Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sektor Attitude - WWE Raw Wrestlemania Revenge Tour

Gdzie powinien być sektor Attitude?  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie powinien być sektor Attitude?

• Płyta przód - 440 zł
      12
    • Płyta tył - 253 zł
      0
    • Trybuny - 253 zł
      2
    • Trybuny - 143 zł
      12
    • Trybuny - 77 zł
      39

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie poszło mając na myśli NAJPOPULARNIEJSZY PROGRAM O WRESTLINGU W POLSCE który zawsze miał większą oglądalność niż cokolwiek innego na PSW wliczając Attitude mówi i Raport miesiąca? Beze mnie właśnie widać jak posypały się ratingi.

Jak jesteś taki pewny siebie to pokaż światu swój zajebisty merytorycznie projekt w którym praktycznie czytałeś newsy Hammera i moje. Straszyłeś przejściem na wf, to udaj się tam i udowodnij, że Twój wspaniały koncept na program jest w stanie zagrozić chociaż w małym stopniu AM.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 378
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

31

• -Raven-

25

• N!KO

20

• Bonkol

15

Top użytkownicy w tym temacie

nie poszło Ci na Attitude z programem Vittude

Nie poszło mając na myśli NAJPOPULARNIEJSZY PROGRAM O WRESTLINGU W POLSCE który zawsze miał większą oglądalność niż cokolwiek innego na PSW[...]

Get your facts straight bro.

http://www.youtube.com/show/wwecorner/videos

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   1

Robespierre, chyba nie powiesz że ten twór Attitude który jest więcej martwy niż żywy i istnieje tylko dlatego że nikt nie usunął działów jest wliczany jako najdłużej działający fed?

:lol:

Mój sympatyczny pulchny kartofelku z szałasem na głowie. Mam jedno, krótkie pytanie. Czy tobie czasem Wąski sufit na łeb się nie spadł?

Proponuję testy psychologiczne przed zatwierdzaniem kolejnych userów na forum, bo wszystko idzie w bardzo złą stronę. Get a life, fatboy. Twoje Vttitude to nie "Milionerzy" ani żaden "X-Factor", żeby kogokolwiek obchodziły "ratingi", które osiągałeś :) Wyjdź z domu, za drzwiami też jest życie. Pozdrawiam :)

Ratingowiec... :lol:

A żeby nie oskarżono mnie o off-top. Jak tam zlot chłopaki? :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Jak jesteś taki pewny siebie to pokaż światu swój zajebisty merytorycznie projekt w którym praktycznie czytałeś newsy Hammera i moje.

Jakby na Attitude pojawiały się w tamtym okresie newsy w paczkach co najmniej 1/dzień to by było co kopiować z Atti, niestety wtedy się nie popisywałeś regularnością kurczaczku (zresztą teraz też nie) i 90% tego było z zagranicznych portali.

traszyłeś przejściem na wf, to udaj się tam i udowodnij, że Twój wspaniały koncept na program jest w stanie zagrozić chociaż w małym stopniu AM.

Po pierwsze ja już przebiłem AM nie muszę tego robić drugi raz, po drugie AM weekly to nic innego jak zżyna z mojego z mojego konceptu przerobiona na potrzeby podcastu, która dziwnym trafem ukazała się zaraz po moim odejściu, w przypadki nie wierze. Po trzecie nigdy nie straszyłem, jedynie rozważałem. A jak tam twoje Vttitude? Wygrażałeś się że przejmiesz projekt skończyło się na jednym odcinku. Twój koncept z kurczak show nie przeszedł? Smutne. Różnica między nami była taka że administracji mój koncept się bardzo podobał i starałem się podejść profesjonalnie do tematu a nie kończąc odcinek "nawet nie wiem czy będzie tego kontynuacja". Chcesz jeszcze pogadać o projektach które się nie ukazały?

VebVe napisał/a:

Cytat:

Nie poszło mając na myśli NAJPOPULARNIEJSZY PROGRAM O WRESTLINGU W POLSCE który zawsze miał większą oglądalność niż cokolwiek innego na PSW[...]

Nie wiem kim jest ten koleś ale chyba wzoruje się na Boryssie bo gada praktycznie tak samo jak on :D

VebVe napisał/a:

Cytat:

Nie wiem kim jest ten koleś ale chyba wzoruje się na Boryssie bo gada praktycznie tak samo jak on :D

Wydaje mi się, że pożyczyłem sobie tylko powitanie :P

Wydaje mi się, że pożyczyłem sobie tylko powitanie :P
Hehe nie no powiem Ci że w sumie mówisz jak 100 %-owy mark (a to już bardziej pod Suprona podchodzi,- bo on komentuje typowo "pod marków") ;D Tak czy owak, mówisz fajnie i na pewno będę śledził te Twoje głosowe podcasty :)

• Reputacja:   44
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A żeby nie oskarżono mnie o off-top. Jak tam zlot chłopaki?

