Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien zostać:  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien zostać:

• Brock Lesnar (with Paul Heyman) (WWE RAW)
      40
    • CM Punk (WWE RAW)
      15
    • Daniel Bryan (WWE SmackDown!)
      30
    • Seth Rollins (WWE NXT)
      14
    • AJ Styles (TNA Impact)
      11
    • Samoa Joe (TNA Impact)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gdy Lesnar był sam, to nominacja go ominęła. Gdy ja widze obok niego Heymana, to jestem o wiele spokojniejszy o jego poczynania - choc nie powinien byc manager wpisywany obok wrestlera w glosowaniu. Segmenty wypadaly niezle, bo w koncu on musi tylko groznie wygladac. Musi niszczyc przeciwnikow, a nie niszczyc swoj wizerunek gadajac. Glos na niego

Ciekaw jestem, kiedy Rollins zasluzy sobie na kolejna nominacje. Podczas glosowania okreslilem, ze jesli nie nominujemy jego - i Cesaro - teraz, to możemy już nie mieć więcej okazji.

W TNA obeszlo się bez mistrza, którego title run nie zachwyca. Samemu chcialem wyroznic Robbiego E, ktory ladnie sobie poczynał, ale to za mało by mierzyć się z tytanami Dixielandu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• N!KO

2

• Vercyn

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   375

Gdy Lesnar był sam, to nominacja go ominęła. Gdy ja widze obok niego Heymana, to jestem o wiele spokojniejszy o jego poczynania - choc nie powinien byc manager wpisywany obok wrestlera w glosowaniu. Segmenty wypadaly niezle, bo w koncu on musi tylko groznie wygladac. Musi niszczyc przeciwnikow, a nie niszczyc swoj wizerunek gadajac.

Jasne, że Lesnar to kilka klas niżej na majku niż Paul E., ale przecież wcześniej (przed odejściem z McMahonlandii) Brock także został pozbawiony Menago i musiał sam sobie radzić na micu. Z tego co pamiętam wcale nie wychodziło mu to źle i heelowe speeche potrafił klecić bardzo przyzwoicie. Jakoś nie sądzę aby Lesnar uwstecznił się w tej kwestii i myślę, że gdyby obecnie Brock musiał radzić sobie sam podczas "pogaduch", to także nie byłoby aż takiej tragedii jak niektórzy wieszczą. Oczywiście WWE postawiło na Heymana, bo daje to idealne połączenie "świetnego gaduły" i "ringowego destroyera", ale podejrzewam, że i bez Paula Brock dałby sobie radę (chociaż WWE pewnie obawiało się, że Lesnar mocno odstawałby w kwestiach majkowych na tle tak dobrych w te klocki zawodników jak Cena czy Hunter, z którymi miał feudować).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   0

Szczerze nie mam pomysłu na kogo zagłosować, bo żaden z nominowanych nie zrobił na mnie jakiegoś oszałamiającego wrażenia. WWE odrzucam od razu. Nie oglądam tygodniówek, a na SummerSlam ani Lesnar, ani Bryan, ani przede wszystkim Punk nie zachwycili mnie i nie zobaczyłem dobrych walk w ich wykonaniu. Zostaje TNA, no i tutaj na prowadzenie wysuwa się AJ Styles. Zgarnął 20 pkt na Hardcore Justice po świetnej walce, wyszedł z twarzą ze swojego storyline broniąc się przed zarzutami ojcostwa i przy okazji zgarnął kolejne 7 pkt w walce z Danielsem (po kolejnym bardzo ładnym pojedynku). Ostatecznie nie wystarczyło mu to do awansu, ale i tak głos na Pana Fenomenalnego.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Styl:  Klasyczny

Jasne, że Lesnar to kilka klas niżej na majku niż Paul E., ale przecież wcześniej (przed odejściem z McMahonlandii) Brock także został pozbawiony Menago i musiał sam sobie radzić na micu. Z tego co pamiętam wcale nie wychodziło mu to źle i heelowe speeche potrafił klecić bardzo przyzwoicie. Jakoś nie sądzę aby Lesnar uwstecznił się w tej kwestii i myślę, że gdyby obecnie Brock musiał radzić sobie sam podczas "pogaduch", to także nie byłoby aż takiej tragedii jak niektórzy wieszczą. Oczywiście WWE postawiło na Heymana, bo daje to idealne połączenie "świetnego gaduły" i "ringowego destroyera", ale podejrzewam, że i bez Paula Brock dałby sobie radę (chociaż WWE pewnie obawiało się, że Lesnar mocno odstawałby w kwestiach majkowych na tle tak dobrych w te klocki zawodników jak Cena czy Hunter, z którymi miał feudować).

