Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Hmm, Łódź to zdecydowanie lepsza dla mnie lokalizacja niż Gdańsk, więc jeżeli nie zatrzyma mnie coś naprawdę niespodziewanego to powinienem się pojawić. No i weekend to i pochlać można więcej, a nie się potem gonić na pociąg... :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Trzeba będzie ogarnąć jakaś łódzką Amazonkę i łódzką Wolną Chatę.

Yeah, wreszcie przenocuję pełnoprawnie, z dala od domu, a nie jakieś tam na pół gwizdka :D

(Jedźcie przez Warszawę, chętnie wezmę udział w kolejowych spotkaniach trzeciego stopnia z fanami Goldberga :P).

I'm just driven by anger

swoją obecność uzależniam od organizacji zlotu;)

ps. dyskretnie przypominam, że koleżka który w wolnej chacie miał pokój z najbliższą sobie kobietą deklarował chęć objęcia schedy po Maxim i przeprowadzenie rekonesansu odnośnie noclegu w Łodzi;)

oto, co Kuzyn miał do powiedzenia.

Pojawiam się na życzenie, Kuzyn :D Pomóc mogę jeśli nie ma nikogo kto by wziął to na swoje barki.

Co do samej gali i tychże biletów to 385zł, w które celowałem ze względu na brak kosztów podróży brzmiało lepiej niż 440zł i jakoś ciężko mi się zdecydować na ten przedział cenowy, a zanim i tak podejmę decyzję to pewnie wszystkie już wykupią. :P

• Urządzenie:  Windows

swoją obecność uzależniam od organizacji zlotu;)

ps. dyskretnie przypominam, że koleżka który w wolnej chacie miał pokój z najbliższą sobie kobietą deklarował chęć objęcia schedy po Maxim i przeprowadzenie rekonesansu odnośnie noclegu w Łodzi;)

I tak beze mnie nie bedzie Ci sie chcialo ruszyc dupy :P

I always tell the truth... Even when I lie...

A i tak swoją drogą. Zwuażyłem, ze dużo ludzi się rzuciło na miejsca w sektorach PG, PF itp. co jest oznaczone jako "trybuna". Uczulam w takim układzie, że to nie jest żadna trybuna, a siedzenia na poziomie płyty czyli i tak i tak jakiś grubas będzie wam zasłaniał, bo wykupił droższy bilet i jest o dwa rzędy z przodu. Reasumując sektory PG, PF itd. to tak naprawdę płyta dlatego jeśli chcecie mieć lepszy widok to sektory P, O, N itd. jest to trybuna gdzie siedzicie trochę wyżej.

• Reputacja:   44

ZLOT I SEKTOR ATTITUDE BĘDZIE NA 100%

Co do biletów to chyba aby zadowolić wszystkich będziemy celować w te za 143zł (253zl to jednak dosyć drogo).

Co do zlotu i after/before party to na Piotrkowską z Atlas Areny jest 2-3 przystanki tramwajem (3km), więc z ogarnięciem miejsca do zabawy nie będzie raczej problemu.

Co do noclegu to trzeba przeglądnąć oferty hosteli w Łodzi i jakiś zarezerwować cały (wraz z negocjacją cen). Jakby się nie udało to zawsze jest syfiasty robotniczy hotel zaraz koło Atlas Areny: http://www.hotelaxel.republika.pl/

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Jakby się nie udało to zawsze jest syfiasty robotniczy hotel zaraz koło Atlas Areny: http://www.hotelaxel.republika.pl/

Mieszkam tuz obok niego i powiem Wam, że lekki dramat to jest;) Lepiej poszukajcie sobie czegoś innego, choć oczywiście plus, że bardzo blisko.

Mickie says: "Awe... Thank you! =D @Alex17KAROLEW"

Mickie James, the hottest women in the history of wrestling!

211154659157fe84f2ae107.jpg

Co do biletów to chyba aby zadowolić wszystkich będziemy celować w te za 143zł (253zl to jednak dosyć drogo).

Jeżeli mam jechać i zobaczyć to samo co widziałem w Gdańsku za 110 pln, a teraz w Łodzi to samo za 143 to mi się to nie kalkuluje. Zdecydowanie bardziej przemawia do mnie opcja za 77 pln, zwłaszcza że podobny sektor który mieliśmy w Ergo, w Łodzi kosztuje 253. Dodatkowo większość miejsc za 145 nie różni się tak bardzo od miejsc za 77.

• Reputacja:   375

A i tak swoją drogą. Zwuażyłem, ze dużo ludzi się rzuciło na miejsca w sektorach PG, PF itp. co jest oznaczone jako "trybuna". Uczulam w takim układzie, że to nie jest żadna trybuna, a siedzenia na poziomie płyty czyli i tak i tak jakiś grubas będzie wam zasłaniał, bo wykupił droższy bilet i jest o dwa rzędy z przodu. Reasumując sektory PG, PF itd. to tak naprawdę płyta dlatego jeśli chcecie mieć lepszy widok to sektory P, O, N itd. jest to trybuna gdzie siedzicie trochę wyżej.

