Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poznajmy się :)

Czyli cała prawda o użytkownikach RazorMedii :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ęNick: Cegła, Ceglak, na zagranicznych forach Realhotrod, względnie HotRod

Prawdziwe imię i nazwisko: Paweł Cegielski

Data urodzenia: 2 maj 1983

Miejsce zamieszkania: Toruń

W temacie: od 1990 roku czyli podłączenia kablówki, a w necie gdzieś od 1998 roku śledziłem serwisy, aktywnie działam stosunkowo krótko, bo od końca 2004

Posiadane zwierzęta: brak

Posiadana kobieta: z kobietami to jest tak, ze raz są a raz ich nie ma, obecnie nie ma

Konfiguracja komputera: nawet nie wiem :)

Hobby: ogólnie sport i języki obce

Typ kobiety: mam gdzieś liste, ale tu bym się nie zmieścił. W sumie nie będę oryginalny pisząc, ze musi miec to "coś"

Ulubiona potrawa: ostatnio tyle w siebie wpycham, ze wszystko mi juz zbrzydlo :(

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Redds - no, co... kazdy ma swoje wady:P, dobrą wódeczką tez nie pogardze, na to dobre soki 100%

Nałogi: nie posiadam takowych, chociaz nie wyobrazam sobie zycia bez muzyki

Ulubiony kolor: zloty i srebrny

Ulubiony gatunek muzyki: wszystko co zaciekawi moje ucho, themy z filmow, entrance wrestlingowe plus moje favourites

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Kazik Staszewski i jego przerozne formacje, Acid Drinkers, Kid Rock, ICP, lubie głos Beaty Kozidrak - Biała Armia RULES! plus many more(nie sposob wymienic wszystko, wiec podalem najwazniejsze)

Najlepsza książka: Bad As I Wanna Be, Mity Parandowskiego, Przedwiosnie - tak tak, lektury tez sa cool

Najlepszy film/serial: za duzo zeby wymieniac

Ulubiony aktor/aktorka: Jim Carrey-po prostu geniusz, Tea Leoni

Gdzie się obecnie uczysz: Niepubliczne Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych - filologia angielska

Co porabiasz w wolnym czasie?: wyciszam się w siłowni

Motto, którym kierujesz się w życiu: Postaw sobie cel i postaraj sie go osiagnac

Autorytet: czerpie z postaw wielu osób

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: przy piwie z kazdym moge pogadac;)

Komu byś dał chętnie po pysku?: ludziom ktorzy nie maja honoru

Co cię śmieszy, a co wkurza?: smieszy mnie wszystko co powinno wkurzac

Najlepsze miejsce na wakacje: Adelajda

Największy sukces: Mam nadzieje ze jeszcze przede mna, ale na chwile obecna jest to dojscie do 99% sprawnosci po wypadku 3 lata temu

Największa porażka: nie szufladkuje ich na mniejsze i wieksze, wychodze z zalozenia ze kazda ma czegos nauczyc, wiec nie traktuje tego w kategorii uzalania sie nad soba

Co sądzisz o wrestlingu?: zabawa na cale zycie

Najlepsza federacja: dawniej WCW, obecnie TNA, czasem sie nie zastanawiam czy to po prostu nie chęć do bycia w opozycji do WWF/E, ale raczej nie

Najgorsza federacja: kazda ma jakies swoje minusy, ale zadnej bym nie okreslil mianem najgorszej

Najlepszy wrestler: zdecydowanie Bret Hart i Samoa Joe

Najgorszy wrestler: z tych ze szczytu tylko podam: Cena i Goldberg

Najlepszy pojedynek: Benoit vs Hart - Owen Hart Tribute, wciągała mnie prawie kazda walka w ktorej tag stanowili Storm i Awesome

Najgorszy pojedynek: nie pamietam takich rzeczy

Najlepsza gala: Bash at The Beach 96

Najgorsza gala: na kazdej znajduja sie jakies pozytywy, wiec nie ma takowej dla mnie

Najlepszy entrance theme: Lanca Storma z WCW

Najlepsza diva: Tammy Lynn Sytch ze swoich lat w ECW

Kogo najbardziej lubisz na RR?: I have love for all of my brothers:D ale najlepiej się dogaduje chyba z Grimem

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: staram sie nie myslec o osobach ktore podpadaja mi w jakikolwiek sposob

Co sądzisz o "konkurencji"?: to jest kraj na gora dwa fora... w chwili obecnej inne fora to rozmowy markow i paru smartow ktorzy maja obsesje na punkcie duzych... wiadomo co

Co sądzisz o RazorMedii?: cytat z #: jestesmy zajebisci

Słowo na koniec: take care now, bye bye then

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nick: Robak. Dodatkowo koledzy często mówią Robson, Robi. Za to rodzice często w domu mówią Czika. Takie tam wydarzenie z dzieciństwa. ;)

Prawdziwe imię i nazwisko: Robert Jurski

Data urodzenia: 21.9.1989 r.

Miejsce zamieszkania: Białystok

W temacie: Oglądanie gdzieś chyba od 1996 roku podczas weekendów u babci, bo nie miałem kablówki (do dzisiaj nie mam :-P ). Pózniej kilka lat przerwy i powrót do tematu 2004-09-14, 08:37. :wink:

Posiadane zwierzęta: Brak

Posiadana kobieta: Również brak

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Póki co wystarczająca. Nie chcę mi się pisać. xD

Hobby: sport, konsole, muzyka, książki, komiksy, gry, manga i anime, FC Barcelona

Typ kobiety: Kiedyś podobno blondynki. Dzisiaj nie ma większej różnicy. Musi mieć to "coś". Zobaczę/pogadam i mogę powiedzieć: "O! To jest to"

Ulubiona potrawa: Jak trzeba to wymieniam kebaba, ale naprawdę mogę zjeść prawie wszystko. A ulubionych potraw mam dużo. :)

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Alkoholowy to jakieś piwko lub wódeczka. Jeszcze jakoś dużo nie testowałem, więc nie będę się wdawał w szczegóły. Z bezalkoholowych to różnego rodzaju soki (głównie pomarańczowy), ale także wszelkiego typu Cole, Sprite i tym podobne.

Nałogi: Internet, gry, muzyka, kiedyś TV, ale to już przeszłość.

Ulubiony kolor: Czerwony na zawsze ;)

Ulubiony gatunek muzyki: Głównie hip-hop, ale słucham naprawdę wielu rodzaji. W każdym odnajduje coś dla siebie.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: W takich przypadkach wymieniam O.S.T.R-a, ale podobnie jak w gatunkach muzycznych, wielu wykonawców potrafi czymś do siebie przyciągnać.

Najlepsza książka: Wszystkie Stephana Kinga z wyróżnieniem dla "TO!", a także Harry Potter. ;)

Najlepszy film/serial: Jeżeli chodzi o filmy to jest zbyt wiele perełek żeby wybrać, zresztą podobnie z serialami.

Ulubiony aktor/aktorka: Podobnie jak w filmach. Nie da się wymienić. ;)

Gdzie się obecnie uczysz: V LO im. Jana III Sobieskiego w Białymstoku.

Co porabiasz w wolnym czasie?: Heh, różnie to bywa. Granie w wirtualnym świecie i rzeczywistym, czytanie, słuchanie muzy, oglądanie, spotkania ze znajomymi, jakieś imprezki, moża wymieniać i wymieniać. xD

Motto, którym kierujesz się w życiu: Hmmm w sumie nie mam. Ale staram się być zawsze optymistą. ;)

Autorytet: Każdy człowiek ma wady, najlepiej być sobą, uczyć się na cudzych oraz własnych błędach i brać od wielu ludzi dobre przykłady.

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Trudne pytanie. Z kimś kogo lubię.

