Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2012 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ryback z tytułem po HiAC-tego scenariusza obawiam się jak cholera (a gdyby tak miało nie być to z pewnością czeka nas rewanż już w listopadzie na Survivor Series) bo po prostu nie wyobrażam sobie Sheffielda z WWE Titlem (przynajmniej na razie). Nie mniej jednak, czekam na walkę by zobaczyć jak się ona zakończy (jak rozpisać zakończenie by nie ubyło nic Punkowi i Rybackowi jednocześnie?) bo szczerze mówiąc sam nie mam pomysłu jak ta walka miałaby się zakończyć (czy poświecą budowany miesiącami streak Wędkarza? Czy pojawi się Lesnar? Mam kompletną pustkę w głowie)... W sumie to jedyna walka z karty która budzi u mnie jakieś emocje... Jeśli jednak planują dać Skipowi tytuł to niech dadzą mu wygłosić jakieś promo by miał okazję pogadać,bo na co federacji potrzebny mistrz który mówi tylko jedno: "Feed Me More"?

I jeszcze jedno: czemu od razu z okazji pierwszego starcia pomiędzy Punkiem a Rybackiem wsadzają ich do klatki (stypulacji która jak wiemy kończy długie i zacięte programy)? Wiem że niby PPV z HiAC-ami ale mimo wszystko ja na ich miejscu zrobiłbym zwykły single match (łatwiej wtedy zabookować jakąś interwencję czy coś innego by uchronić Punka/Rybacka od porażki a tak pojawia się problem jak to rozwiązać gdy obaj zawodnicy są zamknięci. No chyba że ten ktoś wejdzie przez podłogę niczym HBK z Elimination Chamber 2010) a stypulację dorzuciłbym dopiero w rewanżu na Survivor Series...

Edytowane przez TakerFanKrk
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• TakerFanKrk

8

• SixKiller

5

• maly619

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

mistrz który mówi tylko jedno: "Feed Me More"?

Zapomniałes, że Ryback umiał również powiedzieć "Feed Me Punk" ? To już cztery słowa :razz:

1161423919541b3db89050d.jpg

Punk nie straci tytułu w tym roku, powinniśmy raczej podyskutować jak WWE będzie chciało zachować pas Punkowi a z drugiej strony nie przerywać streaku wędkarzowi?

Uważam, że władze WWE poświęcą tittle run Cm Punka. Nie wierzę w kolejny z rzędu remis dający Punkowi kontynuowanie tittle runu a Ryback dalej byłby bez porażki. Podobno wladze WWE planują pociągnąć jak najdłużej tą szopkę z pseudo-Goldbergiem. Z drugiej strony-jako mistrz WWE musiałby trochę podrasować gimmick.
Shawn > Chuck. Let's go Texas

Tylko jeśli o mnie chodzi to obecna postać Rybacka jakoś nie za bardzo podchodzi mi jako "dobra" (moim zdaniem to gimmick stworzony specjalnie pod heela). Postać Skipa jako rozpierdalacza jest oczywiście całkiem dobra tylko jakoś nie mogę zaakceptować go jako face'a (Goldberg jako face w WCW też mi nie podchodził zbytnio)... Mam nadzieję że za niedługo Sheffield przejdzie heel turn a wtedy droga wolna do walki z Undertakerem na WMce (jeśli oczywiście mają ją w planach-a było o tym pisane niedawno w newsach)-zwłaszcza że Sheamus już ustawił się w kolejce do Deadmana :roll:

• Reputacja:   2

Mam nadzieję że za niedługo Sheffield przejdzie heel turn a wtedy droga wolna do walki z Undertakerem na WMce (jeśli oczywiście mają ją w planach-a było o tym pisane niedawno w newsach)-zwłaszcza że Sheamus już ustawił się w kolejce do Deadmana :roll:

Oj, ja z dwojga wolałbym już Sheamus'a. Za wysokie progi dla Ryback'a w moim odczuciu. Irlandczyk jest, mogę śmiało stwierdzić główną twarzą SmackDown!, ma długi title run, miał pas WWE i wygrał RR, a jako Heel był o wiele ciekawszy. Wiem, że jego Heel turn nie nastąpi, ale nawet jako Face'a wolałbym go niż Shieffield'a do walki z niezwyciężonym. Po za tym nie wiadomo, czy Taker pojawi się w ogóle na WM. :sad:

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

mistrz który mówi tylko jedno: "Feed Me More"?

