Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   359
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głupie hasła i prowokowanie innych grup to właśnie element dobrej zabawy, a wywody ludzi z Attitude wyglądają na żal, że nie byliśmy najbardziej imprezową grupą na gali.

Serio Luki? Chantowanie "Adama Małysza" itp. bzdur na wrestlingowej gali (na prawdę nie czułeś zażenowania słysząc takie gówna? :shock: ), czy ciśnięcie na inne Forum (+ argument: "robimy to, żeby Attitude nie czuło się zbyt pewnie") to wg Ciebie element dobrej zabawy? A nie sądzisz, że gdyby ekipa PCW nie waliła żenujących chantów (niektórych, bo cześć miała całkiem fajnych i nie raz też się pod nich podłączyliśmy) i nie usiłowała prowokować Attitude - obie grupy łatwiej by się zgrały i dały wspólnie jeszcze lepszy doping? Osobiście jebie mnie to "Atti Sucks", ale kawał ze mnie złośliwej kurwy i po czymś takim, typowo na złość, nie chciało mi się podłączać pod chanty tamtej grupy (bo niby czemu "wspierać" tych, którzy jadą po naszym Forum?). Tak więc tego typu zagrywki wprowadzają tylko zamieszanie i negatywnie wpływają na ogólny (współpraca) doping. Ja tam mogę w chantach podłączyć się nawet i do dopingu Boryssa (którego mam powody na serio nie lubić), ale nie do kogoś, kto mi prosto w twarz chantami ciśnie po naszym Forum. Czemu? Bo mi się wówczas przestaje chcieć i tyle.

Ty teraz obrażasz się, że w zabawny sposób nas zaczepili i bronisz "imienia forum"? To była zabawa, a nie powód do wywodów. Chciałbym zobaczyć Twoją minę podczas pisania postów do PCW, bo zawszę widziałem Ciebie uśmiechniętego, żartującego i jakoś nie wyobrażam sobie, jak możesz się tak spinać przez taką głupotę ;)

Nie spinam się Luki, ani też nie obrażam. Po prostu uważam, ze takie bezsensowne chanty, negatywnie wpływają na wspólną "współpracę" na gali. Gdyby nie "Lewandowskie", "Małysze", "Kołtonie", "Atti Sucks" itp., to w mojej opinii napisałbym, że obok nas siedziała na prawdę świetna grupa, której w prawdzie nie znam, ale fajowo dawali radę i obok nas robili najlepszy doping na gali.

I nie, nie muszę mieć racji. Po prostu napisałem swoją opinię w tej sprawie, w której nikt nie musi się ze mną zgadzać. Po prostu mi się to nie podobało i nie wiem czemu miałbym tego nie napisać. A że inni to podłapali i kontynuują? Widać nie tylko w mojej opinii było to faux pas ze strony PCW.

Ale co do tańców przy Brutusie to się zgadzam! Gdyby Vince zobaczył, że w Polsce, w wielkim mieście Łódź, tańce Tons of Funk olewają dwie grupy, a nie jedna to na pewno zmieniłby Clay'owi gimmick. Żenada, którą oglądamy przy każdym pojawieniu się Funkasaurusa to ewidentnie wina tańczących polaków (oprócz Kurczaka, Kurczak jest spoko)!

Kiepska ironia. Gdyby Vince widział, że na 3/4 jego gal gimmick Brodusa jest olewany i nie budzi reakcji, to 2 razy by pomyślał, czy mu go nie zmienić. Poza tym - uwielbiam tą typowo polską mentalność: "przecież moje, jednostkowe zachowanie nic by nie zmieniło". Gdyby każdy tak myślał i wcielał to w życie (nie reagując na wszelkie przejawy otaczającej nas głupoty), to ten świat byłby sto razy bardziej gówniany niż jest obecnie.

Kończąc temat - nie mam nic do ludzi z PCW i nie mam nic przeciwko temu, byśmy na następnych galach połączyli siły i dali wspólny, mega-doping (a później wspólnie pochlali na afterku :D ). Jeżeli jednak ekipa PCW chce ekipie Attitude coś na siłę udowodnić (tłumaczenie tego "Atti Sucks"), to niech zrobią to dając lepszy, bardziej kreatywny od nas doping, zamiast robić jakieś osobiste wycieczki. Z mojej strony EOT.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-317970

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Attit sucks było odpowiedzą na chantowanie Attitude. Tak jak ludzi mogą odpowiedź na Lets Go Cena, Cena suck tak myśmy to skontrowali, a wasz ból dupy o taką pierdołę aż się wylewa z forum. Równie dobrze Cena może sobie pomyśleć "kim są kurwa te polaczki i dlaczego śmią mówić że ssę?" Zazdroszczę wam że nie macie poważniejszych problemów w życiu.

