Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bryan prawie zabił Michaelsa, Cena liderem nowego nWo?, Edge

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Prawdopodobnie Kelly Kelly powróci do WWE jeszcze w tym roku i będzie to znów praca na pełen etat. Warto zaznaczyć, że o stałych występach byłej mistrzyni mówi się już od kilku miesięcy.

Podczas niedzielnego live eventu SmackDown! w Londynie w Ontario Ted DiBiase pracował jako heel i przegrał swoje starcie z Kofim K...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-bryan-prawie-zabil-michaelsa-cena-liderem.html
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

2

• Xtreme Sky

1

• Napoleoni

1

• Valer

1

Top użytkownicy w tym temacie

"- The Four Horsemen - Daniel Bryan, Dolph Ziggler, Cody Rhodes, Wade Barrett"

THIS IS IT !

13699509474e11ce9dc6018.jpg

1) Teoretycznie streak Rybacka skończony, bo to 1 walka w której nie wygrał, seria wygranych jest więc zastopowana... Ale i tak dla WWE jego streak będzie trwał ;)

2) Mhm, niech WWE stworzy jakąkolwiek sensowną stajnie a nie mydli oczów tymi dawnymi, wtedy pogadamy

3) "Santino Marella w jednym z wywiadów powiedział, że jego kolejnym marzeniem jest zdobycie World Heavywieght Title albo WWE Title i bardzo ciężko pracuje, aby to osiągnąć"

http://i.imgur.com/pD3EQ.gif

Dla WWE nie liczą się house showy i dark matche, dlatego Ryback pozostanie przedstawiany jako "niepokonany", bez względu na ten "no contest" z Mahalem, czy wcześniejszą PORAŻKĘ Z RILEYEM (tak, tak, to nie żarty - Ryback przegrał kiedyś na jakimś HS/w dark matchu z Alexem).

Ambrose też jobbuje na live eventach co nie znaczy, że będzie jobberem w TV :)

Co do tego artykułu o stajniach... Ewidentnie dostaniemy w najbliższym czasie stajnię złożoną z Barretta, Slatera, McIntyre'a, Mahala, może dorzucą jeszcze Prime Time Players albo McGillicutty'ego... Zapowiada się nieźle, nawet stajni złożona w dużej większości z jobberów może nieźle namieszać.

Wystarczy jedna stajnia.

"Encore"- nowa stajnia 3 osobowa na SD. Dodać do tego Barretta(jako lidera) + jeszcze ktoś= coś ciekawego.

Czekam na to niecierpliwie, bo na SD oprócz segmentów z Bryan'em i Kane'em nie dzieje się nic.

• Reputacja:   1

Jeśli chodzi o nową stajnię to ja bym wymyślił nazwe UnderestTimated. Według mnie w tej stajni powinni być - Jinder Mahal , Wade Barrett ( dowódzca ) , Heath Slater , Drew McIntyre, PTP, The Great Khali oraz Michael McGillicuty

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Powiem, że nawet ciekawa dyskusja się rozwinęła na temat nowej stajni... :) Ja natomiast z miłą chęcią zobaczyłbym Dolpha Zigglera, Wade'a Barretta, Cody'ego Rhodesa oraz Damiena Sandowa. Dolph jak wiemy obecnie ma walizkę, w której znajduje się kontrakt, który może wykorzystać na pas Wagi Ciężkiej, który obecnie jest w posiadaniu Rudzielca... Barrett jako lider stajni wyręcza ''słabszego'' Dolpha i składa Sheamusa (wykorzystując przy tym walizkę za Ziggiego, który i tak już nieudolnie próbował ją wykorzystać) przy pomocy pozostałych członków drużyny, którzy rozpraszają rozpierdalatora w trakcie walki... Wade z nim wygrywa i zostaje nowym mistrzem Wagi Ciężkiej... Po walce zjawia się Dolph, który domaga się tego, aby jego lider oddał mu jego pas, ale ten jednak tego nie robi, ponieważ to on wykorzystał walizkę (chociaż nie była jego) i atakuje Dolpha. A tym samym WWE korzysta na tym, ponieważ to Anglik miał zdobyć walizkę podczas MITB Match'u. I tym samym mamy face-turn Ziggiego... Co o tym sądzicie? Ja myślę, że byłoby to głupie, ale WWE mogłoby zrobić taki ciekawy myk, aby nie tracić na tym tego, że to Barrett nie zdobył walizki i dać mu pas w taki sposób. Jeśli ktoś to zrozumiał, co napisałem to będę zadowolony :)

arkao, a po co ci w tym wszystkim Kłoda?

bardzo chciałbym zobaczyć filmik z tej zbotchowanej akcji Bryana, ale domyślam się, że nie ma takowego :( .

