Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   375
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli chodzi o bilety/miejsca to zdecydowanie wam polecam te za 77zł. Jedyny event na jakim byłem, który można porównać do WWE to KSW 19 i siedziałem na właśnie sektorze za 77zł (na KSW były po 40zł, ale to przecież WuWuE) i widok naprawdę super. Nie było na co narzekać więc popieram Vercyna i 77zł to jest dobry wybór jeśli chcecie iśc grupą.

Tanio to i ekologicznie :wink: Jestem "za". Jeżeli efekt ma być ten sam to lepiej różnicę w kasie przeznaczyć na inwestycję w wysoki % :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli chodzi o bilety/miejsca to zdecydowanie wam polecam te za 77zł. Jedyny event na jakim byłem, który można porównać do WWE to KSW 19 i siedziałem na właśnie sektorze za 77zł (na KSW były po 40zł, ale to przecież WuWuE) i widok naprawdę super.

a ile masz wzrostu? osoby niższe też mogą coś ujrzeć, czy raczy liczyć że przed nimi nie zasiądzie ktoś "szeroki“ :D

16996091125824ad8c34fd6.jpg

185cm jeśli Cię to interesuje, ale to nie ma żadnego znaczenia :P To są trybuny, czyli każdy rząd siedzeń jest o pewną odległość wyżej więc nie masz co się martwić, że Ci ktoś zasłoni no chyba, że jest naprawdę wielki.

Ja tam zawsze miałem parcie na szkło, budżet pozwolił, więc kupiłem sobie bilecik w pierwszym rzędzie :D Zawsze o tym marzyłem i się udało. Co do samej areny, wygląda ona ciekawie, ale jak będzie w środku przekonamy się za te 7 miesięcy.

Jednak największym moim zmartwieniem jest to, że przyjdzie 4 tysiące ludzi, a hala mieści 15 tysięcy (wyłączyli część miejsc, więc mniej). Wiem, że najprawdopodobniej nic by się nie stało, ale super by było gdyby była hala full :D POZDRAWIAM!

Wiecie może czy da rade zarezerwować bilety i zapłacić w późniejszym terminie?

Ja tam zawsze miałem parcie na szkło, budżet pozwolił, więc kupiłem sobie bilecik w pierwszym rzędzie :D Zawsze o tym marzyłem i się udało. Co do samej areny, wygląda ona ciekawie, ale jak będzie w środku przekonamy się za te 7 miesięcy.

Jednak największym moim zmartwieniem jest to, że przyjdzie 4 tysiące ludzi, a hala mieści 15 tysięcy (wyłączyli część miejsc, więc mniej). Wiem, że najprawdopodobniej nic by się nie stało, ale super by było gdyby była hala full :D POZDRAWIAM!

Skąd ty żeś wyciągnął liczbę 4 tysiące? Na SmackDown było około 10tys., na RAW chyba 6tys., a przypominam, że to było rok temu i do tego w środku tygodnia na północy Polski. Teraz mamy gale w centrum, w sobotę po roku czasu od kiedy WWE było w Polsce, a ty uważasz, że przyjdzie tylko 4tys ludzi? Ja się osobiście obawiam czy biletów wystarczy (no dobra, nie przesadzajmy :P)

@up

Nie, nie można.

Zobacz ile dopiero biletów się sprzedało :( Mało...

Zobacz ile dopiero biletów się sprzedało :( Mało...

A ty chłopie myślisz, że ile poszło na początku sprzedaży przy RAW i SD! poprzednim razem ?? Ja bym wręcz powiedział, że jest dobrze jeśli chodzi o sprzedaż. Wszystko ruszy się po nowym roku, bo w końcu skąd ludzie mają wiedzieć co będą robić za pół roku ??

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   683
  • Styl:  Ciemny

Ale spójrzcie też na mentalność Polaków - "raz widziałem, po kiego ch**a mam jechać zaś na to samo?" :roll: Nie wiem ile dzieci bylo rok temu, ale teraz pewnie ich starzy powiedzą "Już raz byłeś, wykosztowaliśmy się i już nie pojedziesz" co automatycznie zmniejsza liczbę osób na gali. Obstawiam, że w tym roku będzie mniej osób, może nieznacznie, ale mniej. Ale sam się wybiorę i czekam tylko na jakieś dane co do miejscówek i kosztów ;)
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   44

Wysłaliśmy zapytanie o możliwość grupowego zakupu biletów.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

@CzaQ

Masz rację, ale zauważ, że dużo osób z południa nie mogło przyjechać na drugi koniec Polski co moim zdaniem te kilka tysięcy co "już raz byli" wyklucza. Wszystko wyjdzie w praniu, ale moim zdaniem gala zaliczy nieznaczny spadek w frekwencji od SmackDown w Gdańsku.

[ Dodano: 2012-10-12, 13:56 ]

@CzaQ

Masz rację, ale zauważ, że dużo osób z południa nie mogło przyjechać na drugi koniec Polski co moim zdaniem te kilka tysięcy co "już raz byli" wyklucza. Wszystko wyjdzie w praniu, ale moim zdaniem gala zaliczy nieznaczny spadek w frekwencji od SmackDown w Gdańsku.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ale spójrzcie też na mentalność Polaków - "raz widziałem, po kiego ch**a mam jechać zaś na to samo?"

Bardzo dobre pytanie. I chętnie przeczytam argumentację "za", bo akurat myślę dokładnie w ten sam sposób co ten typowy Polak - w domyśle skąpy gbur - z przykładu. Więc pytam raz jeszcze: po kiego ch**a? :) Chyba zgodzimy się, że house show to nic specjalnego. Warto zobaczyć, żeby wiedzieć, jak to wygląda na żywo, ale robienie komuś wyrzutu z tego, że nie chce jechać drugi czy trzeci raz na to samo, to jakieś nieporozumienie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   44

Zresztą to widać po nastrojach co do ceny biletu, pojawiły się głosy aby brać te za 77zł. Ja powoli się też do tego przychylam. Nie ma co się oszukiwać, gala nie będzie nadzwyczajna i właściwie dla części z nas będzie jedynie wymówką aby się spotkać i napić w gronie fanów wrestlingu. Chantować głośno można z każdej części hali, więc nawet z góry jak się mocno zepniemy to będzie nas słychać bardzo dobrze.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Kolejny argument co do brania tanszych biletow, jest taki, ze niektórzy zapominają biletu i placa podwojna cene ;-)
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Kolejny argument co do brania tanszych biletow, jest taki, ze niektórzy zapominają biletu i placa podwojna cene ;-)

Za to wszystko co przeżyłem z Tobą ostatnio, powinieneś mi teraz kupić bilet. :D

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Battle Riot VIII Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Format: Taped Data emisji: 05.02.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Joe Dombrowski & Tom Lawlor Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: MLW Fusion Taping Data: 29.01.2026 Federacja: Major League Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Kissimmee, Florida, USA Arena: Osceola Heritage Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Major League Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Mr_Hardy
    • Kaczy316
      Ostatnie SD przed Royal Rumble, więc zobaczmy jak wyjdzie, jest o normalnej porze to można oglądać, tak samo jak jutro Royal Rumble, więc przekonajmy się co tam Tryplaczek nam ugotował!    Poza powtóreczką tego co wydarzyło się na Saturday Night's Main Event to gale zaczyna Cody Rhodes! Ale ten stage jest ładny, zobaczmy co Kodeusz ma nam do powiedzenia! Kodeusz oczywiście pyta się fanów o czym chcieliby porozmawiać i sam zaczyna mówić o Jacobie przez chwilę później o Drew, pyta czy fa
  • Dodaj nową pozycję...