Dupa to ciebie boli VebVe, bo jesteś akurat tym, który najbardziej się emocjonuje tym „Atti sucks” - przerwanie dominacji, „bo się za pewnie czujecie” itp. shity. Z uporem maniaka wmawiasz jaki to był sukces krzyknąć „Atti suck” a przecież nie było to po raz pierwszy (takie chanty poleciały na samym początku gali w zeszłym roku) i generalnie ludzie olewają to ciepłym moczem.

Atlas Arena ma bardzo dziwną akustykę.

Tak… Chanty sektora Atti było ledwo słyszalne, a za to „Let’s go VebVe” słyszeli ludzie po przeciwnej stronie hali kupujący napoje. :roll: VebVe - zjedz chłopie snickersa...

14453752125651e0a536c69.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-317990

@Up

Przez takich ludzi jak VebVe seryjnie odechciewa się babrać w WWE w Polsce.

Polacy to bardzo specyficzny naród. W złym tego słowa znaczeniu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-317995

• Urządzenie:  Android

Jak mówił Qlop w mojej ulubionej telewizji w internecie:

Krzyczymy tylko hasła głupie i bez sensu

Jak usłyszałem pierwszy raz "Robert Lewadnowski" to mnie to rozbawiło. To takie hasło bez sensu jak "jebać PZPN" na rapowym koncercie. Później się to trochę przejadło, ale nie do tego stopnia, żeby punktować to w internecie.

A na chant "Attitude sucks" powinniśmy zareagować w stylu "chyba wy ssiecie" (skoro nie wiedzieliśmy kim oni są :) ) a nie obrażaniem się, bo takie zagrywki powinny prowadzić do wspólnej rywalizacji (będziemy lepsi od tych, co nam cisną) co doprowadziłoby tylko do lepszej atmosfery na gali.

A że inni to podłapali i kontynuują? Widać nie tylko w mojej opinii było to faux pas ze strony PCW.
Ja myśle, że to tylko kwestia bronienia swojej ekipy. PCW zajebiście się bawili, my także i bez sensu jest punktowanie co kto krzyczał, w jakim momencie. Kiedy oni rzucali głupie hasła, my powinniśmy rzucić jeszcze głpusze. Wtedy byłaby dobra zabawa nawet przy syfie w ringu bez wywodów kto kogo obraził, czy kto jest lepszy. Nie chcę bronić wroga ( :D ), ale chant "Attitude sucks" nie był obraźliwy, tylko prowokujący, a to jest spora różnica.

Co do Brutusa to sam stałem jak słup przy jego muzyce, lecz jednak nie czuję tego, że trzeba negować tych, którzy wczuli sie w rytm i wspólnie się bawili. Również nie lubię podejścia, że jednostkowe działanie nic nie zmieni, ale serio, patrząc na WWE, to setka ludzi w Polsce na prawdę nic nie zmieni. To nie pesymizm, a realizm i nie ma co się do tego spinać.

Masz rację, że gdyby na 3/4 gal gimmick Brutusa był olewany to mogłaby nastąpić zmiana. Problem w tym, że Polska nie jest nawet 1/5, więc argumenty za działaniem dla dobra ludu nie mają racji bytu.

EOT jak najbardziej. Było fajnie i nie ma co tego psuć.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-317997

Może po prostu zgadajmy się z ekipą PCW przy następnej okazji i po prostu przegadajmy sprawę "na żywo", zamiast wylewać żale w internecie? Zauważyłem, że sporo narzekania dzieje się dopiero po akcji, właśnie na forum. Popieram zdanie Ravena, ale i Luki ma swoją rację. Chłopaki z PCW chcieli dobrze, mieli pomysł na sprowokowanie Attitude. Problem polega na tym, że siedzieli dosłownie 20 m od nas i można było z nimi spokojnie porozmawiać w trakcie gali, jeżeli ich niezbyt wyszukane próby prowokacji nam nie pasowały. Było nas wiele więcej, podejrzewam, że większość z nas popiera zdanie Ravena, a jednocześnie nikt (oprócz Vaclava :D) nie porozmawiał z chłopakami i nie powiedział im, że nie wypada wykrzykiwać takich haseł. To jest nasz główny problem, że wszystkie problemy wychodzą dopiero w internecie. Ja, gdy usłyszałem "Atti sucks" poczułem się bardzo nieprzyjemnie, ale nie zamierzałem tego wyrzucać na forum, bo nie zrobiłem tego też na gali, gdzie miałem (mieliśmy) do tego okazję. Krzyczeli to, co chcieli, a to, że uznali to za zabawne/prowokacyjne, podczas gdy dla nas było to tylko żałosne, to już tylko i wyłącznie ich sprawa.