Zapomniałes, że Ryback umiał również powiedzieć "Feed Me Punk" ? To już cztery słowa :razz:

miał kilka prom które leciały w małym okienku w czasie jego entrance'u, opowiadał że WWE jest jak dżungla gdzie silniejsi zjadają słabszych i stąd jego catchphrase

• Urządzenie:  Windows

Przecież Ryback miał być heelem , tylko musieli zrobić z niego na ten okres Faca bo ktoś musi walczyć z Punkiem . A właśnie kto inny na raw mógłby z nim walczyć .

Cena - kontuzja

The Miz - Walka o pas interkontynentalny

Daniel Bryan - Walkao pas tt

Kane - walka o pas tt

ADR - Walka z ortonem

Orton - walka z adr

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

TakerFanKrk napisał/a:

Mam nadzieję że za niedługo Sheffield przejdzie heel turn a wtedy droga wolna do walki z Undertakerem na WMce (jeśli oczywiście mają ją w planach-a było o tym pisane niedawno w newsach)-zwłaszcza że Sheamus już ustawił się w kolejce do Deadmana :roll:

Oj, ja z dwojga wolałbym już Sheamus'a. Za wysokie progi dla Ryback'a w moim odczuciu. Irlandczyk jest, mogę śmiało stwierdzić główną twarzą SmackDown!, ma długi title run, miał pas WWE i wygrał RR, a jako Heel był o wiele ciekawszy. Wiem, że jego Heel turn nie nastąpi, ale nawet jako Face'a wolałbym go niż Shieffield'a do walki z niezwyciężonym. Po za tym nie wiadomo, czy Taker pojawi się w ogóle na WM. :sad:

Gdyby Ryback miał zachować swój streak (co jednak chyba jest wątpliwe) i przez parę miesięcy porozwalał jeszcze paru topowych zawodników z rosteru, to czemu taka walka miałaby się nie odbyć? Mówisz że za wysokie progi dla Rybacka: nie zgadzam się z tym twierdzeniem (po to jest przecież promocja by budować postać na zbliżające się starcie-a Ryback jest chyba wystarczająco wypromowany skoro dostaje już taką gwiazdę jak Punk?). Jasne że wynik będzie z góry znany ale z punktu widzenia marka to byłoby coś: streak vs streak (w tym Ryback koniecznie jako heel) ;)

• Reputacja:   2

TakerFanKrk napisał/a:

Gdyby Ryback miał zachować swój streak (co jednak chyba jest wątpliwe) i przez parę miesięcy porozwalał jeszcze paru topowych zawodników z rosteru, to czemu taka walka miałaby się nie odbyć? Mówisz że za wysokie progi dla Rybacka: nie zgadzam się z tym twierdzeniem (po to jest przecież promocja by budować postać na zbliżające się starcie-a Ryback jest chyba wystarczająco wypromowany skoro dostaje już taką gwiazdę jak Punk?). Jasne że wynik będzie z góry znany ale z punktu widzenia marka to byłoby coś: streak vs streak (w tym Ryback koniecznie jako heel) ;)

Na chwilę obecną są za wysokie jak dla mnie. Gdyby udało się zrobić z niego czołową postać to czemu nie. Musiał, by do WM'ki zaliczyć parę walk z lepszymi to wtedy z promocją nie było, by problemu. Jednak musiał, by je raczej wygrać, bo na samym ciśnięciu mniej ważnych zawodników ta promocja, by raczej nie wypaliła. Wtedy miałby tą serię zwycięstw i można, by mówić o "streak vs streak" np. załóżmy pokonał, by Punk'a w kolejnej walce (niekoniecznie o pas), a po nim paru innych, wartościowych zawodników. Przeszedł Heel turn i zaczął rozwalać każdego kto stanie mu na drodze. Skoro pokonał kogoś kto jest "best in the world" (Punk) i paru innych to tylko on jest w stanie przerwać streak Taker'a i rzuca mu wyzwanie np. atakuje go w czasie powrotu. Gdyby "grabarz" zjawiał, by się częściej to być może doszło, by nawet do walki o pas skoro zamierzają jakiś Ryback'owi dać. WHC było, by dobre, bo pokonanie Sheamus'a również wpłynęło, by mocno na promocję Shieffield'a, ale niestety to odpada... .