Komu byś dał chętnie po pysku?: Przeważnie nie jestem pamiętliwy i w danym momencie jeżeli ktoś mnie zdenerwuje, mam ochotę mu walnąć.

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszą mnie różne sytuacje, wkurza za to prawdziwe skurwysyństwo niektórych osób. Nie z powodu zasad jakie mają, tylko po prostu żeby dowalić, ew. uzyskać satysfakcje.

Najlepsze miejsce na wakacje: Moja działeczka w Księżynie, a także wiele niesprecyzowanych miejsc. Zresztą ważniejsze jest towarzystwo niż miejsce. Z planów na przyszłoś to Barcelona. ;)

Największy sukces: To, że jestem sobą, mam przyjaciól i kolegów, dobre kontakty z rodziną, uczęszczam do liceum. Sukcesem jest dobre życie i byle tego niezmarnowac ;)

Największa porażka: Póki co chyba nie mam. Teraz mam problemy ze szkołą, ale mam nadzieję, że dam sobie radę ze wszystkim i nie będę musiał kiedyś tutaj wpisać powtórzenia roku lub wyrzucenia ze szkoły.

Co sądzisz o wrestlingu?: Jedno z moich zainteresowań. Kiedyś mnie bardziej ciekawił, ale dalej mnie do ciągnie i chyba o to chodzi. ;)

Najlepsza federacja: Kiedyś WCW, teraz WWE.

Najgorsza federacja: Brak. Po prostu wielu nieoglądam i nie mam jakiejś dużej możliwości porównania.

Najlepszy wrestler: Jak dla mnie to Benoit, Sting, Kidman, Angle.

Najgorszy wrestler: Za dużo do wymieniania. ;)

Najlepszy pojedynek: Main Event Wrestlemanii XX. Pierwsza gala jaką obejrzałem po latach przerwy.

Najgorszy pojedynek: Podobnie jak z wrestlerami. Dużo tego.

Najlepsza gala: Wrestlemania XX. Pierwsza gala po wielu latach orzerwy. ;)

Najgorsza gala: A nie mam pojęcia. :-P

Najlepszy entrance theme: Z pamięci, więc pewnie nie wszystkie: Chris Benoit, wszystkie Christiana, Mankind - Ode To Freud, Undertaker - Darkside, Edge, Kane, Triple H, Randy Orton, ale ten stary, nie nowy; Evolution i pewnie jeszcze by się znlazło, ale starczy.

Najlepsza diva: Hmmm z wyglądu większość jest ciekwych. ;)

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Wszystkich ;)

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: Nie ma ;)

Co sądzisz o "konkurencji"?: Jakaś była, jakaś jest i jakaś pewnie będzie, ale jak dla mnie w tyle za RM. Jedni bliżej, drudzy dalej.

Co sądzisz o RazorMedii?: Najlepsze polskie forum o wrestlingu. :spoko:

Słowo na koniec: Visca El Barca !!!

- The feel like I'm dreamin'.

- Heh. More like a nightmare I'd say.

Nick: John Cena

Prawdziwe imię i nazwisko: Paweł Śmiałek

Data urodzenia: 15-05-1992

Miejsce zamieszkania: Kutno (blisko łodzi)

W temacie : od 2001 r

Posiadane zwierzęta: 2 psy sznaucery żółw i ryba

Posiadana kobieta: Malwina

Konfiguracja komputera: nienarzekam

Hobby: wrestling , wszystkie dyscypliny sportowe , muza , film

Typ kobiety: ładna z poczuciem humoru mądra ale bez przesady

Nałogi: zakłady bukmacherskie

Ulubiony kolor: czarny

Ulubiona potrawa: frytki

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Coca-Cola

Ulubiony gatunek muzyki: hip-hop rap rock

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: korn , eminem , linkin park,limp bizkit , D12

Najlepsza książka:wojna Lance a Armstronga autor Daniel Coyle

Najlepszy film/serial: Mumia i Obcy

Ulubiony aktor/aktorka: Mel Gibson Bruce Willis

Gdzie się obecnie uczysz: gm nr 2 w kutnie

Co porabiasz w wolnym czasie?: gram w kosza i spotykam sie z dziewczyną

Motto, którym kierujesz się w życiu: brak

Autorytet: rodzice

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Marat Safin , Andy Roddick , Kevin Garnet , Steve Austin , Aj styles

Komu byś dał chętnie po pysku?: Całemu PIS-owi i

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Trudno powiedzieć jest dużo takich rzeczy

Najlepsze miejsce na wakacje: Nad morzem lub jeziorem

Największy sukces: dobra nauka

Największa porażka: nie było

Co sądzisz o wrestlingu?: Fajnt sport

Najlepsza federacja: TNA ECW ROH

Najgorsza federacja:NJPW

Najlepszy wrestler: Steve Austin Bret Hart Mick Foley

Najgorszy wrestler: 50 % rosteru WWE ( szczególnie Bogeyman )

Najlepszy pojedynek: dużo ich było

Najlepsza gala: ECW ONS, TNA Turning Point i Lockdown

Najgorsza gala: Prawie każda w WWE

Najlepszy entrance theme: Randy Orton , Aj Styles , Undertaker , John Cena

Najlepsza diva: Gail Kim i Ashley

Kogo najbardziej lubisz na RR?: wszystkich ( ale dużo zawdzięczam koperowi )

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: Nie ma takich osób

Co sądzisz o "konkurencji"?: nie widze żadnej

Co sądzisz o RazorMedii?: najlepsze forum jakie znam

Słowo na koniec: YOU NEVER WALK ALONE

Nick:g0veRn

Prawdziwe imię i nazwisko: Piotr Dwojak

Data urodzenia: 1989

Miejsce zamieszkania: Opole

W temacie; 2005-2006

Posiadane zwierzęta: pies

Ulubiony gatunek muzyki: rock, metal, hiphop (amerykanski)

Najlepsza grupa: System of a Down, Linkin Park, Korn, Offspring...

Najlepszy film/serial: Boston Public

Co porabiasz w wolnym czasie? Ogladam wrestling, gram w noge, ogladam TV

Komu byś dał chętnie po pysku?: Bratu, Ojcu, każdemu kto mi stanie na drodze

Co cię śmieszy, a co wkurza?: idiotyzm, prymitywnośc, zadawanie gluich pytan...

Co sądzisz o wrestlingu? cos co trzyma mnie przy zyciu

Najlepsza federacja: WWE zawsze WWE i tylko WWE potem TNA oczywiscie

Najgorsza federacja: lubie wszystkie

Najlepszy wrestler: Boby Lashley, Brock Lesnar, Bill Goldberg, RVD, John Cena, Gregory Helms, Kurt Angle

Najgorszy wrestler: Jeff Jarret, Ric Flair

Najlepszy pojedynek: Kurt Angle vs Brock Lesnar (Ironman March), AJ Styles vs Paul London (z ROH), wiele innych z udzialem RVD, Brocka Lesnara, Goldberga i Lashleya

Najgorszy pojedynek: kazdy z udzialem Rica Flaira

Najlepsza gala: Najlepsze sa PPV WWE i PPV TNA

Najgorsza gala: Duzo z WCW

Najlepszy entrance theme: RVD, Kurt Angle, John Cena, Hardy Boys, Steve Austin, Kane, Boby Lashley

Co sądzisz o "konkurencji"?: BillGoldbergZone najlepsze forum wrestlingowe w polsce!

Słowo na koniec: Co trzeba zrobic aby miec dostep do Silver.