Pytanie jest inne, na którym zlocie Ty się pojawisz i zrobimy 3-way beer bash Scythe vs Vaclav vs Szakal ? :twisted:

A tak ogólnie to wszystko w temacie e-fedów napisał dokładnie Robespierre. Generalnie może na innym forum, gdzie nie ma "starszyzny" (osób pamiętających jak scena fanów wrestlingu była 10-20 razy mniejsza, gale kupowało się na VHS, a wrestlingu w TV praktycznie nie było) będzie przechodziło twierdzenie iż wasze PCW to e-fed i to jeszcze najstarszy i największy. Tutaj to nie przejdzie. Takie forumowe zabawy otrzymały nazwę b-fed. Nie tylko ze względu na często chujowy poziom, ale także na zupełne oderwanie się od historii e-fedów i inne zasady panujące w zabawie.

O waszym poziomie pewnie moglibyśmy się spierać, ale pisanie o tym że PCWfed jest najstarsze to jakiś żart. Tak samo jak kiedyś w jakimś Attitude Mówi usłyszałem, że jakiś tam fed backyardowy jest najstarszy i że zapoczątkował backard w Polsce. Nie ignorujcie historii.

Cesaro może mówic o najlepszym przyjęciu, i chyba najszerszym wachlarzu chantów. Od "Castagnoli", przez "RoH", na "Kings of Wrestling" kończąc. Okazji, kiedy sala siedziała cicho było multum, więc mieliśmy pole do popisu. Sam Szwajcar bardzo często spoglądał w naszą stronę, więc i "Next World Champ" musieliśmy podkręcić.

To był zdecydowanie najlepszy moment naszego dopingu, było głośno i całkiem różnorodnie.

Tak jak napisał ktoś wyżej - na następnej gali, o ile do owej dojdzie, najzagorzalsi fani powinni zasiąść razem, a wtedy doping będzie bardzo wybitny.

Razem będzie ciężko, chyba że będziecie chcieli zamawiać z nami bilety na wspólny sektor.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   375

Ktoś tu pisał, że Ryback zachował się w swojej walce mega-heelowo. Wg mnie - wręcz przeciwnie. Zagrywka była niemal face'owa. Langston wymusił na Skipie taga. Później była wymiana spojrzeń, Langston go popchnął i Ryback - niczym face - mu jebnął, po czym poszedł sobie na zaplecze. Langston go sprowokował i dostał za to po łbie :wink: Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Ryback po angle'u z Ceną ponownie przeszedł na jasną stronę mocy (ogólnie uważam, że jego turn był robiony na wariata i być może tylko dla tego, że Cenie brakuje obecnie nowych przeciwników).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Ryback po angle'u z Ceną ponownie przeszedł na jasną stronę mocy (ogólnie uważam, że jego turn był robiony na wariata i być może tylko dla tego, że Cenie brakuje obecnie nowych przeciwników).

Tutaj potwierdzają sie słowa wypowiadane zaraz po turnie Rybacka. Chodzi o to, że przy braku odpowiednich heeli do walki z Ceną czepiają się każdego możliwego sposobu, nawet najgłupszych turnów aby Cena miał w miare wiarygodnego przeciwnika.

Kilka dni temu czytałem informacje, że WWE ponownie zamierza sturnować Rybacka po walce na ER i już nawet jest przygotowany skrypt, który to usprawiedliwi. Nie zdziwiłym się gdyby tak było.

Kilka dni temu czytałem informacje, że WWE ponownie zamierza sturnować Rybacka po walce na ER i już nawet jest przygotowany skrypt, który to usprawiedliwi.

Ryback przegrywa i jest załamany, ale Jasiu podaje mu rękę, Skip strzela z nim miśka, podnosi jego rękę pokazując zwycięzcę i mamy happy end. Ciekawe, czy wymyślą coś lepszego - ja wątpię :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Pytanie jest inne, na którym zlocie Ty się pojawisz i zrobimy 3-way beer bash Scythe vs Vaclav vs Szakal ?

Dam Wam jeszcze trochę czasu na trening, bo teraz to mógłby być Squash :twisted:

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   375

Przemk0 napisał/a:

Pytanie jest inne, na którym zlocie Ty się pojawisz i zrobimy 3-way beer bash Scythe vs Vaclav vs Szakal ?

Dam Wam jeszcze trochę czasu na trening, bo teraz to mógłby być Squash :twisted:

Ostatnio taki agresywny PR w tej materii robił sobie CzaQ. Niestety w Last Man Standingu okazał się tylko kolejnym Sonnenem :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Przemk0 napisał/a:

Ostatnio taki agresywny PR w tej materii robił sobie CzaQ. Niestety w Last Man Standingu okazał się tylko kolejnym Sonnenem :D

A Ja jestem obecnie beer bashowym jobberem, pije rzadko , jak juz pije to szybko padam, ale za to potrafie zrobic maraton, wiec jebac jakies tam beeer bash, liczy sie sport 8-)

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Po fotach widzę Panowie że zabawa była przednia (i nawet byłej CzaQa nie trzeba było, bo były z Wami jakieś piękne panie :P ) ;) Nie ma bata, na następnym zlocie muszę już być :D