Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam

Jadę samochodem na galę, mam jeszcze 2 wolne miejsca, więc jeśli ktoś jest chętny na podwózke, to czekam na PW do wtorku tj: 23.04.2013 r.

Wyjeżdzamy z Pszczyny, Woj. Śląskie, więc zabierzemy tylko osoby, które będziemy mieli po drodze. Pozdrawiam

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-316899

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

Siemka:) Dawno nie udzielałem sie na forum, przyznam, że WWE oglądam sporadycznie, głównie przez sentyment. WWE przyjeżdza do Łodzi, mojegu "ukochanego miasta" gdzie nawet bieganie psom szkodzi.Jeszcze 10-15 lat temu tylko w mogłem pomarzyć, że WWE przyjedzie do Polski, ale do rzeczy...

Mam pytanko o atmosfere jaka byla na poprzednich HS w Polsce-piknikowo czy daje rade? wiecej dzieciaków czy smartów? Bo nie wiem na co mam być przygotowany, choć wiadomo w każdym mieście inaczej:)

www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317193

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mam pytanko o atmosfere jaka byla na poprzednich HS w Polsce-piknikowo czy daje rade? wiecej dzieciaków czy smartów? Bo nie wiem na co mam być przygotowany, choć wiadomo w każdym mieście inaczej:)

Nie moge narzekac na atmosfere, bo siedziałem zawsze w sektorze Attitude. Tam przewazaja smarty, podrzucajac chanty i dobrze sie bawiac - mordy przewaznie usmiechniete, z byle powodu, bo kto by tam walki oglądał. Reszta hali to raczej pikniki, ktore łapią za proste przyspiewki. Yes, No, Boom, Woo Woo Woo, to piłkarskie "Nic sie nie stało". Nie to, ze na nich narzekam - są młodzi, ich to jeszcze bawi, nas juz niekoniecznie. Przekonamy się, jak będzie tym razem. Może coś się rozwinęło. Miasto inne, ludzie pewnie nowi... szkoda, że większość z przymusu, bo im bilet wcisnęli w konkursie :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317207

The Shield bedzie w Łodzi?

www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317440

Chyba nie, bo jak do tej pory występowali tylko na live eventach smackdown.

16656976574f563ccb83644.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317443

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie to, ze na nich narzekam - są młodzi, ich to jeszcze bawi, nas juz niekoniecznie.

To musi być cholernie męczące jeździć na imprezy które nie bawią już przed ich rozpoczęciem... :wink:

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317504

• Urządzenie:  Windows

To musi być cholernie męczące jeździć na imprezy które nie bawią już przed ich rozpoczęciem...

To jest wycinek całości. Ja nie narzekam, bo siedze tam, gdzie siedze - czyt. sektor Atti. Pomijając, że to co zacytowałeś, odnosiło się do tych najprostszych, wymienionych wyżej chantów - nie całej imprezy. Gdyby każdy z nas, starszych fanów, byłby rozrzucony gdzieś po Atlas Arenie, oglądając tę galę w odosobnieniu, to prawdopodobnie wyszedłby z poczuciem straconej gotówki.

Tam się jedzie dla zlotu. To on jest nr.1, gala to tylko wymówka. Na ostatnim zjeździe pojawiały się nawet plany, żeby w ogóle nie brać biletów - nie byłem ich zwolennikiem. Tak naprawdę, jeśli ktoś ogląda WWE regularnie, to te walki, te schematy i te zestawienia - w większości - już widział.

50608915156a3743c1fa34.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317512

• Urządzenie:  Android

Zdecydowanie najfajniejsze jak do tej pory było Smackdown. Głównie ze względu, że to była pierwsza gala w Polsce, a dla niektórych, np. dla mnie, była to pierwsza gala live w życiu. Na RAW już było czuć, że w sumie już to widziałem. Plus chanty z naszej strony też chyba słabsze były. Jednakże zloty i ogólnie atmosfera całego wydarzenia ze strony ekipy Atti jest tak zajebiaszcza, że gala to jest po prostu pretekst do tego żeby się spotkać :) A sektor Attitude naprawdę daje radę nadrobić jakiekolwiek braki w gali :)

11210267854ec833ae4df82.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317513

