Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poznajmy się :)

Czyli cała prawda o użytkownikach RazorMedii :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Nick: Vision (od tylu lat już)

imię i nazwisko: mama zabroniła mi rozmawiać z nieznajomymi :\

Data urodzenia: j/w

Miejsce zamieszkania: rezydencja na suwalszczyznie

W temacie: od '08 płynę

zwierzęta: koty, dwa (a właściwie trzy)

Posiadana kobieta: często musiałbym edytować post

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): nie mam komputera, piszę z kalkulatora.

Hobby: filmy, książki, kolekcjonowanie płyt, chociaż nie sądzę, żeby to było jakieś wyrafinowane hobby, podziwiam ludzi zbierających np. znaczki.

Typ kobiety: trudno wybrać jeden, konkretny typ.

Ulubiona potrawa: tradycyjny, polski schabowy <3

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): pepsi, frugo, woda.

Nałogi: brak

Ulubiony kolor: -

Ulubiony gatunek muzyki: Rap. Nieistotne, czy polski, czy zagraniczny, wystarczy, żeby był dobry.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Ehh, trudno wybrać, na pewno lubię Mac Millera (to co robi na koncertach, to miazga!), Dre, czy Tedego, Mesa, ale jakbym miał wybrać najlepszą grupę w historii, to chyba jednak z sentymentu The Beatles.

Najlepsza książka: Długo by wymieniać

Najlepszy film/serial: Serial: "Married with children", "kompania braci", jeśli chodzi o film, to wielbię prawie wszystkie z Alem Pacino, zwłaszcza "Scarface" i "zapach kobiety", ponadto "Pulp Fiction" i "szósty zmysł"

Ulubiony aktor/aktorka: Al Pacino.

Gdzie się obecnie uczysz: LO

Co porabiasz w wolnym czasie?: dziwki, chlanie, sprawozdanie

Motto, którym kierujesz się w życiu: -

Autorytet: Chyba jednak brak, ew. Al Bundy.

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: z Alem Pacino, chociaż piwo byłoby zbędne.

Komu byś dał chętnie po pysku?: Jest parę takich osób, ale spokojnie- przez Internet nie biję ;)

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Irytuje mnie wszechobecny pesymizm, stereotypowy 'polski charakter', hipokryzja. Śmieszy mnie wiele rzeczy.

Najlepsze miejsce na wakacje: cytując: 'nieważne gdzie, ważne z kim'.

Największy sukces: Długo by wymieniać.

Największa porażka: Porażka? A co to?

Co sądzisz o wrestlingu?: dobry serial nie jest zły.

Najlepsza federacja: Zdecydowanie Polish Wrestling Mława zjada wszystko!

Najgorsza federacja: za mało oglądam, żeby ocenić

Najlepszy wrestler: Najlepszy IMHO był Shawn Michaels, jeśli miałbym wymieniać ulubionych to zdecydowanie Chris Jericho, Alberto Del Rio, Edge, no i Punk (od '08, nie od maja '11).

Najgorszy wrestler: takich z pewnością nie brakuje, ale nie mnie oceniać, który jest najgorszy.

Najlepszy pojedynek: Śliwa vs Biały Samuraj

Najgorszy pojedynek: Chavo Guerrero vs Hornswoggle (chociaż widać było, że Chavo się starał)

Najlepsza gala: PWM Show

Najgorsza gala: -

Najlepszy entrance theme: Edge i jego "you think you know me" miażdżą wszystko :)

Najlepsza diva: Layla <3

Kogo najbardziej lubisz na forum?: nikogo nie lubię

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Menez

Co sądzisz o "konkurencji"?: to jest jakaś "konkurencja"?

Co sądzisz o forum?: jest ok, ale mogłoby być lepiej.

Edytowane przez Vision
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nick: aRo, XaRRo, Poker xd

Prawdziwe imię i nazwisko: Arkadiusz Podsada

Data urodzenia: 08.10.1993

Miejsce zamieszkania: Ruda Śląska

W temacie: 2009r. - teraz :P

Posiadane zwierzęta: brak

Posiadana kobieta: brak (może to się zmieni... trzymać kciuki xd)

Hobby: wrestling, manga/anime, komputery

Typ kobiety: Nie wiem co kto uważa za ładne, ale jeśli mi się podoba i da się z nią pogadać, to Ta :)

Ulubiona potrawa: Sam nie wiem... Ogólnie lubię ryby ;)

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Pepsi Twist, alkoholu nie pijam[te zdziwione miny większości... bajka xd]

Nałogi: Wydaje mi się, że brak ^^

Ulubiony kolor: Czarny/niebieski/żółty, ciężko wybrać :P

Ulubiony gatunek muzyki: ROCK, METAL. Z innych tylko nieliczne kawałki.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Metallica, Iron Maiden, Motorhead, RAMONES!

Najlepsza książka: Nie czytam za bardzo, wybrałbym mangę "Death Note" - jeśli ktoś nie jest przekonany do mangi, powinno się to zmienić po przeczytaniu. Jeśli ktoś myśli że manga to napieprzanie się po mordach, to się zawiedzie :)

Najlepszy film/serial: Absurdalne parodie typu "Naga Broń", "Hot Shots!", poza tym program rozrywkowy "Whose Line Is It Anyway?", ABSOLUTNE MISTRZOSTWO.

Ulubiony aktor/aktorka: Ś.P. Leslie Nielsen, poza tym Ryan Stiles - nie grał w wielu filmach, bardziej cenię go za występy improwizacyjne, polecam Whose Line :)

Gdzie się obecnie uczysz: Technikum Informatyczne gdzieś u mnie :P

Co porabiasz w wolnym czasie?: Lenię się...

Motto, którym kierujesz się w życiu: Jeśli zobaczę kiedyś jakiś genialny tekst, to on będzie moim mottem.

Autorytet: Nie wybiorę konkretnej osoby, ale cenię ludzi, którzy nie potrzebują pić alkoholu przy każdej wolnej okazji...

Komu byś dał chętnie po pysku?: Jest kilka takich osób, które są niby ważne, myślą, że są lepsze, a robią z siebie debili...

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszy - absurdalny humor, cięte riposty. Wkurza - każdy, kto stawia siebie ponad innych i obraża innych bez powodu.

Najlepsze miejsce na wakacje: Japonia?

Największy sukces: Kumplom nie udało się mnie namówić do chlania enty raz xD

Największa porażka: Za bardzo wszystko olewam, a potem tylko żałuję...

Co sądzisz o wrestlingu?: Dobra rozrywka, choć starsi powinni definitywnie ustąpić miejsca nowym twarzom.

Najlepszy wrestler: Jack Evans, Low Ki, AJ Styles, Evan Bourne, CM Punk, Amazing Red

Najgorszy wrestler: Great Khali, Hornswoggle

Najlepszy pojedynek: Nie oglądałem dużej ilości walk w porównaniu z ludźmi z forum, póki co najwyżej stawiam TLC2 z WM17 i AJ vs. Ki. vs. Lynn o X-Division Championship z początków TNA w 2002r.

Najlepszy entrance theme: Christian Cage z TNA, CM Punk (Living Colour - Cult of Personality), themy z WWE wykonywane przez zespół Downstait

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Mało kogo znam, musiałbym postawić na Ormera :P

Co sądzisz o forum?: Po prostu dobre ^^

Słowo na koniec: Jak komuś się nudzi i chce pogadać, to piszcie :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

A to ja też :)

Nick: Pawlos

Prawdziwe imię i nazwisko: Who Cares?