Ciężko mi się z Tobą zgodzić. Brock Lesnar umiejętności za micem wysokich na pewno nie ma, a gdy Heymana jeszcze nie było zdążył już chyba coś raz pięknie zawalić w segmencie z podpisywaniem kontraktu z Ceną przed Extreme Rules (co prawda nie pamiętam dokładnie co, bo i szukać mi się teraz tego na YouTube nie chce, ale jego promo zdecydowanie można było nazwać wtedy słabym). Co prawda nie znaczyło to, że w kwietniu nie miał on być nominowany do Wrestlera Miesiąca (wtedy zastąpił go bodajże pożal się Boże Tensai, który nie wiadomo gdzie teraz jest), ba, sam bym na niego wtedy nawet zagłosował, bo jednak fakt jego powrotu i walka z Ceną, w której obaj całkiem obficie krwawili (co w WWE jest teraz nie do pomyślenia) była tego zdecydowanie warta (okej, przegrał niby, ale i tak mimo wszystko powinno się go moim zdaniem jakoś wyróżnić), jednak to za sam fakt tego, jak brutalnie prezentował się w ringu.

Połączenie Lesnara i Heymana jest w tym momencie najlepszym możliwym rozwiązaniem, chociażby po to - jak sam wspomniałeś - by przysłonić jego braki w pojedynkach z ludźmi, którzy na mikrofonie są najzwyczajniej w świecie przed nim lata świetlne. Poza tym - nie ubliżając mu, nie ma on jednak zdecydowanie głosu destroyera, którym mógłby jakkolwiek postraszyć. Ograniczenie mu roli do stania w rogu, groźnego wyglądania i lania się w ringu jest dla niego bardzo dobrą opcją - eksponowanie zalet i przykrywanie wad.

Co do samego plebiscytu na Wrestlera Miesiąca - Bryan strasznie mi się podobał w segmentach, ale to za mało by zostać wyróżnionym moim zdaniem. W sumie znalazł się tak naprawdę w tym zestawieniu tylko dlatego, że "oficjalnie" siedzi na Smacku, a reguły tego plebiscytu przewidują po dwie osoby z każdego brandu (tak naprawdę Danielson w tym miesiącu chyba ani razu się na niebieskiej tygodniówce nawet nie pokazał o ile mnie pamięć nie myli :roll: ). O Punku za wcześnie by się wypowiadać, ale jak na razie i tak zdecydowanie NIE pałam miłością do pomysłu jego heelturnu, a ciągłe gadanie o szacunku staje się dla mnie już po prostu nudne. NXT nie oglądam, choć wierzę na słowo, że Seth Rollins zasłużył na to, by się tu znaleźć. Co do TNA - obaj kandydaci są słusznie nominowani, ale i tak Dixieland kręci się w tym momencie głównie wokół nowej stajni, która robi demolkę na każdej tygodniówce i ew. Bound for Glory Series, w którym ani jeden, ani drugi nie zrobili niestety tak mocnego pierdolnięcia jak Brock Lesnar, o którym zdążyłem się już tu wypowiedzieć. Dwukrotne przełamanie Pedigree i poddanie Tryplaka to coś, czego w życiu bym się nie spodziewał po WWE. I chociażby za fakt całkowitego zniszczenia Trypla (oraz przy okazji HBK'a) należy mu się wygrana, przynajmniej moim zdaniem. Swój głos oddaję więc na "nowego Króla Królów"... który po ogłoszeniu się takowym znowu spierdolił na kilka miesięcy :twisted: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   1

Jakoś nie sądzę aby Lesnar uwstecznił się w tej kwestii i myślę, że gdyby obecnie Brock musiał radzić sobie sam podczas "pogaduch", to także nie byłoby aż takiej tragedii jak niektórzy wieszczą. Oczywiście WWE postawiło na Heymana, bo daje to idealne połączenie "świetnego gaduły" i "ringowego destroyera", ale podejrzewam, że i bez Paula Brock dałby sobie radę (chociaż WWE pewnie obawiało się, że Lesnar mocno odstawałby w kwestiach majkowych na tle tak dobrych w te klocki zawodników jak Cena czy Hunter, z którymi miał feudować).

Ale on dostal dluzszy segment z Laurinaitisem na koniec jednego z RAW. Moje uszy krwawily jak to slyszalem - podejrzewam, że na zapleczu mogli miec podobna dolegliwosc (stad lekarstwo "Heyman"). Nie na taki poziom rozrywki sie pisze, gdy wlaczam produkt WWE. Z Heymanem uwielbiam Lesnara. Bez niego, Brock potrafi mnie smieszyc.

Jesli chodzi o Lesnara przeszlosci, to tam swiecil mikrofonowe triumfy, gdy ponosil sie na komedie - jak chociazby segment z Kurtem. Teraz - po UFC - pewnie stwierdzi, ze mu nie wypada brac udzial w czyms takim - szkoda.

Lesnara gadka wypada blado przy innych, przez co bez managera, nie jest to taki Total Package. Moglby smialo konkurowac z poziomem prezentowanym przez Pana ponizej :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos poszedł na Aj Stylesa. Bardzo podobały mi się jego ostatnie walki, zwłaszcza ta z Hardoce Justice, lecz w tym miesiącu bardziej niż Mr. Phenomenal się wyróżnił, to w moim odczuciu nie miał za bardzo konkurencji. Od biedy jeszcze zastanawiałem się nad Dragonem, którego segmenty są w ostatnim czasie super, lecz jak na jego poziom w ringu za wiele nie pokazał :/
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Lesnar - Przereklamowany i nie uświadomił sobie ,że jest w WWE

CM - Jest na drugim miejscu , jednak długo utrzymuje ten pas .