To była moja taka pierwsza gala, więc mogłem się spodziewać czegoś fajnego, a w sumie nie miałem zbyt dużych wymagań. Prawdę mówiąc House Showy lepiej im wychodzą w Europie niż w Ameryce, ale wiadomo czemu, bo się pojawiają raz w roku. ; )

Przyjechałem z Warszawy, była trochę popsuta pogoda, w samej Łodzi już się poprawiło. Sporo osób stało w kolejce by... móc wejść do budynku. W środku przed galą (samą arenę otworzono o 18:00, gala się rozpoczęła o 19:30) można było kupić kilka przedmiotów z pseudo WWEShopu. Miałem w zanadrzu 200 zł, koszulki kosztowały po 100 zł, czapki również, łańcuszki po 50 zł i jakieś dodatkowe gazetki po 30 zł. Kupiłem koszulkę Punka (GTS - Best in the World, tą żółtą) oraz chciałem zakupić koszulkę Ziggy'ego, jednakże zostały dosyć szybko wyprzedane na mój rozmiar, więc na pocieszenie kupiłem łańcuszek z wizerunkiem loga "In Punk We Trust". Świetna rzecz mimo takiej ceny. 50 zł postanowiłem zostawić sobie.

O ok. 19:15 zacząłem szukać swojego miejsca i przyznam, było to trochę trudne, zwłaszcza, że tam byłem pierwszy raz, a na bilecie miałem sektor "PC"... Tylko szkoda, że pokazywali na ścianach sektory A-F (lub dalej), bo myślałem, że pierwsza litera to sektor, a druga to "podsektor". Jak na bilet o wartości 256 zł, widoczność była niezła. Był to rząd 1, czyli przede mną byli ludzie z płyty i tyle. Swobodnie mogłem, zresztą jak inni pójść pod barierki przy stage'u (który został ulepszony o trzy ekrany, sweet) by z bliska "pożegnać" wrestlerów po walce i "przywitać" się z zawodnikami, którzy wchodzą. Jedyny problem był taki, że widziałem z mojego miejsca tylko stage, kawałek rampy oraz sam ring, nie widziałem wszystkiego, jednakże przez to, iż się chodziło do barierek to nie było tak źle.

Gala się zaczęła od fajnego przywitania Robertsa, który ponownie pięknie powiedział "Dobry wieczór Łódź!". Bez zbędnej gadki przeszliśmy do pierwszej walki:

[#1] R-Truth vs Heath Slater

R-Truth dostał niezły cheer przy wejściu, cała arena chantowała z nim "What's Up!". Problem był z nim taki, że podczas walki według mnie za dużo nawoływał fanów do powtarzania tego chantu, lecz w sumie była to jedyna okazja.

Slater dostał mieszaną reakcję z dominacją heatu. Zapewne sektor Attitude lub Wrestlefans zaczął dopingować Slatera "Let's go Slater!", jednakże on machał na to ręką. : )

Ostatecznie po ok. 13-minutowej walce wygrał pan Prawda po What's Upie. Bardzo dobry opener. ^^

[#2] Kaitlyn vs AJ vs Tamina (WWE Divas Championship)

Tamina? Praktycznie zerowa reakcja przy wejściu. AJ dostała dosyć niezły cheer. Do wejścia Kaitlyn zawinęła się między linami, co słodko wyglądało. : )

Co do mistrzyni, również zerowa reakcja + beznadziejny discopolowy theme. Druga walka i znowu - panie mnie zaskoczyły, ponieważ zaserwowały również ok. 13-minutową walkę, gdzie głównie AJ wychodziła z ringu i starała się sprytem unikać bezpośredniej walki. Kaitlyn zakończyła ją spearem w AJ i potem w Taminę, o ile pamiętam dzięki roll-upowi zwyciężyła. Ot dobra walka.

[#3] Michael McGillicutty vs Brad Maddox

Syn Mr. Perfecta otrzymał również zerową reakcję, można było usłyszeć czasem lekki cheer. Za to Maddox popisał się. Wpierw w tonacji Vickie powiedział, heh, słynne "Excuse me!", wszedł na ring, chwalił się swoimi umiejętnościami, a podczas walki fani nagrodzili go soczystymi "You can't wrestle", na co sam odpowiadał pokazując swoje ruchy z dodaniem pytania "Ja nie umiem walczyć?" ^^

Podczas starcia pojawiały się chanty "Mr. Perfect", wiadomo czemu. Wygrał on walkę poprzez pinfall.