Nie wspomnę nawet o tym, że bardzo łatwo rzucać hejtowe chanty na kogoś, gdy ma się doskonałe pojęcie o tym, że ten ktoś nie ma pojęcia kim jesteśmy i nam nie odpowie :)

12135614384eeb824360301.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-317998

Ej, ale to by było jeszcze dziwniejsze, gdybyśmy podbili do nich w trakcie gali i rzucili - "sorry chłopaki, ale nie podobają nam się Wasze chanty" :twisted: Jeśli już teraz kogoś ponosi na wnioski, że czujemy się mega silni, to jak bardzo byśmy ich nakręcili przy takim tekscie? Podejrzewam, że poszliby na totalne zdarcie gardeł :) Każdy ma prawo krzyczeć i bawić się jak chcę. Jeszcze w piątek nikt nie wiedział, co to jest PCW. Teraz przewijają się tu i na WF. Mission Complete.

50608915156a3743c1fa34.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318005

Jeszcze w piątek nikt nie wiedział, co to jest PCW. Teraz przewijają się tu i na WF. Mission Complete.

Nieważne jak, ważne, że mówią. Przejrzałeś nas :)

Dobra, tak na serio, to wywiązuję się przez nas niepotrzebne napinki i mam nadzieję teraz to wyprostować.

Zacznę od chantu "Atti sucks". VebVe pierdoli głupoty, że miało to wam utrzeć nosa czy coś w ten deseń. Naszym zamiarem było sprowokowanie was do jakiejkolwiek reakcji, bo miejscami częstotliwość Waszych chantów była malutka (rozumiem - jakość, nie ilość ;)). Problemem było to, że nie przemyśleliśmy skutków tego chantu. Tego, że to może być obraźliwe etc. Dlatego z tego miejsca chcę przeprosić wszystkich, którzy poczuli się obrażeni i mają do nas żal. Tak, to są oficjalne przeprosiny PCW, bo serio tworzenie spięć to nie był nas cel.

PS Tak nawiasem mówiąc, to nie spodziewałem się, że taki mały robaczek jakim jest PCW, wywoła takie reakcje na ogromnym Atti :)

Sprawa nr 2, to chanty "Lewandowski", "Kołtoń" i wszystkie tego typu. Za nie nie zamierzam przepraszać z kilku powodów. My poszliśmy na tę galę po to, by się kulturalnie pobawić, powrzeszczeć, pochantować. Niekoniecznie okrzyki okołowrestlingowe. Poziom gali, jaki był, każdy widział i jasnym jest, że po pewnym czasie, sama gala nie mogła zapewnić rozrywki, także zajęliśmy się tym sami na własną rękę. Rodzice małych dzieci (których wrestling interesuje mnie tak, jak mnie jodłowanie) słuchając nas mieli wielki ubaw i ja się z tego powodu cieszę. Serio, nie wstydzimy się naszych głupich chantów, bo jakąś grupę ludzi udało nam się rozbawić.

To samo tyczy się tańca. Nie zapłaciłem horrendalnej kwoty w wysokości pięćdziesięciu kilku złotych by siedzieć sztywno jak kłoda. Dali nam pole do popisu by się powygłupiać, to to wykorzystaliśmy. Taniec do muzyki Brodusa nie odzwierciedla naszych poglądów na wrestling, ale jeżeli już tam byliśmy, to chcieliśmy wczuć się w klimat serwowanej nam papki.

Raven, istnieje tylko jeden możliwy sposób pokazania McMahonowi, że kierunek, jaki obrała federacja się nie podoba - ogólnoświatowy bojkot gal. Dobrze wiemy, że nie ma na to szans, więc, póki co trzeba przyjąć to, co nam dają. Jak wiemy, jeżeli się opierasz, to gwałt boli bardziej :)

Dobra. Przeprosiłem, wyjaśniłem nasz punkt widzenia i teraz mam nadzieję, że to wystarczy by zażegnać te wszystkie spiny. Fajnie było, gdybyśmy połączyli siły na kolejnej gali (mówię tylko o normalnych chantach :)), a po jej zakończeniu mogli pójść na piwo i wzajemnie sobie pogratulować zajebistego dopingu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318010

Tak, to są oficjalne przeprosiny PCW, bo serio tworzenie spięć to nie był nas cel.

