Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CMPunker, od debili to sobie wyzywaj kolegów w gimnazjum bo póki co to wszędzie chodzisz i narzekasz na chanty, gniazdowy się znalazł

http://iv.pl/images/58463519563790271947.png

Pamiętam cię na zlocie zeszłorocznym - na forum wyszczekany, live - cichutki, zahukany i siedzący z boku. Chyba nie chcesz, żeby Atti było takie jak ty? Ja w każdym razie bym nie chciał.

A co miałem jak większości z was nie znałem i pierwszy raz na oczy widziałem, nawet nie kojarząc nicków. Ja w przeciwieństwie co do niektórych nie bawię się w forumowe elity bo fora to miejsca na tworzenie się sztucznych grupek, a poza tym chyba nie myślicie że nie wiedziałem co się mówi o mnie za moimi plecami u ludzi którzy się publicznie uśmiechają. Jak to niby podpadłem forumowym elitą "które kiedyś mnie lubiły". Ja wiedziałem wiele więcej niż niektórym się zdaje, ale robiłem swoje bo na attitude nie szukałem przyjaciół. Poza tym mówienie że byłem cicho jest grubo na wyrost bo na biforku większość czasu był quiz i jedyne co to rozmawiałem Hawrem. Na afterze byliśmy podzieleni na grupy i przy moim stoliku wyszła dosyć głośna dyskusja na kilka tematów tak że ludzie się odsiadali bo myśleli że się pobijemy zaraz. Nie miałem zamiaru podchodzić do ludzi których ledwo kojarzyłem z nicków i udawać że znam się z nimi jak stare konie bo prawda była do innego. Do tego wiedziałem jaka krążyła o mnie opinia za plecami i tylko Vercyn na forum miał jaja żeby mi coś wygarnąć, reszta się tylko uśmiechała. Coś więcej na temat fałszywości sporej liczby ludzi na attitude? Nie przywiązywałem żadnej wagi do forum bo nie takie było moje zadanie w zespole, ale vlog pt. "Cała prawda o Attitude" byłby nie mniej ciekawy od oryginału bo wiedziałem sporo co się dzieje na "zapleczu" forum. Jeśli chcecie robić personalne wycieczki to ja tez mogę mimo że tego nie chce bo tutaj wylądowałem tylko przez przypadek i zawsze stałem obok forum nikomu nie wchodząc w drogę (i osoba która prawie nie napisała żadnego postu przez całą swoją kadencje została tak znienawidzona, Polska).

Attit sucks było odpowiedzą na chantowanie Attitude. Tak jak ludzi mogą odpowiedź na Lets Go Cena, Cena suck tak myśmy to skontrowali, a wasz ból dupy o taką pierdołę aż się wylewa z forum. Równie dobrze Cena może sobie pomyśleć "kim są kurwa te polaczki i dlaczego śmią mówić że ssę?" Zazdroszczę wam że nie macie poważniejszych problemów w życiu.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317868

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

A co VebVe nie napisalem prawdy?

Slyszales tak planowane chanty wrestlefanow?

Spotkali sie z moja krytyka bo nic nie robili, a co innego zapowiadali.

Attitude poki co nie zasluguje na krytyke a wprost przeciwnie.

Jak na razie wylewasz tu swoje zale. Mnie osobiscie to nie interesuje co ty o mnie myslisz. Mozesz myslec cokolwiek sobie chcesz, ale i tak nie zmieni to jednego - ze mialem racje. Jestem jaki jestem, swoje zdanie wyrazam publicznie i dosc brutalnie. Byc moze na tej stronce tez nie dlugo dostane bana. Na razie chwale ludzi siedzacych w sektorze atti i ich sobie cenie. Mam nadzieje ze na przyszlch zlotach znqjdzie sie i dla mnie miejsce.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317869

Siedziałem i słyszałem chanty. Może nie jakoś ogromną ilość, ale mnie od nich oddzielał sektor atti w składzie ponad 50 osób więc jeśli kilka razy się przebili to na ringu było ich pewnie było słychać doskonale.