Punk zaczyna być już wyjątkowo bezczelny, co właśnie powoduje, że jest ciekawy, te jego wypowiedzi i kontrowersje wokół niego sprawiają, że jest dużo bardziej wyrazistym charakterem.

Czy są jakieś zdjęcia Rybacka i czy ta walka przerywa jego streak :?:

Edytowane przez 1# contender
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Blaze9 napisał(a):
Powiem, że nawet ciekawa dyskusja się rozwinęła na temat nowej stajni... :) Ja natomiast z miłą chęcią zobaczyłbym Dolpha Zigglera, Wade'a Barretta, Cody'ego Rhodesa oraz Damiena Sandowa. Dolph jak wiemy obecnie ma walizkę, w której znajduje się kontrakt, który może wykorzystać na pas Wagi Ciężkiej, który obecnie jest w posiadaniu Rudzielca... Barrett jako lider stajni wyręcza ''słabszego'' Dolpha i składa Sheamusa (wykorzystując przy tym walizkę za Ziggiego, który i tak już nieudolnie próbował ją wykorzystać) przy pomocy pozostałych członków drużyny, którzy rozpraszają rozpierdalatora w trakcie walki... Wade z nim wygrywa i zostaje nowym mistrzem Wagi Ciężkiej... Po walce zjawia się Dolph, który domaga się tego, aby jego lider oddał mu jego pas, ale ten jednak tego nie robi, ponieważ to on wykorzystał walizkę (chociaż nie była jego) i atakuje Dolpha. A tym samym WWE korzysta na tym, ponieważ to Anglik miał zdobyć walizkę podczas MITB Match'u. I tym samym mamy face-turn Ziggiego... Co o tym sądzicie? Ja myślę, że byłoby to głupie, ale WWE mogłoby zrobić taki ciekawy myk, aby nie tracić na tym tego, że to Barrett nie zdobył walizki i dać mu pas w taki sposób. Jeśli ktoś to zrozumiał, co napisałem to będę zadowolony :)

arkao, a po co ci w tym wszystkim Kłoda?

Opcja nawet ciekawa zwłaszcza w kontekście rozważanego ostatnio face-turnu Dolpha. Ja jednak byłbym przeciwny takiej stajni bo za dużo w niej byłoby indywidualności. Nie chciałbym aby Sandow czy Rhodes ginęli w cieniu innych wydarzeń. Chyba że dostaliby większość czasu na SD i wtedy każdy miałby okazję by błyszczeć. Jednak z pewnością było by to trudne do realizacji. Poza tym życzę sobie aby Ziggler wykorzystał walizkę godnie nawet jak na cipo-heela a nie by ktoś go musiał wykorzystać. I tak już dostatecznie dużo razy wychodził na nieudacznika i tchórza, który nie umiał zainkasować walizki.

A panu Kłodzie w jakiejkolwiek postaci również mówię stanowcze nie :P

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

Żadnych grup. Już się wystarczająco naoglądałem jak Big Show czy Cena pokonują przeciwności losu i w pojedynkę dziesiątkują stajnie.

Blaze9 napisał(a):
Barrett jako lider stajni

Sandow, który jest charyzmatyczniejszy i lepszy na mikrofonie niż pięciu Barrettów, miałby być podwładnym Anglika? Śmiesznie by to wyglądało.

Edit: PH93, o co konkretnie chodzi?

Edytowane przez Peck

17284474305040b4340db5a.jpg

Cytat
Sandow, który jest charyzmatyczniejszy i lepszy na mikrofonie niż pięciu Barrettów, miałby być podwładnym Anglika? Śmiesznie by to wyglądało.

Widzę, że chwytliwe catchphrasy zamazują rzeczywistość...smutne. :(

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Cytat

No właśnie wiem o tym, żeby to śmiesznie wyglądało... Lub też stajnia mogłaby być po prostu bez Damiena...

Świetny pomysł z Million Dollar Corporation, ja osobiście najbardziej chciałbym powrotu Ministry of Darkness, chociaż to raczej niemożliwe.

Dla mnie to jedna z najlepszych heelowych drużyn jakie istniały, no i chyba najlepsza rola Undertakera, przynajmniej według mnie.