Data urodzenia: 7.06.1995

Miejsce zamieszkania: Jastrzębie

W temacie: 2008-2009

Posiadane zwierzęta: Pies :3

Posiadana kobieta: Narazie brak :twisted:

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): Who cares? Wiedźmin 2 chodzi bez zarzutów :)

Hobby: Gra na gitarze, chodzenie na koncerty, gry, spotkania ze znajomymi

Typ kobiety: Ładna, miła, raczej niska, mądra, rude włosy <3

Ulubiona potrawa: Dużo, lasagne :P

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Z alkoholowych rzadko piję, ale jak już to piwo Tatra, a bezalkoholowy to zwykła woda :).

Nałogi: Brak

Ulubiony kolor: Zielony

Ulubiony gatunek muzyki: Rock,Hardrock,metal,Hardcore Punk

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Rise Against, SOAD, Metallica

Najlepsza książka: Dużo ciekawych książek czytałem, ale nie mam tej ulubionej

Najlepszy film/serial: Raczej nie oglądam, z seriali na pewno South Park, z filmów to nie wiem. Star Wars?

Ulubiony aktor/aktorka: Nie jestem w nich obeznany, ale podobała mi się rola DiCaprio w Incepcji

Gdzie się obecnie uczysz: Gimnazjum

Co porabiasz w wolnym czasie?: Gram na gitarze, chodzę na koncerty, przeglądam internet, spotykam się ze znajomymi :)

Motto, którym kierujesz się w życiu: "Nie zmienimy wszystkiego, ale zmienimy coś co pozostawi ślad na ludziach"

Autorytet: Tim McIlrath- wokalista Rise Against

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Tim McIlrath, ale to raczej nie przy piwie, bo jest on SxE :)

Komu byś dał chętnie po pysku?: Parę osób jest, ale co ja będę w necie groził :D.

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszą mnie różne memy internetowe, często są tak głupie że aż zabawne. Wkurzają mnie czasem moi znajomi, no i inne popierdółki.

Najlepsze miejsce na wakacje: "Nie ważne gdzie, ważne z kim" ale chętnie bym USA zobaczył

Największy sukces: Trochę było :)

Największa porażka: Też trochę było :)

Co sądzisz o wrestlingu?: Świetna rozrywka, ludzie płacący grubą kasą dostają fajne show, mając pewnośc że gala potrwa te 3 godziny, a main event nie będzie trwał 30 sekund(vide MMA, które też lubie ;P)

Najlepsza federacja: WWE

Najgorsza federacja: Nie wiem, jeśli chodzi o scenariusze itp. to TNA. Świetni zawodnicy, pojebani bookerzy

Najlepszy wrestler: Bardzo lubię Shannone'a Moore. Za styl, za ringskill itp. Również CM Punka (lubiłem go w czasach 07-08. Ale teraz też go lubię, zaraz ktoś napiszę że jestem zbyt mainstreamowy lubiąc Punka :F)

Najgorszy wrestler: Wkurwia mnie Kofi Kingston

Najlepszy pojedynek: Hmm, dużo świetnych walk widziałem, np Rock vs Austin na WM17, lub Punk vs Cena na MitB. Dużo fajnych walk było, za dużo do wymieniania.

Najgorszy pojedynek: Też dużo do wymieniania :)

Najlepsza gala: Lubię RR i MitBy, najciekawsze gale i dobre okazje do wypromowania nowych osób.

Najgorsza gala: Over The Limit/Capitol Punishment, zwyczajne niszowe PVP na którym nic się nie dzieje.

Najlepszy entrance theme: Edge

Najlepsza diva: Urodą, Maria, a nie jakaś tam plastikowa Maryse :D. Skillem, Mickie James lub Trish Stratus.

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Wszyscy na forum są spoko i mili ludzie, to nie WF :).

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Nie angażuje się aż tak w życie forum więc nie wiem, olewam to co się dzieje w internecie, ale jak narazie nikt mi tu za skórę nie zalazł, więc każdego lubie :)

Co sądzisz o "konkurencji"?: To Attitude ma konkurencje? A tak poważniej, na WF jest wiele osób co przyszło na Atti, zostali zgnojeni na wejściu i tam siędzą i wieszają na nas psy. Ale who cares.

Co sądzisz o forum?: Świetne :).

Słowo na koniec: Maria>Maryse :)

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Nick: Lionsault

Prawdziwe imię i nazwisko: Wojciech S......

Miejsce zamieszkania: Kraków

W temacie: 2009r

Posiadane zwierzęta: brak

Posiadana kobieta: Tak

Hobby: wrestling, komputery, sport, filmy

Typ kobiety: Ta którą mam jest idealna

Ulubiona potrawa: Rosół

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Pepsi

Ulubiony kolor: Czarny

Ulubiony gatunek muzyki: rock,hard rock

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: AC/DC

Najlepsza książka: Lubie ksiąrzki Andrzeja Sapkowskiego

Najlepszy film/serial: Dr. House ,Simpsonowie

Ulubiony aktor/aktorka: Brak

Gdzie się obecnie uczysz: Technikum

Co porabiasz w wolnym czasie?: Oglądam filmy i seriale

Motto, którym kierujesz się w życiu: brak

Autorytet: Ojciec

Komu byś dał chętnie po pysku?: Nie daje ludziom po pyskach

Co cię śmieszy, a co wkurza?: wszystko

Najlepsze miejsce na wakacje: WrestleMania miejsce tuż przy ringu :D

Największy sukces: Nie wiem

Największa porażka: Za duzo by mówić :oops:

Co sądzisz o wrestlingu?: Dobra rozrywka

Najlepszy wrestler: The Rock, Y2J, HBK, Cena, The Undertaker

Najgorszy wrestler: Brak

Najlepszy pojedynek: Nie potrafię wybrać jednego :P

Najgorsza federacja: nie ogladam, nie oceniam.

Najlepszy entrance theme: Living Colour - Cult of Personality

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Jeszcze nie poznałem

Co sądzisz o forum?: Solidne :-)

Co sądzisz o "konkurencji"?: Wszedłem zwymiotowałem wyszedłem :-x

Słowo na koniec: Raczej się powstrzymam

• 2 tygodnie później...

Nick: save_us.y2j

Prawdziwe imię i nazwisko: Paulina O. Ale nikt od dawna nie zwrócił się do mnie pełnym imieniem, zawsze i wszędzie występuję jako Paula.

Data urodzenia: 27.02.1993.

Miejsce zamieszkania: Szczecin

W temacie: Oglądam rok, pałam miłością kilka miesięcy.

Posiadane zwierzęta: Brak, ale kota bym sobie z chęcią kiedyś przygarnęła.

Posiadany mężczyzna: Jestem wolnym strzelcem, nie wdaję się w związki, poza tym nie podoba mi się wyrażenie "posiadany/posiadana".

Konfiguracja komputera: Udaję, że to pytanie nie istnieje.