Zresztą wszystko zależy od pozycji siedzenia bo siedząc obok attitude dosyć cicho słyszałem ich chanty mimo że siedzieli 2m obok. Atlas Arena ma bardzo dziwną akustykę.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317870

Na wielu nagraniach słychać ich... Zgodzę się z Vebve, że wszystko zależy od tego gdzie siedzisz. Jeśli siedzisz w sektorze z Atti to wiadomo, że to ich będzie najlepiej słychać, bo są blisko Ciebie. Jakbyś siedział po drugiej stronie areny to byś pewnie narzekał, że w ogóle ich nie było słychać.... I narazie to Ty wylewasz swoje żale. Jeżeli nie masz szacunku do "wrestlefanów" to chętnie Ci przedłużę przymusowy urlop. Szkoda, że wpierw nazywasz kogoś zerem nie znając nikogo, a później przepraszasz za swoje zachowanie....

Pooglądałem kilka filmików z House Showu i słyszałem chanty z obu ekip. Zamiast tak pieprzyć na siebie nawzajem moglibyście połączyć siły na gali dając świetne chanty :P

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317880

Takie słowa brzmią conajmniej dziwnie z ust osoby, która również w temacie odnoszącym się do gali pisała co to ona nie będzie śpiewać. Jestem ciekawy ile ty zrobiłeś aby dany sektor było wyraźnie słychać.

Poza tym bardzo ciekawe jak postrzeganie danej grupy osób potrafi się zmienic przez pryzmat jednej gali. Przed galą zapowiadałeś, że będziesz pomagał w chantach itp. by zaraz po niej obrzucić ich obelgami.

Tak jak napisał Tupak wszystko zależy od tego gdzie siedzisz. Oglądałem flimik nagrywany przez osoby siedzące w tamtym sektorze i wszystko było bardzo słyszalne.

Poza tym widze, że przy okazji live eventów z Łodzi wszystko zaczyna przypominać pole walk pomiędzy kolejnymi portalami a tak raczej nie powinno być. Wszyscy powinni ze sobą współpracować aby efekt był jeszcze lepszy.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317882

Zrobiłem bardzo dużo.

Na razie to tylko narzekacie na mnie i się żalicie jaki to ja zły jestem.

Nie wiem po co to piszecie, skoro to mojego zachowania nie zmieni względem tamtych ludzi.

Siedziałem tuż przy ringu, 20 m od wrestlefanów i 50 od atti.

I co teraz?

@Up

To po co dalej mnie hejtujesz, skoro ja już zakończyłem hejtować?

Ja po prostu wspieram tutaj Ravena bo go rozumiem.

I to moja opinia, a to wy najeżdżacie na mnie.

Nie mogę z tych ludzi, no po prostu nie mogę.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317884

Attit sucks było odpowiedzą na chantowanie Attitude. Tak jak ludzi mogą odpowiedź na Lets Go Cena, Cena suck tak myśmy to skontrowali, a wasz ból dupy o taką pierdołę aż się wylewa z forum. Równie dobrze Cena może sobie pomyśleć "kim są kurwa te polaczki i dlaczego śmią mówić że ssę?"

Wykazalibyście się większą dojarzałością, gdybyście spróbowali nas przekrzyczeć skandując PCW :roll: Poza tym ludzie z Attitude nie występowali w ringu, więc porównanie waszych prowokacji do "Cena sucks" jest z dupy.

VebVe, usprawiedliwiasz wasze głupie zachowanie swobodą wyboru formy wyrażania radości z okazji uczestnictwa w house show. Czy w związku z tym na koncercie Zbigniewa Wodeckiego próbowałbyś stage divingu :?:

Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317904

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://bankfotek.pl/image/1481063.jpeg

Cool story !

Hmmm, czy to eeee.... "przypadek" ? ..... że szanowny pan CM"wszystko mi się nie podoba"Punker nie wspomniał o tym, iż na wuefowskim forum jednak pogratulował nam zdobycie niejednej reakcji Robertsa i Bryana ? Hmmm, więc chyba wzrok mi coraz bardziej szwankuje, bo tutaj jegomość pisze o nicości.