Nie ma sensu ich przepraszać bo mimo że ja już to zrobiłem dawno temu Raven i Ghost z uporem maniaka próbują wmówić że chcieliśmy wszystkich poobrażać wkoło więc niech im tak będzie.

Tak… Chanty sektora Atti było ledwo słyszalne, a za to „Let’s go VebVe” słyszeli ludzie po przeciwnej stronie hali kupujący napoje. VebVe - zjedz chłopie snickersa...

Bo tak było. Podczas gali gdzie wszyscy krzyczeli ciężko było usłyszeć grupę obok. Chodzi mi o to że były słyszalne, ale nie tak mocno jakby się chciało, oczywiście TRADYCYJNIE odbierasz to jako atak i okazje żeby mi przypierdolić mimo że tamten post odnosił się do osoby z WF. Bo VebVe trzeba znienawidzić #Rafikov_wróć

Odbieracie to jako atak to se odbierajcie ja już mam wywalone na bronie czegokolwiek lub tłumaczenie sytuacji. To tylko pokazuje jak bardzo wysokie mniemanie mają o sobie niektórzy ludzi z Attitude gdzie cokolwiek co się w ich stronę rzuci odbierają jak zamach na ich suwerenność. Wszystko co jest niezgodne z ich tokiem myślenia jest złe. Dlatego nigdy nie bawiłem w forum bo właśnie tacy są tutaj ludzie. Albo zgadasz się z "starszyzną" albo giń i to jest rak który nie tylko toczy attitude, ale każde inne forum, dlatego fora wymierają bo ludzie mają dosyć tego. Ile było aktywnych dużych for ogólnie 5 lat temu, a ile jest teraz każdy widzi.

Ostatni mój post tutaj bo dyskusje można prowadzić w nieskończoność i żadna grupa nie pójdzie na rękę drugiej więc tak chcieliśmy was obrazić, nawet podeszliśmy żebyście mogli nas jeszcze bardziej znienawidzić, specjalnie tańczyliśmy do Brodusa tylko po to żeby Vince nie odebrał mu gimmicku tancerza. Ja gwiazdorze, a Rafikov był lepszy. Zadowoleni czy może o czymś zapomniałem? Ułożenie sektorów nie było przypadkowe, ale mam nadzieje że na następnym HS będziemy wystarczająco oddaleni żebyśmy nędzni markowie nie naruszyli ultra-smartowskiego klimatu waszego sektoru. Peace out

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318030

• Reputacja:   1

VebVe, wyświadczysz PCW największą przysługę, jeśli już się nie będziesz odzywał w tym temacie... Chciałbym napisać więcej, ale zawsze ustawiasz się w pozycji tego, którego ludzie krytykują dla zasady, bez konkretnych powodów, więc nie ma to sensu. W każdym razie od jakiegoś czasu nie robisz nic, tylko wylewasz żale, jaka to niewdzięczność cię tutaj spotkała, więc w sytuacji, w której atmosfera robi się lżejsza, ściągasz tylko na nich niepotrzebny heat. Porque?

Prosiłbym cię również, żebyś przeczytał stosowną ustawę zanim zabierzesz głos w temacie praw autorskich do nazwy Vttitude czy czegokolwiek innego, bo po prostu piszesz głupoty.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318034

Prosiłbym cię również, żebyś przeczytał stosowną ustawę zanim zabierzesz głos w temacie praw autorskich do nazwy Vttitude czy czegokolwiek innego, bo po prostu piszesz głupoty.

Nie rozumiem o co ci teraz z tym chodzi. Przecież nic nie pisałem o prawach autorskich.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318048

• Reputacja:   25

Zacznę od chantu "Atti sucks". VebVe pierdoli głupoty, że miało to wam utrzeć nosa czy coś w ten deseń. Naszym zamiarem było sprowokowanie was do jakiejkolwiek reakcji, bo miejscami częstotliwość Waszych chantów była malutka (rozumiem - jakość, nie ilość ).

Spoko. Mi się to wydało bardziej dziwne niż obraźliwe, bo sporo osób was zupełnie nie kojarzyło i powstało wielkie WTF. Częstotliwość chantów była średnia, mi się to też nie podobało. Bardziej motywacyjne byłoby "coście tak cicho", co w pewnej chwili chcieliście chyba chantować.