Hobby: Ludzie mi zarzucają, że nie ma takiej rzeczy, którą bym się nie interesowała. Są jednak w tym temacie Priorytety i priorytety, dlatego też nie mam problemów z określeniem moich głównych zainteresowań. A są nimi: piłka nożna (pięć lat wiernego kibicowania oraz uprawiania amatorsko tego pięknego sportu), literatura (kocham książki, oddycham nimi i nie wyobrażam sobie bez nich życia), historia i kultura turecka, walijska, szkocka oraz irlandzka, polityka i oczywiście wrestling.

Typ mężczyzny: Nie mam ulubionego typu jeśli chodzi o wygląd, natomiast wiem, czego od faceta oczekuję. Chwalić się nie będę, niech to pozostanie tajemnicą.

Ulubiona potrawa: Uwielbiam turecką kuchnię.

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Guinness, Murphy's - jak dla mnie najlepsze piwa na świecie, nie jestem w stanie wypić żadnego innego odkąd zasmakowałam tych dwóch cudów piwowarskich.

Nałogi: Nie wyjdę z domu bez uprzedniego wypicia mocnej sypanej kawy. No i niestety palę.

Ulubiony kolor: Zieleń.

Ulubiony gatunek muzyki: Choć nie zamykam się w jednym gatunku, uwielbiam ponad wszystko new wave.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Zespoły - Sad Lovers and Giants, The Chameleons, Joy Division, Pink Turns Blue. Muzycy - Glen Hansard, Bruce Springsteen.

Najlepsza książka: "Stambuł" Orhana Pamuka, "Myszy i ludzie" J. Steinbecka, "Ojciec Chrzestny" Mario Puzo, "Rozbite okno" J. Deavera, "Purpurowe rzeki" J. C. Grange, "Zbrodnia i kara" oraz "Idiota" Dostojewskiego, seria "Dexter" J. Lindsaya, "Wyspa tajemnic" D. Lehane, "Udław się" C. Palahniuka i wiele, wiele innych.

Najlepszy film/serial: Film - "Once", "One Week", "The Godfather", "American Beauty", "1408". Serial: "The Big Bang Theory".

Ulubiony aktor/aktorka: Gabriel Byrne, John Cusack.

Gdzie się obecnie uczysz: W Hogwarcie.

Co porabiasz w wolnym czasie?: Przede wszystkim czytam książki, oglądam wrestling, kopię piłkę i przesiaduję w pubie.

Motto, którym kierujesz się w życiu: "Be always drunken, with wine, poetry or virtue, but be drunken!" - skrócona przez Marka Ruffalo wersja mądrego cytatu Charlesa Baudelaire'a.

Autorytet: K. K. Baczyński, Orhan Pamuk.

Z kim znanym chciałabyś pogadać przy piwie?: Kilku by się znalazło.

Komu byś dał chętnie po pysku?: Lista jest długa jak kolejka po bilety na Wrestlemanię.

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Muszę się przyznać, że śmieszą mnie żarty o Żydach... Oczywiście nie mam do nich uprzedzeń, tak po prostu wyszło. A wkurza mnie mnóstwo rzeczy, naprawdę mnóstwo.

Najlepsze miejsce na wakacje: Stambuł, Dublin, Praga, polskie góry.

Największy sukces: Dopiero przede mną. Już niedługo.

Największa porażka: Nie przypominam sobie takowej jak do tej pory.

Co sądzisz o wrestlingu?: W zasadzie dopiero w temacie raczkuję, powolutku się zapoznaję z tym i owym, ale w tej chwili mogę powiedzieć, że dużo radości mi to daje. Przeżywam wszystko jak małe dziecko.

Najlepsza federacja: To akurat ocenię za kilka lat, kiedy cofnę się do wczesnych lat i porównam starą generację z nową.

Najgorsza federacja: Jak wyżej.

Najlepszy wrestler: Najlepszy: SCSA, Benoit, Guerrero, The Rock. Natomiast świetnie zapowiada się Sheamus, a poza tym bardzo doceniam Chrisa Jericho i może nawet pewnego dnia stwierdzę: "Kurczę, Jericho zasługuje na to, aby go wymieniać wśród największych".

Najgorszy wrestler: Obecnie jest ich mnóstwo. JTG, Primo, Slater, że nie wspomnę o Khalim...

Najlepszy pojedynek: Tu bym zmieniła na pytanie "ulubiony pojedynek", bo wiadomo, że każdy ma na ten temat inne zdanie. Do tej pory prawie nie oglądałam starszych walk, niż te z 2009 roku, więc wg. mnie najlepszą (ulubioną) walką od tego roku była ta Undertakera z Shawnem Michaelsem na WM 26.

Najgorszy pojedynek: Najgorszy był ostatnio, Air Boom vs Khali & Mahal. Tylko sobie żyły podciąć albo oczy łyżką wydłubać, jak się takie coś ogląda.

Najlepsza gala: Wrestlemania 26 z tych, które do tej pory obejrzałam. Później może się to zmienić.

Najgorsza gala: Ostatnie Summerslam.

Najlepszy entrance theme: Y2J ("Break the walls down"), Sheamus ("Written in my face"), HHH ("The game") i stary theme Christiana.

Najlepsza diva: Lita, Beth Phoenix.

Kogo najbardziej lubisz na forum?: -

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: -

Co sądzisz o "konkurencji"?: To jest jakaś konkurencja? Really?

Co sądzisz o forum?: Jedyne, na które wchodzę. To o czymś świadczy.

Słowo na koniec: Bazinga.

Nick: Wojtax

Prawdziwe imię i nazwisko: Wojtek K.

Data urodzenia: 18.3.1994

Miejsce zamieszkania: Biała Podlaska

W temacie: od 2007 roku (w sieci od 2008, mało się udzielałem)

Posiadane zwierzęta: kot ma już 5 lat

Posiadana kobieta: brak :(

Konfiguracja komputera za słaba żeby podawać.

Hobby: wrestling, piłka nożna, muzyka, film, gry

Typ kobiety: mądra, ładna, kolor włosów obojętny, trudno wybrać musi mieć to coś

Ulubiona potrawa: schabowy, kurczak, frytki, pierogi.

Ulubiony napój: coca-cola, sok pomarańczowy, woda cytrynowa, herbata

Nałogi: internet :lol:

Ulubiony kolor: zielony, niebieski i oczywiście biało-czerwony

Ulubiony gatunek muzyki: głownie rock/metal, trochę rapu.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Linkin Park, System of a Down, Metallica Queen, Slipknot, Muse, Green Day, Judas Priest, Motorhead itp.

Najlepsza książka: nie mam.

Najlepszy film/serial: Świat według kiepskich, Jaś Fasola, z filmów za dużo by wymieniać... wolę dokumentalne. Uwielbiam Top Gear

Ulubiony aktor/aktorka: Rowan Atkinson jest genialny! Aktorki ulubionej nie mam ale najładniejszą jest Megan Fox

Gdzie się obecnie uczysz: Liceum ogólnokształcące w moim rodzinnym mieście.

Co porabiasz w wolnym czasie?: Gram, oglądam wrestling.

Motto, którym kierujesz się w życiu: Mogło być gorzej!

Autorytet: Moja Mama oraz Jan Paweł II.

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Z Undertakerem, Vincem, oraz z Januszem Korwin-Mikke mam z nim podobne poglądy na temat funkcjonowania państwa.

Komu byś dał chętnie po pysku?: Bandzie Czworga :twisted:

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Głupota, kłamliwość itp.