Chciałbym (w sumie ponownie) napisać mu o takim słowie które się nazywa rzetelność, ale zostałbym potem zjechany, że jakżesz to ja mam czelność uważać, że on mógłby się mylić :sad:

Dlatego może lepiej nie będę wspominać, że na pięć moich argumentów o jego pomyłce względem sektora wuef potrafił odpowiedzieć aż na jeden (i to ten, po którym napisał powyższe gratulacje).

Nie srajcie żarem Panowie, bo się poparzycie.

Cool story ! User pierwsza klasa !

Poza tym widze, że przy okazji live eventów z Łodzi wszystko zaczyna przypominać pole walk pomiędzy kolejnymi portalami a tak raczej nie powinno być. Wszyscy powinni ze sobą współpracować aby efekt był jeszcze lepszy.

Podbijam.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317906

Przeprosiłem, aby załagodzić sytuacje, ale nie zostało to przyjęte z miłą reakcją, w dodatku dostałem BANA z powodu tego, że hejtowałem to co oni robią. Ma mi się to prawo nie podobać. Mam prawo was hejtować z tego powodu. Może rzeczywiście przesadziłem z zerowcami, ale przynajmniej mówię o tym głośno i się nie wstydzę tego co uważam. KL wcale nie jesteś lepszy. Wy hejtujecie mnie - ja hejtuje was. Zero szacunku jest mi okazywane, tylko z powodu że miałem inne zdanie (wcześniej na forum, przed zerowcami). Czuję się jak CM Punk pod koniec 2012 roku.

KL skoro tak ci się nie podoba ta wojna pomiędzy forami, dlaczego mnie hejtujesz. To też jest część wojny. Gratuluje pomyślunku kolego drogi.

Uwaga teraz najlepsze:

POZDRAWIAM!

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317908

• Styl:  Jasny

Czuję się jak CM Punk pod koniec 2012 roku.

XDD Weś mi powiedz co ma postać Cm Punka do forumowego napinacza ?

Moim zdaniem nie ma co rozliczać każdego z chantów. Wiadomo ,że samemu nie ma sie takiej śmiałości ,a w dużych grupach wychodzi to lepiej. Jako w miare ogarnięci fani powinniśmy sie jednoczyć a nie kłócić się o byle gówna.

PS. No chyba ,że chodzi ci o to ,że tak jak on jesteś cipo-heelem :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317918

Ja w tym roku siedziałem między sektorami Attitude i WF i powiem szczerze, że było słychać doskonale chanty z obu ekip. Osobiście zdarłem gardło przyłączając się do okrzyków jednej jak i drugiej strony i jestem przekonany, że te chanty doskonale docierały do ringu. Czy te zorganizowane sektory mogły zrobić więcej?! Pewnie tak, ale zapewniam iż zaprezentowały się o niebo lepiej niż banda dziwolągów bodajże z PCW (Ci od "Lewandowski". "Kołtoń", "Adam Małysz") czy też pewna grupka od chantu "Gdzie jest krzyż". Takie wybryki były mało śmieszne i pokazały tylko niski poziom kultury/poczucia humoru/wyczucia taktu osób zaangażowanych w takie "chanty".
https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317928

Cały czas wydaje mi się, że kilka osób nie było na gali, bo trochę pieprzy głupoty chcąc się chyba przypodobać . Jasne, chantowaliśmy "Robert Lewandowski", czy " Roman Kołtoń", (dla mnie wciąż lepsze niż chantowanie ciągle tych samych rzeczy,"Ej stary, nie chantowaliśmy już chyba ze dwie minuty " Let's Go Slater", dawaj pokrzyczymy, to się pewnie zdziwią"), ale powiedzmy sobie szczerze, oprócz sektora Atti i naszego kto więcej mógł to słyszeć ? Kilka osób nie potrafi raczej przekrzyczeć całej hali.

Mam jednocześnie żal do niektórych z sektora atti, że nie powiedzieliście nam Waszych pretensji w twarz, np. podczas przerwy. Sprawa zostałaby szybko wyjaśniona, a teraz każdy wylewa łzy w internecie....

