Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2012 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Raczej nie, bo Brock ma ten idiotyczny kontrakt z limitem występów. Lipnie by było, gdyby Zabrakło im jego występów przed WM. Jeśli ktoś miałby zdemolować Pana Łowiącego to raczej jakiś gigant, który rozpocznie feud i dostanie walkę na SS. Kto wie, może to już czas na powrót World Strongest Chocolate ?

Z tym, że Lesnar i tak ponoć ma mieć walkę na Survivor Series, a w ten sposób mogliby zacząć powoli montowanie jego feudu z Facetem z Wędką. Oczywiście jakiś gigant będący w rosterze WWE (Henryk, Show itp.) byłby tu (jako osoba interweniująca w main evencie) bardziej prawdopodobny, ale... :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

10

• TakerFanKrk

8

• SixKiller

5

• maly619

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Ja bym z tym streakiem Rybacka nie przesadzał, bo to się może źle skończyć. Przypomnijcie sobie, co się stało z Goldbergiem po jego pierwszej porażce. Wciąż wygrywał wszystko, co się dało - to prawda. Ale czar prysł i nigdy już nie był tak ważną postacią jak wcześniej. Być może dlatego WWE zdecydowało się podłożyć go HHH w Elimination Chamber na SummerSlam '03. Pierwsza porażka stała się faktem i nikt już nie zastanawiał się, kiedy i przeciwko komu ona nastąpi. Można było iść dalej bez balastu, jakim jest streak. Porażka z Punkiem paradoksalnie jest więc na rękę Rybackowi. Tym bardziej, że i tak byłaby to nieczysta porażka.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pytanie jednak brzmi, czy sam Vince jest gotowy, aby podłożyć swojego pupila, którym się jara, jak dziecko pierwszą Gwiazdką...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   0

Ja chcę żeby Ryback szedł po złoto. Najpierw widziałbym go z IC Title ewentualnie później z głównym złotem, ale jeśli zdecydują się go od razu wysłać po ten najcenniejszy krążek, to nie będę płakał. Ciężko mi opisać, co widzę w jego postaci, ale dla mnie jest świetny. Bardzo wiarygodny w swojej roli, czuć, że to Bestia, która naprawdę może zniszczyć człowieka. Do tego kapitalna muzyka wejściowa, która - nie oszukujmy się - również nie jest bez znaczenia. Mogliby dać mu mikrofon do ręki, bo mam wrażenie, że wcale nie musi być klęski w tym elemencie.

Tak czy inaczej - na razie zgadzam się (chyba pierwszy raz) z Vincem. Jeśli naprawdę Ryback ma być następnym dużym nazwiskiem w WWE, jestem na tak. Nie można narzekać na to, że promują nowych. Czy ex-Sheffield sobie poradzi? Nie wiem, ale trzeba spróbować. Rzadko się chyba zdarza, by ludzie tak gładko łapali catchphrase "nowego" (Feed me more!).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Dla Skipa jest za wcześnie na atak po Złoto. Najpierw niech się "wyrobi" rozwalając uper-midcard, a dopiero później - pchają go po World Title'a. Tak byłoby bardziej wiarygodnie.

Ryback to opcja zapasowa, w razie gdyby Cena nie był gotowy do walki na HiaC (w co wątpię). Ale nawet jeśli zawalczy z Punkiem, to nie ma takiej możliwości by zdobył pas. Wiem, jak Vince się uprze to zrobi co zechce, ale w tym przypadku chyba nawet on nie zaryzykowałby aż tak. Jeśli Punk zawalczy z Rybackiem to jestem pewny, że pas obroni (może jakimś kantem, nieważne, ważne, że wyjdzie z gali z pasem), co więcej, ostatnio pojawiły się informacje, że Cena, jeśli wystąpi na HiaC, to po tej gali zrobi sobie dłuższą przerwę i wróci w okolicach grudnia-stycznia. Jeśli tak to oznacza, że nie zdobędzie on pasa i opcja z Punkiem jako mistrzem aż do RR jest coraz bardziej realna... Na RR Punk straci pas na rzecz Rocka, a bohaterski Cena wróci i wygra RR Match wybierając walkę o pas WWE na WM, którą oczywiście wygra. Zaskakujące, prawda? :roll:

• Reputacja:   3

Wydaję mi się, ze może to się rozegrać w następujący sposób. Big Show przegrywa z Sheamusem i wkurzony po walce zapodaje mu WMD. Później na zknockoutowanym Rudym Dolph inkasuje walizkę (albo nie). Jeżeli Punk za przeciwnika "wybierze" Rybacka, to pewnie obroni pas, ale przez interwencje wnerwionego po porażce Big Showa, który sprzeda kolejnego KO Puncha Skipowi by pokazać, że to on jest prawdziwym destroyem. I mamy feud dwóch zabijaków, który mocno wypromuje Sheffielda. Głównie przez to, że będzie pierwszym, który zmartwychwstał po WMD. :)

Jeśli Punk zawalczy z Rybackiem to jestem pewny, że pas obroni (może jakimś kantem, nieważne, ważne, że wyjdzie z gali z pasem), co więcej, ostatnio pojawiły się informacje, że Cena, jeśli wystąpi na HiaC, to po tej gali zrobi sobie dłuższą przerwę i wróci w okolicach grudnia-stycznia.

