Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA&WWE FedMix PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Obiecałem wielką bitwę zwycięzców lig RAW, SD! i TNA... poniewaz finalistow jest w sumie 12, nie bedziemy sie bawic w lige...

oto lista uczestników:

AJ Styles - 3. TNA

Chris Benoit - 2.SD!

Christian Cage - 1.TNA

HBK - 1.RAW

HHH - 4.RAW

Kane - 2.RAW

Kurt Angle - 1.SD!

Randy Orton - 4.SD!

RVD - 3.RAW

Samoa Joe - 4.TNA

Sting - 2.TNA

Undertaker - 3.SD!

Głosujemy, podając swoich sześciu faworytów, na miejscach od 1. do 6.

Pierwszy wrestler otrzyma 8 pkt., drugi - 6, trzeci 4, czwarty - 3...

W ten sposób okaże się, który z zawodników federacji komercyjnych jest ulubionym wrestlerem naszego forum...

LET'S GET READY 2 VOTE, RM USERS :!: :!: :!:

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

4

• Viruss

3

• Strong Fan

2

• Scythe

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

1.Kurt Angle

2.Christian Cage

3.Randy Orton

4.HBK

5.AJ Styles

6.Chris Benoit

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

1. Samoa Joe

2. AJ Styles

3. RVD

4. Sting

5. Kurt Angle

6. Christian Cage

• Urządzenie:  Android

1. Randy Orton

2. Christian Cage

3. Samoe Joe

4. RVD

5. Kane

6. AJ Styles

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

1 Kurt Angle

2 AJ Styles

3 Sting

4 Undertaker

5 RVD

6 HBK

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

1. Kurt Angle

2. Sting

3. Christian Cage

4. Chris Benoit

5. RVD

6. Samoa Joe & Kane (dostana po 0,5 pkt :D)

1. Undertaker

2. HBK

3. Sting

4. HHH

5. Kane

6. Christian Cage

And That's The Bottom Line Because Stone Cold Said So!!

1. Sting

2. HBK

3. Kurt Angle

4. RVD

5. Samoa Joe

6. Christian Cage

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

1.Undertaker

2.AJ Styles

3.HBK

4.Kurt Angle

5.Samoa Joe

6.RVD

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• Reputacja:   1

1. HBK

2. Christian Cage

3. Kurt Angle

4. HHH

5. Randy Orton

6. Undertaker

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

1. Chris Benoit

2. Sting

3. Kurt Angle

4. Christian Cage

5. Randy Orton

6. HHH

- The feel like I'm dreamin'.

- Heh. More like a nightmare I'd say.

1. HBK

2. Kurt Angle

3. Christian Cage

4. Sting

5. Samoa Joe

6. AJ Styles

1. Undertaker

2. HBK

3. Triple H

4. Samoa Joe

5. Benoit

6. Kane

1. Randy Orton

2. Chris Benoit

3. Kane

4. Kurt Angle

5. Shawn Michaels

6. RVD

ps. Orton u mnie na 1 miejscu, ponieważ od niedawna zacząłem mu ostro markować :] (chociaz lubiłem go zawsze zajebiście). Shawn Michaels 5 bo i tak juz wygral Raw :P Reszta oprocz RVD wymieniona losowo, bo prócz Van Dama jest tutaj cala piątka moich ulubieńców z WWE.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