Najlepsze miejsce na wakacje: Hiszpania, Los Angeles,.

Największy sukces: Nie wiem.

Największa porażka: Złamanie nogi gdyby nie to chodziłbym trochę dłużej, a o innych nie będę wspominać.

Co sądzisz o wrestlingu?: Fajna rozrywka, forma serialu.

Najlepsza federacja: TNA chociaż to co się teraz dzieje w TNA bez kometarza.

Najgorsza federacja: Chikara nie przemawia do mnie ta federacja.

Najlepszy wrestler: Undertaker, Kane, MCMG, Austin Aries, CM Punk(może przez modę na niego), Kurt Angle, Chris Jericho, Edge, Mr. Anderson, Triple H, Ric Flair, HBK, Samoa Joe oraz śp. Umaga(najlepszy za czasów marka).

Najgorszy wrestler: Khali, Karzełek, Rob Terry.

Najlepszy pojedynek: HBK vs Undertaker (HiaC WM 25, 26), Kurt vs Desmond Wolfe( FR 2009), Kurt vs Anderson i dużo, dużo więcej

Najgorszy pojedynek: Karzełek vs Chavo i jeszcze kilkaset.

Najlepsza gala: Nie mam pojęcia, dużo ich

Najgorsza gala: to samo co wyżej.

Najlepszy entrance theme: Triple H (wszystkie), Undertaker (Rolin, symfonia nie znam tytułu), Kane, NWO, Randy Orton (miał dwa świetne themy)

Najlepsza diva: Maryse, Angelina Love, Gail Kim,

Kogo najbardziej lubisz na forum? Nie wiem.

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Nie wiem.

Co sądzisz o "konkurencji"?: WF i Atti mają swoje wady i zalety.

Co sądzisz o forum?: Dyskusja na dużym poziomie, mam nadzieje że nie zaniżam poziomu. :grin:

Słowo na koniec: Pokój :)

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Nick: Pinio

Prawdziwe imię:

Data urodzenia: 21.02.1994

Miejsce zamieszkania: Poznań

W temacie: Początki 2001-2002 a tak na dobre zacząłem się interesować w 2009.

Posiadane zwierzęta: łącznie to 4 chomiki, pies, 3 papugi, aktualnie brak

Posiadana kobieta: brak

Konfiguracja komputera (głupie ale bardzo często powtarzające się pytanie): myślę, że mogę pominąć to pytanie bo się nie znam na tym wszystkim

Hobby: Wrestling, Piłka Nożna - Premiership, NBA, Booking

Typ kobiety: taka co mi się spodoba

Ulubiona potrawa: Frytki, schabowy, kurczak

Nałogi: Nie piję, nie palę, nie ćpam a moim uzależnieniem jest wrestling

Ulubiony kolor: czerwony/niebieski

Ulubiony gatunek muzyki: Rap a czasami też inne gatunki

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Osobno wymieniać to trochę dużo ale Game, Snoop Dogg, Ice Cube, Young Buck, Young Money Cash Money, Maybach Music Group, We The Best Music Group i te klimaty.

Najlepsza książka: mało książek czytam i ciężko wskazać jakąś najlepszą

Najlepszy film/serial: Dwóch i pół

Ulubiony aktor/aktorka: Denzel Washington, Will Smith, John Cena :D

Gdzie się obecnie uczysz: TI

Co porabiasz w wolnym czasie?: Oglądam wrestling, gram w piłkę, piszę gale, słucham muzyki

Motto, którym kierujesz się w życiu: Nie piję, nie palę, nie ćpam.

Autorytet: Zależy od dziedziny

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Przy Pepsi z CM Punk'iem

Komu byś dał chętnie po pysku?: Ciężko wskazać jedną osobę

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Wkurza mnie obgadywanie kogoś za plecami. Lepiej powiedzieć to co się ma do powiedzenia prosto w twarz. Śmieszą mnie dowcipy

Najlepsze miejsce na wakacje: Hiszpania/Portugalia/Miami

Największy sukces: na to przyjdzie czas

Największa porażka: na to nie ma czasu

Co sądzisz o wrestlingu?: Ponieważ oglądam tylko WWE a TNA interesują mnie tylko wyniki to nie mogę nic ogólnie powiedzieć. Jednak czasy attitude były najlepsze a teraz niestety jest coraz gorzej... EDIT: Teraz sytuacja jakby się poprawiła. Dzieje się bardzo dużo w okół Najlepszego Wrestlera Na Świecie od kilku miesięcy i oby tak dalej.

Najgorsza federacja: nie wiem...

Najlepszy wrestler: CM Punk the best wrestler in the world!

Najgorszy wrestler: Great Khali, Hornswoggle

Najlepszy pojedynek: Nie chce mi się daleko sięgać pamięcią. Shawn Michaels vs Undertaker na WrestleManii XXV EDIT:MONEY IN THE BANK 2011 CM PUNK vs JOHN CENA

Najgorszy pojedynek: Anything Goes 1 hour Iron Man Match John Cena vs Randy Orton. Może nie tyle, że najgorszy bo był ciekawy ale zakończenie mi się nie spodobało.

Najlepsza gala: WrestleMania XXV/Money in the Bank 2011

Najgorsza gala: Over the Limit 2010

Najlepszy entrance theme: CM Punk, Triple H, Undertaker, Randy Orton

Najlepsza diva: nie interesuję się szczegółowo

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Nie znam nikogo prywatnie więc nie mogę wskazać.

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Może i by się znalazła jakaś taka osoba ale co tam...

Co sądzisz o "konkurencji"?: http://www.youtube.com/watch?v=z2DeCbuQdvA

Co sądzisz o forum?: Najlepsze forum o wrestlingu.

Słowo na koniec: [you] czytaj i oceniaj moje diary! :twisted: :twisted:

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• 1 miesiąc temu...

Nick: spajk42

Prawdziwe imię i nazwisko: Michał Ch.

Data urodzenia: 04.02.1996

Miejsce zamieszkania: Kraków

W temacie: od początku 2009

Posiadane zwierzęta: pies

Posiadana kobieta: brak

Konfiguracja komputera: ??? - nie wiem

Hobby: wrestling :-), piłka nożna, koszykówka, piłka ręczna, filmy, książki

Typ kobiety: Chodzący ideał

Ulubiona potrawa: Pizza

Ulubiony kolor: Czerwony

Ulubiony gatunek muzyki: Rock, Metal, Hip-Hop

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: AC/DC, Metallica, Iron Maiden, David Guetta, Eminem

Najlepsza książka: "Poziom śmierci", "Jednym strzałem", "Nieprzyjaciel", "61 godzin" - Lee Child, "Stan zagrożenia", "Czas patriotów" - Tom Clancy, "Strażnicy Apokalipsy" - Robert Ludlum

Najlepszy film/serial: Film - "Skazani na Shawshank", "Podziemny krąg", "Zielona mila", "To nie jest kraj dla starych ludzi" Serial - "Jim wie lepiej"

Ulubiony aktor/aktorka: Aktor - Denzel Washington, Tommy Lee Jones Aktorka - Natalie Portman.

