Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Knifer for Outbreak!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Knifer : I znów ta sala..tu odżywają wspomnienia!

Offten : Nie rozczulaj sie tak, dziś i tak nie walczysz.

Knifer : Jak to..

Offten : Tak to, na Outbreak pokażesz co umiesz.

Knifer : Tak..jeśli pan Snake nie bedzie chciał się mścić..

Offten : O to już sie nie martw, ten fagas będzie chciał pozbawić was tytułów prędzej niż ci sie wydaje, a że nie wychodzi mu to przekrętami, to zrobi wam jakąś niezłą sieczkę w ringu.

Knifer : Kto nas może tutaj dojechać ? Backstabber ? Method ? Tuan ? Eh sam nie wiem skąd znam imiona tych palantów.

Offten : Spytasz Publiczności. Dziś masz swoje 5 minut.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mazur : Co to za muzyka ? Jeśli znam się na muzyce o Stricken Disturbeda..Kniifer! Nowy theme!

Czoło : Tępy nóż i gruby przyjaciel wchodzą na ring! Czeka nas słuchanie smutów! My wolimy walki!

Mazur : Tak dokładnie, tag team champion wchodzi na ring w towarzytswie Paul Offtena! Zapowiada się arcyciekawy speech!

Offten : Stop the music ! Stop the music ! Pleease welcome AWF Tag Teaam Champion Oooscar Knifeer!

Knifer : Dobra, nie udawaj że umiesz Angielski..

Publiczność podśmiewa się.

Knifer : Tak się składa że długo nie gadaliśmy..stęskniiiliście sięę?

Publiczność odpowiada zgodnie TAAK!

Knifer : Jako Tag Team Champion mam wam pare spraw do przekazania..Tydzień temu widzieliście do czego jestem zdolny. Soldato zebrał spore bęęęęcki!!!!Chcecie więcej ?

Publiczność znów zawyła taak!

Knifer : Ciekawi mnie kto sawi nam czoła na najbliższym Outbreak, słyszałem że ma to być ten karateka od siedmiu boleści Tuan i jakiś partnerek. Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, może być to nawet 2 on 99 handicap a my i tak znajdziemy sposób na zwycięztwo! Elemele

czuje że pojawią się cwele!

Czoło : Snake! To Snake!

Snake : Knifer! Nie wiem czy poprzewracało ci się już w dupie do końca czy coś brałeś! Wygadujesz herezje śmieciu!

Offten : Hola, hola! Osoba tak postawiona i wykwalikowana nie powinna się w taki sposób odnośić do swoich pracowników!

Snake : Cicho grubasie!

Knifer : Czy ty myślisz że tą swoją arogancją coś zdziałasz ? To jest wrestling, sport w którym liczą się umiejętności a nie gadka! Jeśli jesteś taki cfany to spytaj publiczności kto tutaj rządzi. Wiem że nie zrobisz tego, zrobie to ja! Kto tu rząąąąądzi ?!

Publiczność : Knifer i ch##

Knifer : To wystarczy! Wiedz..jesteś wolny..you're free...you're free to time to see...THE Cut Knifer DESTINY!

Wściekły Snake schodzi na zaplecze sycząc tylko "jeszcze tego pożałujesz" publiczność żegna go śpiewając "na, na, na good bye"

Mazur : Bitwe wygrał Knifer..

Czoło : Ale wojna wciąż trwa! Damn it!

Ode mnie : RP wysokich lotów to to nie jest, po 1 wyszedłem z wprawy, po 2 sam nie wiedziałem co pisać :D No ale liczy się to że RP w ogóle jest i co najważniejsze w terminie![/b]

Edytowane przez LegendKiller
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• theGrimRipper

2

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

abstrahując od tego, czy wyszedłeś z wpray czy też nie (prawdopodobnie każdy jest trochę nie w formie po 3-miesięcznej przerwie):

Podpunkt punktu drugiego Regulaminu AWF mówi:

- w RP nie wolno używać żadnej postaci należącej do innego gracza bez pozwolenia

A skoro nie wolno używać postaci gracza, to tym bardziej nie wolno używać postaci Snake'a, którego w dodatku pokazałeś tak, że Rabol by się załamał... Co innego wymienić wrestlera czy właściciela z nazwy, a co innego wziąć go sobie do roleplay'a i zrobić z niego jakąś popierdółę wersji oryginalnej...

Niestety, to wpływa ujemnie na ocenę Twojego RP, mam nadzieję, że w przyszłości tego błędu już nie popełnisz...

• Reputacja:   1

No więc, złamałeś regulamin uzywając postaci Snake'a, czego robić nie wolno. To ogromny minus. Nawet jeśli wykorzystuje się w RP innego wrestlera za jego zgodą, to moim zdaniem powinien być on przedstawiony w takim świetle, w jakim stawia go jego gimmick. A Ty po pierwsze użyłeś postaci, której używać nie wolno, a po drugie źle ją przedstawiłeś niezgodnie z gimmickiem, bo Snake nigdy nie zachowałby się w ten sposób.

Co do reszty. Stanowczo za mało o przeciwnikach, stanowczo za mało o obecnej sytuacji w AWF (mam na myśli kontrolę stajni), oraz ogólnie jest za krótko. Ja wiem, że w realnych federacjach wszystko się ogląda i nie trzeba sobie nic wyobrażać, ale w RP trzeba jednak ująć kilka opisów tak, żeby pobudzić wyobraźnię bookerów, a przede wszystkim samemu kreowac lepiej swój gimmick.

LK - pozostaje mi napisać: Mam nadzieję, ze będzie lepiej. Trenuj i nie pisz na odpierdol. Pozdro :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Hmm trudno o konstruktywne pisanie, gdy ma się dziennie 30 minut dostępu do kompa..cóż przeprowadzka i te sprawy ;/

• Reputacja:   0

na szczęście to nie jest One Night Stand, mamy zamiar "pociągnąć" AWF przez dłuższy czas, a przeprowadzka nie będzie chyba trawała wiecznie ;-)

liczymy, że jak już się przeprowadzisz, będziesz mógł pisać dłużej i staranniej, i oczywiście z uwzględnieniem "podpunktu punktu grugiego Regulaminu AWF"

Oczywiście, za tydzien powinienem być już kompletnie "wyrobiony"