Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Bound for Glory PPV - 14 października 2012, Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tupak, Kejrol - to mogli zamiast Devona dać Marcin Najmana. Jeszcze większe zdziwienie by było.

Kimkolwiek jest Najman to nie przypominam sobie, żeby był TV Champem oferującym swojego usługi Hoganowi w walce z Aces & Eights.

Ten storyline jest przereklamowany

No to dla ciebie rzeczywiście mogli dać tego Najmana. A teraz powrót do rzeczywistości. Pierwsze lepsze wrestlingforum. 197 stron dyskusji na temat Aces & Eights (swoją drogą niezły wynik jak na przereklamowany storyline) i nikt nie wytypował Devona a padały opcje od Erica Younga po Batiste :smile: Nie trzeba nawet sprawdzać u amerykańców, wejdź sobie na temat Impact na attitude i przejrzyj tematy od debiutu Aces & Eights, zobacz ile było rozkmin nad całym storylinem. Ja też mogę powiedzieć, że "Lato Punka" było przereklamowane, ale rzeczywistość szybko zweryfikuje moją opinię :wink:

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

7

• -Raven-

6

• Ceglak

5

• Vercyn

5

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie sam fakt, że Devon jest w stajni jest okay. Mimo wszystko ujawnić go powinni na impact'cie, a nie na BfG, gdzie jednak oczekiwało się czegoś więcej. Jak dla mnie to Morgan powinien być na jego miejscu, a Devona wrzuciłbym właśnie do walki Joey'a ze Snowem - wtedy by nie było podstaw do narzekania.

Może Ray umalował się jak pajac, przynajmniej nie miał na sobie pedalskiego, różowego ring gearu, jak swego czasu CM Punk (idąc tym tokiem myślenia).

Może Ray umalował się jak pajac, przynajmniej nie miał na sobie pedalskiego, różowego ring gearu, jak swego czasu CM Punk (idąc tym tokiem myślenia).

Czemu pedalski, możesz mi wytłumaczyć ?

Mi róż nie przeszkadza, bo osobiście naprawdę lubię ten kolor i jakoś mi nikt tak nie mówi.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Nikt nie wierzył w solową karierę Reya po rozpadzie 3D, tymczasem Bully okazał się jednym z najlepszych heeli ostatnich lat. Nie twierdzę, że Devona stać na podobny wyczyn, bo to nie ten sam poziom, ale turn odświeży jego postać i może z tego wyjść coś dobrego.

Tutaj masz rację. Zawsze turn jest okazją do odświeżenia postaci. Devon raczej na tym dobrze wyjdzie, bo gorzej niż za jego face'owania nie będzie. Bardziej martwi mnie faceturn Bully'ego. Jestem wyznawcą zasady - jak jest dobrze, to po cholerę to zmieniać.

Czemu pedalski, możesz mi wytłumaczyć ?

Mi róż nie przeszkadza, bo osobiście naprawdę lubię ten kolor i jakoś mi nikt tak nie mówi.

Sam bym na siebie nic różowego nie włożył, ale akurat we wrestlingu ten kolor powinien się dobrze kojarzyć. Weźmy Hitmana. Gość był zajebisty mimo przypałowych gaci. :)

197 stron dyskusji na temat Aces & Eights (swoją drogą niezły wynik jak na przereklamowany storyline) i nikt nie wytypował Devona:

Czekałem co mi napiszesz po tym jak znowu skrytykowałem A&E. W ogóle to wydawało mi się, że napiszesz "twierdzisz, że przereklamowany, a sam o tym ciągle piszesz". ;) Ja właśnie twierdzę, że jest to przereklamowane mimo swojej przeciętności, bo a) TNA ciśnie w ten scenariusz i b) ludzie na forum ciągle o tym dyskutują. Zatem fakt, że ludzie o tym dyskutują jest dla mnie wyznacznikiem przereklamowania, a nie argumentem za tym, że jest odwrotnie. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Zatem fakt, że ludzie o tym dyskutują jest dla mnie wyznacznikiem przereklamowania, a nie argumentem za tym, że jest odwrotnie. :)

No to przecież mówię, że "Lato Punka" jest przereklamowane niczym Austin/Rock na Wrestlemania 17, więc gdzie problem? :)

Zatem fakt, że ludzie o tym dyskutują jest dla mnie wyznacznikiem przereklamowania, a nie argumentem za tym, że jest odwrotnie. :)

No to przecież mówię, że "Lato Punka" jest przereklamowane niczym Austin/Rock na Wrestlemania 17, więc gdzie problem? :)

Ja tam żadnego problemu nie mam. Po prostu wyjaśniłem ci co miałem na myśli mówiąc o przereklamowaniu. Co do Punka to ten storyline prowadzący do walki z Ceną na MitB był świetny. Natomiast sama walka była po prostu dobra. Za to stwierdzenie zostałem zresztą posądzony o próbę odebrania radości fanom czy coś w tym stylu. :) To co później działo się z Punkiem to temat rzeka i nie w tym wątku raczej.

14453752125651e0a536c69.jpg

Co do Devona to raczej na pewno nie jest liderem bo na kamizelce miał naszyte Prospect czyli nie jest nawet pełnoprawnym członkiem klubu tylko "na testach"

Ładnie to wychwyciłeś. Brawo za spostrzegawczość.