Gdzie się obecnie uczysz: w szkole

Co porabiasz w wolnym czasie? : oglądam wrestling, filmy czytam książki, gram w ręke i noge

Motto, którym kierujesz się w życiu: brak

Autorytet: brak

Z kim znanym chciałabyś pogadać przy piwie?: Tommy Lee Jones, Mike Tyson

Komu byś dał chętnie po pysku?: Bruno Mars

Co cię śmieszy, a co wkurza?: śmieszny - żarty o murzynach, Cezary Pazura wkurza - bezsensowne żarty, nauczyciele bez (jakiegokolwiek) poczucia humoru

Najlepsze miejsce na wakacje: USA, Katar, Australia

Największy sukces: Kadra małopolski w piłce ręcznej, kadra polski w Tactical Ops

Największa porażka: 50:9 - przegraliśmy tyle z Warszawianką rocznik '94

Co sądzisz o wrestlingu? : podoba mi się

Najgorsza federacja: brak

Najlepszy wrestler: Wade Barrett

Najgorszy wrestler: Hornswoggle

Najlepszy pojedynek: Undertaker vs Michaels (WM 25)

Najgorszy pojedynek: Hornswoggle vs orzeł Swaggera (SmackDown!)

Najlepsza gala: Royal Rumble 2011

Najgorsza gala: Fatal 4-Way

Najlepszy entrance theme: CM Punk (Cult of Personality)

Najlepsza diva: Beth Phoenix

Kogo najbardziej lubisz na forum?: brak

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: brak

Co sądzisz o "konkurencji"? : nic

Słowo na koniec: Niech moc będzie z wami

I'll be your end of days

13763742594de11b25bc24b.jpg

Nick: pawesz

Prawdziwe imię i nazwisko: dane poufne:D

Data urodzenia: 01.02.1991

Miejsce zamieszkania: Opolskie

W temacie: zaraził mnie wujek od Wrestlemani 19

Posiadane zwierzęta: pies

Posiadana kobieta: babcia, mama, ciocia, kuzynki no i ta jedyna:)

Konfiguracja komputera: a kogoś to interesuje?

Hobby: no to oczywiście wrestling, piłka nożna i horrory

Typ kobiety: WIERNA

Ulubiona potrawa: pierogi ruskie

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Frugo

Nałogi: internet?

Ulubiony kolor: czerwony/czarny/biały

Ulubiony gatunek muzyki: rock i jego wszystkie podgatunki

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Rise Against i Skillet

Najlepsza książka: "100 technik samogwałtu" żart xD --nie mam

Najlepszy film/serial: Dr. House

Ulubiony aktor/aktorka: The Rock!

Gdzie się obecnie uczysz: studia zaoczne

Co porabiasz w wolnym czasie? : mam go za mało żeby go planować

Motto, którym kierujesz się w życiu: co masz zrobić dziś zrzuć na kogoś innego:D

Autorytet: ---

Z kim znanym chciałabyś pogadać przy piwie?: Vince McMahon

Komu byś dał chętnie po pysku?: Jak wyżej:D

Co cię śmieszy, a co wkurza?: śmieszny -dobry żart wkurza -marudzeeenie

Najlepsze miejsce na wakacje: Mediolan

Największy sukces: dopiero będzie: kiedy będę na żywo oglądał wrestlemanie

Największa porażka: Koniec kariery Edga:(

Co sądzisz o wrestlingu? : nie wiem, ale niekiedy cholernie mi się podoba

Najlepsza federacja: WWE,CZW

Najgorsza federacja: nie ma

Najlepszy wrestler: Chris Jericho

Najgorszy wrestler: Hornswoggle i Khalii

Najlepszy pojedynek: Chris Jericho vs. Shawn Michaels - Ladder match oraz John Cena V.S Umaga- Last Man Standing

Najgorszy pojedynek: jeff hardy vs sting victory road 2011

Najlepsza gala: Każde Royal Rumble

Najgorsza gala: Capitol Punishmant

Najlepszy entrance theme: Edge

Najlepsza diva: Beth Phoenix

Kogo najbardziej lubisz na forum?: --

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: ---

Co sądzisz o "konkurencji"? : ---

Słowo na koniec: Save_Us.Y2J from Orton and Cena

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Nick:lukas_k

Prawdziwe imię i nazwisko: Łukasz K. Nie podaję pełnego, bo po co ;)

Data urodzenia: 17.07.1996.

Miejsce zamieszkania: Okolice Radomia

W temacie: Regularnie wrestling oglądam już okrągły rok ;) Od lipca oglądam też TNA.

Posiadane zwierzęta: Mam 4 ratlerki i 2 normalne psy ;)

Posiadana kobieta: Jeszcze nie mam ;)

Konfiguracja komputera: Laptop ASUS N61VG, Inter Core 2 Duo 1,8 GHZ, 4 GB RAM, Nvidia Geforce GT220M 1GB, Windows 7.

Hobby: Sport (piłka nożna w szczególności), gry komputerowe, komputery, internet, telewizja, telewizja satelitarna, dziennikarstwo, muzyka, filmy, wrestling.

Typ kobiety: Nie mam, byleby była ładna i miła ;)

Ulubiona potrawa: Polski schabowy, kapuśniak, flaki, barszcz biały, spaghetti, lazania (nie wiem jak się to dokładnie pisze ;) ) no i hamburgery, zapiekanki ;)

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Pepsi, Coca-Cola

Nałogi: Uzależnienie od komputera ;)

Ulubiony kolor: Niebieski.

Ulubiony gatunek muzyki: Nie mam, słucham tego, co mi się spodoba.

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Nie mam.

Najlepsza książka: Nienawidzę czytać książek, więc nie mam.

Najlepszy film/serial: Jest wiele fajnych filmów, których nie chce mi się wymieniać, a z seriali to South Park, Simpsonowie, Family Guy, Świat Według Kiepskich.

Ulubiony aktor/aktorka:Nie mam.

Gdzie się obecnie uczysz:W III kl. Publicznego Gimnazjum.

Co porabiasz w wolnym czasie?:Siedzę na kompie, oglądam telewizję, gram na kompie, gram w piłkę albo coś robię, co mi do głowy wpadnie.

Motto, którym kierujesz się w życiu:Nie mam

Autorytet:Jan Paweł II, Lech Wałęsa.

Z kim znanym chciałabyś pogadać przy piwie?:Krzysztof Gonciarz, Marcin Łukański, Borys Szyc, Natasza Urbańska, Katarzyna Zielińska, Kuba Wojewódzki, Tomasz Smokowski, Andrzej Twarowski i jeszcze kilku by się znalazło.

Komu byś dał chętnie po pysku?:Kilku "cwaniakom" z mojej klasy.

Co cię śmieszy, a co wkurza?:Śmieszą mnie różne śmieszne sytuacje w szkole i w życiu codziennym, a co wkurza? Oj, wiele rzeczy.

Najlepsze miejsce na wakacje:Gdzie bym chciał pojechać? Madryt, Londyn, Rzym, Stambuł i pewnie jeszcze gdzieś.

Największy sukces:Moje teksty pojawiały się na wielu znanych stronach internetowych.

Największa porażka:Nie miałem do tej pory.

Co sądzisz o wrestlingu?:Fajna rozrywka, wiele razy czekałem z niecierpliwością na to co się wydarzy na gali. Na początku myślałem, że to wszystko na prawdę, ale później dopiero mnie oświeciło ;) Szkoda tylko, że jest tak mało krwi i bluzgów (w WWE, bo w TNA czasami się zdarza) i niestety, ale wszystko jest ustawione.