1886965806445a75a0b23a4.jpg

Nick:Lukki (czasem LukeE,kiedys było można spotkac jak Spree,ale ostatnio widzialem na WF kogos z tym nickiem,nie mylic;) )

Prawdziwe imię i nazwisko:Łukasz Jabłoński

Data urodzenia:12.04.1984

Miejsce zamieszkania: Obecnie Brooklyn , NY

W temacie:od 1997 (w necie od 1999 z małymi przerwami)

Posiadane zwierzęta:obecnie brak

Posiadana kobieta:Justyna

Konfiguracja komputera: nic specjalnego

Hobby: Sport (Boks ,NBA, NHL, piłka nozna) muzyka , wrestling

Typ kobiety:taka jakiej nie ma, czyli idealna

Ulubiona potrawa: powiem tak,polska kuchnia jest najlepsza

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Piwsko Heinekn,Bass

Nałogi:brak

Ulubiony kolor: Niebieski,brązowy

Ulubiony gatunek muzyki:slucham tak ogolnie wszystkiego ale bardziej w storne Rocka

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka:Hmm, Limp Bizkit ,Eminem

Najlepsza książka: nie mam

Najlepszy film/serial: Saw 1 & 2,Nic Smiesznego ,Kiler,Chlopaki nie placza itp.

Ulubiony aktor/aktorka:Adam Sandler ,Eva Mendes,Jim Carrey , Jennifer Lopez

Gdzie się obecnie uczysz: Plaza College ,Jackson Heights,New York

Co porabiasz w wolnym czasie?:chodze na boks,siedze przed kompem,czasem siłownia

Motto, którym kierujesz się w życiu:to np. jesli chodzi o siłownie " No pain,no gain"

Autorytet:Chyba nie posiadam

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie : Trish Stratus (z nia nie koniecznie przy piwie),Mike Tyson

Komu byś dał chętnie po pysku?:Jest kilku nie bede wymienial

Co cię śmieszy, a co wkurza?:smiesza i wkurzaja mnie ludzie

Najlepsze miejsce na wakacje:Florida

Największy sukces:Hm,mysle ze jeszcze przedemna,ale za sukces moge tez uwazac ze udało mi sie spotkac na zywo kilka znanych osob o spotkaniu ktorych marzyłem w dziecinstwie (HHH,Foley,Kane)

Największa porażka:kazdy czasem cos przegra,ale takiej duzej ,konkretnej chyba nie było

Co sądzisz o wrestlingu?:Fajna sprawa,szczegolnie na samym poczatku ogladania,ale wciaz lubie od czasu do czasu poogladac

Najlepsza federacja:aktualnie nie mam,kiedys WCW

Najgorsza federacja:nie ma

Najlepszy wrestler:Kane,Angle,Nash,Sting,HHH (poprostu lubie)

Najgorszy wrestler: reszta ;P

Najlepszy pojedynek:bylo ich sporo,większosc walk Beniot vs Angle,TLC z WM 17

Najgorszy pojedynek: oj duzo ich było

Najlepsza gala: WM 17

Najgorsza gala: za dzuo ich było

Najlepszy entrance theme: Evolution ,Triple H ,Wolf Pac,DDP (WCW)

Najlepsza diva: Trish Stratus,Candice Michelle (coraz bardziej mi sie podoba)

Kogo najbardziej lubisz na RR?:jest kilka osob

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: to co wyzej

Co sądzisz o "konkurencji"?:konkurencji? :]

Co sądzisz o RazorMedii?: Według mnie najlepsze forum w temcie

Słowo na koniec:"oszukali mnie banda złodzieji polskich ,decydentów" :mrgreen:

576009130413fce83f1b12.jpg

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Nick: Przemk0 (od zawsze)

Prawdziwe imię i nazwisko: Przemysław Naruszewicz

Data urodzenia: 10.03.1981 (25 lat)

Miejsce zamieszkania: Szczecin

W temacie: Nie pamiętam, ale chyba od pierwszych odcinków WCW Worldwide na Polsacie, czyli jestem z pokolenia tzn. "Dzieci Polsatu" :D (w sieci od 2000-01 r.)

Posiadane zwierzęta: Kotka

Posiadana kobieta: Wiem RVD, że ty jesteś Hardcorowcem (CZW i te sprawy) więc posiadasz kobiety ;-) Takie zwykłe chłopaki jak ja to tylko są z dziewczynami :) A ja jestem z Sylwia (22 lata).

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Kiedyś byłem zatwardziałym posiadaczem Amigi która była zresztą bardzo dobrym komputerem z przemyslanym software. Niestety na studiach przesiadłem się na PC, konfiga nie będe wymieniał bo pewnie po kolejnych wypłatach w pracy się zmieniać będzie.

Hobby: Informatyka, Piłka Nożna, Muzyka (głównie Punk i wszystko obok czyli Hardcore, Ska, Reggae), Kabaret, Wrestling.

Typ kobiety: nie mam zdefiniowanego dokładnego typu i ciężko mi jest tutaj napisać coś ale ogólnie w kobiecie zwracam wpierw uwagę na twarz, a później na piersi :>

Ulubiona potrawa: Zupa segedynska.. Frytki z piersia z kurczaka.. oraz dobrze zrobiony filet z rybki. Ogólnie tego pewnie jest sporo więcej... dużo jest potraw które lubie jeść.

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Jestem chyba już uzależniony trochę od Coli (Hoop Cola lub Coca Cola), a z alkoholowych to lubie piwko (Budweiser, Żywiec) ale i innymi trunkami nie pogardzę. Z wódki to Absolut Waniliowy jest mmm.

Nałogi: brak

Ulubiony kolor: Czerwony, Czarny, Zielony

Ulubiony gatunek muzyki: Punk, Ska, Hardcore (najlepiej wszystko razem zmieszane polecam kapelkę Blade Loki która umie to zrobić www.bladeloki.com). Oprócz tego nie pogardze tradycyjnym Rockiem i Muzyką z lat 80. Ogólnie mogę słuchać różnej muzyki.. np: Tatu :>

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka:

Najlepsza książka: nie czytam (i ubolewam nad tym czasem)

Najlepszy film/serial: Ludzie dajcie spokój tego jest dużo.. "Bad Boys", "Psy 2","Armia Ciemności" oraz wszystkie dobre romantyczne komedie!! oraz ogólnie dobre komedie. Lubie też polskie kino i to nie tylko komediowe (ostatnio mi zapadla w pamiec "Pogoda na Jutro" z Stuhr). Nie pogardzę też takimi filmami jak Requiem Dla Snu. Cała trylogia Władcy Pierścieni mi się podobała.. kurde ehh długo tak można pisać a ja czasu nie mam..

Ulubiony aktor/aktorka: Nicolsona lubie oglądać. To tak co mi pierwsze przyszło do głowy. Musiałbym się zastanowić dokładniej. O Tarantino też..

Gdzie się obecnie uczysz: Nie ucze się już. Skończyłem Polibude Szczecińską na kierunku Informatyka Dzienne. Teraz już jestem Magister Inżynier :-)

Co porabiasz w wolnym czasie?: Staram się realizować projekty prywatne (w tym Attitude), Spotykam się z dziewczyną, Wychodzę ze znajomymi, Oglądam filmy ew. Wrestling.

Motto, którym kierujesz się w życiu: Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do świata.. ale "Nie jestem Matka Teresa z Kalkuty by wszystkich kochać!!" :>

Autorytet: Nie mam, akurat to jest mi zbędne.

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Nie wiem kurde chyba nie czuje jakieś chęci gadania ze sławnymi.. normalni ludzie co ich będę męczył. Ew. Hmm może z Kazikiem Staszewskim ?

Komu byś dał chętnie po pysku?: Zdecydowanie Romanowi Giertychowi!

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Głupota ludzka.

Najlepsze miejsce na wakacje: Ciężko stwierdzić bo wszędzie nie byłem.

Największy sukces: Skończenie studiów takich jakie chciałem (choć to bardziej największy fart) oraz to że mam takich dobrych znajomych.

Największa porażka: Nie było jakiś wielkich tragedii w moim życiu.