[#4] Dolph Ziggler w/AJ vs Daniel Bryan (World Heavyweight Championship)

Świetna walka. Najpierw rozpoczęło się od wejścia Bryana i ładnymi "Yes'ami" podczas wejścia, chwilę potem ładny cheer z domieszką buczenia od dzieci (meh...) otrzymał jego rywal. Było kilka near falli (albo mi się zdawało), kilka kontr finisherów, np. skok z narożnika Bryana zamieniony został na soczysty Superkick od Zigglera, lecz sędzia doliczał do trzech. Emocji nie brakowało, gdyż walka trwała ok. 20-25 minut, a ciągle można było słyszeć chanty kibicujące i Bryana ("Yes!", "Let's go Bryan!") oraz Ziggy'ego ("Let's go Ziggler!"). Tak jak na innych galach, tak i tu zakończona walka została przez dyskwalifikację, mianowicie Dolph uderzył Bryana pasem w głowę. Mimo tego w mojej opinii walka wieczoru. ^^

Po chwili nastąpiła 15-minutowa przerwa, gdzie podobno Ryback i Cena podpisywali autografy, albo tak to zrozumiałem. Ja sobie zadzwoniłem do rodziców i kolegi, po czym wróciłem na siedzonko, a sporo osób zajadało się zapiekankami popijając przy tym colę.

[#5] Tons of Funk vs Rhodes Scholars

Kolejna przyjemna dla oka walka. Przed wejściem grubasków Cody z Sandowem wygłosili promo przedstawiając samych siebie, a do tego Sandow zakazał chantowania "Cody's Mustache!"... i o dziwo tylko raz z kilka osób zacytowało te słowa. ; o

Funkopotworki przyszli, Sandow na początku walki uciekał z ringu przy tym piszcząc i zmieniając się ze swoim, ekhm, przyjacielem : ). Cody za to chciał pokazać, że jest silny, był nabuzowany i... wyszedł z ringu zmieniając się z Sandowem. Świetnie to wyglądało.

Walka nieźle przeprowadzona, momentami heelowie prowadzili, jednakże Tons of Funk zwyciężyło i jak zawsze potańczyło z dzieciakami. Chciałbym też wspomnieć, że bodajże sektor Wrestlefans w pewnym momencie zakrzyknęło "Silence", co spotkało się ze stworzeniem banana na twarzy publice. ^^

[#6] Antonio Cesaro vs Zack Ryder

Cesaro dostał cheer, bardzo dobrze. Wszedł w dziwnej czapce przez co wyglądał jak jakiś instruktor obozu, leśniczy, whatever. Ryder pozbył się trochę gearu, troszkę podrosły mu włosy (albo to przez brak opaski : P), ale tak to był dalej stary Ryder. W trakcie walki dwa razy chantowano (i to niesamowicie głośno!) "Castagnoli", dla przypomnienia jest to prawdziwe nazwisko Antonio. Zack wygrał poprzez Rough Rydera. Szkoda trochę Cesaro, ale walka też stała na przyzwoitym poziomie.

[#7] John Cena & Hell No vs Dolph Ziggler & Ryback & Big E Langston

Pierwszy wszedł Ryback z dosyć dużą reakcją, fani połykali jego "Feed Me More"... tak samo i ja ^^. Dalej był Ziggy i Langston, podobnie jak wcześniej. Hell No dostało wielki pop, w szczególności Kane. Fajnie jest zobaczyć ulubieńca diabła na żywo.

Cena? Jak zawsze, domieszka heatu i chearu. Bryan walczył przez 75% czasu pojedynku, Kane 15%, a Cena 10%. W pewnym momencie Langston zmienił się z Rybackiem co spotkało się z jego niezadowoleniem, przez co znokautował czarnego i sobie poszedł. Zostało 3vs2, Kane zmienił się z Ceną, który wykonał 3 ruchy i... koniec. Trochę słaba końcówka na taką walkę. Oczywiście w trakcie było mnóstwo "Let's go Cena" i "Cena Sucks!".

