Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w Łodzi 27 kwietnia 2013!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem czy w dobrym dziale temat dałem, więc jak coś to zmieńcie :P

My Life

My Rules

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

19

• CMPunker

12

• N!KO

9

• Schoop

9

Top użytkownicy w tym temacie

Mega wieść! Czas zobaczyć w końcu łódzką arenę :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dział dobry, tylko nie podałeś żadnego linka, nie zacytowałeś żadnej strony... Jeżeli to prawda, to do gali zostało ponad pół roku, więc nie bardzo jest o czym dyskutować. Zaraz zacznie się festiwal wpisów: "będę na pewno", "nie wiem, czy puści mnie mama", "znowu tak daleko?", "pojechałbym, ale..." :wink:

1005187806541accfacb3d6.jpg

Haha, ale fajnie. Bilety coraz droższe ;P Teraz nie wystarczy 110 zł. Trzeba wyłożyć 143.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Haha, ale fajnie. Bilety coraz droższe ;P Teraz nie wystarczy 110 zł. Trzeba wyłożyć 143.

Inna hala inne ceny.

Zaraz zacznie się festiwal wpisów: "będę na pewno", "nie wiem, czy puści mnie mama", "znowu tak daleko?", "pojechałbym, ale..." :wink:

"Nie wiem czy mnie mama puści, ale chciałbym tam być!" :twisted:

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

A ja nie wiem czy mnie żona puści. :D

14453752125651e0a536c69.jpg

Mnie natomiast finanse mogą zatrzymać :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To, że bilety droższe to pół biedy. WWE mnie za bardzo rozpieściło z tym Trójmiastem (miało tylko parę kroków z buta do Ergo), żeby teraz zapieprzać aż do Łodzi. :D

Południe zapieprzało dwa lata :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja mam pytanie co do biletów , o ile wczesniej trzeba by było je kupić zeby mozna wybrac dowolny ? jak sytuacja wygladała wczesniej ? szybko wykupiono ?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Świetna informacja. Rozumiem, że i w Łodzi będzie sektor Attitude?

132435155953f10e3e88c60.jpg

Południe zapieprzało dwa lata :D

Fakt, wiem cosik o tym :D

Droga skróci mi się prawie dwukrotnie :D Nie będę zmuszony nocować, a sama droga z Bielska do Łodzi jest w miarę przyjemna (nie to co później z Łodzi do Gdańska).

Cena biletów nie poszła aż tak bardzo do góry, bo jest to kwestia ok 30 zł (no poza tymi najdroższymi). W dodatku jest to centrum Polski i wydaje mi się, ze jest to najbardziej sprawiedliwa opcja. (wiadomo nikomu się nie dogodzi, ale nikt nie będzie miał więcej niż te 400 km do przejechania w jedną stronę).

No i najważniejsze jest to sobota, więc powinno być dużo ludu, a w dodatku będzie to wspaniały prezent na moją 18 :D (co prawda mam ją 2 dni później, ale to szczególik) :D

WELCOME BACK WWE :D

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Oczywiście będę. Uzbieram kasę do października, potem zakupię WWE '13 i zamówię bilet (pewnie ten za 250 zł). ^^

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W lutym mam 18'nastkę więc hajs będzie tak więc jadę na 100%. Świetnie że gala w Łodzi a nie w Gdańsku zawsze to bliżej i coś nowego.
#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      W filmie "Gra o wszystko" bohaterka grana przez Jessike Chastain nie jedzie na igrzyska olimpijskie z powodu kontuzji. Podaj rok i miasto IO.
    • IIL
      Cieszy fakt, że będzie można to obejrzeć o normalnej porze. Niestety jestem umówiony na sobotę, ale Styles/Gunther i główny RR match spróbuję obejrzeć.    Wygląda na to, że Tama Tonga w relacji na swoich socjalach zaspoilerował uczestnika RR:   Podczas live stream ogłoszono m.in. uczestnictwo Gunthera w RR matchu, wyjawiono Punka na okładce gry WWE 2K16 i pokazano wygląd sceny jutrzejszego Royal Rumble   
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #152 Data: 28.01.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Taped Data emisji: 29.01.2026 Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoi
    • MattDevitto
      To wiele wyjasnia
    • IIL
      Co do forum Attitude, to można dokopać się do kilku tematów z początków forum (obecna baza zawiera posty od 2003 roku). @ Koper  wita wszystkich na nowym forum Forum WEB.ARCHIVE.ORG Z tego linka można przejrzeć kilka postów z tamtych czasów: Wayback Machine WEB.ARCHIVE.ORG
  • Dodaj nową pozycję...