Ta wiadomość nieco mnie uspokaja co do pozycji Devona w TNA "Sons of (A)narchy"

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

BFG '2012

Przeboleję IW w kurniku, ale chciałbym żeby każde PPV było na takiej hali, od razu czuć klimat.

+ w miarę przyzwoita walka o pas TV, zwycięzca znany od początku.

+ Starcie byłych Piwoszy zaj...te :) Super walka, której w obecnym WWE nie obejrzymy.

+ Walka Al Snowa z Ryanem słabiutka, jednak na plus motyw z Morganem którego się nie spodziewałem, ciekawe co z tego będzie...

+ Pojedynek TT bardzo dobry, ciekawe, szybkie starcie - wiadomo było kto wygra.

+ Fajny motyw z wymalowanym pyszczkiem Raya, walka słaba, jednak zakończenie mnie wyrzuciło z butów... nigdy w życiu nie postawiłbym na to że członkiem A88A jest Devon, naprawdę łyknąłem to że nie podpisał kontraktu, wakat pasa TV jeszcze bardziej utwierdził mnie w moich przekonaniach, jak dla mnie motyw Devona jest logiczny i ogólnie jestem zadowolony z tego przebiegu sytuacji, mam nadzieję że jako heel odświeży swoją postać.

+ ME niezły, jednak...

- jego zwycięzca już nie :(

- walka o pas Xsów i jej zwycięzca (pewnie dając pas RVD liczą na to, że podpisze nowy kontrakt lub już go podpisał)

- walka KO oraz chłopak z Hollywood...

Mimo wszystko po BFG spodziewałem się więcej, jednak nie było źle.

BHG raz w roku więc kilka słów komentarza:

RVD vs. Zema Ion - na takiej gali walka o pas dywizji X powinna być zdecydowanie lepsza. A tak dostaliśmy pojedynek przeciętny, więc ja byłem zawiedziony. RVD dostał ten pas bo kumpel Jeff miał dostać pas WHC. A ja bym ich obu pożegnał... Ion też nie przekonywał. Miejmy nadzieję że posiadanie pasa przez Roba zmotywuje go do dawania z siebie więcej...

Samoa Joe vs. Magnus - paradoksalnie zwycięstwo czyste Joe to dowód na dwa smutne fakty: po pierwsze nadal będą promowani zapewne kolesie w stylu Devon czy RVD a Anglik wyląduje na dobre w mid-cardzie. A przecież ma potencjał na więcej. I jako mistrz TV raz że miałby szansę pokazać swoje możliwości szerzej a dwa że według mnie dobrze by promował pas. Po drugie nadal nie ma pomysłu na Samoańczyka. Dostał pasek i niech go sobie broni a może w międzyczasie coś się wymyśli.

Roode vs. Storm - myślałem że to będzie walka przed main eventem... Pojedynek bardzo dobry, dramatyczny. Nie wiem po co ta gwiazda MMA tam była. Rozumiem jakby ktoś miał interweniować, a tak to gościu robił za publikę przy ringu. Zwycięstwo Storma jednak przewidywalne.

Joey Ryan vs. Al Snow - Snow wyszedłw jakimś starym dresie i obijał robiącego z siebie idiotę Ryana. Nie spodziewałem się jednak ingerencji Morgana. Oby nie był on jakimś ochroniarzem Joeya.

Chavo & Hernandez vs. Christopher Daniels & Kazarian vs. A.J. Styles & Kurt Angle - ta walka wynagrodziła słabą walkę o pas X. Ale wiadomo było że taki skład pojedynku może dużo zagwarantować. Wszystko wyszło pięknie ale główny ciężar gatunkowy wziął tu na siebie AJ. To on przyjął prawie wszystkie niebezpieczne akcje i sam wykonał najciekawsze loty. Temu gościowi TNA już teraz powinna szykować pomnik.

Sting&Bully vs. Aces&Eights - zawiodłem się. Nie żebym spodziewał się fajerwerków bo grubasy w maskach, emeryt Sting i średni Bully to nie skład na szybkie akcje. Po pierwsze wynik mógł być tylko jeden, skoro w razie zwycięstwa Stingów Asy byłby skończone. Żeby jeszcze wzmocnić przekonanie że team TNA nie ma szans pojedynek zrobiono w stylu No DQ a wiadomo że grupa Asów atakuje grupowo niemal przy każdej walce. Słabo wypadł motyw z Parksem, słabo wyszło to w ringu a "wojownik" Bully odliczony po beznadziejnym choke slamie Devona na stolik w tak "ważnym" pojedynku to wręcz parodia...

Main event Jeff Hardy vs. Austin Aries - mało mnie to kręciło, ponieważ Ariesa średnio kupuję jako mistrza WHC a Hardego po prostu nie lubię. Pasek zgarnął Hardy bo po raz kolejny trzeba jakiegoś marudę przekonać do pozostania w rodzinie. Jeżeli nowy mistrz nie przejdzie jakiegoś turnu to słabo widzę jego run z tym tytułem.

Egoista, alkoholik, fan wrestlingu lat 90-tych :)

7062611814df90a2160f60.jpg