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   361

Wg mnie, jeżeli chcą upiec 2 pieczenie na jednym ruszcie (pas zostaje u Punka, a Facet Z Wędką zachowuje streak) to jedyną opcją jest tu jakiś no contest, a więc idealna sytuacja dla debiutu jakiegoś killera który wjedzie do WWE na pełnej kurwie, niczym Kane na Badd Blood, rozpierdoli klatkę i zdemoluje zarówno Punka jak i Wędkarza, powodując ich niezdolność do dalszej walki. Oczywiście WWE może iść po najmniejszej linii oporu i zlecić tą rolę np. Big Show'owi (który wszedłby później w feud ze Skip'em).

No chyba, że jobną za karę Punka z pasa, CM np. z Lesnarem zdemolują po walce Głodomora powodując jego "kontuzję", a pas będzie musiał zostać zawakowany (Lesnar wchodzi w feud z Ryback'kiem, kiedy ten powróci po "wykurowaniu się). AJ Lee na RAW ogłasza turniej o zawakowane Złoto, który ponownie wygrywa Brooks, podbijając sobie statystyki, a WWE ma erekcję, bo udało im się zarazem jakoś skarcić Punkera i ocalić main event Royal Rumble (Punk vs. Rock) :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Całkiem fajne rozwiązanie, ale przeoczyłeś jeden fakt. John BezCenny nie zostawiłby Rybacka na pastwę dwóch strasznych heeli i przybiegłby ich rozwalć swoim bandażem :twisted: Dla mnie najprostsze rozwiązanie to ucieczka Punka - CM ucieka z klatki, nie ma go na RAW i pojawia się dopiero jakiś tydzień później. Oczywiście walka z Rybackiem na SS, ale tam dołączy już John który to zgarnie pas.

1161423919541b3db89050d.jpg

Bardzo prawdopodobne rozwiązanie z tą ucieczką z klatki, tym bardziej że 'kreatywni" w WWE nie lubią się wysilać :D

Co do Jaśka, to w moim scenariuszu oczywiście mógłby przybiec z odsieczą, ale już wtedy Wędkarz byłby kontuzjowany (zanim Bohaterski Jan wyczyściłby ring). W końcu wystarczyłaby szybko zapięta Kimura i "złamanie" mu ręki przez Brocka :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

AJ Lee na RAW ogłasza turniej o zawakowane Złoto, który ponownie wygrywa Brooks, podbijając sobie statystyki, a WWE ma erekcję, bo udało im się zarazem jakoś skarcić Punkera i ocalić main event Royal Rumble (Punk vs. Rock) :D

Dostając taki scenariusz,prawie na stoprocent mamy powtórkę Rock vs Cena na WM o pas WWE.

Gdyby jednak Rock zmierzył się z Cena na RR ,być może Punk wygrałby RR match i odebrał pas na WM Dwaynowi.Dużo lepiej ,gdyby w ME zwyciężył Punk bo jemu promocja się przyda,a John już takową ma od wielu lat i to będzie bezsens.

Dostając taki scenariusz,prawie na stoprocent mamy powtórkę Rock vs Cena na WM o pas WWE.

Gdyby jednak Rock zmierzył się z Cena na RR ,być może Punk wygrałby RR match i odebrał pas na WM Dwaynowi.Dużo lepiej ,gdyby w ME zwyciężył Punk bo jemu promocja się przyda,a John już takową ma od wielu lat i to będzie bezsens.

Lepiej dla każdego oprócz Vince'a, który podobno aż się ślini na myśl o rewanżu Rocka z Ceną na najbliższej WrestleManii :/