Nie ma bata, żeby Cena zrobił sobie teraz wolne. Jaśka nie ma zaledwie JEDEN TYDZIEŃ i ratingi spadają :| Cena miał zrobić sobie wolne po Extreme Rules, a wszyscy wiemy jak było.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

Wiecie co mnie wkurza? Proste założenie. Obecnie te całe story zrobione jest tak, by Punk za wszelką cenę wybrał Jasia za swojego przeciwnika. Dlaczego? Z markowego punktu widzenia: Cena jest kontuzjowany, na pewno nie będzie w pełni sił na PPV. Poza tym, Punk wygrał z Januszem już parokrotnie. Co mamy z drugiej strony? Rybacka, który demoluje każdego, ostatnio zresztą Punk ucierpiał w ich bezpośrednim kontakcie. To mnie wkurza, bo Cena jest "oczywistą oczywistością". Dałbym wiele, by rzucić okiem na to, jak rozpiszą exSheffielda w klatce, ale sam w to niestety nie wierzę.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Czy ja wiem, czy wszystko wskazuje na Cenę? Oczywiście, kontuzja Ceny i to, że się leczy jest dobrym argumentem za tym, że to go wybierze Punk. Ja myślę jednak, że Punk nie będzie chciał wybrać żadnego z nich, a wtedy to Vince wybierze obu i dostaniemy Triple Threat Match. Za walką 3 osób przemawia też fakt, że Cena nie jest i nie będzie w pełni sprawny. To sprawi, że obciążenie ringowe Ceny spadnie.

Czy ja wiem, czy wszystko wskazuje na Cenę? Oczywiście, kontuzja Ceny i to, że się leczy jest dobrym argumentem za tym, że to go wybierze Punk. Ja myślę jednak, że Punk nie będzie chciał wybrać żadnego z nich, a wtedy to Vince wybierze obu i dostaniemy Triple Threat Match. Za walką 3 osób przemawia też fakt, że Cena nie jest i nie będzie w pełni sprawny. To sprawi, że obciążenie ringowe Ceny spadnie.

I to byłby nawet niezły pomysł, bo Brooks mógłby wtedy w miarę "bezboleśnie" (porażka w triple threat'cie to nie ten sam ciężar gatunkowy co umoczyć w single matchu) dla rywali zachować pas. Widziałbym to wówczas tak: Wędkarz wali finiszera Jaśkowi, Punk spycha "Głodomora" z ringu i "na sępa" pinuje Janusza. Sheffild niby nie wygrywa, ale mu nie ubywa, bo osobiście nie jobuje i faktycznie sam Cena został odklepany po jego akcji kończącej (dalej jest przedstawiany jako Killerski Power House). Punker zachowuje tytuł, a Jasiek przegrywa bo "nie jest w pełni sił" i ma podstawy do rewanżu z CM'em, który przecież skradł zwycięstwo i nie pokonał Jaśka o własnych siłach. Idealnie :wink:

• 2 tygodnie później...

Nie pamiętam kto ostatnio dostał taki kredyt zaufania od Vince'a jak Ryback.

Dostał streak, a jego pierwszą poważną walką jest od razu walka o najważniejszy pas w federacji.

Nie miał okazji pokazać się na mikrofonie (Jak Ryback - nie liczę Skipa i "yep!yep!yep!").

Jego wszystkie dotychczasowe walki to praktycznie squashe o takim samym przebiegu.

Owszem, jego uderzenia i moves'y mają fajny impact powerwrestlera, ale czy ma już odpowiednie doświadczenie, żeby od razu wskoczyć do Main Eventu na PPV?

Po walce i próbie podniesienia Tensai'a mam poważne wątpliwości czy faktycznie wystarczy mu siły na to, żeby bez problemu dźwigać tych większych (nie przyjmuję za bardzo wymówki, jakoby Tensai był w całości odpowiedzialny za to).

No i gdzieś umknął mi moment, w którym publika przestała po nim jechać skandując "Gooooooldberg", a zaczęła być z nim over.

Faktycznie czekam na tą walkę, ale mam wątpliwości co do Rybacka.

213559901458cecbdd39123.jpg

• Urządzenie:  Linux

Sheamus pół roku po debiucie w głównym rosterze w 2009 kiedy na TLC przejął pas WWE od Ceny.

nightwatcher napisał/a:

Sheamus pół roku po debiucie w głównym rosterze w 2009 kiedy na TLC przejął pas WWE od Ceny.

A wcześniej Lesnar, który debiutował w marcu, a na Summer Slam już dostał Złoto. Vince ewidentnie lubi obdarowywać kredytem zaufania anorektyków... :twisted:

...i nie ukrywajmy, że to jest logiczne (pokaż zaufania do większych podopiecznych :twisted: ), bo skoro się nie uda run z pasem takiego "debiutanta" i publika go nie kupi to przynajmniej patrząc na gabaryty będzie można w miarę zrozumieć z markowego punktu widzenia, że ów nowy koleś co nic nie znaczy zdobył pas...w przypadkach zawodników o posturze Punka czy Jericho nie sądzę byśmy się kiedykolwiek doczekali tak szybkiego pushu (walki o główny pas) dlatego, że ich trzeba trochę dłużej promować a i ten proces jest trudniejszy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.