Odbieracie to jako atak to se odbierajcie ja już mam wywalone na bronie czegokolwiek lub tłumaczenie sytuacji. To tylko pokazuje jak bardzo wysokie mniemanie mają o sobie niektórzy ludzi z Attitude gdzie cokolwiek co się w ich stronę rzuci odbierają jak zamach na ich suwerenność.

Wiesz co, ssiesz pałe Vebve... ale nie odbieraj tego obraźliwie. To tylko ma na celu, cię rozruszać. :twisted:

Kończąc temat - nie mam nic do ludzi z PCW i nie mam nic przeciwko temu, byśmy na następnych galach połączyli siły i dali wspólny, mega-doping (a później wspólnie pochlali na afterku ).

Amen!

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318050

No i widac, poziom gali 1/10 ( ta 1 moze dla walki Ziggler-Brian ze zepsutai tak koncowka), wiec ludzie teraz beda piepszyc na 10stron o chantach.

Chanty byly tylko potrzebne przy Claudio i tylko wtedy wyszlo fajnie.

W naszym sektorze bylo najslabiej ze wszystkich gal i dobrze bo gala byla najslabsza, grupka obok? W sumie to bylo poziomem jak chanty Vaclava, tyle ze Vaclav dawal taki poziom chantow bo byl mocno najebani, a tamci trzezwi. Ale przynajmniej ktos tam byl aktywny, ja siedzialem zalamany ze wrestling moja jedna z ulubionych rozrywek mozna podac w tak ze bede tym zygal i czekal konca i nawet nie chcialo mi sie nic chantowac, ani zwracac uwage ze ktos tam krzyczy :mad:

Jedynie to z walesa mnie zniesmaczyliscie :D

Widze ze niejaki Vebve czyli afro blizniak Kurczaka, chce byc dalej aktywny, teraz w tym temacie sie produkuje, a wy robicie mu "dobrze" odpowiadajac na te kocomoly, zamiast zakonczyc temat :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-318053

• 3 miesiące temu...

Sorry za odkopanie tematu. Zastanawiam się co spowodowało tak żałośnie niską frekwencje.?

Czy rzeczywiście jest nas tak mało?

Pojawiało się wiele głosów i prognoz mówiących o tym, że centrum Polski będzie znacznie lepszą lokacją od północy (Gdańsk). Dlaczego zatem w Atlas Arena w centrum kraju zgromadziło się kilkakrotnie mniej osób niż a Ergo Arenie?

Myślałem, że fani wrestlingu w Polsce są bardziej zdyscyplinowani.

Brakuje chyba tej wyobraźni, że jeśli nie kupię biletu i nie pojadę to kolejna gala może się już nie odbyć.

Ale na pewno czynników jest dużo więcej jak np. słaba promocja WWE w Polsce.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-328669

Zbyt mała promocja w mediach + odpoczynek Punka po WM'ce spowodowały takie pustki i przegraną z Madrytem o miejsce w jesiennym tourze SD.
https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-328672

Brakuje chyba tej wyobraźni, że jeśli nie kupię biletu i nie pojadę to kolejna gala może się już nie odbyć.
Czyli- jeśli nie wydam pieniędzy na tą galę, to nie będę mógł wydać pieniędzy na następną. Tak, polacy nie myślą w ten sposób.

Gale w Gdańsku były pierwsze. Wszyscy chcieli zobaczyć WWE po raz pierwszy w Polsce. Do Łodzi pojechali już tylko Ci, których nie było stać/mieli za daleko nad morze oraz fanatycy, którzy pojawiają się wszędzie, gdzie wrestling. I tyle.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/13/#findComment-328759

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Kolejny dzień/kolejny ranking: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s: Rhea i Dom na samym szczycie, a Fletcher z AEW uzupełnia podium. 1. Rhea Ripley 2. Dominik Mysterio 3. Kyle Fletcher 4. MJF 5. Bron Breakker 6. Oba Femi 7. Jordynne Grace 8. Roxanne Perez 9. Jack Perry 10. Tiffany Stratton Całość: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s BLEACHERREPORT.COM The futures of WWE and AEW are bright, thanks to a wealth of young talent ready to seize heir opportunity and run atop the companies as world champions and top stars for years to come.
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA iMPACT #1110 - A Very Hardy Halloween Data: 30.10.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: AXS TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KyRenLo
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom New Blood 26 Data: 30.10.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Publiczność: 239 Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • CzaQ
      I to i to jest przereklamowane?       Edit : No wiadomka chodzi o słynne powiedzonko na wejściu Filipa, które zajumał od Thinga - It's clobbering time. Ale moja poprzednia odpowiedź też jest dobra
  • Dodaj nową pozycję...