Co sądzisz o wrestlingu?: Rozrywka którą można odbierać na kilku poziomach wtajemniczenia.

Najlepsza federacja: TNA daje radę.

Najgorsza federacja: WWE.

Najlepszy wrestler: Angle daje radę plus takie talenty jak AJ Styles, Daniels, Samoa Joe.

Najgorszy wrestler: Ciężko stwierdzić.

Najlepszy pojedynek: Musiałbym się skupić.

Najgorszy pojedynek: Goldberg vs. Brock Lesnar z WWE "Wrestlemania XX" (biorąc pod uwagę jak mocno wypromowani byli obaj i że to była jubileuszowa WM to kicha na maxa)

Najlepsza gala: Musiałbym się skupić.

Najgorsza gala: Musiałbym się skupić.

Najlepszy entrance theme: Wczesne themy Vampiro z WCW, theme Wolfpack'u, DDP (Self High Five), theme Bam Bam'a z WCW

Najlepsza diva: Trish ? hmm nie wiem Musiałbym się skupić.

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Hartfan, SPoP, J-Ro, mnih.. itd raczej ekipa z irca głownie ta która kiedyś dzielnie słuchała mego radia z J-Ro :-)

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: Jest kilka osób ale one raczej na stałe nie są na forum.

Co sądzisz o "konkurencji"?: U konkurencji brak jest osób związanych z tematem od dawna (Boryss'a i Goloba z WF Forum pomijam). Osób które oprócz trzaskania postów potrafią sklecić jakąś biografie czy tekst. To jest prawdziwy wyznacznik kto jest lepszy a kto gorszy. Także u konkurecji czasem gorzej jest z kulturą osobistą bo więcej jest tam osób młodych.

Co sądzisz o RazorMedii?: Pierwsze forum wrestlingowe które mimo swojego wieku, rozwija się cały cały czas.

Słowo na koniec: Eee nie było żadnych pytań z jajem :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1

Nick: Vaclav (od Gimnazjum)

Prawdziwe imię i nazwisko: Jacek Okniński

Data urodzenia: 20.01.1987

Miejsce zamieszkania: Łuków (100 km od Lublina, 120 od Wawy)

W temacie: Pierwsze Nitro luknąłem na TNT w '96 potem było WCW Worldwide na Polsace, następne WWF Superstars na Wizji Sport. Przerwa i net w 99, ale tak naprawdę uaktywniłem się w 2002.

Posiadane zwierzęta: obecznie brak

Posiadana kobieta: niestety brak :cry:

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Jakiś procek 2000 mhz, LG combo (cd i cd-rw), DVD/r/rw Samsung Combo, 256 ramu, Riva TNT 2 64 mb, joypad 8XFire i dwa analogi

Hobby: Ogólnie pojęta fantastyka (film, literatura, rpg), kultura japońska, manga&anime, wrestling, lteratura, komiksy, poezja

Typ kobiety: powiedzmy, ze trzymająca się "ciężkiego klimatu" i mająca jakieś ciekawe zainteresowanie (np. sztuka, czy oezja). Nie musi być jakąś super lasencją.

Ulubiona potrawa: Kebab, Spagheti, Schabowy, Rolady Wołowe...

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Z alkoholi to Heineken, Tyskie i Perła Mocna, a pozatym to Montein Dew i sok marchewkowy

Nałogi: Lekki alkoholizm (jak ludzie piją, to i ja)

Ulubiony kolor: niebieski, czarny

Ulubiony gatunek muzyki: Grunge, Heavy Metal , Gothic, Hard Rock

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Nirvana, Metallica, Soad, Nightwish, Slayer, My Dying Bride

Najlepsza książka: O, troszkę czytam. Saga i opowiadania o Wiedźminie Sapkowskiego, Władca Pierścieni Tolkiena, Kobieta z Wydm Abe Kobo, Japońska opera za trzy grosze Taiko Kakeshi, Football Ery Manchen Oze Kenzaburo (chyba), Milczenie Shusaku Endo, dzieła E.A. Poe, Stefana Grabińskiego, poezja Charlesa Bukowskiego, Jima Morrisona i kilku innych.

Najlepszy film/serial: Z normalnych seriali to X files, Star Trek: Voyager, Świat wg. Bundych. Z normalnych filmów:Fight Club, Wywiad z wampirem, starsza trylogia Star Wars, Obcy Decydujące starcie, Matrix, Ame Agaru. Z anime: Ghost in the shell 1&2, Neon Genesis Evangelion, Full Metal Alchemist, Kenshin (OAV), Jin Roh.

Ulubiony aktor/aktorka: chyba brak

Gdzie się obecnie uczysz: Akademia Podlaska w Siedlcach, na kierunku Politologia

Co porabiasz w wolnym czasie?: czytam, oglądam, biorę udział w sesji rpg, wychodzę z kumplami

Motto, którym kierujesz się w życiu: eeee, brak

Autorytet: Nie mam

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Z Ravenem. Ale ja tam chętnie z kazdym pogadam przy browcu :piwo:

Komu byś dał chętnie po pysku?: Kubie W

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszą mnie dobre żarty, wkurza zakłamanie

Najlepsze miejsce na wakacje: Z tych co byłem, to Darłówek

Największy sukces: Na razie brak.

Największa porażka: niespełniona miłość

Co sądzisz o wrestlingu?: Rozrywka, ale także sport. Bardzo elasyczny, można dodawać rzeczy z innych sztuk walki, ukażuje poświęcenie zawodników. A także sport, w którym publika jest najważniejsza.

Najlepsza federacja: Stare ECW, ROH, CZW, Pro Wrestling NOAH, BJW

Najgorsza federacja: WWE.

Najlepszy wrestler: Raven(za gimmick). Za skile: CM Punk, Kenta, Kenta Kobashi. Za poświęcenie: Mick Foley, Tommy dreamer

Najgorszy wrestler: Brock Lesnar(za brak szaczunku i wdzięcznościi dla wrestlingu)

Najlepszy pojedynek: Bryan Danielson vs Christopher Daniels vs Low Ki z Roh#1, Kenta vs Marafuji, Kenta vs Low Ki, Sabu vs Sandman - Stairway to hell match, Justin Credible vs Tommy Dreamer - Stairway to hell match, Raven & Stevie Richards vs The Pitbulls - Dog collar match, Joe vs Punk 2, Marafuji vs Jun Akiyama, Mr Pogo vs Matsunaga - Big Japan Coffin fire deatmatch, Triple H vs Cactus Jack - Street Fight, Lobo vs Zandig - COD, Hi - Fi vs Team Ultraviolent - COD, M - Dogg 20 vs Sonjay Dutt - Anywhere Fall

Najgorszy pojedynek: Brock vs Goldberg z WM XX

Najlepsza gala: CZW TOD 4, ROH#1

Najgorsza gala: GAB 2004

Najlepszy entrance theme: Raven z WCW, Jeff Hardy z TNA, Tommy Dreamer z ECW

Najlepsza diva: Trish, Mickie James

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Dejva i RVD, za propagowanie Indy i Jap wrestlingu. Scythera i Grima za ciągnięcie AWF, Majoneza i Streeta

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: Nie ma takiej osoby

Co sądzisz o "konkurencji"?: Daleko w tyle, ograniczona do WWE i TNA(żal mi ich)

Co sądzisz o RazorMedii?: Forum wrestlinowe, w pełnym znaczeniu tych słów. Nie ograniczone jak konkurencja.

Słowo na koniec: No i fgajnie było

Edytowane przez Vaclav

Nick: Ann

Prawdziwe imię i nazwisko: Anna H.

