Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Maria Kanellis wykorzystana przez Talibów, Lawler oddycha sa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Syn Jerry’ego Lawlera powiadomił, że jest u ojca w szpitalu. Dodał, że stan jego ojca jest stabilny, ale wszyscy obawiają się uszkodzeń mózgu, które mogły powstać w wyniku odcięcia dopływu powietrza do mózgu przy zawale. Wiadomo także, że na chwilę obecną Jerry kontaktuje i odpowiada na zadawane mu pytania. B...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-maria-kanellis-wykorzystana-przez-talibow.html
https://forum.wrestling.pl/topic/31018-maria-kanellis-wykorzystana-przez-talib%C3%B3w-lawler-oddycha-sa/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

4

• Napoleoni

1

• B-Side

1

• MSMic

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Maria Kanellis wykorzystana przez Talibów" - po przeczytaniu tego miałem nieco inne skojarzenia :P W sumie to dobrze dla niej gorzej dla amerykanów.

Sin Cara bez Rey'a i od razu mnóstwo botchy? Niech już lepiej zostaną przy Tag Teamie.

Jak Sin Cara dostaje przeciwnika ze slabym ring skillem to nie ma sie co dziwic, ze zbotchuje wiele akcji. Jakos z Drew, Codym czy Heathem nie mial problemow sklecic dobrej walki. A z takim Khalim, Big Showem czy Mizem ciezko...

PS. Co to jest "Gorilla Position"?

Racja, można było lepiej dobrać nagłówek (chyba że to celowa zagrywka :])

Co do Jerrego, jeżeli już teraz odpowiada na pytania, to prognozy powinny być umiarkowanie optymistyczne, mamy nadzieję że szybko wróci do zdrowia.

Goldberg jak zwykle wszystko dementuje, co do Sin Cary to szkoda słów na tego no-skilla, potrafi zrobić efektowną planchę a ma problem z najprostszymi akcjami.

Morrison znowu dostanie owację od grupki 120 widzów na gali PCV...PCW, a ja będę to oglądał na yt nagrane kalkulatorem przez jednego nich

PS. Co to jest "Gorilla Position"?

Hmmm, to taka mini reżyserka tuż za kurtyną, gdzie wrestlerzy oczekują na wejście i dostają tam jeszcze ostateczne instrukcje. Ma taką nazwę na cześć wrestlera Gorilla Monsoon, który po zakończeniu aktywnej ringowej kariery pracował właśnie tam na backu na każdym show WWF.

No zgadzam sie z Tobą andy. Sin Cara z Codym fajne walki wykrecali, ale z Mizem to ja sie nie dziwie, że mają miejsce botchy. Może to nie wina Sin Cary tylko Miza że nie umie przyjąć akcji?

Chavo, Hunico, Cody, Tyson Kidd, Dolph Ziggler (!) i jeszcze kilku też nie potrafi przyjąć/wykonać akcji Sin Cary?

"Chavo, Hunico, Cody, Tyson Kidd, Dolph Ziggler (!) i jeszcze kilku też nie potrafi przyjąć/wykonać akcji Sin Cary?"

Z Chavo i Hunico to feudował jeszcze przed kontuzją, a w tym okresie botchował na potęgę (po powrocie też mu się zdarza, ale rzadziej).

Z Codym i Tysonem wykręcał swoje najlepsze walki (jeszcze z Bryanem miał niezłe) bo akurat oni, w przeciwieństwie do Miza, potrafią przyjmować dobrze jego akcje (te wszystkie hurricanrany i frankensteinery... Miz się do tego nie nadaje).

A z Zigglerem jeszcze chyba nie stoczył żadnej walki (pewnie bierzesz pod uwagę brak komunikacji i botch z MitB... a co to ma do umiejętności przeciwnika do przyjmowania jego akcji?) jeśli będą ze sobą walczyć to wtedy to ocenimy, akurat Dolph byłby w stanie sklecić z ex Mistico dobrą walkę.

A z Zigglerem jeszcze chyba nie stoczył żadnej walki (pewnie bierzesz pod uwagę brak komunikacji i botch z MitB... a co to ma do umiejętności przeciwnika do przyjmowania jego akcji?) jeśli będą ze sobą walczyć to wtedy to ocenimy, akurat Dolph byłby w stanie sklecić z ex Mistico dobrą walkę.

Jeżeli ten świetny lotnik pięć minut składa się do swojej popisowej akcji z narożnika, a potem ją botchuje i to tak, że naraża zdrowie kolegi (bo dla Dolpha ten upadek mu się źle skończyć), to nie wiem czy można go ocenić jako dobrego zawodnika. Co z tego, że z Bryanem czy Codym sklecił dobrą walkę - kiedy w pozostałych 8 przypadkach botchuje ważniejsze rzeczy (nie wspominając o jego pierwszej wejściówce przed kontuzją). Sin Cara nie jest jeszcze materiałem na zawodnika głównego rosteru i powinien przejść normalnie przez FCW - albo by mu podziękowali albo by się czegoś nauczył i trafił wyżej. Wykazuje się kompletnym brakiem komunikacji z innymi zawodnikami i uważam, że winą jest brak odpowiedniej znajomości angielskiego. Mistico przez rok nie potrafił przestawić się z meksykańskiego stylu na amerykański.

Z Codym i Tysonem wykręcał swoje najlepsze walki (jeszcze z Bryanem miał niezłe) bo akurat oni, w przeciwieństwie do Miza, potrafią przyjmować dobrze jego akcje (te wszystkie hurricanrany i frankensteinery... Miz się do tego nie nadaje).

Samo dobre przyjmowanie nie wystarczy. Mistico musi je jeszcze dobrze wykonać, a z tym często ma problemy.

Sin Cara bez znajomości angielskiego daleko w WWE nie zajdzie.

Nawet gdyby już nie popełniał Botchy ( w co trudno uwierzyć :twisted: ) to żadnego programu nie dostanie, jeśli będzie milczał jak grób. Tag Team z Mysterio to dla niego prawdopodobnie najlepsze wyjście, ponieważ napewno wypromuje to dywizję Tagów, ale ...

Jeśli dostanie program z Rey'em, to nie wyobrażam sobie tego kto wygra, jeśli Rey, to wtedy Sin Cara może już wracać do Meksyku, ale jeśli Mysterio wygra, to co dalej dla Cary ?

Rey o ile wiem jest na końcu swojego kontraktu z WWE, a że stwarzał trochę problemów swoją wagą i tym zawieszeniem, nie śpieszyło się im do przedłużenia. Jeśli faktycznie miałby odejść w perspektywie nawet roku-dwóch, potrzeba gościa w masce. Dziwi mnie że szansy nie dostanie Hunico, koleś jest klasę lepszy jako Sin Cara niż sam Sin Cara, plus o dziwo ma na prawdę bogaty repertuar zagrań, które rzadko pokazuje.
Hunico to nie to samo. Pamietam jak pojawil sie pierwszy raz jako Sin Cara, od razu widac, ze cos bylo nie tak, byl duzo wiekszy, masywniejszy i taki "klocowaty", przy akcjach w locie nie odlatywal tylko spadal jakby mu ktos kowadlo doczepil... Lubie go teraz gdy nie ma maski i niech tak zostanie.