Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Będzie organizowany sektor Attitude i nocleg tak jak podczas poprzednich gal w Polsce? Kasę na tą okazję odłożyłem już dawno, gdy coś wspominano że będzie gala bliżej niż w Gdańsku. Teraz chcę tylko wiedzieć czy mam bilet kupować sam, czy zapisać się razem z ludźmi z forum?

28054889252fa02dfba372.jpg

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Będe na 99,9% Jeśli chodzi o osiemnastkę(a widzę, że modne jest chwalenie się tym), to 2 tygodni mi zabraknie do pełnoletności - ale kasa się znajdzie.

Pytanie, czy będzie sektor Attitude i ekipa ze stolicy :P

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

ja bede na 87,5% a kase bede miał z trzydziestki! bo z wypłaty mi szkoda, benzyne jak coś mam za pół darmo od wojskowych. No i musi być Miss Elizabeth, wiem że nie żyje, ale bez niej nie jade!
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   683
  • Styl:  Ciemny

Ci co pisali, że mają 18stki są już na czarnej liście i nie mogą pojawić się na zlocie (o ile taki się odbędzie, ale raczej tak - w końcu musze Ravenowi Carlsbergi przytachać :D) dopóki, dopóty nie postawią flaszki urodzinowej :D Kto popiera? :twisted:

Ja już zbieram kase i powinienem się pojawić tylko jeszcze nie wiem w jakim składzie - może znajomych przekonam do wyjazdu ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Jak ktoś z okolic Olsztyna(nawet ciut dalej od stolicy Warmii i Mazur)będzie się wybierał na galę i zlot to z chęcią się wybiorę. Samemu jechać nie będę. Jakoś brak chęci na samotną podróż :P Na galach już byłem, ale na zlocie nie, więc wypadałoby się w końcu pojawić. O ile znajdzie się kompan do podróży :P

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Urządzenie:  Android

Byłem w Gdańsku, to pewnie i w Łodzi się stawie. Jedyne co mnie może zatrzymać to taki seria kilku majowych egzaminów, ale przecież wcześniej trzeba się odstresować.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Haha, ale fajnie. Bilety coraz droższe ;P Teraz nie wystarczy 110 zł. Trzeba wyłożyć 143.

I tak - i nie. Z jednej strony bilet na samą gale droższy, ale z drugiej - dzięki temu, że odbywa się ona w weekend (a nie tak jak ostatnio, w środku tygodnia), to podróżujący PKP, mogą sobie wciągnąć tzw. "bilet podróżnika" i zaoszczędzić około połowy na przejeździe kolejowym :wink:

Ci co pisali, że mają 18stki są już na czarnej liście i nie mogą pojawić się na zlocie (o ile taki się odbędzie, ale raczej tak - w końcu musze Ravenowi Carlsbergi przytachać :D ) dopóki, dopóty nie postawią flaszki urodzinowej :D Kto popiera? :twisted:

Jestem za - zarówno za tym co w nawiasie, jak i poza nim :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ty i tak musisz być <3 :D

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

I tak - i nie. Z jednej strony bilet na samą gale droższy, ale z drugiej - dzięki temu, że odbywa się ona w weekend (a nie tak jak ostatnio, w środku tygodnia), to podróżujący PKP, mogą sobie wciągnąć tzw. "bilet podróżnika" i zaoszczędzić około połowy na przejeździe kolejowym

Pewnie wyprawa ze Szczecina będzie nas kosztować z 400 stówki (bilety pkp, bilet na galę, nocleg), a najgorzej, że jest tylko jeden dziennie pociąg ze Szczecina i dojeżdża do Łodzi bez przesiadki na 5 minut przed galą (na Łódź Kaliską). Są dwie opcje - albo byśmy wyjechali w piątek i szukali noclegu dzień wcześniej albo z przesiadką w Wawie (jakieś 2 godziny dłużej w podróży ale bylibyśmy wcześniej niż bezpośrednio).

Chyba bedzie trzeba troche u bucka zaczać obstawiać żeby sobie dozbierać na gale i wszystko z tym zwiazane :P

Oczywiscie postaram sie być jako ze do Gdańska z podkarpacia miałem troszke w chooj daleko ... to nie bylem ani na RAW ani na SD!. Tutaj raczej na 90% postaram sie być :P

hahaha chociażby dla

http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/293040_368738223196279_1600360545_n.jpg

Fid mi mor !! :D

Czekałem na oficjalne ogłoszenie decyzji, Łódź to dobra decyzja, choć dla mnie, jako mieszkańca Trójmiasta, to niezbyt ciekawa opcja. Inna sprawa, że zjawie się na 100%, mimo większych cen biletów i perspektywy 7 godzin podróży kochanym PKP. Ciekawe ile się zmieni do czasów eventu i przede wszystkim - jak będzie z frekwencją.

Z B-stoku jest o wiele bliżej do Łodzi niż nad Bałtyk, więc powinienem się pojawić... z resztą, opcja zlotu i alkoholizacji w sobotni wieczór mówi sama za siebie. Nauczyciel też człowiek, z internetowymi znajomymi wypić musi! :twisted:

Pozostaje czekać na organizacyjne szczegóły ze strony attitude... ;)

Trzeba będzie ogarnąć jakaś łódzką Amazonkę i łódzką Wolną Chatę.

Ja to mam kumpli w Łodzi to wszystko sie ogarnie ;) tylko pierw muszę mieć pewność, że nie mam tego dnia zakończenia roku bo inaczej nie pojadę. To jest jedyny warunek który zdecyduje czy jadę czy nie.

My Life

My Rules

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

-Raven- napisał/a:

Ty i tak musisz być <3 :D

A widzisz Kurczaku, to akurat wcale nie jest takie pewne... :sad: Poza tym, przecież pisałeś, że nie wiesz czy Cię puści mama? :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• PercAngle
      Mnie przypomniał się finisher.pl, czyli kolejna społeczność renegatów z WF powiązana z e-fedem PCW. Po snapshotach wnioskuję, że forum funkcjonowało przez +/- pół roku. Centrum Pro Wrestlingu WEB.ARCHIVE.ORG Finisher.PL Najlepszy w Polsce serwis o Pro wrestlingu! WWE, TNA, Puro, Indy, Download, Dyskusje i wiele więcej tylko u nas!    
    • Jeffrey Nero
      2002 Salt Lake City.
    • MattDevitto
      2k26, czas leci Swoją drogą ostatnie 2k, które ogrywałem to była 13 i też z Punkiem. Tam Attitude Era też była jednym z głównych wątków.
    • Bastian
      W filmie "Gra o wszystko" bohaterka grana przez Jessike Chastain nie jedzie na igrzyska olimpijskie z powodu kontuzji. Podaj rok i miasto IO.
    • IIL
      Cieszy fakt, że będzie można to obejrzeć o normalnej porze. Niestety jestem umówiony na sobotę, ale Styles/Gunther i główny RR match spróbuję obejrzeć.    Wygląda na to, że Tama Tonga w relacji na swoich socjalach zaspoilerował uczestnika RR:   Podczas live stream ogłoszono m.in. uczestnictwo Gunthera w RR matchu, wyjawiono Punka na okładce gry WWE 2K16 i pokazano wygląd sceny jutrzejszego Royal Rumble   
  • Dodaj nową pozycję...