Data urodzenia: 19.10.84

Miejsce zamieszkania: Szczecin

W temacie: rok

Posiadane zwierzęta: kundelek Killer

Posiadany mężczyzna: Remik (DDP :grin: )

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): niczego sobie ;P

Hobby: piłka nożna (liga różnie bywa, ale zawsze MŚ i ME), muzyka, książki, kino,haft krzyżykowy

Typ mężczyzny: mający swoje zdanie i swoje zasady

Ulubiona potrawa: pizza, pizza, pizza

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): alkohol, z reguły tylko czerwone wino, bezalkoholowe Kubuś ;P

Nałogi: kiedyś Internet, do czasu pójścia na studia, odwyk podziałał

Ulubiony kolor: zielony, czerwony, niebieski

Ulubiony gatunek muzyki: różnego rodzaju rock, czasem poważna, a czasem jakaś skoczna

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Placebo, Oomph, Him, Rammstein, Moonlight, System of a down, Godsmack, Apocalyptica, Muse.

Najlepsza książka: „Buszujący w zbożu” Jerome David Salinger, „Alchemik”, „ Na brzegu rzeki Piedry”, „11 minut” Paulo Coelho, "Saga o ludziach Lodu" Margit Sandemo,

Najlepszy film/serial: seriale: Ally McBeal, Przyjaciele, Czynnik PSI (stare ale było superanckie) filmy: „Prosta historia” David Lynch, „Szósty zmysł „, Piękny umysł”, „Egzorcyzmy Emily Rose”,

Ulubiony aktor/aktorka: Russell Crowe,

Gdzie się obecnie uczysz: Uniwersytet Szczeciński

Co porabiasz w wolnym czasie?: lookam z Remikiem wrestling, chodzimy do kina, czytam książki lub w necie JM, latem codziennie rower,

Motto, którym kierujesz się w życiu: Jestem i zawsze będę tym kim byłam, Idź własną drogą, nie daj satysfakcji wrogom.

Autorytet: nauczycielka polskiego z liceum

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Paulo Coelho

Komu byś dał chętnie po pysku?: nikomu

Co cię śmieszy, a co wkurza?: wkurza pycha i zarozumiałość, śmieszy komizm niektórych sytuacji z życia

Najlepsze miejsce na wakacje: Egipt, Szwajcaria, Niemcy, Alpy, Tatry i inne górki

Największy sukces: stypendium za wyniki w nauce

Największa porażka: że przez głupie jedno oblane koło nie pojechałam do Egiptu mając już bilet :cry:

Co sądzisz o wrestlingu?: fajne walki z nie zawsze interesującą otoczką

Najlepsza federacja: TNA

Najgorsza federacja: nie mam zdania

Ulubiony wrestler: Fallen Angel, Benoit, AJ Styles, HBK, DDP, Raven

Nielubiany wrestler: Monty Brown, Hulk Hogan, Jeff Jarrett,

Najlepszy pojedynek: Abyss vs Sabu (barbwire)

Najgorszy pojedynek: dużo było

Najlepsza gala: Lockdown

Najgorsza gala: nie pamiętam

Najlepszy entrance theme: Kane Slow Chemical !!!!!!!!

Najlepsza diva: Gail Kim

Kogo najbardziej lubisz na RR?: DDP i ReyRey

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: -

Co sądzisz o "konkurencji"?: ke?

Co sądzisz o RazorMedii?: gites

Słowo na koniec: Du muss immer wissen was du willst

Ann

157520527642e93fbbbe6f6.jpg

Nick: bRAYO (od niedawna, wcześniej MajsztertryX)

Prawdziwe imię i nazwisko: Bartosz Wiecha

Data urodzenia: :)

Miejsce zamieszkania: Ostrołęka - 120 km od Wawy

W temacie: WCW - 1997 -1999 później przerwa do Wigili 2005 :D I teraz cały czas :)

Posiadane zwierzęta: królik minaturka

Posiadana kobieta: niestety brak

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Procek AMD Athlon 2500+ (czyli 1800 MHz), karta Radeon 9600 pro 128 mb, 512 mb RAM-u, nagrywarka CD-RW MSI, DVD firmy LG, monitor LCD AOC-a + skaner, kamerka internetowa, gamepad & kierownica :D

Hobby: Piłka nożna

Typ kobiety: Ładna & zadbana, żeby miała coś w głowie :)

Ulubiona potrawa: kebab, schabowy

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Cola, Fanta, Sprite, 3 Cytryny :)

Nałogi: komputery, internet, wrestling, piłka nożna

Ulubiony kolor: niebieski, czarny, srebrny, złoty

Ulubiony gatunek muzyki: Pop, Hip-Hop

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Black Eyed Peas, Eminem, 50 Cent

Najlepsza książka: "Wyspa Skarbów" Roberta Louisa Stevensona

Najlepszy film/serial: Serial : "Świat Według Bundych" Filmy : "Dzień Świra", "Chłopaki nie płaczą"

Ulubiony aktor/aktorka: Mel Gibson, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Jennifer Love Hewitt

Gdzie się obecnie uczysz: Gimnazjum nr. 5 w Ostrołęce im. Unii Europejskiej

Co porabiasz w wolnym czasie?: rower, piłka nożna, www.forum.attitude.pl, www.freestyle.crack.pl, www.br4y0z.prv.pl :)

Motto, którym kierujesz się w życiu: Nie bądź ty taki ku**a hop do przodu :P

Autorytet: Jan Paweł II

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Może niekoniecznie przy piwie ale chciałbym pogadać z Ronaldo albo The Rock'iem

Komu byś dał chętnie po pysku?: Vinniemu McMahonowi ;P

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszą mnie dobre żarty (Majewski & Wojewódzki), głupota

Najlepsze miejsce na wakacje: Nie wiem ;) Może Ruciane Nida na Mazurach

Największy sukces: brak

Największa porażka: brak

Co sądzisz o wrestlingu?: Jednym słowem wyjebisty :)

Najlepsza federacja: WWE & TNA

Najgorsza federacja: brak

Najlepszy wrestler: The Rock

Najgorszy wrestler: Brock Lesnar, BOOGEYMAN !

Najlepszy pojedynek: Mi się podobał mecz z WMX8 pomiędzy The Rock'iem i Hulkiem Hoganem

Najgorszy pojedynek: wszystko z Boogeymanem

Najlepsza gala: brak

Najgorsza gala: oj chyba WM22

Najlepszy entrance theme: The Rock ( Do you smell...)

Najlepsza diva: Trish Stratus, Lita

Kogo najbardziej lubisz na RR?: all

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: brak

Co sądzisz o "konkurencji"?: brakuje im do nas :D

Co sądzisz o RazorMedii?: Słów brak :D Extra po prostu :)

Słowo na koniec: Nareszcie koniec ;)

164305289646824b56733d3.gif

Nick: Kamala aka Eugene - albo na odwrot jak kto woli

Prawdziwe imię i nazwisko: Pawel

Data urodzenia: 23.04.81

Miejsce zamieszkania: Warszawa

W temacie: od 1993 roku (w sieci od nie pamietam)

Posiadane zwierzęta: 2 psy - jamnik "Mela" (miala byc lesba ale mama sie nie zgodzila), Bokser 12 letni "Hogan" ;P, Kot nie wiem jak sie wabi wiem ze jak mnie widzi to spieprza

Posiadana kobieta: żona Kasia najukochansza kobietka na swiecie

Konfiguracja komputera : teraz mam jakiegos zloma Intel 1,4 - ale juz w piatek bede mial new compa to sie pochwale

Hobby: music - futbol - wrestling - disco polo

Typ kobiety: moja Kasienka

Ulubiona potrawa: pierogi z serem - nalesniki z serem - leniwe

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Heineken Lech Pepsi

Nałogi: ponad 40 fajkow dziennie

Ulubiony gatunek muzyki: Rock dance i disco polo

Najlepsza książka: maly ksiaze czy jakos tak to szlo .... a tak na serio to czytam tylko biografie sportwocow trenerow itp