1. Undertaker

2. Samoa Joe

3. Kane

4. AJ Styles

5. Randy Orton

5. Kurt Angle

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Oglądałem na żywo i tak nie mogłem spać więc odpaliłem i ogólnie gala średniak ale końcówka gali mi to wynagrodziła   R-Truth powraca Nie! Ron Cena Nie! Powraca Ron Killings!  Ale to miało pierdolnięcie chłop ma już 53 lata na karku a nadal wygląda jak młody bóg, w ringu tak samo młody bóg, no kurwa jak oni teraz w niego nie zainwestują i nie pozwolą mu na " Last Dance " to się chyba wkurwię, taki potencjał się marnował tyle lat już 2011 roku Vince mi ciśnienie podniósł jak z niego zrezygnował później była tylko jobberka a gość tylko się marnował i nawet jako jobber wpierdalał pół rosteru na śniadanie jeśli chodzi o rozrywkę... Nie no teraz niech kują żelazo póki gorące i wierze że sami fani to wymuszą bo chłop ma wsparcie fanów i to duże a zasłużył na push... Serio czy ktoś by pomyślał rok temu że R-Truth będzie jeszcze na takiej pozycji? Największą przeszkodą jest Cody bo tak można byłoby z organizować potężny program na SummerSlam z dojebanym Main Eventem, ale tak czy siak Ron Killings będzie tym co będzie dźwigał SmackDown teraz na plecach.    Rollins z walizką... Na co mu to? Na co mu ta walizka? Przecież on bez walizki może przejąć pas, mija kolejny rok a walizka trafia tam gdzie nie powinna trafić, Triple H to chyba nie lubi zbytnio tej stypulacji i walizek bo później nie wie co z danym zawodnikiem ma zrobić, a było tutaj tyle potencjalnych zawodników których można było wypromować Solo, Knight, Penta, Andrade ale nie trzeba dać walizkę gościowi który już posiadał walizkę i dzięki niej się wypromował w 2015 roku... Za to u kobiet już to wygląda całkowicie inaczej, Naomi zasłużyła na walizkę i w jakiś sposób pomoże jej się to odbudować... Ogólnie jeśli chodzi o obie walki to uważam że walka kobiet w zeszłym roku była lepsza, walka mężczyzn w tym roku też była lepsza bo więcej ciekawszych spotów było   Co do Rollinsa jeszcze to się nie zdziwię jak w dupi walizkę przez Punka albo Romana i zaś walizka pójdzie się jebać chociaż mam nadzieje że tego nie zrobią, co do Romana to już pewne że wróci na SummerSlam w nowym gmmicku i za pewnie nie jako Trible Cheef zupełnie jako nowa postać, w nowym gmmicku w którym pozostanie już Baby Face'm do samego końca, rozdział The Bloodline przeszedł do historii na WM 41 czas na coś nowego.  Jacob Fatu robi rozpierduchę na Solo  W końcu! To chyba już oficjalny face turn Jacoba który zbiera mocny pop i ogólnie jest tak mocarnie pompowany że nawet nie pozwolili mu na konfrontacje z Bronem! Ogólnie taki mały news Limp Bizkit zrobił niby nowy theme song dla Brona! Jedynym zawodnikiem dla którego zrobili theme song był Undertaker! Serio muszą widzieć w nim ogromną przyszłość że już nawet tak przepotężny zespół zrobił mu theme song, niby ma zadebiutować już w tym tygodniu na RAW  Ale wracając Solo w nowej wersji jest przekozacki, w końcu idzie go oglądać, chłop czuje luz w obecnej postaci i nie pasuje mu postać takiego poważniaka i gbura bo teraz gdy zaczął być luzakiem czuć w końcu jakąś aurę od niego i oby tego nie zmienili, co do Jacoba poskłada Solo na SummerSlam lub przegra po jakieś interwencji i tutaj w miejsce Jacoba mógłby wlecieć w końcu Zilla Fatu z przepotężnym debiutem na SummerSlam.  Becky wygrywa pas IC, w sumie wolę takie coś niż miałaby się kręcić przy głównym tytule tutaj chociaż tytuł podpromuje i ogólnie Larya została porządnie podpromowana... Ale na SummerSlam niech dadzą wygrać Laryi żeby jeszcze bardziej ją przyboostować jako mocną mid-carderkę. 
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Southampton 36 Data: 08.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Southampton, Hampshire, England, UK Arena: The 1865 Format: Live Platforma: revproondemand.com Komentarz: Dave Bradshaw & Gideon Grey Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL / CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • MissApril
      Obie walizki moim zdaniem zmarnowane, lepiej byłoby dać je komuś bardziej świeżemu, niż w kółko wszystko ma się kręcić wokół tych samych twarzy. U pań prędzej walizkę dałbym Roxanne lub Stephanie, zaś u panów LA Knight'owi.  Becky z pasem może być, w końcu coś lepszego będzie się działo, bo Lyra była nijaka jako mistrzyni. Spoko opcja dla lepszego wypromowania tego tytułu.  Super końcówka z R-Truth  
    • GGGGG9707
      Czyli Cody wygrywa KOTR aby na SummerSlam walczyć z Ceną a Killings na NOC lub następnym SNME
  • Dodaj nową pozycję...