingu?: Cytując klasyka. " Wrestling byłby fajny, ale na co komu te walki? "

Najlepsza federacja: Oczywiście wwe.

Najgorsza federacja: Oczywiście aew.

Najlepszy wrestler: Kurt, Jericho, Austin.

Najgorszy wrestler: Kiedyś powiedziałbym, że Balor. 

Hmm. Nie wiem.

Najlepszy pojedynek: Rumble 16. Rumble 21.

Najgorszy pojedynek: 

Najlepsza gala: vengance 2005

Najgorsza gala: 

Roode z tna, Christian z 2005, jeff antychryst, jeff no more words, punk i jego ognie. I k***a, lubię światła ortona. HEEEEEEEJ

Najlepsza diva:  Santina Marella

Co sądzisz o tym miejscu: Źle wygląda nowa odsłona forum.

Słowo na koniec:  HEEEEEJ.

163870508457e2d890447a3.jpg