Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #99 - TNA No Surrender ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Jeśli myśleliście, że chaotycznie wyglądało pisanie karty na No Surrender, to chyba moi goście – Natan i VebVe - zadbali, by się do tego dostosować. Sami obiecali sobie przyjacielski pojedynek, ale szybko zdanie zmienili.

James ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-99-tna-no-surrender.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• VebVe

5

• maly619

2

• Vercyn

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Jedno ze słabszych Attitude Mówi w ostatnim czasie. Próbowałem zmusić się dwukrotnie, aby to przesłuchać, ale nie potrafiłem. Może gdyby co niektórzy mieli więcej do powiedzenia o TNA, a mniej o tym, jaki wielki starpower mają i ile to komentarzy nie zebrali, to dałbym radę to przesłuchać. Sorry, tym razem nie dałem rady.

W sumie gdyby N!KO pierdolnął monolog o No Surrender w tym odcinku, to nie odczułbym merytorycznej różnicy. Dyskusja o TNA pomiędzy VV i Natanem była...wróć, właściwie to jej nie było.

Jeżeli obaj twierdzicie, że to jest ustawione, to zróbcie N!KO na złość i wygrajcie tę ustawioną pod mnie i Schoopa grupę.

P.S. - Nie mam ciśnienia na żadne liczby, a zwłaszcza na komentarze czy wyświetlenia, bo chcę robić dobrą i rzetelną audycję, a Ty wciąż żyjesz tamtym pierwszym czy drugim odcinkiem Vttitude, w którym połowę komentarzy nabili Ci hadaszyszek i Ghostwriter, a 1/4 to były Twoje odpowiedzi na zaczepki innych.

P.S.2 - Vebve, jeżeli Tobie się wydaje, że ja do Ciebie pałam nienawiścią - to jesteś w dużym błędzie. Ja mam na Ciebie najzwyczajniej w świecie wyjebane, co udowodniłem Ci na zlocie - mogłeś być, mogło Cię nie być, dla mnie nie było żadnej różnicy.

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299443

Vebve na prowadzoncego AM !

4 wpisy z jednego IP. Generalnie, to jak juz namawiac, to kilka osob, ale dziekuje za komentarze :)

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299473

Vercyn, sęk w tym że nie masz wyjebane bo jakbyś miał wyjebane to nie bolało by cie za każdym razem kiedy wspominam o ratingach. Zamiast kręcić "beke" z tego jak Niko i cała reszta spinasz się. Czuje się wtedy jakbym się cofnął w rozwoju o kilka lat i trafił do gimnazjum. Więc miej faktycznie WYJEBANE, a nie rzucaj się za każdym razem z HERP DERP WIELKI GWIAZDOR KURWA JEGO MAĆ.

Ja mam na Ciebie najzwyczajniej w świecie wyjebane, co udowodniłem Ci na zlocie

Ale nie udowadniasz na forum. Zresztą co mieliśmy zrobić na zlocie? Pobić się za internetowe spory z dupy? Aż takimi dziećmi nie jesteśmy.

Prawda jest taka że z nas dwóch co najwyżej ja mam wyjebane (ale zaprzeczam sobie odpisując na twój post). I jestem niemal pewien że jedyną osobą która wzięła na poważnie całą "konspirancje" jesteś TY. "BO TO VEBVE NA PEWNO CHCE MNIE ZAATAKOWAĆ NA PEWNO". To jest internet i nikt tego nie powinien brać na poważnie widocznie jeszcze tego nie zauważyłeś.

Więc wrzuć na luz, zacznij mieć wyjebane i nie szukaj w każdym zdaniu chęci zagwiazdorzenia lub zaatakowania ciebie.

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299487

• Urządzenie:  Android

Vebve - nie będę wytykał kto cały czas przywołuje liczbę komentarzy, wyświetleń, różne konspiracje w swojej audycji (podpisy typu "jeszcze tutaj jestem", screeny negatywnych i pozytywnych komentarzy) i próbuje w ten sposób przygwiazdorzyć, jaki to on nie jest wielki bo nagrał 1 odcinek i już mu się lawina propsów posypała albo hejtów, ale on jest ponad to. A zapomniałbym, no i cały czas powracający u Ciebie temat AM o Royal Rumble - że przegrałeś, że zostałeś wyproszony z drugiej części audycji, że coś tam, że coś tam. Ile razy można jechać na tym samym schemacie, co? No ile razy?

I jestem niemal pewien że jedyną osobą która wzięła na poważnie całą "konspirancje" jesteś TY.

Tak głośno krzyczałeś o tym w audycji, że uwierzyłem.

Zamiast kręcić "beke" z tego jak Niko i cała reszta spinasz się.