A i jeszcze jedno, wszyscy mówią o Naszych głupich chantach, a chyba zapominacie, że 12 osób rozbujało całą halę okrzykiem " Mr. Perfect". Więc chyba potrafimy też się bawić " normalnie"

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317931

Byłem na gali i siedziałem niedaleko ekipy PCW, nie była to zbyt liczna grupa, ale często krzyczeli, wbiłem na forum...Czytam to sobie i na prawdę nie mogę w to uwierzyć, że ludzie zapamiętają ich tylko z Kołtonia i Lewandowskiego. Jak walnęli Mr.Perfect to się przyłączyłem i z uśmiechem na ustach patrzyłem jak cała arena to skanduje, świetne przeżycie. Nie płaczcie o "atti sucks" trochę dystansu. Pewnie ktoś krzyknął to w emocjach i pod wpływem chwili. Trudno zaplanować sobie chanty na takim show. Nie jestem z ekipy PCW, ale pozdrawiam tych ludzi.
https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317936

• Urządzenie:  Android

Walka downów normalnie :)

Attitude obraża się na PCW bo nie wiedzieli kim oni są, a ośmielili zestawić ze sobą nazwę forum i słowo "sucks". Serio? W przerwie się przedstawili. W trakcie gali dobrze się bawili. Głupie hasła i prowokowanie innych grup to właśnie element dobrej zabawy, a wywody ludzi z Attitude wyglądają na żal, że nie byliśmy najbardziej imprezową grupą na gali.

Raven zlituj się. Wiem, że musisz mieć racje (i kurde nieźle to argumentujesz), ale nie przesadzaj. Na poprzednich zlotach (nie pamiętam, czy na pewno Ty) ludzie śmieli się, że gadka schodzi na tematy kibicowskie, ktoś szydził, że kibice identyfikują się z klubem itp. Ty teraz obrażasz się, że w zabawny sposób nas zaczepili i bronisz "imienia forum"? To była zabawa, a nie powód do wywodów. Chciałbym zobaczyć Twoją minę podczas pisania postów do PCW, bo zawszę widziałem Ciebie uśmiechniętego, żartującego i jakoś nie wyobrażam sobie, jak możesz się tak spinać przez taką głupotę ;)

Ale co do tańców przy Brutusie to się zgadzam! Gdyby Vince zobaczył, że w Polsce, w wielkim mieście Łódź, tańce Tons of Funk olewają dwie grupy, a nie jedna to na pewno zmieniłby Clay'owi gimmick. Żenada, którą oglądamy przy każdym pojawieniu się Funkasaurusa to ewidentnie wina tańczących polaków (oprócz Kurczaka, Kurczak jest spoko)!

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317941

Ta dyskusja nic nie wnosi.

Umówmy się wszyscy na piwo na następnej gali.

https://forum.wrestling.pl/topic/31135-wwe-w-%C5%82odzi-27-kwietnia-2013/page/12/#findComment-317944

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Kolejny dzień/kolejny ranking: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s: Rhea i Dom na samym szczycie, a Fletcher z AEW uzupełnia podium. 1. Rhea Ripley 2. Dominik Mysterio 3. Kyle Fletcher 4. MJF 5. Bron Breakker 6. Oba Femi 7. Jordynne Grace 8. Roxanne Perez 9. Jack Perry 10. Tiffany Stratton Całość: Ranking the Top 20 WWE and AEW Stars in Their 20s BLEACHERREPORT.COM The futures of WWE and AEW are bright, thanks to a wealth of young talent ready to seize heir opportunity and run atop the companies as world champions and top stars for years to come.
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA iMPACT #1110 - A Very Hardy Halloween Data: 30.10.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: AXS TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KyRenLo
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom New Blood 26 Data: 30.10.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Publiczność: 239 Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • CzaQ
      I to i to jest przereklamowane?       Edit : No wiadomka chodzi o słynne powiedzonko na wejściu Filipa, które zajumał od Thinga - It's clobbering time. Ale moja poprzednia odpowiedź też jest dobra
  • Dodaj nową pozycję...