Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW SMASH! 09.09.12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kolejny odcinek PXW SMASH!

Już za tydzien najbardziej hardcore'owa gala roku PXW Extreme Hell!

zapraszam do oglądania!

LINK

34985032051350d595ff63.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• Black Joker

1

• Themoralizator

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Joker jaram się Tobą w ...Sam mam nadzieje pojechać na BackyardManie 4...

Po najgorszym odcinku SMASHa w tym sezonie który dostaliśmy w zeszłym tygodniu nie do końca wiedziałem czego sie spodziewać po produkcie który będzie mi dostarczony dzisiaj. Na szczęście pokładana w was nadzieja chłopaki i wiara, że z tej ekipy można wykrzesać bardzo dużo się opłaciła - właśnie komentuje najlepszego SMASHa w historii.

Bawiłem sie znakomicie, fajny humor, wszystko trzymało jakiś tam ogólny ład i porządek, solidne walki, dużo fajnych prom. Świetnie ogląda się wasz produkt przez pryzmat tego co robiliście jeszcze na początku tego sezonu, progres na micu u WSZYSTKICH jest ogroooomny. Bardzo dobrze, że dajecie Snake'owi coraz więcej gadać bo tylko w ten sposób nauczy się być w tym przekonujący (co widać na przykładzie Jokera czy Shadowa którzy na początku też walili krótkie, kiepskie proma a ostatnio pokazywali sie już z bardzo dobrej strony). Bardzo fajny motyw z fitnessem, trenejro robił świetną pracę na tym SMASHu, absolutnie genialny Blazer który o ile nie tańczy jest perfekcyjny w tym co robi :twisted: Konsekwentnie bezbłędny Joker, raz po raz uatrakcyjnia swój gimmick, w chwili obecnej już jest postacią całkowicie kompletną i bije od niego profesjonalizm. Ogromnie przymarkowałem przy pojawieniu się Nightmare'a w trakcie proma, dodatkowo widać, że nie zapomniał jak się walczy a po jego zwycięstwie w ME zrobiłem dwie rundki wokół pokoju pokrzykując 'YES! YES!' :D Nie uwłaczając oczywiście Manny'emu który jest idealną osobą do posiadania pasa przez przerwę między sezonami i liczę, że na EH go odzyska (on także dobrze pracował na micu w tym odcinku). Swoją drogą walka Sirreks vs Nightmare vs Manny na EH przy dobrym rozpisaniu pojedynku byłaby gwarantem epickości, chorych spotów i sporej dawki hardcoru a także zmusiłaby mnie do kupna biletu do Głuchołaz w dniu gali :D Jeśli jeszcze pisać o walkach to duże propsy dla Vandala który zrobił swoją najlepszą walkę w karierze i Fitnessa o ktorym chyba mogę powiedzieć to samo (choć liczę, że u niego każda kolejna będzie coraz lepsza, nie miał ich przeciez dotychczas wiele :) ). Otwarcie w wykonaniu Snake'a i Sirreksa było solidne, choć przy odpowiednim bookingu mogłoby być znacznie lepsze. Brawo dla Łodziany za 450, naprawdę piękne. Jak na nich patrzę i widzę tonę potencjału to marzy mi się świetnie napisany ME na przyszłorocznym SF w wykonaniu tej dwójki - walka roku gwarantowana. Ale opierdolic też muszę - kompletny brak sprzedaży tego, że dostałeś wpierdziel po walce - Łukasz, nie ładnie! :twisted:

Mam nadzieję, że nic nie pominąłem. Kapitalna gala! I ogromnie żałuję, że nie ma jeszcze jednego SMASH'a przed EH, pomógłby wszystko uporządkować i finalnie ustalić kartę. Patrząc jednak na to jak federacja jest teraz prowadzona jestem pewny, że walk z dupy w PXW będzie już coraz mniej, za to emocji - co nie miara. Świetna robota.