Po walce Kane nie chciał oddać jednego z pasów TT Danielowi , po czym zachęcił go do przytulenia, a obaj chcieli zachęcić również do tego SuperCenę, który ostatecznie również się zgodził, a w tym czasie Bryan zabrał Cenie pas WWE, pocieszył się moment i Kane zabrał mu i oddał właścicielowi. Całkiem niezła rzecz na koniec, potem Justin Roberts podziękował za przybycie i tyle.

Nie chcę tego porównywać do poprzednich edycji, ponieważ na nich mnie nie było, lecz tutaj bawiłem się znakomicie. Bardzo fajne walki, co chwilę pojawiały się jakieś chanty do których się dołączałem i była dobra interakcja z fanami. Małym minusem była mała ilość osób, chyba z 4/10 hali było zapełnione. Dodam też, że Justin spytał publiczność czy chcemy galę w listopadzie w Łodzi, na co my odpowiedzieliśmy owacją, jednak nie jestem pewien, ale coś o tym była wzmianka. Tak czy siak, jeżeli następna gala, czyli raczej Smackdown odbędzie się w Łodzi, to z chęcią przyjadę, byleby w żadnym Madrycie lub Gdańsku, bo dla mnie to za daleko. ^^

Mam nadzieję, że ktoś wytrwał do teraz i to całe przeczytał. Pozdrawiam. ^^

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317609

Małym minusem była mała ilość osób, chyba z 4/10 hali było zapełnione

chyba przesadziłeś. aż tyle nie było

stawiam na 2/10 (ok 2.5 tys ludzi).

to była 3 gala na której byłem. Najkrótsza, najmniej walk. wrestlerzy, którzy walczą po dwa razy, ogólnie kiepsko z tym.

Ale szacun dla WWE że nie odwołali tej gali, bo patrząc po hali (bida z nędzą jeśli chodzi o ilość ludzi) to nie zdziwiłbym się, gdyby tak zrobili.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317610

Na gali nie byłem, ale jak napisałeś, że było najmniej walk to jest spowodowane tym, że dzisiaj była ostatnia gala Raw na tym tourze. Wprawdzie roster SD ma jeszcze w Niemczech galę ale z lotniska w Łodzi oni jadą prosto do USA, bo jutro mają Raw live. Oni byli wymęczeni po całym tourze, może właśnie dlatego było tak mało walk? Jak napisał ktoś na de mną - Cena tylko 10% czasu przebywał w ringu, to pokazuje jak dla WWE John jest ważny.

Jeżeli było tak mało ludzi jak mówicie, to możemy chyba się pożegnać z galami na następne trzy lata. WWE nie będzie się to opłacało.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317615

Z tego co widze z filmików na YT to ludzi było zaskakująco mało. Na trybunach mało ludu. Na SD były może 2 sektory,które nie były zapełnione. Ci co mówili ,że gala w centralnej Polsce przyciągnie więcej ludzi mylili się . Ogólnie roster ubogi z tego co widziałem. Bryan i Ziggler w dwóch walkach.

Czekam na dokładne relacje z gali. Zastanawia mnie klimat jaki panował na hali doping. Zapewne gdyby taka gala była w Gdańsku (czyli bliżej mnie) to pokusiłbym sie na wydanie kasy ,ale do Łodzi gdzie mam daleko i jeszcze z lipnym poziomem show.

Ciekawe czy jeszcze do nas wrócą.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317618

Zastanawia mnie klimat jaki panował na hali doping. Zapewne gdyby taka gala była w Gdańsku (czyli bliżej mnie) to pokusiłbym sie na wydanie kasy ,ale do Łodzi gdzie mam daleko i jeszcze z lipnym poziomem show.Ciekawe czy jeszcze do nas wrócą.[/b[

Klimat był bardzo dobry, szczególnie na tak żałosną ilość ludzi.

A czy wrócą?

Jak mają takich fanów jak Ty, dla których do Łodzi jest za daleko, bo bliżej Gdańsk, to niech nie wracają, bo tak te hale będą wyglądać. Ja dwa razy do Gdańska i raz do Łodzi spod czeskiej granicy jechałem i nie narzekałem. Jak się chce być to się będzie. Mamy XXI wiek, masę autobusów i pociągów lub można z kimś jechać autem

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317623

Witajcie.