Najlepszy film/serial:Przyjaciele Bundy a fimow to jest za duzo zeby je wszytskie wymienic

Ulubiony aktor/aktorka: Jesica Alba

Gdzie się obecnie uczysz: Mila

Co porabiasz w wolnym czasie?:zajmuje sie żoną a jak pozowili to jakis meczyk obejrze

Motto, którym kierujesz się w życiu: A pić życia rozkosz

Autorytet: JP2

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Polska :(

Najlepsze miejsce na wakacje: to zalezy Czeska Praga - plaze Hiszpani, austriacke alpy - szwedzkie jeziora

Największy sukces: jestem na 2 roku studiów

Co sądzisz o wrestlingu?: jak juz ktoś kiedys tu napisal lata 90 naprawde fajna rozrywka

Najlepsza federacja: WWE - do innych nie mam jakiegos przekonania

Najlepszy wrestler: Kamala - Eugene :D Kurt, Hart, Orton, Steve Austin

Najlepszy pojedynek: duzo walk Foleya i Harta

Najlepsza diva: Trish

Kogo najbardziej lubisz na RR?: omg teraz trecho pojdzie wazeliny ;-) wszyscy sa zajebisci bo tworza super klimat - ale szczegolne podziekowania dla Goloba Razora Kopera FH za to ze pomogli mi sie odnalezc w WWE po 5 latach przerwy, Przemk0 za to ze bedac w Szczecinie zalicza mi egzaminy na uczelni ;P Rabola ze przezycia podczas WMXX a zapomnialbym o Mnihu = hehe ten czarnuch wiec co Kamala najbardziej lubi ;P

a i jesszcze serdecznie pozdrawiam Luka,Weemanowskiego, Sowe, Ganzesa,Rey023, Spopa ;-), Delikwenta ;P a no i czarnucha co ryz lubi ostatnio - Tapczana ;P

no i oczywiscie reszte

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: tych mlodych bekartow co nic nie wiedza a sie udzielaja i wychwalaja sie ...

Co sądzisz o "konkurencji"?: hmmm kazda strona kazde forum ma "rzesze" swoich fanow - mowilem kiedys ze zamiast sie klocic powinysmy budowac ... ale czasami sie z ludzmi pewnymi nie da budowac coz tak nasza Polska specjalnosc

Co sądzisz o RazorMedii?: :))) jest to zajebiste miejsce z zajebistymi ludzmi ;P

Słowo na koniec: What you gona do when KAMALA & EUGENE runs wild on you? :rotfl2:

Edytowane przez Eugene

78269406145f2cb280ea01.jpg

Nick: Kinek aka krzysztof

Prawdziwe imię i nazwisko: Krzysztof Chełchowski

Data urodzenia: 04.01.1982

Miejsce zamieszkania: Biłgoraj

W temacie: od 1998 roku (w sieci od 2004 r.)

Posiadane zwierzęta: pies

Posiadana kobieta: tak

Konfiguracja komputera :AMD Sempron 2500+,256 MB RAM,DVD-ROM Lite-ON,Internet radiowy,więcej nie chce mi się wymieniać

Hobby: wrestling, matematyka, film

Typ kobiety: ładna, z niezadużym biustem

Ulubiona potrawa: hmm frytki chyba

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): piwo i tonik

Nałogi: chyba wrestling właśnie

Ulubiony gatunek muzyki: Wszystko ale najbardziej lubię słuchać muzy z lat 80-90

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Nie wiem, ogólnie lata 80-90

Najlepsza książka: książki Stephena Kinga

Najlepszy film/serial: nie oglądam seriali ale kiedyś oglądałem taki serial o boksie na TV Puls , niestety nie pamiętam tytułu.Była to historia meksykańskiej rodziny gdzie wszyscy byli bokserami.Lubiłem oglądać też Boundych.Filmów nie wymienię bo mam dużo ulubionych.

Ulubiony aktor/aktorka: też wszystkich nie wymienię ale niech będzie Sylvester Stallone

Gdzie się obecnie uczysz: Juz nigdzie

Co porabiasz w wolnym czasie?: oglądam wrestling ;P

Motto, którym kierujesz się w życiu: hmm w sumie nie mam żadnego motto ale niech będzie " Nie przejmuj się czymś na co nie masz wpływu"

Autorytet: nie mam, jestem jaki jestem

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: jakoś nigdy nie miałem takich marzeń aby się spotkać z jakąś gwiazdą.Chciałbym się spotkać i pogadać najbardziej z kumplami z internetu.

Komu byś dał chętnie po pysku?: gościowi przez którego gliniarze zabrali mi kompa :kill:

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Wkurza mnie dwulicowość a śmieszą mnie dobre komedie i nasi politycy

Najlepsze miejsce na wakacje: Biłgoraj oczywiście

Największy sukces: chyba to że z ucznia który miał same dwóje i tróje do II klasy Liceum zdałem maturę z matmy na 5 i nieźle sobie radzę na studiach matematycznych

Największa porażka: żałuję, że przestałem uprawiać swój sport to jest podnoszenie ciężarów

Co sądzisz o wrestlingu?: największa rozrywka dla mnie

Najlepsza federacja: nadal WWE

Najgorsza federacja: oglądam tylko WWE,TNA i przelotnie ROH więc się nie wypowiem

Najlepszy wrestler: Triple H, Rey Mysterio,Chris Benoit, Shawn Michaels, Kurt Angle, Kane, Randy Orton

Najgorszy wrestler: John Cena i jakoś nie lubię Samoa Joe

Najlepszy pojedynek: wymienię kilka Benoit vs Jericho RR01, HBK vs HHH Summerslam 2002, Elimination Chamber SS2002, Angle vs Benoit RR03, hhh vs hbk vs benoit wm20, hbk vs angle wm21 i nie chce mi się dalej wymieniać

Najgorszy pojedynek: BoogeyMan vs JBL

Najlepsza gala: WM22,WM21,WM20,WM18,Unforgiven 2001, Summerslam 2001, WM17, Over The Edge 1999, Greed, Syn, Slamboree 1999, Spring Stampede 1999, Uncensored 1999, Super Brawl 1999, Great American Bash 1998, Super Brawl 1998, Starrcade 1997, Final Resolution 2005, Hard Justice, Against All Odds 2006

Najgorsza gala: Royal Rumble 2006, Slamboree 2000, Spring Stampede 2000, Uncensored 2000, Super Brawl 2000, Victory Road

Najlepszy entrance theme: ostatni theme Christiana w WWE

Najlepsza diva: Mickie James, he ,he

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Wszystkich lubię

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: jak wyżej

Co sądzisz o "konkurencji"?: Konkurencja jest zawsze dobra

Co sądzisz o RazorMedii?: Najlepsze forum in Poland

Słowo na koniec: Wreszcie koniec.

Edytowane przez krzysztof

Nick: navroth

Prawdziwe imię i nazwisko: Karol Boguszewski

Data urodzenia: 08.11.86

Miejsce zamieszkania:Białystok

W temacie- na stałe w sieci od polowy 2003,

Posiadane zwierzęta- brak

Posiadana kobieta- brak

Konfiguracja komputera - nie ma czym sie chwalic:) celeron 333:) brak funduszy na kupno czegos lepszego, moze po wakacjach sie to zmieni.

Hobby- wrestling,sport -glownie pilka nozna, internet,

Typ Kobiety- ladna,madra,mila, wygadana,dobra dla dzieci;)

Ulubiona potrawa- fast food, fryki,hamburgery itd;)

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): cola,sprite,fanta, zubr zawisza czarny

Nałogi: brak, chociaz gdy nie mam neta to pierdolca dostaje.

Ulubiony kolor: biały, czarny, czerwony

Ulubiony gatunek muzyki: polski pop, hip hop, techno

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka:hmm Dj Tiesto, Benny Benassi&Dhany, Kaliber44, Paktofonika.