Najlepsza federacja:I tu mam właśnie największy problem. Niby TNA mi się najbardziej podoba, bo i storyline`y niezłe i walki też są fajne, pojawia się krew, bluzgi, są odważniejsze rzeczy etc. WWE jednak ma według mnie większe i lepsze gwiazdy, a ich gale po prostu ogląda się lepiej, więc uznaje te dwie za najlepsze. O innych się nie wypowiadam, bo nie oglądam.

Najgorsza federacja:Nie mam.

Najlepszy wrestler:Może napiszę kogo lubię i komu zawsze kibicuję: Undertaker, John Cena, John Morrison, CM Punk, Kofi Kingston, Evan Bourne, The Miz (głównie za sprawą zarąbistego theme`a), Wade Barrett, Justin Gabriel, Randy Orton, Rey Mysterio, Sin Cara, Daniel Bryan i Big Show. A z TNA to Kurt Angle, Beer Money, AJ Styles, Sting i chyba tyle.

Najgorszy wrestler:OMG... Khali, Mahal, Slater, Primo.

Najlepszy pojedynek:Jak dla mnie to pojedynek na tegorocznym Money in the Bank, czyli walka CM Punk vs. John Cena.

Najgorszy pojedynek:Wszystkie z Khalim.

Najlepsza gala:Tegoroczne Money in the Bank.

Najgorsza gala:Summerslam mnie zawiodło.

Najlepszy entrance theme:Christian, CM Punk, The Miz, dawny Nexus.

Najlepsza diva:Z WWE to Beth Phoenix i Natalya, zwolniona Maryse. Z TNA nie jestem jeszcze zorientowany w kwestii kobiet, więc nie odpowiem.

Kogo najbardziej lubisz na forum?:Za krótko jestem, żeby to wiedzieć.

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?:Jak wyżej.

Co sądzisz o "konkurencji"?:O kogo chodzi, bo nie wiem?

Co sądzisz o forum?:Mam nadzieję, że przygoda na nim się dla mnie dopiero zaczyna.

Słowo na koniec:Adios, amigos ;)

• 2 tygodnie później...

Nick: salsido

Prawdziwe imię i nazwisko: Piotr B.

Data urodzenia: 17 marca 1994 r.

Miejsce zamieszkania: Ostrów Wielkopolski

W temacie: Z wrestlingiem pierwszy kontakt miałem w wakacje 2010 r. i od tego momentu oglądam regularnie

Posiadane zwierzęta: Brak

Posiadana kobieta: Jeszcze nie mam

Konfiguracja komputera: Inter Core 2 Duo E6400 @ 2.13 GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB

Hobby: Piłka nożna, muzyka, wrestling

Typ kobiety: Inteligentna brunetka

Ulubiona potrawa: Spaghetti, wszelkiego rodzaju ryby, pizza, lasagne

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Heineken/Pepsi

Nałogi: WRESTLING

Ulubiony kolor: Zielony

Ulubiony gatunek muzyki: RAP

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: O.S.T.R.

Najlepsza książka: W sieci kłamstw, wszystkie Toma Clancy'eya

Najlepszy film/serial: Skazani na Showshank/HIMYM, Dexter

Ulubiony aktor/aktorka: Jason Statham

Gdzie się obecnie uczysz: 1LO w Ostrowie Wielkopolskim

Co porabiasz w wolnym czasie?: Gram w nogę

Motto, którym kierujesz się w życiu: Brak

Autorytet: Jan Paweł II, Lech Wałęsa

Z kim znanym chciałabyś pogadać przy piwie?: Kuba Wojewódzki

Komu byś dał chętnie po pysku?: Konflikty rozwiązuję w pokojowy sposób ;)

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Śmieszą mnie suche żarty, a wkurza wiele rzeczy.

Najlepsze miejsce na wakacje: Chorwacja

Największy sukces: Brak

Największa porażka: Brak

Co sądzisz o wrestlingu?: Fajna rozrywka, ciekawe storyline'y, nie podoba mi się w jaką stronę zmierza WWE

Najlepsza federacja: ROH

Najgorsza federacja: Każda ma w sobie coś wyjątkowego

Najlepszy wrestler: CM Punk, John Morrison, Jack Evans, Low-Ki

Najgorszy wrestler: Khali

Najlepszy pojedynek: 60 Minutes Iron Man Match HBK vs HART, 4-way na Destination X 2011

Najgorszy pojedynek: Divy

Najlepsza gala: Tegoroczne Money in the Bank.

Najgorsza gala: Capitol Punishment 2011

Najlepszy entrance theme: The Miz, CM Punk

Najlepsza diva: Natayla

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Dopiero co się zarejestrowałem

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Jak wyżej

Co sądzisz o "konkurencji"?: ?

Co sądzisz o forum?: Podobają mi się żywe dyskusje, ogólnotematyczność

Słowo na koniec: AND THAT'S THE BOTTOM LINE...

• 3 tygodnie później...

Nick:RealAmerican

Prawdziwe imię i nazwisko:Karol...

Data urodzenia: 25.05.96

Miejsce zamieszkania: Solec Kujawski

W temacie: od 2007-2008

Posiadane zwierzęta: pies, kot

Posiadana kobieta: na dzień dzisiejszy-brak

Konfiguracja komputera: kiedy indziej...

Hobby: wrestling, piłka nożna, koszykówka

Typ kobiety: szczupła, inteligentna, zabawna i ładna

Ulubiona potrawa:spaghetti, kluchy :P

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Mountain Dew Adrenaline

Nałogi: komputer

Ulubiony kolor: czarny

Ulubiony gatunek muzyki: punk rock, classic rock, metal, death metal, heavy metal, hard rock

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Queen, Gn'R, Seether, FAlling in Reverse, Zebrahead

Najlepsza książka: "Kolekcjoner Śmierci"

Najlepszy film/serial: film: "Zielona Mila"

Ulubiony aktor/aktorka: brak

Gdzie się obecnie uczysz: gimnazjum Solec

Co porabiasz w wolnym czasie?: oglądam TV, surfuję po necie

Motto, którym kierujesz się w życiu: "Żyje się raz i trzeba to wykorzystać."

Autorytet: rodzice, wszyscy Ci, którzy starają się aby nam żyło się lepiej

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: ojoj... dużo tego :P

Komu byś dał chętnie po pysku?: jak powyżej

Co cię śmieszy, a co wkurza?: wkurza-głupota ludzka zaś śmieszy... głupota ludzka...

Najlepsze miejsce na wakacje: Czechy, Bułgaria

Największy sukces: brak (?)

Największa porażka: nie wiem

Co sądzisz o wrestlingu?: bardzo dobra, relaksująca pod większością względów rozrywka

Najlepsza federacja: SMASH, DG i stare, dobre ECW

Najgorsza federacja: chyba WWE...

Najlepszy wrestler: PAC, Ruckus, Eddie Guerrero, Kid Kash, Scotty 2 Hotty, Bobby Lashley

Najgorszy wrestler: John Cena pod względem umiejętności ringowych...

Najlepszy pojedynek: HBK vs. Taker WM XVII, Ricochet vs. PAC DG Infinity

Najgorszy pojedynek: pojedynek, w którym Hornswoggle zdobywa Cruiserweight Championship

Najlepsza gala: chyba WM XVII...