Seth - Tak to na niego zagłosowałem . Lovciam go i do tego pas NXT po świetnej walce z Mahalem ..

Daniel - Fajne , fajnie , ale nie .

Samoa ,AJ - Przez Storylne z Asami nie ma zabardzo kogo wybrać IW

Wahałem się między 2 zawodnikami , którzy zachwycili mnie w ubiegłym miesiącu to Daniel Bryan i Seth Rollins. Uważam że Bryan w swoim genialnym gimmicku zaskoczy jeszce nie raz więc mój głos idzie na SETHA ROLLINSA . Moim zdaniem przyszła twarz federacjii . Charyzma, skille w ringu i przy majku . Porównywany prze ze mnie ale i przy wszystkich jako ,,drugi albo nowy CM Punk '' chociaż teraz przez to że Punk jest heelem to Seth prezentuję się lepiej od Idola . Seth rollins będzie gwiazdą WWE w przyszłości , zobaczycie.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Zastanawiałem się nad kimś z trójki Lesnar/Bryan/Rollins. DB ciągle na topie a jego segmenty i kontakt z publikom ciągle niezwykły. SR wygrał pierwszy swój tytuł w WWE (mimo, że to tylko NXT), który mam nadzieję będzie jego pierwszym przystankiem do zrobienia poważnej kariery u Vince'a. Głos jednak poszedł na Lesnara - gość zniszczył najpierw HBK'a a potem to samo zrobił w ringu z Tryplakiem.

Wybaczcie ze się wtrącę, ale jedna rzecz mnie tutaj często niepokoi. Rozumiem że sam pomysł nagrody wrestlera miesiąca, ma na celu wybranie najlepszego wrestlera ubiegłego miesiąca. Dlatego staram się wybrać najlepszego zawodnika tegoż okresu. Nie chodzi tutaj o wybór swojego ulubionego wrestlera, czy tego który jest największym talentem. Seth, przyszłość przed nim, ale co to ma wspólnego z tytułem wrestlera sierpnia? Bryana lubie, ale bez przesady... Lesnar przereklamowany? :o Miał gorszą walkę od Bryana? Osiągnął mniej w ubiegłym miesiącu? Jest mniej rozpoznawalny? Pewnie i tak Bryan wygra, bo wiele osób daje mu głos bo tak popularnie, ale już pare nagród wrestlera miesiąca "bo nie ma nikogo ciekawszego zgarnął". Sad...

542392_442046265834433_1466708325_n.jpg

Może to dlatego, że go uwielbiam, ale jak dla mnie brakuje tutaj Sandowa. Jest nowy, a ma na koncie squash na Christianie (i to mimo interwencji Brodusa), wygrany feud z Clay'em, a na ostatnim SmackDown! w walce z mistrzem świata miał swoje pięć minut. Do tego dobra praca z mikrofonem. Jest w rosterze SD!, więc moim zdaniem powinien zostać uwzględniony w ankiecie. Z braku laku głos idzie w stronę Lesnara, pokonał HHH na SummerSlam, a samą walkę oglądało mi się bardzo dobrze.

17284474305040b4340db5a.jpg

Samoa Joe- za to, że rozwiał marzenia AJ 'a o walce wieczoru BfG.

a poza tym bardzo solidny zawodnik.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   416
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Mój głos zdecydowanie na Brocka Lesnara, który poskładał na tygodniówce HBK-a a potem czysto pojechał Huntera. Tak być powinien prowadzony Lesnar. Czekam na jego kolejny program i mam nadzieję, że przedłuży kontrakt po WM oraz zwiększą ilość jego występów.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Wychodzę z założenia, że wrestler który nie jest na stałym kontrakcie (nie pojawia się co tydzień) jest dla mnie skreślony - więc Brock Lesnar odpada... tym sposobem jedynym wyborem jest D Bryan - gość dzięki któremu jestem choć na chwilę zadowolony z tego co oglądam - jego segmenty są genialne i cieszy fakt, że Vince wreszcie dostrzegł talent aktorski American Dragona.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

Ciężko wybrać w tym miesiącu wrestlera, który byłby niekwestionowanym liderem. Joe i AJ mają za sobą całkiem udany miesiąc, ale na te wyróżnienie to trochę za mało. Rollins dopiero zaczyna wkraczać na salony, więc samo pojawienie się jego osoby w tym głosowaniu jest wystarczającym wyróżnieniem za ten miesiąc. Punk nie podoba mi się na obecną chwilę i jeśli dalej będzie domagać się tylko szacunku to będzie totalna klapa. Liczę na coś większego w najbliższym czasie, ale teraz nie ma szans na miano wrestlera miesiąca. Pozostały dwie osoby Lesnar i Bryan. Brock byłby moim pierwszym wyborem, jednak Bryan w tej chwili jest tym wrestlerem dla którego oglądam WWE. Świetne segmenty i jak zawsze dobre walki, plus bardzo dobra interakcja z publiką dają nam obraz wrestlera tego miesiąca.

...