Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

H.P.W. 21/10/2012 !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witamy z powrotem , a więc wszystkim wam zarzucamy najświeższą tygodniówkę z pod szyldu H.P.W. ! A w niej między innymi ...

1 Part -

Przypomnienie z zeszłego tygodnia , a także wyjaśnienie David'a z jego ataków , a także konfrontacja pomiędzy 3 zawodnikami H.P.W. ( David , Hardcore Icon , The Game ) Kto temu zaradzi ? Jakich przeciwników dostaną na dziś Ci trzej Panowie ? Zobaczcie ; )

2. Part 2 -

Pojedynek Pablo Star'a z Yokushirumatsu , stawką jest kwalifikacja do Rope Match'u na gali

Valise of Destiny ; >

3. Part 3 -

Walka Handicap'owa pomiędzy Davidem , a dwóma przeciwnikami których wybrał mu G.M. czyli....? Zobaczcie sami :>

Jeśli David zwycięży , czeka na niego niespodzianka ;>

4. Part 4 -

Pojedynek pomiędzy Hardcore Icon'em , a przeciwnikiem wybranym przez G.M. czyli jednym z dwóch mistrzów w H.P.W. Zobaczcie sami ;>

5. Part 5 -

Walka main eventowa pomiędzy mistrzem H.P.W. The Game'm a nowym debiutantem ...... ? Warte zobaczenia ;)

Zapraszamy także na naszego facebooka i na nasz kanał na YOUTUBE ! ;)

https://www.facebook.com/pages/Halemba-Power-Wrestling/116030371817168

http://www.youtube.com/user/LLOYDPLDX?feature=mhee

Dla zwiększenia humorku prezentujemy coś jeszcze ... jak to było za pierwszym razem gdy David miał podjąć swoich przeciwników na gali ; D

https://forum.wrestling.pl/topic/31363-hpw-21102012/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomuxeh

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...