Najlepsza książka:coz wielu w swoim zyciu nie czytalem:) , glownie biografie sportowcow i znanych ludzi.

Najlepszy film/serial- Chłopaki nie placza, kiler, kilerow dwoch, glownie polskie komedie,

Ulubiony aktor/aktorka- Czarek Pazura, Joanna Brodzik, Sylwester Stallone, Michael Douglas,Patrick Swayze. Paweł Małaszynski- swoja droga moj sasiad:) rzadko bywa w domu ale czasem zdarzy sie go zobaczyc.

Gdzie się obecnie uczysz:skonczylem 5lo białystok i obecnie nie studiuje, uczylem sie pol roku na AWF Suprasl ale zrezygnowalem.

Co porabiasz w wolnym czasie? : internet, granie w cm. puby , dyskoteki, ogladnie wrestlingu, tv, pilka nozna

Motto, którym kierujesz się w życiu: kokodzambo i do przodu:P ,

Autorytet: Jan Paweł II

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: hmm Wojtek Kowalczyk

Komu byś dał chętnie po pysku?: 460 oslom z wiejskiej

Co cię śmieszy, a co wkurza?: politycy

Najlepsze miejsce na wakacje: polskie morze moze?:)

Największy sukces: zdana matura na niezlych ocenkach , zdanie prawka za pierwszym razem

Największa porażka:wybor studiow, ogolnie olalem studia bedac za granica , po powrocie poszedlem na jedyne normalne studia na ktore mogli mnie wziac pod koniec wrzesnia , coz wybor niezbyt trafny, w tym roku moze nie popelnie tego samego bledu,

Co sądzisz o wrestlingu?: coz spoko rozrywka, troche sportu , troche kabaretu,,

Najlepsza federacja- ogladam tylko wwe

Najgorsza federacja- jw.

Najlepszy wrestler:Angle,Benoit,RVD,Benjamin,

Najgorszy wrestler- oj z polowa rostetu wwe nadawalaby sie do odstrzalu

Najlepszy pojedynek- no kilka(nascie) ich bylo w wwe. tlc 1,2,3, Hiac z kotr 98, Mankind-the rock z rr99, Benoit-Jericho rr 2001,

Najgorszy pojedynek-Golberg - Lesnar WM20 , Cena-jbl wm21, sporo sporo bylo:)

Najlepsza gala: WM 10,14,17,18,19, Summerslam 2000,2001,RR 99,2001,2002, Invasion2001, i kilka innych, ECW ONS ,

Najgorsza gala- prawie wszystkie ppv spod znaku smackdown

Najlepszy entrance theme- kane'a pierwszy i ten co teraz, edge,

Najlepsza diva- wszsytkie w wwe sa calkiem calkiem, tylko zona bookera mnie wkurwia :)

Kogo najbardziej lubisz na RR-prawie wszystkich:)

Kogo najbardziej nie lubisz na RR- osob ktorym czasem cos odjebie - np swego czasu weeman :)

Co sądzisz o "konkurencji"?: nie ma konkurencji,

Co sądzisz o RazorMedii- jedyne polskie forum o wrestlingu?:)

Słowo na koniec:Pozdro 600:)

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

NICK- Sandman

Prawdziwe imię i nazwisko: Mateusz . M

Data urodzenia: 31.08.1990

Miejsce zamieszkania: Wołomin ( pod wawą )

W temacie: od 2002 ( w sieci od 2004 )

Posiadane zwierzęta: pies , królik, rybki

Posiadana kobieta: brak

Hobby: wrestling , bryki , filmy , krwawy sport

Typ kobiety: musi być niezła laska :mrgreen:

Ulubiona potrawa: fast food

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): red - bull , piwko

Nałogi: brak

Ulubiony kolor: srebrny , złoty , czarny , czerwony

Ulubiony gatunek muzyki: Muzyka imprezowa - techno , dance ale czasem słucham jeszcze metalu i rapu - slipknot, korn , 2pac , Snoop dogg

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Slipknot , Dr. DRE , 2pac

Najlepsza książka: Eragon

Najlepszy film/serial: filmów to mam bardzo dużo ulubionych , seriali to niewiem może alf .

Ulubiony aktor/aktorka: Mark Goldblatt , niemam

Gdzie się obecnie uczysz: Gimnazjum nr 3 w wołominie

Co porabiasz w wolnym czasie?: oglądam wrestling , gram na pc i dc , czytam komiksy , ćwicze , oglądam tv

Motto, którym kierujesz się w życiu: niemam żadnego motta ale dobra - czym większe tym lepsze :mrgreen:

Autorytet: brak

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Stone Cold , Tommy Dreamer , Sandman , sick nick mondo , Triple - H

Komu byś dał chętnie po pysku?: kilku osobom z Wołomina

Co cię śmieszy, a co wkurza?: śmieszą filmy , wkurza dwulicowość i obgadulstwo

Najlepsze miejsce na wakacje: Hawaje , USA

Największy sukces - napisanie bardzo dobrze ważnego testu

Największa porażka: brak

Co sądzisz o wrestlingu?: WHAT ?

Najlepsza federacja: ECW i może jeszcze CZW

Najgorsza federacja: niemam

Najlepszy wrestler: Triple H, Tommy Dreamer , Rey mysterio , Batista , Sabu , Sick Nick Mondo , RVD , Big Show , Stone Cold , Kane , Undertaker i wiele innch .

Najgorszy wrestler: John Cena , Randy Orton , ......

Najlepszy pojedynek: wiele ich bylo .

Najgorszy pojedynek: niemam

Najlepsza gala: ECW ONS , prawie wszstkie ECW , kilka CZW i WWE niestarczylo by miejsca na wymienienie wszystkich .

Najgorsza gala: niemam

Najlepszy entrance theme: enter the Sandman , Sick nick mondo Papa roch ....

Najlepsza diva: prawie wszystkie divy lubie .

Kogo najbardziej lubisz na RR?: wszystkich lubie tak samo

Kogo najbardziej nie lubisz na RR?: brak

Co sądzisz o "konkurencji"?: super sprawa :piwo:

Co sądzisz o RazorMedii?: jeszcze wieksza super sprawa :piwo: :piwo:

Słowo na koniec: Dobranoc

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• 1 rok później...

Odkopuje temacik i fajnie by bylo jakby nowi uzytkownicy tez cos napisali o sobie no i ci ktorzy nie pisali :P chociaz trzeba sie troche napisac.

Nick: Rocket (natchnely mnie do nazwy nicku chusteczki i baterie firmy Rocket :P )

Prawdziwe imię i nazwisko: Bartek R.

Data urodzenia: 25 luty 1991

Miejsce zamieszkania: zaaaadupie kolo Bolesławca (ok 100 km od Wrocławia)

W temacie: Pierwsze ogladane gale gdzies rok 1996-1997 (malo pamietam z tamtego czasu) a teraz od listopada 2006 w sieci od lutego 2007.

Posiadane zwierzęta: pies (kundel :P ) i 2 koty

Posiadana kobieta: a mam wybranke serca od 17 miechow- Jowitke

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie):

AMD Athlon 64 X2 3500+, Radeon X1300 512 MB, HDD Samsung 200 GB, 1 GB DDRAM 2 do tego jakis stary monitor 17 cali.

Hobby: wrestling , książka, film , science-fiction, zjawiska paranormalne, historia,

Typ kobiety: hmm na pewno nie gruba i nie chuda szkapa czyli cos pomiedzy. Wlosy dlugie najlepiej i proste albo loczki :P i żeby nie była wysoka 165-173 starczy.