Uwierz mi, umiem "kręcić bękę" i to nawet z siebie, co można było usłyszeć wiele razy w AM czy w RM - więc w tym przypadku trafiłeś kulą w płot.

Czuje się wtedy jakbym się cofnął w rozwoju o kilka lat i trafił do gimnazjum.

Słuchając (częściowo) powyższego AM z Twoim udziałem miałem właśnie podobne odczucia.

Więc wrzuć na luz, zacznij mieć wyjebane i nie szukaj w każdym zdaniu chęci zagwiazdorzenia lub zaatakowania ciebie.

Wrzuciłem i chciałem posłuchać dobrej audycji, a dostałem gównianą papkę. Posłance Senyszyn w AM mówię stanowcze NIE!

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299489

Vercyn, więc pokazywanie radości że coś udało to coś złego? Nie ma to jak być psem ogrodnika. Typowa Polska mentalność. Zamiast komuś pogratulować suckesu i cieszyć się razem z nim to lepiej zacząć go nie lubić. Aż brak mi słów. Najlepiej nie dzielić się radością z innymi tylko tłamsić to w sobie bo przyjdzie taki Vercyn który gardzi wszystkimi komu się coś udało. Równie dobrze mógłbym wyjechać na ciebie że jesteś gwiazdorem bo chwalisz się że w ciągu roku wydałeś więcej Raportów niż ja Vttitude, ale nie mam takiej mentalności i w przeciwieństwie do ciebie, ciesze się że na atti kolejny projekt wypalił i trwa nieprzerwanie, a uwierz mi że mimo że nie komentuje to słucham z miesiąca na miesiąca tak samo jak attitude mówi i czerpie przyjemność z audycji. Chcesz mogę ci oddać Vttitude. Będziesz Vercyn pan i władca projektów Attitude i nikt nie będzie już osiągał czegoś więcej niż ty przez co twoja duma w żaden sposób nie ucierpi, a po gwiazdorze zostaną tylko echa przeszłości.

Royal Rumble - że przegrałeś, że zostałeś wyproszony z drugiej części audycji, że coś tam, że coś tam.

Przegrałem bo Niko zmienił zasady (albo inaczej, nie wspomniał o pewnej zasadzie dotyczącej punktacji) ale też raczej podchodzę z dystansem bo wytypowanie zwycięscy RR innego niż Chris Jericho to jest coś. Nie mam żalu że nie było mnie w drugiej części bo poniekąd była to moja wina.

Myślisz że mi zależy na internetowej dramie? Że czerpię choć gram przyjemności z kłótni w internecie? Myślisz dlaczego w ogóle nie udzielam się na forach? Bo nawet posiadanie innego zdania powiedzmy o WWE i ich karcie na gale może doprowadzić do kłótni, a to jest coś czego unikam. Zawsze chodziłem ci na ustępstwa. Kiedyś udzielałem się w SB, ale ponieważ tobie to przeszkadzało co nawet mi powiedziałeś przestałem tam pisać. Nie zależało mi kłótniach. I ja mogę wyciągnąć rękę na zgodę bo prowadzenie internetowych kłótni to taka dziecinada że ja pierdole, nigdy nie zależało mi na posiadaniu wrogów na attitude.

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299496

A ja dostaje bana za spam a tu dzieci się kłócą o to kto ma lepszą zabawkę a kto ma lepsze audycje a kto jest pitu pitu... Widzisz i mnie grzmisz.

Dostałeś również za to że podpisałeś się nickiem KTU (admina WF dla niewtajemniczonych) i puściłeś wiązankę bluzgów. Widze że krótka pamięć Michale.

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299523

Ktoś nie rozumie widzę...ale jakoś mnie to nie dziwi. Dostałem za KTU przecież wiem i dalej to mam. Chodzi mi o 3 ostrzeżenie za niby wielki spam którego nie było. Bo jak ja spamowałem to co wy robicie? Piszecie ze sobą jak w SB i po co jest to komu? Sami sobie na PW możecie takie śmieszne kłótnie załatwiać.

/N!KO się cieszy bo liczba komentarzy idzie w górę ;P

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299527

/N!KO się cieszy bo liczba komentarzy idzie w górę ;P

N!KO sie cieszy, gdy jest ich naprawde duzo, a tyle to bym osiagnal wrzucajac zdjecie Vickie Guerrero, ktore stanowiloby CALA paczke. Poza tym, milo by bylo poczytac cos, co dotyczylo odcinka. Takich komentarzy jest niestety niewiele. Ten system PPV ludzi odstraszyl

https://forum.wrestling.pl/topic/30982-attitude-m%C3%B3wi-99-tna-no-surrender/#findComment-299538