Właśnie dobrze by było - tak jak powyżej - aby jakiś stały bywalec Areny zasugerował, jakie bilety i jaki sektor należałoby wybrać, aby widok był dobry, a my - żebyśmy nie przepłacili. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, to wpisywać tu śmiało :wink:

Wg mnie - bilety powyżej 143 zyla, nie wchodzą w rachubę (jeżeli będziemy chcieli zebrać jakąś większą grupę. Bo 253zł to już sporo kasy i mi by było szkoda wyjebać je na galę, która z pewnością będzie dobra tylko ze względu na skład ekipy Atti :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja się z pewnością wybiorę. U mnie również maksymalna cena biletu to 143 zł, aczkolwiek niekoniecznie muszą być akurat te, bo ważne jest, aby siedzieć w zwartej ekipie. Tylko tym razem musimy tak się zmobilizować, żeby nas było dobrze słychać :)

11210267854ec833ae4df82.jpg

Ja się z pewnością wybiorę. U mnie również maksymalna cena biletu to 143 zł, aczkolwiek niekoniecznie muszą być akurat te, bo ważne jest, aby siedzieć w zwartej ekipie. Tylko tym razem musimy tak się zmobilizować, żeby nas było dobrze słychać

Ludzie maja roznych faworytow i wola indywidualnie podejsc do sprawy, niz skandowac z grupa. Po gali slychac, kto glosu juz nie ma lub ma ostro zachrypniety :wink:

Jesli chodzi o moja obecnosc, to uzalezniam od zlotowiczow, choc w Atlas Arenie jeszcze nie bylem, wiec to tez argument. Pewne jest na ta chwile to, ze ciezko mi sie bedzie zadeklarowac w najblizszym czasie - do kwietnia daleko.

W sprawie biletowej sklaniam sie chyba delikatnie ku tym za 77zl. Szczegolnie, ze po gali padna znow slowa - "Ty... po co My w ogole szlismy na ta gale. Trzeba bylo w chacie siedziec i cieszyc sie zlotem." :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gdyby to był Gdańsk, najprawdopodobniej bym nie pojechał, ale Łódź to bliżej niż Warszawa, więc... może. Może, bo co mogę powiedzieć na siedem miesięcy przed galą? O ekipę się nie martwię, bo ta zawsze jest dobra. Ale też jestem za tym, by nie przepłacać za galę, która nas niczym nie zaskoczy i która jest bardziej pretekstem (i dodatkiem) do zlotu niż główną atrakcją (przynajmniej teraz, gdy już wszyscy wiemy, jak to wygląda na żywo). Jeżeli więc z tych miejsc za 77 jest w miarę przyzwoita widoczność, to jestem za tym, by tam się rozbić.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Na WWE.com dopiero dziś zauważyłem Poland w listingach event'ów.

Niestety dawno ani tu ani na stronę Atlas Areny nie zaglądałem i kompletnie przegapiłem start sprzedaży biletów. W efekcie zamiast mieć front row ringside ticket, mam 3rd row ringside (Sektor E6, Rząd: 3, Miejsce: 12).

Dwa razy tłukłem się autem do Ergo, a teraz będę miał kilka przystanków tramwajem 8)

Znam ten ból :D 3h i nie było już biletów w pierwszych rzędach, więc się nie martw.

Jeśli chodzi o bilety/miejsca to zdecydowanie wam polecam te za 77zł. Jedyny event na jakim byłem, który można porównać do WWE to KSW 19 i siedziałem na właśnie sektorze za 77zł (na KSW były po 40zł, ale to przecież WuWuE) i widok naprawdę super. Nie było na co narzekać więc popieram Vercyna i 77zł to jest dobry wybór jeśli chcecie iśc grupą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      W filmie "Gra o wszystko" bohaterka grana przez Jessike Chastain nie jedzie na igrzyska olimpijskie z powodu kontuzji. Podaj rok i miasto IO.
    • IIL
      Cieszy fakt, że będzie można to obejrzeć o normalnej porze. Niestety jestem umówiony na sobotę, ale Styles/Gunther i główny RR match spróbuję obejrzeć.    Wygląda na to, że Tama Tonga w relacji na swoich socjalach zaspoilerował uczestnika RR:   Podczas live stream ogłoszono m.in. uczestnictwo Gunthera w RR matchu, wyjawiono Punka na okładce gry WWE 2K16 i pokazano wygląd sceny jutrzejszego Royal Rumble   
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #152 Data: 28.01.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Taped Data emisji: 29.01.2026 Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoi
    • MattDevitto
      To wiele wyjasnia
    • IIL
      Co do forum Attitude, to można dokopać się do kilku tematów z początków forum (obecna baza zawiera posty od 2003 roku). @ Koper  wita wszystkich na nowym forum Forum WEB.ARCHIVE.ORG Z tego linka można przejrzeć kilka postów z tamtych czasów: Wayback Machine WEB.ARCHIVE.ORG
  • Dodaj nową pozycję...