Nie wypowiadam się ogólnie w innych działach niż dział grafiki, ale tutaj muszę.

Gala już od samego początku budziła negatywne emocje. Pogoda pozostawiała wiele do życzenia, zamieszanie z kolejkami itp.

Do tego ten cały syf wokół areny Łódzkiej. . .

Gdybym zobaczył takie coś wokół obiektu, w którym mam występować, to dałbym sobie spokój.

Nie będę opisywać walk, bo po prostu ich nie było. To co zobaczyć mi przyszło, to prawie pusta hala i teatrzyk do przedszkolaków.

Ani jedno pośmiewisko, nie wzbudziło we mnie odrobiny emocji, ani jedno nie dało nadziei, że później będzie lepiej.

Na tym przedstawieniu, było więcej zamulania i tauntów, niż w całym życiu RVD.

W pewnym momencie wyszedłem, bo już nie mogłem wytrzymać dennego wręcz poziomu.

Szkoda jedynie mi było pieniędzy. Gala nijak miała się do poprzednich dwóch.

No trudno, więcej nie pojadę na show w polsce.

(celowo z małej litery, ponieważ nienawidzę tego kraju).

Mam jednak jedną dobrą wiadomość. Mianowicie, jeżeli ktoś szukał większego dna niż WM29, to proszę znaleść sobie ten HS z Łodzi na YouTube.

Pozdrawiam Azbiel.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317626

Zastanawia mnie klimat jaki panował na hali doping. Zapewne gdyby taka gala była w Gdańsku (czyli bliżej mnie) to pokusiłbym sie na wydanie kasy ,ale do Łodzi gdzie mam daleko i jeszcze z lipnym poziomem show.Ciekawe czy jeszcze do nas wrócą.[/b[

Klimat był bardzo dobry, szczególnie na tak żałosną ilość ludzi.

A czy wrócą?

Jak mają takich fanów jak Ty, dla których do Łodzi jest za daleko, bo bliżej Gdańsk, to niech nie wracają, bo tak te hale będą wyglądać. Ja dwa razy do Gdańska i raz do Łodzi spod czeskiej granicy jechałem i nie narzekałem. Jak się chce być to się będzie. Mamy XXI wiek, masę autobusów i pociągów lub można z kimś jechać autem

Zauważ,że nie każdy ma takie możliwości ze względów finansowych. Jestem raczej młodego wieku i rodzice nie pozwolili by mi podróżować samemu po Polsce,a na dodatek mieszkam na zadupiu i nie można zorganizować ekipy ,która mogłaby jechać. Poprostu odniosłem sie do tych oburzonych sprzed roku co narzekali.Coś w stylu " Głupio,że jest w Gdańsku. Jakby było w środkowej Polsce np. w Łodzi to byłaby pełna hala itd." Z tego co widze na YT to show troche na odwal sie zrobione i nie można wgl tego porównywać z galami w Gdańsku .Lepiej sobie oszczędzić i jechać raz na TNA do Niemiec.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/9/#findComment-317628

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Kolejny dzień/kolejny ranking: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s: Rhea i Dom na samym szczycie, a Fletcher z AEW uzupełnia podium. 1. Rhea Ripley 2. Dominik Mysterio 3. Kyle Fletcher 4. MJF 5. Bron Breakker 6. Oba Femi 7. Jordynne Grace 8. Roxanne Perez 9. Jack Perry 10. Tiffany Stratton Całość: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s BLEACHERREPORT.COM The futures of WWE and AEW are bright, thanks to a wealth of young talent ready to seize heir opportunity and run atop the companies as world champions and top stars for years to come.
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA iMPACT #1110 - A Very Hardy Halloween Data: 30.10.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: AXS TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KyRenLo
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom New Blood 26 Data: 30.10.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Publiczność: 239 Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • CzaQ
      I to i to jest przereklamowane?       Edit : No wiadomka chodzi o słynne powiedzonko na wejściu Filipa, które zajumał od Thinga - It's clobbering time. Ale moja poprzednia odpowiedź też jest dobra
  • Dodaj nową pozycję...