Najgorsza gala:Hardcore Justice 2011, Over the Limit 2011

Najlepszy entrance theme:Shawn Michaels

Najlepsza diva: Natalya, Awesome Kong, Chyna, Lita

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Blaze'a9 i Wopia ;)

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: spamerów...

Co sądzisz o "konkurencji"?: ktokolwiek to jest :) Attitude lepsze!

Co sądzisz o forum?: forum stoi na naprawdę wysokim poziomie z czego powinni być wszyscy użytkownicy forum dumni... ja jestem ;)

Słowo na koniec: Goodbye Apettite!

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Nick: LastRider

Prawdziwe imię i nazwisko: Kuba K.

Data urodzenia: 02.08.1997

Miejsce zamieszkania: Gdańsk

W temacie: W 2008 czasami oglądałem, wtedy tak mniej więcej się to zaczęło

Posiadane zwierzęta: Brak

Posiadana kobieta: Tak, Paulina :)

Konfiguracja komputera: Karta ATI Radeon HD 4600 Series, 2 gb ram, procesor Intel Genuine 1.60 ghz dwu rdzeniowy (reszty nie chce mi się przypominać :P)

Hobby: Wrestling, dobre filmy gangsterskie/mafijne (nie takie typowe non-stop naparzanki, tylko filmy z fabułą, np Scarface:The World Is Yours, lub The Godfather.

Typ kobiety: Oczywiście ładna, rozrywkowa, mądra, nie przeklinająca co drugie słowo, mądra.Plastikowi mówie stanowcze nie.

Ulubiona potrawa: Spaghetti

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): Alkoholu tak często nie pije, ale jak już jest jakiś wyjątek, to zwykłe piwo, najczęściej Lech.Z bezalkoholowych to Frugo dominuje :D

Nałogi: Brak

Ulubiony kolor: Pomarańczowy

Ulubiony gatunek muzyki: Najbardziej lubię Rock/Rap/RnB

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Z grup, to najbardziej cenię sobie Motorhead, słuchałem ich jeszcze przed rozpoczęciem oglądania WWE (żeby nie było, że fan jednej piosenki The Game), moje ulubione kawałki tego zespołu to: Rock n Roll, Ace of Spades, Line in The Sand, Aint No Nice Guy.Z piosenkarzy to Tupac Shakur.To właściwie raper (moim zdaniem to różnica).Jego tracki często niosą głębokie przesłanie, niestety Pac zginął w 96 roku.Moje ulubione tracki tego wykonawcy to: Ghetto Gospel, Hit Em Up, California Love, Dear Mama, Life Goes On.

Najlepsza książka: Nie czytam dużo książek, ale mam "zaszczyt" zaliczać się do "pokolenia Pottera".Seria książek bardzo mnie wciągnęła, czytałem z zapałem wszystkie części i nawet teraz, gdyby mi się nudziło, mógłbym wrócić do Harry'ego :)

Najlepszy film/serial: Z seriali to kiedyś Miami Vice oglądałem na necie.Teraz już nic nie oglądam, jeśli o nie chodzi.Z filmów, moim ulubieńcem jest Scarface The World is Yours.Film ma świetną obsadę i fabułę, choć dużo osób pewnie zna ten film, nie będe wyjawiał historii.Polecam obejrzeć :)

Ulubiony aktor/aktorka: Al Pacino (za Tonny'ego Montana'ę i Michael'a Corleone) Vin Diesel (za Dominica Toretto)

Gdzie się obecnie uczysz: Narazie chodzę do 2 klasy gimnazjum.Po gimnazjum planuję iść do szkoły samochodowej.

Co porabiasz w wolnym czasie?: Spotkania z dziewczyną, wypady z kumplami, oglądanie filmów, wrestlingu, oraz słucham muzyki.

Motto, którym kierujesz się w życiu: Nikt nie będzie mówił mi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.

Autorytet: Hmm, wzoruję się na Tupacu.Chodzi tutaj o dobroć duszy i pobożność.

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Z Hardcorowym Koksem :P

Komu byś dał chętnie po pysku?: Łapa by mi odpadła, ale wszystkim politykom (z wyjątkiem kobiet)

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Denerwuje mnie głupota ludzka, jednocześnie śmieszy mnie ona (zależy pod jakim względem)

Najlepsze miejsce na wakacje: Londyn, Japonia

Największy sukces: Dotychczasowy to zdobycie 5 z chemii na półrocze 8-)

Największa porażka: Zawalenie półrocza, zdobycie 4 jedynek (już poprawione :D)

Co sądzisz o wrestlingu?: Nie rozpisując się, oglądam wrestling od całkiem niedawna, jednak zacząłęm kiedyś oglądać stare odcinki i powiem, że było lepiej, ale dziś nadal jest to świetna rozrywka.

Najlepsza federacja: ECW (nie spod szyldu WWE, to stare)

Najgorsza federacja: Szczerze, to nie oglądam aż tak dużo federacji, żeby wybrać najgorszą, narazie wszystkie mi się podobają :)

Najlepszy wrestler: Undertaker, Rob Van Dam, Stone Cold

Najgorszy wrestler: Nie będe oryginalny wspominając o Cenie, który może dużo więcej.Jest osobą, którą blokuje gimmick, ale mistrzem ringowym nie jest.JBL, za całokształt.

Najlepszy pojedynek: RVD, Sabu vs Hayabusa, Shinazaki (ECW Heatwave chyba), oraz The Rock vs Hulk Hogan (WrestleMania x8)

Najgorszy pojedynek: Rey Mysterio vs JBL ( WM 25) Idiotyzm sam w sobie

Najlepsza gala: ECW Heatwave z 1998, WrestleMania 15

Najgorsza gala: Over The Limit 2011

Najlepszy entrance theme: Edge-Metalingus, Undertaker-You Gonna Pay, RVD-One of a Kind

Najlepsza diva: Lita, Trish Stratus, Torrie Wilson

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Nie mam jakiś specjalnych wyjątków, wszystkich lubię i szanuję po równo : ]

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: Jest jedna osoba, ale nie z tego forum, tutaj nikt mi się nie naraził, ani nie widziałem żadnego nieciekawego zachowania

Co sądzisz o "konkurencji"?: Do czasu, kiedy było tam forum na stronie, było znośnie, jednak Attitude ma przewagę, można porozmawiać na temat każdej federacji, nie tylko WWE.

Co sądzisz o forum?: Bardzo dobre forum, jedyne o tematyce wrestlingu na jakie wchodzę.

Słowo na koniec: Addio!

Nick:TheMarcin200

Prawdziwe imię i nazwisko:Marcin dalej nie powiem :P

Data urodzenia: 11.08.96

Miejsce zamieszkania: Częstochowa

W temacie: 2008

Posiadane zwierzęta: Pies

Posiadana kobieta: Na tą chwilę brak

Konfiguracja komputera: Nie chce mi się pisać

Hobby: Wrestling of Course!, piłka nożna, filmy, lubię słuchać muzyki.