Ulubiona potrawa: lasagne'a, pizza, i wszelakie fast-foody

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Alkohol to generalnie zadko pije ale nie pogardze Żubrem albo Lechem. Bezalkoholowy to sok bananowy, Oranzada rubinowa, Pepsi

Nałogi: od komputera i od mojej girl (:P )

Ulubiony kolor: zielony, zółty

Ulubiony gatunek muzyki: Najczesciej slucham Techno chociaz często także Hip hop i Pop

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Grupy: Ostatnio na Topie jest grupa operacyjna i na moim osobistym topie także się znajduje i lubie tez Pc Park Piosenkarze/piosenkarki?To oczywiście DJ AleX, Shaun Baker, Tiesto.

Najlepsza książka: Ksiazki zadko czytuje a jak już to sa to lektury (chociaz na nie często nie mam czasu) i jak się z jakas ksiazke biore to jest to Harry Potter :P

Najlepszy film/serial: Seriale to nasze rodzime produkcje polsatowskie typu Świat Według Kiepskich, Miodowe Lata, Fala zbrodni itd…A film jaki obejrzalem najlepszy to chyba Władca Pierscieni a ostatnio przypadl mi do gustu Jestem legenda.

Ulubiony aktor/aktorka: Aktor:Will Smith, Nicolas Cage Aktorka:Cameron Diaz, Liv Tyler

Gdzie się obecnie uczysz: Obecnie ucze się w technikum- Zespół Szkoł Elektronicznych profil Technik Informatyk

Co porabiasz w wolnym czasie?: Gram w gry, ogladam filmy, wrestling, czytam gazety i rozne artykuly na necie ale chyba najwiecej to spedzam czas ze znajomymi i z dziewczyna 

Motto, którym kierujesz się w życiu: Motto jak z mojego podpisu

Autorytet: Chyba Jan Paweł II…a drugi to pilkarz Realu Madryt Raul Gonzalez-który inny pilkarz po tym jak bramkarz obroni jego strzal nawet z „stowki” potrafi podejsc i pogratulowac swietnej obrony bramkarzowi zamiast klnac na wszystko?Wlasnie RAUL ! :D

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: nigdy się nad tym nie zastanawialem chyba nie ma takiej osoby

Komu byś dał chętnie po pysku?: Kaczynskim oraz Giertychowi

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Wkurza – z pewnoscia glupota nie których ludzi szczególnie takich którzy mowia a nie mysla nad tym co mowia. Śmieszy-jak ktoś ma bardzo wysokie zdanie o sobie.

Najlepsze miejsce na wakacje: Hiszpania

Największy sukces: chyba dostanie się do mojej klasy (na 32 miejsca ok. 60 kandydatow)

Największa porażka: Było pare pomniejszych o których już zapomnialem

Co sądzisz o wrestlingu?: Ciekawa rozrywka, ogladajac można się oderwac od dnia codziennego i zrelaksowac się.

Najlepsza federacja: ja ogladam tylko praktycznie WWE i TNA ale najlepsza federacja było WCW i ECW.

Najgorsza federacja: NJPW.

Najlepszy wrestler: Bret Hart, The Rock

Najgorszy wrestler: Boogeyman

Najlepszy pojedynek: Pojedynek miedzy Rey’em Misterio a Sheltonem Benjaminem mi się podobal bardzo (bodajze z2005 albo 2006 roku).

Najgorszy pojedynek: Na tej niechlubna pozycje wskaze pojedynek Boogeyman vs Booker T z Wrestlemanii 22. Kto wogule wymyslil taki szajs?

Najlepsza gala: -

Najgorsza gala: -

Najlepszy entrance theme: Shawn Michaels, Jeff'a Hardy'ego i pare innych

Najlepsza diva: Mickie James, Trish Stratus, Torrie Wilson

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Lubie wszystkich, a do niektórych czuje respekt (imponuje mi sposób wypowiadania się tych osob)ale kto to jest zachowam dla siebie :P

Co sądzisz o "konkurencji"?: Walic ich

Co sądzisz o RazorMedii?: Attitude jest daleko w przodzie przed innymi :D

Słowo na koniec: The end :P

Edytowane przez rocket

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Nick: damiandziki(od zawsze)

Prawdziwe imię i nazwisko: Damian Fikus

Data urodzenia: 2 Maj 1992

Miejsce zamieszkania: Lubliniec

W temacie: Nie pamiętam^^ Jako dziecko z bracikiem^^ coś koło 4 czy 5 lat miałem:D

Posiadane zwierzęta: Niestety brak...

Posiadana kobieta: Od niedawna singiel...

Konfiguracja komputera: Sprzęt bracika:P

Hobby: Fantastyka(Szczególnie Zapomniane Krainy) , MTG, Wrestling, Muza

Typ kobiety: Hmm ideały nie istnieją ale dla mnie musi być ciekawa. Zainteresowanie poezją i romantyką mile widziane;) No i miło by było gdyby słuchała rocka. Jeśli chodzi o wygląd ładna i szczupła nie musi być żadna piękność.

Ulubiona potrawa: Bigos^^

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Only Lech. Bez wzmocnienia to Energy Drinki Pepsi i Tonic

Nałogi: Muzykocholik:)

Ulubiony kolor: Niebieski i Czarny

Ulubiony gatunek muzyki: Rock(W szczególności Glam(Motley Crue) i Hard(Guns N Roses) póżniej Metal: Ironi, Hammerfall, Helloween itd dużo tego:D no i na końcu Hip Hopu nieco;)

Najlepsza książka: Nowy Dom R.A Salvatore

Najlepszy film/serial: The Crow. Mroczny film zmuszający do myślenia.

Ulubiony aktor/aktorka: Aktor: Brad Pit, Will Smith, Brian Lee

Gdzie się obecnie uczysz: Gimnazjum KSW w Lublińcu.

Co porabiasz w wolnym czasie?: Siedzie na komputerze lub TV, słucham muzy a najchętniej spotykam się ze znajomymi.

Motto, którym kierujesz się w życiu: Impossible Is Nothing...

Autorytet: Dziadek i Pradziadek naprawdę wspaniali ludzie których staram się naśladować w codziennym życiu. Pozatym P. Maldini mój idol od dzieciństwa i najlepszy obrońca wszechczasów. Wygrał prawie wszystko i jest kochany przez fanów Milanu do dziś. Forza Maldini!

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: P. Maldini i Slash

Komu byś dał chętnie po pysku?: Nie jestem osobą agresywną ale jeśli to sąsiadowi:D

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszy mnie pozerstwo i przesadzanie z alkocholem a wkurza nietolerancja niektórych ludzi jak i znęcanie się nad młodszymi i słabszymi.

Najlepsze miejsce na wakacje: Włochy

Największy sukces: Hmmm sukcesy w konkursach z J. Niemieckiego(wysokie miejsca w kraju)

Największa porażka: Hmmm nie wiem^^

Co sądzisz o wrestlingu?: Da się przy nim rozerwać chociaż to nie to co kiedyś:(

Najlepsza federacja: Jak dla mnie TNA narazie prezentuje najwyższy poziom;)

Najgorsza federacja: Chikara

Najlepszy wrestler: Bret Hart, Raven, Edge

Najgorszy wrestler: JBL

Najlepszy pojedynek: Bret Hart Vs Shawn Micheals 60 Minute Iron Man z Wrestlemanii i Ultimo Dragon vs Rey Mysterio z World War 3

Najgorszy pojedynek: -

Najlepsza gala: -

Najgorsza gala: -

Najlepszy entrance theme: HHH, Edge i Hogan

Najlepsza diva: Trish Stratus, Torrie Wilson, Sable

Kogo najbardziej lubisz na RR?: Wszystkich a najbardziej LK i Ganzesa

Co sądzisz o "konkurencji"?: Suckaz...

Co sądzisz o RazorMedii?: Najlepsze forum wrestlingowe w Polsce;)

Słowo na koniec: The Perfect Enigma Say's Good Byee

8363302634890420816486.jpg