Typ kobiety: ładna i inteligenta

Ulubiona potrawa: Salceson w czekoladzie

Nałogi: Internet

Ulubiony kolor: czerwony, Biały, czarny i złoty

Ulubiony gatunek muzyki: Classic Rock, Modern Rock, Hip-Hop

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: 2pac, Paktofonika, AC/DC, Eazy-E, Eminem, O.S.T.R, lubię też czasami posłuchać czegoś z wrestlingu np piosenek z PPV

Najlepsza książka: Krzyżacy, Potop

Najlepszy film/serial: Kiler, Chłopaki nie płaczą, Trudne Sprawy :D

Ulubiony aktor/aktorka: brak

Gdzie się obecnie uczysz: Gimnazjum

Co porabiasz w wolnym czasie?: Gram w nogę, gram na kompie, oglądam tv.

Motto, którym kierujesz się w życiu: "Never Give Up"

Autorytet: Rodzice, Jan Paweł II

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: Za dużo

Komu byś dał chętnie po pysku?: To samo co na górze

Co cię śmieszy, a co wkurza?: Ludzka głupota i cwaniaki

Najlepsze miejsce na wakacje: Hiszpania

Największy sukces: Dużo było

Największa porażka: Również dużo było

Co sądzisz o wrestlingu?: Uwielbiam to

Najlepsza federacja: WCW, WWE/WWF, ECW, TNA

Najgorsza federacja: Nie mam takiej

Najlepszy wrestler: Rock, Punk, J.Hardy, Y2J, Styles, HBK, HHH, SCSA

Najgorszy wrestler: Jasiu Ślina, Khali, Hornswoggle.

Najlepszy pojedynek: HBK vs Taker obie z WM 25 i 26, Punk vs Cena z MITB 2011, Rock vs SCSA WM 17

Najgorszy pojedynek: Dużo było

Najlepsza gala: WM 17

Najgorsza gala: Capitol Punishment 2011

Najlepszy entrance theme: HBK, Jeff Hardy Another Me

Najlepsza diva: McCool, Maryse

Kogo najbardziej lubisz na forum?: Nie wiem

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: spamerów

Co sądzisz o "konkurencji"?: To my mamy konkurencję :shock:

Co sądzisz o forum?: Supcio

Słowo na koniec: Czy już wam mówiłem że lubię Salceson w czekoladzie?

9895452751c9c9c847774.jpg

Nick: SCStunner

Prawdziwe imię i nazwisko: Adam W.....

Data urodzenia: 30.12. 1996

Miejsce zamieszkania: mała miejscowość w Wielkopolsce :)

W temacie: Od 2009, ale systematycznie nadrabiam, ulubione to starsze gale WWF :)

Posiadane zwierzęta: labrador

Posiadana kobieta: okrutnie osobiste pytanie, ale mam :)

Konfiguracja komputera: 4 gb ram, a reszty nie pamiętam :D

Hobby: wrestling, sport, sztuki walki, trochę gotowanie,w umiarkowanym stopniu imprezy :)

Typ kobiety: szczupła, preferuję czarnowłose niewiasty :), na pewno nie plastikowa idiotka, miła, przy której będę dobrze się czuł :)

Ulubiona potrawa: schaby, ale to już bardziej podchodzi pod hobby :D, sałatka z piersi kurczaka (prawdziwa, nie taka z McDonald`a), generalnie zdrowa żywność

Ulubiony napój (alkoholowy/bezalkoholowy): napoje izotoniczne, których pijam mnóstwo z racji treningów, z alkoholowych ... rzaaadko piwo lub coś mocniejszego, tylko na imprezach

Nałogi: wrestling, sport, innych chyba nie mam :)

Ulubiony kolor: jaskrawe kolory, CZARNY jak piekło, CZERWONY jak ogień ...

Ulubiony gatunek muzyki: rap, ale nie Peja i Tede, coś odrobinę chociaż głębszego

Najlepsza grupa, piosenkarz/piosenkarka: Sobota (pozdro Raven :D), Kaliber 44, PDG

Najlepsza książka: wszystkie z serii o Tomku Wilmowskim, Harry Potter, uuu, długo by wymieniać

Najlepszy film/serial: Po prostu walcz 1&2 (troche krzywe spojrzenie na MMA, ale i tak fajne :), The Wrestler, Ojciec Chrzestny, Naga broń, polskie komedie, typu Kiler 1&2, E=mc2, i oczywiście kultowe Chłopaki nie płaczą :D

Ulubiony aktor/aktorka: Cezary Pazura, Macieej Stuhr, Leslie Nielsen (R.I.P.)

Gdzie się obecnie uczysz: gimnazjum, 3 klasa

Co porabiasz w wolnym czasie?: treningi, imprezy, nauka, wrestling

Motto, którym kierujesz się w życiu: 'To możliwość spełnienia marzęń czyni życie interesującym'

Autorytet: Rodzice i Jan Paweł II

Z kim znanym chciałbyś pogadać przy piwie?: z SCSA :D

Komu byś dał chętnie po pysku?: generalnie mój wielki plan się powiódl, i teraz już chyba nikomu :)

Co cię śmieszy, a co wkurza?: wkurza - geje, lesbijki, tak zwani transseksualiści (jestem na maxa nietolerancyjny), zniosę ich, tylko nie jak się domagają swoich praw ... śmieszą zaś spontany, fajne sytuacje z życia wzięte

Najlepsze miejsce na wakacje: USA, bardzo chcialbym tam kiedyś wyjechać

Największy sukces: nazwę to moim osobistym zmartwychwstaniem :)

Największa porażka: prywatna

Co sądzisz o wrestlingu?: świetna rozrywka, popis zawodników, zwłaszcza indy i lucha (puro nie oglądam),ale MS też jest ok, lubie też czasem obejrzeć coś z ultraviolentu

Najlepsza federacja: ROH, DGUSA, WWE, dawne ECW, AAA, CZW

Najgorsza federacja: TNA za czasow Hogana niszczącego konsekwętnie federację

Najlepszy wrestler: Stone Cold Steve Austin, Hitman, HBK, Sting, Ric Flair za starych czasów, Brock Lesnar, Davey Richards, El Generico, Mankind, Undertaker, Kane z WWF (oby ten powrót wypalił), Raven, Edge, Mistico z Lucha (nie ten z Dablju), PAC, Christopher Daniels, Ultimo Dragon, Cody Rhodes, CM Punk, John Morrison, Wade Barrett, długo by wymieniać

Najgorszy wrestler: każdego szanuję :)

Najlepszy pojedynek: Triple Threat Tag Team TLC z WM 17, SCSA vs Rock, wszystkie pojedynki. Ogólnie kieruje się tutaj bardziej show niż poziomem walk :)

Najgorszy pojedynek: nie moge skojarzyć aż tak slabego

Najlepsza gala: Pro Wrestling NOAH "Destiny 2005", CZW "Best of the Best 2", CZW "Cage of Death 5", CZW Tournament of Death 11, WWE Wrestlemania 26 i 17, ze względu na traditional match, SS 2001

Najgorsza gala: Over the Limit 2010 i 11

Najlepszy entrance theme: Edge i Taker z gimmicku Bad Ass

Najlepsza diva: Trish Stratus, Maryse

Kogo najbardziej lubisz na forum?: chyba wszystkich :)

Kogo najbardziej nie lubisz na forum?: wieelu użytkowników jednego z konkurencyjnych forów, ale na tym nie mam chyba żadnych feudów :)

Co sądzisz o "konkurencji"?: Do pięt nie sięga :)

Co sądzisz o forum?: wg mnie najlepsze w Polsce

Słowo na koniec: Narka :)